از عَاقٍبَتْقَلْبٍمَحْجُوبٌوَنَفْسْمَعْیُوبٌ ؛
میترسیمهَواَّئىغالِبٌرابرمامپسند...
@jahadesolimanie
💠 #حدیث_روز
🔰 امام علی علیه السلام:
🔴 اللَّهُمَّ بَلى ، لا تَخلُو الأَرضُ مِن قائِمٍ للّهِِ بِحُجَّةٍ ، إمّا ظاهِرا مَشهورا وإِمّا خائِفا مَغمورا ، لِئَلاّ تَبطُلَ حُجَجُ اللّهِ و بَيِّناتُهُ ، وكَم ذا وأَينَ اُولئِكَ ؟ اُولئِكَ ـ وَاللّهِ ـ الأَقَلّونَ عَدَدا ، وَالأَعظَمونَ عِندَ اللّهِ قَدرا ، يَحفَظُ اللّهُ بِهِم حُجَجَهُ وبَيِّناتِهِ ، حَتّى يُودِعوها نُظَراءَهُم ، ويَزرَعوها في قُلوبِ أشباهِهِم
✍ صد البتّه، زمين از وجود كسى كه حجّت خدا را بر پاى دارد ـ خواه آشكار و بهنام، خواه بيمناك و گمنام ـ، خالى نمىمانَد، تا حجّتهاى خدا و برهانهاى او از بين نروند. اينان چندند و كجايند؟ به خدا سوگند كه شمارشان اندك است؛ امّا نزد خداوند، پُر ارج و قدرند. خداوند به واسطه آنان، حجّتها و نشانههاى خود را نگه مىدارد، تا آنان نيز آنها (حجّتها و نشانهها) را به همتايان خويش بسپارند و در دلهاى همانندان خود بكارند.
📚 نهج البلاغة : حكمت ١٤٧
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
دیدارِ تو گر
صبحِ ابد هم دهَدَم دست!
مـن
سَرخوشم از
لذتِ این
چشم به راهی...
#شهیدجهادعمادمغنیه
#رفیق_شهیدم
#یادش_باصلوات
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
هدایت شده از شهید جهاد مغنیه 🇵🇸
#زیارتنامه_شهدا
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم .
#یادشان_باصلوات
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
╭┄═•🍃🌸🍃•═┄╮
@jahadesolimanie
╰┄═•🍃🌸🍃•═┄╯
❤️🌹❤️
مهر شما همان
ڪیمیایے است ڪہ
روزگار مرا قیمتے مےڪند...
من بہ اعتبار محبت شما
نفس مےڪشم
اے قرار دل بے قرارم...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
سلام بر تنها گل نرگس
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
نقل مستقیم خاطرهای شنیدنی از حاج قاسم سلیمانی:
یک بار از ماموریت برمیگشتم، منتظر نماندم که ماشین بیاد دنبالم. از فرودگاه مستقیم سوار تاکسی شدم، راننده تاکسی جوانی بود که نگاه معنا داری به من کرد.
به او گفتم: چیه؟ آشنا به نظر می رسم؟
باز هم نگاهم کرد، گفت: شما با سردار سلیمانی نسبتی دارید؟ برادر یا پسر خالهی ایشان هستید؟ گفتم: من خود سردار هستم.
جوان خندید و گفت: ما خودمون اینکارهایم شما میخواهی مرا رنگ کنی؟
خندیدم و گفتم: من سردار سلیمانی هستم.
باور نکرد. گفت: بگو به خدا که سردار هستی!
گفتم: به خدا من سردار سلیمانی هستم.
سکوت کرد، دیگه چیزی نگفت. گفتم: چرا سکوت کردی؟
حرفی نزد.
گفتم: زندگیت چطوره؟ با گرانی چه میکنی؟ چه مشکلی داری؟
جوان نگاه معنا داری به من کرد و گفت: اگه تو سردار سلیمانی هستی، من هیچ مشکلی ندارم.
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
|📿|#منبرمجازے
نگذارید دلتان خراب بشود..
تا چهل سال امید است ڪه انسان آدم شود.
در روایت داریم ڪه اگر چهل سال بگذرد و رابطهای با خدا بنا نکند، شیطان پیشانیش را میبوسد و میگوید قربان شکل ماهت که دیگر هدایت نمیشوی!!!
اگه چهل سال بگذرد هر چه به او بگویند انگار ڪه به دیوار گفته اند...
" هیچ اثرۍ ندارد"
|آیتاللهمجتهدۍتهرانی|
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
🔴سوئيس مشتری واکسن ايران شد
◾️روزنامه سوئیسی تجارت نوشت وزارت بهداشت سوئیس در حال گفت وگو با سازندگان واکسن غیر از کشورهای غربی از جمله ایران است.
◾️این روزنامه با اشاره به اینکه واکسن کووید ۱۹ به اندازه کافی در اروپا وجود ندارد نوشت وزارت بهداشت سوئیس اکنون با بیست کشور سازنده واکسن از جمله ایران ارتباط برقرار کرده است.
◾️نورا کرونیگ از وزارت بهداشت اين کشور گفت: به ویژه تماس های نزدیکی با ایران وجود دارد. ما روابط خوبی با بخش بهداشت ایران داریم.
چه جالب! باز هم هنوز به ایران عصر پهلوی فکر می کنند و شعار ما نمی توانیم سر می دهند!/روانبخش
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
خودکامه ترین رئیس جمهور!
خوشمان نیامد؛ راهش ندهید!
🔹آقای #روحانی اولش شهردار وقت (قالیباف) را به جلسات دولت راه نداد. بعدا، از رحیم پور ازغدی و ضرغامی خوشش نیامد و دستور داد آنها را به جلسات شورای عالی "انقلاب فرهنگی" و "فضای مجازی" دعوت نکنند.
♦️نوبت چهارم، با شهردار اصلاح طلب تهران چپ افتاد و در حالی که #حناچی به اصرار او (با وجود مخالفت دستگاه های نظارتی) شهردار شده بود، دستور داد او را هم به جلسات دولت راه ندهند؛ چون شهرداری نگذاشته دولت در #جماران با تخلف ساخت و ساز کند!
🔹نوبت پنجم، از رحمانی وزیر صمت عصبانی شد و ناگهان او را عزل کرد که موجب شد دولت در دشوار ترین شرایط اقتصادی مردم، به مدت پنج ماه وزیر نداشته باشد.😳
♦️همین لا به لا، ده دقیقه وقت به وزیر ماخوذ به حیای آموزش و پرورش نداد تا مشکلات مهم معلمان و فرهنگیان را در میان بگذارد و بلافاصله با استعفای بطحایی موافقت کرد.
🔹آخرین بار، او بر آقای علی عسکری رئیس #صداوسیما غضب کرد که چرا در فلان برنامه زنده شبکه چهار، از "ادبیات منقلی" درباره وی استفاده شده و حال آن که خود روحانی، پایه گذار و سر قفلی دار این ادبیات است.
♦️جالب این که عسکری متملق و ترسو، به خاطر ادبیات مهمان برنامه😐 عذرخواهی کرد اما روحانی، به خاطر ادبیات موهن خودش، نه!
خب آقای روحانی با این خُلق تنگ و خودکامگی، برای چه ادای آدم های #دموکرات و اهل تحمل را در می آورد؟ نوبخت و واعظی و یکی دو نفر را نگه دارد، بقیه دولتمردان را هم مرخص کند!
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
🔴هلاکت سرکرده ارشد داعش در عراق
🔹نخست وزیر عراق: ما باندهای تروریستی داعش را به پاسخی ویرانگر و زلزلهافکن تهدید کردهایم.
🔹این پاسخ از سوی دلاورمردان ما و با از بین بردن یاسر العیساوی سرکرده گروهک شرارت طی یک عملیات اطلاعاتی منحصر به فرد انجام شد، کسی که به او جانشین خلیفه و والی عراق در گروهک تروریستی داعش گفته میشد.
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
📚حضرت امام خمـــینی (ره):
بچـــه ها را #ســـــیاسی بار بیاورید
آقایان که تـــــربیت بچه ها را انجام
می دهند مسائل سیاسی روز را هـم
به آنها تعلیـــــم بکنند نمیگویم همه
آن این باشد هــــــمه چـیز باید باشد
یک بچـه ای که از یک مدرسه بیرون
میآید باید مسائل دینیاش را بداند
مسائل نــماز و روزه اش را بداند هم
تـــربیت های علمی بشود ... و هـــم
#تــــربیت_سیاسی
📙صحیفه نــــور ج ۵ ص ۱۰۹
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie
🔴ظریف: پول و انباشت سلاح امنیت نمیآورد
🔹وزیر امور خارجه در توئیتی نوشت: همسایگان عزیز؛ در شرایط کنونی این فرصت وجود دارد که درباره موضوع امنیت منطقهای بازنگری کنیم، همان گونه که میدانید امنیت را نمی توان با پول و انباشت سلاح خریداری کرد.
🔹تنها راه برقراری ثبات و امنیت، همکاری منطقهای گسترده میان کشورهای منطقه است؛ البته ایران همواره برای فعال سازی چنین همکاری هایی اعلام آمادگی کرده است.
🔰کانال شهید دهه هفتادی🔰
•••✾شهید جهاد مغنیه✾•••
@jahadesolimanie