فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ای پنجمین امام باقر العلوم....
🌷میلاد امام محمدباقر علیه السلام، شکافنده علوم و گشاینده دروازه های دانش بر شیعیان و ارادتمندان حضرتش خجسته باد...
#ولادت_امام_محمدباقر
@jahaade_kabir
💠انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✍سید علیرضا آل داود
⭕️۴۳ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی گذشته، انقلابی که تحولی عظیم در قلوب و اذهان تمام آزادیخواه جهان ایجاد کرده است.
⭕️اما ۴۳ سال پس از آن پیروزی بزرگ شاهد هستیم انقلاب ما در محاصره تبلیغاتی دشمن در یک جنگ شناختی بر بستر فضای سایبر قرار گرفته است.
⭕️اگر بخواهیم با فرمول انقلاب اسلامیِ امام راحل(ره) با این فضای جدید روبرو شویم باید در مقیاس مدیریت و حکمرانیِ فضای سایبر در جهان حضور پیدا کنیم و فقط کاربر در این فضا نباشیم. مبارزۀ در سطح کاربری خوب است ولی کافی نیست.
⭕️باید میدان درگیری خود را حکمرانی سایبری قرار دهیم و طبق بیانیه گام دوم انقلاب برنامه های کوتاه مدت و میان مدت جامع فضای سایبر برای کشور تعریف کنیم تا کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق نتوانند دلها و ذهنهای مردم بخصوص نوجوانان و جوانان ما را بیش از این تسخیر کنند.
⭕️ نکته بسیار مهم اینجاست که اگر تنها در زمینِ حکمرانیِ سایبریِ غربی با ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی بازی کنیم، بازندهایم؛ ولو چند گُل هم بزنیم!
این حکمرانی را باید خودمان به دست بگیریم و جهتش را تغییر دهیم.
⭕️با فرمول انقلاب اسلامی امام باید علاوه بر استقلال سایبری در داخل(راه اندازی شبکه ملی اطلاعات)و حکمرانی سایبری جهانی در تراز تمدن نوین اسلامی(شبکه فرا ملی اطلاعات) باید برای سرویس ها و خدمات، استارتاپها و شتابدهندههای بین المللی جایگزین بومی طراحی کنیم.
⭕️باید استراتژی ما در فضای سایبر، مبارزه با تحقیرشدگی در برابر غرب باشد. چرا که طبق فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی مایوس سازی از طریق رسانه و فضای مجازی در سطح مدیران، مسئولان و مردم راهبرد اصلی غرب است و به همین دلیل معظم له دستور جهاد امید و جهاد تبیین را صادر کرده اند.
⭕️به امید آنکه بزودی در فضای سایبر نیز شاهد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار استقلال باشیم.
✅ادامه دارد...
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | موانع تحول در صنعت خودرو
🍃🌹🍃
🔻 سئوالی که پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز یکشنبه (۱۰ بهمنماه) مورد توجه رسانهها قرار گرفته این است که چرا با وجود نیروی فنی ماهر، بازار مصرف، وجود مواد اولیه در کشور، داشتن نقدینگی و ۱۲۰۰ بنگاه قطعه ساز، در بحث خودرو با مشکلات فعلی مواجهیم؟ خروج خودروسازان از شرایط فعلی نیازمند تغییر در ۴ حوزه است:
1⃣ حوزه سیاستگذاری: ریشه اصلی آشفتگی این صنعت، وجود ۲۰ نهاد سیاستگذار و متکثر است که بعضاً قوانین و سیاستهای ضد هم مصوب میکنند و علاوه بر هدر رفت منابع، با دخالتهای دستوری، صنعت خودرو را قبضه کردهاند.
2⃣ حوزه تولید: انحصار شرکتهای خودروسازی، عدم رقابتپذیری و دولتی بودن، ازجمله عوامل مهم در عدم بهبود کیفیت تولید است. البته هزینه بالای تولید و عدم بهرهوری برای کاهش هزینهها (وجود ۲۵ هزار کارگر مازاد در سایپا و ایرانخودرو) نیز باعث هدر رفت منابع این صنعت شده است.
3⃣ حوزه توزیع: بخش توزیع در صنعت خودروسازی بسیار گسترده و حجیمتر از بخش تولید است. نبود سیستم مناسب برای نظارت و کنترل بر معاملات خودرو در بازار است که سوداگری و تضعیف بخش تولید را حاصل ساخته است.
