🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 تغییر معنای نماز جمعه!
▪️◾️▪️
▪️رهبر معظم انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی صبح دیروز (شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۰۵) در دیدار خانوادههای شهدای خدمت، یکی از نکات برجسته درباره مرحوم شهید آلهاشم را تغییر معنای نماز جمعه خواندند و خاطرنشان کردند: «مرحوم آلهاشم از زمانی که به امامت جمعه تبریز منصوب شد، این نماز را از یک عمل عبادی صِرف به یک عمل جامع عبادی، معنوی، خدماتی و مردمی تبدیل کرد.»
▪️سیدمحمدعلی آلهاشم برای مردم تبریز، چهره شناختهشده و افتادهای بود. میتوانستند او را احتمالاً در اتوبوسهای شرکت واحد که برای جابهجایی مسافران استفاده میشد، ببینند. از اولین اقداماتی که پس از تصدی امامت جمعه تبریز انجام داد، برداشتن موانع بین مردم و مسئولان بود. ایشان در قامت امام جمعه، امامتش تنها مختص روز جمعه و صحبت پشت تربیون نبود، بلکه امام تمام روزهای هفته بود. بانی «میزهای خدمت» در کشور بود و اولین بار میز خدمت را در تبریز دائر کرد. هر هفته چند مدیرکل میآیند و به صورت حضوری به مشکلات مردم رسیدگی میکنند.
▪️ایشان با بدنه مردم ارتباط بسیار نزدیکی داشت و مشکلات مردم را رسیدگی میکرد. به بازار میرفت و به کسبه سر میزد، با خانوادههای شهدا دیدار و ارتباط قلبی با مردم داشت. شهید آلهاشم خودش را محدود به قشر خاص مذهبی و انقلابی نمیکرد. در استان آذربایجان و شهر تبریز طیفهای گوناگونی حضور دارند. ایشان میگفت ما با لیدرهای برخی گروهها و اقشار اجتماعی کاری نداریم، ولی جوانانی که دنبال آنها میروند، بچههای ما هستند و ما نمیتوانیم به آنها بیتوجه باشیم؛ لذا در مجامع ایشان حضور پیدا میکرد. نتیجه این نوع تعامل این بود که ایشان پدیده و الگویی شد برای همه مسئولان به ویژه ائمه جمعه که نمایندگان رهبر معظم انقلاب و امتداد گفتمان رهبری هستند و باید نمایانکننده سیره امام جامعه باشند. ایشان این تصویر ماندگار را نه در ذهن مردم تبریز و آذربایجان، بلکه در ذهن همه مردم به ویژه نسل جوان ما ماندگار کرد و تراز نماز جمعه را بالا برد و فرهنگ و مشی جدید در امام جمعهای ایجاد کرد.
✍️ #حسین_عباسیان
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
@Samen_Razavi
⚫️جدیدترین فهرست کاندیداهای اصلی در انتخابات ریاست جمهوری
▪️در اردوگاه اصلاح طلبان تاکنون حضور محمدرضا عارف،مسعود پزشکیان ،عبدالناصر همتی و محمد شریعتمداری قطعی شده است. اگرچه این افراد از نظر مشی سیاسی نزدیک به اصلاح طلبان هستند لیکن بر اساس اطلاعات موثق هنوز نتوانسته اند حمایت احزاب یا رهبران اصلاح طلب را جلب کنند.
▪️اطرافیان سید محمد خاتمی به لیست ۴ نفره شامل سید محمد صدر،مجید انصاری،رضا اردکانیان و علی اکبر صالحی رسیده اند و قصد دارند آنها را برای ثبت نام در انتخابات ترغیب کنند. گفته می شود حمایت اولیه خاتمی نیز از این فهرست اخذ شده و نهایتا و پس از اعلام صلاحیتها یکی از این افراد به عنوان کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان معرفی خواهد شد.
▪️در جبهه اصولگرایان نیز حضور سعید جلیلی،محمد باقر قالیباف،سعید محمد قطعی شده است. گفته می شود تحت شرایطی،احتمال حضور محسن رضایی نیز در انتخابات پیش رو وجود دارد.
