هدایت شده از اسرار الشِفاء🌼🍒
💕 جهاد زنان💕
🔴 موانع و آفات گفتگو: قبل از گفتگو باید با موانعش آشنا شد؛ چون توجه نکردن به این موانع و آفات موجب م
🔴 موانع و آفات گفتگو:
4⃣. کار بیش از اندازه:
بعضیها تمام زندگی را در کار خلاصه میکنند. خانه را هم فقط یک استراحتگاه میدانند و بس. وقتی از خواب بیدار میشوند، باعجله، صبحانه خورده و نخورده به سوی محل کار میروند، وقتی هم که برمیگردند، خسته و کوفته از کار، حوصلهی حرف زدن ندارند. صبح تا شب، فقط کار. [منظور ما کسانی است که نسبت به مسائل اقتصادی حرص دارند، یعنی با کار کمترهم خرج زندگیشان میگردد و محتاج نمیشوند]
کسانی که تمام زندگی را در کار و پول خلاصه کرده و خوشبختی و بدبختی خود را با مادیّات محک میزنند، از واقعیت زندگی غافل هستند. باید از اینها پرسید شما پول را برای چه میخواهید؟ شما برای چه ازدواج کردهاید؟ مگر نه این است که پول، ابزاری است برای اینکه انسان بدون دغدغه بتواند زندگی کنند؟ با این حرص و ولعی که شما به پول دارید، نه تنها دغدغه های زندگیتان کم نشده؛ بلکه تمام زندگیتان دغدغه شده است. شما ازدواج کرده اید در کنار همسرتان احساس آرامش کنید اما به قدری کار و پول شما را به خود مشغول کرده یادتان رفته همسری در کنارتان هستیم که علاوه بر اینکه شما نیازمند ارتباط عاطفی با او هستید او نیز به شما نیازمند است.
5⃣. کینهها و عقدهها:
در گفت و گو بیش و پیش از هر چیز نیازمند یک تفاهم عاطفی میان زن و شوهر هستیم. اگر مسائلی بین این دو وجود دارد که به این ارتباط عاطفی لطمه وارد میکند، قبل از گفتگو دربارهی هر مسئلهای باید این مسائل را از میان برداشت. کینه ها و عقده هایی که دو طرف از هم دارند، از اصلیترین موانع این تفاهم عاطفی است، پس باید قبل از گفتگو درباره مسائل دیگر این کینه ها و عقده ها را از میان برداشت.
گاهی قوّت روحیه گذشت در فرد موجب میشود، بدون اینکه نیاز به توضیح همسر باشد، این کینه را از دل بیرون کند. گاهی هم فرد احساس میکند باید دربارهی این مسئله با همسر خود به گفتگو بنشیند تا با توضیحات یا پوزش او دلش آرام بگیرد. در این صورت باید با در نظر گرفتن قواعد ای که در اینجا خواهیم گفت، با همسرش صحبت کند و پس از برطرف شدن کینه به گفتگو دربارهی مسائل دیگر بپردازد.
#تا_ساحل_آرامش
#کتاب_سوم
#محسن_عباسی_ولدی
🔰به کانال «جهاد زنان» در ایتا بپیوندید👇
💞 @jahadalmarah
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
💔دلم گرفتہ از این روزگار یا مهدے
از این زمانہے بے اعتبار یا مهدے
💔دوبارہ ڪردہ هوایت،مدد اباصالح
دلے ڪہ بے تو ندارد قرار یا مهدے
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✨شبت بخیر قرار دل بے قرار من✨
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
سلام آقاجانم💕
بودنت برای اهل زمین، امان است.
مثل ستاره برای آسمان!
اما باور کن این فراق ویرانمان کرده؛
وقتی دیر میکنی دلم برایت تنگ میشود
دارم به آن روزی فکر می کنم
که می آیی
و من برای بیشتر دیدنت کمتر پلک میزنم
العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان
@Emamkhobiha🌹
خانمهای گل و گلاب سلام✋
☀️ صبحتون بخیر و سلامتی
✴️ امروز قرآن فراموش نشه🌷🌷🌷
🔻 امروز صفحهی ۳۸۸ قرآن 😊
به نیّت سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان عزیزمون؛ ثوابش هم هدیه🎁 به شهدا و امواتمون انشاءالله.
روزتان پراز رحمت الهی
زندگیتان پراز برکت و موفقیت🌸🍃
🔰به کانال «جهاد زنان» در ایتا بپیوندید👇
💞 @jahadalmarah
2⃣بیاعتمادی در بارۀ پایبندی به قرارهای خواستگاری
✳️در این باره هم باید گفت: پیش از قرار گذاشتن، باید یکدیگر را شناخت. شناخت هم در یک مرحله، با گفت و گوی خواستگاری حاصل میشود و در مرحلۀ دیگر با تحقیق و در مرحلۀ مطمئنتری با مشاوره. پس از شناخت، باید قرار گذاشت. وقتی قرارها بدون شناخت طرف مقابل گذاشته میشود، محک قابل اعتمادی برای سنجش ندارد. بگذارید در این جا مثالی بزنم.
🔶فرض کنید شما در جلسۀ خواستگاری، قرار میگذارید که مراسم عقد و عروسی در سادهترین شکل ممکن برگزار شود. طرف مقابل شما هم این مسئله را قبول میکند؛ در حالی که اگر در بارۀ او تحقیق کنید، متوجّه خواهید شد که او بسیار تجمّلی و اهل زرق و برق است. با وجود این شناخت، برای شما این سؤال پیش میآید که چگونه چنین دختری پذیرفت مراسم عقد و عروسی در سادهترین شکل ممکن برپا شود؟
❌مشکل جلسات گفت و گوی خواستگاری امروز آن است که بیش از آن که جلسۀ شناخت باشد، جلسۀ خطّ و نشان کشیدن و قرار گذاشتن است. راه شناخت نیز همان سه مرحلهای است که پیش از این گفته شد (گفت و گو، تحقیق، مشاوره).
⚠️البتّه تذکّر این نکته را هم لازم میدانم که ما هر اندازه که نکات لازم در مسیر شناخت را رعایت کنیم، باز هم نمیتوانیم به شناخت صد در صد برسیم؛ مگر آن که علم غیب داشته باشیم، که نداریم. ما خودمان را هم خوب نشناختهایم؛ تا چه رسد به دیگران. در برخی از شرایط، رفتارهایی از ما سر میزند که برای خودمان هم قابل باور نیست.
🔰بیعلاقگی
✅به نظر میرسد دلیل اصلی اینکه شما نمیتوانید دختر مورد علاقهتان را بیابید، همین بیاعتمادیِ افراطیِ شما به دخترهاست. انسان نمیتواند به کسی که به او اعتماد ندارد؛ آن هم به عنوان شریک زندگی، علاقهمند شود. پس اگر بتوانید با راهکارهایی که بدان اشاره شد، به شناختی برسید که اعتماد شما را به دختر مورد نظرتان جلب کند، علاقه هم ایجاد خواهد شد.
📚نیمه دیگرم، کتاب اول،ص ۱۳۶
#نیمه_دیگرم
#کتاب_اول
#از_من_بودن_تا_ما_شدن
#ازدواج
🔰به کانال «جهاد زنان» در ایتا بپیوندید👇
💞 @jahadalmarah
هدایت شده از احیاء نسل مهدوی
بچه های مسئولیت پذیر
✅در خانواده بزرگ، کارهای خانه با سرعت بیشتری انجام می شود.
اگر در خانواده ای پر جمعیت بزرگ شده اید، حتما دیده اید که همیشه پدر و مادر مسئولیت های خانه را بین فرزندان تقسیم می کنند؛ یکی مسئول تمیز کردن اتاق و دیگری مسئول آب دادن به گل ها ... این که همه با هم یک هدف را دنبال و در انجام کارها به هم کمک کنند، واقعا لذت بخش است.
در اینجا مادر مدیر خانه است،
نه خدمتکار😊
#فرزند_بیشتر
https://eitaa.com/joinchat/599261242C7dabbe2da4
هدایت شده از احیاء نسل مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کدامیک از این دلایل اجازه می دهد که دست زنی به خون فرزندش آلوده شود؟
⭕️ داشتن فرزند زياد،
⭕️ عدم تقارن در جنسيت،
⭕️ بارداری های ناخواسته
⭕️ نامشروع بودن فرزند
❌هیچکدام❌
👈پیشنهاد #استوری
#سقط_و_قتل_جنین
╭═🌼⊰🌺⭐️🌺⊱🌸═╮
@ghalbekhanevadeh
╰═🌸⊰🌺⭐️🌺⊱🌼═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای قند آب کردن در دل خیلی خوبه . 👇 صبح و شب نداره ! 😉 ☺
هدایت شده از احیاء نسل مهدوی
شیردهی مادر به نوزادش
❣مادر موقع شیر دادن وضو بگیرد که آثار معنوی زیادی دارد
❣در آغوش گرفتن مهمترین نکته شیردهی است؛ مادرانی که با شیشه پستانک شیر میدهند، نحوهی شیردهی به این صورت باشد که با سینه دارند شیر میدهند
❣یک دفعه و مدت طولانی به نوزاد شیر ندهید؛ هفتهی اول تعداد دفعات کمتر و با فاصله باشد و آرامآرام بیشتر کنید
❣قبل از شیردهی از هضم شیر قبلی مطمئن شوید که علامت آن ادرار است(نوزاد در روز به تعداد شیر خوردن ادرار میکند)
❣نوزادی که بعد از دنیا آمدن زردی میگیرد مربوط به شیرمادر است؛ علاوه بر تدابیر زردی، مادر شیر صبحگاهی را بدوشد و دور بریزد(چون صبح مادر گرسنه است و معده و کبد در گرمترین حالا است و صفرا زیاد میشود) در کل اگر به هر دلیلی شیر مادر مشکل داشت، شیر دوشیده و دور ریخته شود تا شیر مادر به اعتدال برسد
❣شیر دادن به نوازد بیش از حد نشود؛ نوزاد دچار درگیرهای تنفسی میشود، مادرانی که شیر آنها زیاد است و سرریز میکند، به تناوب سینه را از دهان نوزاد در بیاورد و دوباره در دهان طفل بگذارد تا قورت دهد، چون اگر این کار را نکند به سینوسها و ریه وارد میشود و آنوقت نوزاد دائم خسخس سینه میکند و اگر شیر در این نواحی جمع شود عفونت کرده و بعدها بیماری ایجاد میکند
❣از دو سینه به نوزاد شیر داده شود؛ تقارن حفظ میشود و همنوزاد تغذیهی کامل میشود
❣از دو مادر به نوزاد شیر داده نشود، حتی اگر دو خواهر باشند؛ (در آنِ واحد از دو خانم نباید به یک طفل شیر داده شود) غلظت و رقت شیر هر مادر با هم متفاوت است که توان و معدهی نوزاد روی یکی متمرکز میشود
❣۲۱ تا ۲۴ ماه نوزاد باید شیر بخورد؛ به شرطی که برای مادر یا نوزاد مضر نباشد.
#شیردهی
╭═🌼⊰🌺⭐️🌺⊱🌸═╮
@ghalbekhanevadeh
╰═🌸⊰🌺⭐️🌺⊱🌼═╯