💢چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه - ۱
🔹تغییر رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از سیزده سال فعالیت، انبوهی از گمانه زنی های رسانه ای را در پی داشت. برخی گفتند آقای طائب احتمالا در جایگاه دیگری در زمینه فعالیت های کلان اطلاعاتی کشور به خدمت گرفته خواهد شد و گروهی، صرف این تغییر را حمل بر عزل و برکناری کردند.
♦️صدای آمریکا، رادیو فردا، بی بی سی، دویچه وله، و برخی رسانه های عبری و عربی مرتجع و...، از جمله رسانه های بیگانه ای بودند که با ادعای برکناری حسین طائب، علیه او، سپاه پاسداران و جمهوری اسلامی عقده گشایی کردند، یا مدعی شکست اطلاعاتی ایران شدند.
🔹آیا صرف تغییر یک مدیر اطلاعاتی پس از سیزده سال را می توان به شکست اطلاعاتی تفسیر کرد؟ در این صورت، درباره رژیم صهیونیستی چه می گویند که مثلا در دو دهه اخیر، چهار رئیس موساد (افرایم هالوی، مئیر داگان، تامیر پاردو، یوسی کوهن) و در ده سال اخیر دو رئیس موساد را تغییر داده است؟
♦️یا مثلا آمریکایی ها که از سال ۲۰۰۵ تا امروز، هشت رئیس سازمان CIA، شامل پورتر گاس، مایکل هیدن، لئون پانهتا، دیوید پترائوس، جان برنان، مایک پمپئو، جینا هسپل و ویلیام برنز را تغییر داه اند. سرویس MI6 انگلیس هم روند مشابهی را تجربه کرده است.
🔹نکته دوم؛ تحلیل گرانی که یک یا دو سرویس جاسوسی متخاصم -مثلا موساد و یا حتی سیا- را طرف حساب نهاد های اطلاعاتی ایران تلقی می کنند، راه به خطا می برند. کشور عزیز ما، نه با یک یا چند سرویس، بلکه با "جنگ احزاب"و "ناتوی اطلاعاتی" طرف است و این واقعیت هم منحصر به پس از انقلاب اسلامی نیست.
♦️بنابراین، در ارزیابی کارنامه نهادهای اطلاعاتی کشور و اهمیت خدمات آنها -از جمله اطلاعات سپاه- باید "جبهه اطلاعاتی مقابل" را که سرویس های جاسوسی آمریکا، اسرائیل، برخی دولت های اروپایی و حتی برخی خرده سرویس های منطقه ای را در بر می گیرد، در نظر گرفت و نباید این کشاکش اطلاعاتی را فروکاست.
🔹نکته سوم؛ سیزده سال مدیریت، آن هم در دوره ای پر ماجرا از تحولات مهم داخلی و بین المللی، حتما فراز و فرود و قوت و ضعف را در خود نهفته دارد و لابد سه گروه تحلیل گر (حامی، منتقد، معارض و دشمن) می توانند ذره بین بگذارند و درباره جزئیات آن تحلیل کنند؛ اما اگر کسی ایرانی- انقلابی می اندیشد، نمی تواند چنان قضاوتی کند که قاب عقده گشایی رسانه های نیابتی سیا و موساد و ام آی سیکس را تکمیل کند.
ادامه دارد👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه -۲
♦️براستی اگر عملکرد اطلاعات سپاه در دوره اخیر، چنان که رسانه های وابسته به ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی غرب وانمود می کنند، ناکامی و شکست بوده، پس باید خوشحال باشند، چرا با عصبانیت و عقده گشایانه موضع می گیرند و مثلا از رفتن آقای طائب، ابراز ذوق زدگی و شادمانی می کنند؟
🔹البته باید به این جماعت عقده ای و ضربه خورده از اقتدار نظام یادآور شد که راه به جایی نمی برند. نشان به آن نشان که جمهوری اسلامی، یک روز درگیر زنجیره ای از تهدید های امنیتی تو در تو (ترور مسئولان، آشوب افکنی و تجزیه طلبی گروهک های وطن فروش، کودتا و جنگ تحمیلی) در عمق خاک خود مواجه بود و حداکثر می کوشید تهدید ها را دفع کند؛
♦️اما به ویژه در دهه اخیر، در موضع تهاجمی قرار گرفته و ضربات راهبردی متعددی را به آمریکا و اسرائیل در منطقه وارد کرده و حتی حوزه نفوذ خود را از منطقه به آمریکا لاتین گسترش داده است.
🔹براستی اگر نهادهای اطلاعاتی ایران قدرتمند نبودند، می شد چنان ضربات و چنان عمق راهبردی را تعریف کرد و به اجرا گذاشت که تحلیل گران بسیاری در غرب، جمهوری اسلامی را طرف موفق جنگ های تحمیلی موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم معرفی کنند؟
♦️در حوزه داخلی، عملکرد سازمان اطلاعات سپاه در همپوشانی با سایر نهاد های اطلاعاتی، حتما واجد موفقیت های بزرگی بوده از جمله؛ مهار فتنه 88، برخورد با شبکه هایی که با اشخاصی مانند جیسون رضاییان، نازنین زاغری، کایلی مورگیلبرت، سیامک و باقر نمازی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی، نزار زاکا، دری اصفهانی و زم شناخته می شوند؛ پروند فساد اقتصادی دانه درشت هایی مانند اکبر طبری، حسین فریدون، پتروشیمی و قطعات خودرو سازی و...
🔹تظاهر ضد انقلاب به ذوق زدگی از تغییر اخیر در مدیریت اطلاعات سپاه، دیر نخواهد پایید. و امید بسیاری می رود که مدیریت جدید، واجد توانمندی های جدید به علاوه توانمندی های دوره قبل و منهای ضعف های محتمل قبلی باشد.
♦️نهایتا باید یادآور شد که اگر جبهه ای از سرویس های اطلاعاتی در برابر نهادهای اطلاعاتی کشورمان قرار دارد، در این سو هم باید اولا همواره اولویت ها و امور "اهمّ" را در کانون برنامه ریزی قرار داد و از درگیر شدن از فرعیات و حواشی یا خدای نکرده موضوعات انحرافی پرهیز کرد.
🔹ضمنا باید موضوع "تحول، به روز رسانی، تعالی و ارتقاء ماموریت ها" چنان در دستور کار باشد که کفه تهاجم اطلاعاتی را بسیار سنگین تر از کفه ضروری دفاع اطلاعاتی کند.
👤محمد ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🌐 ایران مهمان ویژه بریکس / بریکس چیست؟
🔰 بریکس ( BRICS) نام گروهی به رهبری قدرتهای اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شدهاست.در ابتدا نام این گروه بریک نام داشت اما پس از پیوستن آفریقای جنوبی، به بریکس تغییر نام یافت. بریکس اقتصادهای نوظهور را در کنار هم قرار داده و این کشورها، با رویکردی خاص در صحنه تجارت بینالملل در حال بازیگری و کنش جهانی هستند.
🔰 پیمان بریکس با نیمی از جمعیت جهان که به گفته اقتصاددانان کمتر از 10سال آینده نصف اقتصاد دنیا را در اختیار خود دارد، اولین اقدامش، کاهش سهم دلار از تجارت دوجانبه و چندجانبه اعضای این پیمان بوده است. سهم دلاری تجارت متقابل کشورهای پیمان بریکس سال به سال در حال کاهش است و طبق آخرین مستندات منتشر شده، استفاده از دلار در تجارت گروهی اعضای بریکس، به زیر 70درصد رسیده است. نوع عملکرد این اعضا کاملا در مقابله با نظم لیبرالی صحنه تجارت بینالملل است.
✅ دعوت ایران به عنوان تنها کشور منطقه توسط بالاترین مقام اجرایی چین می تواند آغازی بر همراهی و استفاده از ظرفیت این غول های جهان پیش رو باشد
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گروه بریکس چیست؟
✅ گروه تنظیمکننده ثبات در جهان...
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 ۸۶۵۰ ضربه مقاومت به صهیونیستها در یک سال
👤 #سعدالله_زارعی
🔹 رژیم صهیونیستی که ادعا میکند میتواند در ائتلافی با حضور آمریکا و بعضی دولتهای عربی به ایران ضربه بزند، قادر نیست بر ترس آمریکا، عربستان، امارات و... از ایران غلبه کند.
