25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷بازگشت به وطن
🔹در شب ۲۴ خرداد سال ۱۳۸۷، گروهک تروریستی جندالشیطان به سرکردگی عبدالمالک ریگی، طی عملیاتی با نفوذ به پاسگاه مرزی شمسر سراوان استان سیستان و بلوچستان، تعدادی از نیروهای نظامی را گروگان گرفته و به پاکستان منتقل کرده بودند.
🔹باتوجه به گزارشهای آن موقع، ۱۶تن از نیروهای پاسگاه ربوده شده بودند طبق گزارش فارس ۵ تن کادر و ۱۱ تن سرباز وظیفه بودند، ۶ ماه پس از آن اتفاق شهادت همه آنها توسط معاونت وقت نیروی انتظامی سردار رادان تأیید شد، اما در همان روزها محمد قیوم دهقانی نماینده ایرانشهر در مجلس هشتم گفته بود که از ۱۶تن درواقع ۱ نفر آزاد شده و ۱ نفر نیز به جندالشیطان پیوسته بود و باقی ۱۴تن نیز در پاکستان اعدام شده بودند.
🔹حالا پیکر ۹تن از شهدا پس از ۱۶ سال تفحص شده و با انجام آزمایشهای دیانای به خاک میهن بازگشته است.
🔹شهیدان پیری، حسنزاده، پودینه، میثم زارع، علیرضا زارع، خیده، ایراننژاد، راهداری و صفری.
اسامی ۷ نفر دیگر ناشناس باقیمانده است.
#شهدا #ریگی #تروریست
Maverick
@Partisan2015
سبکزندگی.mp3
2.91M
🔹 کلیپ صوتی
ایجاد یک تمدن نوین اسلامی است، هدف ملت ایران و هدف انقلاب اسلامی. این تمدن نوین دو بخش دارد: یک بخش، بخش ابزاری است؛ یک بخش دیگر، بخش متنی و اصلی و اساسی است. به هر دو بخش باید رسید. ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
#تمدن_اسلامی
┄┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
❌قاب جدید، دنیای جدید
✍️سهند ایرانمهر
مهمترین تصویر مراسم پر طمطراق تحلیف ترامپ نه قاب رقص او و ملانیا و نه بارون پسر خوش قدوقامت او بود، مهمترین قاب این قاب است.
چهرههای این عکس تاریخی عبارتند از:
-جف بزوس: با دارایی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار، بهدنبال قوانین مالیاتی کمتر و توسعه تجارت جهانی آمازون است.
- ایلان ماسک: با ثروتی بیش از ۴۲۰ میلیاد دلار، علاقهمند به آزادی عمل در صنایع فناوری، حذف محدودیتهای محیطزیستی، و توسعه سرمایهگذاری در حوزه فضایی.
- مارک زاکربرگ: با دارایی ۲۰۰ میلیارد دلار، بهدنبال تضمین کنترل متا بر فضای دیجیتال و جلوگیری از قوانین محدودکنندهای که میتواند قدرت او را کاهش دهد.
-ساندار پیچای:مدیرعامل گوگل و آلفابت، شرکتی با درآمد سالانه بیش از ۲۸۰ میلیارد دلار.
🔸این قاب تاریخی نمایانگر دوران جدیدی است که «شوشانا زوبوف» آن را سرآغاز «سرمایهداری نظارتی» میداند. دورانی که سرمایه به دنبال به دست آوردن قدرت واقعی نه فقط از طریق دادهها یا پیشبینی رفتارها که از طریق جهتدهی به انسانهاست. دورانی که آن را به دوران «پلتفرمکراسی» یا «دموکراسی الگوریتمی» هم موسوم کردهاند، آغازی بر پایان دموکراسی آنگونه که تاکنون میشناختیم.
🔸این دوران، عصر جدیدی در تاریخ بشر است. دورانی است که در آن دادههای کاربران بهعنوان منبع خام استخراج میشوند،(مشابه نفت در اقتصاد صنعتی) حالا شرکتها این دادهها را تحلیل کرده و از آنها برای پیشبینی رفتار افراد استفاده میکنند. در دوران جدید رفتار انسانها (مانند خرید، رأی دادن یا حتی تصمیمگیریهای احساسی) به کالا تبدیل شده و به شرکتها یا دولتها فروخته میشود. اگرچه از فرد یا ملت بسیار سخن بر زبان خواهد رفت اما این یک تعارف تلخ است زیرا برخلاف سرمایهداری سنتی که بیشتر بر رضایت مشتری تأکید داشت، سرمایهداری نظارتی بهدنبال کنترل رفتار است به همین دلیل مردم بهجای داشتن هویت ملی، به کاربران یک شبکه جهانی تبدیل میشوند.
