💚 بصیرت چیست؟ ✍ علی شیرازی
💥امام خامنه ای فرمودند: اگر من بخواهم یک توصیه به شما بکنم، آن توصیه این خواهد بود که بصیرت خودتان را زیاد کنید؛ بلاهایی که بر ملت ها وارد می شود، در بسیاری از موارد بر اثر بی بصیرتی است.
💥معظم له فرمودند: شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویّت، شناخت دشمن، شناخت دوست، شناخت وسیلهاى که در مقابل دشمن باید به کار برد؛ این شناختها؛ بصیرت است.
💥اماممان فرمودند: بصیرت، قطب نمای حرکت صحیح در اوضاع اجتماعی پیچیده امروز است؛ به گونه ای که اگر کسی این قطب نما را نداشت و نقشه خوانی را بلد نبود، ممکن است ناگهان خود را در محاصره دشمن ببیند.
💥ایشان فرمودند: اگر بصیرت نبود، همان ایمان ممکن است انسان را به بیراهه بکشاند. کسی که علم ندارد، بصیرت درست ندارد به آنچه پیرامون او دارد میگذرد، گاهی اوقات میشود که راه را عوضی طی میکند؛ همه نیروی او نه فقط هدر میرود، بلکه به کجراهه او را میرساند و میکشاند.
💥معظم له فرمودند: بعضیها احساس دارند، احساس مسئولیّت میکنند، انگیزه دارند، امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایی خرج میکنند؛ اسلحه را به آنجایی که باید، نشانه نمیگیرند؛ این بر اثر بیبصیرتی است.
💥ایشان فرمودند: باید مراقب باشیم راه را خطا نرویم، اشتباه نکنیم، حق را با باطل عوضی نگیریم. قرآن به ما معیار داده. قرآن می فرماید که «مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَهِ وَ الَّذینَ مَعَه»؛ کسانی که با او هستند. بحث ما سر این است که آیا ما با پیغمبر هستیم یا نیستیم ــ راه این است دیگر ــ علامت دارد: وَ الَّذینَ مَعَهُ اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار؛ اگر شما دیدید این راهی که داریم می رویم، راهی است که کفّار را خوشحال می کند، بدانید که «اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار» نیستید، پس «مع رسول الله» نیستید، همراه پیغمبر نیستید؛ [امّا] اگر دیدید نه، این راهی که دارید می روید، استکبار را، دولت های قاهر ضدّ دین و ضدّ اسلام را ناراحت می کند، عصبانی می کند، خب خوب است؛ این «اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار» است. این شد ملاک و معیار. حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه کار می کنیم، بدانیم چه می گوییم؛ حرفی که می زنیم در جهت نقشه دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
👈 طبعا برای اینکه گفتار و رفتارمان در جهت نقشه دشمن نباشد، باید بدانیم دشمن کیست؟
💥مرادمان فرمودند: دشمن را بشناسید، ادامه صفوف دشمن را در داخل کشور بشناسید، روش های دشمنی را بشناسید، تبدیل شده و ترجمه شده آن روش ها در داخل کشور را هم بشناسید.
💥معظم له فرمودند: مهم تر از شناختن دشمن، شناختن دشمنی و روش دشمنی کردن اوست. اگر انسان بداند دشمن از چه راهی وارد می شود، حواس خود را جمع خواهد کرد.
💥ایشان در تبیین روش دشمنی فرمودند: وقتی قدرت های مستکبر بین المللی از یک نظامی ناراضی و ناخشنود باشند، یکی از راه هایی که یافتند و عمل کردند، این است که منتظر یک فرصت انتخابات بشوند، بعد در آن فرصت انتخابات، اگر کسانی که مورد رضای آن ها نیستند، بر سر کار آمدند، و آن هایی که آن ها می خواهند، بر سر کار نیامدند، آن وقت با یک حرکت نمایشی مردمی، اوضاع را برگردانند؛ با شعارهایی گروهی از مردم را توی صحنه بکشانند، با فشار در صحنه خیابان ها، آن چیزی را که با قانون به دست آمده است، با خشونت دگرگون کنند. این یک نقشه شناخته شده است.