🔸 همین یک ماه پیش فرمانده جدید سنتکام در جلسه استماع مجلس سنای آمریکا، با صراحت گفت، قادر به کنترل سپاه پاسداران نیست و همین چند ماه پیش، هیئت عالیرتبه امنیتی امارات در سفر به تهران با صراحت گفت امارات در هیچ ائتلاف ضدایرانی شرکت نمیکند و عربستان برای بهبود وضع امنیتی خود و مدیریت جنگ یمن، پنجمین دور گفتوگوها با ایران را در بغداد انجام داد. پس کاملاً پیداست که انبان تلآویو خالی است.
✅ رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۱ در کرانه باختری، جنین و... با ۱۰۸۵۰ اقدام جهادی فلسطینیها مواجه گردید که فقط توانست حدود ۲۲۰۰ مورد آن را شناسایی و خنثی کند. این رژیم در این سال با ۳۶۹۳ درگیری مسلحانه فلسطینیها یعنی به طور متوسط روزانه با ۱۰ مورد اقدام جهادی علیه نیروهای نظامی خود مواجه بوده است.
🔹 در سال ۲۰۲۱ فلسطینیها ۱۰۹۴ بار با شهرکنشینهای غاصب درگیر شدهاند. در همین چند ماه گذشته از سال ۲۰۲۲، لااقل ۳۰ نفر از نظامیان رژیم در مواجهه با فلسطینیها کشته شدهاند.
🔸 در سال گذشته میلادی سلاحهایی معادل ۱۹۰ میلیون دلار از اسلحهخانههای رژیم به دست فلسطینیها رسید. برآوردهای رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم، بیانگر آن است که اعتیاد نظامیان، مهمترین عامل همکاری آنان در خروج سلاح از مراکز نگهداری بوده است.
✅ رژیم اسرائیل در طول سه سال، چهار بار انتخابات پارلمانی برگزار کرده و هماینک در معرض پنجمین انتخاصبات مجلس میباشد. در این شرایط بقای دولت ائتلافی لاپید - بنت به مویی بند است و با استعفا یا برکناری یکی از اعضای آن فرو میپاشد.
🔹 حالا در شرایطی که این رژیم ۱۰۸۵۰ بار در معرض اقدامات امنیتی قرار داشته است، به تصویرسازی خیالی از تعدد عملیاتهای امنیتی در ایران روی آورده و حال آنکه در طول سالهای اخیر، عدد شهدای ایرانی اقدامات رژیم صهیونیستی به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسد؛ در حالی که طی یک سال گذشته ۳۰ نفر از عناصر رژیم صهیونیستی که در میان آنها چهار افسر ارشد ارتش دیده میشود و یکی از آنان در داخل تلآویو بوده است، به درک واصل شدهاند.
🔸 در همین یک سال اخیر بزرگترین کارخانه اسلحهسازی رژیم اسرائیل که محل ساخت مدرنترین جنگافزارهای آن بود، کاملاً ویران شد و تجهیزات دفاعی رژیم نتوانست از این کارخانه عظیم حفاظت کند.
💢 این رژیم روی منفجر کردن بخشی از یک تونل در نطنز یا خرابکاری در یک واحد هستهای در کرج، مانور و قدرتنمایی میکند و حال آنکه همه اینها یک صدم خسارات و تلفاتی که متحمل شده، نیست.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا نجیب میقاتی؟
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹 رئیس جمهور لبنان مجددا نجیب میقاتی را مامور تشکیل کابینه لبنان کرد. میقاتی تاجر متمول و متولد طرابلس است و در گذشته ۲ بار رئیس الوزرای لبنان شده بود .
🔸 وی شخصیتی معتدل داشته و همواره سعی در تعامل با گروههای مختلف لبنانی و کشورهای خارجی داشته است .
✅ در خصوص ماموریت جدید میقاتی برای تشکیل دولت چند نکته باید ذکر شود .