▪️اعتدالیون در تلاشند با متقاعد کردن علی لاریجانی برای حضور در انتخابات در گردونه رقابت حضوری جدی داشته باشند.پیشتر نام محمد جواد ظریف نیز به عنوان کاندیدای این طیف که می تواند مورد توجه اصلاح طلبها نیز باشد مطرح شده بود اما بر اساس اطلاعات موثق دریافت شده،ظریف در انتخابات شرکت نخواهد کرد.
▪️علی جنتی،محمد باقر نوبخت و محمود واعظی اواخر هفته گذشته با برگزاری جلسه ای چند ساعته با علی لاریجانی از او برای حضور در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرده اند.
▪️محمود احمدی نژاد هم بر اساس آنچه خود اعلام کرده در حال بررسی شرایط برای اخذ تصمیم نهایی است. به نظر می رسد احمدی نژاد که تقریبا از رد مجدد صلاحیتش برای حضور در انتخابات، اطمینان دارد نهایتا برای پاسخگویی به هوادارانش و منتقل کردن بارمسئولیت عدم حضورش در انتخابات به حاکمیت،در انتخابات پیش رو ثبت نام خواهد کرد.
▪️اعلام نظر شورای نگهبان در خصوص فقدان وجود مانع قانونی در خصوص شرکت قالیباف،مخبر و اژه ای به عنوان روسای قوای سه گانه در انتخابات،شایعاتی که در زمینه احتمال حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری و غلامحسین اژه ای رئیس قوه قضاییه در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده بود را تقویت کرده است.
#انتخابات
https://eitaa.com/ahlghalam
⭕️ واکنش غافلگیر کننده آقای دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی به اظهارات اخیر روحانی در مصاحبه با اعتماد :
♦️....همان عصری که آقای روحانی نهاد ریاست جمهوری را تحویل رئیسی میداد خوب، می دانست چه خبره ؟
عکسی که از او با آقای رییسی گرفته شده در چهره اش یک تبسم ساختگی هست .
روزهای قبل در هیئت دولت همه ی وزرا واضح شاهد بودند که در بساط دولت هیچ نیست ، سه ماه فقط حقوق ها را با قرض و کلاه به کلاه کردن داده بودند معوقات و فوق العاده ومثل اینها که بماند ،روی هم انباشته به ماههای بعد حواله شده بود.
♦️سالهای قبل یعنی ۹۷ و۹۸ و۹۹ و۱۴۰۰را همه در جریان هستند آقای همتی در آن جلسه با اساتید بازش کردند ، ۲۰۰ هزار میلیارد تولید پول بی پشتوانه [ (قلابی)] برای دادن حقوق کارمندان دولت.
♦️وقتی سال ۱۴۰۰حقوقها را دولت تدبیر وامید اضاف کرد در آن جلسه هیئت دولت با خواندن درصد اضاف شدنها برای تصویب همه می خندیدند یعنی مسخره بود، آخه با کدام پول ؟!
♦️این اضافه حقوق بی رویه با پول بی پشتوانه، کندن یک خندق جلو دولت بعد و پیشرفت کشور بود ارزش پول را نابود کرد .
روحانی روز تحویل دولت یقین داشت این سید ساده دل(رئیسی) نه بزودی؛ بلکه، بلافاصله که دولت را تحویل گرفت از همان ساعت به بن بست می خورد .
♦️از طرفی هم چون چیزی باقی نگذاشته بود برای فرار از ساختمان ریاست جمهوری عجله داشت ، از صحنه جرم بگریزد و رفت در خانه قایم شد . ترس داشت فردا بیایند با دستبند وپابند اورا برای محاکمه ببرند.
