✅گرامیداشت هفته پژوهش و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
⏰زمان:پنج شنبه ۲۰ آذر ماه تا شنبه ۲۹آذر ماه
💠مراسم افتتاحیه، اختتامیه،جلسات و نشست ها به صورت مجازی خواهد بود.
⬅️مکان:قم-پردیسان-انتهای بلوار دانشگاه-پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️لینک ورود به برنامه ها
🌐 www.dte.bz/rtfair
✅پیش نشست همایش ملی : بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهان اسلام
📒الهیات امید در اندیشه امام خامنه ای (مدظله العالی)
⬅️ارائه دهندگان: حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا بهروزی لک و دکتر محمد هادی همایون
📒دبیر علمی: حجت الاسلام و المسلمین حسن ملائی
⏰زمان: پنج شنبه 1399/9/20 ساعت 10:30
🔹مجری : پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
📒 لینک ورود به جلسه
🌐http://dte.bz/scscenter
#هفته_پژوهش_99
✅مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار می کند
🔶همایش (مجازی) علوم انسانی- اسلامی،پژوهش و فناوری
⏰زمان: 20 تا 27 آذر 1399
📒محورهای همایش:
🔹جایگاه پژوهش و فناوری در علوم انسانی – اسلامی
🔶نقش علوم انسانی - اسلامی در پژوهش و فناوری(مرتبط با رشته های علوم تجربی و طبیعی)
🔹نقش وحدت حوزه و دانشگاه در تحول و کارآمد سازی علوم انسانی - اسلامی
⬅️برنامه های همایش:
⬅️افتتاحیه / پنج شنبه ۲۰ آذر 13999 / ساعت 14:30-12:30
⬅️نشست های تخصصی ۲۲ تا ۲۷ آذر)
📒 اختتامیه / پنج شنبه ۲۷ آذر 1399 / ساعت 14:30-12:30
🌐https://eitaa.com/isca24
✍️مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار می کند:
✅برنامه های روز افتتاحیه / پنج شنبه ۲۰ آذر 1399 / ساعت 14:30-12:30
📒تلاوت آیاتی از کلام الله مجید
🔹ارائه برنامه های همایش
🔶سخنرانی برخی از مسئولان
💠لینک ورود به جلسه به صورت مجازی
🌐http://dte.bz/iri
#هفته_پژوهش_99
✅دکتر رحیمی در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری اعلام کرد:توجه ویژه به علوم انسانی و اسلامی در برنامههای امسال هفته پژوهش و فناوری
📒 امسال برای اولین بار در ایام هفته پژوهش و فناوری از پژوهشگرانی که در ارتباط هر چه بیشتر دانشگاهها با بخش صنعت و جامعه کشور موثر بودهاند، تجلیل میشود.
📒نحوه برگزاری هفته پژوهش و فناوری امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، تغییراتی پیدا کرده، به طوری که تا یک ماه قبل تصمیم داشتیم مراسم این هفته را به صورت مجازی-حضوری برگزار کنیم اما به دلیل بحرانی شدن شرایط، مراسم هفته پژوهش به شکل مجازی برگزار میشود.
⬅️ برنامههای هفته پژوهش از روز شنبه ۱۵ آذرماه در سطح استانها آغاز شده و در حال اجرا است که مهمترین برنامههای استانی شامل نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان، نشستهای تخصصی صنعت و دانشگاه و میزگردهای تخصصی به منظور بررسی نقش پژوهش و فناوری در حل مسائل استانی میشود.
🔹 روز شنبه ۲۲ آذرماه روز "پژوهش و فناوری؛ مدرسه و دانشگاه" نامگذاری شده که در این روز زنگ پژوهش با حضور مسئولان کشوری به صدا درخواهد آمد و به صورت محدود از برگزیدگان بخش دانشآموزی تقدیر می.شود.
📒معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عنوان روز یکشنبه ۲۳ آذرماه را روز "پژوهش، فناوری؛ مشارکت ملی" و روز دوشنبه را "پژوهش، فناوری و جهش تولید" ذکر کرد و یادآور شد: در این دو روز ستادهای استانی هفته پژوهش و فناوری برنامههای متنوعی را تدارک دیدهاند که در سطح استانها برگزار میشود.
💠دکتر رحیمی عنوان روز سهشنبه ۲۵ آذر ماه را "روز بزرگداشت پژوهشگران و فناوران" ذکر کرد و گفت: در این روز جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر با حضور مدیران ارشد کشوری و به صورت مجازی و حضوری برگزار خواهد شد.
