وضعیت سامانههای دفاعی ایران پس حمله صهیونیستها
✍مهدی جهان تیغی
برای درک اینکه آینده و سرنوشت سامانههای دفاعی ایران پس حمله صهیونیستها چگونه خواهد بود، صرفاً نیازمند اطلاعات و جزئیات محرمانه از پایگاههای نظامی مورد هدف قرار گرفته شده نیستیم و میشود از روندهای شکلگرفته در میدان نبردهای اخیر، درباره آینده و سرنوشت آن سخنانی قابلاعتنایی گفت.
1️⃣ ایران در عملیات وعده صادق یک، عملیاتی بزرگ را طراحی کرد و سپس بر پایه آن تجربه گرانقدر، به یک جهش بزرگ در فرود و اصابت موشکها و شکست سامانههای دفاعی اسرائیل و همه متحدانش، دستیافت. این تجربه مهم نظامی همچنین یک ذهنیت بزرگ در میزان آسیبپذیری و قدرت آسیب رساندن به رژیم صهیونیستی ایجاد کرد. فرامتن آن نیز این بود که قدرت و اراده انجام اقدامات تهاجمی در ایران علیه اسرائیل را تعمیق و بسیاری از ذهنیتهای انحرافی و دستوپاگیر را هم از بین برد. ضمن اینکه ماهیت و روشهای عملیات روانی اسرائیل را لو داد و واقعیت آنچه در میزان و توانایی قدرت دفاع از خود به تصویر میکشاندند، نیز نمایان کرد.
2️⃣ اینک بخشی از اقدامات نظامی دیشب اسرائیل علیه برخی اهداف نظامی در ایران را از همین منظر میتوان دید. ایران یک تجربه پدافندی جدید در یک مواجهه حقیقی با یکی از عملیاتهای تهاجمی و سطح بالای جهانی ولو محدود یافته، کسب کرد. گرچه عملکرد و میزان موفقیت هیچ سامانه پیشرفته دفاعی در جهان بینقص و صددرصد نیست ولی در برآوردهای اولیه رسمی اعلام شده، تجربه جدید پدافندی ایران با موفقیتهای خوبی هم همراه بوده است. تجربه آموختن و ارتقا دفاع و سامانههای های پدافندی، برطرفکردن نقاط ضعف در میانه نبرد، بخش تکمیل یافته و ناگزیر جنگهای نوین هست. این خود یک فرصت به شمار میآید و ایران نیز از دفاع مقدس تاکنون نشان داده که در میدان نبرد قدرت پیداکردن و ارتقایافتن نظامی را خوب بلد هست. همانند وعده صادق 1 و 2، اینک در ایران بسیاری از ذهنیتهای انحرافی دست و پایگیر و بزرگنمایی شده دشمن در انجام عملیاتهای تهاجمی از بین خواهد رفت. ضمن اینکه حجم عملیات روانی اسرائیل و واقعیت آنچه در قدرت تهاجمی از خود به تصویر میکشاندند، نیز خواهد شکست و میزان آن حقیقیتر خواهد شد.