♦️... وقتی رئیسی اولین جلسه خودرا با همان وزرای کابینه دوازدهم بدون روحانی برگزار کرد آقای جهانگیری بی خجالت و با خاطر جمعی از اینکه رئیسی قاطع و جواب حاضر نیست هم با این جسارت که او پشتوانه رای بالایی ندارد وزمینه ی بلوا و فتنه وجود دارد در آن جلسه چشم در چشم باخیال راحت صراحتاً گفت ما حتی پول نداریم حقوق این برج کارمندان را بدهیم .
♦️آقای رئیسی فقط یه جمله تعرضی با مزاح گفت : پس اون تدبیر وامید کجاست ؟
بعدش گفت : ملتی که خدا را دارد به چه کنم ؟چه کنم ؟مبتلا نمیشه. بن بست نداریم.
دژپسند ادامه داد:
...من نمی دانم اسم جنگ اکراین وروسیه را چه بگذارم به قول امام الطاف اللهی بود ؟ همینکه رئیسی جای روحانی انتخاب شد [عدو شود سبب خیر ]، رسانه های غربی خودشان شوک وارد کردند ، نوشتند یک تندرو بنیاد گرا به نام رئیسی جایگزین مذاکره و تعامل با غرب سرکار آمد ،پس از انتخاب رئیسی، چند روزه قیمت نفت ۲۰ دلار افزایش یافت و توی شهریورماه سیل پول وارد خزانه شد بعدش هم در وین دیگه برجام احیا شدنی نبود، دوباره نفت بالا رفت و شعله جنگ اکراین قیمت نفت را کَند و به ۱۰۰ دلار وبیشتر رساند.
👿 دژپسند در پایان گفت :
...بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست.
خدا لعنت کندروحانی و دارودسته خبیثش
را که عامدانه قصد نابود کردن جمهوری اسلامی را داشت
انشالله بحق خون شهدا و امام شهدا
وخون سید شهدای خدمت هرکسی در هرلباسی خیانت به کشور اسلامی را در فکر خود دارد نابود ذلیل در دنیا و آخرت بشود امین
هیچکس نمیداند در اراک چه گذشت و او چه کرد....
✍🏼پرستو علیعسگرنجاد
من بیست سال در اراک زندگی کردم.
وقتی میگویند #هپکو من دقیقاً میدانم دارند از چه حرف میزنند. افتخار مدرسهٔ دولتی من این بود که هر سال ما را ببرد اردوی بازدید #کارخانه_هپکو.
من خیلی کوچک بودم که فهمیدم هپکو اولین و بزرگترین کارخانهٔ تولید تجهیزات سنگین، نه فقط در ایران، که در کل خاورمیانه است. موقع بازدید هپکو محو عظمتش شده بودم. در ۱۳سالگی بابت گزارشی که از آن بازدید نوشتم، در مدرسه تقدیر شدم، تازه گزارشی که مال سال ۸۳ بود، قبل عصر اینترنت، قبل این همه رشد و بالندگی صنایع کشور.
مادر شاگردم طلاق گرفت و رفت.
پدر دوستم از فرط غم، سرطان گرفت.
یکی از آشناهایم از شدت استیصال درگیر اعتیاد شد.
همهشان کارگر هپکو بودند
و همهٔ این بلاها، طی چهار سال اتفاق افتاد، از ۹۴ تا ۹۸ که بزرگترین کارخانهٔ تجهیزات سنگین خاورمیانه با سر زمین خورد.
کارگران هپکو در دولت مردی که برای بازدید از کارخانهها از اتومبیل ضدگلولهاش پیاده نمیشد، به خاک سیاه نشستند. دولت بنفش، هپکو را دو بار به ثمن بخس، به بیتعهدترین و غیرمتخصصترین گزینههای غیربومی واگذار کرد. همزمان، تمام قطعاتی را که پیش از آن کارگران اراکی با دست هنرمند خودشان در هپکو میساختند، وارد کرد!!! تولیدات هپکو ماهها خاک میخورد و بازار پر از قطعهٔ خارجی بود…
به همین سادگی، صنعتیترین شهر ایران که سهم مردمش از همهٔ ثروتش فقط دود و سرطان و کمبود بوده و هست، به آشوب کشیده شد. فضا امنیتی شد. اعتصاب پشت اعتصاب. بیفایده. هپکو شده بود درد لاعلاج، اسباب نفرت کارگرانی که روزگاری وقتی آرم کارخانه را میدیدند، سینهشان را جلو میدادند و به آن افتخار میکردند…
سیدابراهیم رئیسی هپکو را نجات داد.
