💠در حاشیه پنجمین نمایشگاه نکوداشت هفته پژوهش؛آیین تجلیل از برترینهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد
✅به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین واعظی «رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» بر آسیب شناسی در عرصه علمی کشور تأکید کرد و موضوعات مختلفی را در عرصه پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
♈️وی با اشاره به اینکه رکن اصلی تعالی جامعه ایجاد تمدن اسلامی است، گفت: اگر بخواهیم علم، علم نافع بوده و در عرصه زندگی تأثیر گذار باشد، باید انتخاب موضوعات با نگاه به سطح جامعه و جامعه نیز مطالبهگر باشد.
💠ابراهیم علیپور «رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» نیز با اشاره به اینکه پژوهشکده اولویت فعالیتهای خود را مشخص کرده است، تصریح کرد: آسیب شناسی و پرداختن به مسائل روز و جدید که سابقه چندانی در پژوهشهای انجام شده ندارند، از جمله این اولویتها است.
🔷همچنین، حجت الاسلام والمسلمین یوسفیمقدم «رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن این پژوهشگاه» با بیان اینکه این پژوهشکده در صحنه پژوهشهای قرآنی در مجامع علمی به خوبی درخشیده است، افزود: در حوزه علوم معارف قرآنی حرکت مطلوبی داشتهایم و تاکنون ۱۳۶ اثر تولید کرده و ۳۷ اثر نیز در دست نشر داریم که امیدواریم به زودی بتواند به دست مخاطبان خود برسد.
🔷وی با اشاره به اینکه ۸۵ اثر نیز در دست تحقیق داریم، اظهار داشت: خوشبختانه مدت کوتاهی است که حرکتی آرام در جهت کارهای خاص علمی و پژوهشی در پیش گرفتهایم که نظام سازی، قرآن و اسلام نیز در این مسیر قرار دارند.
💠در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین صرامی «رئیس پژوهشکده فقه و حقوق این پژوهشگاه» خاطرنشان کرد: پژوهشکده فقه و حقوق مطابق دیدار مدیران ارشد دفتر تبلیغات اسلامی با مقام معظم رهبری رسالت بررسی مسائل فقهی روز را بر عهده گرفت که با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی توانسته است چندین هماندیشی با موضوعات روز جامعه را داشته باشد.
⏸در پایان این مراسم، از برترین های پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی تجلیل شد؛ با توجه به این که هیچ پژوهشکده و مرکز پژوهشی نتوانست رتبه برتر را کسب کند و پژوهشکده های فلسفه و کلام اسلامی، فرهنگ و معارف قرآن، فقه و حقوق، و علوم و اندیشه سیاسی به ترتیب رتبه اول و تا چهارم شایسته تقدیر را به خود اختصاص دادند.
🔷در بخش گروه های علمی، گروه فلسفه سیاسی رتبه برتر را کسب کرد و گروه های فلسفه، مطالعات تمدنی، و مسائل فقهی و حقوقی به ترتیب رتبه اول تا سوم شایسته تقدیر را از آن خود کردند.
💠در میان اعضای هیأت علمی، حجت الاسلام والمسلمین حسین الهی نژاد رتبه اول را کسب کرد و حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر صادقی فدکی، رتبه دوم الف و حجت الاسلام والمسلمین علیرضا آل بویه نیز رتبه دو ب را به خود اختصاص دادند و حجت الاسلام والمسلمین عیسی عیسی زاده، رتبه سوم الف و حجت الاسلام والمسلمین حسین حسن زاده رتبه سوم ب را کسب کردند.
💠در بخش محققین رسمی نیز، ذوالفقار ناصری رتبه اول را از آن خود کرد و حجت الاسلام والمسلمین مرتضی عبدی چاری، رتبه دوم الف و حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی یوسف زاده نیز رتبه دوم ب را کسب کردند و حجت الاسلام والمسلمین مرتضی دانشمند رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
✳️در بخش مجلات، فصلنامه «علوم سیاسی» رتبه اول را کسب کرد و فصلنامه «تاریخ اسلام» و «نقد و نظر» و «اسلام و مطالعات اجتماعی» رتبه اول تا سوم شایسته تقدیر را کسب کردند
💠https://eitaa.com/isca24/6086
به اهتمام شریف لک زایی؛
سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه منتشر شد
سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه منتشر شد
✅دفتر چهارم نشست ها و گفتگوهای سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه به اهتمام شریف لک زایی منتشر شد.
