💠ماجرای حمله به استاندار جدید آذربایجانشرقی
🔸نگاهی به گاف های فیک نیوزها
در پی انتشار مطالب کذب و شایعات مختلف در حاشیه تنش آفرینی در جلسه معارفه استاندار محترم آذربایجان شرقی توسط فردی بنام علیزاده، بررسی های خبرنگار ما جزئیات این ماجرا را روشن کرده است.
🔹اینکه گفته شده وی در رده های ارشد فرماندهی سپاه تبریز و استان آذربایجان شرقی مسئولیت داشته، کذب است و سردار خرّم ارتباط کاری مستقیم و گسترده با این فرد نداشته است.
🔹دیگر خبر دروغینِ شایع شده، مسئولیت داشتن برادر نامبرده در حفظ امنیت مراسم معارفه است که به هیچ وجه صحیح نبوده و وی اصلا در مراسم حضور نداشته است.
🔹 همانگونه که یکی از مسئولین سابق معاونت عملیات سپاه عاشورا در پیام صوتی منتشر شده از خود در فضای مجازی تاکید کرده است اخبار منتشره مبنی بر توهین سردار خرّم به پاسداران و خانواده هایشان دروغی بیش نیست. اساساً انچه از زبان برخی چهره های مطرح کشوری از جمله سعید جلیلی، دکتر سبحانی فر، حسن عباسی و... منتشر شده، خرّم جزو فرماندهان با اخلاق جبهه انقلاب می باشد.
🔹در این میان ضدانقلاب، با انتشار مطالب دروغین مختلف سعی در مخدوش سازی شخصیت عابدین خرّم دارد و با طرح مواردی از قبیل اموال آنچنانی یا اقامت فرزندانش در خارج، ترور شخصیت وی را ادامه می دهد. در حالی که طبق اطلاعات موثق واصله به ما، عابدین خرّم در خانه سازمانی اقامت داشته و دارایی های وی در حد معمول و زندگی متوسط می باشد. فرزندان وی نیز در ارومیه و تهران دانشجو بوده و به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در بسیج مشغول هستند. شایعه ای هم که در مورد موجودی کارت بانکی همسر عابدین خرّم در سالهای گذشته مطرح شده همان زمان توسط پلیس فتا بررسی و مشخص شد کلاهبرداران با ساخت کارتهای بانکی با موجودی حبابی و انتساب دروغین آن به نزدیکان مسئولین کشوری و لشکری بدنبال سودجویی هستند.
🔹اما سوال اساسی در این میان، انگیزه علیزاده برای تعرض به استاندار جدید آذربایجان شرقی است و ابهامات موجود در این زمینه به شایعات دامن زده است.
آنچه عابدین خرّم در مصاحبه خود بیان داشت که علیزاده ناراحتی از واکسن زدن یک آقا به همسرش را دلیل این اقدام خود اعلام کرده؛ عجیب به نظر می رسد. اما گویا ماجرای تزریق واکسن توسط یک آقا به همسر علیزاده واقعیت داشته و وی بدلیل وابسته بودن مرکز تزریق مورد مراجعه به معاونت بهداشت و درمان سپاه، خرّم را مسئول این امر می دانسته است! که بنا بر بررسی صورت گرفته از طریق مراجع قانونی با فرد خاطی در معاونت بهداشت و درمان برخورد شده است.
اگرچه اطلاعات تکمیلی نشان می دهد زمینه های نارضایتی معیشتی و اجتماعی در علیزاده طی سالهای گذشته وجود داشته و روحیه خاص وی و تحریک احتمالی توسط برخی جریانات به ماجرای روز شنبه ختم شده است.
🔹در نهایت آنچه مشخص است، تلاش جریانات نفاق و فرصت طلبان سیاسی برای غبارآلود کردن فضای افکار عمومی و تخریب شخصیت استاندار جدید آذربایجان شرقی با توجه به کسوت و سوابق طولاتی مجاهدت وی در جبهه های مختلف دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در پی حاشیه بوجود آمده در مراسم معارفه است که با دامن زدن به ابهامات ماجرا، شایعات مختلف را منتشر می کنند. علاوه بر این روحیه فساد ستیزی سردار خرّم در سالهای گذشته نیز دلیلی شده که برخی جریانات به شایعات دامن زده و سعی در داغ نگه داشتن این اتفاق دارند.
🔹اخبار فیک نیوزها که به برخی از موارد آن در این گزارش اشاره شده اخباری است که منشا آنها در تهران و یک استان جنوبی شناسایی شده و فاقد اعتبار است. این فیک نیوزها با توسل به خبرسازی های دروغ و با شیوه های نخ نما سعی در انحراف افکار عمومی دارند. فیک نیوزها برای رسیدن به اهداف خود، ناشیانه بیانیه تنظیم میکنند تا جایی که حتی نام فرد ضارب را اشتباه می نویسند و مضحک تر اینکه همین بیانیه را از زبان ضارب نوشته اند!
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 موشنگرافی| گاف جدید رسانههای اصلاحطلب ‼️
🍃🌹🍃
❌ حداقل پیش از تخریب، دو خط کتاب بخوانید!☺️
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@jahaade_kabir
♨️ از سردرگمي تا تخريبگري!
