پیادهروی اربعین از شعائر اسلامی و وسیله ترویج مذهب است
🔻آیت الله العظمی شبیری زنجانی:
🔸در روایات بسیاری بر زیارت آن حضرت تاکید شده، حتی در پاره ای از این روایات، از وجوب و فرض بودن این زیارت یاد شده، تا بدانجا که برخی علماء همچون مرحوم علامه مجلسی و پدر بزرگوارشان به این نظر متمایل شده اند که بر کسی که توانایی انجام زیارت آن حضرت را دارد این زیارت یک بار در عمر واجب است.
🔸اما امروز این پیاده روی تبدیل به یکی از شعائر اسلامی و وسیله ترویج مذهب است و از این باب مصداق روایات مربوط به تعظیم شعائرالله است.
🔸محدث جلیل القدر مرحوم حاجی نوری (قدس سره) با پیاده روی مستمر خود در ایام اربعین از نجف به کربلا، به همراه بزرگان علماء، به این مراسم شکوهی ویژه بخشید، و سرانجام در مسیر بازگشت پیاده روی، به دیار باقی شتافت.
#اربعین
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
اشاعه فحشا حرام است، چه با نظر سنجی، چه بی نظر سنجی!
🔸 هر کس با زبانش، قلمش، عملش و یا به هر شکل دیگری، اقدام به اشاعه فحشا و منکرات در بین جامعه و مؤمنین کند، چه بخواهد یا نخواهد، چه بداند یا نداند، مرتکب خطایی بزرگ شده است.
🔸 هر کسی به هر شکلی، زشتی و بزرگی گناه را در جامعه کوچک کند، قبح شکنی کند یا منکرات و زشتی ها را عادی سازی کند، مرتکب اشاعه فحشا شده است حتی اگر چنین نیتی نداشته باشد!
🔸 خداوند در قرآن وعده عذاب دردناک در دنیا و آخرت را به کسانی که دوست دارند(ومی خواهند) زشتی ها در جامعه شیوع یابد، داده است. (نور،۱۹)
و رسولش هم فرمود که کسی که زشتی را نشر دهد مثل کسی است که از اول همان را انجام داده است. (کافی، ج۲، ص۳۵۶)
🔸 وقتی هم آیه، هم روایت و هم عقل سلیم می گوید اشاعه فحشا نکنید، دیگر نه نظرسنجی معنا دارد و نه میل و سلیقه شخصی...
✅ نباید به اسم جهاد تبیین، هر کار دلمان خواست انجام دهیم!
🔸 بعضی هم طوری شده اند که گمان می کنند اصلا دین و تبیین دین و انقلاب وابسته به فعالیت خودشان در فضای مجازی شده است و گویا اگر نباشند، دین و انقلاب زمین می خورد!
بنابراین باید سکوت کنیم که هر کار خواستند انجام بدهند! ☺️
🔸 بعضی ها چپ و راست گفتند که باید در فضاهایی مثل اینستاگرام(بخوانید زمین دشمن) فعال باشیم.
شاید گمان می کردند که بشود طوری هدایت گری کنند که مثلا فضای اینستا، مثل ایتا بشود!☺️
🔸 فضای اینستاگرام که ایتا نشد و نمی شود و اصلا هدایت گری در آن فضا هم معنا ندارد! اما مراقب باشند و باشیم که حالا به اسم اطلاع رسانی که مثلا مردم بدانند چه خبر است، فضاهایی مثل ایتا را اینستاگرامی نکنیم...
پ.ن: واضح است که انتشار غیر عمومی تصویر و فیلم یک منکر برای مؤثرین فرهنگی جهت برنامه ریزی و برای نهادها و سازمان های مربوطه جهت اقدام مناسب، مصداق اشاعه فحشا نیست.
اما اطلاع رسانی به کسانی که در ممانعت از فحشا مؤثر نیستند، اشاعه فحشا است.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
امير اصلان افشار رييس تشريفات دربار در دو سال پايانى شاه و سلطنت، گفته است:
دستگيرى هويدا پيشنهاد آمريكا بود. شاه از اين پيشنهاد عصبانى شد و به سوليوان گفت از دفترش بيرون برود.
ولى برغم اخم شاهانه ، هويدا دستگير شد!
اينهم اعليحضرت قوى شوكت، كارمند سوليوان سفير آمريكا
*عطاءالله مهاجرانی
#بزک_پهلوی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #روزنویس | ماشین کشتار ناسا
▪️ خبر پرتاب فضاپیمای کرون دراگون اندرونس ناسا به فضا به دلیل حضور یاسمین مقبلی مورد توجه فضای مجازی ایران قرار گرفت
▪️ اما یاسمین مقبلی پیش از فرماندهی در ناسا، در ارتش آمریکا با درجه سرهنگ دومی، خلبان بالگرد نظامی بود
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
اربعین؛ فرهنگ یا مناسک؟
🔸پیاده روی اربعین یک بار در سال است اما قابلیت امتداد دارد. اساسا اگر با تمام ماهیت و ابعاد و رسالاتش امتداد نیابد در حد مناسک باقی میماند و اگر امتداد یابد فرهنگ خواهد بود. اربعین را به مثابه «فرهنگ» باید دید نه اتفاق مناسکی موسمی.
🔸همدلی، عشق و محبت در میان زواری که برای امر مقدس در کنار هم عرض ادب میکنند، با عبور از مرزها در برگشت، نباید در عراق بماند بلکه می بایست در جامعه اصلی زائر امتداد پیدا کند. این امتداد، خود را در همه حوزه های زندگی مانند اقتصاد و سیاست و فرهنگ نشان میدهد.
🔸به عنوان مثال در اقتصاد اربعینی خبری از منفعت گرایی فردی نیست. اقتصاد اربعین، اوج اقتصاد مردمی ست؛ مردمی که مواسات، زیربنای حرکت جمعی آنها در آن ایام است. اگر این مدل از اقتصاد امتداد پیدا کند تأثیرات بسزایی در اقتصاد جامعه خواهد داشت.
🔸در حوزه فرهنگ که تفاوت، بسیار است. در فرهنگ اربعین، اساسا سبک زندگی متفاوت است و ارتباطات اجتماعی اربعینی به این سبک زندگی رنگ و بویی دگر میدهد. در این فرهنگ، چون یک خیر فرهنگی عظیم برای همه متصور است و زوار برای رسید به آن «خیر» کنار هم حرکت میکنند، ما با یک جامعه سراسر پیوسته روبرو هستیم. اگر این فرهنگ بتواند با فرهنگ فردگرای دنیای امروز مدرن که در زندگی روزمره اینترنت محور ما حاکم است، میان دو اربعین چالش کند و امتداد یابد، جامعه تغییر خواهد کرد.
🔸اربعین همه اش فضیلت است چه همین ایام در عراق تمام شود و چه در جامعه خودمان تا سال بعد امتداد یابد اما اگر امتداد یابد، وجه جامعه ساز اربعین و تمدن ساز اربعین تکمیل میشود.
✍️ احمد اولیایی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی: چرا مطالبات کشاورزان را پرداخت نمیکنید؟ نسبت به مطالبات کشاورزان کمتوجه یا بیتفاوت نباشیم/ هزاران تن از خرمای دشتستان و استان بوشهر در انبارها باقی مانده و فریادرسی نیست. گناه کشاورزان چیست؟
مردم زندگی دارند، خرج دارند، بی پناه اند متاسفانه...
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
36.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜برگی از داستان #استعمار
قسمت چهل و سوم: غرب وحشی
مقدمه:
غریبهها از جایی که کشتی لنگرانداخته بود با قایقهای کوچکی به طرف ساحل به راه افتادند؛ درحالی که هریک شمشیری را در دست داشتند، سرخ پوستها به سرعت به طرف کلبههایشان دویدند و با دستانی پر بازگشتند ؛ آنها بسیار مهربان بودند و برای غریبهها آب و غذا آورده بودند.
آن روز سوم اکتبر ۱۴۹۲ میلادی بود. فرمانده غریبهها «کریستف کلمب» نام داشت که برای نخستین بار به قاره ی آمریکا قدم گذاشته بود.
كريستف کلمب ايـن سرخ پوستها را که از قبیله ای به نام «آراواک» بودند، این گونه توصیف میکند : « آنها برای ما طوطی، توپهای پنبه ای و میوههای جنگلی آوردند و با میل و رغبت، هرچه را که داشتند با ما مبادله میکردند. بدنهایشان ورزیده و چهرههایشان دلنشین بود. هیچ سلاحی حمل نمیکردند. اصلا هیچ سلاحی را نمیشناختند ؛ مثلا وقتی شمشیرم را به آنها نشان دادم، از روی نادانی به تیغه ی آن دست کشیدند و خود را مجروح کردند. آنها مناسب خدمتکاری هستند ؛ تنها با پنجاه سرباز میتوانیم آنها را به زانو درآوریم و به هر کاری که مایلیم وادار کنیم.»
کریستف کلمب در گزارشی به دربار اسپانیا نوشت : « این سرزمین، شگفت انگیز است. کوه و دشت،سبز و حاصل خیز است و رودخانههای بزرگ و پهن آن پر از طلا هستند.»
او سپس صاحبان این سرزمین را این گونه توصیف میکند: «به قدری خام و ساده اند و دربارهی دارایی خود آن قدر سخاوتمندند که اگر کسی ندیده باشد باور نمیکند. اگر چیزی از آنها بخواهید هیچگاه « نه » نخواهند گفت. حتی برعکس، مایلند هر چیزی را که دارند با دیگران تقسیم کنند. »
کریستف کلمب در سفر دومش به آمریکا، در سال ۱۴۹۵ میلادی، دوباره به آراواکهای مهربان رسید و به شکار برده پرداخت.
هزاروپانصد سرخ پوست آراواک، مـرد و زن و کودک، اسیرو در قفسهای بزرگی زندانی شدند.
سپس پانصد نفر از آنها انتخاب و به کشتی منتقل شدند.
از این پانصد نفر، دویست نفر در سفر دریایی جان خود را از دست دادند. بقیه سالم به اسپانیا رسیدند و در قفسهای بزرگی به فروش گذاشته شدند.
اکنون آراواکها ایـن غریبههای شمشیر به دست را بهتر میشناختند.
کلمب که به پادشاه اسپانیا قـول داده بود محمولههای بزرگی از طلا را برای او ارسال کند سرخ پوستها را وادار به جست وجوی طلا در کف جویبارها و رودخانهها میکرد.
تنبیه کوچکی برای سرخ پوستهایی که زیر بار نمیرفتند در نظر گرفته شده بود ؛ یک دستشان را قطع میکردند و آنها را به حال خودشان رها میکردند تا پس از خونریزی فراوان بمیرند.
آراواکها تلاش کردند یک نیروی نظامیبرای دفاع از خودشان ایجاد کنند ؛ اما حریف اسپانیاییها که توپ، تفنگ و اسب داشتند نشدند.
سرخ پوستهای اسیر جلوی سگهای گرسنه انداخته شده یا زنده در آتش سوختند.
کار برای یافتن طلا وظیفه ی مردان بود، اما زنها هم وظیفه داشتند که در کشتزارها کار کنند. غذایی که به آنها داده میشد بسیار اندک بود. پس از مدتی زنها خشک و لاغر شده و بیشتر کودکان مرده بودند. هنگامیکه معلوم شد دیگر طلایی پیدا نمیشود، همه ی مردان و زنان را در مزارع به کارگرفتند. سرخ پوستها باید محصولات مزرعه را که در بارهایی به وزن ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم بسته بندی شده بود روی شانه میگذاشتند و به نقاط دورتری که از کشتزارها ۲۵ تا ۵۰ کیلومتر فاصله داشت میبردند. اسپانیاییها که در این مسیر طولانی مراقب سرخ پوستها بودند، بر تخت روانهایی مینشستند که روی شانه ی چهار سرخ پوست حمل میشد.
هزاران نفر از آراواکها در شرایط سخت معادن و کشتزارها یا بر اثر تنبیه اسپانیاییها از بین رفتند ؛ به طوری که در سال ۱۵۵۰ میلادی یعنی پنجاه و هشت سال پس از ورود کلمب به سرزمینشان تنها پانصد نفر از آنها زنده بودند. این جمعیت هنگام ورود اسپانیاییها به سرزمین آنها پنجاه هزار نفر بود.
« لاس کاداس » کشیشی بود که همراه اسپانیاییها به آمریکا رفته بود.
او درباره ی رفتار هم وطنانش با سرخ پوستها مینویسد :« وقتی اسپانیاییها سرخ پوستان را با چاقو مجروح میکردند و یا تکههایی از بدن آنها را میبریدند تا تیزی شمشیرهایشان را امتحان کنند، هیچ فکر بدی در سرنداشتند....»
📚سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی ج 5 ص11
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
📌هر چه به سالروز درگذشت مهسا امینی نزدیک تر میشویم تاکتیکهای عملیات روانی در رسانههای معاند بیشتر میشود.
▫️در آنالیز شورش های اجتماعی بالا رفتن دو مولفه «غم» و «خشم» در جامعه در بروز خشونتها بسیار مؤثر است.
▫️در جامعه ای که امید کاهش یابد، مولفه ی غم ایجاد میشود ولی تا مولفه خشم افزایش نیابد، اعتراضات عمومی شکل نمیگیرد.
▫️بنابراین از امروز تا ۲۵ شهریور منتظر اخبار و حواشی خاصی باید بود که هر چند ارتباطی به حجاب و اعتراضات سال گذشته نداشته باشد اما مثل این کلیپ آزار جنسی معلولان، شایعات و افشاگری از روابط غیر اخلاقی مسوولان و ... این استعداد را دارند که افزایش خشم اجتماعی را بوجود آورند.
▫️حالا شاید راحتتر بتوان انتشار اخبار خشک شدن دریاچه ارومیه ، شایعه دروغین خودکشی طلبه جامعه الزهرا(س)، افشاگریهای این یکی دو ماه از مسایل جنسی افراد منتسب به نظام، یا تصادفات و آتش سوزی و مرگ و میر و جنایات و ... در دور افتادهترین نقاط جهان را _که اتفاقا هیچ ربطی به ایران هم ندارند_ توسط بی بی سی و ... تحلیل کرد.
▫️سعید عبداللهی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از اربعینیها
▪️ سخنان پنجاه سال پیش رهبر انقلاب درباره کنگره جهانی اربعین.
به بزرگترین کانال اطلاع رسانی اربعین درفضای مجازی بپیوندیم.
#امامخامنهای
#حماسهاربعین
🏴 @e_arbaeen
عن الامام العسكری عليه السلام:
.
.
عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ صَلَاةُ الْإِحْدَى وَ الْخَمْسِينَ وَ زِيَارَةُ الْأَرْبَعِينَ وَ التَّخَتُّمُ بِالْيَمِينِ وَ تَعْفِيرُ الْجَبِينِ وَ الْجَهْرُ بِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ.
.
. ◀️امام حسن عسكری عليه السلام فرمود:
.
.
مؤمن پنج نشانه دارد:
.
۱. اقامه پنجاه و یک ركعت نماز (مجموع نمازهای واجب و نافله های نمازهای یومیه)
۲. زيارت اربعين،
۳.انگشتر عقیق در دست راست كردن،
۴. در سجده پيشانی بر خاك نهادن
۵. و «بسم الله الرحمن الرحيم» را (در نماز) بلند گفتن.
.
(وسائل الشیعه جلد۱۰، صفحه ۳۷۳ / التهذیب، ج ۶، ص ۵۲ )
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
#پیام_شما
آموزش و پرورش اول اعلام کرده بود بعد اربعین نتایج آزمون دبیری را میدهد اما دیروز نتایج را دادند.
نکته مهم آنکه تنها دو روز برای بارگذاری مدارک فرصت داده اند و این درحالی است که در کشور عراق نمی توان به سایت www.sanjesh.org (سایت اعلام نتایج)
و my.medu.ir (سایت بارگذاری مدارک) دسترسی داشت.
اینگونه افرادی که به زیارت اربعین رفته اند، از فرآیند استخدام حذف می شوند.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔸اهمیت #خودت_بیا_تو_میدون در کنار #صنعت_اپوزیسیون نمایان میشود.
🔹آخرین نمونه، کاسبی #یاسمین_پهلوی همسر رضا پهلوی که برای سخنرانی در سالروز #مهسا_امینی دارد بلیط می فروشد:
150 دلار عادی
250 دلار VIP
450دلار کنار شهبانو
و صرف ناهار باهاش۲۵۰ دلار
«دونیت یا همان هدیه، فراموش نشود!»
🔸پی نوشت: کارزار توییتری خودت بیا تو میدون، پویشی است برای فراخوانی لاشخورهایی که از آن ور آب مردم ایران را به شورش و جنگ خیابانی دعوت می کنند و خود از سرویس های جاسوسی امنیتی غرب بودجه های کلان به جیب می زنند. کسانی مانند مسیح علینژاد و پهلوی ها و منافقین و اسماعلیون ها. به این کارزار بپیوندید.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
دستور ساواک برای اخراج اساتید دانشگاه تهران
از سیمین دانشور تا مرتضی ممیز
🔴 مرکز اسناد انقلاب اسلامی در واکنش به ادعای #محسن_برهانی، اسناد ساواک را در این راستا منتشر کرد.
🔺در نامهای به تاریخ ۲۷ مهر ماه ۱۳۵۰، مدیرکل اداره سوم ساواک، فهرستی ۴۷ نفره از اساتید به نام دانشگاه تهران را جهت تسویه به ریاست ساواک ارسال میدارد، این فهرست، طیفهای متنوع سیاسی را در بر میگیرد و شامل حال افرادی میشود که برخی از آنان حتی فعالیت سیاسی قابل توجهی هم نداشتهاند.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