فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #موشن_گرافی | ۴۰ اقدام دولت سیزدهم در ۲۰۰ روز
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایتی از تلاش دویست روزهی دولت سیزدهم
🔻 تلاشهای دولت برای بهبود معیشت مردم و اصلاح شاخصهای کلان اقتصادی تا چه میزان موثر بوده؟
@jahaade_kabir
💢 استفاده مردان از طلا.
❇️ استفاده مردان از زنجیر و انگشتر طلا و نیز ساعت مچی طلا اگرچه برای مدتی کوتاه (مانند لحظه عقد) باشد، حرام است؛ هرچند به قصد زینت نباشد و از دیگران هم مخفی کند و بنابر احتیاط واجب نماز نیز با آن باطل است.
🔺 رساله نماز و روزه آیت الله خامنه ای، مسأله ۹۰
@jahaade_kabir
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#امید یعنی وقتی خدا غبر ممکنها را ممکن میکند
وَ إِنْ كانُوا مِنْ قَبْلِ أَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْهِمْ مِنْ قَبْلِهِ لَمُبْلِسِينَ «49»
و هر چند پيش از آن كه (باران) بر آنان نازل شود، (آرى،) پيش از آن نوميد بودند.
فَانْظُرْ إِلى آثارِ رَحْمَتِ اللَّهِ كَيْفَ يُحْيِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها إِنَّ ذلِكَ لَمُحْيِ الْمَوْتى وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ «50»
پس به آثار رحمت خدا بنگر كه چگونه زمين را بعد از مرگش زنده مىكند.
همانا خداست زنده كنندهى مردگان و او بر هر چيزى قدرت دارد.
پیام ها
1⃣- سختىها و نوميدىها، لذّت نعمتها را چند برابر مىكند. يَسْتَبْشِرُونَ- وَ إِنْ كانُوا ... لَمُبْلِسِينَ
آب كم جو تشنگى آور به دست
تا كه جوشد آبت از بالا و پست
2⃣- باران، رحمت الهى است. «فَانْظُرْ إِلى آثارِ رَحْمَتِ اللَّهِ»
3⃣- بارش باران و حيات مجدّد زمين، نشانهاى از برپايى قيامت است. «يُحْيِ الْأَرْضَ- لَمُحْيِ الْمَوْتى» صحنهى مرگ و حيات، هر لحظه جلو چشم ماست، «إِنَّ ذلِكَ لَمُحْيِ الْمَوْتى» و مشت نمونهى خروار است. «إِنَّ ذلِكَ لَمُحْيِ الْمَوْتى»
✍#رجبعلی_ بازیاد
@jahaade_kabir
اميرالمؤمنين عليه السلام :
خَوافِي الأخلاقِ تَكشِفُهَا المُعاشَرَةُ ؛
معاشرت ، خصلت هاى پوشيده را آشكار مى كند .
📙غررالحکم ؛ 5099
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰🎥 نامه مهم امام زمان (عج) خطاب به شیعیان
👤استاد رفیعی
@jahaade_kabir
32.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 سیزده دقیقه بسیار مفید با موضوع جریان شناسی منتظری و نهضت آزادی
🔺 و راز سکوت و انفعال سید حسن خمینی در برابر تحریف امام (ره)
🎥 برنامه حافظه تاریخی - امیرحسین ثابتی
@jahaade_kabir
💠 سخنان بسیار مهم ونجات بخش رهبرمعظم انقلاب در سوم فروردین ۹۹ مصادف با ورود پزشکان بدون مرز! :
♦️از جملهی موضوعات مربوط به کرونا که بد نیست من این را اینجا بگویم، این است که سران آمریکا چند بار تا حالا گفتهاند که ما حاضریم از لحاظ درمان و دارو به شما کمک کنیم؛ چند بار تکرار کردهاند که فقط شما از ما بخواهید تا به شما از لحاظ دارو و درمان کمک کنیم. این جزو آن حرفهای بسیار عجیب است که به ما میگویند که از آنها درمان بخواهیم و دارو بخواهیم.
♦️ اوّلاً خودتان دچار کمبودید؛ الان خبرهایی که از آمریکا میرسد، یعنی حرفهایی که خود آمریکاییها میزنند، شهردار فلان شهر، رئیس بهداری فلان نقطه، رئیس بیمارستان فلان ایالت، خودشان دارند صریحاً میگویند که دچار کمبودهای وحشتآوری هستند؛ هم از لحاظ وسایل پیشگیری در بُروز بیماری، از ابتلای به بیماری، هم در دارو و مانند اینها. اگر چیزی دارید و دستتان باز است صرف خودتان بکنید.
♦️ثانیاً شما آمریکاییها متّهمید به اینکه این ویروس را شما تولید کردهاید؛ من نمیدانم چقدر این اتّهام حقیقی است، امّا وقتی این اتّهام وجود دارد کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیلهای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد. هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود؛ یعنی اگر چنانچه این تهمت درست باشد و شما این ویروس را به وجود آورده باشید، این کارها از شماها بر میآید. یا اگر کسی را به عنوان درمانکننده و پزشک بخواهید بفرستید، ممکن است او بخواهد بیاید اینجا، اثر عملی سمّی را که تولید کردهاند را از نزدیک ببیند؛ چون گفته میشود که با استفادهی از آشناییهای ژنتیک ایرانی که از وسایل مختلفی به دست آوردهاند، یک بخشی را بالخصوص برای ایران درست کردهاند؛ خب این ممکن است بخواهد بیاید ببیند که اثرش چگونه شد؛ اطّلاعات خودشان را تکمیل کنند و دشمنی خودشان را بیشتر کنند؛ بنابراین این حرفی نیست که کسی از ملّت ایران این را قبول کند.
🔯ورود هواپیماهای سازمان صهیونیستی پزشکان بدون مرز در سوم فروردین ۹۹
📍این سازمان زیر نظر ارتش آمریکا اداره میشود!!!
@jahaade_kabir
💠 امپریالیسم رسانه
📰 ۱۵۰۰ روزنامه
📄 ۱۱۰۰ مجله
📻 ۹۰۰۰ شبکهی رادیویی
📺 ۱۵۰۰ شبکهی تلویزیونی
📗 ۲۴۰۰ نشریه و.......
⬅️ تمامی اینها تحت مالکیت ۶ شرکت هستند.
🔷 شرکت GE: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت News Corp: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Disney: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Viacom: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Time Warner: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت CBS: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پخش مستند دیدار طنزپردازان با رهبر انقلاب ویژه فضای مجازی، چهارشنبه سوم فروردین ساعت ۱۵
🔺 روایت دیدار و گفتوگوی جمعی از طنزپردازان با رهبر انقلاب در قالب مستند غیررسمی ۴، روز چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ در Farsi.khamenei.ir/live و تلوبیون، پخش میشود.
@jahaade_kabir
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــــــ
✨دستاوردهای بزرگ دولت مردمی در سال 1400 و امید آفرینی ملی
⭕️شرایط آغاز به کار دولت👇
💢دولت سید ابراهیم رئیسی از ابتدای آغاز به کار که با انبوهی از مصائب و مشکلات بجا مانده از دولت قبل از جمله کشتار کرونا، تنگی معیشت مردم، بیسرو سامانی و رهاشدگی بازار ارز، مواد غذایی، مسکن، خودرو و... و همچنین گسترش نرخ بیکاری، افزایش نرخ فرار سرمایه از کشور و گسترش فاجعهآمیز حجم نقدینگی مواجه بود، بدون لحظهای درنگ و تأمل آستین همت را بالازد و وارد میدان شد و با تلاش مجدانه، مجاهدانه و شبانهروزی، یک به یک در پی باز کردن گرههای کور مدیریتی فاجعهبار گذشته و سامان دادن به اوضاع آشفته کشور برآمد و در چند بخش به دستاوردهای ملموس و قابل ملاحظهای هم رسید. روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند عدم واردات واکسن کرونا به کشور را بهدلیل نپیوستن ایران به FATF گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی میلیونها دُز واکسن کرونا وارد کشور شد.
✅دولت رئیسی تنها در سه ماه اول 1000 درصد بیشتر از دولت روحانی واکسن وارد کرد و در همین مدت 700 درصد هم مرگ و میر حاصل از کرونا در ایران را کاهش داد، که این مدیریت بهعنوان یک اتفاق راهبردی، مورد تحسین کارشناسان قرار گرفت.
⛔️محدودیت در ارائه خدمات به مردم در مشاغل خدماتی، کمبود واکسن کرونا و صفهای طولانی چندصد متری در مراکز تزریق واکسن، محدودیتهای تردد شبانه و تعطیلی رفتوآمدهای خانوادگی، ممنوعیت مسافرتهای بین شهری، تعطیلی برخی از کسبوکارها مانند مشاغل گردشگری و...، تعطیلیهای مکرر بازار، اخبار ناخوشایندی بود که هر روز از رسانههای مختلف به سمع و نظر مردم میرسیدسفرهای امیدبخش علیه نسخههای از راه دور 🔻
✅رئیس دولت سیزدهم در کنار مدیریت و کنترل بیماری کرونا شاید مهمترین اقدامی که در این مدت انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود.
سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استانها، بازدیدهای سرزده، گفتوگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرحهای اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد.
دیپلماسی فعال و متوازن در روابط خارجی
✅در فاصله کوتاه از عمر دولت رئیسی بسیاری از بهانهها و بیتدبیریها و احاله دادنهای همه مسائل به کشورهای دیگر! به یکصدایی و عزم جزم مسئولان نظام تبدیل شد و با فعال شدن دیپلماسی، رایزنی و ارتباطات گسترده با کشورها، همگان و بهویژه کشورهای همسایه ما دیدند که نگاه ایران به دنیا و بهویژه غرب همراه با عزت و اقتدار و حفظ غرور ملی است.
🔹دو اقدام مهم رئیسی در حوزه دیپلماسی، عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای و دوم انعقاد قرارداد سوآپ گازی با ترکمنستان بود.
🔹رئیسی همچنین در حوزه سیاست خارجی گسترش روابط با همسایگان را اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم اعلام کرده و با نگاه به شرق تلاش کرده اثر تحریمها را کاهش دهد
نکته مهمتر اما رویکرد متفاوت دولت سیزدهم به برجام و مذاکرات جاری وین است. اینکه دولت رئیسی با وجود تلاش مجدانه برای لغو تحریمهای ظالمانه از طریق دیپلماسی اما همه تخممرغها را در سبد مذاکرات و مناسبات با غرب نگذاشته و مشکلات اقتصادی داخلی را به این گفتوگوها گره نزده و نمیزند.
آزادسازی سواحل دریاها و رودخانهها به نفع مردم
✅همچنین آزادیسازی نوار ساحلی دریا به خصوص دریای خزر طی سالهای گذشته از دغدغههای جدی ساکنان این مناطق بوده که با دستور جدی رئیسجمهوری اجرایی شد.
90 میلیارد دلار تجارت خارجی بدون برجام
✅ از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نه تغییری در پرونده برجام ایجاد شده و نه لوایح FATF به تصویب رسیده اما در همین مدت تجارت خارجی کشور و همچنین صادرات غیرنفتی به میزان قابل توجهی افزایش یافت.در این 8 ماه ایران هم نفت بیشتری میفروشد و هم درآمد حاصل از آن را دریافت میکند.
✅ تامین کالاهای اساسی مردم، حذف دلال بازی از زنجیره کالا، تامین کسری بودجه بدون استقراض از بانک مرکزی، آغاز جهش تولید مسکن، اعطای وام بدون ضامن از دیگر اقدامات مهم و اثرگذار دولت سیزدهم در طی 8 ماه فعالیت خود بوده است.
#نوروز
#تولید_دانش_بنیان_و_اشتغال_زایی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آیا می دانستید در اسرائیل شهروند غیر نظامی وجود ندارد؟!
@jahaade_kabir
⁉️ چرا تولید مبتنی بر دانش و اشتغال آفرین برای اقتصاد ایران یک ضرورت است؟
✍ دکتر عباس علوی راد
* تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین سه کلید واژه شعار سال ۱۴۰۱ است که از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است.اهمیت و ضرورت شعار سال ۱۴۰۱ چیست؟
🔻اول: تولید در عمده بنگاه های موجود در کشور بر مبنای پاسخ به تقاضای داخلی بنا نهاده شده نه استراتژی توسعه صادرات. عمده بنگاه های کشور از قابلیت صدور کالا بر مبنای عواملی نظیر تکنولوژی، بهره وری و نوآوری برخوردار نیستند.
⬅️ نتیجه اینکه تولید در عمده بخش های اقتصاد ایران کمتر متکی به دانش است. بررسی ها نشان می دهد سهم محصولات صنعتی کشور با فناوری بالا از کل محصولات ۱ درصد است (منبع: مرکز پژوهش های مجلس)
🔻دوم: تعداد صنایع دارای قابلیت برونگرایی و صادرات کشور بسیار اندک و فاقد تنوع لازم بوده و بر مبنای منابع طبیعی و معدنی تغذیه می شوند.
⬅️ سهم محصولات صنعتی منبع محور کشور از کل محصولات ۶۶ درصد است (منبع پیشین) به همین ترتیب صادرات غیر نفتی کشور از تنوع و سطح فناوری بالا برخوردار نیست.
🔻سوم: بازار کار کشور ما سال ها است که با پدیده بیکاری چند سطحی مواجه است. یکی از این سطوح شکاف میان نرخ بیکاری تحصیلکرده های دانشگاهی و نرخ بیکاری کل کشور است.
⬅️ آخرین گزارش مرکز آمار ایران (پاییز ۱۴۰۰) نشان می دهد نرخ بیکاری تحصیلکرده های دانشگاهی ۱۳/۸ درصد و نرخ بیکاری کل کشور ۸/۹ درصد می باشد.
⬅️ علاوه بر این، تحصیلکرده های دانشگاهی ۴۲/۳ درصد از کل بیکاران کشور را در بر می گیرند. این در حالی است که سهم شاغلان تحصیلکرده دانشگاهی از کل شاغلان کشور فقط ۲۵/۸ درصد است.
⬅️ در واقع حتی در سال هایی که کشور از سطح تولید بالا و رشد اقتصادی مناسب هم برخوردار باشد، اشتغال آفرینی بخش های اقتصاد ایران برای نیروی کار متخصص نبوده و اساساً متکی به حضور آنها در فرآیند تولید نیست.
🔻چهارم: از بعد بین الملل نیز
فاصله چشمگیری که بنگاه های کشور از منظر شیوه مدیریت، بهره وری عوامل تولید، سطح تکنولوژی، نوآوری، واحدهای تحقیق و توسعه و حتی شیوه های تامین مالی با رقبای بین المللی خود دارند، سطح رقابت پذیری اقتصاد ایران را به رتبه های شکننده بالای ۸۰ از میان حدود ۱۴۴ کشور دنیا قرار داده است.
⬅️ به نظر می رسد موارد چهار گانه فوق برخی از مشکلات تاریخی و قدیمی مقوله تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی در اقتصاد ایران است و همانطور که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی سال ۱۴۰۱ خود فرمودند، لازم است حرکت در مسیر تحقق شعار سال را در سطح درج در سربرگ نامه ها و بیلبوردهای شهرها تنزل نداد و حقیقتا سیاست گذاری اصلاحی داشت.
@jahaade_kabir
🔴 اولویت با محتواست یا بگیر و ببند؟
👤 محمد زعیمزاده
🔹 این جملات بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری است که هم زمان با طرح مسئله صیانت اهمیت دو چندانی پیدا میکند:
🔸 "از لحاظ ابزارهای گوناگون بایستی بِهروز حرکت کرد. البتّه ما امروز در این زمینه سلاحهای سختافزاریمان خوب است؛ یعنی بخش فضای مجازی و امثال اینها بالاخره فعّالند و کار میکنند و اگر چه فضای مجازی مشکلاتی دارد ــ که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند و هر چه زودتر باید این مشکلات برطرف بشود ــ لکن به هر حال در دسترس است؛
✅ کارهایی که بایستی انجام بگیرد، از لحاظ سختافزاری در دسترس است؛ مهم بخش نرمافزاری قضیّه است. سلاح تبیین یک بخش نرمافزاری مهمّی دارد؛ در اینجا بایستی نوآوری صورت بگیرد، بایستی سخن نو گفته بشود و شیوهی نو در بیان ذکر بشود"
🔹 برداشتم از این صحبتها گزارههای پایین است:
۱.اصالت با تولید محتوا است نه بگیر و ببند.
۲.اصالت با پیام است نه پیام رسان.
۳.اولویت با محتواست و بعد تکنیک.
۴.اولویت با تقویت منطق و قوت استدلال پیام است و بعد فرم.
۵.اولویت با کیفیت است و بعد کمیت.
۶.اولویت با ساخت نیروی عمیق در فضای مجازی است نه تولید لشگر سایبری لایک بزن.
#امام_خامنه_ای
#فضای_مجازی
@jahaade_kabir
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
🌲👇خدا را شکر که بعد از یک سال خشک سالی باران رحمتش را بر بندگانش نازل کرد
وَ هُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ «28»
و اوست كه پس از نا اميدى مردم باران مىفرستد و رحمت خويش را گسترش مىدهد و اوست سَرور ستوده.
وَ مِنْ آياتِهِ خَلْقُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ ما بَثَّ فِيهِما مِنْ دابَّةٍ وَ هُوَ عَلى جَمْعِهِمْ إِذا يَشاءُ قَدِيرٌ «29»
و از نشانههاى قدرت او آفرينش آسمانها و زمين است و جنبندگانى كه در آن دو پراكندهاند و او هرگاه بخواهد بر گردآورى آنها تواناست.
پیام ها
1⃣ كمى باران در مواردى براى جلوگيرى از طغيان انسانهاست. وَ لَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوْا ... يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا
2⃣- ولايت پسنديده و دائمى، تنها به خداوند اختصاص دارد. «وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ»
✍#رجبعلی_بازیاد
@jahaade_kabir
💜 امام على عليه السلام:
👈 سه چيز،از گنج هاى بهشت اند:
1⃣ پنهانى دادن صدقه،
2⃣ پنهان داشتن مصيبت
3⃣ و پنهان داشتن بيمارى
📚:الإرشاد/ج١/ص٣٠٣
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🎬 سخت ترین ریاضت نفس
👤استاد عالی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ #مادلین_آلبرایت ملعون به درک واصل شد 💀
📮 کشتار نیم میلیون کودک در عراق ارزشش را داشت!
✅ گفتگوی تلوزیونی بین مادلین آلبرایت - وزیر خارجه اسبق آمریکا - و لسلی استال - گزارشگر تلویزیون - درمورد تحریم های #عراق
🚩 استال: ما شنیدیم که نیم میلیون کودک کشته شده اند، یعنی بیش از کودکانی که در هیروشیما کشته شدند. آیا این کار به قیمتش می ارزید؟!
🚩 آلبرایت: به عقیده ی من این انتخاب خیلی دشوار بود اما فکر میکنیم به قیمتش می ارزید!
📚 ويليام بلوم، کتاب "دولت خودسر"
#حقوق_بشر_آمریکایی
#دولت_کودک_کش
⭕️چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅کانال جنایات غرب
💯 @jenayaat
⭕️ تولیدِ دانشبنیان؛ کیفیسازی تولیدات داخلی و مقابله با جنگ نرم دشمن
⬅️ رهبر معظم انقلاب در نخستین سال قرن جدید هجری شمسی نیز موضوع «تولید» را محور اصلی شعار سال خود قرار دادند. موضوع تولید در قالبهای مختلف در سالهای اخیر مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است. تاکنون رهبر معظم انقلاب ۶ بار در شعار سال بر موضوع تولید تمرکز کردند. در سالهای گذشته، عمده تأکید رهبر انقلاب بر مانعزدایی در مقابل تولید و جهش تولید داخلی قرار داشت. تأکید امسال رهبر انقلاب بر تولید مبنتنی بر دانش است. در واقع؛ این تأکید به دلیل این است که ایشان خواستار کیفیسازی محصولات تولیدی داخلی هستند تا رضایت مردم از تولیدات داخلی و در نتیجه میزان مصرف محصولات تولیدی داخلی افزایش یابد.
⬅️ رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی زنده و تلویزیونی در نخستین روز از سال ۱۴۰۱در خصوص اقتصاد دانشبنیان عنوان کردند: «منظور از اقتصاد دانشبنیان، نگاه علمی و فناورانه به تولید در همه عرصهها است که نتیجه آن، کاهش هزینههای تولید، افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت محصولات، رقابتپذیر شدن تولیدات در بازارهای جهانی و کاهش قیمت تمامشده محصولات در داخل خواهد بود.»
⬅️ تأکید رهبر انقلاب بر موضوع تولید داخلی در ادامه تمرکز ایشان بر راهبرد اقتصاد مقاومتی است. در واقع، رهبر معظم انقلاب تولید را به مثابه پایه و اساس پیشرفت اقتصادی کشور میدانند. توجه به «تولید داخلی کیفی» میتواند به عبور از اقتصاد تک محصولی و متنوعسازی اقتصاد کشور منجر شود و یکی از راهکارها برای خنثیسازی تحریمها و فشارهای اقتصادی دشمن محسوب میشود.
⬅️ رهبر انقلاب در پیام نوروزی سال 1401 در بیان علت تمرکز بر مسئله تولید در سالهای اخیر، عنوان کردند: «تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی و راه اصلی عبور از دشواریهای اقتصادی است، ضمن اینکه رشد اقتصادی، افزایش اشتغال، کاهش تورم، افزایش درآمد سرانه، بهبود رفاه عمومی و همچنین افزایش اعتماد به نفس و عزت ملی در گرو رونق و رواجِ اکسیری به نام تولید ملی است که تکیه بر آن در این سالها تأثیرهای خوبی نیز داشته است.»
⬅️ در همین حال، تأکید رهبر معظم انقلاب بر موضوع دانش که البته مربوط به امروز نیست و از سالها قبل این تأکید وجود داشت، به دلیل ظرفیتهای انسانی و نخبگی بالایی است که جمهوری اسلامی ایران از آن برخوردار میباشد. این تأکید در ادامه رویکرد مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است که جوانان را مخاطب اصلی خود قرار دادند. تکیه بر جوانان ضمن اینکه بخشهای مختلف کشور را از تفکرات تکراری و انفعال انسانی دور میکند و تفکرات نو و نیروی انسانی فعال به بدنه بخشهای مختلف تزریق میکند، از جنگ نرم دشمن ضد جوانان کشور به خصوص تلاش آنها برای جذب نخبگان ایرانی را خنثی میکند.
⬅️ در همین راستا، رهبر معظم انقلاب روز 26 آبان 1400 در دیدار صدها نفر از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی کشور گفتند: «ملت ایران، ملتی بالقوه نخبه است و به همین علت از دیر باز هدف جنگ نرم تحقیرکننده استعمارگران قرار داشته تا استعدادها و تواناییهای خود را فراموش کند و حتی منکر شود و دروغ بزرگ «ما نمی توانیم» را بپذیرد.»
✍سید رضی عمادی
@jahaade_kabir
⭕️ آشنائی با با یکی از مهمترین مهرههای پشت پرده زلنسکی / ماجرای وزیر فناوری اوکراین و غولهای فناوری جهان:
*میخایلو فدوروف، جوانترین وزیر اوکراین، فناوری، ارز دیجیتال و شبکههای اجتماعی را به سلاحهایی مدرن در جنگ تبدیل کرده است. فدوروف ۳۱ ساله که جوانترین عضو کابینه زلنسکی به حساب می آید، بلافاصله مسئولیت یک شاخه موازی دفاع اوکراین در برابر روسیه را بر عهده گرفت. او کمپینی را برای جلب حمایت کسبوکارهای چندملیتی برای جدا کردن روسیه از اقتصاد جهانی و قطع دسترسی این کشور از اینترنت جهانی آغاز کرد و همه چیز را از دسترسی به آیفونها و پلیاستیشنهای جدید گرفته تا انتقال پول وسترن یونیون و پیپال هدف گرفت.
⬅️ فدوروف که خود در گذشته یک کارآفرین دنیای فناوری بود ، برای دستیابی به انزوای روسیه از ترکیبی از شبکههای اجتماعی، ارزهای دیجیتال و سایر ابزارهای دیجیتال استفاده کرد. او در توییتر و دیگر شبکههای اجتماعی، اپل، گوگل، نتفلیکس، اینتل، پی پال و دیگران را تحت فشار قرار داد تا تجارت در روسیه را متوقف کنند.
⬅️ او به تشکیل گروهی از هکرهای داوطلب کمک کرد تا وب سایتها و سرویسهای آنلاین روسی را خراب کنند. وزارتخانه او همچنین یک صندوق ارز دیجیتال راه اندازی کرد که بیش از ۶۰ میلیون دلار برای ارتش اوکراین جمع آوری کرده است.
⬅️ این کار باعث شده است که فدوروف به یکی از برجستهترین ستونهای دولت زلنسکی تبدیل شود که از فناوری و امور مالی به عنوان سلاحهای جنگی مدرن استفاده میکند. در واقع، آقای فدوروف در حال ایجاد کتاب بازی جدیدی برای درگیریهای نظامی است که نشان میدهد چگونه یک کشور مغلوب میتواند از اینترنت، رمزارز، فعالیتهای دیجیتال و پستهای مکرر در توییتر برای کمک به تضعیف یک متجاوز خارجی استفاده کند.
⬅️ فدوروف در اولین مصاحبه خود از زمان آغاز تهاجم روسیه در ۲۴ فوریه، گفت که هدف او ایجاد "محاصره دیجیتال" و ایجاد زندگی ناخوشایند برای شهروندان روسیه است تا آنها نیز، جنگ را حس کنند. او، شرکتهایی را که از روسیه خارج شدهاند ستایش کرد، اما گفت اپل، گوگل و سایرین میتوانند با اقداماتی مانند قطع کامل فروشگاههای اپلیکیشنهای خود در این کشور، از این هم فراتر بروند.
⬅️ پس از حمله روسیه به اوکراین، فدوروف بلافاصله شرکتهای فناوری را تحت فشار قرار داد تا از روسیه خارج شوند. او گفت که او با حمایت زلنسکی این تصمیم را گرفته و این دو نفر، هر روز صحبت میکنند، در ۲۵ فوریه، او نامههایی به اپل، گوگل و نتفلیکس ارسال کرد و از آنها خواست دسترسی به خدمات خود در روسیه را محدود کنند. کمتر از یک هفته بعد، اپل فروش آیفونهای جدید و سایر محصولات را در روسیه متوقف کرد.
⬅️ روز بعد، آقای فدوروف در توییتی به ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا و اسپیس ایکس، خواستار کمک برای دریافت سیستمهای اینترنت ماهوارهای استارلینک شد که توسط شرکت آقای ماسک اسپیس ایکس ساخته شدهاند. این فناوری میتواند به اوکراینیها کمک کند، حتی اگر روسیه به زیرساختهای مخابراتی اصلی کشور آسیب برساند، آنلاین بمانند.
⬅️ همچنین فدوروف، ماه گذشته با کاران باتیا، معاون گوگل تماس گرفت. گوگل از آن زمان تاکنون چندین تغییر ایجاد کرده است، از جمله محدود کردن دسترسی به برخی از ویژگیهای نقشههای گوگل که به گفته آقای فدوروف خطرات ایمنی نیز ایجاد میکند، زیرا میتوانند به سربازان روسی در شناسایی انبوه مردم کمک کنند.
⬅️ این شرکت از آن زمان تاکنون فروش محصولات و خدمات دیگر را نیز به حالت تعلیق درآورده است و روز جمعه دسترسی به رسانههای دولتی روسیه در سطح جهانی در یوتیوب را مسدود کرده است، فدوروف با نیک کلگ، رئیس امور جهانی متا، که شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام است، ایمیلهایی در مورد جنگ را گسترش داد.
@jahaade_kabir
❇️ملاحظات سیاسی مواجهه با «روند مذاکرات هستهای
در تبیین "روند مذاکرات هستهای"
👈لازم است به ویژگیهای این دور از مذاکرات با گذشته و همچنین امتیازات فرابرجامی که در دولت دوازدهم داده شد و به تعبیر برخی از مسئولان آن «هیچ!» دستاوردی برای کشور نداشت، پرداخته شود. اساساً، مذاکرات تیم جدید تفاوت ذاتی و ماهوی با مذاکرات دولت یازدهم و دوازدهم دارد.
در حالی که دولت قبل سرنوشت تمام کشور و نظام را در حالت تک گزینهای قرار داده و اقتصاد کشور را به آوردههای احتمالی برجام گره زده و به اصطلاح اقتصاد کشور را شرطی کرده بود، دولت سیزدهم نگاه حیاتی به این موضوع نداشته و در راستای عمل به راهبرد حکیم انقلاب اسلامی، هم رفع تحریمها از طریق تداوم مذاکره به منظور وادارسازی طرف آمریکایی و اروپایی به عمل به تعهدات برجام را در دستور کار خود قرار داده و هم مهمتر از آن خنثیسازی تحریمها از طریق ساخت درونی قدرت را دنبال میکند. تحرکات دولتمردان سیاسی و اقتصادی کشورمان در فعال سازی دیپلماسی اقتصادی، توجه به ظرفیتهای داخلی و تحرکات شبانه روزی و جهادی آنها، گواه بر این مسأله است که با توافق یا بدون توافق وین، دولت عزم جدی در پیشبرد امور کشور و اصلاحات اساسی دارد. از همین رو متهم کردن دولت به ادامه مسیر دولت گذشته با واقعیت تطابق ندارد.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 درباره این فیلم مارمولک به آقایان گفتم به جای آنکه اعتراض کنید، استقبال کنید
🔻نظر رهبر انقلاب درباره فیلم مارمولک به بهانه بازپخش این فیلم برای اولین بار از شبکه یک سیما
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سخنان مهم دکتر زرشناس در باره اثرات جنگ اوکراین بر ایران + آینده روسیه پس از جنگ + آینده دلار + آینده اروپا
@jahaade_kabir