🔹معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عناوین روزهای چهارشنبه ۲۶ آذر ماه را "پژوهش، فناوری و علوم انسانی" و روز پنج شنبه ۲۷ آذر را روز "پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی" عنوان کرد و افزود: علوم انسانی نقش بسیار مهمی در توسعه علمی و بسترسازی علمی کشور دارد و از این رو مجمع روسای پژوهشگاه.های علوم انسانی و اسلامی، مسئولیت برگزاری برنامههای این دو روز را برعهده گرفتهاند و حدود ۳۰ برنامه وبیناری درخصوص علوم انسانی و اسلامی برگزار میکنند.
✅معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عناوین روزهای چهارشنبه ۲۶ آذر ماه را "پژوهش، فناوری و علوم انسانی" و روز پنج شنبه ۲۷ آذر را روز "پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی" عنوان کرد و افزود: علوم انسانی نقش بسیار مهمی در توسعه علمی و بسترسازی علمی کشور دارد و از این رو مجمع روسای پژوهشگاه.های علوم انسانی و اسلامی، مسئولیت برگزاری برنامههای این دو روز را برعهده گرفتهاند و حدود ۳۰ برنامه وبیناری درخصوص علوم انسانی و اسلامی برگزار میکنند.
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/isca178
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
#میر_احمدی
#مصاحبه_خبری
📒حجتالاسلام والمسلمین میراحمدی به مناسبت روز آخوند خراسانی:ولایت فقیه امام(ره) مرحله تکاملی نظریه آخوند خراسانی است
✅نویسنده کتاب «نظریه مردمسالاری دینی» با بیان اینکه برخی برای زیر سؤال بردن مبانی فقهی حکومت دینی به به نظریات آخوند خراسانی که برای شرایط کنونی نیست مراجعه میکنند، گفت: به نظر بنده نظریه آخوند خراسانی میتواند مبانی لازم در جهت نوگرایی و خروج از نظام سلطنتی را فراهم کند، ولی مرحله تکاملی آن در دوره انقلاب و از سوی امام خمینی(ره) و با نظریه حکومت ولایت فقیه رخ داده است.
🔶نقش تعیینکننده آخوند در حوزه سبب شده تا افکار و اندیشههای اصولی او تعیینکننده باشد و کسانی که میخواهند مجتهد شوند باید با کتب ایشان و مباحث اصولی وی آشنا شوند.
اما آن چیزی که سبب شده تا در دهههای اخیر این شخصیت بیشتر مورد توجه باشد تجربه انقلاب اسلامی و نظامسازی است که با بازسازی فقهی و نگاه نو به فقه از سوی امام خمینی همراه بوده است.
⬅️پذیرش ولایت فقیه از منظر آخوندخراسانی
🔹میراحمدی در پاسخ به این سؤال که برخی از افکار وی نتیجه میگیرند که ولایت فقیه مبنایی برای حکومت نیست، آیا اگر ایشان در دوره امام زیست میکردند باز هم چنین برداشتی از آرای وی ممکن میشد؟، تصریح کرد: آخوند در باب ولایت فقیه به نظریه حسبه تعلق دارد و همانند شیخ انصاری فراتر از امور حسبیه قائل به دخالت ولایت فقیه نیست؛ اگر نظریه ولایت فقیه در امور حسبیه پذیرفته شود، اصل دخالت فقیه به رسمیت شناخته میشود.
🔶نظریهپردازی در باب دولت خاتمه نیافته است
💠 آیا نظریه دولت در نظام اسلامی نیاز به بازخوانی مجدد دارد؟
⬅️ ما همچنان نیازمند بازخوانی یک سنت فقهی هستیم تا بتوانیم از درون آن به این سؤالات پاسخ دهیم؛ .
💠جزئیات خبر در لینک زیر
🌐http://dte.bz/isca179
#گزارش_خبری
#کرونا_ویروس
#فعالیت_مجازی
✅وقتی کرونا اندیشه را هم مجازی کرد/ از سمینار تا وبینار(گزارش)
💠مدتهاست که به جای شنیدن و خواندن کلماتی مانند کلاس درس و سمینار و …، کلاس آنلاین، دوره مجازی، وبینار و… را میشنویم و این وضعیت بشر تا یکی دو سال آینده است.
📒امروزه انسانها مجبورند که با کرونا زندگی کنند و به حضور آن را تحمل کنند و بالاجبار در یک فضا با هم گذران کنند. کار چندانی از دست عموم مردم ساخته نیست جز اینکه بهداشت را رعایت کنند و توصیههای پزشکی را اجرا کنند. در خوش بینانه ترین وضعیت مجبوریم یک الی دو سال دیگر همین وضعیت را تحمل کنیم، حتی اگر واکسنهای ساخته شده به دست عموم مردم در سراسر جهان برسد باز باید بهداشت را رعایت کنیم و مواظب این ویروس منحوس باشیم. یکی از مهمترین عرصههایی که پاندمی کرونا آن را تحت تأثیر خود قرار داد، آموزش بود از سطح آموزش و پرورش تا آموزش عالی و همین طور برگزاری همایشها و نشستهای علمی و ….
🔶در این میان عکسهایی از کلاسهای مجازی دانشگاه هاروارد هم مایه شگفتی و تعجب همگان شد و تفاوت دانشگاهها قدری احساس شد. مطلوبترین حالتی که میتوان تصور کرد.
⬅️در کشور ما هم دانشگاهها، مراکز پژوهشی و … از این موقعیت به دست آمده نهایت استفاده را کردند تا از این فرصت بهتر و بیشتر استفاده کنند. میتوان گفت امروزه هیچ گونه آموزش حضوری در کشور برگزار نمیشود و همه آموزشها به صورت مجازی برگزار میشود، حتی مراسم درگذشت ها به صورت غیرحضوری و در فضای مجازی برگزار میشود، اگرچه برخی از اندیشمندان داخلی این وضعیت را به نفع جهانی شدن و دسیسهای برای استکبار جهانی و نظام سلطه میبینند تا از این وضعیت به نفع جهانی شدن و نظام استعماری خود استفاده کند، اما به هر حال بالاجبار در این فضا قرار گرفتیم و شاید با عادت کردن به این فضا، در دوران پساکرونا هم جدا شدن از این وضعیت برای ما به راحتی امکان پذیر نباشد.
✍️تقریباً میتوان گفت همه مراکز علمی و دانشگاهها و پژوهشگاه کلاسهای آزاد و کلاسهای درسی و دانشگاهی و نشستهای علمی و همایشها را به صورت مجازی برگزار میکنند، البته بعضی از مراکز زودتر از دیگر مؤسسات وارد این عرصه شدند. پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله پژوهشگاههایی بودند که سریعتر از دیگر مراکز علمی و پژوهشی وارد این عرصه شدند و نشستهای مختلفی را به صورت وبیناری برگزار کردند.
⬅️قبل از گسترش کرونا نشستها و کلاسهای مختلفی در این پژوهشگاهها برگزار میشد و با وقفه کوتاه، سریع عرصه فضای مجازی باز شد. مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران سالهاست که دورههای آزاد آموزش فلسفه و عرفان و منطق برگزار میکرد، برای اینکه این دورهها قطع نشود، برگزاری مجازی این کلاسها در دستور کار قرار گرفت.
💠پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و همچنین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نشستها و همایشهای مختلفی را در طول سال برگزار میکردند. بر حسب ضرورت پیش آمده آنها هم برنامههای مختلف حتی نشست خبری خود را در فضای مجازی برگزار کردند.
⬅️از اندیشمندانی که در فضای مجازی حضور فعالی داشتند، میتوان به حجت الاسلام نجف لکزایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اشاره کرد که سلسله سخنرانیهایی را با عنوان حکمرانی در قرآن برگزار کرد. همچنین حجت الاسلام حبیب الله بابایی در کانال تلگرامی به شرح نظریههای شهید مطهری پرداخت.
📒حضور فعال و گسترده حجت الاسلام خسروپناه در سخنرانیهای مراکز، دانشگاهها و پژوهشگاههای مختلف هم به طرز چشمگیری نمود داشت. این استاد حوزه و دانشگاه همانند دوران قبل کرونا، در فضای مجازی هم حضور فعالی داشت.
💠جزئیات خبردر لینک زیر
🌐http://dte.bz/isca180
✅مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار می کند.
🔶افتتاحیه همایش (مجازی) علوم انسانی – اسلامی،پژوهش و فناوری
⏰زمان: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت 12:30 الی 14:30
📒برنامه های افتتاحیه:
- قرائت قرآن کریم
خیر مقدم و گزارش دبیر مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی- اسلامی
سخنرانی دکتر نیسی(مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت عتف)
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان(رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
سخنرانی دکتر رحیمی(معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری)
سخنرانی دکتر قبادی(رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهرامی(رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی)
سخنرانی دکتر هراتی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف
💠لینک ورورد به جلسه
🌐http://dte.bz/iri
✅متن پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مناسبت رحلت حضرت آیت الله محمد یزدی
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
عَلِيُّ ابن إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ اِبْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: إِذَا مَاتَ اَلْمُؤْمِنُ اَلْفَقِيهُ ثُلِمَ فِي اَلْإِسْلاَمِ ثُلْمَةٌ لاَ يَسُدُّهَا شَيْءٌ.
ارتحال فقیه مجاهد، عالم مخلص و زاهد پارسا حضرت آیت الله محمد یزدی را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری امام خامنه ای حفظه الله، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه و بویژه خانواده محترم و فرزندان برومند ایشان، بستگان و شاگردان و همه ارادتمندان و علاقمندان ایشان تسلیت عرض می کنم.