رئیسی امید را به کارگران اراکی برگرداند.
رئیسی یکی از مهمترین کارخانههای ایران را احیا کرد.
رئیسی نان گذاشت سر سفرهٔ #نان_گزیده_ها
رئیسی با همان صبر و آرامش و تقوا و متانت عجیبش، درد کارگران هپکو را شنید و خودش آستین بالا زد تا دوباره چراغ کارخانه روشن شود.
در خیابان آزادی تهران، هنگام عبور تابوت شهید سیدابراهیم رئیسی، وقتی کارگران هپکو با صدای بلند زار میزدند و به سر و سینه میکوفتند.
روی برگهای نوشته بودند: «جامعهٔ کارگری ایران داغدار شد».
کارگرهای هپکو، رئیس جمهور مملکتشان را یکی مثل خودشان و از خودشان میدانستند.
من تا آخر عمر، هروقت آرم هپکو را ببینم
دلتنگ مردی میشوم
که توهین شنید و قضاوت و تمسخر شد
اما آنقدر بیخوابی کشید و دوید تا کارگران هپکو، شب راحت بخوابند.
🔴 جامعه نیازمند آگاهیست. مردم باید هوشیار باشند ما به کمتر از #مثل_ابراهیم رضا نمیدهیم
کانال ولایت آخرالزمان
@velayateakharazaman
🔴 سعید جلیلی سیاستمدار و مدیر اجرایی است
🟠 زادهٔ مشهد مقدس متولد ۱۳۴۴ میباشد.سیاستمدار و دیپلمات ایرانی است که هماکنون بهعنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعّالیت میکند.
او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکنندهٔ هستهای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت.وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بودهاست.
🟠 جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد اما پیش از انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.
🟠 جلیلی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده پاسدار بوده و در عملیات کربلای ۵ پای خود را از دست داد.
🟠 وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است.و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.
سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ و پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای که بر آن نوشت، و به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
همچنین وی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارا مباشد.
🟠 دکتر سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ به ریاست ادارهٔ بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده میشود و تا سال ۱۳۷۵ عهده دار این سمت بود
. پس از آن، تا سال ۱۳۷۶ که سید محمد خاتمی به ریاستجمهوری میرسد، بهعنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت میکند. پس از آنکه این مسولیت از وی گرفته شد، به عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری به فعالیت مشغول شد.
در دولت محمود احمدینژاد وی به عنوان معاون اروپا و آمریکا به وزارت امور خارجه بازگشت و به فعالیت پرداخت. در این مدت، بههمراه علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
در سال۱۳۸۶، سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی شد.
پس از آن رهبر فرزانه انقلاب در سال ۱۳۸۷ طی حکمی جلیلی را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. از آن زمان تا روی کار آمدن دولت یازدهم سعید جلیلی، رهبری جناح ایرانی را در مذاکرات هسته ای به عهده داشت.
در سال ۱۳۹۲ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، علی شمخانی جایگزین سعید جلیلی شد و به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🟠 شاید بتوان جلیلی را یکی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی کشور دانست که این شکوفایی جز در سایه تعهد،تخصص و تفکر انقلابی به دست نیامده است.
🌹 حوزه انقلابی
.
📚 کتاب صبح شام؛
( روایتی از بحران سوریه )
خاطرات شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان
👤 پدید آور:
🔹 محمد محسن مصحفی
📝 معرفی:
❁ کتاب صبح شام مجموعهای از خاطرات «شهید حسین امیرعبداللهیان» از جنگ تروریستی سوریه را روایت کرده است. ابتکار تدوین این خاطرات به توصیهی شهید حاج قاسم سلیمانی باز میگردد. سردار سلیمانی یک سال قبل از شهادت خود و در دیداری به شهید حسین امیرعبداللهیان تأکید کرد که برای انتقال پیام رشادتها، شهادتها، شجاعتها و حتی جنایات و خیانتها در سوریه و منطقهی غرب آسیا، بخشی از خاطرات خود را مکتوب و منتشر کند.
📡 اطلاعات:
🔹 انتشارات سوره مهر | سال ۱۴۰۰ | صفحه شمار: ۲۹۳ صفحه.
🌷 اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی / دانشنامه و مرکز اسناد:
📱 @Doc_d_moghadas
#معرفی_کتاب #وزیر_مقاومت #اسناد
.
42.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تمرین غواص ها
... جابجایی و حمل موانع
جنب و جوش رزمنده ها ....
دوران جنگ تحمیلی
📌اهداف دشمنان با تحریم انتخابات
اهدافی را که بیگانگان ومعاندان با تحریم #انتخابات در این روند دنبال میکنند:
۱- دلسرد کردن مردم و ناامید کردن مردم و حتی نیروهای وفادار به انقلاب برای شرکت در انتخابات
۲- القای عدم تأثیر انتخابات در تحول و اصلاح امور کشور
۳- نادیده انگاشتن دستاوردها ونقاط قوت نظام در عرصههای مختلف علمی، صنعتی، دفاعی، بینالمللی و....
۴- معطوف کردن مشکلات کشور به راهبردها و سیاستهای کلان نظام
۵- مشروعیت زدایی از نظام با القای عدم پشتوانه و حمایتهای مردمی
۶- احیای جریان غربگرا در ایران و تلاش برای حفظ حضور آنها در قدرت بهعنوان ناجی ایران
۷- ایجاد اختلاف و دوقطبی کردن مردم دامن زدن به دوقطبیها در فضای داخلیها در آستانه انتخابات
۸- تخریب همهجانبه کاندیداهای منتسب به جریان انقلاب
۹- مهار اقتدار ایران و جبران شکستها از نظام اسلامی در عرصههای مختلف داخلی، منطقهای و بینالمللی.
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
📌 دفاع از نظام در برابر فتنه ها
حضرت زینب (س) :
🔹 ای خدعه گر ها، ای کسانی که تظاهر کردید! شاید خودتان باور هم کردید که دنباله رو اسلام و اهل بیت(ع) هستید؛ اما در امتحان این جور کم آوردید، در فتنه اینجور کوری نشان دادید.!؟
✍ در زمان حال، شما رفتارتان، زبانتان با دل تان یکسان نبود. به خود مغرور شدید، خیال کردید ایمان دارید، خیال کردید همچنان انقلابی هستید، خیال کردید همچنان پیرو امیرالمومنین هستید، در حالی که واقع قضیه این نبود.
از عهده مقابله با فتنه بربیائید، نتوانستید خودتان را نجات دهید.
🇮🇷دکتر محمد سجاد شیرودی...👇
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
🎙@drshiroody
📌آمریکا گرفتار در سه جبهه
نیکی هیلی سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل :
روسیه، چین و ایران در یک ائتلاف نامقدس کنار هم گرد آمده اند زیرا آنها از آزادی، دموکراسی و بیشتر از همه از آمریکا متنفرند!
پی نوشت:
نظام سلطه آمریکایی اکنون خود را در سه جبهه گرفتار می بیند؛
یک بحران در اوکراین، یک بحران در غرب آسیا و یک بحران پیش رو در تایوان.
جالب است بدانید آمریکایی ها ایران را مقصر اصلی الهام بخش برای ایستادگی در مقابل نظم مورد نظر آنها در جهان می دانند و معتقدند تا ایران مهار نشود دو جبهه دیگر هم مهار نخواهد شد !
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
.
.
رزمایش بزرگ ارتش چین پیرامون جزیره تایوان
✍سید نیما موسوی
ارتش چین از روز ۲۳ مه رزمایش بزرگی را پیرامون جزیره تایوان آغاز کردهاست. رزمایشی که برای نخستین بار دامنه وسیعی حتی در سطح جزایر پیرامون تایوان همچون کینمن و ماتسو را شامل میشود. علاوه بر این در رزمایش مجازات شاهد تمرینات نظامی برای حمله به اهدافی در داخل تایوان نیز هستیم.
پیشتر در اوت ۲۰۲۲ پس از سفر نانسی پلوسی به تایوان و دیدار با "سایاینگوون" رییسجمهور وقت تایوان نیز رزمایس مشابهی از سمت چین انجام شد. در آن رزمایش چین اعلام کرد که خط میانه بعنوان مرز دریایی را به رسمیت نمیشناسد. حال تنها چند روز پس از تحلیف "لایچینگته" رییسجمهور جدید تایوان و سخنان وی در این مراسم رزمایش مجازات در دامنهای وسیعتر از رزمایش ۲۰۲۲ در حال انجام است. حال پرسش اصلی اینجاست که هدف از انجام چنین رزمایشی آیا مقدمهچینی برای حمله به تایوان است و یا رویهای برای دادن هشدار جدی به مقامات تایوان؟
نگارنده معتقد است که جنس این رزمایش هشداری جدی به تایوان است تا مانع از تبدیل "لایچینگته" به زلینسکی دوم شود. تصویب کمک ۸ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان نیز ظرفیت ذهنی استقلال بیشتر از چین و مقابله با سیاست چینواحد را در وی شدت بخشیدهاست. ولی این رزمایش فراتر از تهدید نیست زیرا چین علاقهای به امنیتیسازی سیاستخارجی خود ندارد. اگر چه از سنگر کشورهای تحت تحریم همچون ایران، ونزوئلا و روسیه برای دریافت انرژی ارزان و تقویت سنگر امنیتی بهره میگیرد ولی اولویت چین برخلاف روسیه مسئله امنیت نیست. برای چین در حال حاضر حفظ رابطه اقتصادی با اروپا و فروش خودروهای برقی به آلمان و فرانسه اولویت بیشتری دارد. آن هم جاییکه درست چند روز پیش دولت چین مسافرت بدون روادید اتباع چند کشور اروپایی از جمله آلمان و فرانسه به این کشور را تمدید کرد.
داغ کردن تهدید تایوان ظرف یک دهه آینده و معاصر با رشد هند در صنایع ریزتراشه و نیمههادی فرصتی برای امریکاست تا با امنیتیسازی سیاست خارجی چین، روابط اروپا و چین را دچار خلل کند. همافزایی میان ناتو در شرق اروپا و آئوکاس در شرق آسیا در جهت همین مسئله است.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
زنان، ابزار سیاست خارجی آمریکا!
🔸 جریان استکبار بارها از موضوع #زنان برای توجیه مداخلات سیاسی خود و جهتدهی جریانهای سیاسی استفاده کردهاند. طی دو دهه گذشته، یکی از اصلیترین بهانههای دولت ایالات متحده آمریکا برای اشغال و حضور نظامی در منطقه غرب آسیا، وضعیت وخیم زنانِ این کشورها و لزوم حضور آمریکا و ناتو به عنوان منجی زنان منطقه بوده است.
🔻 برخلاف دروغپردازیهای رسانههای آمریکایی درباره وضعیت بد زنان افغانستان، قانون اساسی افغانستان که در سال ۱۹۶۴ نوشته شد، حقوق پایه بانوان را از جمله حق رأی و پرداختِ برابر نسبت به مردان را به رسمیت شناخته بود. همچنین تعدادی از زنان نیز به پستهای مهم #سیاسی و عضویت در پارلمان و قضاوت رسیده بودند. تحصیل دختران در مدارس و دانشگاهها، حضور در مشاغل پزشکی، معلمی و کارمندی نیز از اوضاع مناسب زنان در افغانستان حکایت دارد.
🔰مشاهده متن کامل مقاله #حجت_الاسلام_راجی در روزنامه کیهان
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir