eitaa logo
جهاد_تبیین 📡📡📡
1.5هزار دنبال‌کننده
51.2هزار عکس
58.3هزار ویدیو
366 فایل
جهاد تبیین
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
. 💢💢💢❗️دستور تزریق واکسن به افراد بالای ۱۸ سال در روستاها 💢❗️عین اللهی : با ورود محموله‌های جدید واکسن کرونا رکورد واکسیناسیون شکست و دستور تزریق واکسن به افراد بالای ۱۸ سال در مناطق روستایی صادر شده است😳😔😭❗️ 🔴شمار پایگاه‌های واکسیناسیون نیز تا ۲ برابر افزایش خواهد یافت!! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 💢❗️وزارت بهداشت با این فشار و سرعت و عجله جهت واکسیناسیون قطعا و یقینا خیرخواه نیست و اهداف دیگری را دنبال می کند 💢❗️وقتی دستگاه تبلیغاتی دشمن فعال باشد و عوام جاهل به موضوع باشند از معصوم هم کاری ساخته نیست چه برسد به رهبر انقلاب ‼️ ↗️↗️↗️↗️ سلاح بیوتروریسم ❌ .
🔴 ‼️ طبق آخرین آمار کشوری 60 درصد مردم هنوز میخوان و ما موفق شدیم تنها 40 درصد مردم را مجاب کنیم که واکسن نزنن ‼️ اگر بتوانیم این 60 درصد را به زیر 50 درصد برسانیم کار بزرگی انجام دادیم... ‼️آمار سازی های بهداشت را جدی نگیرید بیشتر شهر ها از واکسن امتناع می کنند به همین جهت با تهدید کارشون رو دارن جلو می برن... تا می تونید مقاومت کنید و به طور قطعی ما پیروزیم اگر مجبور شدید فقط و فقط واکسن بزنید ‼️ طوری هست که امام جامعه اگر واکسن نزنه و حمایت نکنه کشته های کرونا به گردن نظامه... ‼️ اگر واکسن بزنه و حمایت کنه به گردن نظامه ☑️ برای همین همه چیز به درک مردم بستگی داره... و امام جامعه با هوشیاری تمام فتنه پیش رو را مدیریت می کند... —————————— ✅ بروزترین پایگاه خبری‌ طب اسلامی @t_124ir
هدایت شده از جهاد_تبیین 📡📡📡
1400-06-11 ماهیت‌شناسی کرونا و پروتکل‌های جهانی.mp3
24.86M
خیییییییییلی مهم 👇❗️ این صوت حیاتی را از دست ندید . . 📢 صوت برنامه با موضوع: «ماهیت‌شناسی کرونا و پروتکل‌های جهانی» 🔰 محمدعلی شکوهیان‌راد متخصص مطالعات سایبرنتیک 1️⃣ معرفی اسنادی که را از سال‌ها قبل طراحی کرده‌اند؛ 2️⃣ اهداف اصلی از اجرای از منظر غرب 3️⃣ چه نسبتی میان پروتکل‌های جهانی و اهداف پروژه کرونا وجود دارد؟ 4️⃣ نقش واکسن در پروتکل‌های جهانی؛ 5️⃣ معرفی سند Spars Pandemy به‌عنوان پاندمی بعد از کرونا از سال 2025 تا 2028 📆 این برنامه مورخ پنجشنبه 11 شهریور ۱۴۰۰ برگزار شده است. ✍️مهندس شکوهیان‌راراد نشر حد اکثری لطفا . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بعضی در انگلیس و اسرائیل و إمریکا ۱۵ تا بیست فرزند دارند ولی ما...!!! .
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. عزیزان؛ این مطلب بخش عمده حرف دل طب اسلامی و سنتیه که معتقده👇❗️ 💢❗️ واکسنها بیش از سود رساندن به بدن، عوارض داره(بویژه این بار که دشمن علنا اعلام کرده با واکسن قصد کاهش جمعیت رو داره و نظم نوین جهانی)... و این در حالیست که غذاها و داروهای مطرح شده طب اسلامی و سنتی، عملا هم پیشگیری کرده و هم درمان. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💢💢💢❗️؟؟؟!!! طرز ساخت با دستور👇❗️ دشمن واکسن مثلا ایرانی با مواد اولیه وارداتی !!!! .خییییییلی مهم نشر حداکثری لطفا .
. 📣📣📣مهم فورری نشر_دهید 👈فراخوان بزرگ اعتراض مردم و روحانیون سراسر کشور در تهران ✅با حضور و سخنرانی اساتید مجرب طب سنتی واسلامی 📢هم صدا با خیل کثیری از مردم ازاده در سراسر جهان ⚫️علیه بستن راه زیارت اربعین حسینی و گذاشتن شرایط سخت ✅علیه اجباری شدن واکسن ها ومحرومیت از خدمات کشور 🟤علیه مسئولین کشور به علت تبعیت محض از سازمان بهداشت جهانی 📣وعده ما:10صبح یکشنبه21شهریور تهران، میدان جهاد (فاطمی)روبروی ساختمان وزارت کشور این اجتماع هزار نفری را من وشما باید تشکیل دهیم. قطعا اینده را باید از الان درست کنیم منتظر اعلام های بعدی باشید. .