🔸در دوران جدید، کشورهای ضعیفتر به مستعمرههای دادهمحور شرکتهای بزرگ تبدیل شده و استقلال خود را از دست میدهند. سرمایه نظارتی و دارای داده و قدرت کنترل، به نفع هیچ دولت و ملتی عمل نمیکند این هسته قدرت دنبال حجم بیشتر داده و جهتدهی سودمندانه آن است اگرچه جایی مثل آمریکا را قرارگاه خود میداند و تمامیت زمین (بلکه مریخ ) حوزه نفوذ آن تلقی میشود اما نه به اکراه زیردستان که با طوع و رغبت آنان که پیشتر با الگوریتم پلتفرمها سامان داده شده است. در شکل پیشرفتهتر این وضعیت دولتها هم ممکن است نقش خود را بهعنوان تنظیمکننده از دست بدهند و بیشتر به ابزار شرکتهای فناوری تبدیل شوند.
🔸در دوران جدید، سرمایه نظارتی، نظم جدید خود را تثبیت میکند، نهادهای تا امروز برقرار را برمیچیند و قانون خود را آنگونه که خود میخواهد وضع و اجرا میکند. همه آنچه تاکنون به عنوان ثوابت علوم سیاسی یا روابط بینالملل تاکنون شناخته میشد از اینجا به بعد دچار تحولات بنیادین خواهد شد و حجم داده در اختیار و کاربر مشمول این پلتفرمها و البته میزان احاطه بر نهاد سنتی حاکمیت و دولت، میزان قدرت را مشخص خواهد کرد.
🔸در این دنیای جدید دادههای شخصی بهطور مداوم جمعآوری و تحلیل میشوند، و حریم خصوصی به کالایی در دست شرکتها تبدیل میشوند و فرد از ذائقه تا عشق و نفرتش را در همین فضا دریافت میکند. در چنین فضایی است که هویت دیجیتال جایگزین هویت ملی میشود و نه در بستر سرزمین یا قوم و ملت که در شبکهها تکوین مییابد. سرمایه نظارتی حالا بیش از گذشته به دنبال قدرت است چون برای برداشتن موانع باید ابزار تصمیمگیری و رفع محدودیتها را در دست داشته باشد و پیش از آن نیز نیازمند مشروعیت است چنانکه پیر بوردیو در کتاب «دولت و طبقات اجتماعی» میگوید:
«قدرت اقتصادی، زمانی که به سیاست وارد میشود، به ابزار مشروعیتبخشی تبدیل میشود».
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅️ با کیلومتر 5 در سریعترین زمان ممکن به روز ترین باشید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1174995105C7610a9c90e
💠المیادین بندهای توافق آتش بس را منتشر کرد
شبکه المیادین:
🔹باید نیروهای رژیم صهیونیستی به صورت کامل به سمت مرزها از تمامی مناطق نوار غزه عقب نشینی کنند.
🔹گذرگاه رفح گشوده میشود و رژیم صهیونیستی به صورت کامل از آن عقب نشینی میکند.
🔹مجروحان برای درمان به خارج منتقل میشوند و روزانه ۶۰۰ کامیون حامل کمکها بر اساس پروتکل انساندوستانه که مصر ناظر آن است، وارد غزه میشود.
🔹بر اساس متن توافق آتش بس، ۲۰۰ هزار چادر و ۶۰ هزار کانکس برای اسکان اضطراری وارد غزه میشود.
🔹زندانهای رژیم صهیونیستی از تمامی زنان و کودکان زیر ۱۹ سال خالی میشود.
🔹رژیم صهیونیستی از گذرگاه نتساریم و محور فیلادلفیا به صورت تدریجی عقب نشینی میکند.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠اداره غزه بعد از جنگ!
به نظر میرسد که توافق آتشبس میان حماس و اسرائیل نهایی شده است و به احتمال زیاد امشب یا فردا اعلام میشود. در این میان از دیروز مدام در معرض پرسشی درباره روز بعد از جنگ قرار گرفتهام و این که آیا متن توافق به این مساله و واگذاری مدیریت نوار غزه و سلب آن از حماس پرداخته است؟
هنوز متن توافق منتشر نشده است، اما تا جایی که نگارنده رصد کرده است، متن توافق هیچ اشارهای به روز بعد از جنگ غزه و ماندن یا نماندن حکومت حماس در آن نکرده است و حماس با پرداختن به این مساله -به این دلیل که شان داخلی فلسطینی است- از روز اول مذاکرات با اسرائیل مخالفت کرده است.
با این حال از چند ماه پیش به موازات مذاکرات آتشبس میان حماس و اسرائیل گفتگوهای فلسطینی- فلسطینی با مشارکت گروههای مختلف در قاهره برگزار شده و ماحصل این گفتگوها هم طرح مصر برای مدیریت مشترک فتح و حماس بر نوار غزه از طریق کمیتهای متشکل از شخصیتهای تکنوکرات و مستقل بوده است که با نظر موافق گروههای فلسطینی به ویژه دو گروه عمده فتح و حماس انتخاب شوند.
منتها فتح از امضای طرح مصر سرباز زد و همراه باتشکیلات خودگردان بر ضرورت عدم مشارکت حماس در اداره نوار غزه تاکید کرد؛ خواستهای که حماس نپذیرفت. به دنبال آن و بااز سرگیری مذاکرات آتشبس، گفتگوی فلسطینی- فلسطینی مسکوت ماند و فشارهای رئیس جمهور مصر بر محمود عباس به نتیجه نرسید.
البته در این میان خود اسرائیل هم در ماههای گذشته به علت عدم محکوم کردن حمله هفتم اکتبر حماس از جانب تشکیلات خودگردان و به دلایل دیگری مخالف بازگشت آن به غزه بوده است.
حالا هم پس از توافق آتشبس احتمالا گفتگوی فلسطینی- فلسطینی دوباره در میانه مرحله نخست این آتشبس از سر گرفته شود. در این صورت هم بعید است که حماس معطوف به نتایج جنگ غزه به چیزی غیر از کمیته مشترک برای اداره نوار غزه رضایت دهد و حالا که پس از ۱۵ ماه جنگ ویرانگر با اسرائیل ساختار نظامی و امنیتی خود را حفظ کرده است، به نوعی دست بالا را خواهد گرفت و بعید است با واگذاری کامل اداره غزه به تشکیلات خودگردان بدون مشارکت خود موافقت کند.
در واقع موافقت حماس با کمیته مشترکی با فتح برای اداره غزه هم بیشتر معطوف به الزامات بازسازی نوار غزه و نگرانی از مانعتراشیهای اسرائیل در این مسیر است تا در چارچوب گفتگوهای قدیمی فلسطینی- فلسطینی برای آشتی ملی.
البته وظایف این کمیته چنان که در طرح مصری مورد توافق گروههای فلسطینی به استثنای فتح هم آمده است، بیشتر اداره امور اقتصادی و خدماتی غزه است تا کنترل امنیتی آن.
اما چنین کمیتهای در صورت تشکیل مزایا و معایب خود را برای حماس دارد. منفعت بزرگ آن این است که بازسازی نوار غزه به عنوان مهمترین چالش و تهدید فراروی حماس پس از جنگ به شکل مستقیم از روی دوش این تشکیلات برداشته میشود و دیگر اسرائیل نمیتواند چندان در روند این بازسازی اخلال ایجاد کند، اما در عین حال هم این کمیته میتواند در آینده مدخل و محملی برای مداخله طرفهای خارجی برای به چالش کشیدن کنترل امنیتی و نظامی حماس بر این باریکه تبدیل شود.
در مقابل اسرائیل نیز که جنگ را بدون به زانو درآوردن حماس و ایجاد جایگزینی دلخواه خود برای آن به پایان میرساند، درباره آینده نوار غزه با معضلی بزرگ مواجه است؛ از یک طرف، دیگر ابزار کارآمد و موثری برای حذف حکومت حماس در اختیار ندارد. کما این که جنگ هم نتوانست این مهم را محقق کند و از دیگر سو نیز کمیته مشترک پیشگفته هم در صورت تشکیل هر چند به ظاهر به جای حماس امور اقتصادی و خدماتی غزه را اداره خواهد کرد و این امر از فشار روانی تصویر پایان جنگ بدون نابودی حماس میکاهد، اما در سایه تداوم کنترل امنیتی و نظامی این تشکیلات بر غزه نمیتواند حکمرانی عملی حماس را تضعیف کند و به چالش بکشاند و به نوعی هم حماس از وجود آن برای بازسازی غزه و رهایی از فشار سنگین ناشی از آن در این شرایط سخت که کل این منطقه ویران شده است، رهایی مییابد.
همچنین وجود این کمیته مشترک برای اداره غزه نیز میتواند به مدخلی برای اتحاد سیاسی و اداری دوباره کرانه غربی و نوار غزه هم تبدیل شود و این چیزی نیست که باز اسرائیل بخواهد.
در هر حال، غزه بعد از جنگ در سایه این بحران انسانی بیسابقه و ویرانی همه زیرساختها و در صورت عدم تشکیل کمیته مذکور، چالش بزرگی برای حماس خواهد بود و به احتمال زیاد اسرائیل تلاش خواهد کرد که با مانعتراشی در بازسازی این منطقه و اجرای توافق این چالش را به تهدیدی بزرگ تبدیل کند.
#صابرگلعنبری
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠حماس پیروز بزرگ جنگ اراده ها
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️ بعد از ضربه تاریخی و بی سابقه ۷ اکتبر بر پیکره رژیم صهیونیستی که یک شکست کامل و تمام عیار برای نتانیاهو بود ، او و دولتش تصمیم گرفتند به هر قیمتی اهدافی که تعیین کرده بودند را محقق کنند.
🔸️این اهداف عبارت بود از نابودی کامل حماس، اشغال و کنترل تمام نوار غزه ، آزادسازی اُسرا، استقرار یک دولت وابسته به اسرائیل در غزه و حتی ایجاد شهرک های صهیونیست نشین در این باریکه.
🔸️نتانیاهو هر گونه عقب نشینی از این اهداف را رد می نمود و بیش از ۱۵ ماه با هر ابزاری که در اختیار داشت برای تحقق آن کوشید.
🔸️در مقابل حماس اهدافی داشت که برخی از آنها برشمرده می شود ؛ آزادی اُسرای فلسطینی ، برهم زدن توافق سعودی و اسرائیل ، انتقام از اسرائیل بابت تجاوزات به مسجد الاقصی و جلوگیری از به محاق رفتن مسئله فلسطین در جهان اسلام.
🔸️اما جنگی که در ۱۵ ماه رخ داد "نبرد اراده" ها بود و بی سابقه ترین و بی قاعده ترین بمباران دهه های اخیر در باریکه ای ۳۶۵ کیلومتری انجام گرفت که هدفش شکستن اراده حماس و مردم غزه بود؛ اسرائیل بارها تلاش کرد مردم این باریکه را به مصر کوچ دهد اما نتوانست و همزمان این مردم از مقاومت نهایت پشتیبانی را انجام دادند.
🔸️ مقامات اسرائیل رسما نزدیک به ۹۰۰ کشته و بیش از ۱۰ هزار زخمی طی این جنگ نابرابر را اعتراف می کنند در حالی که آمار واقعی بسیار بالاتر از این اعداد ارزیابی می گردد
.
🔸️حماس تا روزهای آخر به مقاومت ، تلفات گیری از اسرائیلی ها و شلیک راکت به غلاف غزه و حتی تل آویو ادامه داد و بی تردید اگر نتانیاهو می توانست نتیجه ای جز این را رقم بزند و امید به نابودی مبارزان فلسطینی داشت، این نتیجه را نمی پذیرفت.
🔸️نتیجه آتش بس کنونی بدون تردید یک پیروزی برای حماس است به دلایلی که در زیر می آید.
1️⃣ کنترل کامل حماس بر باریکه غزه ادامه خواهد یافت ؛ دنیا فراموش نخواهد کرد که آمریکا و اسرائیل بارها در مورد اداره غزه پس از جنگ سخن گفتند و نام گروهها و اشخاصی مانند دحلان را نیز مطرح کردند اما در نهایت مجبور به مذاکره با حماس شدند و او را همچنان به رسمیت شناختند.
2️⃣ طبیعی است که توان نظامی حماس در طول جنگ آسیب دیده باشد اما این توان، بازیابی و بازسازی شده و مجددا آماده رویارویی های بعدی خواهد بود ؛ حتی در طول جنگ کنونی تولید تسلیحات حماس متوقف نشد و شلیک راکت به اراضی اشغالی تا آخرین روزها ادامه داشت.
3️⃣ اسرائیل متعهد شد در ازای آزادی اُسرای باقیمانده خود ، تعداد زیادی از مبارزان فلسطینی را آزاد کند، از جمله ۲۵۰ مبارز که حکم حبس ابد داشتند؛ در صورتی که نتانیاهو در طول جنگ اعلام کرد هیچگاه زیر بار مذاکره و تبادل اسرا نخواهد رفت.
4️⃣ در طول جنگ حزب الله برای همین آتش بس جبهه شمال فلسطین را شعله ور ساخت و شهدای زیادی را تقدیم کرد؛ اسرائیل آتش بس را نمی پذیرفت و وارد یک جنگ تمام عیار با مقاومت لبنان شد که حتی شهادت سید حسن نصرالله را در پی داشت.
یعنی آتش بس در غزه و حفظ حماس تا این حد برای محور مقاومت ارزشمند بود و این هدف اکنون محقق شده است.
5️⃣ توان آتشباری حماس و جهاد اسلامی همچنان علیه اسرائیل وجود دارد و این آتش بس که دائمی است، فرصتی به وجود خواهد آورد که مقاومت بار دیگر تجهیز و تقویت شود و خود را برای ضربات بعدی به رژیم صهیونیستی آماده سازد.
6️⃣ اسرائیل از محور نتساریم و کریدور فیلادلفیا عقب نشینی خواهد کرد و این به معنای عقب نشینی کامل و شکست طرح اشغال غزه است.
7️⃣ البته شاید عده ای بگویند اسرائیل غزه را ویران کرده است ؛ بله، ویران کردن زیرساخت ها نشانه پیروزی نیست بلکه آن طرفی که در نهایت ابتکار عمل را در زمین برعهده دارد ، پیروز نبرد است؛ آمریکا هم ۲۰ سال در ویتنام جنگید و آن را ویرانه ساخت اما در نهایت عقب نشینی کرد و در شکست این دولت در برابر ویت کنگ ها اختلاف نظری بین محققان و تحلیلگران وجود ندارد.
🔸️بدون اغراق تصریح می شود که اسرائیل نتواست انتقام ضربه ۷ اکتبر را بگیرد و تهدید در نوار غزه را از بین ببرد .
📌 در پایان لازم به ذکر است که اسرائیل هم در تاکتیک و هم در راهبرد در غزه شکست خورد و نتوانست سازمان رزم حماس را نابود سازد ، در این باریکه باقی بماند و اسرای خود را آزاد کند و در نهایت مجبور شد شروط کلی حماس را بپذیرد.
🔸️این پیروزی اثرات بزرگی را بر جامعه فلسطین و جبهه داخلی اسرائیل خواهد داشت زیرا نتانیاهو قول داده بود کاری خواهد کرد که دیگر ۷ اکتبری تکرار نشود؛ اما آیا امروز می تواند چنین تضمینی دهد؟
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
📌 قطعاً سننتصر
اثر: #منابلندیان
💠به طور کلی، در چارچوب این توافق:
- درازای پنج زن اسیر غیرنظامی و دو کودک خانواده بیباس، ۲۱۰ کودک و زن فلسطینی آزاد خواهند شد.
- در ازای پنج اسیر زن از ارتش، ۱۵۰ محکوم به حبس ابد و ۱۰۰ زندانی دیگر آزاد خواهند شد.
- برای ۹ اسیر بیمار و زخمی، ۱۱۰ محکوم به حبس ابد آزاد خواهند شد.
- برای ۱۰ اسیر مسن، ۳۰ محکوم به حبس ابد و ۲۷۰ زندانی دیگر آزاد خواهند شد.
- برای آوراء منگیستو و هشام السید، ۶۰ زندانی و ۴۷ نفری که در معامله شالیت آزاد شده و مجدداً بازداشت شده بودند، آزاد خواهند شد.
- همچنین ۱,۰۰۰ فلسطینی که از ۸ اکتبر دستگیر شده و در ۷اکتبر شرکت نداشتند، آزاد میشوند.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠الحوثی: حداقل کاری که سازمان ملل میتوانست انجام دهد، لغو عضویت اسرائیل بود
سازمان مللی که توسط اسرائیل مسخره شد و منشور آن را پاره کرد، هیچ اقدام واقعیای ضد دشمن اسرائیلی انجام نداد.
کشورهایی که خودشان را جامعهٔ بینالملل میدانند و معمولاً در درگیریهای هر گوشه و کناری دخالت میکنند، ملت فلسطین را زیر بمباران رها کردند.
تظاهرات دانشجویی در اروپا و آمریکا به وحشیانهترین شکل سرکوب شد و حتی بیشتر کشورهای عربی و اسلامی هم در سطح رسمی پشت فلسطین را خالی کردند و موضع ذلتباری داشتند.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠 هشتمین حمله ارتش یمن به ناوگروه ضربتی آمریکا در دریای سرخ
🔸نیروهای موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن، ناوگروه ضربتی هشتم نیروی دریایی ارتش آمریکا شامل ناو هواپیمابر یواساس هری ترومن و تعدادی از ناوشکن های آمریکایی را در دریای سرخ مورد حمله قرار دادند.
🔸حمله یمنیها با استفاده از چند فروند پهپاد انتحاری و موشک کروز انجام شده است.
🔹 این حمله هشتمین عملیات ارتش یمن به ناوگروه ضربتی هشتم در خلال هفتههای اخیر است. همچنین این عملیات، ۱۸۳مین عملیات نظامی علیه کشتیهای غیرقانونی (اسرائیل، آمریکا، انگلیس و کشتی های وابسته به آنها) محسوب میشود.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠خیلی با کلمه "شکست اسرائیل" موافق نیستم!
🔺اسرائیل همان هفت اکتبر مرد، جسد بیجانش را آمریکا بلند کرد، بایدن فرتوت هنوز ده دوازده روز از جنگ نگذشته بود که خود را به اسرایئل رساند. فرماندهها، نیروی نظامی، ناو و تجهیزات نظامی فرستاد. جنگ غزه با اسرائیل نبود با تمام هیکل تمام قد غرب بود. حماس را نمیگویم، #حماس که مثل کوه مقتدر است. غزه را میگویم. غزه یعنی زن و بچهها، غزه یعنی زندگی معصومانه ولی پر از غیرت، پر از استقامت، پر از ایمان.
🔺این پیروزی یک اتفاق منطقهای نیست، بلکه یک رویداد بزرگ جهانی است. #بایدن و #ترامپ هر دو بر اسرائیل فشار آوردند تا زیر بار خواسته غزه برود. چرا؟ چون زور آمریکا به غزه نرسید. و این یعنی چه؟ یعنی دو اتفاق جهانی بزرگ؛
اولا نظام قدرت در دنیا تغییر کرد، #آمریکا و #اروپا حریف یک گروه کوچک نشد، معنای شکست چیست اگر این نیست؟ جغرافیای سیاسی دنیا بر محور #ایمان در حال تنظیم است.
ثانیا اینکه منطق #مقاومت به دنیا حالی شد. معلوم شد قدرت دیگری وجود دارد به نام قدرت ایمان، قدرت خدا. باورش کنید.
🔺خوب البته این پیروزی را باید تبریک گفت. به همه کسانی که درد غزه به جانشان شرر میزد و دوست داشتند از عمق جانشان که کاری کنند. و تبریک باید گفت حتی به کسانی که خودخواهانه و سنگدلانه میگفتند خودمان مهمیم نه #غزه مظلوم. پیروزی غزه به نفع آنها هم شده، حتی اگر نفهمند. شکست #استکبار راه نفس برای همه باز میکند حتی جاهلان و بددلان.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به برخی مسئولین و برخی مشاورین که نسخه ذلت و حقارت میپیچند و هنوز قوت ایمان و عزت و هویت مردمشان را باور نکردهاند. البته این پیروزی را باید تبریک گفت به ترسوها به مرجفون. شاید کمی مقابل این غول هفت سر استکبار شجاعت پیدا کنند و به قدرت بینهایت الهی امیدوار شوند.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به متدینین و انقلابیون و آخوندهایی که ترویج بی اعتمادی به فرماندهان میکردند، با زبانی دینی متاسفانه ترویج اختلاف و دو قطبی و بی صبری و خودتحقیری میکردند. امیدواریم به فهم و بینش رهبر حکیمشان حقیقتا مومن شوند و یاد بگیرند انقلابیگری بدون نظام، بدون عقلانیت بدون اخلاق، چیزی نیست جز خسران.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به #رییسی_عزیز، به #امیرعبداللهیان شهید، به #سید_حسن_نصرالله اسطوره، به #اسماعیل_هنیه مومن، به #یحیی_سنوار قهرمان به حاج قاسممان حتی به #عماد_مغنیه و خلاصه به رهبر حکیم و مظلوم و مقتدر ایران سیدعلی عزیز. امیدواریم محو #اسرائیل را زودتر از آنچه فکرش را میکنیم ببینیم.
🔹علی مهدیان
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh