🎬 مسابقه رسانهای #گیم_تاک
💬 گفتگوی چالشی دختر و پسر
تاریخ پخش برنامه: پنج شنبه ها - ساعت ۲۱:۰۰
🎥 پخش از اینستاگرام ایسکام:
https://www.instagram.com/iskamedia_?igsh=OGFidnRiaWc4NWQ5
🔺آدرس شرکت در برنامه:
https://iskam.ir/%da%af%db%8c%d9%85-%d8%aa%d8%a7%da%a9/
💍همسرمان را چگونه پیدا کنیم؟!💚
❣ خانم ها دوست دارند فکر کنند که فقط یک #مرد بی عیب و نقص و با کمال برایشان وجود دارد که تقدیر او را رقم می زند و آقایان فکر می کنند که می توانند چندین زن را ملاقات کنند و از بین آشنایی های متعدد یکی را انتخاب کنند. ولی تأهل به معنای واقعی این است که شریکی مناسبی در زندگی پیدا کنیم.
برای #انتخاب_همسر آینده خود، ابتدا باید او را ملاقات کنید. امکان ملاقات در دانشکده دوران تحصیل، محل کار، معرفی از طریق دوستانتان، اماکن عمومی و ... حاصل می گردد. بهترین مکان مناسب جایی است که شما بتوانید با افراد مشابه خودتان برخورد کنید. کسی که طبق خواسته های شما باشد.
✅چند مسأله زیر را جدی بگیرید؛
✔️1- انتخاب یک خویشاوند و دوست خانوادگی نزدیک به عنوان #نامزد احتمالی
شما و خانواده هایتان سالهاست که همدیگر را می شناسید و از نقاط ضعف و قوت هم اطلاع دارید. و این شروعی قابل اعتماد و امن است و بستگی به خود شما دارد که آیا این نوع ازدواج را دوست دارید یا نه.
✔️2- آشنایی و ازدواج دو همکار
به هم علاقه مند شدن دو همکار در محیط کار باید تا زمان اعلام نامزدی مخفی بماند تا مشکلاتی پیش نیاید و در شما احساس شرمندگی و گناه روی ندهد و این موقعی ارزشمند است که به پیوند مستحکم بیانجامد.
✔️3- همدیگر را خوب بشناسید
با چند معاشرت کوتاه دست به #ازدواج نزنید، چون این معاشرت های کوتاه از نظر بعد احساسی بر شما تأثیر می گذارد و این مسأله می تواند مانع شناخت دو نفر از یکدیگر می شود.
✔️4- مراقب سن باشید
هر چقدر مسن تر شوید بیشتر نگران موفقیت رابطه ها هستید و سخت تر کسی پیدا می شود، پس مواظب بالا رفتن #سن خود باشید و برای انتخاب شریک زندگی تان، وسواس گونه رفتار نکنید. به جای آن ایده آل ها و شرایط مناسب خود را بررسی کرده و در صورتی که طرف مقابل بیشتر شرایط را داشت، به او پیشنهاد ازدواج دهید.
✔️5- به عقل خودتان اتکا نکنید
از مشورت خانواده ها در انتخابتان استفاده کنید. نظر دوستان صادق و خیرخواهتان را بپرسید و اگر لازم بود نزد مشاور ازدواج بروید تا مطمئن شوید انتخاب درستی داشته اید.
✔️6- در رابطه تان دقت کنید
حرف زدنتان همراه با فکر و آگاهی باشد ولی گفت و گو های مهم را نباید در یک جشن تولد یا سینما از مسافت دور یا پای تلفن بیان کنید بلکه باید در رفت و آمدهای خانوادگی یا ملاقات های دوران #خواستگاری بیان کنید.
✔️7- شیفته نشوید
در روزهای اولی که احساس می کنید همسر مورد نظر را انتخاب کرده اید، ممکن است آنقدر شیفته باشید که خیلی از ایرادهای او را نبینید. این دوران، وقت عمل کردن و نهایی کردن قول و قرارهای ازدواج نیست. به جای آن به خودتان فرصت دهید تا طرف مقابل را بشناسید و او را به شکل واقعی ببینید.
🌸🍃🌷🌺🌷🍃🌸
✅ @iskamedia | ایسکام مدیا
#ازدواج
🔴 دلایل کاهش میل به ازدواج در #آقایان
✍ در دهه اخیر #میل ازدواج در #پسران تا ۱۶ درصد پایین آمده که جوانان؛
💢← «تنوعطلبی، وضعیت اقتصادی، کاهش مسؤلیتپذیری، پائین آمدن امید به زندگی، #سربازی، انتظار امکانات مفصل و نبود پشتیبانی اجتماعی و حاکمیتی» را از جمله دلایل کاهش میل به #ازدواج میدانند!!
#دکتر_حبشی
🌺🍃🌸🌷🌸🍃🌺
✅ @iskamedia | ایسکام مدیا
دورهمی مون شروع شد ❤️
.
📍رویداد وقتشه
موضوع: فرصتهای ازدواجی، موانع و باورهای غلط ازدواجی 💝
با حضور استاد زهرا عزیزیان
پنجشنبه، ۲۰ دی - ساعت ۱۵:۳۰
آدرس ثبت نام 👇
https://evnd.co/TJdv1
@iskamedia
💟چطوری شانس ازدواجمون رو بیشتر کنیم؟
💠اگر توی سن ازدواج هستین ولی اون خواستگاری که مد نظرتون هست هنوز براتون پیدا نشده، یکی از راه هاش اینه که دیگران شما رو #بشناسن. بدونن که همچین دختری با فلان ويژگی ها هم هست و اتفاقا شاید کسی در اطراف شما باشه که در به در دنبال دختری مثل شما بگرده ولی چون نمی دونه شما چه جوری هستین و یا شاید اصلا ندونه که شما مجردین و قصد ازدواج دارین، بهتون فکر هم نمی کنه!