3️⃣ دقیقترین محاسبات و تصورات نظامی نیز، باید در میدان واقعی راست آزمایی شوند. اگر برخی نیز تصور میکنند که بر اساس آنچه از تحلیلها و در ورقها پیشازاین درباره ابعاد و آیندهپژوهی تقابل نظامی ایران و اسرائیل خوانده یا نوشتهاند و صرفاً بر همان اساس در حال نسخهپیچیدن در شرایط فعلی هستند، سخت در اشتباه هستند، زیرا هم متفکرین و طراحان نظامی در ایران و هم در رژیم صهیونیستی ضمن رجوع و انجام طراحیها و تجربههای قبلی، در حال بهروز کردن و کسب تجربیات و آزمونهای جدید و برآوردهای مجدد میدانی درباره یکدیگر هستند.به همین دلیل باید با این نبردها همراه و بهروز شد و منقطع از یکدیگر آنها را نباید دید و سپس آن را تحلیل کرد. اینگونه وقتی نگاه کنیم، سلسله اتفاقات از وعده صادق یک و دو تا این هجوم غیرقانونی اسرائیل به ایران را یک فرایند در حال طیشدن برای دو طرف است و تقریباً هیچ نسخه قدیمی از قبل تعیین شدهای ضمانت صددرصدی برای تعیین تکلیف همه ابعاد نبرد میدانی در شرایط غیر قابلپیشبینی فعلی را ندارد و تجربه این چند ماه دو طرف نیز همین را نشان میدهد. بااینحال کسی پیروز است که با فرایندهای جدید همراه شود، بهروز شود، طراحی جدید کند و سپس در صورت لزوم جسارت اجرای تجربه جدید داشته باشد و البته در همه این مسیر نه دچار تعلل و نه شتابزدگی شود.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
🇮🇷🚩بسم الله قاصم الجبارین🚩🇮🇷
تحلیل مهم از تجاوز هوایی اسرائیل به ایران
حملات هوایی حداکثری اسقاطیل به ایران با پدافند حداکثری ایران شکست خورد و طرح دشمن در نطفه خفه شد و قوی ترین و پرحجم ترین حمله هایی بعد از جنگ دوم جهانی شکست خورد.
با توجه به شکست موج اول حمله اسقاطیل، اراذل و اوباش سازمان یافته ، چون دیدند، حملات مقرره، ضعیف و کم اثر بوده است، از لانه های خود بیرون نیامدند و سناریو اعتراضات مثلا مردمی، در نطفه خنثی گردید و دشمن چون چنین دید، خود از ادامه سناریو ، خود داری کرد.
آنچه از این اتفاق به نظرم می رسد .
🔺️۱- با ادعای خود صهیونیستها عملیات وسیع بوده.
🔺️۲- عملیات اولیه با توجه به وسعت آن، به دلیل پدافند قوی ایران ، به اهداف خود در مرحله اول که برخورد تعداد زیادی موشک پرتابه به شهر های ایران بود ، محکوم به شکست شد .
🔺️۳- اراذل و اوباش نفوذی بعدی چون چنین حملات را خفیف دیدند ، از لانه های خود بیرون نیامدند .
🔺️۴- دنیا و منطقه و مردم ایران ، به قدرت پدافند هوایی ایران پی بردند و در سناریوهای احتمالی ، حملات هوایی ، در صد زیادی را برای شکست ، حملاتشان کنار می گذارند .
🔺️۵- برتری پدافند بومی ایران را دنیا دید .
🔺️۶- ایرانیان متوجه قدرت جلوگیری از پرتابه های دشمن توسط پدافند ایرانی شدند و خاطرشان از اقتدار پدافندی ، جمع گردید .
🔺️۷- کشور های شیوخ عرب خلیج فارس ، به اقتدار پدافندی و تکنولوژی ایرانی ، پی بردند .
🔺️۸- عده ای شایعه و محاسبات اشتباهی خود را در جامعه ، مبنی بر برخورد موشک به شهرهای ایران و گسترش اغتشاشات و اعتراضات مردمی ، را عملا دیدند
▪️حملات رژیم صهیونیستی با کمک آمریکا و بعضی از کشورهای منطقه، بسیار قوی بود. اما قوی تر از آنها پدافند بومی و هشیار ایران بود که چنین حملاتی را با کمترین خسارت ، سرکوب کرد.
🔺️ ۹- دشمن هر چه در توان داشت به صحنه آورد ولی، در همان اوایل حمله ، شکست خود را دیدند و بقیه سناریو را کنسل کردند .
🔺️۱۰- شکست حمله شنبه شب ، باعث دلهره تحو لات بعدی در کشورهای منطقه از اقتدار ایران گردید
🔺️۱۱- تئوری زیبا کلام که یک تیر چراغ برق در ایران سالم نمی ماند. از بین رفت.
🔺️۱۲- مقاومت ، دلش از اقتدار پدافندی ایران ، دلگرم شد، چین و روس هم قدرت موشکی غرب را تا حدودی حدس زدند ، که توان مقابله با آن را دارند .
🔺️۱۳- امید ضد انقلاب از حمله حمله کردن ، غرب و اسراییل به ایران ، ناامید گردید.
✍️تحلیلگر: بشیر حسین زاده
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باید قوی شد
🔸 برشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار امروز با خانوادههای شهدای امنیت
🆔 @snn_ir
دارم به این میاندیشم که این جنگ، امکان یک آشکارگی و تجلّی (disclosure) است. جنگ آنگاه که از زاویه موجود به آن مینگریم، تلخ و سیاه و گلوگیر است و آنگاه که از زاویه وجود آنرا میبینیم، به ظهور رسیدن و آشکارگی حقیقت است و حقیقت زیباست. جنگ، افشا میکند و از نسبتهای حقیقی پرده برمیدارد؛ آنچنان که گویی برادری گمشده را پس از سالها پیدا میکنیم یا به ناگاه خوابی خاطره انگیز را که پس از بیداری فراموش کردهایم، بهخاطر میآوریم. نسبتها و خاطرههای اصیل و حقیقی اغلب در لحظههای مردهی روزمره پنهان میشوند.
ما به استقبال جنگ نمیرویم و به آن اقبال نداریم، اما هنگامی که ناخواسته در معرکه میافتیم، آنچه را که گم کردهایم، مییابیم.
🔺️عکس: کودکی نجات یافته از بمباران؛ بعلبک/لبنان
#یادگاری
➕️ @yaminpour
✅ تبیین بیانات مقام معظم رهبری
💢رهبر انقلاب در دیدار امروز فرمودند: باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی بههم بخورد. اینها دچار خطای محاسباتیاند نسبت به ایران. اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانستهاند بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
✅نکات تحلیلی:
🔺آن چیزی که دشمن را در این برهه زمانی دچار خطای محاسباتی کرد را می توان در موارد فوق یافت: دوقطبی های موجود در جامعه ما ، فضای مجازی ولنگار و جنگ شناختی ، مشکلات معیشتی مردم و خسته شدن برخی افراد از هزینه های مقاومت، دگردیسی و استحاله فکری بخشی از جامعه امروزی به ویژه نسل z، تغییر سبک زندگی و دهها مورد دیگر که می تواند دشمن را به طمع بیندازد که به ایران حمله کند.
🔺حال این سئوال پیش می آید که چگونه می توان خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی را بر هم زد؟
🔺پایه و اساس اینکه بتوانیم محاسبات دشمن را به هم بریزیم و او را متقاعد سازیم که دیگر دچار خطای محاسباتی نشود و فکر تجاوز به ایران از ذهنش خارج شود، مسئله عدم پیام ضعف به دشمن است.
🎯چند راهکار برای این کار متصور است:
1⃣ دادن پیام قدرت ، انسجام و وحدت ملی به دشمنان 💪
2⃣ تلاش برای تحقق ایران قوی🇮🇷 در تمامی زمینه ها
3⃣ تقویت روحیه خودباوری و ایمان 🤲در بین جوانان 👥
4⃣ تحمیل اراده ملت ایران به دشمنان در موضوعاتی چون: تقویت باور «ما می توانیم» ، تاب آوری در برابر مشکلات😓 ، حضور در صحنه های مختلف اجتماعی و سیاسی ، جهاد کبیر و عکس خواسته های دشمنان حرکت کردن
5⃣ فراموش نکردن قوت و همبستگی ملی در عرصه های سخت و پیروزی های ملت در برابر دشمنان و اتکال و اتصال به قدرت الهی 🪐
✍ سعید میرزایی
🔴آیا شبکه های اجتماعی تبدیل به سلاح جنگ رسانه ای شده اند؟
✍ سید علیرضا آلداود
🔻شبکه های اجتماعی به طور فزاینده ای به سلاحی قدرتمند در جنگ رسانه ای تبدیل شده اند. این امر به دلایل متعددی اتفاق افتاده است:
1. دسترسی گسترده و سرعت انتشار: شبکه های اجتماعی به میلیاردها نفر در سراسر جهان دسترسی دارند و اطلاعات در آنها با سرعت نور منتشر می شود. این امر به افراد و گروه ها اجازه می دهد تا پیام های خود را به سرعت و به طور گسترده به مخاطبان هدف برسانند.
2. نفوذ در افکار عمومی: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی افکار عمومی را شکل دهند و بر باورها و نگرش ها تاثیر بگذارند. الگوریتم های این پلتفرم ها به گونه ای طراحی شده اند که محتوا را بر اساس علایق کاربران فیلتر می کنند، که می تواند منجر به ایجاد "حباب های فیلتر" شود و افراد فقط با اطلاعاتی مواجه شوند که با دیدگاه های آنها همسو است.
3. انتشار اطلاعات نادرست و تبلیغات هدفمند: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی برای انتشار اطلاعات نادرست، شایعات و تبلیغات هدفمند استفاده شوند. این امر می تواند به طور قابل توجهی بر افکار عمومی تاثیر بگذارد و به تشدید تنش ها و اختلافات در جامعه منجر شود.
4. جنگ اطلاعاتی و عملیات نفوذ: شبکه های اجتماعی به عنوان ابزاری برای جنگ اطلاعاتی و عملیات نفوذ توسط دولت ها، گروه های تروریستی و سایر بازیگران بدخواه مورد استفاده قرار می گیرند. آنها می توانند از حساب های جعلی، ربات ها و سایر تکنیک ها برای انتشار اطلاعات نادرست، ایجاد تفرقه و تضعیف اعتماد به نهادهای مختلف استفاده کنند.
5. تحریک احساسات و قطبی شدن: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی احساسات کاربران را تحریک کنند و به قطبی شدن جامعه منجر شوند. این امر می تواند به تشدید تنش ها و درگیری ها در جامعه منجر شود و به طور قابل توجهی ثبات اجتماعی را به خطر بیندازد.
6. تهدید به حریم خصوصی و امنیت: شبکه های اجتماعی می توانند به عنوان ابزاری برای جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران مورد استفاده قرار گیرند. این اطلاعات می تواند برای اهداف مختلفی مانند جاسوسی، تبلیغات هدفمند و دستکاری افکار عمومی مورد استفاده قرار گیرد.
🔴در نتیجه:
🔻شبکههای اجتماعی به طور فزاینده ای به سلاحی قدرتمند در جنگ رسانه ای تبدیل شده اند. این پلتفرم ها می توانند برای انتشار اطلاعات نادرست، تحریک احساسات، قطبی شدن جامعه و تضعیف اعتماد به نهادهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین ضروری است که کاربران و دولت ها آگاهی خود را در مورد این تهدیدات افزایش داده و اقدامات لازم را برای مقابله با آنها انجام دهند.
💡
📝نگاهی اجمالی به حمله اسرائیل به ایران
۱. در ساعات اولیه بامداد روز شنبه ۲۶ اکتبر ۲۰۲۴ م. (۵ آبان ۱۴۰۳ ش.) بیش از ۱۰۰ فروند جنگندههای F-15A/D Eagle از گردان پروازی ۱۳۳ [Knights of The Twin Tail] پایگاه تلنوف و جنگندههای F-16I Soufa از گردان پروازی ۲۰۱ [The One] پایگاه رامون، در قالب عملیاتی که به نام روزهای توبه [ימי תשובה] نامگذاری شده بود، بهقصد حمله به تأسیسات ایران از سرزمینهای اشغالی به پرواز درآمدند.
