eitaa logo
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓| ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۲ ➡️ @iut_newsroom
✅خاطرات دفاع مقدس است. گرامی باد 🎙 روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان 📲 @iut_news ➡️ @iut_newsroom ~~~~✦✦✦~~~~
شهادت یازدهمین سپهر فروزان آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن عسکری (ع) بر همه ی منتظران فرزند پاکش تسلیت باد🥀 ➡️ @iut_newsroom
ای منتظران گنج نهان می آید آرامش جان عاشقان می آید بر بام سحر طلایه داران ظهور گفتند که صاحب الزمان می آید آغاز امامت و ولایت حجه بن الحسن امام زمان (عج) تبریک و تهنیت باد 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ➡️ @iut_newsroom
بنیاد ملی نخبگان با همکاری ACE* برگزار می‌کند: 💠 رویداد دانشجویی ACE 🎙️ نشست صمیمانه با دانشمندان برتر جهان اسلام 🏅 در حاشیه آیین اعطای جایزه مصطفیٰ** (Mustafa Prize) 🎒 ویژه دانشجویان کارشناسی و دکتری حرفه ای 💫 همراه با: • حضور دانشمندان مسلمان از ۵ قاره جهان در رشته‌های مختلف • بیان داستان موفقیت و انتقال تجربه توسط دانشمندان در قالب سخنرانی • فرصت پرسش‌و‌پاسخ از دانشمندان توسط دانشجویان • تشکیل هسته‌های بین‌رشته‌ایِ پژوهشی متشکل از دانشجویان و اساتید منتخب •فراخوان اعطای گرنت‌های پژوهشی به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به گروه‌های منتخب 📆 زمان: شنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۲      ساعت ۹ لغایت ۱۷ 🏢 مکان: اصفهان، هتل بزرگ عباسی 📝 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: isf-bmn.ir/ace/grant 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🔍 معرفی: *مرکز تعالی ابن‌سینا (Avicenna Center of Excellence): پایگاهی مشترک متشکل از ۳ دانشگاه پیشروی کلانشهر اصفهان (UI، IUT و MUI) با رسالتِ توسعه و تسهیل پژوهش‌های بین‌رشته‌ایِ دانشجویان و اساتید ➡️ @iut_newsroom
پیاده روی صبحگاهی کارکنان دانشگاه سه شنبه ۴ مهرماه ساعت ۷:۴۵ @physical_ed ➡️ @iut_newsroom
. ⚠️ ظرفیت محدود ⚠️ ♨️ ! 👨‍💻 ۹۰ دقیقه با آموزش اکسل 🔖 همین الان ثبت‌نام کن https://eseminar.tv/wb115724 برای دانشجویان، معلمان، دانش‌آموزان، حسابداران و... 👨‍🏫 مربیان: مهندس حســـن احمدی مهندس حسین احمدی 🔸 کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه تهران ____ 📊 آموزش اکسل | دوقلوهای احمدی 👇 🆔 @h2ahmadi . ➡️ @iut_newsroom
📣📣📣📣📣 فراخوان عضویت شورای فرهنگی خوابگاه دختران ✅همکاری در برگزاری: 🔻اردوها 🔻جشن ها و مناسبات 🔻نشست ها و جلسات ... ⏳لطفا در صورت تمایل در اسرع وقت وارد لینک زیر شوید. http://formafzar.com/form/o9t10 ➡️ @iut_newsroom
💥انجمن علمی مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌کند: 👩🏻‍🏭👨🏻‍🏭وبينار رايگان دو ساعته رفع اشكال مباحث VT و آشنايي با سرفصل‌هاي PT و MT 🧑🏻‍🏫 مدرس: دكتر بهنام ربیعی با سابقه تدريس در دانشگاه صنعتي شريف با موضوعات كنترل كيفيت و بازرسي فني و فعالیت در مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران در دوره‌های آزمایش‌های غیرمخرب، مهندسی جوش بین‌المللی (IWE) و بازرسی جوش بین‌‌المللی (IWIP) با عنوان مدرس تایید شده IIW (انستیتو بین‌المللی جوشکاری) و ممتحن IWIP از سال ۱۳۸۹ 🗓 زمان: جمعه، 7 مهرماه ساعت 10 صبح 🌐جهت ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر با آيدي تلگرامي زير در ارتباط باشيد: 🆔 @MSE_IUT 📲 @materials_iut ➡️ @iut_newsroom
💥انجمن علمی مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌کند: 👩🏻‍🏭👨🏻‍🏭دوره آموزشی بازرسی جوش به روش ذرات مغناطیسی (MT) 📄 همراه با اعطای گواهی‌نامه بین‌المللی ASNT LEVEL I & II 🧑🏻‍🏫 مدرس: دکتر بهنام ربیعی با سابقه تدريس در دانشگاه صنعتي شريف با موضوعات كنترل كيفيت و بازرسي فني و فعالیت در مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران در دوره‌های آزمایش‌های غیرمخرب، مهندسی جوش بین‌المللی (IWE) و بازرسی جوش بین‌‌المللی (IWIP) با عنوان مدرس تایید شده IIW (انستیتو بین‌المللی جوشکاری) و ممتحن IWIP از سال ۱۳۸۹ ⏳ مدت دوره: دو روز در ۱۶ ساعت (مجازی و حضوری) 🗓 زمان: هفته دوم و سوم مهرماه ۱۴۰۲ 💲هزینه ویژه: ۱/۵۰۰/۰۰۰ هزار تومان 🔹امکان پرداخت اقساطی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان 🌐جهت ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر: https://evand.com/events/mt-iut 🔸راه‌ ارتباطی تلگرام جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به صورت اقساطی: 🆔 @MSE_IUT ➖➖➖➖➖ 🔗 @materials_iut __ 📲 @iut_news ➡️ @iut_newsroom
💥انجمن علمی مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌کند: 👩🏻‍🏭👨🏻‍🏭دوره آموزشی بازرسی جوش به روش مایعات نافذ (PT) 📄 همراه با اعطای گواهی‌نامه بین‌المللی ASNT LEVEL I & II 🧑🏻‍🏫 مدرس: دکتر بهنام ربیعی با سابقه تدريس در دانشگاه صنعتي شريف با موضوعات كنترل كيفيت و بازرسي فني و فعالیت در مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران در دوره‌های آزمایش‌های غیرمخرب، مهندسی جوش بین‌المللی (IWE) و بازرسی جوش بین‌المللی (IWIP) با عنوان مدرس تایید شده IIW (انستیتو بین‌المللی جوشکاری) و ممتحن IWIP از ۱۳۸۹ ⏳ مدت دوره: ۱۶ ساعت در دو روز (مجازی و حضوری) 🗓 زمان: هفته دوم و سوم مهرماه ۱۴۰۲ 💲هزینه ویژه: ۱/۵۰۰/۰۰۰ هزار تومان 🔹امکان پرداخت اقساطی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان 🌐جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر: https://evand.com/events/pt-iut 🔸راه‌ ارتباطی تلگرام جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به صورت اقساطی: 🆔 @MSE_IUT ➖➖➖➖ 🔗 @materials_iut __ 📲 @iut_news ➡️ @iut_newsroom
🔷 📽 اکران دانشجویی فیلم تک تیر انداز ▪️به مناسب هفته دفاع مقدس. 📆 شنبه ۸ مهر ماه 🕔 ساعت ۱۷ 🎥 تالار شهید فتوحی 🔹 مجموعه فرهنگی مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها 🆔 @Masjed_iut ➡️ @iut_newsroom
یکشنبه 9 مهرماه : 13:30-15:30 دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، سالن اجتماعات لینک ثبت نام: https://step.mstfdn.org/join ➡️ @iut_newsroom
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان: 🔸همایش همیاران هدا برگزار شد ✍️ همایش همیاران هدا، در سال تحصیلی 1403-1402 با استقبال پرشور دانشجویان منتخب برای همکاری در این طرح، برگزار شد. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین افتتاحیه این همایش با تأکید بر نقش همدلی میان ارکان اصلی دانشگاه برای امید آفرینی میان دانشجویان، گفت: با توجه به این موضوع، از این پس طرح "هدا" برگرفته از واژگان "هسته های دوستی و امید" خواهد بود که امیدواریم با تلاش مسئولانِ این طرح و همیاران، بتوانیم به خوبی در این زمینه نقش آفرینی کنیم. دکتر الهام محمودزاده با بیان نقش آموزشی دانشگاه در روند تحصیلی، بر اهمیت ارتقای مهارت های ارتباطی و فرهنگی دانشجویان تاکید کرد و افزود: یکی از مهمترین ارکان این پروسه، همیارانِ متعهد و دغدغه مند دانشگاه برای ارتباط با نودانشجویان هستند که در کنار اساتید راهنما و مشاورین پشتیبان نقش بسزایی در این زمینه ایفا خواهند نمود. در ادامه این مراسم مسئولان طرح هدا به تشریح برنامه کاری همیاران در طول سال تحصیلی پرداختند و مشاوران پشتیبان طرح نیز معرفی شدند. معاون آموزشی دانشگاه نیز به معرفی قوانین آموزشی دانشگاه پرداخت و به سوالات همیارن در این زمینه پاسخ گفت. همچنین در دومین روز برگزاری این همایش، همیاران دختر و پسر علاوه بر حضور در برنامه های تفریحی، در کارگاه های مهارت های ارتباطی و نشانه شناسی شرکت کردند. گفتنی است همایش همیاران هدا، در سال تحصیلی 1403-1402 با حضور و استقبال 150 نفر از دانشجویان منتخب به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
انجمن علمی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میکند قسمت ششم : 💥 سلسله جلسات خبره شو 💥 📌 سمینار    💥 تجربه کار آموزی 💥 📍 با حضور : 👨‍💼 دکتر غلامعلی رئیسی اردلی - عضو هیئت علمی دانشکده صنایع و سیستم ها -سابقه فعالیت در صنعت و... ⏰ زمان : - یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ - ساعت ۱۵ - دانشکده صنایع کلاس شماره ۴ 📌 برای شرکت در وبینار در گروه مربوطه عضو شوید ❗️ لینک گروه : https://t.me/+TE8PoFsKuXo1ZjE0 @industrial_iut ➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️ @iut_newsroom
🔰 نهمین رویداد STEP به همراه جایزه مصطفی ۲۰۲۳ با حضور: Prof. Ali j chamkha Prof. Saidur Rahman 🗓 یکشنبه ۹ مهر 📍 اتاق سمینار طبقه ۴ دانشکده مهندسی مکانیک 🕐 ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ ➡️ @iut_newsroom