💠به گزارش خبرنگار مهر، دفتر چهارم نشست ها و گفتگوها از مجموعه هشت جلدی سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه به اهتمام شریف لک زایی و توسط پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
♈️حکمت متعالیه امروزه یکی از مکتب های پرطرف دار فلسفه اسلامی به شمار می آید که تداوم بخش حیات فلسفی در جهان اسلام و ایران است. متفکران بنامی را می توان نام برد که در شمار شارحان و مفسران بزرگ این حکمت نوپدید بوده اند. با این همه آن چنان که باید تمامی ابعاد حکمت متعالیه، به ویژه وجوه سیاسی آن، مورد توجه، بررسی، تأمل و پژوهش واقع نشده است.
✅پژوهش حاضر بر آن است تا ضمن ارائه چشم انداز و نظام پرسش های حکمت سیاسی متعالیه با بحث درباره حکمت متعالیه و ایران معاصر ابعاد سیاسی حکمت متعالیه را برجسته سازد و در مسیر توان مندسازی و غنای فلسفه سیاسی اسلامی گام بردارد.
❎همایش سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه در سوم بهمن ماه ۱۳۸۷ با اشراف آیت الله جوادی آملی و با هدف تحقق اهداف فوق برگزار شده است. پیش از این، نتایج این همایش در سه جلد تدوین شده است که جلد اول و دوم به نشست ها و گفتگوها می پردازد و جلد سوم به سخنرانی ها و نشست های همایش می پردازد. هم اکنون دفتر چهارم منتشر شده که به نشستها و گفتگوها می پردازد.
💠این دفتر حاوی آثار و گفتارهایی از نجف لک زایی، علیرضا صدرا، مرتضی جوادی آملی، منوچهر صدوقی سها، احمدرضا یزدانی مقدم، داود مهدوی زادگان، ابوالحسن حسنی، کاظم قاضی زاده، محسن مهاجرنیا، موسی نجفی، محمد پزشگی، شریف لک زایی، محمدعلی فتح الهی، مرتضی یوسفی راد، غلامرضا بهروزی لک، مهدی امیدی، بهرام دلیر و مهدی منفرد است.
💠https://eitaa.com/isca24/6088
❎صبح فردا در قم؛
نشست ضرورت دولت معدل در فلسفه سیاسی اسلامی برگزار می شود
نشست ضرورت دولت معدل در فلسفه سیاسی اسلامی برگزار می شود
🔶نشست ضرورت دولت معدل در فلسفه سیاسی اسلامی فردا در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود.
💠نشست ضرورت دولت معدل در فلسفه سیاسی اسلامی(در راستای کرسی تخصصی نظریه اعتدال مدنی در فلسفه سیاسی) با ارائه مرتضی یوسفی راد فردا در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود.
✍️حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا یزدانی مقدم نقد این نشست را برعهده دارد. همچنین دبیری علمی آن برعهده شریف لک زایی است.
نشست یادشده چهارشنبه، ۲۷ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح در قم، خیابان معلم، مرکز همایش های غدیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برپا می شود.
💠https://eitaa.com/isca24/6089
💠به همت دفتر تبلیغات اسلامی تهران؛
✅نشست علمی ـ پژوهشی «تحلیل گفتمان فرهنگی رسانه» برگزار شد
♈️نشست علمی ـ پژوهشی «تحلیل گفتمان فرهنگی رسانه» در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی به همت نمایندگی تهران این دفتر برگزار شد.