۲. این گردانها، با عبور از آسمان کشورهای اردن و عراق با استفاده از فضای هوایی عراق، که در اختیار ارتش امریکاست، اقدام به شلیک تعداد نامشخصی موشک بالستیک هوا پرتاب با کلاهک جداشونده (احتمالاً موشک بالستیک هوا پایه Rocks، یا موشک بالستیک هایپرسونیک Blue Sparrow و یا شاید موشک ناشناخته Golden Horizon) به سمت نقاطی در استانهای ایلام، خوزستان و تهران میکنند. تاکنون دو تصویر از لاشه (بوستر) موشکهای شلیکشده در عراق منتشرشده است. به نظر میرسد با توجه به تعداد نقاط اعلامی ارتش رژیم صهیونیستی باید بوسترهای بیشتری در عراق یا مناطق مرزی و یا حتی ایران یافت میشد!
۳. نقاط موردحمله قرارگرفته در استانهای مرزی خوزستان و ایلام، سایتهای پدافندی برد متوسط و برد بلند ارتش بودهاند. بر اساس بیانیه قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا(ع)، ۴ نفر از کارکنان پدافند هوایی ارتش به نامهای سرگرد حمزه جهاندیده، سرگرد سجاد منصوری، استوار مهدی نقوی، گروهبانیکم محمدمهدی شاهرخی فر، که در پستهای راداری، مشغول به مقابله با این جنگندهها بودند، به شهادت رسیدند. برخی گمانهزنیها از احتمال کمک جنگندههای F-16CJ/DJ نیروی هوایی آمریکا (که یک روز پیشازاین حمله از پایگاه هوایی اسپنگداهلم آلمان به خاورمیانه منتقل شده بودهاند.) در سرکوب پدافند مرزی غرب و جنوب غرب کشور را دارد.
۴. تصاویر ماهوارهای شرکت Planet و ویدئوهای آتشسوزی در حومه و شهر تهران، نشاندهنده چند انفجار در پایتخت کشور است. به نظر میرسد یک سایت راداری هاوک و S-300 در کهریزک (جنوب تهران)، ۴ ساختمان در سایت پارچین و ۲ ساختمان در سایت خجیر (شرق و جنوب شرق تهران) موردحمله قرارگرفته است. برخی ویدئوهای منتشرشده، سرعت برخی پرتابهها را بسیار اندک نشان میدهد این اتفاق در کنار عدم کشف تعداد زیاد لاشه و بوستر موشکهای شلیکشده از آسمان عراق و ویدئوهای شلیک ممتد گلولههای انفجاری توپهای ضد هوایی ارتفاع کم، تقویتکننده این احتمال است که رژیم صهیونیستی از پهپادها و ریز پرندههای انتحاری و یا موشکهای ضد زره با برد کوتاه (نظیر Spike که برای ترور شهید اسماعیل هنیه نیز بهکاررفته بود.) ،توسط عوامل داخلیاش، نیز استفاده کرده است.
۵. ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای ادعا میکند که به تأسیسات ساخت موشک و شرکتهای درگیر تولید قطعات در اطراف تهران حمله کرده است. باراک راوید، خبرنگار یهودی رسانه Axios ادعا میکند که هدف این حملات، مرکز تحقیق و توسعه موشکهای بالستیک و تأسیسات تولید سوخت جامد این موشکها (میکسر سیارهای تولید سوخت جامد) در پارچین، تأسیسات تولید موشکهای بالستیک در خجیر و همچنین یک شرکت تولیدکننده قطعات پهپادی (کارخانه نوآوران تکساز صنعت ملقب به تایکو) در غرب تهران بوده است. بررسیها نشان میدهد تأسیسات مورد هدف قرارگرفته در پارچین، سولههای تولید سوخت جامد برای موشکهای پدافندی کوتاه برد، ضد زره و دوشپرتاب بوده است که در سال 1399 افتتاح شده بوده و ربطی به برنامه موشکی بالستیک ایران ندارد و البته انتظار میرفت با انفجار ثانویه ناشی از مشتعلشدن سوخت جامد موجود در این ساختمانها، در تصاویر این تأسیسات آثار شدیدتری از انفجار مشاهده میشد! متأسفانه، یک شخص غیرنظامی که نگهبان کارخانه تایکو در بزرگراه فتح بوده، براثر حمله به این کارخانه، جان خود را ازدستداده است. این شرکت در حوزه ساخت تجهیزات حفاری و صنعت نفت مشغول فعالیت است.