👈 گزاره تحلیلی
⬅️ حمايت اصلاحطلبان از دولت آقاي روحاني کافي بود تا پس از آشکار شدن ضعفها و ناکاميهاي ايشان، زمان روگرداني مردم از دولت و حاميان آن فرا رسد و دود آن به چشم اصلاحطلبان رود! نتيجه اين حمايت را ميتوان در رقابتهاي انتخاباتي خردادماه مشاهده نمود که ديگر شعارهاي آنان خريداري نداشت و نامزدهايي که تلاش کردند تا با بالا بردن پرچم اصلاحطلبي براي خود رأی جمع کنند، شکست سنگيني را تجربه کردند! درحالیکه انتظار ميرفت تا ناکامي انتخابات رياست جمهوري سيزدهم، درسي براي بازانديشي و اقدامي براي ساماندهي به اردوگاه اصلاحطلبان باشد، اما ظاهراً اوضاع خرابتر از آن است که اقدام درخوري در ماههاي گذشته از بزرگان اين جريان سرزده باشد.
⬅️ حداکثر اقدام صورت گرفته انتقاداتي گذرا بود که در قالب چند يادداشت و گفتگو در همان هفتههاي اوليه پس از شکست نمايان شد که البته خيلي زود موج ایجادشده فروکش کرد و تداوم نيافت! اين روزها ميتوان سايه سنگين تشتت و سردرگمي و بيانگيزگي و نااميدي را بر سر اين اردوگاه مشاهده نمود که حتي فرصت همانديشي را از بزرگان اين جريان گرفته است و آنان را به اين نتيجه رسانده است که دست زدن به هر تغييري ميتواند به فروپاشي کامل اين اردوگاه و تشتت و تفرق و چندپارچگي بينجامد؛ لذا تلاش دارند تا با وقت تلف کردن زمان بخرند و اين عمل جراحي را تا آنجا که ممکن است به تعويق بيندازند!
⬅️ براي دوران گذار ظاهراً آنچه تدبير شده است، زير ذرهبين گذاشتن دولت، مجلس و دستگاه قضايي است که در اختيار جريان انقلابي قرار گرفته است. آنان تلاش دارند تا با فريب افکارعمومي، وضع موجود را حاصل يکپارچگي قدرت و حاکميت جريان انقلابي معرفي کرده و در صف مطالبهگران اجتماعي قرار گيرند و ژست حاميان ملت و منتقدين وضع موجود را بگيرند! در اين رويکرد، بزرگنمايي خطاهاي مجلس و دولت مستقر به مهمترین حربه اين جريان بدل شده است و روزي نيست که خبري در تخريب آنان توسط رسانههای اصلاحطلب درج نشود! در خطي ديگر تلاش دارند تا برخي خطوط کلي مورد علاقه خود را به دولت منتخب مردم حقنه کنند و اجازه بازنگري و عبور از آن سياست را ندهند! بهعنوان نمونه بر تداوم برجام تأکید داشته و با تخريب سياستهاي متفاوت دولت سيزدهم، تلاش دارند تا دستگاه ديپلماسي را به حضور بر پاي ميز مذاکره با الگوي ظريف – روحاني وادار نمایند!
👈 نکته پایانی
جريان انقلابي بايد در قبال اين سناريو هوشيار باشد و اجازه ندهد که اولاً، نزد افکارعمومي مسئول وضع موجودي شود که حاصل تحويل مخروبهاي است که دولت پيشين به يادگار گذاشته است. ثانیاً، هوشيار بوده و از خطاهاي کوچک و بزرگي که ميتوان مورد سوءاستفاده اصلاحطلبان گردد، پرهيز کند!
✍️مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
@jahaade_kabir
♨️ یک قلم از خسارت اصلاحطلبان به مردم!
* مجلس شورای اسلامی هفته گذشته پرونده بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت در ماجرای تشویش اذهان عمومی درباره بنزین پتروشیمیها و واردات یک میلیارد لیتر بنزین غیرمجاز به کشور را به قوه قضاییه ارسال کرد.
👈گزارههای خبری
1️⃣ یکی از اقدامات اصلاحطلبان در سالهای گذشته قرارداد موسوم به کرسنت بوده است که به خاطر ویژهخواری یک گروه فاسد، هم آبروی بینالمللی ایران در خطر قرار گرفته و هم منابع ارزی کشور.
2️⃣ قرارداد کرسنت قراردادی برای فروش روزانه ۱۵ میلیون مترمکعب از گاز ترش میدان سلمان است که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن نامدار زنگنه در دولت هفتم اصلاحطلبان مابین شرکت کرسنت پترولیوم و شرکت ملی نفت ایران منعقد گردید. بر اساس مفاد این قرارداد، مقرر شده بود که از سال ۲۰۰۵ با احداث خط لوله در خلیجفارس، گاز فرآوری نشده میدان سلمان در اختیار شرکت اماراتی قرار گیرد؛ اما پس از انتشار و بررسی مفاد قرارداد کرسنت، این توافقنامه از جنبههای مختلفی ازجمله شیوه قیمتگذاری و شیوه عقد قرارداد و الحاقیهها، مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان داخلی قرار گرفت. در این راستا دستگاههای نظارتی سه قوه کشور یعنی سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات هر یک بهصورت جداگانه گزارشهای مفصلی درباره تضییع منافع ایران در قرارداد کرسنت منتشر کردند. حجم ایرادات کارشناسی در جریان انعقاد قرارداد کرسنت و تضییع منافع ملی در حدی بود که در آذرماه سال ۱۳۸۱ حسن روحانی بهعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای به سیدمحمد خاتمی، رئیسجمهور وقت با اشاره به انعقاد قرارداد کرسنت و ایرادات آن، نسبت به عملکرد بیژن زنگنه، وزیر نفت اعتراض کرده و این اقدام وزارت نفت را خارج از چارچوب قانون عنوان میکند.
3️⃣ با گذشت سالها از این پرونده، اکنون خبرگزاری رویترز خبری مبنی بر جریمه ایران در پرونده کرسنت منتشر کرده که طبق آن، شرکت اماراتی «دانا گاز» (شرکت مادر کرسنت پترولیوم) اعلام کرده است دیوان داوری بینالمللی، شرکت ملی نفت ایران را به علت اختلاف بر سر تأمین گاز با شرکت دانا گاز به پرداخت جریمه ۶۰۷.۵ میلیون دلاری معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان محکوم کرده است.
4️⃣ ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس میگوید: «قوه قضاییه باید سریعاً بررسی پرونده مسئولان رشوهگیرنده در پرونده کرسنت را در دستور کار قرار دهند. در پرونده کرسنت اتهامات بسیار سنگینی مطرح است؛ اما متأسفانه این پرونده در قوه قضائیه خاک میخورد. اگر قوه قضائیه این پرونده را بررسی و احکام آن را صادر میکرد، امثال زنگنه و معاونانش نمیتوانستند در جمهوری اسلامی مسئولیت بگیرند».
👈 گزاره تحلیلی
داور بینالمللی دیوان لاهه با دولتهای نهم و دهم چندین بار مبادله اسناد انجام داد و پذیرفته بود که در این قرارداد فساد وجود داشته است و در صورت اثبات کامل این موضوع بهخودیخود این قرارداد ملغی میشد؛ اما با انتصاب مجدد زنگنه به وزارت نفت در دولت روحانی، ورق به نفع کرسنت برگشت و آنها ایران را محکوم کردند. اکنون دولت سیزدهم باید استراتژی دولت نهم و دهم را دنبال کند تا موفق شود بخشی از محکومیت پرونده کرسنت را ملغی کند. بهعبارتدیگر با آغاز محاکمه زنگنه و تیم وی توسط قوهقضاییه میتوان روند پرونده را به نفع ایران برگرداند. پیگیری تخلفات بیژن زنگنه در ماجرای کرسنت از دو جهت برای کشور حائز اهمیت است:
⬅️اولاً متخلفان در انعقاد این قرارداد پرضرر به سزای کار خود میرسند؛
⬅️ثانیاً کشور را از مهلکه محکومیت احتمالی ۱۰ میلیارد دلاری در بخش دوم پرونده کرسنت نجات میدهد.
✍️ فرهاد کوچک زاده
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
@jahaade_kabir
☘
🌀 #پرسش_و_پاسخ(۲۵) | چه تعداد از مردم واکسن نزده اند، چرا ؟
🍃🌹🍃
✅ ۱۷ میلیون نفر واکسن نزدند‼️
🔻 مخالفت با تزریق واکسن #کرونا، انتظار برای ورود واکسنهای خارجی دیگر، ترس از پیامدهای تزریق، انتشار اخبار نادرست درباره عوارض واکسنها و...، گروهی را خارج از حلقه واکسیناسیون قرار داده است؛ اتفاقی که بهگفته معاون وزیر بهداشت، در کشورهای دیگر هم رخ داده است.
🔹 کمال حیدری، معاون وزیر بهداشت میگوید: بیشترین میزان فوتیها از میان افرادی است که واکسن دریافت نکردهاند، تا زمانیکه ۸۵درصد جامعه واکسینه نشوند، حلقه شیوع ویروس شکسته نمیشود.
🔺 پیش بینی مرگ روزانه زیر ۵۰ نفر در هفته دوم آبان، درست بود، به شرطی که همه واکسن می زدند و پروتکلهای بهداشتی رعایت می شد؛ در حالی که مراکز واکسیناسیون منتظر مراجعه مردماند.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@jahaade_kabir
🌈 @nashriat_siasi 4.8.0.pdf
231.9K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 سه شنبه چهارم آبان
🔺از سردرگمي تا تخريبگري!
🔺یک قلم از خسارت اصلاحطلبان به مردم!
🔺تخریب برای دستیابی مجدد به قدرت!
🔺روزنامه انگلیسی: وقت رفتن آمریکا از عراق فرارسیده است
🔺ضربهای که حجاب استایلها به حجاب میزنند!
🔺هاآرتص: ایران پدافند هوایی سوریه را تقویت کرده است
🔺پیشنهاد مجلس بهجای ارز ۴۲۰۰ تومانی
🔺تلاش عربستان برای خارج شدن از باتلاق یمن
🔺افغانستان؛ مقصد جدید نفت ایران
🔺رکورددار سرعت کاهش نرخ باروری در غرب آسیا!
🔺قیمت حاملهای انرژی در 1401!
🔺اردوغان استعفا در ترکیه ترند شد
#اخبار_روزانه
@jahaade_kabir
💠«هشتسال عبرت» کافی نیست؟!
مهدی جمشیدی در نقد سخنِ آیتالله صافیگلپایگانی نوشت:
🔹آیتالله صافیگلپایگانی گفتهاند: گرانی برای مردم طاقتفرسا شده و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.
🔹عبارت ایشان، دلالت بر همان معنایی دارد که رهبر انقلاب در بیانیۀ گام دوّم انقلاب از ان با تعبیر «تحلیل سراپا غلط» یاد کرده است؛ اینکه مشکلات معیشتیِ مردم را نه به اراده و توانمندیِ مسئولان و ظرفیّتهای وطنی و بومی، بلکه به مناسبات خارجی متصل کنیم و در اقتصاد برونزا باشیم.
