eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51هزار عکس
57.9هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شوخی به شدت جدی ◻️مسئولان انقلابی و حزب‌اللهی‌ها👇👇 ◾️در شعار: ◽️مرگ بر آمریکا ◾️در عمل: ◽️فرش قرمز برای محصولات آمریکایی ◽️ممانعت از ساماندهی فضای مجازی و افتخار به فعالیت آزاد نرم‌افزارهای آمریکایی ◽️تلاش همه جانبه برای تداوم حیات نرم‌افزارهای آمریکایی صهیونیستی ◽️بی‌توجهی کامل به هشدارها و دستورات صریح مقام معظم رهبری در زمینه به نقل از کانال .
🔰 زنجیره بدعهدی غرب از مصدق تا دولت دوازدهم 📝 روایت آقای صفار هرندی از دیدار سال ۹۱ اعضای مجمع تشخیص مصلحت با رهبر انقلاب 🔺️حضرت آقا اشاره کردند که عوامل پشت دوربین بیرون بروند. معلوم بود که می‌خواهند وارد یک موضوع خاصی بشوند و سطح محرمانه‌بودن آن به‌گونه‌ای است که مصلحت نیست بعضی‌ از آقایان باشند. 🔻خطاب به آقای هاشمی گفتند این حرف‌ها چیست که این روزها مطرح می‌کنید. ظاهراً مرحوم هاشمی به‌صورت تفصیلی در ضرورت ارتباط با آمریکا مصاحبه‌ کرده بود و حرف‌هایی زده بود. 🔺آقای هاشمی گفت من زمان حضرت امام هم مسائلی که به نظرم می‌رسید مصلحت است، می‌گفتم و خیلی وقت‌ها امام هم می‌پذیرفت. آقا سریع فرمودند که امام رابطه‌ی با آمریکا را نپذیرفتند. 🔻حضرت آقا می‌خواستند بگویند که لااقل این یک مورد که امام نپذیرفت را شما چه اصراری برای مطرح‌کردنش دارید. بعد یک رفت‌وبرگشت کلامی بین حضرت آقا و آقای هاشمی شد. 🔺البته آقای هاشمی خیلی محترمانه و مؤدبانه پاسخ می‌داد و معلوم بود که آقای هاشمی توقع نداشت که حضرت آقا این موضوع را علنی کنند؛ چون من شنیدم که در جلسات خصوصی حضرت آقا به ایشان از این حرف‌ها زده بودند و از این بحث‌ها با هم داشتند؛ امّا این جلسه برای اوّلین‌بار در منظر جمعی بود و حضرت آقا می‌‌خواستند که این جمع شاهد باشند. .
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلید روحانی ! تحلیل جالب و عجیب حمید رسایی در مورد کلید روحانی ...این یک پیغام بود!آمریکا هر جا میخواست نفوذ کنه این نمادش بود! کلیدی شبیه به کلید روی کیک هدیه مشاور امنیت ملی آمریکا به حسن روحانی در سال ۶۵! تو آرم سازمان امنیت ملی آمریکا همین کلید هست! انتشار مجدد به مناسبت پایان دولت بی‌تدبیر و ناامید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایا گیت برای روحانی هم بازه؟!ایا او قصد فرار نداره؟ یعنی روحانی و دارو دسته ی روحانی هیچ کدوم‌قصد فرار ندارن با این همه دروغ و خیانت هایی که بعضی ها عامدانه علیه کشور کردن؟! و ضربه هایی زدن اصلا کسی جرئت محاکمه انها رو داره؟!یا هنوزم‌مصلحت نیست تا اینکه خودشون بمیرن؟! گیتی که همیشه برای بنی صدرها ورجوی ها باز بوده وخواهدبود.! .
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅📣📣📣 تظاهرات ملت عاقل و بیدار فرانسه در اعتراض به واکسن و ماسک اجباری همچنان ادامه دارند این بار نیرو های کلانتری نیز به مردم ملحق شدند 👌👏👏👏👏👏👏👏👏 .
هرچه به محرم نزدیکتر میشیم ویروس کرونا وحشیتر میشه! حتی دروغ هم میبنده که آمار واقعی بیشتر از آمار رسمی!!!این یعنی جمهوری ایران قبلا آمار واقعی منتشر نمیکرد!!همون حرفی که رسانه ضد جمهوری ایران میگفتن و اینجا جمهوری ایران منکر میشد که دروغ میگن!!اونا خودشون پنهان کاری میکنن! اگه راست میگید چرا قبلا مدعی میشدید که آماری منتشر میشه واقعی هست ؟!!چرا در نزدیکی محرم یاد این افتادن آمار واقعی نیست؟!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💢گورش رو برد ولی از شاه خائن بیشتر ملت بیچاره را چپاول کرد... .
💢تاثیر لقمه در ♦️حکایتی شنیدنی از فرزند به مناسبت سالروز شهادت ایشان .
. جهان آرا هم اکنون شبکه افق .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💢❗️شبکه نمایش خانگی با مجوز جمهوری اسلامی میاد به به و چه چه برا قبل انقلاب میکنه و مهمونش میگه ما اون موقع «زندگی» داشتیم.... حالا چرا؟ چون خانمه میرفته دریا و غلطای اضافی میکرده و حالا آمده با پرروئی نجومی پزش رو میده لعنت خدا و رسول بر این مفسدین فی الارض و مشوقان و دست اندر کاران.این وضعیت .
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴اعتراف زنگنه: زنگنه می گوید تجربه ام نشون میده ،کشور به نقطه ای رسیده که تغییر دولت و افراد ، هیچ تاثیری در شرایط زندگی مردم نداره 😳 این جانور دو پای گرین کارتی خودش میدونه چه بلایی سر این کشور آورده👇❗️ که فقط یه زمین سوخته برای دولت جدید و ملتی که فریب این جانوران را خوردند باقی گذاشتند 😔👇❗️ حالا تر و خشک با هم میسوزند این کلیپ را برا حامیان افساد طلبان ارسال بفرمائید .