۶. بررسی گزارشهای سامانههای نظارتی پرواز [ADS-B]،، نشاندهنده فعالیتهای مشکوک حداقل ۸ فروند هواپیمای سوخترسان KC-135 و KC-46 ارتش امریکاست که از ساعت ۲۳ شب جمعه ۲۵ اکتبر (۴ آبان) با برخاستن از پایگاه هوایی العدیده قطر و عبور از آسمان کشورهای کویت و عراق، تا ساعات پایانی بامداد شنبه ۲۶ اکتبر (۵ آبان) در حال گشت زنی با ترانسپوندر خاموش در آسمان کشور عراق بودهاند. چارچوب زمانی پرواز این هواپیماها، احتمال سوخترسانی به گردانهای پروازی متخاصم رژیم صهیونیستی را تقویت میکند.
۷. در ادامه تلاشهای رژیم صهیونیستی برای ناامن سازی ایران، در ساعت ۱۴ بعدازظهر ۵ آبان، گروهک تروریستی جیشالعدل با گشت انتظامی پلیس در گوهرکوه شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان درگیر شدند و ۱۰ نفر از نیروهای فراجا را به شهادت رساندند.
✍️میثم رجایی
@Tash_Baad
@donyayetahlil
حمله اسرائیل به تهران؛ بحران های هم افزا و جنگ بزرگ؟
پاسخ امروز اسرائیل کاملا نمایشی بود و نشان داد؛ بازدارندگی ایران در میدان و دیپلماسی موثر افتاده است. هم عبور موشک های بالستیک ایران از سپر دفاع موشکی اسرائیل و هم دیپلماسی آقای عراقچی در منطقه در یک پیکره هم افزا و همسو موفق شدند بازدارندگی موثری ایجاد کنند و اسرائیل را از ماجراجویی جنگی وادار به عملیات نمایشی کنند.
منبع: دیپلماسی ایرانی
برای دیدن ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
https://donyayetahlil.com/archive/54991/
#تحولات_منطقه #حمله_اسرائیل #جنگ_بزرگ #ایران #جنگ_جهانی #دنیای_تحلیل
@donyayetahlil
نبرد حق و باطل.pdf
8.32M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 به کلماتِ دشمن دقت کنید...!
✍ علی صمیمی
🔶 قبل از هر سخنی باید گفت در این ضرباتی که بین ایران و رژیمِ جانی گذشت بی تردید کشورمان دست برتر را داشت هم جلوه های بصری جذاب و هم نشان دادن قدرت نقطه زن بدون تلفات غیر نظامی و هم آسیب پذیری جدی اسرائیل
این پیش فرض هم به برتری مان کمک میکند که ما درگیر اسرائیل به تنهایی نیستیم بلکه اقلا چهار کشور به رهبری آمریکا در پدافند و ماجراهای امنیتی این باند را پشتیبانی میکنند.
🔶 از صبح مشغولِ بی بی سی هستم یک خط را دنبال میکند و مداوم تکرار میکند ماجرا کوچک بود و تمام شده و کشورها دنبال تنش بیشتر نیستند.
🔶 مواضع مسئولین ایران نیز دندان گیر و پر تنش نبود از پاسخ سخت و انتقام خبری نبود و بیشتر یک جمله تکرار شد که «پاسخ بنا به اقتضائات و وقت مناسب حق ماست» همین!
🔶 تا اینکه رهبر انقلاب امروز دو جمله مهم فرمودند که«اما کوچکانگاری آن و اینکه بگوییم چیزی نبوده و اهمیتی نداشت هم غلط است.»
و اینکه «بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد.»
و این امر را به مسئولین سپردند.
🔶 درست است سخن از انتقام نیست اما این بیان به مراتب از انتقام سنگین تر است این یعنی ایران بعد از وعده صادق ۱ و ۲ پیشبینی پذیرشده واین خطرناک است و باید برخوردمان ازین به بعدطوری باشدکه محاسبات دشمن راکاملابه هم بزند.
🔶 ازطرفی دوکلیپ بالاازسخنگوی ارتش و بی بی دوجمله عجیب داشتند
یکی گفت«دست اسرائیل بازتر شد» و یکی گفت«بعدازضربه به بازوان اختاپوس حالاسرش رانشانه گرفتیم»
به نظرمیرسه کوچک انگاری وعدم پاسخ ایران،دشمن رو جری میکنه!
⛔️نظر شما هم همینه؟
🔰@ali_samimi71
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبیهسازی حملهی دو شب پیش اسرائیل به ایران
🔺یک رسانه وابسته به اسراییل با تولید و انتشار انیمیشن فوق عملیات انجام شده بر علیه ایران را اینگونه توضیح داد.
🔺استراتژی اسرائیل این بود که ایران را در سه مرحله مورد حمله قرار دهد.
🔺مرحله اول، سایتهای هوایی سطح به سطح، تأسیسات راداری و ستاد فرماندهی دفاع هوایی ایران در تهران، ایلام و خوزستان را هدف قرار داد.
🔺مرحله دوم بر نابودی موشکهای بالستیک متمرکز بود، و در نهایت، مرحله سوم صنایع تولید نظامی را هدف قرار داد.
🔺برای جلوگیری از دفاع هوایی ایران، آنها از موشکهای «راکس» استفاده کردند که امکان حمله از موقعیتهای نزدیک به اهداف دشمن را بدون نیاز به نفوذ عمیق به خاک ایران فراهم میکرد.
🚫به طور شگفتانگیزی، سیستم دفاع هوایی باور ۳۷۳ ایران عملکرد بهتری از حد انتظار داشت و صهیونیستها را ناکام گذاشت.
#باید_بفهمند_ملت_ایران_کیست
تحلیل سیاسی ثامن
@tahlil_samen
❌نکته مهم!
⏪صحبتهای رهبری واضح بود و نیاز و تأویل و تفسیر نداشت، اسرائیل نشان داده که به صورت عادی اهل عقب نشینی و قطع شرارت ندارد مگر اینکه با ضربهای محکم سرجایش بنشیند
▪️نمونه بارز این حرف بنده سوریه است،
اسرائیل هر هفته به صورت منظم افراد و اماکنی را در سوریه هدف حملات تروریستی خود قرار میدهد چون در این عرصه قدرت بازدارندهای را احساس نمیکند.
▪️اسرائیل با ترور شهید سید رضی، زاهدی، حاج رحیمی، هنیه، سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین نشان داده که قصد عقب نشینی یا حتی کم کردن حملات خود را ندارد.
▪️این خط سیر ترور و خشونت در مورد ایران نیز ادامه خواهد داشت اگر پاسخ تجاوز و تعدی به خاک کشورمان را در سطح بالایی دریافت نکند.
▪️تمام سخن رهبری هم همین بود، محاسبات اسرائیل را به هم بزنید و به اسرائیل نشان دهید که با دم شیر بازی کردن چه تبعاتی دارد!
⏪بدون شک هر تفسیر به رأیی از سخنان رهبری مبنی بر عدم پاسخ یا مماشات جهت حفظ مصالح کشور، همدستی در جنایات آینده این رژیم ضد ملت ایران است، والسلام!
🌹 حوزه انقلابی
🆔 @tabloysiasi