PTT-20231011-WA0008.opus
2.49M
🔴 *تحلیل سید مختارموسوی پژوهشگر ونویسنده در حوزه دین وعلوم انسانی اسلامی وتحلیلگر سیاسی درباره طوفان الاقصی .*
♦️ *تاریخ : ۱۸مهرماه ۱۴۰۲*
♦️ *مدت زمان : ۱۸ دقیقه*
✅ *کانال نشر آثارسید مختارموسوی در شبکه رسانی ایتا*
https://eitaa.com/s/seyedmokhtarmousav/
PTT-20231014-WA0009.opus
1.82M
🔴 *تحلیل شماره ۳ #سیدمختارموسوی درباره #عملیات_طوفان_الاقصی در سرزمینهای اشغالی فلسطبن عزیز.*
♦️ *دراینفایل به طور اختصاصی به این سوال*
*جمعی از کاربران پاسخ داده می شود ، که پرسیده اند:*
*نظر شما درباره کشتن وبه اسارت گرفتن غیر نظامیان صهیونیستی چیست ؟*
🌹🌹🌹
به کانال نشرآثار #سیدمختارموسوی پژوهشگر ومولف درحوزه دین وعلوم انسانی اسلامی وتحلیلگر سیاسی و #کهنه_سربازولایت بپیوندید .👇👇
https://eitaa.com/s/seyedmokhtarmousav/
طوفان الاقصی ۴.mp3
18.18M
تحلیل شماره ۴ درتاریخ ۲۴ مهرماه ۱۴۰۲
🔴 #سیدمختارموسوی پژوهشگر ومولف درحوزه دین وعلوم انسانی اسلامی وتحلیل گر سیاسی از استان خوزستان پاسخ می دهد :
🔹آیا رژیم صهیونیستی به غزه #حمله_زمینی می کند ؟
🔹آیا حضور #ناوهای_آمریکایی در آبهای منطقه، برای پشتبانی از رژیم صهیونیستی جهت حمله نظامی زمینی به غزه است ؟
🔹درکل تحلیل شما درباره حضور ناوهای آمریکایی به آبهای منطقه چیست ؟
✅ بنده با ضرس قاطع عرض میکنم که رژیم صهیونیستی #قادر_به_حمله_نظامی_به_غزه_نیست . یعنی #جرآت آن را ندارد ؟
چرا ؟
لطف کنید به فایل صوتی گوش کنید تا پاسخ استدلالی آنرا بشنوید .
🌹🌹🌹
#جنگ_نرم
#جهادتبیین
✅ پشتیبان#ولایت_فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد .
🌹🌹🌹
به کانال نشرآثار #سیدمختارموسوی پژوهشگر ومولف درحوزه دین وعلوم انسانی اسلامی وتحلیلگر سیاسی و #کهنه_سربازولایت بپیوندید .👇👇
https://eitaa.com/seyedmokhtarmousav/3228
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگزاری دعای کمیل در مقابل ساختمان مرکز اسلامی امام علی در هامبورگ که توسط رژیم آلمان تعطیل شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشحالم که این آدمکش شبا کابوس #ایران رو میبینه!
#جهاد_تبیین_یک_واجب_عینی_است #مقام_معظم_رهبری لطفا به کانال جهاد تبیین بپیوندید 🌹🇮🇷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف پیکر سالم دو شهیدمدافع حرم
در شهر درعا سوریه که بیش از ٢ سال پیش در کنار هم و با دستهای بسته به شهادت رسیده بودند، بصورت کاملا سالم پیدا شد...!
شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات
#جهاد_تبیین_یک_واجب_عینی_است #مقام_معظم_رهبری لطفا به کانال جهاد تبیین بپیوندید 🌹🇮🇷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
زلال وحی: سستی، ممنوع(4)
«فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمالَكُمْ» (محمّد/35)
«پس سستى نورزيد، تا به سازش دعوت كنيد، با اينكه شما برتريد و خداوند با شماست و هرگز چيزى از (پاداش) اعمالتان را كم نمىكند.»
پیام ها
4- به مسلمانان روحيه بدهيد و ارزش آنان را به خودشان تذكّر دهيد. «وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ»
5- امدادهاى الهى همواره با مؤمنان مجاهد است. «وَ اللَّهُ مَعَكُمْ»
6- خداوند، پاداش مجاهدان را تضمين نموده است. «وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمالَكُمْ» (منبع: تفسیر نور)
🌷🌴الهی حسینی بمانیم...حسینی بمیریم 🌺🌴
بفاطمه ،،بفاطمه ،،بفاطمه
🌸السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعلی الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺 🌴🌴🌴🌴🌴🌴 🌺
السلام علی علی ابن موسی الرضا. الصدیق الشهید
🌺🇮🇷
ااَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🌺🌺🌺🌼🌼🌼
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🌸🌸🌸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸با این عزاداری، پا روی خون امام حسین علیهالسلام نذارید!
#استاد_شجاعی
#جهاد_تبیین_یک_واجب_عینی_است #مقام_معظم_رهبری لطفا به کانال جهاد تبیین بپیوندید 🌹🇮🇷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 همنوایی بانوان ایرانی، زیر چتر حجاب در آزادی
#جهاد_تبیین_یک_واجب_عینی_است #مقام_معظم_رهبری لطفا به کانال جهاد تبیین بپیوندید 🌹🇮🇷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
«دروغ نگوییم»
اول به خود نباید دروغ بگوئیم ، به نظرم اگر به خود دروغ نگوئیم به دیگران هم نخواهیم گفت و این صفت زشت اگر در ما باشد ترک می شود ، از خدا شروع کنیم ، اگر می گوئیم خدا را قبول داریم ، کمی فکر کنیم ببینیم راست می گوئیم یا دروغ ، راست آزمائی را با این آیه آغاز کنیم ، آیه ۵۷ سوره مائده : ای کسانی که به خداوند ایمان آوردید آنهائی که دین شما را مسخره می کنند و به بازیچه می گیرند را دوست خود نگیرید ، چه آنها که قبل شما کتاب داشته و چه از کفار باشند ، آنها را یار خود ندانید و از خدا بترسید اگر مومن هستید .
حضرت علی(ع) در این مورد در نامه 53 مالک اشتر فرموده اند: «پس برای مشاغل کلیدی از سپاهیان و لشگریان خود کسی را انتخاب و مسئول بنما که در برابر دشواری ها و پیش آمدهای سخت و تلخ استوار باشد و مصیبت های بزرگ وی را از پا ننشاند. فردی باشد که هنگام ناتوانی و ضعف دیگران بر او ضعف و ناتوانی غالب نشود و بر اثر بی خیالی دیگران بی تفاوت نگردد» (قوچانی، 1374، ص 136).
1-16- قاطعیت
قاطعیت و پرهیز از شک و تردید از لوازم و شرایط اصلی موفقیت مدیر است و پس از بررسی جوانب مختلف قضیه و مشورت با صاحب نظران، قاطعیت در اجرای تصمیم و اجرای آن ضرورت دارد. دو دلی و عدم قاطعیت مدیر باعث می شود که تردید و ابهام و سردرگمی در همه بدنه سازمان سرایت کرده و کارها در زمان مناسب به انجام نرسد و سازمان به اهداف مورد نظر نرسد. امام علی (ع)، از شک و تردید بی مورد نهی کرده و می فرماید: «علم خود را به جهل و یقین خویش را به شک تبدیل نکنید، وقتی دانستید عمل کنید و زمانی که یقین کردید، اقدام نمایید» (نهج البلاغه: حکمت 274) (خدمتی، 1381، ص 32).
1-17- شجاعت
شجاعت یکی از صفات مهم برای مدیران می باشد تا بتوانند از حق دفاع نمایند و علیه خلاف و ناحقی مبارزه نمایند. حضرت علی(ع) در نامه به مالک اشتر، به او
(صفحه 37)
می فرماید که به اهل شجاعت بپیوندد و آنها را به عنوان کارگزار انتخاب نماید: ﴿ثُمَّ اَلصِق بِذَوی… الشّجاعَه﴾ (قوچانی، 1374، ص 137).
2- خصوصیات و معیارهای ارزشی
2-1- سخاوت
گشاده دستی از عوامل محبوبیت انسان در جامعه است و قهراً موجب پیشرفت و موفقیت مدیر در کار می باشد. بنابراین امام علی(ع) سخاوت و گشاده دستی را از معیارهای انتخاب مدیران دانسته است که البته این صفت فقط در مسائل مالی خلاصه نشده و سخاوت در کار اخلاق، همکاری و اندیشه و… را هم در بر می گیرد. آن حضرت فرموده اند: ﴿ثُم الصِق بِذَوی… السَّخا﴾ (نهج البلاغه: نامه 53) (قوچانی، 1374، ص 139).
2-2- وفاداری
وفاداری یکی از فضائل اخلاقی است که عموم افراد باید این ویژگی را در خود تقویت نمایند. به ویژه لازمست مدیران و کارکنان در مقابل سازمان متعهد شوند و تمام تلاش خود را برای دستیابی به اهداف سازمان به کار گیرند. امام علی(ع) در نامه 53 به مالک اشتر فرموده است: «سپس با فرستادن مأموران مخفی راستگو و وفادار، کارهای آنان را زیر نظر بگیر» (خدمتی، 1381، صص 133-134).
2-3- تواضع و فروتنی
مدیر و مسئولی که خود را خدمتگزار مردم می داند، در رفتار خود با مردم متواضع و فروتن بود و به هیچ وجه در رفتارش با آنان برتری و سلطه گری وجود نخواهد داشت. امیرالمؤمنین(ع) در نامه ای که به یکی از والیان خود نوشته، چنین فرموده است: «در برابر رعیّت فروتن باش» (دلشاد تهرانی، 1377، ص 134).
(صفحه 38)
2-4- تسلط بر خشم
کسانی که دارای مقام و منصب هستند هر لحظه ممکنست که نیروی خشمشان طغیان کند و آنان را از حالت طبیعی و اعتدال خارج نماید و با کارکنان با حالت خشم و غضب برخورد کنند و پیش آمدهای ناگواری رخ دهد که هم برای فرد و هم برای سازمان و جامعه مضر باشد. لذا لازمست که صاحبان مقام و منصب و مدیران دارای قدرت تسلط بر خشم و کظم غیظ باشند. امیرالمؤمنین(ع) در نامه به مالک اشتر فرموده اند: «آن کس را فرمانده لشگریان نما که از همه در علم و بردباری بالاتر باشد و از کسانی باشد که خشم او را فرا نگیرد و به زودی از جای خود بدر نرود».
2-5- عدالت و انصاف
امیرالمؤمنین(ع) در جای جای نهج البلاغه مردم و کارگزاران خویش را به اجرای عدالت توصیه می کند. در نامه 53 خطاب به مالک اشتر فرموده اند: «دوست داشتنی ترین چیزها در نزد تو، در حق میانه ترین، و در عدل فراگیرترین، و در جلب خشنودی مردم گسترده ترین باشد، که همانا خشم عمومی مردم خشنودی خواص را از بین می برد، امّا خشم خواص را خشنودی همگان بی اثر می کند».
حضرت در جای دیگری از فرمان تاریخی خود به مالک اشتر می فرماید: «انصاف برقرار کن میان خدا و مردم، و خویشتن و دودمان خاص خود و هر کس از رعیت که رغبتی به او داری و اگر چنین انصافی را برقرار نکنی، مرتکب ظلم گشته ای و کسی که به بندگان خدا ظلم بورزد خصم او خداست از طرف بندگانش و هر کسی که خدا با او خصومتی داشته باشد دلیلش را باطل سازد و او با خدا در حال محاربه است».
(صفحه 39)
حضرت در نامه ای به فرمانروای حلوان، اسود بن قطب می نویسد: «پس باید کار مردم در حقی که دارند در نزد تو یکسان باشد که از ستم نتوان به عدالت رسید» (احمدخانی، 1379، صص 101-109).
2-6- گشاده رویی
گشاده رویی از عوامل جلب محبت مردم و مایه ایجاد صلح و دوستی بین افراد می باشد و مدیران باید در برخوردها گشاده روی باشند تا جو دوستی و همدلی در سازمان برقرار شود.