👈چرا رهبر انقلاب از پذیرش زنان ضعیف الحجاب سخن گفتند؟!
👈آیا رهبری بیحجابی را به رسمیت شناخته است؟
رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه ۱۴ دیماه در دیدار اقشار بانوان فرمودند: «آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ نه. من قبلاً هم گفتهام؛ یک وقتی در سفری از سفرهای استانی که میرفتم، در جمع علما گفتم این را؛ علمای آنجا جمع بودند؛ گفتم چرا گاهی بعضی از شما این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است ــ که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است ــ متّهم میکنید؟ بنده وارد این شهر شدم، جمعیّت آمدند استقبال؛ شاید اقلّاً یکسوّم جمعیّت این جور خانمها هستند، دارند اشک میریزند؛ این را نمیشود گفت ضدّانقلاب است؛ این چطور ضدّانقلابی است که این جور با شوق و با حرارت و با انگیزه میآید و مثلاً فرض کنید در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکند؟ اینها بچّههای خودمانند، دخترهای خودمانند».
ایشان در ادامه با اشاره به حضور زنان ضعیف الحجاب در برنامهها و مراسمهای مذهبی گفتند: «من چند بار تا حالا در خطبهی نماز عید فطر این را تکرار کردهام که در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء ــ عکسهایش را برای من میآورند، حالا من که آنجاها را نمیتوانم [بروم] امّا تصویرش را برای من میآورند ــ زنها با ریختهای مختلف، قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن! میگویم ای کاش من هم میتوانستم این جور مثل این دختر، مثل این زن جوان اشک بریزم؛ این را چطور میشود متّهم کرد؟»
برجسته سازی این بخش از فرمایشات رهبر معظم انقلاب و نادیده انگاشتن سایر بیانات ایشان از سوی برخی رسانهها موجب شده تا منظومه فکری ایشان در خصوص مساله حجاب به درستی منعکس نشود. دیدگاههای ایشان در موضوع پوشش طی این سخنرانی و دیدارهای گذشته از این واقعیت حکایت دارد که:
♦️۱) این فرمایشات رهبری به معنای تساهل و تسامح شرعی نیست
حضرت آیت الله خامنهای به صراحت فرمودند: «حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود»؛ همچنین افزودند: «بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست».
واضح و مشخص است که رهبر معظم انقلاب، حجاب را یک "ضرورت شرعی" غیر قابل خدشه است که "باید رعایت شود" و هیچ تردیدی در وجوب آن وجود ندارد. لذا در هیچکدام از سخنرانیهایشان از این موضع شرعی عقبنشینی نکردهاند و بالعکس از آن به عنوان یک امر مسلم و تردیدناپذیر یاد میکند. به همین سبب نمیتوان فرمایشات رهبری در مورد پس نزدن افراد بدحجاب را به معنای تساهل و تسامح شرعی یا بیتوجهی به واجبات دانست.
۲) رهبری عدم رعایت حجاب را یک "نقص و ضعف" میدانند
ایشان عدم رعایت حجاب از سوی برخی از زنان را "تایید نمیکنند" و از آن به عنوان یک نقض یا ضعف نام میبرند: «این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است».
در بخش دیگری از سخنرانی خود عنوان کردند: «بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست». به تعبیری گرچه رهبر انقلاب در چارچوب سیاست جذب حداکثری، حتی علما را به پذیرش این طیف از جامعه دعوت میکنند اما در نگاه ایشان نشانهای بیتفاوتی و یا تأیید پوشش زنان ضعیفالحجاب دیده نمیشود بلکه از آن به عنوان نقصی یاد میکنند که بایستی برطرف شود.
۳) سخن از بدحجاب است نه بی حجاب
بررسی بیانات رهبری گویای آنست که روی سخن ایشان در مورد بانوان بدحجاب یا ضعیفالحجاب است که به تعبیر معظم له، زنانی که «یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است» اما در این سخنرانی در مورد پذیرش زنان بیحجاب سخن نمیگویند، مخصوصا افرادی که در قالب شبکههای فساد یا گروهکهای برانداز سعی در هنجارشکنی و ایجاد بحرانهای امنیتی و اخلاقی دارند.
از سوی دیگر رهبر معظم انقلاب ۱۷ اسفند ۹۷ در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام در مورد برخورد با زنان بیحجاب تاکید میکنند: «ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم.
ادامه
[خیر] ما او را تعقیب نمیکنیم، در خانه خودش است، کار شخصی میکند. آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد».
۴) نقد یک نگاه غلط
مقام معظم رهبری در بخش دیگری از فرمایشات خود در نقد یک ذهنیت و اندیشه غلط فرمودند: «قبل از انقلاب، حتّی بعضی از بزرگان تصوّرشان این بود که این آزادیِ ارتباط زن و مرد در غرب، موجب میشود که چشم و دل مردها سیر بشود و دیگر تخلّفات جنسی انجام نگیرد؛ تخلّفاتی که گاهبهگاه گوشه و کنار انجام میگرفت، وقتی چشم و دل مردها سیر شد، دیگر این تخلّفات انجام نمیگیرد؛ این جوری فکر میکردند! حالا شما نگاه کنید ببینید که چشم و دل اینها سیر شده یا حرصشان صد برابر شده با این تعرّضهای جنسیای که انجام میگیرد؟ دائم دارند میگویند. در محیط کار، در کوچه و بازار، در همه جا، حتّی در تشکیلات منظّم و آهنینی مثل ارتش ــ که زنها هم آنجا هستند ــ تعرّض انجام میگیرد! تعرّض غیر از فسق توافقی است». به این معنا که در صورت رهاسازی پوشش و غفلت از توسعه بیبندوباری در جامعه شاهد تبعات منفی آن در موضوعات آزار جنسی، مزاحمتهای خیابانی، تجاوز جنسی، افزایش موالید نامشروع و فروپاشی نظام خانواده خواهیم بود؛ پس نمیشود به مساله حجاب اسلامی بیتوجهی کرد.
5) هر کسی مسئولیتی دارد
طبق نظر رهبر انقلاب برخورد با ناامنی اخلاقی دارای سطوحی است که هر نهادی در مورد آن مسئولیتی دارد چنانکه ایشان سال ۱۳۷۰ در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی فرمودند: «ناامنی اخلاقی، یک مرحله کار فرهنگی دارد، یک مرحله کار مخفی دارد، یک مرحله ریشهیابی دارد. آنها کار دستگاههای دیگر است؛ اما آنجایی که جلوی چشم قرار میگیرد و موجب عدم امنیت اخلاقی جامعه میشود، آنکه باید وارد میدان بشود، نیروی انتظامی است» (۲/۱۱/۱۳۷۰).
۶) منطق پذیرش افراد ضعیفالحجاب
بیان شد که بحث رهبری در مورد پذیرش و جذب بانوان کم حجاب است و نه افراد هتاک و هنجارشکنی که عامداً به طور کامل کشف حجاب کردهاند. اما منطق دعوت رهبری برای پذیرش افراد ضعیفالحجاب چیست؟
نخست اینست که از نظر رهبر معظم انقلاب، ضعف حجاب [نه کشف حجاب] از سوی طیفی از بانوان که در سایر مسائل دینی مقید هستند، «موجب نمیشود که ما این [افراد] را از حوزهی دین و انقلاب و مانند اینها خارج بکنیم و خارج بدانیم؛ چرا؟ البتّه همهی ماها یک نقصهایی داریم، باید نقصها را برطرف کنیم؛ هر چه بتوانیم برطرف کنیم، بهتر است». البته تاکید معظم له بر اینست که همین نقص ظاهر هم بایستی برطرف است، نهادهای تبلیغی و فرهنگی به بهانه سیاست جذب حداکثری نسبت به رفع این نقیصه بیتوجه نباشند.
از سوی دیگر، زنان ضعیفالحجاب به این دلیل نباید ضددین و ضدانقلاب تلقی شوند که در مقابل مطالبات ضداسلامی معاندین ایستادگی کردند و نه تنها در فراخوانهای کشف حجاب دشمنان با آنان همراهی نکردند بلکه با بیتوجهی به جریان برانداز به آنها تودهنی زدند؛ چنانکه رهبری فرمودند: «در این قضایای اخیر، خب دیدید دیگر، علیه حجاب خیلی کار شد؛ چه کسی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوانها؟ خود زنها؛ زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما به آنها میگویید بدحجاب؛ امیدشان به اینها بود. اینها امیدشان این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند بکلّی کشف حجاب کنند، [ولی] نکردند؛ یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوانفرستنده».
