فرمان امام.pdf
3.1M
A4.pdf
24.57M
💠اسرائیل و طوفان لاهه!
دیوان کیفری بینالمللی (دادگاه لاهه) امروز حکم جلب و بازداشت نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو و یواو گالانت وزیر دفاع سابق آن را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت از جمله استفاده از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه مردم غزه صادر کرد. این حکم هم پس از شکایت آفریقای جنوبی به عنوان یک کشور غیر اسلامی صادر شد.
مقامات اسرائیلی با عصبانیت شدیدی به حکم واکنش نشان داده و با هجمه سنگینی علیه دیوان لاهه و نهادهای بینالمللی دیگر آن را به «یهودیستیزی» متهم کردهاند.
این حکم هر چند پس از 14 ماه نسلکشی بیسابقه در غزه دیر صادر شده و بعید است به بهبودی سریع اوضاع در غزه کمک کند، اما در عین حال نخستین حکم بازداشت بینالمللی علیه دو مقام عالی رتبه اسرائیلی بوده و در ابعاد متعددی واجد اهمیت فراوانی است.
در مقایسه با دهها قطعنامه و حکم بینالمللی بر زمین مانده درباره اشغال اراضی فلسطینی و مسائل دیگری چون دیوار حائل، حکم دیرهنگام دادگاه و وارد کردن اتهاماتی سنگین و بیسابقه به رهبران آن را میتوان «طوفان و ضربهای قانونی» به چهره اسرائیل در دنیا و پیشرانی قوی برای شیفت پارادایمی در قبال آن در افکار عمومی جهان پنداشت.
در واقع، این حکم به مثابه محاکمه جهانی نتانیاهو و برآمدن تصویر فلسطین در جهان و فروریختن تصویری است که اسرائیل در طول بیش از 7 دهه درباره خود در جهان ساخته بود که بر اشغالگری و تعدی مستمر به حقوق ملتی دیگر سایه سنگینی انداخته بود.
اسرائیل همواره با کاربست اهرمهای نیرومند مالی و رسانهای، پیوند تاریخی با کانونهای قدرت در جهان، معرفی خود به عنوان تنها نظام توسعه یافته و دموکراتیکِ غربتبار در خاورمیانهِ دیکتاتورزدهِ شرقتبار و حربه «یهودیستیزی»، تصویری «متمدانه» و در عین حال «مظلوم» از خود در دنیا به ویژه در جهان غرب ساخته بود که شکستن آن امکانپذیر نبود، اما در همین یک سال و 2 ماه جنگ غزه با دستان خود با تحمیل این فاجعه انسانی و نسلکشی هر آنچه را در این 76 سال کاشته بود، بر باد فنا داد و آسیبی جبران ناپذیر به چهره و روایت اسرائیل در جهان وارد و روایت فلسطین را به شکل بیسابقهای به ویژه در جوامع غربی فربه کرد.
البته در کنار آن نیز جنگ غزه در سایه ناتوانی نهادهای بینالمللی در توقف این خشونت افسارگسیخته، نظم جهانی را در این مدت در برابر چالشهای جدی اخلاقی و قانونی قرار داده است؛ اما حکم دادگاه لاهه میتواند به بهبود اعتبار و جایگاه این نهادها کمک کند.
کما این که چنین حکمی متحدان اسرائیل را در صورت تداوم حمایت تسلیحاتی از آن پس از محکومیت به اتهام جنایت جنگی، در مظان بازخواست و در برابر محکی تاریخی برای اجرای این حکم و خودداری از ارسال اسلحه قرار میدهد. دستکم بر این اساس دیگر نتانیاهو آزادی عمل قانونی برای سفر به بیش از 120 کشور عضو دادگاه را نخواهد داشت و باید دید چه تعداد از این کشورها به آن پایبند خواهند بود.
امروز جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به این حکم، آن «الزامآور» خواند و بیشتر کشورهای اروپایی هم تاکنون از آن استقبال کردهاند.
ناگفته هم نماند که نتانیاهو و گالانت پس از تحویل خود به دادگاه، میتوانند در آنجا حاضر شده و از خود دفاع کنند و یا این که دیوان عالی اسرائیل اقدام به بازجویی و محاکمه هر دو به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت کند. اما بسیار بعید است که هیچکدام از این دو امر اتفاق بیفتد.
#صابرگلعنبری
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت صادر شد
🔹 دادگاه کیفری بینالمللی درخواست تجدیدنظر اسرائیل در خصوص بازداشت نتانیاهو و گالانت، وزیر جنگ سابق را رد کرد.
@FarsNewsInt - Link
🔴فایننشال تایمز: تصمیم دیوان کیفری بینالمللی به این معناست که 124 کشور عضو آن موظف به دستگیری نتانیاهو و گالانت در صورت ورود به قلمرو خود خواهند بود.
🔺یایر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل: من تصمیم دادگاه لاهه را محکوم می کنم،این حکم ها پاداشی به تروریسم است!
#اخبار_مقاومت_اسلامی
♦️تحلیل رضا نصر، کارشناس حقوق بین الملل:
دیوان کیفری بینالمللی بالاخره حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد. این بهترین اتفاق حقوقی در سالهای اخیر است که تاثیرات سیاسی و حیثیتی قابل ملاحظهای برای رژیم اسرائیل دارد.
کمترین آن اینکه از این پس اتحادیه اروپا هیچ بهانهای برای لغو قرارداد مشارکت خود با اسرائیل (وفق ماده ۲ قرارداد) ندارد.
این رویداد میتواند بستر حقوقی لازم را برای انواع ابتکارات دیپلماتیک و سیاسی آماده کند. جامعه مدنی و فعالان حقوق بشر و رسانهای هم میتوانند از این فرصت برای ایجاد «هزینه حیثیتی» برای شرکتهای بینالمللی که در اسرائیل سرمایهگذاری میکنند استفاده کنند و آنها را به لغو فعالیتها در آنجا وادار سازند. اگر از این فرصت با هوشمندی استفاده شود، دستاوردهای بی نظیری میتوان حاصل کرد.
@drshadmani
📌۳۰ آبان | انقلاب ایرانی در خاطرات دولتمردان آمریکایی
🔻انزوای ملوکانه
📝جیمی کارتر رئیسجمهور آمریکا در واپسین ماه های مبارزات انقلابی ایران در برآیند خود از رژیم شاه معتقد است که او هیچ گونه پایگاه بروکراتیک، نخبگانی و مردمی برای خود به وجود نیاورده بود و تنها بر خودمحوری و ارتش اتکا داشت. همین هم باعث انزوای سیاسی و بسته شدن تمام راه ها بر رویش در ماههای آخر سلطنتش شد.
#خاطرات
🔗اینجا بخوانید:
https://irdc.ir/0002VB
🔹۶ مانع برای شنیدن موثر
1️⃣نصیحت کردن (Advising)
خیلی سریع به سراغ ارائه راه حل میروید.
2️⃣فرض کردن (Assumption)
نظر خود را محکم میگویید، اما برای آن دلیل و شواهد کمی دارید.
3️⃣همانند ساختن (Identifying)
هر چیزی را که طرف مقابل میگوید به تجربه خودتان مرتبط میکنید.
4️⃣ذهن خواندن (Mind Reading)
به جای گوش دادن سعی میکنید حدس بزنید که دیگران چه فکر و احساسی دارند.
5️⃣فیلتر کردن (Filtering)
به بعضی چیزها گوش میدهید و به بعضی چیزها نه.
6️⃣تمرین کردن (Rehearsing)
به جای آنچه میشنوید روی آنچه پس از آن میخواهید بگویید تمرکز میکنید.
🎖️@Dafoosmedia | دافوس مدیا
🟡«فلسفه» و توصیف و تبیین «آرمان زندگی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از نیازهای اساسی برای داشتن جامعهای متعالی، داشتن «آرمانی متعالی» است.
🔻داشتن آرمانی متعالی است که:
✔️به زندگی فرد و جامعه معنا میدهد؛
✔️همه رفتارها و اقدامات او را سامان میدهد؛
✔️انرژی و توان او را به سمت و سویی ارزشمند سوق میدهد.
🔻بدون داشتن آرمانی واحد و مشترک،
✔️نظم اجتماعی به هم میخورد؛
✔️نیروها نه تنها همافزایی نخواهند داشت که همدیگر را خنثی میکنند.
🔹یکی از توقعات اصلی جامعه از فلسفه اسلامی و فیلسوفان مسلمان آن است که ضمن ترسیم و توصیف آرمان متعالی زیست فردی و اجتماعی انسان مسلمان، پایههای آن را با نیروی برهان و استدلال مستحکم کند.
#فلسفه
#آرمان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✅چند نکته درباره تصویب قطعنامۀ ضدحقوق بشری علیه ایران در سازمان ملل
🔹قطعنامۀ پیشنهادی کانادا دربارۀ وضعیت حقوق بشر در ایران با ۷۷ رأی موافق، ۲۸ رأی مخالف و ۶۶ رای ممتنع در سازمان ملل تصویب شد.
🔸روسیه، چین، بلاروس، ارمنستان کوبا، عراق، اندونزی، عمان، پاکستان و سوریه از جمله کشورهایی بودند که به این قطعنامه ضدایرانی رأی مخالف دادند.
🔹آمریکا، کشورهای اروپایی، ژاپن، کرهجنوبی و رژیم صهیونیستی به این قطعنامه رأی موافق دادند.
✅نکات تحلیلی:
🔺نکته اول اینکه جای تأسف برای جامعه بین الملل دارد که در بحث حقوق بشر هم تبعیض قائل می شوند . چرا که در حالی که در غزه و لبنان بیش از ۵۰ هزار نفر متشکل از زن و کودک به خاک و خون کشیده شده اند، اما غربی ها ، جمهوری اسلامی ایران را محکوم می کنند!
🔺نگاهی به کشورهایی که رأی مخالف دارند نشان می دهد که با وجود شرق هراسی که برخی غربگدایان داخلی راه انداخته اند، این سیاست ، خوب پیش رفته است.
🔺اما در نقطه مقابل ،کشورهایی که به دنباله روی از آمریکا و کانادا ، رأی مثبت داده اند، نشان می دهد که هیچگاه قابل اعتماد نبوده و نیستند لذا نباید به آنها دل خوش کرد. وجود برخی کشورها مثل ژاپن و کره هم نشان می دهد که این کشورها هنوز مستعمره غرب هستند.
🔺نکته پایانی درباره رأی مثبت یمن به این قطعنامه اینکه، رأی یمن توسط دولت انتقالی یمن انجام شده نه دولت نجات ملی یمن یا حوثی های نزدیک به ایران.
✍ سعید میرزایی
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/1983643659C6c8346e4d1