💥معظم له در اوج فتنه سال ۱۳۸۸ فرمودند: امروز معلوم شده است که آن کسانی که در مقابل عظمت ملت ایران و در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند، آن ها بخشی از ملت نیستند؛ بلکه افرادی هستند یا ضد انقلاب صریح، یا کسانی که بر اثر جهالت خود و بر اثر لجاجت خود، کار ضد انقلاب را می کنند؛ و ربطی به توده مردم ندارند.
💥امام خامنه ای فرمودند: کسانی که فتنه سال ۸۸ را شروع کردند - حالا یا خودشان طراحی کرده بودند، یا دیگران طراحی کرده بودند؛ نمیخواهیم نسبتی بدهیم، ولی به هر حال این فتنه طراحی شده بود - به کار کشور ضربه سختی زدند. اگر این فتنه نبود، بلاشک کارهای گوناگون کشور بهتر پیش میرفت. این ها دشمنان را امیدوار کردند و روحیه دادند به کسانی که علیه نظام اسلامی جبههبندی کردهاند و یک جبههای تشکیل دادهاند. درست از همین ایام بود که موضوعی به نام «تحریمهای فلجکننده» علیه ایران نیز در دستور کار مقامات آمریکایی قرار گرفت.
👈 اگر بصیرت نباشد، اگر دشمن شناسی نباشد، اگر روش دشمنی را ندانیم، اگر مرزمان را با دشمن پررنگ نکنیم، اگر مرزمان را با فتنه گران پررنگ نکنیم، شریک دشمن و شریک تحریم های فلج کننده دشمن علیه کشورمان می شویم.
💥 امام خامنه ای؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۵ شهریور ۱۳۹۳ در دیدار اعضای هیئت دولت فرمودند: مسئله فتنه و فتنه گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است.
👈 باید همه، خصوصا خواص بر فاصله گذاری با فتنه گران و سران فتنه، پای بند باشند.
💥ایشان فرمودند: وقتی که سران استکبار، سران ظلم، اشغالگران کشورهای اسلامی، کشندگان انسان های مظلوم در فلسطین و در عراق و افغانستان و خیلی جاهای دیگر، می آیند وارد میدان می شوند، حرف می زنند، موضع می گیرند، خوب باید معلوم بشود این کسی که در نظام جمهوری اسلامی است، در مقابل این چه موضعی دارد؛ حاضر است تبری بجوید، بگوید من دشمن شمایم؟ ... انتظار از خواص این است که مرزشان را مشخص کنند، موضعشان را مشخص کنند.
👈 نقش بصیرت اینجا مشخص می شود. اگر بصیرت نبود، به جای حرکت در راه مستقیم، به بی راهه می رویم و درون چاه می افتیم.
♨️ برای رشد بصیرتمان باید:
☀️۱. دنیاطلبی را کنار بگذاریم،
☀️۲. از شهوت پرستی دوری کنیم،
☀️۳. دشمن را بشناسیم،
☀️۴. دوست را بشناسیم،
☀️۵. راه را و راهنما را بشناسیم،
☀️۶. ولایتمداری را بشناسیم،
☀️۷. جبهه حق را بشناسیم،
☀️۸. جریان های تاریخی و جریان های روز را بشناسیم،
☀️۹. پایه های اعتقادی خود را عمق بخشیم،
☀️۱۰. از سطحی نگری پرهیز کنیم،
☀️۱۱. مرزمان را با دشمن داخلی پررنگ کنیم،
☀️۱۲. از دشمن خارجی و استکبار جهانی تبری بجوییم.
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir
🇮🇷حماسه ۹ دی درکلام مقام معظم رهبری:
● یوم الله
● روز متمایز
● روز کاری بزرگ
● روز فهمیدن نیاز
● روز ماندگار درتاریخ
● روز فراموش نشدنی
● روز شناختن موقعیت
● روز تجلی قدرت الهی
● روز اتمام حجت برهمه
● روز احساس مسوولیت
● روز نمایان شدن روح ولایت
● روز دشمنشناسی ملت ایران
● روزافشای اهداف پلید دشمن
● روز تجلی یکپارچگی ملت ایران
● روز نمایان شدن دست قدرت خدا
● روز برخاسته از بصیرت مردم ایران
● روز حضور در صحنه بدون فراخوان
● روز حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب
● روز کاری غیرمتعارف و غیرمعمولی
● روز گشایش فصل تازه ای از بصیرت
● روز مشت محکم بر دهان فتنه گران
● روز حضور در لحظه مناسب وموردنیاز
● روز نمایان شدن روح حسین (علیهالسلام)
● روز وارد شدن آخرین ضربه ملت ایران به استکبار/ عمار ۱۱۰
✌️🇮🇷✌️
#فتنه
#بصیرت
#نهمدی۸۸
┏━━ 🎵 ━┓
🆔 @sot_enghelabi
┗━━ 🎵 ━┛
،،،،
آیتالله خزعلی نقل کرده که علامه مصباح به ایشان گفته بودند: «خاتمی سَیّئة مِن سَیِّئاتِ هاشمی»؛ یعنی خاتمی، تنها یکی از گناهان هاشمی است. آری، هاشمی، ریشهی «واگراییهای دههی هفتاد» بود که در نقطهی نهاییاش، به فتنهی سال هشتادوهشت انجامید. عاقبت شخصیتهای انقلاب، بسی متفاوت است...
https://virasty.com/Mehdi_jamshidi/1735364048853321314
📌 مواد مورد نیاز آشوب و اغتشاش در ایران:
📝 بخش اول کشورهای خارجی:
🔸تحقق شرایط مطلوب برای رژیم صهیونیستی : 👇
✅توافق با حماس: احتمالا نزدیک است
✅ادامه آتش بس با حزب الله
✅ادامه هرج و مرج در سوریه
❌ مهار قدرت یمنی ها: فعلا اتفاق نیفتاده
⁉️عدم قصد جمهوری اسلامی برای وعده صادق۳
❓کشور افغانستان: فعال سازی گسل های تکفیری و داعش
❓کشور سوریه؛ ارسال تروریست های تحریر الشام به سمت مرزها از طریق ترکیه و آذربایجان
❓کشورهای حوزه خلیج: کمک های اطلاعاتی و رسانه ای
☄ بستر لازم برای فتنه:
❇️ هماهنگی و سازماندهی امنیتی : واتس آپ
❇️ تاثیرگذاری سیاسی و نخبگانی: لشکرهای توئیتر
❇️ تاثیر گذاری عمومی و پخش تولیدات: اینستاگرام
✅ نقطه زن: هر گونه موفقیت تروریست های تحریر الشام در سوریه و فراغت بال رژیم صهیونیستی و موساد ارتباط مستقیم با امنیت ملی ایران دارد.
@gam_dovvom
دلبری از وزیر تورم ساز یا دلالی برای باخت در قمار مذاکره؟!
🔹سردبیر هر دو نشریه "صدا" و "هم میهن" یکی است.
🔻در حالی که مخالفت وزیر اقتصاد با ارز نیمایی و حذف این ارز موجب افزایش بیش از بیست هزار تومانی نرخ دلار در بازار آزاد شده، نشریه "صدا" ضمن تملق گویی، آقای همتی را لیبرالیستی در برابر پوپولیست ها (عوام فریبان) خوانده و از سیاست ارزی وی ستایش کرده است!
🔹جای مردم و معیشت آنها در این دلبری از وزیر تورم ساز کجاست، خدا می داند!
🔻مصداق پوپولیسم و عوام فریبی، کاریکاتور چندی پیش روزنامه هم میهن است که سیاست گران کردن خودرو و گاز و برق و لبنیات و... را به مثابه خنجر از پشت زدن (دولت) به مردم تصویر کرده بود! اما حالا قُل دوم همان نشریه، از گران کردن ارز به عنوان رفتاری لیبرالی تمجید می کند!
🔹هدف از افزایش بی تدبیری و فشار بر مردم چیست؟ تیتر هم میهن جواب می دهد: "ضرورت تغییر مسیر در سیاست خارجی". توضیح بیشتر اگر می خواهید، مراجعه کنید به سرمقاله حقارت آلود سردبیر نشریه صدا (شهریور ۱۳۹۹) که با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان از سوی ترامپ نوشت:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
🔹البته منطق فشار بر مردم و عصبانی کردن آنها، مسبوق به سابقه است. چنان که وعده های دروعین بسیار درباره قمار مذاکره با آمریکا در برجام دادند و سپس، سراغ عصبانی کردن مردم رفتند. سردبیر هممیهن، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره تصمیم بنزینی دولت روحانی، به سایت انصافنیوز گفته بود:
🔻«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که #قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی #خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر #عصبانی شود!»
