#همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#محمد_ستوده_آرانی
#دانشگاه_باقر_العلوم
#کمیسیون_تخصصی
✅استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع):انقلاب اسلامی، نظام بینالملل را سه قطبی کرده است
💠دانشیار گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم با بیان اینکه با وقوع انقلاب، نظام بینالملل سه قطبی شده است تصریح کرد: تغییر در موازنه قدرت در منطقه غرب آسیا از پیامدهای انقلاب است.
🔳 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از ایکنا، محمد ستوده آرانی، دانشیار گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم، ۲۴ بهمن در کمیسیون نهادهای علمی و بیانیه گام دوم همایش بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی که با موضوع الزامات سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه فرمودند که ایستادگی در برابر قلدران و مستکبران جهان روز به روز در تمام این چهل سال برجستهتر شده است یعنی این الزام که در ۴ دهه وجود داشته است باید تداوم یابد.
🔶وی با بیان اینکه همچنین روند حمایت از مظلومان در برابر ظالمان به تعبیر مقام معظم رهبری از اصول اصلی انقلاب در طول چهار دهه و روند غالب بوده است اظهار کرد: برقراری روابط مسالمتآمیز با کشورها جز اسرائیل و زورگویان جهانی هم از دیگر اصول مسلم انقلاب بوده است.
🔷عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با بیان اینکه با وقوع انقلاب، نظام بینالملل سه قطبی شده است تصریح کرد: تغییردر موازنه قدرت در منطقه غرب آسیا از پیامدهای انقلاب است و سبب شده تا ایران حضور قدرتمندانه در منطقه داشته باشد همچنین انقلاب سبب تحرک جدید نهضت اسلامی بر اساس الگوی مقاومت و شکست سیاستهای آمریکا در غرب آسیا شده است.
🔶ستوده آرانی اظهار کرد: آنچه از دید رهبری در بیانیه بر روی آن تاکید شده معطوف به پیامدهایی است که در گام اول انقلاب، سرآمد است لذا با توجه به این رویکرد، الزامات سیاست خارجی در گام دوم تعیین میشود.
✳️وی با اشاره به پیشرانهای انقلاب در سیاست خارجی در گام دوم تصریح کرد: پیشرانها، شتابدهنده روندهای گام اول هستند؛ آموزههای انقلاب مانند مدیریت جهادی در سیاست داخلی و خارجی پیشران محوری است و رهبری تاکید زیادی بر این مقوله داشته و دارند.
استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) با بیان اینکه رهبری، پیاده روی اربعین را هم پیشران و نشانه نصرت امت اسلامی از سوی خدا اعلام فرمودند اظهار کرد: ساختار سلطه جهانی، همچنین غفلت گه گاهی از جریان انقلابی مسئلهای است که در گام اول وجود داشته و رهبری فرمودند اگر این بی توجهی نبود دستاوردهای انقلاب خیلی بیشتر از وضع کنونی بود.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/432228
#همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#کمیسیون_تخصصی
#احمد_راهدار
✅عضو هیات علمی گروه فقه سیاسی دانشگاه باقرالعلوم:الگوی فقه امنیتی ولایت فقیه تدوین شود / فقه مقاومت، برند تمدنی جمهوری اسلامی
🔷 عضو هیات علمی گروه فقه سیاسی دانشگاه باقرالعلوم با بیان اینکه فقه مقاومت، برند تمدنی جمهوری اسلامی است تصریح کرد: با توجه به رویکردهای مختلف فقه مقاومت، اقتضاء دارد که الگوی فقه امنیتی ولایت فقیه را به تفصیل استخراج کنیم.
🔶به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین احمد راهدار، عضو هیات علمی گروه فقه سیاسی دانشگاه باقرالعلوم امروز، ۲۴ بهمن ماه در کمیسیون نهادهای علمی و بیانیه گام دوم انقلاب از مجموعه کمیسیونهای همایش ملی بیانیه گام دوم و تمدن نوین اسلامی با بیان اینکه بنده معتقدم ولایت فقیه یک تئوری برای عمل سیاسی است، گفت: معتقدم از این زوایه کمتر به این موضوع پرداخته شده در حالی که یک گفتمان برتر عملی است حتی اگر نقصهای عملی بر آن وارد باشد.
🔳وی افزود: «ریچارد رورتی» تعبیری دارد که یک گفتمان، زمانی برتر است که بیش از گفتمانهای رقیب در دسترس عموم مردم باشد و بیش از گفتمانهای رقیب به پرسشهای زمانه پاسخ دهد.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/356548
#همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#اختتامیه_همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#سعید_رضا_عاملی
✅دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عملکرد بدی در حوزه عواطف اجتماعی داشتهایم / برجستهسازی ظرفیتها و توان ملی در بیانیه گام دوم
💠حجتالاسلام عاملی با اشاره به اهداف بیانیه گام دوم گفت: یکی از اهداف این بیانیه جامعهپردازی است که دارای لایههای شناختی، ایمانی، احساسی و عاطفی است. ما در حوزه احساسی و عواطف اجتماعی بد عمل کردهایم؛ نگاه مثبت به عواطف اجتماعی در وجود سردار سلیمانی نمود ویژهای داشت، آنجایی که دختران بیحجاب را هم دختران و فرزندان ما خطاب میکرد که این سخن تأثیر بسزایی در جامعه داشت.
🔷به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقا از خبرگزاری ایکنا ، حجتالاسلام والمسلمین سیدسعیدرضا عاملی، شامگاه پنجشنبه، ۲۴ بهمنماه، در اختتامیه همایش ملی «بیانیه گام دوم و تمدن نوین اسلامی» در قم با اشاره به بیانیه گام دوم به مثابه نظام راهبردی چهل ساله اظهار کرد: در ارتباط با این بیانیه از شخصیتی الهی، دور اندیش، انقلابی، جهادی و پایدار، یعنی امام خامنهای، صحبت میکنیم که در این سالها در ادامه رهبری حکیمانه امام راحل ظرفیتهای زیادی به ظرفیتهای جمهوری اسلامی اضافه کردند و این بیانیه یک متن فشرده از اندیشههای پیشینی ایشان است.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/515502
#همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#اختتامیه_همایش_بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#شمس_الله_مریجی
#کمیسیون_تخصصی
✅درآیین اختتامیه همایش بیانیه گام دوم انقلاب انجام شد:ارائه گزارش کمیسیون تخصصی نهادهای علمی و بیانیه گام دوم
◾️در کمیسیون تخصصی نهادهای علمی و بیانیه گام دوم انقلاب با تأکید بر نقش جوانان، وظایف نهادها براساس گام دوم مورد بررسی قرار گرفت.
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین شمس الله مریجی در اختتامیه همایش ملی بیانیه گام دوم و تمدن نوین اسلامی که عصر پنجشنبه در سالن شیخ طوسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، با ارائه گزارشی از کمیسیون تخصصی نهادهای علمی و بیانیه گام دوم انقلاب با تأکید بر نقش جوانان گفت: در این کمیسیون ۱۰ مقاله ارائه شد.
🔷رییس کمیسیون تخصصی نهادهای علمی و بیانیه گام دوم انقلاب با اشاره به مقالات ارائه شده در این کمیسیون اظهار کرد: مقاله الزامات سیاست خارجی ایران در بیانیه گام دوم انقلاب تألیف محمد ستوده، از جمله مقالات ارائه شده است که الزامات سیاست خارجی ایران در بیانیه گام دوم انقلاب همچنین فعالیت های صورت گرفته در چهل سال گذشته در جهت سیاست خارج را مورد بررسی قرار می دهد.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/766972
#نشست_علمی
#علیرضا_واسعی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
✅در کرسی ترویجی بازنمایی شاخصمند تمدن اسلامی در ادوار تاریخ مطرح شد: نگاه ادواری به تمدن، بدون داشتن یک فلسفه نظری ممکن نیست
💠دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی: نگاه ادواری به تمدن، بدون داشتن یک فلسفه نظری ممکن نیست، اما مطالعه تمدن در یک دوره خاص تاریخی، امری قابل دفاع است مشروط بر آن که نگاه فرایندی به آن بشود.
🔷به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، کرسی ترویجی بازنمایی شاخصمند تمدن اسلامی در ادوار تاریخ با ارائه دکتر سید علیرضا واسعی و ناقدی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن الویری و دکتر محمد باغستانی در پژوهشکده اسلام تمدنی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در تاریخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار شد.
🔶در این نشست که با حضور عده ای از دغدغه مندان حوزه مطالعات تمدنی شکل گرفت، ابتدا دکتر سیدعلیرضا واسعی به ارائه مدعای خویش پرداخت. وی پس از ذکر مقدماتی مبنی بر ضرورت توجه به مقوله های تمدنی، چند نکته کلی را در راستای کرسی مورد نظر بیان کرد و گفت: پیش از ورود به اصل بحث به دو نکته باید توجه کرد؛ یکی آن که تمدن اگر به عنوان امری حقیقی و موجودی واقعی تلقی شود، نوع مواجهه با آن با نگاه اعتباری و انتزاعی به آن متفاوت خواهد بود و در بیشتر آثاری که پدید آمده این مقوله به درستی مورد گفتگو قرار نگرفته است. دیگر آن که تمدن در مرحله هستی شناسی، به هر گونه ای شناخته شود، باید تمایز آن با مفاهیم دیگر مثل دین، جامعه، علم، فرهنگ، حکومت و حتی ترقی یا پیشرفت مد نظر باشد تا در گفتگو و پژوهش، میان آنها اختلاطی پیش نیاید.
او در ادامه توضیح داد که در این کرسی البته به آن مقوله ها پرداخته نخواهد شد، هر چند اهمیت آنها بسیار بالاست. اما آن چه به عنوان مدعای کرسی سالیانی ذهن بنده را درگیر ساخته، آن است که بسیاری از نویسندگانی که در باره تمدن اسلامی قلم زده اند، سخن از سیر یا ادوار آن به میان آوردند بی آن که:
⬅️اولا مشخص سازند چه تعریفی از تمدن و شاخص های آن دارند و طبعا هنگامی که از شکوفایی یا رکود آن سخن به میان می آورند چه چیزهایی را ملاک داوری خود قرار می دهند و هم چنین چگونه به آن رسیده اند؟
ثانیا مبادی و مقاطع تاریخی ای که ذکر می کنند مبتنی بر چه چیزی است؟ به عنوان نمونه وقتی از شکوفایی تمدنی قرون سوم یا چهارم یا دیگر قرون می گویند، مبادی سخن آنان چیست؟ وی به تاکید گفت که در رویکرد تاریخی، داشتن مبدأ و منتهای مشخص، امری بدیهی است و نمی توان به صورت مبهم، از چیزی به عنوان تاریخ آن یاد کرد.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/342408
#نشست_علمی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
#محسن_الویری
#محمد_باغستانی
✅در نشست علمی شهد شهادت و شهر سعادت عنوان گردید: آثار تمدنی شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔷در نشست علمی شهد شهادت و شهر سعادت؛ درنگی در وجه تمدنی شهادت حاج قاسم سلیمانی عنوان گردید: شهید حاج قاسم سلیمانی دایره اثرگذاری اجتماعیِ شهدِ شهادت خود را در سطح امت اسلامی و تمدن نوین اسلامی (که همان شهر سعادت مسلمانان است) گسترش داد.
◾️دکتر محسن الویری: آشکار شدن دست پنهان خدا، تقویت انسجام در برابر دشمن مشترک، نماد مقاومت، الگویی برای مبارزه با دشمن و تقویت هم گرایی و هم افزایی میان کشورهای اسلامی از آثار تمدنی شهادت حاج قاسم سلیمانی است.
💠به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، نشست علمی «شهد شهادت و شهر سعادت؛ درنگی در وجه تمدنی شهادت حاج قاسم سلیمانی» با حضور دکتر محسن الویری عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) به عنوان ارائه دهنده و دکتر محمد باغستانی به عنوان دبیر نشست برگزار شد.