4⃣ مشکل چهارم که به خودروسازها ارتباط کمتری دارد ولی برای آنها چالش آفرین شده است، مربوط میشود به تورم بالا و کاهش ارزش ریال در کشور؛ این چالش ریشهای در اقتصاد ایران، خودرو را تبدیل به یک کالای سرمایهای کرده و تقاضای کاذب در جامعه به وجود آورده است، بهطوریکه ثبتنام میلیونی برای خودرو در کشور، نه صرفاً بهواسطه نیاز به آن، بلکه عمدتاً به دلیل حاشیه سودی است که از قِبَل آن عاید خریدار خودرو میشود.
✍ علی محمدی
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
@jahaade_kabir
⭕️ جزئیاتی از ۷ منطقه راهبردی ایران که در دوره پهلوی واگذار شدند
حراج ایران؛ منش پهلوی
دوره تقریبا ۵ دههای حاکمیت پهلوی پدر و پسر بر ایران از حیث واگذاری مرزهای کشور یک نقطه تمایز با همیشه تاریخ دارد و آن واگذاری نواحی مختلف از سرزمین ایران بدون هیچگونه درگیری است.
آرارات
🔻براساس قرارداد سعدآباد در سال1316، آرارات کوچک که در خلال لشکرکشی ترکها بر ضد کردها به اشغال نظامیان ترک درآمده بود، به دولت ترکیه واگذار شد و در مقابل دولت ترکیه از ادعایش بر ناحیه قطور که اصولا براساس پروتکل ۱۹۱۳ به ایران واگذار شده بود، صرفنظر کرد.
تجزیه سیستان
🔻رضاخان که تصمیم گرفته بود در توافق سعدآباد هزینه رویای ثبات و از بینرفتن مناقشات مرزی در منطقه را بهتنهایی و البته از جیب مردم ایران پرداخت کند، افغانستان را نیز از این بخشش کریمانه بینصیب نگذاشت. مطابق این توافق که درابتدا پنهانی بسته شد و در زمان پیمان سعدآباد آشکار شد، 160فرسخ از خاک ایران شامل مناطق (هشتادان، موسیآباد، شمتیغ و...) در شرق ایران به افغانستان واگذار شد و در مقابل قرار شد ایران و افغانستان بهطور مساوی از آب هیرمند استفاده کنند که این مورد با ساخت سدی روی هیرمند توسط افغانستان زیر پا گذاشته شد و ایران از حقابه خود محروم ماند.
اروندرود و مناطق نفتی بین قصرشیرین و خانقین
🔻رضاخان طی معاهده سعدآباد در سال 1316 مناطق نفتی مورد مناقشه در قصرشیرین و خانقین را به عراق واگذار کرده و حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ را نیز از ایران سلب میکند. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران تا حد سواحل شرقی اروند عقب نشست.
اترک
🔻مطابق پیمان آخال سرزمینهای شمالی اترک به روسیه واگذار شد؛ اما روسها با حملات پیاپی به ایران برخی سرزمینهای ایران شامل (سرخس کهنه، قصبه فیروزه، قریه حصار و حاشیه شیخحسینقلی) را اشغال کرده و مرز را 30کیلومتر به جنوب آورده و نهر موسیخانی را بهعنوان رود اترک قلمداد کردند. مطابق قرارداد 1921 دولت شوروی ریاکارانه پذیرفت مرزهای معاهده 1881 را به رسمیت شناخته و سرزمینهای اشغالی را به ایران واگذار کند؛ اما این اتفاق هیچوقت نیفتاد و رضاخان با سکوت مصلحتاندیشانه برای کسب قدرت به اشغال این مناطق رسمیت بخشید و مناطق جنوب اترک را به دولت شوروی هدیه داد.
ییلاق فیروزه
🔻مطابق قرارداد آخال در دوره قاجار نیز قصبه فیروزه بهطور رسمی به روسیه واگذار نشده بود و این مناطق مدتها در اشغال دولت شوروی باقی مانده بود؛ اما در زمان پادشاهی قاجار دولت شوروی براساس قرارداد 1921 متعهد شده بود که مناطق اشغالی در دوره روسیه تزاری ازجمله قصبه فیروزه را به ایران بازگرداند، بااینحال این تعهد هیچوقت اجرایی نشد و رضاشاه که مدتی قبل از کودتا جایگاه رئیسالوزرایی ایران را برعهده گرفته بود این حق را مسکوت میگذارد تا بتواند رضایت شوروی را برای انتقال حکومت کسب کند.
مناطق مرز شمالغرب
🔻در جریان اشغال ایران در جنگجهانی دوم ارتش شوروی با پیشروی در حدود مرزی آذربایجان مناطق (مغان، نمین، باغچهسرا، یدیاولر، دیمان، تازهکند و بهرامتپه) را مورد اشغال قرار داد که تا پایان دوره رضاشاه نیز هیچ تلاشی برای بازگرداندن این سرزمینها به ایران نشد و درنهایت در دوره زاهدی بخشی از این مناطق با قصبه فیروزه معاوضه شد و بخشی نیز برای همیشه از خاک ایران جدا شد.
بحرین
🔻در ۱۴دی سال ۱۳۴۷ محمدرضا پهلوی در گفتوگویی با مجله بیلتز سیاست انگلیس برای جدایی بحرین از ایران را استعماری میخواند؛ اما در قبال استقلال این کشور بهراحتی کوتاه میآید.
@jahaade_kabir
🔴 چرا امروز مردم انقلابی تر از ۵۷ اند؟!
👤 #محسن_مهدیان
🔹 حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است.
🔸 امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است."
✅ اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟
پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم. پاسخ اینست که انقلاب 57 برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی 57 را رقم زد.
🔹 زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون.
🔸 اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند.
✅ اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن 57 انقلابی تر اند.
🔹 انقلابی گری چیست؟ مردم در بهمن 57 برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است.
🔸 انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند.
✅ تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند.
💢 برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال 57 را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت.
@jahaade_kabir
🔴مسابقه کتابخوانی «شاه دزد» برگزار میشود
🔹همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر، مسابقه کتابخوانی «شاه دزد» نوشته به همت مرکز نسرا سازمان فضای مجازی بسیج تهران بزرگ برگزار میشود.
🔹زمان برگزاری این مسابقه روز پنجشنبه ۲۱ بهمن ماه از ساعت ۲۰ الی ۲۱ و به صورت مجازی خواهد بود.
🔹جوایز مسابقه کتابخوانی شاه دزد به شرح زیر است:
🔸نفر اول: ۲۵ میلیون ریال
🔸نفر دوم: ۱۵ میلیون ریال
🔸نفر سوم: ۱۰ میلیون ریال
🔸۱۰ جایزه پنج میلیون ریالی
🔸۲۰ جایزه سه میلیون ریالی
🔸۲۰ جایزه دو میلیون ریالی
🔹علاقمندان برای دانلود کتاب و شرکت در مسابقه به لینک زیر مراجعه کنند(امکان شرکت در مسابقه در همان تاریخ اعلامی فعال خواهد شد):
📲
https://tehranpress.com/1400/11/12/shah_dozd/
#ایران_قوی
@jahaade_kabir
45.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلاب ۵۷ از نگاه اندیشکدههای آمریکایی: این ویرانگرترین شکست آمریکا بود
شبنامه / اندیشکده بروکینگز: انقلاب پنجاه و هفت شکست استراتژیک ویرانگر آمریکا بود / مهمترین مهره خودمان برای کنترل قیمت نفت را از دست دادیم / انقلاب ۵۷ جایگاه ایران و آمریکا را در خاورمیانه عوض کرد / آنچه رخ داد اثرات اساسی بر تحولات منطقه و جهان داشت / قسمت ۷۴۵
@jahaade_kabir
🔰 مبارز علمی
رهبر معظم انقلاب:
🔹 «اینکه امام باقر «باقرالعلم» است، یعنی حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود، میشکافد و آن لبّ و مغز را میاندازد در کام مشتاقان حقیقت. این یک گوشهی دیگری است از مبارزهی ائمّهی ما.»
کتاب همرزمان حسین علیهالسلام، ص۱۴۲
🔸 بازنشر بهمناسبت سالروز میلاد حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
@jahaade_kabir
🔴برخی خدمات (خیانت ها و جنایت های) محمدرضاشاه در ایران
♦️1. حضور 60 هزار مستشار نظامی و اداری امریکا در ایران که بر همه ارگان های کشورمان سلطه داشتند و کسی بدون اجازه آنها آب نمی خورد.
♦️ 2. اعطای حق مصونیت قضائی (کاپیتولاسیون) به مستشاران امریکایی در سال 1343 و تبعید امام (ره) به علت مخالفت با فروش استقلال کشور
♦️ 3. اعطای جزیره بحرین (استان چهاردهم ایران) و جزایر زیبای اطراف آن به اربابان انگلیسی و عرب های وهابی توسط شاه آریایی!، (1349) به عربهایی که هنوز که هنوز است خون شیعیان بحرین را در شیشه کرده اند.
♦️4. غرق بودن شاه، خواهرانش، همسرش فرح و بقیه اعضای خانواده اش در انواع فسادهای اخلاقی به نحوی که در خاطرات هر کدامشان، به روابط افسارگسیخته دیگری اذعان کرده اند. حتی نحوه آشنایی شاه با فرح، زمانی است که فرح بعلت رفع مشکل مالی به نزد اردشیر زاهدی (کارچاق کن شاه در این مسائل) می رود و سپس ملکه و شهبانوی! ایران می شود!
(ظهور و سقوط سلطنت پهلوي، خاطرات ارتشبد سابق حسين فردوست، ص 211)
#پهلوی_بدون_روتوش
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👏ما میتوانیم .. (۲)
در گزارشهای بین المللی:
❌ ایران هفتمین کشور قدرتمند دنیاست..
#ایران_۲۰
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مبارزه با تحریف، مهمترین کار امام محمد باقر (علیهالسلام)
#امام_خامنه_ای
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#احکام
👈 چند مسئله مهم درباره فضای مجازی
😊 با روایتی بسیار شیرین و جذاب
🌸 ببینید و برای دیگران هم بفرستید.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۲۵ قرآن کریم ( آیات ۱۰۴ تا ۱۰۸ سوره مبارکه مائده)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «فیهِ رَبیعُ القُلوبِ وَیَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُهُ» قرآن بهار دلها و چشمههای دانش است و دل را جز به وسیله آن جلایی نیست. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری | #ثامن
@jahaade_kabir
﷽
🌸امام باقر علیه السلام :
«هر مؤمنى واجد چهار خصلت باشد خداوند او را در بلندترين غرفههاى عزّت وشرف بهشت جاى مىدهد:
❶ كسى كه يتيمى را پناه دهد ومراقب احوال او باشد وبرايش پدرى كند،
❷ كسى كه بر شخص ضعيف ودلشكستهاى رحم كند واو را يارى دهد وعهدهدار كارهاى وى شود،
❸ كسى كه هزينه زندگى پدر ومادر (ازكارافتادهاش) را بدهد وبا آنها مدارا كند وبه ايشان نيكى نمايد وهرگز آنها را آزردهخاطر نسازد،
❹ كسى كه خادم خود را يارى كند وبا او تندى نكند ودر مورد وظايفش به او كمك كند وكارى كه بر او دشوار است به عهدهاش نگذارد»
📚 ثواب الأعمال ص 161
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️توصیه مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی به استغفار در ماه رجب
#درس_اخلاق
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 ویژه دهه فجر
📹 #ببینید | روایت سپهبد قاسم سلیمانی از نقش امام در پیروزی انقلاب
👈 در اوج ناامیدی حاکم بر مردم، امام خمینی انقلاب کرد و انقلابیها را از زندان خارج کرد؛ نه اینکه انقلابیها امام را وارد کرده باشند!
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 کلیپ بسیار زیبای مقایسه دو پرچم
نتیجه نگاه محمدرضا شاه(لعنت اللّه علیه) که می گفت:
«این مردم [مردمِ ایران] قادر به انجام هیچچیز نیستند؛ مثل گوسفندان میمانند!»
و نگاه امام خمینی(رضوان اللّه تعالی علیه) که می گفت:
«من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر، بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله ـ صلی الله علیه و آله ـ و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی ـ صلوات الله و سلامه علیهما ـ می باشند.» صحیفه نور- ج۲۱- ص۴۱۰
#جهاد_تبیین
#نشر_حداکثری
#جهادکبیر 🇮🇷
@jahaade_kabir
🔴 ائتلاف بانیان وضع موجود علیه دولت
💬 #روزنامه_ایران
🔹 محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی و وکیل خانوادگی خانواده آیتالله هاشمی در گفتوگو با خبرگزاری برنا اعلام کرده اخیراً حسن روحانی با محمد خاتمی، ناطق نوری، اسحاق جهانگیری، محمدرضا باهنر، محسن هاشمی و علی لاریجانی دیدار کرده است.
🔸 وی مدعی شد این جلسات به منظور «احیای جمهوریت نظام» از جمله بررسی علل کاهش مشارکت سیاسی مردم تشکیل شده و هدف آن بازسازی احزاب اصلاحطلب است اما شواهد امر نشان میدهد بانیان وضع موجود قصد دارند با تشکیل اتاقهای فکر عملیات روانی و تکیه بر فضای مجازی با هدف تخریب دولت سیزدهم، راهی برای بازگشت خود به صحنه سیاسی کشور بیابند و مجدداً در را بر همان پاشنه قبلی بچرخانند.
✅ میدانداری رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم که میراث رکود سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و همـچنین افزایش بیسابقه تحریمهای خارجی را برای کشور به جای گذاشته است مانند یک شوخی تلخ سیاسی است.
🔹 از سویی دیگر حضور چهرههایی نظیر محمد خاتمی در این جلسات که سابقه و مدیریت اقدام علیه جمهوریت را در سال 88 دارد آن هم به منظور احیای جمهوریت نظام! از طنزهای تلخ روزگار است.
🔸 نگاهی به چالشهای رسانهای علیه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور نشان میدهد که رسانههای زنجیرهای چگونه به دنبال آن هستند تا دستاوردها را نقطه ضعف نشان بدهند.
✅ پروژه انتصابات فامیلی از همین قسم است؛ همان کسانی که روزگاری کشور را فامیلی اداره میکردند، امروز با دروغ و تهمت میخواهند خاطره بد مردم از «خاندان هاشمی» و «خاندان لاریجانی» و «حسین فریدون» را به اسم این دولت نیز تمام کنند.
🔹 نمونه دیگر این پروژهها، حمله و هتک حرمت رئیس جمهور پس از سفر موفق روسیه بود. کسانی که همچون آقای لاریجانی پس از دوازده سال بالانشینی در مجلس، در ایام انتخابات اخیر و پیش از رد صلاحیت توانایی ملت ایران را در «تهاتر پوست بز» میدیدند، طبیعتاً از شکستن رکود دیپلماسی در این دولت خوشحال نشدند.
🔸 این بازی تمام شده است؛ بازی «فامیلبازی»، کار نکردن به بهانه تحریم و FATF، بازی با جان مردم در عدم تلاش برای واردات واکسن، بازی با انگیزه جوانان در عدم ساخت مسکن، بازی غربپرستی و نگاه به خارج، بازی «نمیتوانیم نفت بفروشیم»، بازی احوالپرسی از کارگران از داخل ماشین خارجی شاسی بلند، بازی «بروید به جهنم»، بازی «دختر مظلوم وزیر»، بازی «جیسون رضائیان و طعم آدامس رئیس جمهور» و همه بازیهایی که به نام اعتدال و میانهروی ملت ایران را بازی میداد، تمام شده است.
✅ امروز دیگر درآمد فروش نفت ایران به زمانی برگشته است که برجام نتوانست به آن نقطه برسد؛ واکسن آنچنان در اختیار مردم قرار گرفته که کار به خواهش از مردم برای تزریق واکسن رسیده است؛ دیپلماسی غربگرا به توازن رسیده و همزمان با مذاکره با غرب در حال توافق راهبردی با شرق هستیم؛ کشورهای عربی به ایران میآیند
💢 امروز این مردم هستند که میگویند ما به عقب برنمیگردیم؛ چرا که آنهایی هم که بهواسطه دلخوری از عملکرد تأیید صلاحیتشدگان انتخابات 92 و 96، با صندوق رأی قهر کردند بهخوبی لمس میکنند که رئیس جمهور با رئیس جمهور «فرق میکند».
#جهادکبیر🇮🇷
@jahaade_kabir
📝 #یادداشت_کوتاه | انقلاب اسلامی، الگویی برای ملتهای آزادیخواه جهان
🍃🌹🍃
🔻 بعد از گذشت ۴۳ سال از انقلاب اسلامی روز به روز به حقانیت کلام و راه امام افزوده می شود.