🔹جالب است که این حرف را حسن روحانی، «هشت سال پیش» مطرح کرد و به واسطۀ آن، عوام ظاهربین و بیتحلیل و سطحینگر را فریفت و از آنها رأی گرفت. البتّه غلطبودن این تحلیل، در «عمل» ثابت شد، و هشت سال مذاکره و بازی با سند ننگین برجام، هیچ حاصلی برای سفرۀ مردم نداشت. امّا امروز پس از هشت سال، همین سخن ناصواب را از زبان یک «مرجع تقلید» میشنویم. هم تقلیدِ سیاسیِ ایشان از نیروهای سکولار بسیار مذموم هست، هم تأخیرِ سیاسیِ ایشان در تکرار این تحلیل سراپا غلط. نمیدانم «تقلیدِ» ایشان را مذمّت کنم یا «تأخیر»ش را.
🔹صدق گفتۀ ایشان، از حامیان سخنش پیداست؛ علی مطهری و مهدی نصیری و فرید مدرسی. ورشکستگان سیاسی، در کمین نشسته بودند که لقمهای را از دهان ایشان بربیایند و بر آن، موجسواری رسانهای کنند.
🔹استاد مطهری، بسیار نسبت به «بیوت مراجع»، حسّاس بود. ایشان زمانی به حاج احمدآقا گفته بود: مراقب باشید بیت آقای خمینی، مانند بیت آقای بروجردی نشود. اغلب اینگونه است که مراجع به دلیل «ارتباطات محدود» و «محیط بسته»ای که در آن هستند، با واسطه با «واقعیّت» تماس دارند و این واسطهها، همان «اعضای دفتر» هستند. در واقع، اعضای دفتر، «مهندسان مواضع» و «طرّاحان ذهن» این بزرگان هستند. این وضع، خاص آیتالله بروجرودی نبود، بلکه آیتالله شریعتمداری و آیتالله منتظری نیز دچار این آسیب بودند. برخی دیگر نیز چنین هستند که لازم به نامبردن نیست.
🔹اینکه بعد از هشت سال «سرافکندگیِ ملّی» و «فقر عمومی» که حسن روحانی با فریبکاری رسانهای و خطابههای دروغین بر مردم تحمیل کرد، بدانیم این بیراهه به مقصد نمیرسد، محتاجِ بصیرت نیست. امروز مردم کوچه و بازار هم از غرب ناامیدند و میدانند و مشکل اصلی، «کفایت حاکمان» بوده است نه «سیاستهای کلّیِ نظام». مشکل این بوده که حسن روحانی، «تنبلی» و «ناکارآمدی» و «بیکفایتیِ» خویش را بر ایران تحمیل کرد و سرمایههای ملّی را به باد داد و آتشِ «فساد دولتی» را شعلهور ساخت. امّا افسوس که «مرجع تقلیدِ شیعه»، چنین برداشتی ندارد و همچنان چشم به «بیرون» دارد.
🔹عالِم راستین و محقّقِ طالبِ نفسالامر، در این اندیشه نیست که سخن و داوریاش، با چه کسی اصطکاک مییابد و منزلت و اعتبار چه جریانی را میخراشد، بلکه دل و جان در گروی «حقیقت» دارد و آن را «محافظهکارانه» در پای «بزرگان»، قربانی نمیکند. در عمل مشخص شد که این تحلیل، «سراپا غلط» است. مهمّ نیست چه کسی به آن معتقد است: بنده یا یک مرجع تقلید. آنان که محقّق هستند نباید اشخاصِ هر چند بزرگ را بر «حقیقت» ترجیح دهند.
🔹باب «نقادی»، به دو صورت بسته میشود: یکی با «استبداد آشکار» و دیگری با «قدیسسازی از اشخاص». دوران قرون وسطی و کلیسای کاتولیک و سلطنت پاپها گذشته و نمیتوان نفهمید و نگفت و نخواست.
🔹بعضی دوستان، هر گاه ناخشنود میشوند، پای «ادب» و «ادبیات» و «اخلاق» را به میان میکِشند و در قالب تذکرِ اخلاقی، «نسبت ناروا» میدهند. همین که کسانی نسبت به خطای بزرگ یک مرجع تقلید، حسّاس نیستند و برآشفته نمیشوند، امّا این قبیل یادداشتهای انتقادی را برنمیتابید و وظیفۀ شرعیِ خویش میدانند که بیدرنگ، موضعگیریِ منفی کنند و بر کرسی موعظه بنشینند یا جوّسازی کنند، نشان میدهد که پای «سوگیری سیاسی» در میان است.
🔹اگر برای اثبات سخنم، به «آیتالله خامنهای» استناد کنم و نظر ایشان را به عنوان «ولیّفقیه» به میان آورم، متهم به «دخالتدادن اقتدار سیاسی در بحث» و «مواجهۀ متعبّدانه و متعصّبانه با ایشان» میشوم، و اگر به «واقعیّتهای عقلی یا تجربی» استناد کنم و «مجتهدانه» و «محقّقانه»، نظرورزی نمایم، متهم به «خودمحوری» و «خویشمرکزبینی» میشویم. مسأله را به حاشیه نرانیم: نه اینکه انقلاب با بسیاری از کشورها، قهر است، صحیح است؛ و نه اینکه راهحل مشکلات معیشتیِ مردم، ارتباطات خارجی و اقتصاد برونزا است. هر دو پیشفرض ایشان ناصواب هستند و این ناصواببودن، متّکی به هشتسال تجربۀ عینی است: «هشتسال خسارت محض» و «هشتسال عبرت». کافی نیست؟! میخواهید به عنوان مرجع تقلید، دوباره مردم را سرگردان «مذاکره» و «برجام» و «غرب» و «تعلیق» و «شرطیشدن اقتصاد» و ... کنید؟!/ رجانیوز
@jahaade_kabir
⭕️ دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
👤 محمد ایمانی
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
@jahaade_kabir
710.pdf
258.8K
☘
📝 #یادداشت_کوتاه | اگر لیبرمن زنده بماند...!
🍃🌹🍃
✍ حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فجایع تامل برانگیزی که در سریال های نمایش خانگی رخ می دهد!
@jahaade_kabir
📌روحانی و لاریجانی در مسیر اتحاد گفتمانی؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری ورای این که چه نتیجهای را پیش روی مردم گذاشت، آبستن اتفاقات جدید سیاسی و جناحی در کشور شد.
🔸جریان اصلاح طلب محزون از تضعیف پایگاه اجتماعی خود، فعلا کنش موثر و چشمگیر سیاسی از خود نشان نمیدهد.
🔸در این میان به نوشته خبرگزاری فارس اما جریان اعتدال، تحرکاتی دارد. اعتدال البته نه به معنای یک حزب بلکه به عنوان جریانی است که در هشت سال گذشته به نحوی همکار دولت بوده و هست. علی لاریجانی و حسن روحانی را شاید بتوان سردمداران این جریان نامید.
🔻 تلاش لاریجانی برای غیریتسازی
🔹لاریجانی در هشت سال گذشته یکی از حامیان اصلی حسن روحانی بود . یکی دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، لاریجانی به طور رسمی خودش به میدان آمد. تیم خوب رسانهای برای خود به خدمت گرفته و معلوم بود که برنامه حسابی برای انتخابات دارد. روز ثبت نام هم با هیبتی خاص در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد ولی نتوانست احراز صلاحیت بگیرد.
🔹ورای این که حضور لاریجانی در میدان انتخابات چه فضایی را میتوانست ایجاد کند، او براساس قانون، دیگر نامزد انتخابات نبود ولی از فرصت ایجاد شده برای فضاسازی تبلیغاتی استفاده کرد.
🔹همان موقع بود که مدام به شورای نگهبان نامه مینوشت که دلیل عدم احراز صلاحیتم را اعلام کنید و با پاسخ شورای نگهبان مواجه میشد. انتخابات برگزار و آیت ا... رئیسی پیروز شد ولی چندین بار لاریجانی بر اعلام دلیل تایید نشدن صلاحیت خود تاکید کرد و هر بار با پاسخ شورای نگهبان مواجه شد که «ما براساس قانون ،حق افشای دلیل عدم احراز صلاحیتها را نداریم».
🔹این که لاریجانی چرا تایید نشد، محل این بحث نیست ولی آن چه بدیهی است تا توانست در عرصه رسانه بر این بوق دمید که «من به ناحق رد شدهام». در آخرین مورد هم در پاسخ به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره اعلام عمومی نشدنِ دلیل عدم احراز صلاحیت اش گفت که «به کسی ظلم نکنید؛ حتی به ایهام».
🔹 لاریجانی اما در ایجاد این فاصله بین نظام و خود، تنها جایگاه سیاسی خود یعنی مسئولیت قرارداد 25ساله ایران و چین را هم کنار گذاشت. جایگاهی که نه وجهه جناحی دارد و نه مختص دولت فعلی بوده بلکه قراردادی است که کلیت نظام با آن درگیر است و لاریجانی نیز به عنوان شخصی که سابقه مذاکرات بینالمللی دارد، گزینه مناسبی برای پیشبرد اهداف این قرارداد بود ولی به یک باره خبر آمد که از این موقعیت هم کنارهگیری کرده است.
🔻 خروج روحانی از پستو
🔸بعد از تحویل پاستور به آیت ا... رئیسی، تقریبا دیگر خبری از روحانی نبود تا این که دو روز پیش اولین تصویر عمومی او دردیدار شرکت کنندگان کنفرانس وحدت منتشر شد.
🔸خیلی ها این حضور را بازگشت دوباره وی به عرصه کنشگری سیاسی قلمداد کرده اند.
🔸یک شباهت بزرگ در کنار همه مواضع نزدیک سیاسی بین لاریجانی و روحانی هست و آن این که هر دوی این ها اکنون مسئولیت قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی ندارند و این بیش از پیش میتواند انگیزه را برای ائتلاف گفتمانی این دو شخصیت سیاسی فراهم کند.
🔸 در همین زمینه علی مطهری که در طیف سیاسی اعتدالیون تعریف می شود، به تازگی گفته است که «اگر روحانی صراحت و شجاعت بیشتری داشته باشد، میتواند در عالم سیاست همان نقشی را ایفا کند که اکبر هاشمیرفسنجانی بازی میکرد».
🔸 فعلا اتحاد سیاسی این دو شخصیت (روحانی و لاریجانی) نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود به طوررسمی دور یک میز جمع می شوند و اکنون در پی آن هستند که با تقویت یک دوقطبی ، برای خود ماهیتی جدید تعریف کنند، از این رو مترصد آن هستند که دولت سیزدهم ماههای ابتدایی خود را سپری کند تا بتوانند با غیریتسازی با وضع موجود، خود را یک آلترناتیو معرفی و پایگاه اجتماعی خود و حتی اصلاح طلبان را به سمت خود جلب کنند. اتفاقاتی که در آینده بیشتر میتوان درباره آن صحبت کرد.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تبیین و ترویج و تحقّق نظر اسلام؛ وظیفهی مسلمین در باب اداء حقّ جامعیّت اسلام
👤 #حضرت_آقا
✅ برخی اصرار دارند که اسلام در همه ابعاد اظهار نظر نکند! این حرکت ضداسلامی از سوی قدرت های سیاسی بزرگ دنیاست که در این زمینه فعالند و تلاش میکنند. متون اسلامی صریحا اینها را رد میکند. تلاش کنیم نظر اسلام را تبیین کنیم، ترویج کنیم، سعی کنیم تحقق ببخشد.
@jahaade_kabir
#احکام
‼️ نگاه مرد به زن و زن به مرد
🔷س ۵۶۹۷: حکم نگاه مرد به زن و نیز زن به مرد چه میباشد؟ آیا مرد میتواند به دختر بچهای که مراعات حجاب ننموده نگاه کند؟
✅ ج: نگاه کردن مرد به بدن زن نامحرم چه با قصد لذت و چه بدون آن حرام است و نگاه کردن به صورت و دستها اگر به قصد لذت باشد حرام است ولی اگر بدون قصد لذت باشد مانعی ندارد و نیز نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم حرام میباشد و نگاه کردن به صورت و بدن و موی دختر نابالغ اگر به قصد لذت نباشد و به واسطه نگاه کردن هم انسان نترسد که به حرام بیفتد اشکال ندارد، ولی بنابر احتیاط باید جاهایی را که مثل ران و شکم معمولا میپوشانند نگاه نکند.
@jahaade_kabir
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
👈عرصهی فعّالیّت دین، تمام گسترهی زندگی بشر است (2)
[سوره النساء (4): آيه 84]
✅فقاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا تُكَلَّفُ إِلاَّ نَفْسَكَ وَ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَسَى اللَّهُ أَنْ يَكُفَّ بَأْسَ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ اللَّهُ أَشَدُّ بَأْساً وَ أَشَدُّ تَنْكِيلاً (84)
✅پس در راه خدا پيكار كن، كه جز شخص تو (كسى بر آن) مكلّف نيست و مؤمنان را (به جهاد) ترغيب كن، باشد كه خداوند از گزند كافران جلوگيرى كند و خداوند قدرتمندتر و مجازاتش دردناكتر است.
☀️امام خامنه ای
در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
✅یک جا خطاب به پیغمبر میفرماید که «قُمِ الَّیلَ اِلّا قَلیلًا، نِصفَه اَوِ انقُص مِنهُ قَلیـلًا، اَو زِد عَلَیهِ وَ رَتِّلِ القُرءانَ تَرتیلًا»، یک جا هم باز خطاب به پیغمبر میفرماید که «فَقاتِل فى سَبیلِ اللهِ لا تُکَـلَّفُ اِلّا نَفسَکَ وَ حَرِّضِ المُـؤمِنین»؛ یعنی همهی این عرصههای عظیم زندگی: از بیداری نیمهی شب و تضرّع و توسّل و دعا و گریه و نماز، تا مقاتله و حضور در میدان جنگ، که زندگی پیغمبر هم همین را نشان میدهد.
✍️#رجبعلی_بازیاد
@jahaade_kabir
💎بهترين اخلاق در دنيا و آخرت
🔻 حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله:
اَلا اَدُلُّكُمْ عَلى خَيْرِ اَخْلاقِ الدُّنيا وَ الآخِرَةِ؟ تَصِلُ مَنْ قَطَعَكَ وَ تُعْطى مَنْ حَرَمَكَ وَ تَعْـفُو عَمَّـنْ ظَلَمَكَ
◻️آيا شـما را به بهترين اخلاق دنيا و آخرت راهنمايى كنم؟ آن است كه:
◻️با هركس كه از تو گسسته است، بپيوندى،
◻️به هركس كه تو را محروم كرده، عطا كنى و
◻️ هركس را كه به تو ستم كرده است، عفو كنى.
📚 تحف العقول، ص ۴۵
@jahaade_kabir
45.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دشمن در جریان اختلال جایگاههای سوخت از ابهامات اتفاقات آبانماه ۹۸ استفاده کرد.
@jahaade_kabir
💢نگاهی دقیق تر به هک شدن شبکه هوشمند سوخت
❓چرا نمیتوانند حالت دستی را در جایگاه ها از راه دور فعال کنند؟
❓آیا سطح هک تا قسمت Firmware مربوط به کارتخوان ها هم پیش رفته؟
▪️طبق اطلاعات یک فرد آشنا در این پروژه، قسمت کنترل کننده دیسپنسر سوخت شامل دو قسمت هست:
1. کارتخوان
2.کنترل کننده دیسپنسر سوخت رسانی (پمپ ..)
➖قسمت کارتخوان
▫️کارتخوان تولید یک شرکت با مجوزهای امنیتی خاص است. کارتخوان با سیستم مرکزی جایگاه و در نهایت با سرورهای اصلی این شبکه ارتباط برقرار میکرده که به نظر میرسد همین قسمت هک شده. برای هک کردن کارتخوان و از کار انداختن دیسپنسر لازم است ارتباطات شبکه داخلی هک شده باشد. بدون اینکه نیاز باشد قسمتهای سخت افزاری کارتخوان تغییرات خاص نرم افزاری مثل اپدیت فریمور را داشته باشند.
➖کنترل کننده دیسپنسر سوخت رسانی
▫️این قسمت مربوط به کنترل کننده نازل است که توسط شرکتهای مختلف طراحی شده و توسط چندین Command ساده و مشخص از سیستم کارتخوان فرمان میپذیرند و به پمپ ها برای سوخت دهی فرمانهای قطع و وصلی صادر می کنند.
▫️جالب اینجاست که به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در جایگاه ها و جلوگیری از سرقت سوخت، مکانیزمی پیاده سازی شده که بخش کنترل کننده به هیچ عنوان اجازه ندارد کارتخوان را نادیده بگیرد و هرگز نتواند مستقلا به پمپ جهت سوخت رسانی فرمان دهد و دلیل اینکه هنوز نتوانسته اند که جایگاههای سوخت رسانی را به روال عادی برگردانند همین مورد بوده. (این یعنی نداشتن Plan B درصورت ایجاد اختلال در کارتخوان ها)
◼️پ. ن: این دوست مطلع اضافه کرد که ما یک راه دررو تو این قضیه گذاشته بودیم و پیرو همین قابلیت از صبح توانستیم تعدادی از این جایگاهها را به حالت دستی وارد کنیم و سوخت رسانی را ممکن کنیم.
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 #کلیپ | نگاهی به حملات بزرگ سایبری به کشورهای اروپایی و امریکایی در سالهای اخیر
🍃🌹🍃
❌ از قطع عرضه سوخت در آمریکا و پرداخت ۵ میلیون دلار باج به هکرها تا درز ۵۰۰ میلیون کاربر یاهو توسط هکرها
#روشنگری
#ثامن
@jahaade_kabir
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع |
❌ سايت اصلاح طلب"انتخاب" در گزارشی اغراقآمیز در نقد طرح جوانی جمعیت مجلس، با استناد به قيمت يك برند لوکس پوشك مدعی شد برای خرید یک بسته پوشک بچه باید نیم میلیون تومان هزینه کرد!
🍃🌹🍃
📝 تحلیل_کوتاه: برخی رسانهها با پمپاژ خبرهای ناامیدکننده و ناخوش، حال جامعه را بد میکنند، راهبرد این رسانه ها باید، جایگزینی خبرهای خوب و مثبت و از جنس زندگی باشد تا وضعیت امید اجتماعی در جامعه بهبود یابد.
🌀 اخیرا سایت خبری" انتخاب " در چندین گزارش سریالی با عناوینی چون "خانوارهاى ايرانى زير خط فقر مسكن" و "رکوردهای جدید قیمت خوراکی در یک سال" تلاش کرده با القائات غير واقعى وضعيت بازار را ملتهب و قيمتها را گرانتر نشان دهد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@jahaade_kabir
♨️ ماهیای که در تور نیفتاد!
*ساعت ۱۱ صبح دیروز پمپبنزینها در اغلب نقاط کشور دچار وقفه و اختلال در سرویسدهی شدند. علیرغم تلاش مسئولان فنی در وزارت نفت و دستگاههای ذیربط، این اختلال در سرویس رسانی جایگاههای سوخت تاکنون برطرف نشده و روند سوخترسانی کماکان بهصورت آفلاین و با نرخ آزاد در حال انجام است و فقط معدود جایگاههای سوخت امکان ارائه سرویس به مشتریان با نرخ یارانهای را دارند.
👈گزارههای خبری
1️⃣ رسانههای معاند از لحظات اولیه انتشار این خبر، گزارشهای محلی و گزارشهای کاربران فضای مجازی را بهصورت جدی دنبال کردند. این رسانهها از هفتههای گذشته در تلاش بودند تا با تهییج مردم در سالگرد اعتراضات بنزینی در آبان ۹۸، جرقه اعتراضات جدید را به بهانههای مختلف بزنند. پیشازاین جریان مخالف نظام در فضای مجازی هشتکهای #اولتیماتوم_آبان، #آبان_زنده_است و #فریاد_آبانیم را در فضای مجازی داغ کرده بودند. با رخداد صبح دیروز، این جریان با پیگیری خطوط عملیات روانی و تبلیغاتی؛ انتشار شایعه قطع بنزین یارانهای، زمینهسازی دولت برای افزایش قیمت بنزین، کمبود سوخت و بازخوانی ارسال سوخت به لبنان، مقصرنمایی از دولت سیزدهم بهعنوان دولتی ناکارآمد در ارائه خدمات عمومی به شهروندان، تهییج افکار عمومی برای آغاز اعتراضات اجتماعی، دعوت به برگزاری تجمعات در اماکن و معابر عمومی، آموزش برخورد با نیروهای امنیتی و تخریب اموال عمومی، انتشار تصاویری از اعتراضات آبان ۹۸ باهدف القای ضرورت ایجاد تجمعات خیابانی، طرح ادعای عمدی بودن این اختلال از سوی نظام، راهاندازی کارزار توییتری #خامنهای_بنزین_ما_کو و مقصرنمایی از رهبر معظم انقلاب در جریان این رخداد و انتشار انبوه تصاویری از صفوف طولانی جایگاههای عرضه بنزین کوشیدند تا مردم را برای حضور در اماکن و معابر عمومی و آغاز اعتراضات آبان ۱۴۰۰، تهییج نمایند.
2️⃣ رسانهها و کاربران جبهه انقلاب در فضای مجازی نیز با پدافند رسانهای و پیگیری خطوط عملیات رسانهای؛ انتشار سریع اخبار و اطلاعات موثق این حادثه، تکذیب اخبار (احتمالی) تجمعات، رمزگشایی و افشای تاکتیک ضدانقلاب برای ایجاد التهابات در کشور و سناریوخوانی از توالی اینگونه اخبار در آبان ماه، انتشار تصاویر و ویدئوهای انبوه از روند عادی سوخترسانی در سراسر کشور، تأکید بر پیگیری اخبار از مراجع رسمی و عدم توجه به شایعات مغرضانه ضدانقلاب در فضای مجازی و تأکید بر عدم کمبود سوخت در جایگاهها تلاش کردند فضای رسانهای و روانی کشور را کنترل کنند.
3️⃣ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در تحلیل حادثه گفت: «طبیعتاً عواملی به بهانه حوادث آبان ماه در پی تحرکاتی بودند که اینگونه اقدامات، کور است و مدیریت میشود». شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس نیز به شایعات مطرحشده در فضای مجازی در خصوص گران شدن بنزین در کشور نیز پاسخ داد و گفت: «این موضوع نباید موجب نگرانی مردم از تأمین سوخت و تغییر در قیمت حاملهای سوخت شود. نه مجلس و نه دولت برنامهای برای تغییر قیمتها ندارند».
👈گزارههای تحلیلی
حمله سایبری به سامانه سوخترسانی کشور، هرچند باعث تحمیل فشار روانی بر مردم شد؛ اما موجب بروز درگیری و آشوب در کشور نشد. عاموس یادلین، رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی با اعتراف به وضعیت آرام ایران، در صفحه توئیترش نتایج حمله سایبری به پمپبنزینها را زیر سؤال برد و نوشت: «که آیا این ضربه رفتار منطقهای ایران را تغییر داد یا منجر به آشوب شد؟!». سابقه حملات سایبری به سیستم سوخترسانی مختص ایران نبوده و طی ماههای اخیر در آمریکا و انگلیس نیز شاهد موارد مشابه بودهایم، اما آن چیزی که اهمیت دارد، مدیریت صحنه در پس این نوع حوادث است. به نظر میرسد، وزارت نفت بهعنوان متولی سروسامان دادن به جایگاههای سوخت، توانسته است بخش زیادی از مشکل به وجود آمده را حل کند و مانع ملتهب شدن بیشازپیش روان ملت بر اثر این حادثه شود.
✍️ اکبر کریمی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 📺🎞 همه گزینه ها روی میز است
این جمله را بار ها شنیده اید"همه گزینه ها روی میز است" اشتباه گفتم این یک جمله نیست،حتی یک صفحه ،یک مقاله و یک کتاب نیست... بلکه این جمله؛ همه ابرقدرتی آمریکاست...
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تنهایی رهبر در کشور...
👤 #سیدرضا_صدرالحسینی
✅ در حوزه مقاومت و حمایت مشروع از مردم کشور سوریه، بسیاری از مسئولین داخلی کشور، داعشیها را آزادیخواه مینامیدند و مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا در کشور خودمان هم تنها بودند.
@jahaade_kabir
🔴 چرا معمولاً تبلیغات جبهۀ باطل، قویتر از جبهۀ حق است؟
👤 #علیرضا_پناهیان
🔹 چهکار کنیم که تبلیغات جبهۀ حق موثر واقع شود؟
🔸 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستم؟
✅ کار شیطان «عملیات روانی، تبلیغات و اغواگری» است. کار پیامبر هم تبلیغ است «ما عَلَى الرَّسُولِ إِلاَّ الْبَلاغُ الْمُبينُ» اما چرا معمولاً تبلیغات جبهۀ باطل، قویتر از جبهۀ حق است؟
🔹 شیطان و اهل باطل، وعده میدهند، خدا و اولیاء خدا هم وعده میدهند. اساساً تبلیغات همین است؛ باید وعده بدهی، باید چشماندازی را نشان بدهی تا مردم جذب بشوند.
🔸 چه کسی در تبلیغاتش موفق است؟ کسی که میتواند برای مخاطب جا بیندازد که این وعده قابل تحقق است. شیطان این هنر را دارد «لَأُمَنِّيَنَّهُمْ»؛ مردم را آرزومند و شیفته میکند البته با اغواگری.
✅ چرا تبلیغات آنها میگیرد؟ چون وعدههای آنها یا دروغ است یا اگر راست بگویند وعدههایشان سطحی و زودرس است و خیلی عمیق و پیچیده نیست. روی این هم حساب میکنند که مردم دنبال عبرتگرفتن نیستند و حافظۀ تاریخی ملّتها خیلی کوتاه است.
🔹 چرا جبهۀ حق، در تبلیغات ضعیف است؟ چون وعدههایی که دین میدهد، خیلی عمیق است. بههمین خاطر اولاً مسخرهات میکنند، ثانیاً تبیین و توضیحِ وعدههای عمیق و درست، بهگونهای که مردم بفهمند سخت است.
🔸 وعدههایی که دین میدهد در زمانهای گذشته، بهراحتی قابل اثبات نبود ولی الآن بهخاطر رشد عقل و دانش بشری در علومانسانی و تجربی اولاً تا حدی میتوانیم وعدههای انبیا را اثبات کنیم ثانیاً تا حدّ زیادی میتوانیم دروغبودن وعدههای ابلیس را اثبات کنیم.
💢 الان اگر کسی بخواهد از کاپیتالیسم یا از سوسیالیسم دفاع کند، ما تجربۀ بشری را جلویش میگذاریم و مشکلاتی را که اینها نتوانستند حل کنند نشان میدهیم مثلاً میگوییم «تفکر مارکسیزم نمیگیرد، چون دیدیم که عملاً نگرفت و شوروی دچار فروپاشی شد»
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طرح موساد و ساوک برای آسیب به اعتقادات باترویج خرافات وشایعات؛ دیده شدن تصویر امام خمینی ره روی کره ماه یکی از این اقدامات بود.
@jahaade_kabir