🔹یادآور می شود روزنامه هممیهن چند ماه قبل در تحلیلی به دفاع از گران کردن بنزین پرداخته و مدعی شده بود: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
نور در تاریکی
🔦 گالیله گفت: «دانش، شمعی است که تاریکی جهل را روشن میکند.»
✅ هر سوال علمی، راهی است به سوی روشنایی بیشتر. 🌌
📌ولی اگر این شمع و چراغ در اختیار نااهل باشد، بیشتر و بهتر غارت میکند.
📍اینجاست که دین و اخلاق باید باشند تا دانش را به ایستگاه سعادت برسانند
#عقل_و_دین I #علم_و_دین
🌱 اندیشه رضوان
@andishehrezvan_official
📌به بهانه آتش زدن انجمن ایران و آمریکا در مشهد
🔻هجوم به انجمن ایران و آمریکا؛ ضدیت با امپریالیسم فرهنگی+ سند
📝انجمن ایران و آمریکا که به ظاهر با هدف تحکیم روابط فرهنگی ایران و آمریکا برپا شده بود مطابق با اسناد رفته رفته به پایگاهی برای بهائیان تبدیل شد و خشم عمومی را به عنوان نهادی بیگانه که فرهنگی غیر بومی را ترویج میدهد برانگیخت. همچنین با اوجگیری رویکردهای ضد امپریالیستی، تنفر نسبت به این نهاد تشدید شد.
#اسناد
🔗اینجا بخوانید:
https://irdc.ir/0002Xg
💠 گروههای معارض و سناریوهای محتمل برای سوریه (۱)
منبع : پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت -هوشنگ شیخی
برای بررسی سناریوهای پیشروی حکومت در سوریه، بررسی ترکیب و تعدد گروههای مختلف سوری مدعی در حاکمیت، بسیار حائز اهمیت است:
اولا، رویکرد کلیشهای غالب در برخی رسانهها، مبنی بر اینکه تنها بازیگر میدان تحولات جاری سوریه، جولانی و نیروهای تحریر الشام هستند، را باید کنار گذاشت. دوما، باید از خطای شناختی جلوگیری کرد، صرف شناخت سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ از فعالیتها و مواضع گروههای فعال در سوریه، امروز گرهگشا نخواهد بود و چه بسا زمینهساز خطای راهبردی شود. سوما، نباید تسلیم بازسازی تصویر (ریبرندینگ) رسانهها درباره گروهها و اشخاص شد و صبغه و سابقهشان نباید از نظر محو شود، اگرچه طبیعتا باید به تطور و تحول آنها هم توجه کرد تا از این رهگذر بتوان ماهیت واقعی آنها را بررسی نمود و درنهایت یک نسخه راهبردی و عملیاتی ارائه داد. چرا که امروز آن گروه سلفی تکفیری که راهبردهای نکایه، توحش، تمکین، انهاک و النصر بالرعب را بکار می برد، لباس جدید و روزپسند پوشیده و با ساعت هوشمند و ادبیات غیرخلافتی همه راهبردهای قبلی را نهی و نفی میکند، بنابراین نه کارنامه دیروزش و نه ادعای امروزش، هیچ یک به تنهایی نمیتوانند ملاک شناخت باشند، بلکه این برساختهها را باید با وضعیت کنونی میدان سنجید.
🔹درحالیکه بیش از ۶۰ گروه مختلف در تحولات سوریه حضور دارند، اما چهار دسته آنها مهمتر بوده و هر کدام به نوعی با نظام اسد درگیر جنگ بودهاند:
۱- جیش الوطنی که از پیکره ارتش آزاد سوریه، شامل دو جبهه یعنی جنبش آزادسازی و سازندگی و همچنین جبهه ملی برای آزادی تشکیل شده است و در جریان تحولات اخیر سوریه، اتاق عملیات فجر آزادی را شکل داده و ماموریت ابلاغی آن هم تسلط بر بزرگراه مواصلاتی ام ۴ و انقطاع مرکز با شرق و مسیر شرق و غرب سوریه بود. این گروه با ترکیه روابط تنگاتنگی دارد و گردانهای سلطان مراد، سلطان سلیمان شاه، صقور الشام، احرار الشام، جیش النصر، جیش الاحرا و چندین گروه دیگر در این دسته قرار میگیرند.
۲- هیئت تحریر الشام، پر سروصدا ترین گروهی است که اتاق عملیات فتح المبین را شکل داد و فرمانده آن، احمد الشرع یا همان ابومحمد جولانی مشهور است که طیفی از عناصر چند ملیتی را گرد هم آورده بود.. جولانی طیفی از لواء الحق، انصارالدین، انصارالتوحید تا گروه نورالدین زنکی و جیش العزه و السنه و چند گروه دیگر را نمایندگی و فرماندهی میکند.
3- نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) (PYD) با محوریت (حزب اتحاد دموکراتیک از اقمار پ.ک.ک) که ده سال است در شمال و شمال شرق سوریه تشکیلات خودگردان اعلام کرده و بر اساس آموزه های پ.ک.ک در این بخش از سوریه، 3 ناحیه و یک منطقه را به صورت کنفدراسیون مشخص کرده است و اخیرا نیز در منبج با این گروهها درگیر بوده است. البته برخلاف تصور غالب، قسد صرفا محدود به کردها نیست و تعدادی از عربها در کنار تعدادی از سریانیها، بخشی از آشوریها و ترکمنها در این ائتلاف هستند. با این وجود ائتلاف رقیب قسد هم در داخل جامعه کردهای سوریه از سالیان قبل شکل گرفته که متشکل از چندین گروه کردی است و تحت عنوان شورای میهنی کردستان سوریه (ENKS) فعالیت میکند و با حزب دموکرات کردستان عراق یعنی حزب بارزانی پیوند دارد و در تقابل با PYD و به طور کلی قسد فعالیت میکند.
۴- در جنوب و جنوب غرب سوریه هم فرماندهی جنوب شکل گرفته بود که متشکل از گروههای دروزی است که نسبتی با سه دسته دیگر ندارند و آنها هم مسلحان معطوف به گروه اقلیت دروزی در سوریه هستند که از قرار معلوم رژیم صهیونیستی هم امید زیادی به آن ناحیه از سوریه و گروه قومی- مذهبی مذکور دارد.
🔸درباره امکان اتحاد این گروهها در سوریه جدید و کنار گذاشتن اختلافات عمده باید گفت که، شاید برخی گمان کنند مرحله جولان سلاحهای سرگردان سپری شده و جولانی میتواند بر سوریه مسلط شود و به جای سرب داغ، صندوق رأی تصمیمگیر خواهد بود. این نوع تحلیل به نحوی سادهانگاری مساله در هم تنیده و پیچیده و پر چالش تحولات سوریه است. گروههایی که از یکدیگر دهها و حتی صدها تن کشتهاند، در شرایط فقدان اقتدار مرکزی در دمشق به آسانی راضی به کنار ماندن از قدرت نمیشوند و از این رو، هرگونه توافقی، بسیار بعید و حتی ناممکن به نظر میآید.
🔹اما بهطورکلی چه سناریوهایی برای آینده سوریه قابل تصور است:
وضعیت کنونی و پیشینه گروههای فعال در تحولات سوریه، نشانگر مرزهای سیالی بین آنهاست که هر آن، احتمال تعریف و بازتعریف هویت تکواره یا چندپاره هرکدام وجود دارد که اقدام یکی را علیه دیگری تسهیل میکند و در این میان تبدیل شدن به گروههای نیابتی بازیگران منطقهای و بینالمللی هم ماتریس آینده را تنوع میبخشد.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠سناریوهای محتمل برای سوریه(۲)
واقعیات میدانی در سوریه و تجارب منطقه نشان میدهد که بیدار شدن اژدهای تکفیر و تشدید درگیریهای قومی، طایفی و مذهبی مرحله بعدی است و احتمال بازگشت نیروهای زمان پریش کنونی به رویکردهای گذشته خود بسیار زیاد است و در این بازار شام؛ متاع بیثباتی و دست به دست شدن سرزمین شام متصور است.
استمرار اقدامات توسعهطلبانه رژیم صهیونیستی هم یک گزینه جدی است که زمینهساز اشغالگری بیشتر سرزمینهای عربی و اسلامی در چارچوب ایدئولوژی توسعهطلبی این رژیم خواهد بود.
احتمال شکل گیری مجدد روابط قبلی کشورهای منطقه با گروههای متنوع ذکر شده در سوریه برای کاهش مزیتها و منابع رقبا، جدیتر میشود.
در صورت عدم مهار و کنترل منازعات، احتمال تسری درگیری از منطقه پیرامونی به عمق خاک همسایگان و خصوصا عراق وجود دارد. به طوریکه هم مجموعهای متنوع از گروهها باید کماکان توسط ترکیه تغذیه شوند که منابع محدود ترکیه اجازه تداوم این بذل و بخشش را نمیدهد و هم برنامه تغییر ترکیب جمعیتی شمال سوریه و ایجاد منطقه حائل که سالهاست توسط ترکیه طرح شده است برای PYD به عنوان شعبهای از PKK این بار حکم مرگ و زندگی را پیدا میکند و با این وجود احتمال تنشزایی در ترکیه هم بالا خواهد رفت.
🔹به نظر میرسد با شرایط پیش آمده، تنها راه کاهش احتمال تنش و پیشگیری از تهدیدات برای منطقه، تقویت ابتکارات منطقهای و همکاری بین همه کشورهای منطقه در راستای منافع مشترک در سایه ایجاد منطقه امن است.
💠 میزبان#نگاه جستجوگرتانهستیم.
https://eitaa.com/negahh
بسمالله الرحمن الرحیم
عمری که یک نفس است
پشت یک ماشین نوشته بود:
<<کاش جاده زندگی هم دنده عقب داشت>>
واقعا عجب جمله عارفانه ای.
آری روزگار می گذرد اما حیف که حتی یکروز و یک ساعت و یک دقیقه و یک ثانیه از گذشته را هم نمی توان بازگرداند.
خدای متعال در قرآن کریم سوره مؤمنون می فرماید:
<<حَتَّىٰٓ إِذَا جَآءَ أَحَدَهُمُ ٱلۡمَوۡتُ قَالَ رَبِّ ٱرۡجِعُونِ لَعَلِّيٓ أَعمَلُ صَٰالِحا فِيمَا تَرَكتُۚ كَلَّآۚ إِنَّهَا كَلِمَةٌ هُوَ قَآئِلُهَا وَمِن وَرَآئِهِم بَرزَخٌ إِلَىٰ يَومِ يُبعَثُونَ تا آنگاه كه مرگ يكى از ايشان فرا رسد مى گويد پروردگارا مرا بازگردانيد شايد من در آنچه وانهاده ام كار نيكى انجام دهم نه چنين است اين سخنى است كه او گوينده آن است و پشاپيش آنان برزخى است تا روزى كه برانگيخته خواهند شد>>
در همین چند دهه اخیر چه بسیار انسانهایی که انقلاب خمینی را درک کردند اما هیچ قدمی در راه آن برنداشته و از دنیا رفتند و فرصتی برای جبران نداشتند.
چه بسیار افرادی که دوران هشت سال دفاع مقدس را به چشم دیدند و بدون یک روز حضور یا همراهی با جبهه حق ، چشم از جهان فرو بستند
چه بسیار افرادی که هتک حرمت مقدسات و نوامیس مسلمین را بدست داعشیان شاهد بودند و فرصتی در همراهی مدافعان حرم برایشان فراهم نشد
چه بسیار کسانی که در غبار فتنه های ۷۸ و ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱ واقع شدند اما نه تنها آبی به آتش فتنه نریختند که حتی با گفته ها و نوشته هایشان هیزم بر این آتش ریختند و سرانجام در استخر و یا هر جای دیگر قبض روح شدند.
یکشنبه سالروز یوم الله ۹ دی است؛ روزی که دریای ملت آتش فتنه مزدوران و فریب خوردگان را خاموش کرد و پانزده سال از آن حضور با شکوه و سرنوشت ساز مردم برای صیانت از انقلاب می گذرد . آنها که آنروز نیامدند، دیگر ۹ دی ۸۸ برایشان تکرار نخواهد شد.
و امروز هم جبهه حق و باطل ، جبهه ولایت الهی و ولایت شیطان ، جبهه ارزشها و ضد ارزشها کاملا روشن است و اگر در طرف درست این مواجهه نباشیم ، فردا فرصت جبران نخواهیم داشت
چه زیبا سروده است خیام:
از منزل کفر تا به دین یک نفس است
وز عالم شک تا به یقین یک نفس است
این یک نفس عزیز را خوش می دار
چون حاصل عمر ما همین یک نفس است
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya