13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 222
💠 چند نکته در خصوص امضاء سند برنامه جامع همکاریهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران و چین
🎙 کارشناس برنامه: دکتر عزیز غضنفری
#قرارداد_ایران_چین
#قرارداد_25_ساله
🆔 @sedayeenghelab_ir
🔴 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مسئولیت مدیرکل بررسیهای جاری دفتر رهبری را بر عهده میگیرد. او در این مدت نقش پایش و گزارش و پیشنهاد راهبردهای کلان درکشور در حوزههای مختلف به رهبر انقلاب را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
✅کمپین سراسری دعوت از #دکترسعیدجلیلی 👇
https://eitaa.com/joinchat/2959540334Cecc27caa81
🔴شخصا فکر میکنم انتخابات ۱۴۰۰ یه نقطه عطف هست در تاریخ ایران
اگر دوباره دولتی مثل دولت فعلی سر کار بیاد باید خودمون رو برای اتفاقاتی مثل جنگ داخلی و تجزیه و حتی هجوم دشمن خارجی و ... آماده کنیم و شاید بشه گفت چنین جامعه ای لایق ظهور هم نخواهد بود و این امکان هم ازمون گرفته میشه...
✍️ علی بیطرفان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💢 بزرگترین دستاورد دولت روحانی !!!
کمتر از 3 ماه به پایان دو دوره دولت روحانی باقیمانده است. اگر کسی سؤال کند که بزرگترین دستاورد دولت روحانی چیست، چه پاسخی برای آن داریم؟
پاسخ آن است: بزرگترین دستاوردی که میتوان آنرا بزرگترین عبرت تاریخی هم بدانیم، آن است که به آمریکا و سه کشور شرور اروپایی نمیتوان اعتماد کرد! بزرگترین دستاورد دولت کنونی آن است که با مذاکره و حتی توافق امضای 6 قدرت جهانی پای هیچ ورق پاره ای نمیتوان ذره ای به توافقات دلخوش بود! بزرگترین دستاورد دولت روحانی آن است، منظور از مذاکره و توافق وادار کردن ملت به عقب نشینی گام به گام و واگذاری قدرت ملی و از دست دادن مؤلفه های امنیت ملی برای فرود ضربه آخر همچنانکه در لیبی و چند جای دیگر رخ داد.
بزرگترین دستاورد دولت روحانی آن است، توافق یک "سراب" و رفع تحریم های ظالمانه از طریق مذاکرات یک "توهم" است. اگر قرار است چیزی بدست آوردیم، فقط "مقاومت" جواب میدهد.
آمریکا و اروپا، 27 تعهد در برجام پذیرفته اند که به هیچکدام از آن تعهدات عمل نکردند.در عوض دولت روحانی به تمامی تعهدات خود یکسویه عمل کرد و بیش از 15 بار آژانس گواهی داد که ایران به تعهدات خود عمل کرد.اما آب از آب تکان نخورد.نه تنها هیچ تحریمی برداشته نشد،بلکه بر حجم و اندازة آن افزوده گشت.دمکراتها با 700 نوع تحریم و جمهوریخواهان با 800 نوع تحریم، رکوردار تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران هستند.
معلوم شد آمریکا و اروپا با خباثت هرچه تمامتر زیر لبخندهای دیپلماتیک به فکر فعال کردن«مکانیسم ماشه»هستند. متأسفانه مواضع آقای روحانی در طول مذاکرات و پس از آن و حتی پس از خروج ترامپ و روی کار آمدن بایدن دنبال فعال کردن«مکانیسم باشه» میباشند.
اظهارات آخرین چهارشنبه رئیس جمهور در پایان نشست هیئت وزیران نشان میدهد که وی میخواهد همه این دستاوردها را به وعده های دروغین آمریکا و لابی پیدا و پنهان مذاکرات به باد دهد.
آقای روحانی میگوید:«اگر این اقلیت داخلی از سنگ اندازی و تخریب دست بردارند،دولت هم بلد است هم قادر است و هم میتواند به خوبی به تحریمها پایان دهد.»