✅برای اینکه این اتفاق بیافته اولا محيط هايی که توش هستین رو از ابعاد مختلف در نظر بگیرین. محیط دانشگاه، سرکار، خانوادگي و...
🔷سعی کنین با گروه های مختلف #رفت_و_آمد داشته باشین. یعني چی؟... يعنی اگه مثلا توی محیط کار شما توي قسمت الف مشغول به کار هستین با اعضای قسمت "ب" هم سلام و احوال پرسی کنین. اینجوري هم خيلي خانم تر و خيلی خوش برخورد به نظر میاین و هم اینکه گستره ی آشنايی هاتون هم با افراد زیاد تر می شه وهمین احتمال ازدواج شما رو افزایش میده... البته با رعایت حریم با نامحرم.
🔶توی گستره #خانوادگی تون گوشه گیر نباشین. مهمونی های مختلفی که برگزار میشه رو حتما برین و اونجا خیلی خوش زبون و خوش صحبت و با ظاهر آراسته ظاهر بشین.
🔻توی این جمع ها #دخترونه رفتار کنین و لباس بپوشین. لباستون به طوری زنونه نباشه. رفتارهاتون حیا و نجابت دخترونه توش باشه. این خيلي مهمه.
🌸🍃🌷❤️💐❤️🌷🍃🌸
✅ @iskamedia | ایسکام مدیا
iskamedia | ایسکام مدیا
دورهمی مون شروع شد ❤️ . 📍رویداد وقتشه موضوع: فرصتهای ازدواجی، موانع و باورهای غلط ازدواجی 💝 با حضور
⏳ کمتر از ۲ روز دیگر تا رویداد وقتشه ۷ ❤️
⭕️ دوستان تعداد ۱۰ نفر؛ ظرفیت رایگان برای ثبت نام رویداد وقتشه داریم..
نام خانوادگی و شماره تماس تون رو تو pv ادمین بفرستید جهت ثبت نام
🔴 فقط گفتن و بيان قصد ازدواج داشتن به اين معنی نيست كه فرد مقابل نيت ازدواج دارد. بلكه چند نشانه وجود دارد كه عملاً قصد و نيت فرد را از آشنايــــــی نشان میدهد. از جمله:
1⃣ فردی كه قصد ازدواج دارد، در دوره آشنايی تقاضای ارتباط جنسی نمـــــیكند.
2⃣ فردی كه قصد ازدواج دارد، ارتباطش را از خانواده مخفـ👀ـی نمــــیكند.
3⃣ فردی كه قصد ازدواج دارد، زمان آشنایی را بيش از اندازه طولانـ⚠️ـی نمـــــیكند.
4⃣ فردی كه قصد ازدواج دارد، سعی در بدست آوردن اطلاعات دارد و تنها به تبادل احساسات بسنده نمـــــیكند.
🌸🌸🍃🌹❤️🌹🍃🌸🌸
✅ @iskamedia | ایسکام مدیا
#سن_مناسب_ازدواج
🔹بهترین و مناسبترین سن برای ازدواج چه زمانی است؟
📝برای ازدواج دختر و پسر، #سن مشخصی را نمیتوان ذکر کرد؛ زیرا شرایط و موقعیت افراد متفاوت است؛ برای مثال، #سن_ازدواج در مناطق گرمسیر، به سبب بلوغ جنسی زودتر دختران و پسران، و در مناطق روستایی به جهت سادهتر بودن زندگی و نبودن پیچیدگیهای زندگی شهرنشینی و نیز حمایت بیشتر خانوادهها، پایینتر است.
آنچه زمینه را برای ازدواج دختر و پسر آماده میکند، امکانات اولیه مادی، بلوغ شرعی، بلوغ جنسی، بلوغ فکردی، رشد جسمی و روحی، رشد اجتماعی و شخصیتی، استقلال فکردی، ثبات عاطفی (۱) و قدرت مدیریت بحران (مواجهه با مشکلاتی که در فرآیند ازدواج ممکن است ایجاد شود و مقابله با بحرانهای زندگی) است که اگر این شرایط به طور نسبی (و نه مطلق) فراهم شد، شخص میتواند ازدواج کند.
🔸گاهی با وجود شرایط پیش گفته، موانعی از جمله تحصیلات عالی برای آقایان (۲) یا اتمام خدمت نظام وظیفه در ازدواج وجود دارد که میتوان با طولانیتر کردن دوران عقد، این مشکل را از بین برد.
پی نوشتها :
۱) با توجه به اینکه دوره نوجوانی (۱۲ تا ۱۸ سالگی) دوره شدت عواطف و عدم ثبات عاطفی است و این نگرانی بهویژه در خانمها وجود دارد که تصمیمشان برای ازدواج از روی عواطف و احساسات صرف باشد و کمتر جنبه عقلانی داشته باشد، توصیه میشود ازدواج در این دوره انجام نشود، مگر اینکه اطمینان یابند تصمیمشان عقلانی و بدون حکومت عواطف است.
۲) تحصیلات عالی در خانمها نمیتواند مانع ازدواج باشد؛ چون تأمین امکانات زندگی به عهده مرد است؛ بنابراین، پس از گذشت یکی دو ترم از دانشگاه که پایههای تحصیلی خانم مستحکم شد، منعی برای ازدواج او نیست.
🌺🍃🌸🌷❤️🌷🌸🍃🌺
✅ @iskamedia | ایسکام مدیا