1️⃣ این امر نشان دهنده اینست که گروههای نزدیک به مقاومت سعی دارند هر چه سریعتر و بدون چالش دولت تشکیل شود و اقتصاد لبنان سر و سامان یابد .
🔹 میقاتی با ۵۴ رای کرسی های معتقد به مقاومت مامور به میشل عون معرفی شد در حالی که گزینه مد نظر عربستان که رسما از طرف سعودی ها حمایت میشد نواف سلام بود که تنها ۲۵ رای آورد.
2️⃣ میقاتی رابطه نسبتا خوبی با آمریکا و فرانسه دارد و همچنین سعی دارد توازن را در روابط لبنان با کشورهای منطقه برقرار سازد ؛ وی نه مخالف ایران است و نه سعودی و نه انگیزه و نه توان اقدام علیه حزب الله را دارد و یک فرد وجیه المله ارزیابی می شود .
3️⃣ اگر چه بحث های زیادی در مورد فساد اقتصادی میقاتی در لبنان شنیده می شود اما باید دانست چنین مسائلی در عروس خاورمیانه متاسفانه طبیعی و فراگیر بوده و منحصر به وی نیست.
سعد حریری ، اشرف ریفی ، نواف سلام و ... از لحاظ اقتصادی دستکمی از میقاتی ندارند.
4️⃣ رای استمزاجی مجلس لبنان به میقاتی نشان داد درب پارلمان لبنان بر پاشنه سابق می چرخد و همان طور که نبیه بری به ریاست مجلس انتخاب گردید ، میقاتی نیز احتمالا نخست وزیر خواهد شد و بعید نیست در صورت عدم تمایل میشل عون به ادامه ریاست جمهوری ، ژنرال ژوزف عون (فرمانده ارتش) به عنوان رئیس جمهور برگزیده شود .
💢 در صورتی که سعودی و آمریکا با پول های کلانی که در انتخابات خرج کردند انتظار کاملا متفاوتی داشتند لکن تحولات اخیر و آرای پارلمان به وضوح از شکست استراتژی آنان حکایت می کند.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
هدایت شده از قرائت روزانه قران با ترجمه و تفسیر
🔴 جابجایی در اطلاعات سپاه؛ ریاست یک ژنرال نظامی و آغاز فاز بعدی علیه دشمن خارجی
💬 #تسنیم
🔹 حجتالاسلام طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران که روز گذشته جای خود را به سردار محمد کاظمی داد، از حدود ۱۳ سال پیش ریاست این سازمان را برعهده داشت. در دوران ریاست او بر این سازمان ۷ رئیس در سازمان سیا و ۴ رئیس در سازمان موساد جابجا شدهاند. «مئیر داگان»، «تامید پاردو»، «یوسی کوهن» و «داوید بارنه» روسای موساد در زمان ریاست حجتالاسلام طائب بر اطلاعات سپاه بودهاند و در همین مدت در سازمان سیا نیز، «مایکل هیدن»، «لئون پانتا»، «دیوید پترائوس»، «جان برنان»، «مایک پمپئو»، «جینا هسپل»و «ویلیام برنز» به نوبت در ریاست این سازمان جابجا شدهاند.
🔸 هرکدام از این افراد، چه در راس سیا و چه در ریاست موساد مهمترین اولویت امنیتی خود را اقدام تمامکننده علیه ایران میدانستند با این حال جابجایی پیدرپی آنها نه تنها وضعیت را برای آمریکا و اسراییل در نبرد امنیتی بهتر نکرده، بلکه دوره حاضر، در پی تلاشهای بخشهای مختلف امنیتی و نظامی ایران و مقاومت منطقه، به یکی از پرمخمصهترین دورانها برای آمریکا و بخصوص رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
✅ رژیم صهیونیستی طی ماههای اخیر شاید بدترین وضعیت امنیتی خود را بعد از جعل این رژیم تجربه میکند. اگر پیش از این مقاومت غزه مهمترین معضل امنیتی اسراییل بود، حالا کرانه باختری که صهیونیستها تصور میکردند به حیاط خلوت تبدیل شده، مصداق مخمصه بزرگتری شده است. به لحاظ راهبردی نیز اسراییل چه از جنوب لبنان و چه از بلندیهای جولان در سوریه و چه به واسطه دسترسی انصارالله در یمن به دریا، به وضعیتی مشابه حصر کامل توسط مقاومت گرفتار آمده و در یکی دو ماه اخیر نیز با حجم سهمگینی از آتشسوزیها و انفجارها و تخریبها در تاسیسات حیاتی و زیرساختی خود مواجه شده است.
🔹 حجم حوادث و تهدیدات امنیتی علیه اسراییل آنچنان بالا بود که وزیر خارجه رژیم را سراسیمه عازم ترکیه کرده تا به ادعای خود از آنها بخواهند که در این وانفسا به امنیت اسراییل کمک کنند!
🔸 آمریکا نیز که روزگاری تلاش امنیتی سنگینی برای ورود به ایران و تکرار دوران پهلوی داشت، امروز دغدغه اصلی و راهبردی اش را از موقعیت فعال برای تسخیر ایران، به تلاش برای فرار آبرومندانه از منطقه تغییر داده است.
💢 در چنین شرایطی جابجایی در ریاست سازمان اطلاعات سپاه و قرار گرفتن یک ژنرال نظامی بر راس آن، نشان از یک بازآرایی برای یک دوره جدید و گامی به پیش دارد. این جابجایی بدان معناست که ایران در موقعیت جدید خود، میتواند گامهای بعدی علیه جاهطلبیها و اشغالگریهای صهیونیستها و آمریکاییها را بردارد و میدانهای جدید را فتح کند. و در این بازآرایی و گام جدید حجتالاسلام طائب به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه نقش خواهد داشت.
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
بسم الله و الحمدلله
🔴 هنگامیکه خواب بودیم...
♦️هنگامیکه فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر در گرداب اباطیلی مانند من را در قبر دیگری نمیگذارند و عیسی به دین خود، موسی به دین خود، با ابزار جهالت و تبلیغات دشمنان، بلعیده شد؛
♦️هنگامیکه خوراک فکری جوانانمان از شناخت معرفت دینی را معاندین منافق تامین نمودند و به خوردشان دادند که لااکراه فی الدین، اما برایشان واضح نکردیم که هدایت از گمراهی مشخص شده است و اگر عقیده ای به ظهور عمل برسد و حق مشروعی را از دیگری سلب نماید، از مرز عقیده عبور نموده و به حریم عمومی اشخاص تعرض نموده است؛
♦️ هنگامیکه چشمهایمان عادت کرد به دیدن روسریهای از سر افتاده در کوچه ها و خیابانهایی که در نشانیها از نام شهدا خبر میدهند، و از کنارشان گذشتیم، دریغ از اخمی و اشاره ای و تذکری و ارشادی؛
♦️هنگامیکه علما و مربیان دینی در تبیین حکمت عفاف و حجاب کوتاهی کردند و ابهامات ذهنی نوجوانان و جوانان را دشمن با هجویات خود و سفسطه های فتنه انگیزش پاسخ داد؛
♦️هنگامیکه مسئولیت امور سازمانها و نهادهای فرهنگی را به مدیران اجرایی سپردیم که گزارش دهیهای کلیشه ای و از سر رفع تکلیف را به مدیریت تربیتی کمال گرا، ارجح دانسته و به جای آسیب شناسی و ارائه طرح و برنامه، آمار و ارقام انتزاعی کمیت محور از وظیفه های کیفی، به مقامات بالادستی خود ارائه نمودند؛
♦️هنگامیکه ارزشهای فرهنگی بازیچه ی شعارهای انتخاباتی نامزدها شد و دل سپردن به خواهشهای نفسانی شیاطین، جای تعهد به آرمانهای نظام اسلامی و انقلاب را گرفت؛
♦️هنگامیکه مسئولین، اجرای قوانین فرهنگی و اجتماعی لازم الاجرای مبتنی بر وظیفه ی حکومت اسلامی را بدون ضمانت اجرایی رها نمودند؛
♦️هنگامیکه غیرت در بعضیهایمان مرد و حیا بر باد رفت و موضوعات فرهنگی شد اولویت آخر خواسته های ما در سیاستگزاریها و اجراییات و به اقتصاد گره خورد؛
♦️ هنگامیکه ندانستیم اگر دزدیدن ناموس و عفت چشمها و حرمت نگاهها و دلهای پرهیجان و پرعطش عادی شود، دزدیدن مال و اختلاس به مراتب آسانتر خواهد بود؛
♦️ هنگامیکه رسانه ها، سینماها و هنرها ابتذال را به ابتکارات خلاقانه ی ارزش مدار، برتری دادند و جشنواره ی فجر شد عزاخانه ی فجرآفرینان غیور دین مدار و دوربینها از نمایش تصویر نزدیک سیمرغ بگیران به اصطلاح هنرمند به دلیل فضاحت پوشش آنها بر سکوی جشنواره ها عاجز شدند و این سلبریتیها شدند کعبه ی آمال و سوپر استارهای بعضی از سرمایه های انسانی نوجوان و جوان مملکتمان؛
و......