🔷به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی (تبلیغ نیوز )، مهدی کاموس در نشست علمی ـ پژوهشی «تحلیل گفتمان فرهنگی رسانه» که در پنجمین نمایشگاه نکوداشت هفته پژوهش و دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مرکز همایشهای غدیر برگزار شد، با اشاره به اینکه رساندن کتاب به دست مخاطب از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این نشست، افزایش دانش و بینش فراگیران نسبت به موضوع گفتمان رسانه است.
🔷وی با بیان اینکه باید پیوند میان اجتماع و اندیشه را پیدا کنیم، گفت: ایجاد ارتباط میان تولید کننده محتوا و مخاطبین نیازمند یک زمینه است و در واقع این زمینهسازیها هستند که به محتوا، معنا و مفهوم میبخشند.
◼️این استاد دانشگاه تصریح کرد: در مواردی برداشتها از گفتههای ما متفاوت از منظور ما است و این موضوع بر زمینهسازی انجام شده بر میگردد.
▪️وی با اشاره به اینکه تحلیل گفتمان به معنای شناخت این زمینهها است، افزود: مهمترین فعالیت رسانهها، تغییر پیش زمینهها است و مدیریت دنیا توسط رسانهها نیز بر اساس همین موضوع است.
🔸کاموس با بیان اینکه رسانه به علت همراهی همیشگی مدیریت عواطف ما را در دست دارد، اظهار داشت: موضوع ذهن داستانی، پدیده روز جامعه است و موجب شده تا داستانها بیش از روایات ذهن مخاطبین را تحت تأثیر قرار دهد.
🔶وی با اشاره به اینکه نظریهها بیان وضع موجود هستند و سؤالات بسیاری را پاسخ میدهند، گفت: نظریههای بسیاری در عرصه رسانه وجود دارد که به ما کمک میکند پیامهای خود را در جامعه تزریق کنیم.
◼️این استاد دانشگاه با بیان اینکه باید با تلفیق و ترکیب نظریههای مرتبط با یکدیگر به تفسیر نظریهها بپردازیم، تصریح کرد: شناخت و ارزیابی پژوهشها، تحلیل محتوا، نشانه شناسی و تحلیل روایت، از جمله ارکان اصلی تحقیق در خصوص روشها و تحلیل گفتمان است.
🔸وی با اشاره به اینکه برای نظریه شناسی باید شناخت لازم نسبت به نظریههای ارتباطات، جامعه شناسی و فرهنگی را داشته باشیم، افزود: علم رسانه، شناخت نشانهها و تفسیر متون را به ما آموزش میدهد؛ اگر سواد رسانهای در میان افراد جامعه وجود نداشته باشد، در مقابل رسانههای خارجی سریعاً مغلوب میشویم.
🔵کاموس با بیان اینکه مثال زدن یکی از ابزار رسانهها است، خاطرنشان کرد: از نظر علم رسانه، متون سینمایی و تلویزیونی تنها متن نوشتاری نیستند، بلکه یک عمل اجتماعی بوده که تأثیر بسیاری روی مخاطبین دارد.
🌐https://eitaa.com/isca24/6091
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
سخنرانی استاد احمد واعظی در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامیmp3.mp3
8.39M
✅سخنرانی حجه الاسلام و المسلمین استاد احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
💠🔶در چهارمین روز پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی
🔷مکان: قم ابتدای خیابان معلم- مرکز همایش های غدیر
🔶سه شنبه 1398/9/26
🌐https://eitaa.com/isca_seda/401
✅مدیر عامل مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام:
❇️نمایشگاه هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی پژواک زحمات سترگ این نهاد حوزوی است
💠مدیر عامل مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام گفت: جای خالی برپایی این نمایشگاه محسوس بود و این نمایشگاه پژواک زحمات سترگی است که دفتر تبلیغات اسلامی عظیم القدر و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به انجام رسانده اند.
🔷به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمحسن دعایی در گفت و گویی در حاشیه بازدید از پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که در مرکز همایش های غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: جای خالی برپایی این نمایشگاه محسوس بود و این نمایشگاه پژواک زحمات سترگی است که دفتر تبلیغات اسلامی عظیم القدر و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به انجام رسانده اند.
💠وی گفت: دامنه وسیعی از تحقیقات و نیازهای فرهنگی جامعه مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه در این نمایشگاه برخی از مجموعه های دفتر تبلیغات اسلامی در موضوع تمدن و سبک زندگی فعال هستند و اینها امیدهایی است که با توجه به مطالباتی که رهبر معظم انقلاب برای تمدن نوین اسلامی و استقرار سبک زندگی الهیِ دینی مان دارند، می توانند تولید محصول داشته باشند.
🔷مدیر عامل مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام با بیان این که تبدیل تحقیق به محصول، یکی از واجبات عصر و زمانه ما است، تصریح کرد: علمی که تولید می شود، باید به فناوری و کاربست دانش تبدیل شود و بعد از آن، محصولاتی را خروجی بگیریم و در جامعه به مصرف برسانیم وگرنه تمام این پژوهش ها جز اتلاف وقت و انباشت صفحات دیجیتالی و فیزیکی در کتابخانه ها هیچ خاصیت دیگری ندارد.
🔸وی افزود: اگر میلیاردها صفحه پژوهش انجام شود اما به فناوری و محصول به خدمت برای رفع نیاز جامعه تبدیل نشود، مأموریت اصلی مان که فرهنگ سازی دینی و نهادینه سازی عبودیت در جامعه به عنوان غرض اصلی از خلقت و فلسفه انقلاب اسلامی، تعالی امت اسلامی مان است، موفق نشده ایم.
🌐https://eitaa.com/isca24/6094
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
شاکرنژاد .دانشگاه قم-2.mp3
14.74M
💠 نشست علمی «مسأله شناسی و موضوع شناسی معنویت های نوظهور» از سوی پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامیِ پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار شد.
🔶در این نشست، دکتر احمد شاکرنژاد، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به تبیین این موضوع پرداختند.
🔷این نشست روز سه شنبه 26 آذر ساعت 12:30 در دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار گردید.
🌐https://eitaa.com/isca_seda/402
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
گفت وگو رایو معارف با حجه الاسلام نجف لک زایی13980925.mp3
4.35M
✅گفتگوی بخش خبری ساعت 21 رادیو معارف با حجه الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی، معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و رئیش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قسمت اول)
🔶زمان: دوشنبه 1398/9/25
💠https://eitaa.com/isca_seda/403
✅پیروزی، پرشی دارد به اندازه بلندای آسمان که همواره دل را شاد ولحظهها را ماندگار میسازد.
💠فرصت را مغتنم می دانم و کسب لوح تقدیر به همکاران وفناوران دفتر تبلیغات اسلامی و به ویژه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی صمیمانه تبریک عرض نموده و از یکتا هستی بخش جهان برایتان سلامتی و سعادت همراه با موفقیتهاي بی شماری را خواستارم.
💠در نمایشگاه هفته پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی مطرح شد:
✅تحول در عرصه نرمافزارهای موبایل پاسخگو دفتر تبلیغات اسلامی در ماههای آینده
❎قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: تولید نرمافزارهای موبایلی پاسخگو در حوزههای معارفی و دینی درحال دنبال شدن است و طی چند ماه آینده شاهد دستاوردهای جدیدی در این حوزه خواهیم بود.
◼️قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: تولید نرمافزارهای موبایلی پاسخگو در حوزههای معارفی و دینی درحال دنبال شدن است و طی چند ماه آینده شاهد دستاوردهای جدیدی در این حوزه خواهیم بود.
🔶به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی (تبلیغ نیوز )، سید حسن هانی در مراسم تجلیل از فناوران برتر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که پیش از ظهر امروز در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر که در مرکز همایشهای غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: طی یک سال گذشته به دلایل اجباری از جمله افزایش هزینهها، زیرساخت ارتباطی دفتر را تغییر داده و شاهد تحولی در این حوزه هستیم.
🔷وی از راهاندازی سامانه فکس مجازی یاد کرد و با بیان این که در حوزه نرمافزارهای ستادی نیز امسال شاهد فعالیتهای چشمگیری هستیم، گفت: سامانه دیدگاه چهار با عمر ۱۰ سال، طی یک سال اخیر تغییر و نرم افزار مدیریت فرآیندها نیز ارتقا یافت.
🔸قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه میزان کارکرد سامانه آموزش از راه دور هر ساله در حال افزایش است، تصریح کرد: این سامانه توانسته به میزانی جبران خلأهای آموزشی را دنبال کند.
◼️وی به راهاندازی سیستم رزوراسیون وسف و رونمایی از چندین نرمافزار از جمله سامانههای ساطع و سند اشاره کرد و افزود: بودجهریزی عملیاتی به شیوه مطلوب در دفتر تبلیغات اسلامی ساماندهی شده و برخی از خدمات نیز در اختیار سایر ارگانهای همسو قرار گرفته و مشتریانی نیز برای استفاده از این سامانه یافت شده است.
🔷هانی با بیان اینکه بخشی از بودجه دفتر به اجرای پروژههای مختلف اختصاص مییابد، اظهار داشت: سال گذشته نظارت ستادی کامل نسبت به این پروژها را نداشته به همین علت به گزارشهای مالی اکتفا میکردیم اما سامانه با دیدگاههای دفتر بازنگری شد.
🔸وی با تأکید بر اینکه اکنون به دنبال استخراج دانش مناسب از اطلاعات موجود هستیم، گفت: از چهار سال گذشته دانش سازمانی را دنبال کرده و با توجه به اینکه مجموع اطلاعات در سامانهها موجود بود، توانستیم عملکردهای مطلوبی را رقم بزنیم.
🔻قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامهریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه عملکردهای پژوهشی به صورت ویژه مورد توجه دفتر است، طی یک سال اخیر یک سامانه جامع برای جمعآوری اطلاعات تهیه شده است و یکی از ویژگیهای این مجموعه دانشی، توجه به سیر تاریخی اطلاعات است.
◾️وی از تهیه سامانه «روزبرگ» در شعبه اصفهان و سامانه خانواده سالم در شعبه مشهد یاد کرد و افزود: تولید نرمافزارهای موبایلی «پاسخگو» در حوزههای معارفی و دینی در حال پیگیری است و طی چند ماه آینده شاهد دستاوردهای جدیدی در این حوزه خواهیم بود.
🔸هانی خاطرنشان کرد: پیگیری موضوع مدیریت دانش در حوزههای مختلف از جمله اولویتها در ادامه کار خواهد بود و در حوزه بودجهریزی عملیاتی کارهایی باقی مانده است که وقت زیادی از ما خواهد گرفت.
🌐https://eitaa.com/isca۲۴
✅معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تأکید کرد:
💠عزم جدی دفتر تبلیغات اسلامی برای ورود گستردهتر به عرصههای فاوا و فضای مجازی
◾️معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: این معاونت جدیدی که در دفتر تبلیغات اسلامی شکلگرفته، نشاندهنده عزم هیأت امنای دفتر برای ورود گستردهتر به عرصههای فاوا و فضای مجازی است تا بتوانیم سهم بزرگتری از این بازار را به خود اختصاص دهیم.
⏹به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، حجتالاسلام والمسلمین مهدی علیزاده در مراسم تجلیل از فناوران برتر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که ظهر امروز در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایشهای غدیر قم برگزار شد، با بیان اینکه برخی از کتابها تاریخ تمدن انسانی را بر اساس تکنولوژی، فناوری و ابزارهای مورد استفاده تقسیمبندی کردهاند، اظهار داشت: صنعت چاپ، دیگ بخار، ریل آهن، الکتریسیته و ارتباطات و فناوری اطلاعات و ژنتیک، از جمله عصرهایی هستند که تاکنون مطرح شدهاند.
