eitaa logo
کانال اطلاع رسانی دوره های مهارت آموزی (ماده 28) پردیس شهید باهنر اصفهان
2.2هزار دنبال‌کننده
37 عکس
0 ویدیو
113 فایل
کانال اطلاع رسانی دوره های مهارت آموزی (ماده 28) پردیس شهید باهنر اصفهان
مشاهده در ایتا
دانلود
به اطلاع می رساند آزمون اصلح در دو نوبت اعلام شده روز جمعه ۱۴ شهریور انجام می پذیرد. ساعت ۷:۳۰ الی ۹:۳۰ رشته آموزگار ابتدایی و کودکان استثنایی ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ مابقی رشته ها
هدایت شده از امیر
قابل توجه مهارت آموزان گرامی: ✅سامانه رزرو فعلا باز است و بسته نمی باشد. این طور که از پیام های شما متوجه شدیم اکثر پیام ها مربوط به شهریه و مشکلات آن می باشد .لذا خواهشمند است موارد ذیل را بدقت مطالعه نمایید 📌 آندسته از مهارت آموزانی که مشکل ندارند و می توانند ثبت نام خود را در سامانه انجام می دهند نسبت به رزرو محل آزمون خود اقدام کنند. 📌 مهارت آموزانی که به دلایل مختلف جهت ثبت نام مشکل دارند .لطفا توجه داشته باشید بعد از تعطیلات و باز شدن دانشگاه و حضور همکاران محترم نظارت، مالی و آموزش در سازمان مرکزی؛ پردیس ها و مراکز ان شاءالله مشکل آنها هم حل خواهد شد و نگران نباشند سامانه رزرو در آن زمان باز می باشد و می توانند ثبت نام انجام دهند. لذا با توجه به تعطیلات دانشگاه از تماس گرفتن با همکاران رابط مهارت آموزی و سایر همکاران آموزش خودداری نمایید.
❌❌اطلاعیه مهم❌❌ به استحضار می‌رساند حدود چهار هزار نفر از مهارت‌آموزان متقاضی شرکت در آزمون اصلح، در سامانه انتخاب را انجام داده‌اند، اما تأیید نهایی را نزده اند. از سوی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان تأکید شده است که نسبت به تأیید نهایی این افراد اقدام شود؛ در غیر این صورت، ظرفیت آزمون از ایشان سلب خواهد شد. لیست اسامی مهارت‌آموزان مذکور به پیوست ارسال می‌گردد و این افراد تا ساعت ۱۸ امروز جمعه فرصت دارند تا رزرو خود را تأیید نهایی کنند.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از امیر
آخرین فرصت رزرو محل آزمون (اصلح) مهارت آموزان به اطلاع مهارت‌آموزان ماده ۲۸ (سری‌های یازدهم، دوازدهم، سیزدهم و جاماندگان سنوات قبل) که موفق به رزرو محل آزمون نشده اند، می‌رساند: سامانه رزرو ( به آدرس http://ttc.cfu.ac.ir) از روز ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ تا ساعت ۲۴ روز ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ فعال خواهد بود. لذا آن دسته از مهارت آموزان که به هر دلیل موفق به ثبت نام نشده اند ، حداکثر تا پایان مهلت مقرر،نسبت به رزرو محل آزمون اقدام نمایند. توجه: ۱. حتماً پس از ثبت‌نام، عملیات «تایید نهایی» را انجام دهید ۲. این مهلت تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. متقاضیانی که در این بازه موفق به ثبت‌نام نشوند، می‌توانند در دوره‌های بعدی آزمون اصلح شرکت نمایند.
با سلام و احترام خواهشمند است به فوریت اقدامات لازم جهت اطلاع رسانی اطلاعیه ذیل در گروههای مهارت آموزان به عمل آید. بسیار مهم به اطلاع کلیه مهارت آموزان محترم می‌رساند: در صورت نیاز به بهره‌مندی از خدمات منشی جهت تسهیل روند آزمون، داوطلبان گرامی می‌بایست درخواست خود راحداکثر تا پایان امروز یکشنبه مورخ 1404/06/09 از طریق سامانه مروارید در بخش مکاتبات ، درخواستهای متفرقه ثبت نمایند . تذکر: ارائه خدمات منشی تنها به متقاضیانی که درخواست خود را در مهلت مقرر ثبت کرده‌اند امکان‌پذیر خواهد بود . داوطلبان گرامی لازم است پس از ثبت درخواست، منتظر تایید نهایی باشند . قبل از دریافت کارت ورود به جلسه نسبت به ثبت در خواست اقدام گردد.
مسیر دوم دریافت کارت ورود به جلسه.pdf
حجم: 368.5K
مهارت آموزان گرامی: در صورت عدم دریافت کارت ورود به جلسه از طریق روش پیشین، روش دوم را انجام بدهید.
🔴قابل توجه داوطلبان آزمون اصلح 🔻به دلیل حساسیت بالای آزمون از آوردن ساعت هوشمند (حتی به صورت خاموش)، گوشی تلفن همراه (حتی به صورت خاموش)، کیف، جزوه، کتاب و ... خودداری فرمایید. 🔻ورود خودرو به داخل دانشگاه ممنوع بوده و می توانید از پارکینگ جنب شهرداری منطقه ۷ استفاده فرمایید. 🔻حتما کارت شناسایی معتبر به همراه داشته باشید. 🔻نیم ساعت پیش از آغاز آزمون درب حوزه های امتحانی بسته خواهد شد. از این رو در زمان بندی برای جلوگیری از دیر رسیدن و محرومیت از آزمون تدابیر لازم را بیندیشید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
مکان.pdf
حجم: 212.8K
🔴جانمایی محل های آزمون اصلح بر اساس شماره صندلی در پردیس شهید باهنر
راهروهای طبقه اول و دوم شهید نیکو و کلاسهای آموزشی و سالن خلیفه سلطانی در ساختمان آموزش می باشد.