28.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا سرزمین 《بچّههای آسمان》 است نه 《برادران لیلا》
جشنوارههای بین المللی فیلم، فرصتی برای نمایش فرهنگ کشورها به دنیا هستند. ما با 《رنگ خدا》و 《بچههای آسمان》هویت پیدا میکنیم. 《جدایی نادر از سیمین》ها و 《برادران لیلا》بازنمایی فرهنگ ایران زمین نیستند.
جوایزی که به نام ایران و علیه ایران داده میشوند، افتخار ملّی نیستند.
《سیاه نمایان》 نماد ایران نیستند. 《مجیدی》ها و 《حاتمیکیا》ها ایران را بسیار زیباتر و دقیق تر معرّفی میکنند، حتی اگر جایزه هم نبرند.
این حق مردم ایران است که بدانند و بپذیرند که کدام فیلم به عنوان نماینده فرهنگشان به دنیا عرضه میشود. سیاه نمایان، ميتوانند بدون بردن نام ایران عزیز، در جشنوارهها شرکت کنند.
نمايش های به نام ایران و علیه فرهنگ و هویت درخشان ایران باید متوقف شود.
دختر ایرانی سرچشمه مهر و محبّت است و روی پدر دست بلند نمیکند.
برادر ایرانی غیرت دارد و برای برآوردن آرزوی خواهر همه کار میکند.
پدر ایرانی برای تأمین آسایش خانواده خود را به رنج و زحمت میاندازد.
و مادر ايرانی قداست دارد و محور خانواده است.
لیلا و برادرانش نماد هیچیک از مؤلفههای این مرز و بوم نیستند. اگر ما مردم ایران نخواهیم فرهنگ کشورمان با اکران فیلم های دشمن پسند و خلاف واقع معرّفی شود، باید چه بکنیم؟
وزارت ارشاد باید پاسخگو شود.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
ماه مبارک رمضان و برخی برکات روانشناختی و اجتماعی آن
۱. ارتباط با خداوند: نیازهای معنوی انسان، و ازجمله آنها نیاز به خداوند، واقعیتی انکارناپذیر از وجود وی را شکل می دهند. ارتباط با خداوندی که منشا همه خیرات است و عالم هستی به اشارت او برپاست، تامین کننده حس کمال طلبی و نیاز انسان به ارتباط با وجودی است که سراسر به او نیازمند است.
۲. خویشتن داری و خودمهارگری: ریشه بسیاری از مشکلات انسانها، نداشتن مهارت کنترل تکانه ها است. ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنایی جهت تمرین این مهارت ضروری است.
۳. همدلی و مواسات: درک حال نیازمندان، بدون اینکه شرایطی پیش بیاید تا حال آنها را بفهمیم، میسر نیست. به برکت ماه مبارک رمضان، این درک، هر چند به اندازه ای باشد که به ما یادآوری کند، بسیار سودمند و انگیزه بخش خواهد بود.
۴. خودشناسی: انسان طبعا موجودی است که اگر همه نیازهایش بی دردسر فراهم شود، در معرض خطاهای شناختی از قبیل احساس بی نیازی و غرور کاذب خواهد شد. درک نیازمندی با تمام وجود، و شناختن بهتر خود، از برکات دیگر این ماه عزیز است.
۵. پرورش فضایل مثبت: سحرگاهان و شب های قدر بهانه ای برای خواندن و ارتباط گرفتن با ادعیه پر باری چون دعای ابو حمزه ثمالی و دعای جوشن کبیر است. فهم صفات الهی و تلاش در جهت متخلق شدن به اخلاق الله از برکات دیگر این ماه عزیز است.
برکات این ماه عزیز به این موارد خلاصه نمی شود. تمرین صبر، بهبود ارتباط با دیگران و خود و عالم هستی، تنظیم بدرفتاری ها و اصلاح خود، و ... از دیگر ثمرات ماه مبارک رمضان است...
التماس دعا
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
1_3936518782_230322_231330.pdf
1.69M
✅ جزئیات سلسله نشست های درآمدی به اخلاق قرآنی (دانشگاه شهید بهشتی)
📆زمان: ماه رمضان ۱۴۰۲
✔️با حضور بیش از ۸۰ استاد داخلی و خارجی
👈 سامانه ثبت نام (رایگان): https://b2n.ir/quransbu
🌐کانال اطلاعات نشست ها👇 http://eitaa.com/ethicssbu
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔸 چه توییت جالب و پرمعنایی!
«چگونه میتوان توضیح داد که فنلاند، ایسلند و دانمارک سه کشور شاد دنیا هستند، و در عین حال، به ترتیب رتبههای 10، 1 و 9 در مصرف سرانه داروهای ضد افسردگی را دارند؟
آیا قبل از اینکه به سوال شادی پاسخ دهند یک داروی ضد افسردگی مصرف می کنند؟!
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
در همین رابطه مطالعه کنید...
شادترین و افسرده ترین کشورهای دنیا👇
https://eitaa.com/islamic_psychology/1615
https://eitaa.com/islamic_psychology/1616
مصاحبه: آیا واقعا ایرانی ها جزء غمگین ترین مردم جهان هستند؟ + pdf
http://fatehan.net/post/32
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
اجبار با طعم احساس آزادی
... به این معنا نمیتوانیم بگوییم که جامعه امروز به کمال رسیده. بسا هست در بعضی یا بسیاری از قسمتها جامعههای گذشته دویست سال پیش و سیصدسال پیش و هزار سال پیش خیلی بیشتر از جامعههای امروز از این مواهب بهرهمند بودهاند؛ یعنی محدودیتهایی که امروز از نظر اجتماعی به وجود آمده در گذشته نبوده است، مخصوصاً مسئله آزادی فکری. این خودش یک مسئله خیلی مهمی است: آزادی انتخاب و آزادی فکری. مقصودم این است که یکی از مواهب برای انسان این است که شرایط برایش فراهم باشد ولی هیچ چیز برای او تحمیلی نباشد. گاهی فکر هم برای انسان تحمیلی است، ذوق هم تحمیلی است، عاطفه هم تحمیلی است و این مصیبت تمدن جدید است.
شما ببینید امروز این وسایل ارتباط جمعی- و به قول اینها رسانههای عمومی - دارد انسانها را مسخ میکند، یعنی انسانها را آنطور میسازند که دل خودشان بخواهد نه آنطور که مصلحت واقعی آنهاست یا مطابق آنچه که انسانها خودشان برای خودشان انتخاب کردهاند. وقتی چیزی را بخواهند، دائماً به گوش آدم میخوانند، جلو چشم او میآورند، آنقدر میآورند که اصلًا روح انسان را مسخ میکنند و انسان نمیتواند غیر از آن فکر کند.
این مسئله مسخ انسان که در تمدن امروز وجود دارد هیچ زمانی مشابهش وجود نداشته. الآن به شکلی است که هیچ کس در انتخاب هیچ چیزی نمیتواند آزادی داشته باشد، با اینکه انسان امروز در یک حد بالاتری از دانش و معرفت قرار دارد. مثلًا انسان میخواهد یک لباس انتخاب کند، هزار و یک لِم و کلک و فن است که آن لباسی را که فلان کارخانه تولید کرده به تن او بپوشانند. آنقدر تبلیغات میکنند، آنقدر تلویزیون نشان میدهد که وقتی شخص از کنار خیابان رد میشود و یک مانکن با هزاران طنّازی در یک فروشگاه است، این بدبخت بیجهت به آنجا کشیده میشود. نمیخواهد آن لباس را بخرد ولی روی این جهت اغفال میشود. میرود به خیال خودش دو سه کلمه با او حرف بزند، ده دقیقه حرف میزند. یک وقت به خود میآید میبیند که چند تکه لباس هم زیر بغلش است و دارد خارج میشود. مجبور است آن را بپوشد. این امر به او تحمیل میشود. تازه اینها تحمیلهای خیلی ساده است والّا همه جور فکر و ذوق و سلیقه و عاطفه و همه چیز به مردم به زور تحمیل میشود.
شهید مطهری (ره)، فلسفه تاریخ، جلد ۱، صص ۲۴۱_۲۴۲
پانوشت: عنوان انتخاب شده برای مطلب در کتاب فلسفه تاریخ، مسخ انسان در تمدّن امروز میباشد.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
پیرامون امر به معروف و نهی از منکر
پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم:
«لَا یَزَالُ النَّاسُ بِخَیْرٍ مَا أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ فَإِذَا لَمْ یَفْعَلُوا ذَلِکَ نُزِعَتْ عَنْهُمُ الْبَرَکَاتُ وَ سُلِّطَ بَعْضُهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُمْ نَاصِرٌ فِی الْأَرْضِ وَ لَا فِی السَّمَاءِ.»
تا زمانی که مردم امر به معروف و نهى از منکر کنند، و یکدیگر را در کار نیک یارى دهند، در خیر و برکت هستند؛ و چون چنین نکنند، برکات از ایشان گرفته مىشود، و بعضى از آنان بر بعضى دیگر مسلّط خواهند شد، و دیگر یاورى در زمین و آسمان نخواهند داشت.
بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام ج ۹۷، ص ۹۴
امیر المؤمنین علیه الصلاه و السلام:
«لَا تَتْرُکُوا الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیَ عَنِ الْمُنْکَرِ فَیُوَلَّى عَلَیْکُمْ شِرَارُکُمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلَا یُسْتَجَابُ لَکُم».
امر به معروف و نهى از منکر را ترک نکنید که اگر ترک کردید اشرار بر شما مسلط خواهند شد؛ [آنجا که نیکى، دعوت کننده و بدى، نهى کننده نداشته باشد، اشرار بر سرکار مىآیند و زمام حکومت را در دست مىگیرند.] بعد شما دعا مىکنید [که خدایا، ما را ازشرّ این بدها نجات بده!] خدا دعاى شما را مستجاب نمىکند.
نهج البلاغه، نامه ۴۷
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید
چند سال قبل، در حین بازی والیبال تیمهای ایران و امریکا، اتفاق جالبی افتاد و بسیار سر و صدا به پا کرد.
بازیکنان تیم والیبال امریکا، به احترام ماه رمضان، تا پیش از شنیدن صدای اذان آب ننوشیدند.
اینکه این اقدام، طراحی شده بود تا بر نگرش ایرانیان نسبت به آمريکا اثرگذار باشد یا یک کار انسانی بود، اطلاع ندارم، اما هر چه بود، تحسین برانگیز بود.
چند سال پیش، وقتی در پایانه مسافربری (در تهران) به قصد عزیمت به شهر خود حضور داشتم، میدیدم که ساندویچی پایانه، با نصب پرده مانع دیده شدن خوردن افراد میشد، در حالیکه اکثر افراد حاضر در پایانه، احتمالا مسافر هم بودند.
امروز، در برخی مکان ها، کسانی را میبینیم که بیپرده در ماه رمضان روزه خواری میکنند و غذاخوری هایی میبینیم که بی پرده باز هستند. اینکه ایشان مسافرند یا بیمارند یا عذر شرعی دارند، موضوع دیگری است. مسأله این است که نه دینداری (یا آگاهی از حکم دین) در این افراد هست که بر طبق حکم شرعی در ملا عام روزه خواری نکنند و نه علی الظاهر انسانیتی هست تا این درک را داشته باشند که جمع زیادی از مردم روزه هستند و خوردن و آشامیدن در حضور آنها ناپسند است.
پس، گزاره 《دین من انسانیت من است》 در مورد ایشان مصداق ندارد (یا دستکم تعریف جدیدی از انسانیت دارند).
الگوگیری از رفتار امریکایی هم در ایشان دیده نمیشود.
آیا با افرادی مواجه هستیم که علیه دین و انسانیت، شمشیر را از رو بسته اند؟
آیا خطری از جانب مسئولین و مردم احساس میشود؟
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
با سلام و احترام
ضمن عرض تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان به استحضار می رساند، فایل صوتی جلسه توجیهی و جزییات طرح مطالعاتی حکمت متعالیه با تأکید بر آثار شهید مطهری (رضوان الله تعالی علیه) در کانال زیر موجود و مهلت ثبت نام قطعی، تا ۱۱ فروردین می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر، کانال زیر را دنبال نمائید👇
https://eitaa.com/parvazfotohat
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
تحفه هاى اخلاق نوین جنسى!
حالا آقایان اخلاق نوین جنسى آورده اند. ببینید چه تحفه هاى تازه آورده اند: الغاء ممنوعیت زنا جز در مورد باردارى، الغاء ممنوعیت ستر عورت، الغاء ممنوعیت نشر صور قبیحه، الغاء ممنوعیت نزدیکى در ایام عادت. بعد جلوتر رفته اند: الغاء ممنوعیت استمناء، الغاء ممنوعیت اکتفاء همجنس به همجنس خود، یعنى عمل لواط در مردان و عمل مساحقه در زنان.
پس چه ممنوع باشد؟ مى گویند مگر ضرر جسمى در کار باشد. اگر عملى که شخص انجام مى دهد یک ضرر جسمى بر خودش یا بر غیر وارد مى کند آنوقت ممنوع است. اگر ضرر جسمى در کار نباشد، به دلیل اخلاقى هیچ چیز ممنوع نیست؛ یعنى یک دنیاى وحشى گرى، یک دنیاى حیوانى عجیب!
بعضى افرادى که رفته اند اروپا و آمریکا، یک چیزها نقل مى کنند که نباید گفت بازگشت به دوره توحش است، بلکه بازگشت به دوره حیوانیت است. حیوانات هم دیگر در این حد نیستند.
شهید مطهری (ره)، خانواده و اخلاق جنسی، ش ۹۷
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231