🔷وی گفت: اکنون سرعت شتاب دانش کار و فناوری و تکنولوژی به میزانی جدی است که تغییر از سده به دهه رسیده و شاهد مناسبات پوستاندازی تمدنی در کوتاه مدت هستیم.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: انسان در طول تاریخ از سوی طبیعت تهدید میشد، به همین علت انسان همیشه به دنبال کنترل انرژی مخرب طبیعت و به استخدام گرفتن ظرفیتهای طبیعت بوده است، به همین دلیل حوزه قدرت خود را در طبیعت با اختراع ابزارهای کارآمد توسعه میدهد اما در آخرین لایحه پیشرفت تکنولوژی، مناسبات انسان مورد تغییر و تحول قرار گرفته است.
▶️وی با بیان اینکه در عصر حاضر زندگی در حوزه روابط انسانی وارد پیچیدگی شده است، افزود: با ظهور تکنولوژی فناوری اطلاعات شاهد رفتن به سمت اینترنت اشیاء، شهرهای هوشمند، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده و مجازی هستیم و اکنون وارد زیستبومهای جدید میشویم.
💠ادامه گزارش از لینک زیر مطالعه کنید.
🌐https://b2n.ir/432151
💠https://eitaa.com/isca24/6117
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
حجه الاسلام تیموری- اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی.mp3
2.06M
🔷آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔷خیر مقدم و ارائه گزارش مسئول محترم برگزاری برنامه های هفته پژوهش و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔶مکان: قم- ابتدای خیابان معلم- مرکز همایش های غدیر
💠زمان: پنج شنبه 1398/9/28
◾️https://eitaa.com/isca_seda/412
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
سخنرانی دکتر مریجی در اختتامیه پنجمین نمایشگاه پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی.mp3
5.56M
🔷آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔷سخنرانی حجه الاسلام و المسلمین دکتر مریجی معاون محترم آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس دانشگاه باقر العلوم(ع)
🔶مکان: قم- ابتدای خیابان معلم- مرکز همایش های غدیر
💠زمان: پنج شنبه 1398/9/28
◾️https://eitaa.com/isca_seda/413
هدایت شده از رادیو پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
سخنرانی حجه الاسلام ذو علم در اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی.mp3
6.74M
🔷آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔷 سخنرانی حجه الاسلام و المسلمین دکتر ذو علم،معاون محترم وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش
🔶مکان: قم- ابتدای خیابان معلم- مرکز همایش های غدیر
💠زمان: پنج شنبه 1398/9/28
◾️https://eitaa.com/isca_seda/414
✅مسئول پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی:
💠برگزاری ۱۶ کرسی ترویجی و نشست علمی در پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش
🔷مسئول پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به آغاز بهکار این نمایشگاه از شنبه ۲۳ آذرماه گفت: ۱۶ کرسی ترویجی، نشست علمی و کارگاه آموزشی طی ۶ روز فعالیت این نمایشگاه برگزار شده است.
🔶به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، حجتالاسلام والمسلمین موسیالرضا تیموری ظهر امروز در آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که در مرکز همایشهای غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: ترویج و توسعه پژوهش و فناوری، معرفی آثار پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی به مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی، ایجاد بستر مناسب برای پژوهشگران و فناوران در مراکز این دفتر، ارزیابی علمی آثار و محصولات دفتر تبلیغات اسلامی و تجلیل از برترینهای فناوری و پژوهشی، مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه بوده است.
✳️وی گفت: این نمایشگاه با شعار «توسعه و توانمندسازی علوم اسلامی؛ مسئله محوری و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» کار خود را از روز شنبه ۲۳ آذرماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی «رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» آغاز کرده است.
🔷مسئول پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: ۱۶ کرسی ترویجی، نشست علمی و کارگاه آموزشی با موضوعاتی از جمله «نظریه اخلاق از نگاه قرآن، انسان متعالی در فلسفه نوصدرایان»، «دولت تعادلبخش در فلسفه سیاسی» و «وضعیت کتاب در جهان امروز اسلام» در این نمایشگاه برگزار شد.
💠متن کامل گزارش خبری از لینک زیر مطالعه کنید.
🌐https://b2n.ir/928466
💠فایل صوتی را دریافت کنید
✅https://eitaa.com/isca_seda/412