آیتالله یزدی از مبارزان و مجاهدان قبل از انقلاب و حامیان ولایت در همه سال های پس از انقلاب اسلامی بود. از سفره انقلاب چیزی برای خود نخواست و از زندگی زاهدانه دست برنداشت. پیوسته در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و ارزش های انقلاب اسلامی بود. در موارد متعددی که توفیق حضور در محضرشان را داشتم آن مرحوم را مصمم و قاطع در دفاع از راه و خط امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دیدم.
خدایش غریق رحمت فرماید و به خانواده و بستگان محترم اجر و صبر عنایت فرماید.
درود خدا بر او باد!
نجف لک زایی
رئیس پژوهشگاه علوم
و فرهنگ اسلامی
1_674488085.pdf
258.8K
برنامه های آیین افتتاحیه هفته پژوهش ۱۳۹۹
پنج شنبه ۲۹ آذر ماه ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴:۳۰
✅مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار می کند.
🔶افتتاحیه همایش (مجازی) علوم انسانی – اسلامی،پژوهش و فناوری
⏰زمان: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت 12:30 الی 14:30
📒برنامه های افتتاحیه:
- قرائت قرآن کریم 12:35-12:30
خیر مقدم و گزارش دبیر مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی- اسلامی - دکتر نجف لک زایی 12:45-12:35
سخنرانی دکتر نیسی(مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت عتف) 13-12:45
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان(رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) 13:15-13
سخنرانی دکتر رحیمی(معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری) 13:45-13:15
سخنرانی دکتر قبادی(رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) 14-13:45
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهرامی(رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی) 14:15-14:00
سخنرانی دکتر هراتی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف 14:30-14:15
💠لینک ورورد به جلسه
🌐http://dte.bz/iri
✅به مناسبت هفته پژوهش:نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میشود
📒ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ۲۰ تا ۲۹ آذرماه به صورت مجازی همراه با برنامههای متنوع برگزار خواهد شد.
⬅️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) ، گرامیداشت هفته پژوهش و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار میشود.
⬅️اهم برنامههای این نمایشگاه شامل ارائه دستاوردهای پژوهشی، معرفی محصولات فناورانه، تجلیل از فناوران برتر، تجلیل از پژوهشگران برتر، تجلیل از پژوهشکدههای برتر، تجلیل از گروههای علمی برتر، تجلیل از مجلات برتر، همکاری در برگزاری همایش مجازی علوم انسانی – اسلامی و پژوهش و فناوری است.
🔹از دیگر برنامههای این نمایشگاه، فروش آثار با تخفیف ویژه از طریق سایت نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به نشانی اینترنتی shop.isca.ac.ir و مؤسسه بوستان کتاب به آدرس bustanketab.com است.
📒مراسم افتتاحیه و اختتامیه، جلسات، نشستها و کرسیها به صورت مجازی و از طریق لینک www.dte.bz/rtfair برگزار میشود.
🔹همچنین، ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از ۲۰ تا ۲۹ آذرماه به صورت مجازی و از طریق لینک http://dte.bz/6erta برپا خواهد شد.
🌐https://eitaa.com/isca24/8491
✅برنامههای هفته پژوهش و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم - آذر ۱۳۹۹
⬅️جزئیات و دریافت فایل در لینک زیر
🌐http://dte.bz/isca182
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅تا دقایقی دیگر افتتاحیه همایش علوم انسانی اسلامی، پژوهش و فناوری با حضور اساتید، نخبگان و پژوهشگران علوم انسانی- اسلامی شروع خواهد شد.
📒لینک ورود به جلسه
🌐www.dte.bz/iri
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه برگزار می کند.
🔶افتتاحیه همایش (مجازی) علوم انسانی – اسلامی،پژوهش و فناوری
⏰زمان: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت 12:30 الی 14:30
📒برنامه های افتتاحیه:
- قرائت قرآن کریم 12:35-12:30
خیر مقدم و گزارش دبیر مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی- اسلامی - دکتر نجف لک زایی 12:45-12:35
سخنرانی دکتر نیسی(مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت عتف) 13-12:45
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان(رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) 13:15-13
سخنرانی دکتر رحیمی(معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری) 13:45-13:15
سخنرانی دکتر قبادی(رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) 14-13:45
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهرامی(رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی) 14:15-14:00
سخنرانی دکتر هراتی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف 14:30-14:15
💠لینک ورورد به جلسه
🌐http://dte.bz/iri
هم اکنون خیر مقدم و گزارش دبیر مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی- اسلامی - دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی