فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رسوا کردن بنی امیه و سلسلهای از حکمرانان در طول تاریخ
🔻یکی از اهداف اصلی و اساسی که میتوانیم در واقع عاشورا از دیدگاه امام موسی صدر مطرح کنیم رسوا کردن نوعی از حکمرانی و سلسلهای از حکمرانان در طول تاریخ است که به نام دین حکومت میکنند اما این حکمرانی بر اساس آموزههای دینی تحقق پیدا نمیکند بلکه صرفاً ظاهری از دین وجود دارد.
🏴قسمت پنجم مجموعه #سفر_شهادت با بیان شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
📝 یادداشت| وقایع کربلا تنها درس گریه و عزاداری نیست
🔹تاریخ همزمان با ثبت و ضبط وقایع جانسوز #کربلا، مصادیق متعددی از حیا و عفاف مردان و زنان عاشورایی را نیز نقل کرده است که در این یادداشت برخی از این مصادیق را مرور میکنیم، چراکه واقعه کربلا، تنها درس گریه و #عزاداری نیست بلکه باید از آن درس عفت و #حجاب بگیریم.
مشاهده متن کامل خبر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
35.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️سفر شهادت/ 6
🎙ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی
🗒سه دسته از دشمنان امام حسین(ع) از نگاه امام موسی صدر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔻سفر شهادت/ ۶
سه دسته از دشمنان امام حسین(ع) از نگاه امام موسی صدر
🔹شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به مناسبت ماه محرم در سلسله مباحثی با عنوان «سفر شهادت» که به همت ایکنا و به صورت ویدیویی تولید شده است به بیان نکاتی درباره دیدگاه امام موسی صدر درباره عاشورا و نهضت امام حسین(ع) پرداخته است که فیلم و متن جلسه ششم را میبینید و میخوانید؛
🔹در ادامه مباحث قبل، بخش دیگری از مباحث امام موسی صدر درباره واقعه عاشورا را مطرح میکنم. به هر حال واقعه عاشورا به تعبیر امام موسی صدر، مشعل فروزنده نسلها و و الگویی شایسته برای ماست که بتوانیم از آن پیروی و تبعیت کنیم اما امام موسی صدر از سه گروه از دشمنان امام حسین(ع) یاد میکنند. یک گروه کسانی هستند که امام حسین(ع) را به شهادت رساندند. به تعبیر ایشان، این گروه کمخطرترین گروهی هستند که میتوانیم در مورد دشمنان امام حسین(ع) از آنها یاد کنیم چون اینها جسم امام حسین(ع) را از بین بردند.
مشاهده مشروح خبر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
سلسله نشستهای" الهیات تاریخ و مهدویت"
🔸نشست دوم:
«جریان عاشورا و الهیات تاریخ»
🔹اساتید:
۱) حجتالاسلام دکتر حبیب الله بابایی
۲) حجتالاسلام دکتر احمد رهدار
زمان: سهشنبه ۱۴۰۲/۰۵/۱۷
ساعت ۱۷:۳۰
مکان: دورشهر، کوچه ۲۸، پلاک ۶
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
((موافقت با تمدید رتبه علمی ــ پژوهشی (رتبه ب) نشریه اسلام و مطالعات اجتماعی))
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تمدید رتبه علمی ـ پژوهشی (رتبه ب) نشریه «اسلام و مطالعات اجتماعی» توسط شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی حوزههای علمیه موافقت شد.
طبق مصوبه 581، جلسه 129 مورخ 03/23/ 1402 شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی حوزههای علمیه سراسر کشور، با تمدید رتبه علمی ـ پژوهشی (رتبه ب) نشریه مذکور موافقت و این مصوبه توسط حضرت آیتالله اعرافی رئیس محترم این شورا ابلاغ شد. در این مصوبه آمده است:
باسمه تعالی
شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی با توجه به نظر ارزیابان و مصوبه کمیسیون نشریات، با تمدید رتبه علمی ــ پژوهشی (رتبه ب) نشریه «اسلام و مطالعات اجتماعی» (مشخصات نشریه به شرح ذیل) موافقت نمود.
نام نشریه: اسلام و مطالعات اجتماعی
صاحب امتیاز: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مدیر مسئول: نجف لکزایی
سردبیر: حمید پارسانیا
دوره انتشار: فصلنامه
اعضای تحریریه: (نصرالله آقاجانی، محمود رجبی، سیدعباس صالح شریعتی، حسن غفاریفر، شمسالله مریجی، حسین کچوئیان، نعمتالله کرمالهی و کریم خانمحمدی).
شمارگان مشمول رتبه: از شماره 1 به بعد
مدت اعتبار رتبه: این رتبه تا تاریخ 03/23/ 1404معتبر است و اعتبار آن پس از این تاریخ، منوط به ارزیابی مجدد و تایید آن توسط شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی است.
علیرضا اعرافی (رئیس شورای اعطای مجوزها و امتیازات علمی)
* لازم به ذکر است فصلنامه علمی ـ پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» به آدرس http://jiss.iscs.ac.ir آماده دریافت مقالات علمی ـ پژوهشی اساتید حوزه و دانشگاه و همچنین دانشجویان رشته دکتری در حوزه مباحث اجتماعی از منظر اسلام (قرآن، نهج البلاغه، احادیث و روایات) میباشد.
🌐پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
⬅️پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی، در پی درگذشت پدر محترم دکتر محمد ثناگوئی زاده
بسم الله الرحمن الرحیم
و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالوا انا لله و انا الیه راجعون
فاضل ارجمند جناب آقای دکتر محمد ثناگوئی زاده (زیدعزه)
درگذشت پدر گرامیتان مرحوم حاج احمد ثناگوئی زاده اصفهانی را به جنابعالی و خانواده داغدارتان تسلیت عرض می نمایم. برای آن فقید سعید، رحمت و غفران واسعه الهی و برای جنابعالی و سایر بستگان محترم از خداوند متعال صبر و اجر مسئلت دارم.
نجف لک زایی
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔻رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در یاداشتی عنوان کرد؛
🔹عاشورا به مثابه میزان «سبک زندگی»
✍️ حجت الاسلام والمسلمین استاد نجف #لکزایی معاون دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در یادداشتی با عنوان عاشورا به مثابه میزان «سبک زندگی» که در #خبرگزاری_فارس منتشر شده است، نوشت: باید با معیار عاشورا بررسی کنیم آنچه برای سبک زندگی انتخاب کردهایم، ما را به کدام اردوگاه نزدیک میکند؟ به اردوگاه حق یا اردوگاه باطل؟ اردوگاه الله یا اردوگاه ابلیس؟ اردوگاه حق و حقیقت و اسلام ناب یا اردوگاه نظام سلطه و استکبار جهانی؟
🔹مشروح کامل این یادداشت
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔻حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا مطهری عنوان کرد؛
عزاداری محرم سیره و سنت ائمه معصومین(ع) بوده است
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به نقل از خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام و المسلمین حمیدرضا مطهری، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ۱۴ مردادماه در نشست علمی «سوگواری اهل بیت(ع) بر امام حسین(ع)» که از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه قم برگزار شد، گفت: آنچه مشخص است، این است که ما اهل بیت(ع) را در همه موارد الگوی خود میدانیم و در سوگواری بر امام حسین(ع) هم برای ما الگو هستند. یکی از مسائلی که اهل بیت(ع) در تمام شرایط بر آن تأکید داشتند، زندهنگهداشتن یاد و نام امام حسین(ع) و قیام ایشان بوده است و آنچه تاکنون به دست ما رسیده، مدیون و مرهون تلاش ائمه(ع) است.
🌐 مطالعه مشروح خبر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
به همت پژوهشکده فقه و حقوق و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی یکصدوچهاردهمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی «فقه» مربوط به تابستان 1402 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http: jf.isca.ac.ir نمایه گردید.
«تحلیل فقهی نجسشدن آب کر و قلیل بر اساس ضوابط نسبتسنجی منطبق بر نظریه انقلاب نسبت» اثر بلال شاکری؛ محمدتقی فخلعی و محمدحسن حائری؛ «بازخوانی ادله حد قتل برای شک در نبوت (خوانش انتقادی در پرتو موازین علم فقه)» نوشته علی محمدیان و بتول سلحشور؛ «بررسی فقهی معاملات بازار فارکس» به قلم سیدمرتضی خاتمیسبزواری؛
علی ظهیری و رضا عندلیبی؛ «بررسی فقهی بیهوشی اختیاری در موارد غیرضرور» اثر محمدجواد صفائی راد و محمدحسین صالحنیا از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «افزایش مهریه پس از عقد از منظر فقه امامیه» نوشته محمّد تاجالدّینی؛ «صدق اعانه و معاونت بر ترک فعل با تأکید بر جنبه گناه و کیفر» به قلم علیرضا فرحناک؛ «امکانسنجی تعمیم مصارف موقوفه در وقف خاص بر اساس اطلاق یا انصراف جهت وقف نزد عرف» اثر محمدمهدی مریدی؛ فخرالله ملّاییکندلوس و حامد رستمی نجفآبادی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran.com)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags.ir)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (www.civilica.com)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir)؛ پایگاه Google Scholar؛ سامانه نشریه jf.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 مطالعه مشروح خبر
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
34.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️سفر شهادت/ 7
🎙ارائه دهنده: دکتر شریف لکزایی
🗒تأکید امام موسی صدر بر تحول باطنی انسانها
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔻سفر شهادت/ ۷
تأکید امام موسی صدر بر تحول باطنی انسانها
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنک اسلامی به نقل از خبرگزاری ایکنا، شریف لکزایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به مناسبت ماه محرم در سلسله مباحثی با عنوان «سفر شهادت» که به همت ایکنا و به صورت ویدیویی تولید شده است به بیان نکاتی درباره دیدگاه امام موسی صدر درباره عاشورا و نهضت امام حسین(ع) پرداخته است که فیلم و متن جلسه هفتم را میبینید و میخوانید؛
🔹️در نوبت قبل عرض کردم میتوان سه دسته از دشمنان را در مقابل امام حسین(ع) و واقعه عاشورا مورد یادآوری قرار داد. بخشی از آنها که از نظر امام موسی صدر اهمیت دارد کسانی هستند که به دیگران ظلم و ستم می کنند و در راستای اهداف واقعه عاشورا هم حرکت نمیکنند اما در عین حال ممکن است این ادعا را داشته باشند که از یاران حضرت هستند و جزو کسانی هستند که در عزاداری آن حضرت شرکت میکنند اما امام موسی صدر در پی یک تغییر باطنی، معنویاشت و محتوایی در درون انسانهاست و میخواهد در جامعه لبنان تغییری اساسی ایجاد کند.
🌐مشاهده مشروح کامل یادداشت
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/
🔰 خبر انتشار کتاب «خدای داوکینز (از ژن خودخواه تا توهم خدا)» در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری 👇
✅ خبرگزاری صدا و سیما
🌐 www.iribnews.ir/00GHJV
✅ خبرگزاری فارس
🌐 fna.ir/3czpwi
✅ خبرگزاری مهر
🌐 mehrnews.com/x32p5C
✅ خبرگزاری ایبنا
🌐 www.ibna.ir/fa/naghli/338585
✅ خبرگزاری ایلنا
🌐 www.ilna.ir/fa/tiny/news-1366788
✅ خبرگزاری ایکنا
🌐 iqna.ir/00HOyM
✅ خبرگزاری رسا
🌐 rasanews.ir/0035Ua
✅ خبرگزاری حوزه
🌐 hawzahnews.com/xchNJ
✅ خبرگزاری اقتصادی ایران
🌐 econews.ir/5x3535935
✅ پایگاه خبری قم پرس
🌐 www.qumpress.ir/fa/news/394462/
✅ پردیسان آنلاین
🌐 pardysanonline.ir/?p=254600
🔰به همت نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛
🔻«سیره همسرداری امامان معصوم(ع)» منتشر شد
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، کتاب «سیره همسرداری امامان معصوم(ع)» اثر حجت الاسلام والمسلمین یدالله مقدسی است که در پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه در ۵۰۷ صفحه به چاپ رسید.
📚 نگاهی به تکریم رفتار در برشی از کتاب
🔹تأکید در برابر توهین است. تکریم رفتاری به معنای حرمت گذاری، گرامی داشتن، رفتار محترمانه داشتن با شخص و ارزشمند دانستن اوست. اینگونه رفتار با همسر از شاخصهای درون خانگی تحکیم روابط همسری و به تعبیر امیر مؤمنان(ع) مایه آبادانی محیط زندگی است.
🔹تکریم رفتاری با همسر ناشی از کشش های جنسی، منفعت طلبی و قرارداد حقوقی نیست، بلکه ناشی از کرامت انسانی و محبت درونی است که در پرتو آن کشش های جنسی و منافع آدمی نیز تأمین میشود؛ زیرا از محبت درونی و ریشهدار بودن آن، حرمتگذاری، فداکاری، تحمل و ایثار برمیخیزد که نقشی بنیادین در تحکیم روابط همسری دارند، نه صرفاً از کششهای جنسی و منفعتطلبی.
🌐 مشاهده مشروح کامل خبر
🌐 برای خرید اینترنتی این کتاب
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir/