🔴هلاکت ۱۱ صهیونیست در ۲۴ ساعت اخیر/ سران تلآویو به جان هم افتادند
♦️منابع عبری اذعان کردند در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ اسرائیلی کشته شدهاند. براین اساس ۶ اسیر در غزه کشته شده، ۲ نظامی در نبردها با مقاومت و ۳ نیروی پلیس هم در عملیات تیراندازی صبح امروز در ترقومیا در شمال غرب الخلیل کشته شدند.
♦️ در پی این رویدادها که در اوج آمادهباش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رخ داده، مسئولان صهیونیست به جان هم افتاده و هر کدام دیگری را مقصر وضعیت کنونی و عدم دستیابی به توافق مبادله اسرا و آتشبس در غزه معرفی میکنند.
♦️ایهود باراک و بنی گانتز که از اعضای کابینه جنگ محسوب میشوند خواستار برگزاری تظاهرات برای برکناری نتانیاهو شده اند و از سوی دیگر کنست رژیم صهیونیستی نتانیاهو را برای ارائه توضیحات درباره رخدادهای اخیر فراخوانده است.
🇮🇷
https://eitaa.com/jahad_tabbin
زلال وحی: یاری مظلوم(3)
«وَ ما لَكُمْ لا تُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً» (نساء/75)
«شما را چه شده كه در راه خدا و (در راه نجات) مردان و زنان و كودكان مستضعف نمىجنگيد، آنان كه مىگويند: پروردگارا! ما را از اين شهرى كه مردمش ستمگرند بيرون بر و از جانب خود رهبر و سرپرستى براى ما قرار ده و از سوى خودت، ياورى براى ما تعيين فرما.»
پیامها
4- ارتش اسلام بايد به حدى مقتدر باشد كه نجات بخش تمام محرومان جهان باشد. «ما لَكُمْ لا تُقاتِلُونَ»
5- در شيوهى دعوت به جهاد، بايد از عواطف مردم كمك گرفت. «الْمُسْتَضْعَفِينَ ... الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنا...»
6- سرپرستى و ولايت بر مسلمانان بايد از طرف خدا باشد. «مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا» (منبع: تفسیر نور)
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سرباز آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه و کمکهای تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل لباس نظامی خود را درآورد:
🔹 من برای آخرین بار آن را برمیدارم و دیگر آن را نمیپوشم. من کسی را تشویق نمیکنم که به ارتش بپیوندد. تنها راه برای جلوگیری از آنچه در غزه در حال رخ دادن است این است که از پیوستن به ارتش خودداری کنید.
حاج ممد|🇮🇷
@Haj_mammad1
پشتیبانی از دولت اینبار با منابع صندوق توسعه
رهبر انقلاب با کاهش سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی به 20 درصد موافقت کردند که این اقدام در ابتدای مسیر دولت، کمک قابل توجهی به دولتمردان است.
رهبر انقلاب امروز در پی پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر کاهش سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفت و گاز از ۴۰ به ۲۰ درصد موافقت کردند، موضوعی که در اولین روزهای شروع دولت چهاردهم خبر بسیار خوبی هم برای دولتیها و هم برای طلبکاران دولت، همچون گندمکاران است. در حال حاضر به گفته رئیس بنیاد ملی گندمکاران مطالبه گندمکاران از دولت ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است، به این ترتیب دولت میتواند با این گشایش ایجاد شده در منابع خود، دل بسیاری از گندمکاران و دیگر طلبکاران خود همچون پرستاران را به دست بیاورد. پیش از این دولتهای گذشته نیز با رسیدن به بنبست مالی و قرارگرفتن در تنگنا، درخواست کاهش سهم صندوق توسعه ملی را مطرح میکردند که رهبر انقلاب نیز عمدتاً به واسطه کمک به دولتها و البته گاهی اوقات با شرط و شروطی با آن موافقت میکردند.
نیمنگاه مداوم دولتها به صندوق توسعه ملی
در برنامه ششم توسعه مقرر شده بود که ۳۰ درصد درآمد نفت و گاز کشور وارد صندوق توسعه شود و این میزانی سالانه ۲ درصد افزایش پیدا کند. دولت دوازدهم در بودجه سال ۹۸ درخواست کاهش سهم صندوق توسعه ملی از ۳۴ درصد به ۱۰ درصد را داشت که رهبر انقلاب با کاهش این میزان به ۲۰ درصد موافقت کردند.همچنین در سال ۱۴۰۰ نیز دولت دوازدهم درخواست سهم صندوق از ۳۸ به ۲۰ درصد را داشت که رهبر انقلاب با وضع شرط و شروطی این درخواست را نیز پذیرفتند.
در دولت سیزدهم نیز برداشت از صندوق توسعه مطرح شد؛ چنانکه سال ۱۴۰۱ مسعود میرکاظمی رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که رئیس جمهور نامهای به رهبر انقلاب نوشته است و درخواست برداشت ۲۰ درصد از سهم ۴۰ درصدی صندوق از درآمد نفتی را برای موضوع اشتغال و پروژههای عمرانی داشته است که رهبری با برداشت ۱۰ درصد موافقت کردند.
خوش اقبالی دولت در شروع مسیر
حالا دولت چهاردهم در همان ابتدای حرکت موفق شد به منابع قابل توجهی از صندوق توسعه ملی دست یابد که در ادامه حمایتهای رهبر انقلاب از دولت و توجه ویژه ایشان به مشکلات مردم رخ داده است. صندوق توسعه ملی در سال 1389 و با هدف تبديل بخشی از عوايد ناشی از فروش نفت و گاز و ميعانات گازي و فرآوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار و مولد و نيز حفظ سهم نسلهای آينده از منابع نفت و گاز و فرآوردههای نفتی تشكيل شد؛ طبق اعلام صندوق توسعه ملی از ابتدا تشکیل این صندوق تا پایان سال 1401، میزان 154 میلیارد دلار وارد این صندوق شده است که 100 میلیارد دلار آن توسط دولتهای دهم تا سیزدهم برداشت شده است.
بیشترین میزان واریز به صندوق توسعه ملی در دولت دهم رخ داد
بیشترین میزان واریز به صندوق در دولت دهم با 55 میلیارد دلار و بیشترین برداشت نیز در دولت دوازدهم با 36.9 میلیارد دلار بوده است.
✅ یک بار برای همیشه تو دهن پروژه بگیرهای اصلاحطلب بزنید و اجازه ندید فاجعه دولت روحانی رو مالهکشی کنن!
خیانتهای دولت روحانی یه لیست بیپایانه که یکی از مهمترینهاش همین عدم نوسازی و عدم ساخت نیروگاهها و خطوط انتقال برق و عدم توسعه ظرفیت سالانه برقه.
۸ سال دولت احمدینژاد بیش از ۶۰ درصد افزایش ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور (به گفته سایت دولت حدود ۶۸درصد!) داشتیم؛
۸ سال دولت خاتمی حدود ۶۰ درصد؛
۸ سال دولت رفسنجانی حدود ۶۰ درصد؛
و ۸ سال فاجعه وحشتناک دولت روحانی فقط حدود ۲۰ درصد افزایش!
شروع دولت هاشمی ظرفیت شبکه برق کشور ۱۴ هزار مگاوات
شروع دولت خاتمی ۲۲ هزار مگاوات
شروع دولت احمدینژاد ۳۷ هزار مگاوات
شروع دولت روحانی ۶۹ هزار مگاوات
و پایان دولت روحانی به حدود ۸۵ هزار مگاوات رسید.
و این درحالیه که سال اول دولت شهید رئیسی برای عبور از این فاجعه یک کار بزرگ جهادی انجام شد و نزدیک به ۶ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد که یک رکورد در تاریخ ایران بود.
و تا پایان سه سال دولت شهید رئیسی هم مجموعا ۹ هزار و ۳۶۰ مگاوات به ظرفیت برق اضافه شد.
اما مهمتر از همه اینا #برنامهریزی دولت رئیسی بود که طی ۳سال چیزی به اسم قطعی مکرر شبکه برق خانگی نداشتیم.
حالا با شروع دولت پزشکیان مجدداً این اتفاق در حال رخ دادنه!
قطعاً دولت پزشکیان نمیتونسته طی این مدت کوتاه برای افزایش ظرفیت برق معجزه کنه اما این قطعیهای مکرر و نامنظم برق خانگی نشونه بیبرنامگیه🤌
اجازه ندید تاریخ رو تحریف کنن و خیانتهای دولت روحانی فراموش بشه!..
#عموفیدل🔻
💢@amoofidel
https://rubika.ir/amoofidel روبیکا