🔶در ابتدای این جلسه دبیر نشست، دکتر محمد باغستانی استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ضمن بزرگداشت یاد و خاطره امام و شهدای ایران اسلامی، موضوع شهادت را از موضوعات بسیار تأثیرگذار در تثبیت موقعیت اسلام در عصر نبوی دانست و بیان کرد که عنصر شهادت سهم قابل توجهی در گسترش تفکر و اندیشه اسلامی داشته و دارد. ایشان با اشاره به جایگاه شهادت در طول تاریخ امت اسلامی، بیان کرد که شهادت سردار قاسم سلیمانی باعث ایجاد فضای تازه ای از انسجام در ایران و دیگر کشورها شد بویژه کشورهایی که ایشان در آنها نقش موثر و تأثیر گذار داشتند.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/528771
#اداره_نشریات_شعبه_خراسان_رضوی
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
✅به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی شماره هفتم دوفصلنامه علمی- پژوهشی پژوهشهای عقلی نوین منتشر شد.
◾️هفتمین شماره دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی پژوهشهای عقلی نوین، به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی چاپ و منتشر شد.
💠 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، هفتمین شماره دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی «پژوهشهای عقلی نوین» مربوط به بهار و تابستان ۱۳۹۸ به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی چاپ و منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://novin.isca.ac.ir نمایه گردید.
🔶مقالات چاپ شده در این شماره همراه نام نویسندگان بدین قرار است:
«تأثیر وحی برمعناشناسی اخلاق در اندیشۀ ابنعربی» نوشته علیرضا آرام، سیداحمد فاضلی؛
«کارکرد معرفتی زبان نزد فارابی» نوشته مهدی عباسزاده؛
«بررسی دیدگاه ملاصدرا دربارۀ استمرار اشیاءِ در زمان در پرتو اکنونگرایی اولویّتی» نوشته حجّت ایمانیکیا، محمدسعیدیمهر، سیدمحمدعلی حجّتی؛
«واکاوی مبانی قرآنشناختی نواندیشان معاصر در مکتب نواعتزالی»نوشته مرتضی فلاحزاده، عزتاللّه مولایینیا؛
«جمع نقیضین در اندیشۀ ابوسعید خرّاز و ابنعربی» نوشته علیرضا سمنانی، عبدالرضا مظاهری، انشاءاللّه رحمتی؛
«دکترین «توحید اجتماعی» اندیشهای بنیادین، در تکامل هندسه توحیدی و تعالی معنوی موحدان»، محمد پورعباس، محمدرضا ابراهیمنژاد؛
«فلسفۀ اسلامی متأخر و مسئلۀ هیومی علیّت» نوشته سیدعلی طاهری خرمآبادی
💠https://eitaa.com/isca24/6786
✅سلسله نشست های عدالت در تاریخ
🔷جایگاه عدالت در مذهب اباضیه
💠ارائه دهنده : جناب آقای دکتر علی اکبر ضیائی رئیس پژوهشکده حج و زیارت
🔷دبیر علمی:دکتر سعید نجفی نژاد
❇️زمان:یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
🔷مکان:قم-خیابان معلم-پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی-تالار امام مهدی ع
♈️مجری:پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت ع و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
💠سلسله نشست های علمی
✅هنجار شناسی اخلاقی کرامت در مددکاری اجتماعی
ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی اسلامی
✅دبیر علمی: جناب آقای دکتر مهدی مولایی آرایی
🕒زمان:دوشنبه بیست و هشتم بهمن ۹۸
💠مکان: خیابان معلم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تالار امام مهدی ع
❇️مجری:مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی، معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
هدایت شده از دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
کارگاه پیوست نگاری فرهنگی
دکتر وکیلیان
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS
هدایت شده از دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
📌 نشست فرهیختگان علمی با موضوع «قهرمان بدون مرز» در باب جهان مقاومت پس از شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی❤️
💢 با همکاری مراکز علمی مختلف؛ با محوریت دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
💥 همراه با رونمایی از کتاب #عقل_سرخ
🔶 یکشنبه 27 بهمن ماه
🔷 ساعت 15 تا 18
#قهرمان_بدون_مرز
#شهید_قاسم_سلیمانی
#عقل_سرخ
#دانشگاه_باقرالعلومعلیهالسلام
bou.ac.ir
🆔 https://eitaa.com/BouNEWS
#تفاهم_نامه
#پژوهشکده_اسلام_تمدنی
✅به منظور همکاری در امور پژوهشی صورت پذیرفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده اسلام تمدنی و مراکز همسو
💠اولین جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشکده اسلام تمدنی و کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
🔷به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، به منظور همکاری در امور پژوهشی و بهره مندی از امکانات و توانمندی های یکدیگر جهت تحقق اهداف مشترک " پژوهشکده اسلام تمدنی و کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی شیخ بهایی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی" و " مرکز اسناد آستان قدس رضوی" اولین جلسه تفاهم نامه همکاری مشترک تشکیل شد.
🔶بر اساس این گزارش این تفاهمنامه با هدف گسترش همکاریهای علمی و فرهنگی جهت هم افزایی و تعمیق اثربخشی فعالیتها با تأکید بر مسئله محوری، اولویت سنجی، نهادینهسازی و فرآیند محوری همکاریها و انسجام بخشی به فعالیتها و همچنین دستیابی به هماهنگی مطلوب و بهرهگیری بهینه از امکانات، فرصتها و ظرفیتهای علمی و فرهنگی و تحقق اهداف سازمانی مشترک تنظیم می شود.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐https://b2n.ir/901754
#نشریه_نقد_ونظر
#اداره_نشریات
✅نود دوششمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی نقدونظر به همت پژوهشکده فلسفه و کلام و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
🔷به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نودوششمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی «نقدونظر» مربوط به زمستان ۱۳۹۸ منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jpt.isca.ac.ir نمایه گردید.
✅«نقش نظریه «معنا» در تبیین هشام بن حکم از ماهیتِ ارادۀ خدا» نوشته اکبر اقوام کرباسی و محمدتقی سبحانی؛
✅«بررسی و نقد قیاس غایب بر شاهد بر نظریه زیادت صفات بر ذات الهی» به قلم بهروز محمدی منفرد و حسین رستمی؛
✅«بررسی انتقادی دیدگاه فنایی دربارۀ حجیت ظنون عقلی» اثر حسین کامکار؛
✅«بررسی انتقادی نافرمانی مدنی از منظر برخی فیلسوفان یونان باستان و عصر روشنگری» نوشته علیرضا آلبویه و ابوالفضل سامانلو ازجمله مقالات این شماره است.
✅همچنین «رابطه لذت، فضیلت و سعادت در اندیشه سنکای رواقی و امام خمینی(ره)» نوشته احمد کریمی و مرضیه اسماعیلی؛
✅«ارزیابی رویکرد فایده گرایی کلاسیک به مسئولیتاخلاقی نسبت به دیگران» به قلم محمدامین خوانساری، محسن جوادی و هادی صادقی؛
✅«تبيين اخبار طینت: توريه یا جبرگرایی؟» اثر حسینعلی یوسفزاده، سیدمحمدکاظم طباطبایی و محمد غفورینژاد از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
#پیش_اجلاسیه_کرسی_تخصصی
#محمد_علی_مبینی
#پژوهشکده_فلسفه_وکلام
◾️اولین پیش اجلاسیه کرسی نظریه پردازی تناسب وجودی به مثابه معیار بنیادین برای ارزش اخلاقی
✅ارائه دهنده: حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمد علی مبینی
🔶شورای داوران: حجه الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی مصباح ، حجه الاسلام و المسلمین احمد واعظی،
حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه و حجه الاسلام و المسلمین دکتر هادی صادقی
🔷کمیته ناقدان:
جناب آقای دکتر سید محمد حسینی ،جناب آقای علی اکبر عبدل آبادی، حجه الاسلام و المسلمین محمد عالم زاده نوری وجناب آقای دکتر محمد فتحعلی خانی
🔷دبیر علمی: حجه الاسلام و المسلمین دکتر حسن بوسلیکی
◾️ناظر جلسه: جناب آقای دکتر محمد موسی وند
🔷زمان: سه شنبه 1398/12/3 ساعت 8:30 تا 12
🔳مکان: قم- ابتدای خیابان معلم- پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی - تالار امام مهدی ع
⏹مجری: پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
✅برای حضور در جلسه ثبت نام الزامی است به مقدرا ظرفیت سالن از کسانی که زودتر ثبت نام کرده باشند دعوت صورت خواهد گرفت.
فرصت ثبت نام تا ساعت 12 روز جمعه.
🌐لینک ثبت نام