اولین اشتباه آقای روحانی این است که نمیخواهد از توهم «خوداکثریت بینی» آنهم با کارنامه عدم توفیق در دیپلماسی خارجی و عدم توفیق در پاسخگویی به نیازها و مطالبات معیشتی مردم و عدم تحقق وعده های انتخاباتی، عبور کند.
آقای روحانی حاضر نیست اعتنایی به این نظرسنجی هایی که خودشان کرده اند، کند و همچنان خود را در جایگاه اکثریت میبیند.این یک اشتباه نیست، انکار یک حقیقت و واقعیت خارج از ذهن هر ایرانی است که همه آنرا میبینند،اما او حاضر نیست آنرا ببیند.
دومین خطای روحانی آن است که آنچه منتقدین مشفق او دیدند و گفتند«سنگ اندازی»و«تخریب» تلقی میکند. منتقدین گفتند به آمریکا و اروپا و وعده های آنها دلخوش نکنید، نمیشود به آنها اعتماد کرد.اما رفتند اعتماد کردند و دستاوردی جز«خسارت محض» نداشتند.
سومین خطای روحانی آن است که میگوید؛«دولت بلد است»این بلدم بلدم را 8 سال است مردم گوش کردند و به آن اعتماد کردند.اما دستاورد این بلدم بلدم را در اوضاع اقتصادی کشور و صفهای مرغ و تخم مرغ میبینند.
چهارمین خطای روحانی این است که میگوید:قادر است و میتواند تحریمها را بردارد.اما نمیگوید این چیزی که نتوانسته است طی 8 سال گذشته بردارد،چگونه میتواند ظرف 2 ماه بردارد؟!
پنجمین اشتباه روحانی آن است که میگوید؛«هر جناح و فردی حتی یکساعت به هر دلیلی که امروز فقط دلیل آن انتخابات 1400 است دربرداشته شده تحریمها، پایان دادن آنها را به تأخیر بیندازد،یک خیانت بزرگ به تاریخ و ملت ایران است.»
او با این گفتار دشمن را در اعمال تحریمهای ظالمانه تبرئه کرده است و متهم را یک اقلیت خیالی داخلی معرفی میکند که حتی نمیتواند آدرس آن را بدهد.
ششمین اشتباه روحانی آن است که سیاست خارجی کشور را دستخوش رقابتهای انتخاباتی قرار داد و دشمن را تحریک به مداخله در این رقابتها کرد. با این توهم که میتواند و قادر است و بلد است تحریمها را بردارد،فرصتهای بزرگی را از دست داد.فرصتهایی که میتوانست با رونق و جهش تولید و اتکاء به تولید داخلی تحریمها را بلااثر و بلاموضوع کند.
هفتمین اشتباه آقای روحانی این بود که کشوری ثروتمند مثل ایران را که در جایگاه هیجدهمین اقتصاد جهان نشسته است با دولتی فقیر اداره کرد و نخواست گره های مشکلات کشور را در حوزه اقتصاد با سرانگشت تدبیر جوانان و تلاش ملت ایران حل کند.دل به وعده های پوچ ،بی اساس و دروغین غرب بست. بیش از دوسال معطل مذاکرات و توافق شد.با آنکه تصریح کرده بود در روز امضای قرارداد برجام، همه تحریمهای پولی،بانکی،کشتیرانی و نفتی .... برداشته میشود، 5 سال معطل برداشتن تحریمها شد.هنوزهم معطل برداشتن تحریمهاست.فکر میکند آنها در این دو و
سه ماه باقیمانده به پا
✍سید #محمود_نبویان
دیدارمردمکاشانMusic.mp3
2.17M
جمهوری، یعنی مردمسالاری؛ اسلامی، یعنی دینی. بعضی خیال میکنند ما که عنوان مردمسالاری دینی را مطرح کردیم، حرف تازهای را به میدان آوردیم؛ نه. جمهوری اسلامی یعنی مردمسالاری دینی...
جمهوری اسلامی، یعنی آنجایی که هدایت الهی و اراده مردمی توأم با یکدیگر در ساختِ نظام تأثیر میگذارند.
۱۳۸۰/۰۸/۲۰
#مردمسالاری
#جمهوری_اسلامی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r