✅ به همت هیئت اندیشهورز بسیج حوزه مقاومت شهید سلیمانی – آستان قدس رضوی،
🔹 جلسه تبیین دستاوردهای علمی و پژوهشی و افتخار آفرینی بسیجی نخبه برگزار شد
🔸 به همت هیئت اندیشهورز بسیج حوزه مقاومت شهید سلیمانی – آستان قدس رضوی طی جلسهای دستاوردهای علمی و پژوهشی بسیجی نخبه کشورمان برگزار شد.
🏷 با عنایت به کسب مدال طلای مسابقات مخترعین جهان توسط بسیجی فرهیخته دکتر سید حامد مرتضوی در مسابقات جهانی ژنو- سوئیس، هیئت اندیشه ورز حوزه مقاومت شهید سلیمانی با دعوت از این نخبه بسیجی به تبیین دستاوردهای علمی و پژوهشی توسط نیروهای ارزشی پرداخت.
💬 در این نشست علمی که امروز 14 آبان 1403در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی با حضور اعضا هیئت اندیشهورز حوزه مقاومت، اعضا شورای پایگاه بسیج و پژوهشگران و محققان بسیجی تدارک دیده شد، در خصوص چگونگی دستیابی به این افتخار بزرگ و ثبت جهانی این اختراع که با توسل به ائمه اطهار(ع) بویژه عالم آل محمد(ع) کسب شده است، بحث و گفتوگو شد.
💬 در بخشی دیگری از این نشست بسیجیان دو پایگاه بنیاد پژوهشهای اسلامی و سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی به پرسش و پاسخ با این نخبه بسیجی پرداختند.
🔺 شایان ذکر است،در پایان جلسه نیز دکتر سید حامد مرتضوی از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مدیحهسرایی و ذکر فضایل معصومین(ع) پرداخت.
✅ رئیس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در این نشست، که صبح امروز 14 آبانماه در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد، عنوان کرد:موفقیت دارای مراتب مختلفی است و هر کس دارای مرتبه ای از موفقیت بوده و تجربه زیستی او گرانبهاست و کسی که تجربه رقابتهای علمی جهانی دارد برای ما راهگشا خواهد بود.
👤 دکتر احد فرامرز قراملکی، ابراز کرد: یکی از اهداف بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی پژوهشهای جهانی و بهرهمندی از تجارب کسانی است که به نحوی در رقابتهای جهانی پیشتاز بوده ومدال آورهستند.
🏷 وی ادامه داد: سید حامد مرتضوی، دانشمند و مخترع البرزی، دارنده دکترای حرفهای در پزشکی تکمیلی است که 12 اختراع را در کارنامه کاری خود دارد و 10 اختراع ایشان به ثبت ملی رسیده است و 2 اختراع وی نیز حائز رتبه اول و دوم و مدالهای طلا و نقره شده است یکی از مخترعان خوب کشورمان است که باید از تجارب ایشان استفاده کرد.
🏷 قراملکی با اشاره به اهداء مدال این مخترع به موزه حرم مطهر رضوی گفت: این دانشمند، روز گذشته طی مراسمی مدال طلای فناوری پزشکی و داروسازی مسابقات بینالمللی اختراعات و نوآوری سوئیس(ژنو ۲۰۲۳) خود را، به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرد.
🏷 قراملکی یکی از ویژگیهای بارز این دانشمند خوب کشورمان را مقاومت و استمرار در عرصه پژوهش ذکر کرد و گفت: این مخترع در یکی از اختراعات داخلی خود بیش از 600 مرتبه شکست خورده است که میتواند الگوی خوب علمی برای همه پژوهشگران، دانشمندان و محققان باشد.
🔹 توجه ویژه آستان قدس رضوی به مقوله علم و دانش
💬 این دانشمند و مخترع البرزی نیز درادامه این نشست، با بیان اینکه آستان قدس رضوی، به سبب انتساب به حضرت عالم آل محمد (ص)، به مقوله علم و دانش توجه ویژهای دارد، گفت: سالها پیش کتابی را مطالعه کردم و به یکی از فرمایشات امام صادق(ع) رسیدم این امام فرمودند: شیعیان ما باید دانشجو و یا دانشمند باشند، از همین رو این روایت را اساس زندگی خود قرار دادم.
👤 سید حامد مرتضوی تصریح کرد: وقتی متوجه شدم، سازمان بهداشت جهانی به دنبال داروی ضد سرطان و درمان این بیماری کشنده است، از سال 88 تحقیق روی این بیماری را آغاز کردم و پس از 14 سال مطالعه وتحقیق و 600 بار شکست با توکل به خداوند متعال و توسل به حضرت رضا(ع) بالاخره موفق به ساخت این دارو شدم.
🏷 وی خاطر نشان کرد: عنوان این اختراع «کپسول پایدار پیشگیری و درمان سرطان برای سلولهای مورد هدف» است که درمسابقات بینالمللی فدراسیون مخترعان جهان(IFIA) سال ۲۰۲۳ در ژنو سوئیس برگزار شد، 1500 مخترع بینالمللی که از کشورهای مختلف جهان از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، موروکو، اندونزی، ترکیه ایران، روسیه، قطر، بحرین، انگلستان، چین، هنگ کنک، مالزی، تایلند، امارات و لهستان حضور داشتند و بنده موفق به کسب مدال طلای مسابقات شدم.
🔺 این مخترع کشورمان افزود: این اختراع دارویی دارای اثرات قوی تحریک عملکرد سیستم ایمنی است و همانگونه که در ماکروفاژهای موش نشان داده شده، دارای اثرات قوی التهابی است و همچنین موجب افزایش بیومارکرهای مهم حوزه استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد است. این دارو موجب تغییر پروفایل تولید سایتوکاینهای ضد التهابی از قبیل IL-4، IL-10 و TGF-β به سایتوکاین التهابی از قبیل IL-6، IL-1 و TNF-α میشود.
🏷 وی افزود: با توجه به موارد مذکور محصول مورد نظر میتواند در بهبود وضعیت بیماران مبتلا به تومور در کنار سایر درمانها استاندارد مفید واقع شود و در دوزهای مورد استفاده و گزارشات عملکرد دارو در مطالعات نشان داده است که عوارض جانبی خاصی گزارش نشده است و حتی در دوزهای کمتر و استاندارد شده طبق آثار فارماکولوژی، افراد سالم نیز جهت پیشگیری از سرطانهای شایع، میتواند مورد استفاده و مصرف قرار گیرد.
🔺 مرتضوی همچنین با اشاره به اینکه ما از تهدیدهای تحریم یک فرصت ساختیم و داروهای اختراع شده کاملا با مواد ایرانی ساخته شده است، به اختراع دیگر خود که مکمل ورزشی است و مدال نقره جهان را از آن خود کرده است، اشاره کرد وافزود: در واقع هر آنچه که یک ورزشکار به عنوان مکمل به آن نیاز دارد در این دارو موجود است و موجب تقویت جسمی ورزشکاران و تقویت سیستم دفاعی بدن میشود.
🔹 مرتضوی با بیان اینکه هرچه به دست آوردم از عنایت آقا علی بن موسی الرضا(ع) است، گفت: آنچه افتخار در این راستا کسب کردم از آن صاحب اصلیش امام رضا(ع) است و برای همین منظور مدال طلا، خود را به موزه آستان قدس رضوی تقدیم کردم تا باقیات الصالحات و ماندگار شود و آیندگان و بویژه جوانان با دیدن این مدال تشویق شوند و تلاش
اهدای مدال طلای علمی مخترع البرزی به موزه حرم مطهر رضوی
🔺دکتر سید حامد مرتضوی، دانشمند و مخترع البرزی، مدال طلای فناوری پزشکی و داروسازی مسابقات بینالمللی اختراعات و نوآوری سوئیس(ژنو ۲۰۲۳) خود را، در مراسمی که صبح امروز ۱۳ آبانماه در سالن همایشها و نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شدبه موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرد.
دکتر سید حامد مرتضوی، مخترع ایرانی و عضو فدراسیون مخترعان جهان:
🔹این مدال مربوط به اختراع داروی ضد سرطانی هدفمند است که تمام مواد اصلی آن ساخت ایران است از همین رو تمام دنیا شگفتزده شدند که کشور ایران باوجود تحریمها توانسته چنین اختراعی را انجام دهد.
🔹آرزوی دیرینه و قلبی من این بود که در بارگاه امام رضا علیه السلام توفیق خادمی داشته باشم و امروز این توفیق نصیبم شد تا حاصل تلاش و کوشش شبانهروزی خودم را به ولی خدا حضرت علی بن موسیالرضا(ع)، اهدا کنم.
🔶 بیست و هفتمین نشست تخصصی اندیشگاه رضوی سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد سازمان و همچنین گروه مطالعات انقلاب و تمدن نوین اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان، دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تالار شیخ بهایی بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد.
🔹 در بیست و هفتمین نشست اندیشگاه رضوی مطرح شد:
چرا استعمار درباره جزایر سهگانه همیشه ایرانی بیانیه صادر میکند؟
🔶الهه محبوب، رئیس اداره اسناد آستان قدس رضوی دبیر نشست «بازشناسی هویت تاریخی جزایر سهگانه ایران و نقش تفرقهافکنانه بریتانیا در خاورمیانه» در ابتدای جلسه با تاکید بر ایرانی بودن هویت و خاستگاه جزایر سهگانه، از ضرورت پویش متفکران و فعالان فرهنگی در این زمینه سخن گفت.
اهمیت خلیج فارس
در ادامه، علی جان سکندری، عضو هیئت علمی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در رابطه با سیاستهای تفرقهافکنانه بریتانیا در خاورمیانه اظهار داشت: سابقه حضور استعماری دولت بریتانیا در خاورمیانه و بویژه خلیج فارس به اوایل قرن نوزدهم برمیگردد. در سالهای۱۸۲۰ در بحبوحه جنگهای ایران با روسیه، دولت بریتانیا به بهانه مبارزه با دزدهای دریایی سواحل جنوبی خلیجفارس را اشغال و با حکّام محلی قرارداد تحتالحمایگی امضا کرد. البته دولت بریتانیا در راه سلطه کامل خود بر منطقه، با تشدید اختلافات مرزی بین شیخنشینها، باعث تضعیف هرچه بیشتر آنها میشد و اوضاع منطقه را متشنج میکرد. سپس طی نیمه دوم قرن نوزدهم، دولت بریتانیا بعد از تثبیت موقعیت خود در شیخنشینهای خلیج فارس کوشش بیشتری در جهت تضعیف دولت ایران و عثمانی بهعمل آورد و سیاست تفرقه بینداز حکومت کن را در پیش گرفت.
علی جان سکندری علت توجه خاص دولت بریتانیا به منطقه خلیج فارس را کنترل هندوستان، ثروت بینهایت این منطقه و نفتخیز بودن آن ذکر کرد.
به گفته علی جان سکندری انگلیس، بیش از شصت درصد از نیازهای نفتی خود را در گذشته از نفت منطقه خاورمیانه تامین میکرد و نیز سرمایهگذاریهای انگلیس در کشورهای حوزه خلیجفارس بسیار وسوسهانگیز بوده است. بعدها انگلستان با وجود اینکه نیروهای نظامی خود را از منطقه خارج کرد، ولی به راحتی حاضر نبود از منافع خود در منطقه چشمپوشی کند، بنابراین به فکر راههایی برای ادامه نفوذ بر منطقه بود تا جایی که سران حکومتی انگلستان نیز به آن اعتراف میکردهاند، از جمله «ادوارد هیث» نخستوزیر انگلستان در سال۱۹۷۲ هنگام سخنرانی در اجلاسیه وزیران سنتو گفت: «بیرون رفتن نظامیان ما، به آن معنی نیست که دیگر توجهی به این منطقه بسیار حائز اهمیت نداریم. ما تنها مناسبات خود را با زمامداران دولتهای عرب، امروزیتر کردهایم.» که یکی از این اقدامات برای تضمین نفوذ انگلستان، سرکار آوردن دولتها و زمامداران طرفدار خود در خاورمیانه و خلیجفارس بود.
علت صدور بیانیه استعماری
علی جان سکندری سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن استعمار بریتانیا را یکی از بزرگترین مصیبتهای جهان اسلام دانست و سه راهبرد دولت بریتانیا برای تفرقه افکنی را حمله به کشورهای اسلامی، تجزیه جهان اسلام و حمایت از تروریسم معرفی کرد.
علی جان سکندری تصریح کرد که استعمار در زمانهای خاص به اختلافات موجود در مرزهای کشورهای حوزه خلیج فارس دامن میزند و آخرین سیاست کشورهای اروپایی یعنی مطرح کردن جزایر سهگانه در همین راستاست که بیانیه صادر میکنند تا فشارهای روانی به دولت ایران وارد شود و ایران در جریان تجاوز دولت غاصب اسرائیل ابتکار عمل نداشته باشد.
معرفی یک کتاب راهبردی
محمد عباسپور، پژوهشگر حوزه خلیج فارس و جزایر سهگانه که سمت مشاور پیشین استاندار و فرماندار سابق شهرستان بوموسی را در کارنامه خود دارد در بخش پایانی جلسه ضمن معرفی فعالیتهای خود در عرصه اثبات تعلق جزایر سهگانه به ایران مانند پژوهشهای میدانی، گردآوری اسناد تاریخی و ثبت تاریخ شفاهی از تالیف کتاب کتاب «لایههای پنهان حقایق در جغرافیای انسانی جزیره استراتژیک بوموسی» خبر داد.
