همه دعوتید به:
آیین رونمایی از کتابهای« سرمه خاکی چشمهایت» و « مشق عشق»
روایتی جدید از دوران اسارت آزادگان سرافراز خراسان شمالی"شهباز سعیدی" و "علیرضا مقصودی"
زمان: سهشنبه/ 19 فروردین/ ساعت 19
مکان: سالن حافظ
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
#عهد_جهاد
پروژه آبرسانی به روستای کچرانلو
ثبت نام از طریق شماره در پوستر ....]
🔆امروز آخرین فرصت🔆
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
💠جلسه جمعیت فرهنگیان جوان خراسان شمالی جهت برنامه ریزی برنامه های پیشرو
#عهد_جهاد
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اساس عالم بر تربیت انسان است.
[امام خمینی ره]
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
♦️ *ما و چهار نکته درباره مذاکرات غیرمستقیم عمان*
1⃣ نکته اول که مطرح و از اهمیت هم برخوردار است، این است که با توجه به مواضع روشن و صریح رهبر انقلاب در چند ماه اخیر مبنی بر نفی مذاکره، آیا مذاکرات غیرمستقیمی که مطرح شده و قرار است روز شنبه در عمان برگزار شود، مغایرتی با این مواضع دارد یا خیر؟ و آیا این مذاکرات با مجوز رهبری صورت میگیرد؟ به نظرم پاسخ به این سوال روشن است. بر اساس شواهد قابل تحلیل و سخنان مسئولان ارشد نظام، این مذاکرات با مجوز رهبری انجام میشود. ویژگی این مذاکرات عبارت است از:
1. مذاکرات به صورت غیرمستقیم برگزار میشود، همانگونه که در دورههای شهید رئیسی و آقای روحانی نیز چنین بود. البته با این تفاوت مهم که سطح مذاکرات ارتقا یافته و از معاون وزیر به وزیر تبدیل شده است.
2. این مذاکرات صرفاً به موضوع هستهای محدود است و مسائل غیرهستهای در آن مطرح نخواهد شد.
بنابراین، ادعای مجوز نداشتن مذاکرات، مسموع نیست. از این صحبت دو شرط اساسی قابل برداشت است:«غیرمستقیم» بودن و «محدود بودن به موضوع هستهای». جریان انقلابی و دلسوز نظام نباید درگیر موضوع مجوز داشتن یا نداشتن باشد که وضعیت روشنی دارد بلکه باید نسبت به رعایت این دو شرط حساسیت داشته و رعایت آنها را رصد کند.
2⃣ نکته دوم مربوط به قرائت طرف مقابل است. آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش میکنند مذاکرات را به سمت گفتوگوی مستقیم (مانند ادعای ترامپ) یا مدل لیبی (طبق اظهارات نتانیاهو) سوق دهند. تیم مذاکرهکننده ایرانی باید حداکثر مراقبت را داشته باشد تا از الگوهای مطلوب آمریکا و رژیم صهیونیستی تبعیت نکند.
نگرانیای که وجود دارد، تکرار تجربه سال ۹۲ و اقدامات خارج از چارچوب (مانند تماس تلفنی آقای روحانی با اوباما) است. باید مراقب بود که مذاکرهکنندگان ایرانی از خطوط قرمز تعیینشده عبور نکنند و به سمت مذاکره مستقیم یا طرح موضوعات غیرهستهای کشیده نشوند. همچنین، نباید تصویری از ضعف یا ناچاره بودن ایران در مذاکره ارائه شود، چرا که این امر هم دشمن را جریتر میکند و تهدیدات علیه ایران را افزایش میدهد و هم دوستان ما را در شرایط حساس منطقه غرب آسیا ناامید میکند .
3⃣ نکته سوم این است که فارغ از مجوز رهبری، آیا مذاکره از منظر منظومه فکری ایشان امری مطلوب است و آیا میتواند مشکلات مردم ایران را حل کند؟ پاسخ روشن است: نه.
هم دیدگاه رهبر انقلاب و هم تجربه تاریخی مذاکرات با آمریکا نشان داده که این مسیر راهحلی برای رفع مشکلات کشور نیست. بنابراین، نباید این موضوع به اولویت اصلی کشور تبدیل شود و انتظارات کاذب در جامعه ایجاد کند.
اولویت واقعی کشور، برنامهریزی داخلی، تقویت توانمندیهای ملی و تمرکز بر اقتصاد مقاومتی است. متأسفانه اینکه در هفته اول پس از تعطیلات نوروز، شاهد این هستیم که مسئله مذاکرات به جای مسائل اساسی مانند سرمایهگذاری برای تولید (که شعار سال است)، در کانون توجه قرار گرفته است، نشان میدهد اولویتهای کشور اشتباه است. این روند مضر است و نباید اولویتهای اصلی به حاشیه نروند.
4⃣ نکته چهارم ضعف اساسی دولت در نداشتن برنامه اقتصادی مشخص و واقعی برای رفع مشکلات اقتصادی مردم است. در چنین شرایطی، دادن وزن رسانهای به مذاکرات، جامعه را به سمت «تشدید شرطیشدن» نسبت به مولفههای خارجی سوق میدهد. این ضعف مهم دولت است که شرایط را سختتر میکند. باید با جهاد تبیین، بر راهکارهای داخلی (مانند مسکن، تولید و اقتصاد مقاومتی) تأکید کرد. مثال چین نشان میدهد که مقاومت در برابر فشارهای آمریکا با برنامهریزی داخلی و تقویت بنیه اقتصادی ممکن است.
🔻در پایان، باید واقعبینانه با موضوع برخورد کرد. با اعتماد به رهبری و رصد مستمر تحولات، باید مراقب بود که نه جلوتر از رهبر انقلاب حرکت کنیم و نه مسئولیتهای خودمان را به دوش ایشان بیندازیم و پشت ایشان پناه بگیریم. حضور فعالانه و تبیین کننده و تکیه بر محکمات اندیشه رهبر انقلاب در تحلیل تحولات امر راهبردی و راهگشا خواهد بود.
تحلیل از آقای مسعود براتی 📎📌
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
🛑 انیمیشن کوتاه #جدید" مرتضی هنرمند آسمانی"
💠به مناسبت سالگرد شهادت شهید مرتضی آوینی
📍 Morteza, heavenly artist
🎤🎞️سازنده و گوینده انیمیشن: محمود دسکره، دانشجوی دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی
📺 ژانر: #بیوگرافی #دفاع_مقدس #انیمیشن
📅۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، سالروز شهادت هنرمند شهید، سید مرتضی آوینی
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی ها ما را سرزنش می کنند که چرا دم از کربلا می زنید و از عاشورا؛
آنها نمیدانند که برای ما کربلا بیش از آنکه یک شهر باشد یک افق است که آن را به تعداد شهدایمان فتح کرده ایم،
نه یک بار نه دو بار ... به تعداد شهدایمان!
👤 شهید سید مرتضی آوینی
کیفیت اصلی:
https://www.aparat.com/v/unv2s90
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
پیوندهای مرتبطديگران - گزارشديگران - گزارش
https://khl.ink/f/59974
نسخه قابل چاپ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
خط حزبالله ۴۹۲ | آزمون عمان و دست برتر ایران
* چهارصد و نود و دومین شماره هفتهنامه «خط حزبالله» منتشر شد.
* سرمقاله تازهترین شماره خط حزبالله به مذاکرهی غیرمستقیم پیشرو پرداخته است.
* نیروهای مؤمن و انقلابی سراسر کشور میتوانند در چاپ و توزیع این هفتهنامه در مساجد و هیئتهای مذهبی شهر و منطقه سکونت خود مشارکت کنند.
* این شماره خط حزبالله به روح مطهر شهید احمد حجتی تقدیم شده و فرازی از وصیتنامه این شهید را مرور کرده است.
دریافت «خط حزبالله» نسخه مطالعه
متن سرمقالهی این شمارهی خط حزبالله:
https://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif با خبری که رئیسجمهور آمریکا دوشنبهشب در کاخ سفید اعلام کرد، سِیر اتّفاقات میان دو کشور وارد مرحلهای تازه و پُرشتابتر از پیش شد. ترامپ که میزبان نخستوزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی بود، به خبرنگاران حاضر در اتاق بیضی کاخ سفید گفت که روز شنبه یک نشست بسیار بزرگ بین آمریکا و ایران برگزار خواهد شد و این دیدار به صورت مستقیم و در سطح عالی برگزار میشود. در ادامه، او همان ادّعای تکراری را پیش کشید و مدّعی شد با اینکه توافق برای ایران خوب است امّا اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، تبعات بسیاری بدی برای ایران خواهد داشت؛ یعنی همان سیاست کهنهی چماق و هویج!
سیّدعبّاس عراقچی، وزیر امور خارجهی کشورمان که راهی الجزایر شده بود، چند ساعت بعد در حساب کاربری خود در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت: «ایران و ایالات متّحده روز شنبه در عمان برای گفتوگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکا است.» خبرهای تکمیلیِ بعدی نشان داد این مذاکرات قرار است با حضور آقای سیّدعبّاس عراقچیاز سوی ایران و استیو ویتکاف، فرستادهی ویژه آمریکا در امور غرب آسیا، انجام بشود.
بلافاصله پس از اظهارات ترامپ، تحلیلها، گمانهزنیها و اظهارنظرهای زیاد و گستردهای در رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد. رسانههای غربی و ضدّانقلاب در این زمینه تلاش بسیاری کردند و با انتشار انبوهی از مطالب مختلف، سعی کردند اینگونه القا کنند که جمهوری اسلامی از مواضع قبلی خود دربارهی مذاکره با آمریکا عقبنشینی کرده و فشارهای دولت ترامپ به ایران جواب داده است. اعلام ناگهانی این خبر از سوی ترامپ نیز دستمایهی موج گستردهای از فضاسازیهای رسانهای و شبهات مختلف شد.
* چرا ترامپ به غافلگیری علاقه دارد؟
موضعگیری غافلگیرانهی ترامپ با موضوع مذاکره با ایران، در دوشنبهشب، موضوع جدیدی نبود. او دربارهی ارسال نامه به جمهوری اسلامی ایران نیز همین روش را در پیش گرفت و به شکلی کاملاً غافلگیرکننده و ناگهانی، در یک مصاحبهی تلویزیونی گفت که به ایران نامه نوشته و خواهان مذاکره است؛ نامهای که چندین روز بعد به ایران رسید!
چنین برخوردهایی با این موضوعات حسّاس، در عالم دیپلماسی، چندان مرسوم نیست و میتوان گفت خارج از قواعد کلاسیک دنیای دیپلماسی و روابط بینالملل است؛ امّا ترامپ علاقه دارد تقریباً در همهی زمینهها با سایرین فرق داشته باشد و به جای پیش بردن امور اینچنینی از کانالهای رایج، خود وارد گود شده و مستقیماً نقشآفرینی کند. فارغ از این نکته که ریشه در روانشناسی سیاسی ترامپ دارد، هدف اصلی او از این بازیهای رسانهای اثرگذاری بر افکار عمومی به طور کلی، و بر ایرانیان به طور ویژه و اختصاصی است.
این موضوع از دید رهبر انقلاب نیز دور نمانده و ایشان در ماجرای ارسال نامه، به این هدف اشاره کرده و فرمودند: «اینکه رئیسجمهور آمریکا میگوید ما آماده هستیم با ایران مذاکره کنیم و به مذاکره دعوت [میکند] و ادّعا میکند که نامهای فرستاده ــ که البتّه به ما نرسیده؛ یعنی به من نرسیده ــ به نظر من این فریب افکار عمومی دنیا است؛ این معنایش آن است که ما اهل مذاکرهایم، میخواهیم مذاکره کنیم، صلح کنیم، دعوا نباشد، ایران حاضر به مذاکره نیست.» ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
اظهارات دوشنبهشب ترامپ را میتوان ادامهی همین خط دانست؛ خطّی که سعی دارد به افکار عمومی دنیا و همینطور داخل ایران القا کند که آمریکا به دنبال مذاکرهی جدّی و حلّوفصل مسائل بین دو کشور است، امّا این جمهوری اسلامی است که علاقهای به این موضوع ندارد.
* چرا با مذاکرهی غیرمستقیم موافقت شد؟
یکی از شبهاتی که دشمن ساعاتی پس از اظهارات ترامپ مشغول انتشار و شیوع آن شد، این است که جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارها و تهدیدهای دولت ترامپ عقبنشینی کرده و موافقت با مذاکره نتیجهی چنین فرایند و محاسباتی است. موضع اخیر وزیر امور خارجهی آمریکا نیز در همین راستا قابل ارزیابی و تحلیل است.
#انقلابی
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
دلیل موافقت ایران با مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا چیست؟ نگاهی به رخدادها و مواضع دولت آمریکا نشان میدهد آمریکاییها پس از خروج از برجام همیشه به دنبال توافق فراهستهای بودهاند. مذاکرهی غیرمستقیم با آمریکا برای احیای برجام، طیّ چند سال اخیر، هم در دولت آقای روحانی و هم در دولت شهید رئیسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن رویگردان نبوده است. آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باجخواهی آمریکاییها و طرح موضوعات فراهستهای بود.
نیمهی بهمنماه سال ۱۴۰۳، ترامپ که تازه به کاخ سفید برگشته بود، یک سند رسمی را دربارهی ایران امضا کرد؛ سندی تحت عنوان «یادداشت ریاست جمهوری دربارهی امنیّت ملّی». در این سند، مانند گذشته، طیف مختلفی از ادّعاها و باجخواهیها دربارهی ایران مطرح شده است؛ از مسئلهی هستهای گرفته تا توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و مسائل منطقهای. عقل و منطق حکم میکند که در چنین شرایطی، باید محکم در برابر دشمن ایستاد و تسلیم و سازش تحت عنوان «مذاکره» را رد کرد.
تهدیدات نظامی آمریکا و تحرّکات ایذائی این کشور نیز نتوانست تزلزلی در محاسبات تهران ایجاد کند. ماجرا از جایی متفاوت شد که ترامپ، در نامهی خود، به نوعی از مواضع پیشین خود عقبنشینی کرده و نسبت به محدود شدن مذاکرات به موضوع هستهای چراغ سبز نشان داد. این موضوع، در کنار تلاش سنگین دولت آمریکا برای مقصّر جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران در زمینهی بالا گرفتن تنشها نزد افکار عمومی دنیا و بهخصوص مردم کشورمان، باعث شد تا جمعبندی بر پاسخ جمهوری اسلامی به نامه باشد؛ پاسخی که هم راه را برای تعامل ــ در چهارچوب غیرمستقیم بودن مذاکرات ــ باز گذاشت و هم موضعی قاطع در برابر یاوهگوئیهای ترامپ بود.
* دست برتر جمهوری اسلامی
اگرچه طرف آمریکایی میکوشد اینگونه وانمود کند که در این هماوردی دست برتر را دارد، امّا واقعیّت آن است که تا اینجای کار و در عمل، دست برتر با ایران است. این برتری فعلاً در سه مورد مشهود است: لزوم محدود بودن مذاکرات به پروندهی هستهای، محلّ مذاکرات، و بالاخره غیرمستقیم بودن مذاکرات.
در خصوص محدود بودن مذاکرات به موضوع هستهای، اگرچه دولت آمریکا به نوعی عقبنشینی کرده امّا این به هیچ عنوان نباید و نمیتواند باعث خوشبینی و، به دنبال آن، ذوقزدگی شود. آمریکاییها به دروغ و بدعهدی عادت دارند و ممکن است با شروع مذاکرات و یا در میانهی آن، مسائل غیرمرتبطی را پیش بکشند. غیرمستقیم بودن مذاکرات باعث میشود در صورت باجخواهی طرف مقابل و پیش کشیدن موضوعات غیرمرتبطی مانند توان دفاعی و مسائل منطقهای، ایران بتواند بدون هزینه یا حدّاقل با هزینهای بسیار کمتر، خود را کنار بکشد.
علّت فضاسازی و دروغگویی ترامپ در زمینهی نوع مذاکرات نیز به همین مسئله برمیگردد. او سعی دارد با ایجاد عملیّات روانی و فشار رسانهای، ایران را مجبور به مذاکرات مستقیم کند، درحالیکه طرف آمریکایی عملاً با غیرمستقیم بودن مذاکرات موافقت کرده است.
* دو هشدار جدّی
بههرحال، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا از شنبهی هفتهی آینده در عمان آغاز میشود و فعلاً جمهوری اسلامی ایران دست برتر را دارد، امّا باید به دو نکتهی بسیار مهم و جدّی توجّه کرد. نخست آنکه چون تجربه نشان داده آمریکاییها به دلیل روحیّه و منش استکباری و زورگویی خود، حاضر به مذاکره و توافقی عادلانه نیستند. پس عقل و درایت حکم میکند که از هر گونه ذوقزدگی در سطح مسئولان، رسانهها و جامعه باید خودداری کرد. ذوقزدگی و حتّی خوشبینی در این زمینه فرستادن پیام غلط به دشمن است و تیم ایرانی را نیز تحت فشار مضاعف و بیجا قرار میدهد.
نکتهی دوّم آنکه اگر شرایط به گونهای رقم بخورد که در آینده توافقی میان دو کشور حاصل شود، این توافق حلّال مشکلات اقتصادی ایران نخواهد بود. دل بستن به توافقی خارجی که یک طرف آن آمریکای بدعهد است، امید داشتن به «نقطههای خیالی» است. رفع مشکلات اقتصادی کشور همّت و تلاشی مستمر و عمیق از سوی مسئولان و همراهی مردم را میطلبد. حدود یک دهه پیش و در جریان مذاکرات منتهی به برجام، ما از این ناحیه ضربههای زیاد و متعدّدی را متحمّل شدیم. بزرگنمایی ماجرا و گره زدن مسائل ریز و درشت کشور به مذاکرات و معطّل کردن تصمیمات و برنامهها و منوط کردن آنها به نتیجهی مذاکرات، خسارتهای هنگفتی را به کشور وارد کرد و باعث شد دههی ۹۰ به دههای خاص و عبرتآموز تبدیل شود. به هیچ عنوان عاقلانه و شایسته نیست که بار دیگر همان اشتباهات و هزینههای هنگفت تکرار شود. هر گونه سادهسازی دربارهی مذاکرات و توافق و نتایج احتمالی اقتصادی آن، مضر و سم است. شنبه، در خوشبینانهترین حالت، آغاز راهی سخت و پُرپیچوخم است؛ در این مسیر باید اتّحاد و انسجام داشت.
#انقلابی
#فرهنگیان_جوان_خراسان_شمالی
@j_f_j_kh
* صیانت از افکار عمومی
نکتهی مهمّ دیگر آنکه ترامپ نشان داده در تعامل با ایران روی بازی با افکار عمومی حسابی ویژه باز کرده و خود، شخصاً، وارد میدان شده است. با آغاز مذاکرات در عمان، به احتمال قوی، این بازی رسانهای و روانی تشدید نیز خواهد شد. در چنین شرایطی، مسئولان باید برای این قضیّه تدبیر کرده و با خلّاقیّت، شهامت و درایت، بازی طرف مقابل را به هم زده و خود مبتکر باشند و نه بازیگری منفعل و صرفاً واکنشی. مردم نیز باید توجّه داشته باشند که کشور و مسئولان ــ بهخصوص تیم مذاکرهکننده ــ با شرایطی خاص و پیچیده مواجه است، زیرا دشمن میکوشد افکار عمومی را نسبت به مسئولان بدگمان کند و شبهات مختلفی را با اهداف گوناگون ترویج کند.
#انقلابی
#فرهنگيان_جوان
@j_f_j_kh