🔸 اکنون هیچ انسانی شک ندارد که انقلاب ما به عنوان الگوی اثر گذار برای ملتهای آزادیخواه جهان است، در چرایی اثرگذاری انقلاب ما در روند حرکتی ملتهای آزادیخواه جهان باید گفت این اثرگذاری در حفظ و استمرار حرکت انقلاب اسلامی است چرا که همه دنیا منتظر بودند ببینند که آیا انقلاب ما در مسیر خود باقی میماند یا مانند شهابی در آسمان ظلمانی عصر حاضر پیدا و پنهان میشود.
🔹 تمام مظلومیت شیعه و اهل بیت برای استمرار دین خدا بود، در حالی که به پیامبر اسلام اجازه نوشتن وصیت نامه را ندادند. اما امام انقلاب در وصیت نامهاش می نویسد" با قلبی آرام و نفسی مطمئن از میان شما میروم" و این پیام در وصیت الهی سیاسی امام راحل یعنی اینکه، بر استمرار انقلاب مطمئن است و خون هزاران شهید فقط برای حفظ انقلاب بوده است.
🔸 بزرگداشت دهه فجر فقط گرامیداشت خاطره شیرین انقلاب نیست، بلکه اصل این مراسمات به شکرانه استمرار انقلاب اسلامی است.
🔺 بحمدالله ۴۳ سال است قطار انقلاب در حال حرکت است اگر چه در مسیر حرکت برخی افراد و جریانات معلومالحال سنگی را هم به سمت این قطار در حال حرکت پرتاب میکنند اما این قطار با قدرت در حرکت است، رمز استمرار و حرکت انقلاب ما همانگونه که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم فرمودند به این دلیل است که انقلاب ما دارای شعارهای جهانی است، انقلاب ما پویا و با اراده است، انقلاب ما در مرزبندی با دشمنان به شدت حساس است و انقلاب ما متحجر نیست، دارای انعطاف است و اهل انفعال نیست.
✍ مهدی عزیزی
#دهه_فجر | #روشنگری | #ثامن
@jahaade_kabir
✅جهاد تبیین
🌹قبل انقلاب هم در اذیت بودیم حالا هم در اذیت این انقلاب چه فایده ای داشت؟
✨قرآن پاسخ می دهد:
قالُوا أُوذينا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَأْتِيَنا وَ مِنْ بَعْدِ ما جِئْتَنا (129)
(قوم موسى) گفتند: هم پيش از آنكه نزد ما بيايى آزار مىشديم و هم پس از آنكه آمدى! (پس چه بايد كرد؟
✨✨✨بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان ۱۳۹۷/۰۳/۰۷
همانطور که عرض کردم، حوصلهی انقلابی و صبر انقلابی، مثل خشم انقلابی است. وقتیکه حضرت موسی بعد از پیغمبری آمدند به مصر و آن معجزه را نشان دادند و دعوت و این حرفها -خب، بنیاسرائیل منتظر بودند دیگر؛ از گذشته خبر داده شده بود که یک منجیای خواهد آمد و آن منجی هم موسی است؛ حالا موسی آمده، منتظر بودند بمجرّدیکه موسی آمد، دستگاه فرعون کنفیکون بشود؛ نشده بود- قرآن میگوید آمدند پیش حضرت موسی و گفتند که «اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتِیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا»؛ تو که آمدی چه فرقی کرد؟ چه تفاوتی کرد؟ قبل از اینکه بیایی هم ما را آزار میکردند، زیر فشار بودیم، حالا هم که آمدی باز زیر فشاریم. ببینید! این آن حالت بیصبریِ بنیاسرائیلی است؛ بیصبری. حضرت موسی گفت خب صبر کنید: اِنَّ الاَرضَ لله یورِثُها مَن یَشاءُ مِن عِبادِه وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛ تقوا اگر داشته باشید، عاقبت مال شما است؛ صبر لازم است. این حالت را نباید داشته باشید؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد، چهجوری شد، پا به زمین بزنیم، درست نیست. این مطلبی [بود] که حالا در این زمینه خواستیم عرض کنیم.
@jahaade_kabir
اهمیت توافق راهبردی ایران و چین از زبان غرب.pdf
317.7K
🇮🇷🔰تحلیلسیاسیویژههادیانسیاسی
@jahaade_kabir