رییسی چگونه الگو بود؟
مجید بهستانی
متاسفانه خوش مان بیاید یا نه خیلی زود باید به فکر بعدی باشیم. شیفتگان خدمت که بیشتر از ما ناراحت هستند ولی چه کنند، باید زودتر مشورتها را بگیرند، و ستاد کشوری بزنند، و یارگیری، و ... خلاصه هزارتا کار دیگه که کمترین آن نگارش برنامه برای اهداف، راهبردها و سیاستها و برنامههای دولتداری است.
برخی اصرار دارند که دولت بعدی باید ادامه دولت رییسی باشد. حرف و آرزوی قشنگی است ولی کدام دولت رییسی؟! از خود دولت صداها بیرون میآمد. حتی یک نظریه و راهبرد کلی هم دیده نمیشد.
شاید منظور شخص رییسجمهور فقید است که باید الگو قرار بگیرد. این بهتر شد ولی متاسفانه باز هم شخص رییسجمهور فقید فاقد نظریه و راهبرد کلی بود؛ شاید مستتر بود و مکتوم. خدا میداند.
ولی آنچه نکات مثبت بود و بعدیها میتوانند الگو قرار دهند: مردم دوستی و مردم داری، عدالت و عدم تبعیض، مشورت پذیری، خضوع و ادب، پرکاری، علاقه به ایران و اسلام توامان، خستگیناپذیری و روحیه جهادی.
https://eitaa.com/mbehestani
🔹 آمیت یاگور ژنرال رژیم صهیونیستی:
"حماس موفق شد در مهندسی ذهن جهانی، به نفع خود و علیه اسرائیل سونامی بین المللی ایجاد کند".
آخرین اخبار از درون سرزمینهای اشغالی
🔸 @AkhbareSarzamin
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه پنجاه و دو قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷صبح بخیر
Maverick
@Partisan2015
🔴تصمیم «علی لاریجانی» برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری
🔹برخی نزدیکان «علی لاریجانی» میگویند که او تصمیم جدی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری دارد.
🔹با این حال اخبار رسیده حاکیست که او علیرغم عزم شخصی برای نامزدی، اما نسبت به حمایت جریانهای سیاسی از خود دچار تردید است و به همین دلیل اعلام نامزدی خود را به تعویق انداخته است.
🔹برخی احزاب اصلاحطلب مثل سازندگی اعلام کردهاند که علی لاریجانی یکی از گزینههایی است که درباره او تامل میکنند.
🔹علی لاریجانی در دور قبل نیز علیرغم تصور اولیهاش به دلیل سابقه سیاسی خود با عدم اقبال بدنه اصلاحطلبان مواجه شد؛ به نحوی که برخی شخصیتهای اصلاحطلب نیز تاکید میکردند اگر لاریجانی تایید صلاحیت میشد نیز رای نمیآورد./تسنیم
#اتتخابات_چهاردهم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔵 آقای رئیسی دست مریزاد
◽️دولت سیزدهم در شرایطی آغاز به کار نمود که برجام لافرجام دولت گذشته هیچگونه تاثیری بر سفره و معیشت مردم نداشت و از سوی دیگر آمریکا و اروپا تحریمهای شدیدی بر ضد ایران اعمال نمودند بنابراین شهید رئیسی سعی نمود دیپلماسی فعالتری را در عرصه منطقه و جهان با اولویت کشورهای همسایه در پیش بگیرد. بطور کلی دولت در این راستا چهار گام اساسی را برداشت:
⬅️توسعه دیپلماسی اقتصادی
⬅️توسعه روابط منطقهای
⬅️ پیوستن به پیمانهای بزرگی همچون شانگهای ، بریکس و افزایش همکاری با سازمانهایی همچون اکو و اتحادیه اقتصادی اوراسیا
⬅️هماهنگی و پیوند دیپلماسی با میدان
◽️ یکی از کارهای برجسته دیپلماسی سیزدهم احیاء، تعامل و ارتقاء روابط با کشورهایی همچون روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان،هند،پاکستان، جمهوری آذربایجان، عربستان سعودی ، امارات متحده عربی و ... بوده است که در دراز مدت باعث کم اثر شدن تحریمهای آمریکا و غرب بر ضد ایران خواهد شد که یک نمونه آن افزایش صادرات تقریباً دو میلیون بشکه ای نفت در روز بوده است در حالیکه که این مقدار فروش در دولت دوازدهم حداکثر به سیصد هزار بشکه در روز می رسید.
◽️اقدامات ذیل حاصل تلاش دستگاه سیاست خارجه دولت سیزدهم بوده است که برابری می کند با چهار سال عمر یک دولت
👈توافق ایران و عربستان با میانجیگری چین
👈توافق ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی
👈امضای بیست سند همکاری در ادامه قرار داد ۲۵ ساله ایران و چین در سفر آقای رئیسی به چین
👈موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا
👈امضای سند همکاری ۲۰ ساله بین ایران و ونزوئلا
👈عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای
👈تفاهم نامه همکاری فرهنگی اجتماعی بین ایران، عراق، یمن، فلسطین، سوریه و لبنان
👈امضای قرارداد سه جانبه سوآپ گاز بین ایران، ترکمنستان و آذربایجان از خاک ایران
👈امضای تفاهم نامه همکاری های سیاسی و اقتصادی با سوریه در سفر وزیر خارجه ایران به دمشق
👈امضای ۱۴ تفاهم نامه با قطر در سفر شهید رئیسی به دوحه (سرمایه گذاری مشترک و توسعه زیرساخت ها)
👈امضای ۲۰ توافقنامه سند همکاری بین ایران و کشورهای غرب آفریقا
👈امضای سند تفاهم همکاری های اقتصادی- گمرکی بین ایران و تایلند
👈امضای یاداشت تفاهم همکاری علمی ایران و عراق
👈امضای یادداشت تفاهم همکاری های حمل و نقل هوایی بین ایران و امارات
👈امضای هشت سند و یادداشت تفاهم همکاری با ترکیه در سفر اردوغان به ایران
👈امضای چهار سند همکاری اقتصادی- سیاسی بین ایران و روسیه
👈امضای سند همکاری امنیتی با عراق
👈امضای سند همکاری ایران و کوبا
👈امضای سند همکاری سیاسی - اقتصادی ایران و مجارستان
👈امضای ۱۷ سند همکاری و یک بیانیه مشترک میان ایران و ازبکستان
👈امضای ۹ یادداشت تفاهم و سند همکاری بین ایران و قزاقستان
👈امضای ۱۷ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان
👈امضای تفاهم نامه همکاری های اقتصادی و نفتی با ونزوئلا
👈امضای ۱۲ سند همکاری بین ایران و عمان
👈امضای ۹ یادداشت تفاهم و بیانیه مشترک بین ایران و ترکمنستان
▪️اینها تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در دستگاه دیپلماسی سیزدهم بوده است 👆
👈نکته بعدی که در بالا هم به آن اشاره کردیم هماهنگی و پیوند دستگاه دیپلماسی با میدان بوده است که منجر به اقتدار و بازدارندگی هرچه بیشتر ایران اسلامی در سطح منطقه و بینالملل گردید که نمونه آن را میتوان در حمایت دولت سیزدهم از عملیات طوفان الاقصی و دفاع از مردم مظلوم غزه و همچنین در عملیات وعده صادق دید.
◽️بوجود آمدن نظم نوین در منطقه و نزدیکتر شدن سه قدرت ایران، روسیه و چین در مقابل جبهه غربی را هم می توان به دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم اضافه نمود.
◽️البته داستان عملکرد سیاست خارجه این دولت مفصل است. یادداشت طولانی شد و زبانم قاصر. به همین مقدار بسنده می کنم فقط می توانم بگویم دست مریزاد آقای رییسی. از شما و آقای امیرعبداللهیان مچکریم. شما بلد بودن زبان دنیا را ترجمه کردید👏👏
✍️ محسن صیاد قنبری
✅این مطالب را خوب به خاطر بسپارید تا چند روز دیگه کسی نیاد دوباره بگه شما زبان دنیا رو بلد نبودید!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔆رهبر انقلاب در پیام افتتاحیه مجلس دوازدهم، ضمن تشکر از نمایندگان، هیئت رئیسه و رئیس پرتلاش مجلس پیشین:
آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید
یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود
📝حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی، پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که صبح امروز توسط حجتالاسلام والمسلمین محمّدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین افتتاحیه دوره جدید مجلس شورای اسلامی قرائت شد، به شرح زیر است:
✏️بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد المصطفی و آله الطّاهرین سیّما بقیّةالله فی الارضین.
✏️اکنون که دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبههی خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیهی بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
✏️هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزهی ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانهی ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
✏️بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
✏️نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
✏️نکتهی دیگر دربارهی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
✏️نکتهی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
✏️نکتهی آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
✏️برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
✏️در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی یازدهم، بویژه رئیس پُرتلاش و هیئترئیسهی فعّال آن، تشکّر کنم.
والسّلامعلیکمورحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۳/۶
🌐 #با_ما_همراه_باشید
✅ @PaydariOnline
حجم وزنی صادرات غیرنفتی در دولت سیزدهم رکورد شکست
🔸براساس دادههای گمرک ایران؛ حجم صادرات غیرنفتی ایران در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۱۳۶ میلیون تن به ارزش ۴۹/۵ میلیارد دلار رسید که بلحاظ وزنی بالاترین مقدار صادرات غیرنفتی ایران در چند دهه اخیر است.
🔸این آمارها نشان میدهد رکوردهای قبلی حجم وزنی صادرات غیرنفتی برای سال ۱۳۹۸ حدود ۱۳۴ میلیون تن و سال ۱۳۹۶ با حدود ۱۳۳ میلیون تن بوده است.
🔸قابل ذکر است دلیل عدم رشد ارزش دلاری صادرات غیرنفتی به تناسب رشد وزنی در سال ۱۴۰۲، کاهش قیمتهای جهانی اقلام نفتپایه، پتروشیمیها و فلزات بوده است.
#اقتصاد_ایران
┄┅┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
📸 چیزهایی که از رئیسجمهور نُهم میخواهیم
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
۱۲ توصیه رهبرمعظم انقلاب به نمایندگان مجلس
به مناسبت آغاز کار مجلس
@abuhossein
در حفر خندق، پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله وسلم، اولین کلنگ را خود بر زمین زدند و مشغول کندن زمین شدند و مولا علی علیه السلام، خاک ها را بیرون می ریختند با این کار به جامعه اسلامی تفهیم کردند که فرمانده سپاه و پیشوای جامعه باید به مثابه دیگر افراد جامعه بوده و پیوسته باری از دوش آنها بردارد.
#اندیشه_نظامی_ایران
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🔰 کارنامه بلند موفقیتهای اقتصادی دولت در ۱۰۰۰ روز تلاش خستگیناپذیر
🔸آیتالله رئیسی در تقریباً ۱۰۲۰ روز دوران ریاست جمهوری و با تلاش خستگی ناپذیر، کارنامهای به جا گذاشت که فقط فهرست کردن آن به چند روزنامه کامل نیاز دارد.
🔸آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا در ژوئن سال ۲۰۲۳ نشان داد ایران با درآمد ۵۴ میلیارد دلاری از صادرات نفت در سال ۲۰۲۲، در میان اعضای اوپک، در رتبه پنجم ایستاد. بر اساس شاخص قیمت نفت استاندارد، درآمد ایران از صادرات نفت، ۱۵ میلیارد دلار در مقایسه با سال ۲۰۲۱ که فعالیت دولت سیزدهم آغاز شد، افزایش داشت.
🔻طبق آمار منتشره ۲۰۲۳ اوپک، ارزش صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۰ که هنوز فعالیت دولت سیزدهم آغاز نشده بود هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بود.
🔸این رکوردزنی متوقف نشد و طبق دادههای شرکت ورتکسا، صادرات نفت ایران در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴، به بالاترین سطح در شش سال گذشته صعود کرد. روزنامه فایننشیال تایمز با استناد به آمار شرکت ورتکسا نوشت:
🔻«میانگین صادرات روزانه نفت ایران طی این مدت، یک میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه بود که تقریباً همه آن به چین ارسال شد و حدود ۳۵ میلیارد دلار درآمد برای ایران به همراه داشت.»
🔸بانک جهانی گزارش داد که میانگین رشد اقتصادی ایران در سه سال پایانی دولت دوازدهم منفی دو و پنج صدم درصد بود اما رشد اقتصادی کشور با یک جهش چشمگیر در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب به پنج و شش دهم، پنج و نزدیک به شش درصد رسید.
🔸میزان تولید ناخالص داخلی (GDP)، بهترین روش برای سنجش اقتصاد یک کشور است. تولید ناخالص داخلی اسمی ایران نیز طی این دوره افزایش داشته و از ۱۹۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ به ۴۶۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ رسیده است.
🔸همچنین بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در اردیبهشت امسال متوسط افزایش قیمت مواد غذایی نسبت به اردیبهشت سال گذشته (تورم نقطه به نقطه) به ۲۲ و هفت دهم درصد رسید که تقریبا در چهار سال اخیر کمترین رقم است.
🔸گام بزرگ دیگر رئیسجمهور شهید، برای خنثیسازی تحریمهای پولی و بانکی بود. پس از سفرهای متعدد ایشان و سایر مسئولان ایرانی و روس، سرانجام زمینه دور زدن تحریم سوئیفت و اتصال پیامرسانهای بانکی دو کشور و همچنین بازگشایی خط اعتباری بین بانکهای ایران و روسیه ایجاد شد.
🔸پایان خاموشیهای مکرر برق، مدیریت شبکه با وجود افزایش مصرف و تامین و افزایش پایدار برق صنایع، تامین پایدار آب کشاورزی و شرب در شرایط کم بارشی بدون نق زدن از کمبودها و بدون دادن استرس کم آبی و بیبرقی به مردم، افزایش کیفیت آب شرب خوزستان با اجرای طرح غدیر و آبرسانی به همدان، شهرکرد و سنندج، تامین پایدار گاز خانگی و صنایع، تثبیت قیمت نان و بنزین با وجود افزایش نرخ ارز در سه سال اخیر، احیای ۹ هزار واحد تولیدی راکد، تثبیت یا کاهش قیمت مرغ و تخم مرغ و... از دیگر دستاوردهای اقتصادی دولت سیزدهم است.
#خبر_خوب
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi