شرح حدیث
آنچه به رفتار و اعمال ما ارزش می دهد، «نیت خالص» است.ارزش هر عملی به نیّت آن است. گاهی خدایی ترین عملها با انگیزه ی ریا و خودنمایی انجام می شود، در نتیجه از ارزش می افتد و پاداشی هم نخواهد داشت. از این رو، پاک سازی نیّت از ریا و تظاهر، هم لازم است، هم دشوار، هم با ارزش. اما سختی کار در اینجاست که گاهی انسان دچار ریا می شود و خودش هم نمی داند. تشخیص عمل خالص از عمل ریایی، سخت است. یکی از معیارهای آن این است که انسان از دیگران انتظار تعریف و تمجید نداشته باشد و برایش فرقی نکند که مردم بدانند یا ندانند؛ ستایش کنند یا نه. امام صادق (ع) فرمودند: عمل خالص آن است که نخواهی جز خدای متعال، کسی تو را برای آن کار، ستایش کند. (محجه البیضاء، ج8، ص 28.) اگر امام، ریا را مخفی تر از ردّ پای مورچه بر روی سنگ سیاه در شب تار می داند، به خاطر آن است که گاهی انسان عمری ریا می کند، ولی می پندارد که اخلاص دارد. اخلاص، هرچند کمیاب است، ولی اگر پیدا شود، بسیار ارزشمند است و خداوند، مشتری و پذیرای کارهای خالص بندگان مخلص است. صورت زیبای ظاهر هیچ نیستای برادر، سیرت زیبا بیار (سعدی)منبع: حکمت های عسکری (جواد محدثی)
🔴 نسخه رئیسی برای مهار تورم
💬 #روزنامه_دنیای_اقتصاد
🔹 روز گذشته سازمان برنامه و بودجه، بخشنامه بودجه کشور در سال ۱۴۰۱ را منتشر کرد. این بخشنامه که از سوی رئیسجمهور صادر شده، به تشریح محورهای اصلی بودجه سال آینده پرداخته است. در متن این بخشنامه، تمام دستگاههای اجرایی کشور مکلف شدهاند تا طبق زمانبندی، برنامه و بودجه پیشنهادی خود را برای دستیابی به اهداف اعلامشده در متن این بخشنامه ارائه دهند و در صورت اجرا نکردن این تکلیف، سازمان برنامهوبودجه، بودجه را تدوین خواهد کرد.
🔸 مهمترین موضوعی که در متن این سند به چشم میخورد، تقسیم وظایف رئیسجمهور برای دستگاههای اقتصادی کشور بهمنظور کنترل تورم و ایجاد ثبات اقتصادی است.
✅ یکی از اهداف اصلی دولت در تدوین بودجه سال آینده، ایجاد ثبات اقتصادی اعلام شده و بر اساس آن، بین دستگاههای اقتصادی تقسیم وظایف صورت گرفته است. بر همین اساس، از مواردی که به عنوان وظایف سازمان برنامهوبودجه نام برده شده است، میتوان دریافت که کنترل کسری بودجه، ماموریت اصلی این نهاد خواهد بود.
🔹 از سوی دیگر، بانک مرکزی علاوه بر اتخاذ تدابیر لازم برای کنترل رشد پایه پولی، موظف شده است با ابزارهایی مانند عملیات بازار باز، مدیریت انتظارات تورمی را بر عهده بگیرد و از طرفی با مدیریت بازار ارز از کاهش ارزش پول ملی جلوگیری کند.
💢 تیم اقتصادی دولت نیز موظف شده که در سطح خرد و بازارها مداخلات اقتصادی و قیمتگذاریها را کاهش دهد. رشد اقتصادی با تمرکز بر بهرهوری، عدالتخواهی و تغییر ساختار بودجه و تامین مالی اقتصاد از دیگر جهتگیریهایی است که به منظور بهبود وضعیت اقتصادی کشور در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ خواهد شد.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
202030_1922614991.mp3
5.82M
🔴 پست ویژه
🔯 شباهت های کرونا و 11 سپتامبر
❗️در داستان کرونا، مهم ترین اتفاقی که پیش از کرونا رخ می دهد، سناریوی "رخداد 201" است.
❗️کل داستانهایی که تا اینجا طی شده، قرار بود به واکسیناسیون و اهداف سند 2030، جامه عمل بپوشاند.
❗️این بیماری در حالت عادی، مرگ و میر زیادی ندارد، اما با همین پروپاگاندای رسانه ای، مردم رو راضی به زدن واکسنی کرده اند که عوارض کوتاه مدتش، تا حدی رو شده و عوارض بلندمدتش هنوز به زمان نیاز دارد تا برملا شود. مردم به خاطر ترس، راضی شده اند و حالا به شناسه دیجیتال داریم می رسیم و واکسیناسیونی که هر سال رخ خواهد داد...
❗️اکنون وارد داستان جدیدی به نام بایوسکیوریتی شدیم و از این به بعد، افراد به خاطر تب و سرفه و ... به عنوان خطر بیوتروریسم شناخته خواهند شد!
❗️داریم وارد بزرگترین دیکتاتوری تاریخ می شویم...
⚠️⚠️⚠️ مهمترین امر به معروف امروز آگاهی دادن در مورد توطئه کرونا و #واکسن هاست ...
👤 مهندس میزوجی
👌 نشر حداکثری حتما شنیده شود
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#فتنه_واکسن
🔴دولت هشتونیم میلیوننفری در ایران فاجعهست!
🔹 قدیری ابیانه نوشت: در جهان به طور متوسط در قبال هر شش نفر شاغل یک نفر بازنشسته است.
🔹 در ایران تعداد بازنشستهها بیش از شاغلین هست و این یک فاجعه است.
چهار میلیون نفر کار میکنند و حقوق میگیرند. چهار و نیم میلیون بازنشستهاند و بدون کار کردن حقوق میگیرند!
🔹 در آمریکا و آلمان سن بازنشستگی ۶۷ سال هست. در ایران بسیاری از افراد در سن ۵۰ سالگی و کمتر بازنشسته میشوند.
🔹 در جهان با افزایش امید به زندگی یا سن متوسط، سن بازنشستگی هم بالا رفته، حال آنکه با وجود افزایش امید به زندگی که از ۵۲ سال قبل از انقلاب به ۷۶ سال رسیده است، سن بازنشستگی نه تنها افزایش نیافته بلکه در موارد متعددی کاهش نیز یافته است.
🔹 سن بازنشستگی در ایران باید به ۶۵ سال برسد. در غیر اینصورت پولی برای عمران و آبادانی کشور نمیماند و همواره حتی برای پرداخت حقوقها با کسری بودجه مواجهیم
🔹 استثناء باید برای افراد ناتوان واقعی از کار باشد. دولت باید لااقل در استخدامهای جدید شرط بازنشستگی در ۶۵ سال را قید کند.
🔹 در بخش خصوصی مثلا مغازهدارها خود را در ۵۰ سالگی بازنشسته نمیکنند و تا توان دارند کار میکنند.
🔹 این تفکر که شاغلین را بازنشسته کنیم تا جوانان جای آنها را بگیرند غلط است، زیرا برای یک کار به دو نفر حقوق پرداخت میشود، یکی به بازنشسته بابت کاری که نمیکند و دیگری به جایگزین او بابت کاری که باید بکند و در موارد بسیاری کار خود را هم به درستی انجام نمیدهد!
🔹 متوسط ساعت مفید کاری در ادارات دولتی ایران ۲۲ دقیقه در روز است. ساعت مفید کاری در ژاپن هشت ساعت در روز و در کره جنوبی ۹ و نیم ساعت در روز است.
🔹 یعنی یک کرهای در یک سال به اندازه قریب به ۲۶ سال یک کارمند ایرانی کار مفید میکند. به عبارت دیگر یک کارمند ایرانی به طور متوسط در طول ۳۰ سال به اندازه ۱۴ ماه یک کرهای کار مفید میکند و بازنشسته میشود.
🔹 قبل از انقلاب که امید به زندگی ۵۲ سال بود، بعد از ۳۰ سال کار به طور متوسط دو سال حقوق بازنشستگی میگرفتند. الان که امید به زندگی به ۷۶ سال رسیده است، سی سال یا کمتر کار میکند و ۲۶ سال حقوق بازنشستگی میگیرد!
🔹 آنها که ساعت مفیدشان ۲۲ دقیقه در روز است، عملا در طول سی سال معادل یک سال و اندی کار مفید میکنند و به اندازه ۵۶ سال (۳۰+۲۶) حقوق میگیرند.
🔹 حق بازنشستگی که از حقوق کسر میشود کفایت حقوق بازنشستگی را نمیکند و دولت مجبور میشود از بیتالمال یعنی جیب همه مردم، کسری بسیار زیاد آن را جبران کند.
🔹 چون بودجه کافی برای پرداخت حقوق هشت و نیم میلیون نفر شاغل و بازنشسته وجود ندارد، دولت برای پرداخت سر موعد حقوقها ناچار به چاپ پول بیپشتوانه است. چاپ پول بیپشتوانه، موجب کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه تورم و گرانی اجناس نسبت به پول ملی است.
🔹 گرانی فقط دامن حقوقبگیران را نمیگیرد، بلکه افراد بیکار و مردم فقیر هم گرفتار تورم و گرانی میشوند. مملکت و ثروت و بودجه آن فقط متعلق به حقوقبگیران نیست و همه مردم ایران صاحب ثروت ملی هستند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3