نشر معارف دینی از منظر امام رضا- انفرادی.mp3
795K
#پادکست_سیره_رضوی
لزوم نشر معارف دینی از منظر امام رضا
#دکتر_انفرادی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدایی از بهشت
🖋یک بار زائرش باشی، طنین دل نشین حرم را که بشنوی، معنی آرامش را می فهمی.اینجاست که تا عمر باشد تداعی این صدا آرامش روح و جانت میشوند.
تبدیل تحریم به فرصت با ساخت داروی ضد سرطان در ایران
🔹 نخستین جلسه از سلسله نشستهای علمی «راه روشن»، با حضور سید حامد مرتضوی، مخترع البرزی، در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
🔸 سید حامد مرتضوی، دانشمند و مخترع البرزی، در جریان این نشست:
🔹 وقتی متوجه شدم، سازمان بهداشت جهانی به دنبال داروی ضدسرطان و درمان این بیماری کشنده است، از سال ۸۸ تحقیق روی این بیماری را آغاز کردم و پس از ۱۴ سال مطالعه و تحقیق و ۶۰۰ بار شکست، با توکل به خداوند متعال و توسل به حضرت رضا(ع) بالاخره موفق به ساخت این دارو شدم.
🔹 عنوان این اختراع «کپسول پایدار پیشگیری و درمان سرطان برای سلولهای مورد هدف» است که بخاطر آن در مسابقات بینالمللی فدراسیون مخترعان جهان(IFIA) سال ۲۰۲۳، موفق به کسب مدال طلا شدم؛ ما از تهدیدهای تحریم یک فرصت ساختیم و داروهای اختراع شده ما کاملاً با مواد ایرانی ساخته شده است.
👇 متن کامل خبر و جزئیات بیشتر:
https://astan.ir/zAwvDw
@aqr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسیر منتهی به حرم
🖋فاصلهها محبت شما را در دلم زیاد می کند چون انقدر به شما وابسته ام که با هر لحظه دوری دلتنگ میشوم و حاجتی جز زیارت حرمت ندارم.
آقاجان...
سلام داد و دلش بود بی قرار زیارت
در انتظار نگاهت، در انتظار زیارت
چهارشنبه های امام رضایی
🌍تفرقهافکنی، تجزیه جهان اسلام، حمایت از تروریسم نمونه اقدامات راهبردی انگلیس است
علی جان سکندری، عضو هیئت علمی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در بیست و هفتمین نشست اندیشگاه رضوی با محوریت «بازشناسی هویت تاریخی جزایر سهگانه ایران و نقش تفرقهافکنانه بریتانیا در خاورمیانه» اظهار کرد:
💬استراتژی تفرقهافکنی نوعی راهبرد است که بیشتر در علم سیاست مورد استفاده قرار میگیرد.
و💬ی ضمن معرفی جغرافیای خاورمیانه و کشورهای آن، با طرح پرسش «چرا خاورمیانه و خلیج فارس مورد توجه سلطهگران جهان غرب از جمله بریتانیا قرار گرفته است» گفت: بیتردید شرایط اقتصادی منطقه، از جمله این عوامل است چنانکه از دیرباز این منطقه، محل رفت و آمد تجار بوده است.
💬کنترل هندوستان، نفتخیز بودن منطقه، ایجاد بازار تجاری، خواستگاه مذاهب و ادیان و حذف قدرتهای بزرگ منطقه، از دیگر عوامل ابن توجه بریتانیا به منطقه خلیج فارس بوده است.
💬جنگ جهانی دوم موجب افول اقتدار بریتانیا در این منطقه شد. همچنین پس از این جنگ جهانی، علیه منافع بریتانیا در منطقه شورش شد و در نهایت، بریتانیا منطقه را ترک کرد.
💬 تفرقهافکنی، تجزیه جهان اسلام، حمایت از تروریسم، حمایت از دولتهای تروریست و حمله به کشورهای اسلامی، از نمونه اقدامات راهبردی آنها برای سلطهگری بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر محبوب قلبم امام رضا جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برافراشته شدن پرچم منقش به نام مبارک حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) در جوار گنبد مطهر حرم امام رضا علیهالسلام
🌺ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها مبارک باد
@
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 گزارش ویدئویی نخستین نشست از سلسله نشستهای علمی راه روشن پژوهش