♦️یک جمعبندی ساده
فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف زنان به معنای عقب نشینی از اصول شرعی و مساله حجاب اسلامی نیست چنانکه ایشان صراحتا بر آن تاکید کردند. نگاه مقام معظم رهبری آنست که یک انگاره ذهنی غلط که از سوی دستگاه تبلیغاتی معاندین به افکار عمومی تزریق میگردد، اصلاح شود و آن اینکه برخلاف ادعای رسانههای برانداز، زنان ضعیفالحجاب مخالف اسلام و انقلاب نیستند بلکه دل در گرو فرهنگ دینی و جبهه انقلاب اسلامی دارند. این واقعیت در جریان اغتشاشات اخیر به خوبی عیان شد که زنان ضعیفالحجاب نه تنها در فراخوانهای ضدانقلاب حاضر نشدند بلکه در اجتماعات میلیونی جبهه انقلاب اسلامی همچون سالروز مراسم ۱۳ آبان، تشییع پیکر شهدای گمنام و سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حضور پیدا کردند.
#پایان
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رکورد یک مادر(متخصص زنان و زایمان)
🔻۴۴سال طبابت💪
🔻۲۲هزار نوزاد متولد شده💪
🔻تولد ۱۰نوزاد در یک روز💪
🔻دوبار اخراج از دانشگاه 😱
🔻ویزیت و جراحی همسران شهدا رایگان
🔻۶فرزند و ۱۹نوه موجود و یک نوه قریب الفورود😄
ارزش چادر و سبک زندگی اسلامی و ساده از زبان خانم دکتر لباف
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
Part13_خون دلی که لعل شد.mp3
6.54M
📚مجــمــوعــه، کـــتــاب صــوتـی
🔺خـــون دلـــی کـــه« لعـــل شــد»
"🔻خــــاطــرات حــضــرت آیــت الله امــــام خـــامنـــه ای
«حـفظـه الله»
♻️از زنـــدان هــا و تبعـــید هــای، دوران مبـــارزات قبــل پـیروزی انقــلاب اســلامـی ایشــان
مظلوم تاریخ اما مقتدار
قســمــت: 13
#ظهورنزدیک است
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
حرف خاص_سوره کوثر.mp3
22.68M
#حرف_خاص
✦ رمزگشایی از سرنوشت جهان، در کوتاهترین سوره قرآن
#استاد_شجاعی
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
کدام رهبری در جهان به دستان
دختر خردسال بوسه میزند؟
کجای جهان مقام زن را انقدر
گرامی و با ارزش میدانند؟
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
سینه ی خود را شکافتم، به هر جای آسمان رفتم این سید (خامنه ای) را دیدم. باید قنبر حضرت خامنه ای کبیر بود.
علامه حسن زاده آملی(ره)
👤 حاج مهدی سلحشور
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غوغای مداح اردبیلی
در سالروز ولادت حضرت فاطمهی زهرا سلامالله علیها
#مادر #میلاد_حضرت_زهرا
#لبیک_یا_خامنه_ای
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
🔴 مگر در غرب زن خانه دار هم داریم
🔶 چرا غرب این دوگانه خانه داری، اشتغال را ایجاد کرد و به آن نام فمنیست نهاد؟
🔘به گفته راکفلر که بنیانگذار فمنیست است، دلیل رواج این دیدگاه اولا گرفتن نقش تربیتی وجایگاه مقدس مادری از زن و دوما : تربیت کودکان طبق الگوی مورد علاقه سرمایه داری در مهد ومدارس سوما : اجبار زن به اشتغال و گرفتن مالیات از زن است که هر سه اینها مخالف تعریف اسلام از خانه داری زن است.
🔘گمان نکنید همه در غرب فمنیست را دوست دارند، جریان های روانشناسی روز متوجه آثار شوم این دوگانه ها شده اند و پیامد های آن را به تصویر میکشند
امروز زن غربی جایگاه معنوی زنانگی ونقش مادرانگی و روحیات زنانه را از دست داده است و این محل مناقشه روانشناسان غربی است.
🔘وقتی در جامعه ای دخترانگی و مادرانگی و زنانگی رنگ ببازد تنها چیزی از زن برای یک خانواده خواهد ماند، کارکرد جنسی است لذا تنها سرمایه زن برای جلب توجه مردان است و اینجا هم محل آغاز خشونت های مدرن مثل جراحی های سنگین زیبایی بر علیه زن میشود.
⏪این برنامه و نقشه شوم علیه جایگاه زن در ایران هم با اسم زن زندگی آزادی در حال اجراست
زنان ما خود باید عمق خطر را حس و مانع شیوع این فرهنگ در جامعه شوند.
.
✍عالیه سادات
#غرب_شناسی
#زن_در_غرب
#غایت_فرهنگ_غرب
#دشمن_شناسی
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش خانــھ
به عھدهی زن اســت…😌
#ولادت_حضرت_زهرا
#روز_مادر
#ارزشها
#مقام_زن_در_اسلام
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
💬 #گزیده_بیانات | افتخار به زن بودن، مباهات به مادر بودن
👈🏻 «مروری بر بیانات رهبر انقلاب درباره نقش بیبدیل مادری و همسری زنان
🌺 به مناسبت فرا رسیدن ایام ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها و روز زن، «خط حزب الله» گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی نقشِ «همسری و مادری بانوان» در داخل خانواده را مرور میکند.
🔺 نقش مادری و همسری مسأله اساسی و حیاتی است
🔹 زن در خانواده یک وقت در نقش همسری ظاهر میشود، یک وقت در نقش مادری ظاهر میشود؛ هر کدام یک خصوصیّتی دارند... من بارها گفتهام، عقیدهام هم همین است، که مهمترین و اصلیترین وظایف زن هم اینها است. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ مسألهی مادری، مسألهی همسری، مسألهی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است... شما [بانوان] اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشتهی دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است. کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلاً محور این است. ۱۳۷۰/۱۰/۴
🔺 مدیر داخل خانه، زنان هستند
🔹 وظایف داخل خانهی زنان، نه اهمیّتش کمتر از وظایف بیرونی است و نه اینکه زحمتش کمتر است. شاید زحمتش بیشتر هم باشد. او هم برای اینکه این محیط را اداره کند، به تلاش و کوشش احتیاج دارد. چون مدیر داخل خانه زنان هستند... خیلی کار ظریفی است. فقط هم ظرافتِ زنانه از عهدهی انجام این کار بر میآید. هیچ مردی امکان ندارد بتواند این ظرافتها را رعایت کند. ۱۳۸۱/۶/۶
🔺 زن مظهرِ آرامش است
🔹 در نقش همسری، زن در درجهی اوّل مظهرِ آرامش است: وَ جَعَلَ مِنها زَوجَها لِیَسکُنَ اِلَیها؛ آرامش. چون زندگی تلاطم دارد؛ مرد در این دریای زندگی مشغول کار و تلاطم است؛ وقتی به خانه میآید، احتیاج به آرامش دارد، احتیاج به سکینه دارد. این سکینه را زن در خانه ایجاد میکند؛ لِیَسکُنَ اِلَیها؛ [یعنی] مرد در کنار زن احساس آرامش کند؛ زن مایهی آرامش است. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🔺 مادرها مایهی ادامهی نسلند
🔹 در مورد مادریِ نقش زن، نقش حقّ حیات است... جان انسانها در مشت مادرها است؛ مادرها به فرزند حقّ حیات دارند. محبّتی که خدای متعال در دل مادر نسبت به فرزند قرار داده، یک چیز بینظیر است؛ یعنی اصلاً هیچ عشقی از این نوع نیست، به این کیفیّت نیست که آن را قرار داده. صاحب حقّ حیات است، بعد ادامهی نسل؛ مادرها مایهی ادامهی نسلند، یعنی نسل بشر با «مادری» است که ادامه پیدا میکند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🔺 مادر، فرهنگ و معرفت و تمدن را به فرزند منتقل میکند
🔹 اگر زنان ما از لحاظ رتبهی معرفتی و بینش و معلومات، سطح خود را ارتقاء دهند، این نقش [مادری] با هیچ نقش دیگری، قابل مقایسه نیست... مادر است که فرهنگ و معرفت و تمدن و ویژگیهای اخلاقىِ یک قوم و جامعه را با جسم خود، با روح خود، با خُلق خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند. همه تحت تأثیر مادران هستند. آنکه بهشتی میشود، پایهی بهشتی شدنش از مادر است. ۱۳۸۴/۵/۵
🔺 تربیت عاطفی فرزند، نقش اختصاصی مادر است
🔹 شما اگر بچهی خودتان را در خانه تربیت نکردید، یا اگر بچه نیاوردید، یا اگر تارهای فوقالعاده ظریف عواطف او را با سرانگشتان خودتان باز نکردید تا دچار عقدهی [عاطفی] نشود، هیچ کس دیگر نمیتواند این کار را بکند؛ نه پدرش، و نه به طریق اولی دیگران؛ فقط کار مادر است. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🔺 تربیت فرزندان بارفتار و گفتار مادر است
🔹 مادر میتواند فرزندان را به بهترین وجهی تربیت کند. تربیت فرزند به وسیلهی مادر، مثل تربیت در کلاس درس نیست؛ با رفتار است، با گفتار است، با عاطفه است، با نوازش است، با لالائی خواندن است؛ با زندگی کردن است. مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میکنند. هرچه زن صالحتر، عاقلتر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد. ۱۳۹۲/۲/۱۱
🔺 مادرها مایهی انتقال عناصر هویّت ملّیاند
🔹 مادرها مایهی انتقال عناصر هویّت ملّیاند؛ هویّت ملّی یک چیز مهمّی است. یعنی هویّت یک ملّت، شخصیّت یک ملّت در درجهی اوّل به وسیلهی مادرها منتقل میشوند؛ زبان، عادات، آداب، سنّتها، اخلاقهای خوب، عادتهای خوب، اینها همه در درجهی اوّل به وسیلهی مادر منتقل میشود... افشانندهی بذر ایمان در دلها؛ مادرها هستند... اخلاق را همین طور. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
#سرمشق_فاطمی
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزیده_بیانات
🔺 مسؤولیّت اجتماعى زن با انجام مسئولیّت خانوادگى منافات ندارد
🔹 خانمها اگر گفته میشود که مسؤولیّتهاى خانوادگى دارند، یعنى مسؤولیّت امور داخلى خانه این به معناى این نیست که مسؤولیّت اجتماعى از دوش اینها برداشته است. بایستى این مسؤولیّت را هم حفظ کنند و هر مقدارى که با وجود حفظ این مسؤولیّت توانایى دارند، آن توانایى را به مسؤولیّتهاى اجتماعى و سیاسى هم ضرب کنند. ۱۳۶۳/۱۲/۴
خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست.۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🔺 کار بیرون خانه زنان، نباید به سهم خانه ضربه بزند
🔹 شما زنان کار هم دارید، بیرون هم هستید، جراحیتان را هم میکنید، مریضتان را هم میبینید، فلان کار علمی را هم میکنید، فلان طرح را هم مینویسید، فلان درس را هم در دانشگاه میدهید - همهی اینها به جای خود محفوظ - اما بایستی سهم «خانه» را هم در نظر داشته باشید... اگر دیدید آن کارتان به این قضیه ضربه میزند، باید برایش فکری بکنید. این، مهم و اساسی است. ۱۳۷۰/۱۰/۴
🔺 دورکردن زن از فرزندداری و خصوصیات زنانه افتخار نیست
🔹 زن بودن، برای زن یک نقطهی امتیاز است، یک نقطهی افتخار است. این افتخاری نیست برای زن که او را از محیط زنانه، از خصوصیات زنانه، از اخلاق زنانه دور کنیم. خانهداری را، فرزندداری را، شوهرداری را ننگ او به حساب بیاوریم. فرهنگ غربی خانواده را متلاشی کرد. ۱۳۹۱/۴/۲۱
🔺 زن به یک تکیهگاه مطمئن عاطفی و روحی نیاز دارد
🔹 بعضی خیال میکنند زن کمبودش این است که مشاغل بزرگ و سروصدادار ندارد! خیر؛ مشکل زن این نیست. حتّی آن زنی هم که شغل بزرگی دارد، به محیط امنی در خانواده، به یک شوهر مهربانِ بامحبّت، به یک تکیهگاه مطمئن عاطفی و روحی -که شوهر و مرد اوست- نیازمند است. طبیعت و نیاز عاطفی و روحی زن این است؛ باید این نیاز برآورده شود. ۱۳۷۶/۷/۳۰
🔺 کار زنهای خانهدار باید ارزشگذاری ویژه شود
🔹 زن در خانواده عنصر محوری است... مرد باید قدردان باشد. جامعه باید قدردان باشد. حتماً بایستی بر روی کار زنهای خانهدار ارزشگذاری ویژه بشود. بعضی میتوانستند بروند کار بگیرند، بعضی میتوانستند تحصیلات عالیه بکنند، بعضی تحصیلات عالیه هم داشتند - من دیدم زنانی را از این قبیل - گفتند ما میخواهیم این بچه را بزرگ کنیم، خوب تربیت کنیم، نرفتیم کار بگیریم. زن نرفته کار بگیرد، آن کار هم زمین نمانده؛ آن ده نفر دیگر رفتند آن کار را گرفتند. باید از اینجور زنی قدردانی شود... تأمین اقتصادیشان، بیمهشان، بقیهی چیزهائی که لازم است، باید در نظر گرفته شود. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🔺 باید به زنانِ شاغل برای مادری و خانهداری کمک شود
🔹 وظیفهای بر دوش دولت است. باید به آن خانمهائی که حالا به هر دلیلی، به هر جهتی، با هر ضرورتی، کار تماموقت یا نیمهوقت را قبول کردهاند، کمک بشود تا بتوانند به مسئلهی مادری برسند، به مسئلهی خانهداری برسند. با مرخصیها، با زمان بازنشستگی، با مدت کار روزانه، به نحوی بایستی دولت کمک کند تا این خانمی که حالا به هر دلیلی آمده اینجا شاغل شده، بتواند به آن قضیه هم برسد. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
#سرمشق_فاطمی
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | حقِ مادری
🔻 رهبر انقلاب: در مورد مادریِ نقش زن، نقش حقّ حیات است؛ یعنی زن تولیدکنندهی موجوداتی است که از او به وجود میآیند. او است که حمل میکند، او است که وضع میکند، او است که تغذیه میکند، او است که نگهداری میکند. جان انسانها در مشت مادرها است؛ مادرها به فرزند حقّ حیات دارند.
🌷 رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، کلیپنوشت "حقِ مادری" را منتشر میکند.
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخواد به مامانش تبریک بگه از باباش تشکر میکنه...
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای امام زمانم چه کنم؟
ما برای #امام_زمان عج دلتنگی نداریم...😔
#استاد_شجاعی
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
🔹این مرد با انقلابش دنیا رو تکان داد، اما در جواب عروسش که میگوید خوش به حال شما که کارهای بزرگی برای اسلام کردید، پاسخ میدهند: من حاضرم همه کارهای بزرگ رو بدهم به شما، در عوض ثواب دو ساعت بچه داری را به من بدهید!
این است جایگاه زن و مادر در اسلام
#روز_زن #روز_مادر
🔺سخن سدید
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بهترین هدیه زن و شوهر به یکدیگر
🌷 #استاد_پناهیان
#میلاد_حضرت_زهرا
#روز_مادر
#روز_زن
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز.سهم روز چهل وششم
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت436 : شايسته ترين مردم به بزرگواری آنكه بزرگواران را با او بسنجند.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت437 : (از امام پرسيدند عدل يا بخشش كدام يك برتر است، فرمود:) عدالت هر چيزی را در جای خود می نهد، در حالی كه بخشش آن را از جای خود خارج می سازد، عدالت تدبير عمومی مردم است، در حالیکه بخشش گروه خاصی را شامل است، پس عدالت شريف تر و برتر است.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت438 : مردم دشمن آنند كه نمی دانند.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت439 : زهد بين دو كلمه از قرآن است كه خدای سبحان فرمود: ( بر آنچه از دست شما رفته حسرت نخوريد و به آنچه به شما رسيده شادمان مباشيد.) و كسی كه بر گذشته افسوس نخورد و به آينده شادمان نباشد، همه جوانب زهد را رعايت كرده است.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت440 : خواب ديدنها چه بسا تصميم های روز را نقش بر آب كرده است.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت441 : فرمانروایی، ميدان مسابقه مردان است.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت442 : هيچ شهری برای تو از شهر ديگر بهتر نيست، بهترين شهرها آن است كه پذيرای تو باشد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت443 : (وقتی خبر شهادت مالك اشتر كه رحمت خدا بر او باد، به امام (علیه السلام) رسيد فرمود:) مالك! چه مالكی؟ به خدا اگر كوه بود، در سرفرازی يگانه بود و اگر سنگ بود، سنگی سخت و محكم بود، كه هيچ رونده ای به اوج قله او نمی رسيد، هيچ پرنده ای بر فراز آن پرواز نمی كرد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت444 : چيز اندك كه با اشتياق تداوم يابد، بهتر از فراوانی است که رنج آور باشد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت445 : اگر در كسی خصلتی شگفت ديديد همانند آن را انتظار كشيد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت446 : (امام به پدر فرزدق، غالب بن صعصعه فرمود:) شتران فراوانت چه شده اند؟ (پاسخ داد، ای اميرمؤمنان، پرداخت حقوق آنها را پراكنده ساخت امام فرمود:) اين بهترين راه مصرف آنها بود.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت447 : كسی كه بدون آموزش فقه اسلامی تجارت كند، به رباخواری آلوده شود.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت448 : كسی كه مصيبتهای كوچك را بزرگ شمارد، خدا او را به مصيبتهای بزرگ مبتلا خواهد كرد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت449 : كسی كه خود را گرامی دارد، هوا و هوس را خوار شمارد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت450 : هيچ كس شوخی بی جا نكند جز آنكه مقداری از عقل خويش را از دست بدهد.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت451 : دوری تو از آن كس كه خواهان تو است نشانه كمبود بهره تو در دوستی است و گرايش تو به آن كس كه تو را نخواهد، سبب خواری تو است.
❈══ ೋ🌿🌹🌿ೋ══❈
📒 #حکمت452 : فقر و بی نيازی ما پس از عرضه شدن بر خدا آشكار خواهد شد.
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(18).mp3
7.12M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز چهل وششم از حکمت ۴۳۶ تا حکمت ۴۵۲
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
🔊 چه کنیم #نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟
👤 #شهید_مطهری
🔹 اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه #خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
🔸 امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو #نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند.
✅ یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
💢 ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را #مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که #انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و #شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📙 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۲۷۸
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 چرا مهربانی خدا را قبلا و عمیقا باور نداریم؟
🌸 اگر بنا بود وقتی کار خوبی انجام می دهیم، خدا سخنی به ما بگوید، چه می گفت؟ [در قرآن خداوند متعال پاسخ این سوال را به ما داده است.]
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
#حرف_اول_و_آخر
کارد که به استخوان میرسد /
شدّت که به انتهایش نزدیک میشود /
همانجا که روی زمین میافتیم و دیگر ادامه راه، برایمان ممکن نیست و داد میزنیم؛
متیٰ نصر الله؟ / پس کجایی خدا؟ ...
✿ همانجا
دقیقاً یک قدم تا "نصرت خدا" فاصله داریم!
اگر بتوانیم یاد بگیریم؛
در اوج شدّتها، با داشتنِ خدا شاد باشیم/
از او به فَرَح برسیم /
از او لذّت ببریم /
و در آغوشش آرام بگیریم ...
✿ اگر یاد بگیریم؛
در اوج خستگی هم، زمین نخوریم و بپّریم؛
نصرت خدا برای برداشتن شدّت، حتماً میرسد!
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
انسان شناسی ۱۹۷.mp3
12.16M
#انسان_شناسی ۱۹۷
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
⏳ والوزن یومئذٍ الحق / میزان تشخیص در روز قیامت، حق است!
← قرآن میگوید؛ بعد از تولد به برزخ، آدمها را وزن میکنند!
وزنِ حق درونشان را،
و وزنِ باطل درونشان را !
⚡️ آنچه شما صرفاً در ظاهر رعایت میکنید؛
نمیتواند نجاتتان دهد،
مگر آنکه بر وزن حقِ درونی شما افزده باشد!
چگونه این اتفاق میافتد؟
تحلیل های سیاسی اجتماعی در جهاد تبیین👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
🌍 @jahad_org
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