اینگونه شد که چند روزی است شرمنده ی حضرت شاهچراغ در شیراز معرفت خیز و عارف پرورمان شدیم و در تهران آغوش دختران جاهلمان حراج شد و هیهات که با این شتاب به کدام منزل مقصود رهسپار میگردیم و کجا قرار است بار سنگین مجاهدتهای شهدا را بر زمین بنهیم؛
و زنهار که خوراک سفره ی ارزشهایمان را در مطبخ بهائیت و یهودیت صهیونیزم بپزند...
✍مریم اشرفی گودرزی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بزرگترین اقدام امنیتی حسین طائب چه بود؟!
👤 #مهدی_جهانتیغی
🔹 نگاهی به عملکرد سیزده ساله سازمان اطلاعات سپاه
🔸 حجتالاسلام حسین طائب در یک دهه گذشته یکی از اصلیترین چهرههای تاثیرگذار امنیتی و اطلاعاتی کشور محسوب میشود. از مجموع اخبار رسانهای شده در طول سیزده سال ریاست طائب بر سازمان اطلاعات سپاه میتوان درباره عملکردش، قضاوتهای نزدیک به واقع را بیان کرد.
1️⃣ تا پیش از حسین طائب، نیروهای اطلاعاتی سپاه در قالب یک معاونت اطلاعاتی مشغول فعالیت بودند و در خارج از ایران یک واحد کمتر شناخته شده محسوب میشدند . طائب طی چند سال کوتاه این واحد را به لحاظ سازمانی چنان گسترش و توسعه داد که تبدیل به یکی از بزرگترین سازمان های اطلاعاتی منطقه و حتی فرامنطقهای شد. همچنانکه از مجموع واکنشهای رژیم صهیونیستی و یا دولتمردان آمریکا که مدعی پیشرو بودن در اقدامات اطلاعاتی در جهان هستند، میتوان به خوبی دریافت که موساد و سیا در سالهای اخیر، سازمان اطلاعات سپاه را یکی از اصلیترین مجموعههای امنیتی جهان در مقابل خود در نظر گرفتهاند. از سوی دیگر تحلیل روند موضعگیریهای افسران امنیتی اسرائیل و آمریکا در سالهای اخیر نشان میدهد که یکی از دستاوردهای طائب و مجموعه تحت امر او، تولید رعب و وحشت امنیتی در رژیم صهیونیستی و در میان دولتمردان آمریکا بوده است.
2️⃣ ایران پس از انقلاب اسلامی در فاصله کوتاهی صاحب دو نیروی عظیم نظامی (ارتش و سپاه) و به تبع آن به برتری نظامی در منطقه دست یافت. از یک دهه قبل نیز با اضافه شدن سازمان اطلاعات سپاه صاحب دو نیروی عظیم اطلاعاتی (وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه) شد و این همفزایی سبب افزایش برتری های اطلاعاتی ایران در منطقه و بهم خوردن موازنه اطلاعاتی آن شد. در این میان باید این نکته را مورد تاکید قرار داد که سازمان اطلاعات سپاه در قیاس با برخی مجموعههای اطلاعاتی دنیا یک مجموعه جوان محسوب میشود ولی در فاصله کوتاهی توانست خود را به سطح سازمانهای پرسابقه نزدیک کند. بدیهی است که تشکیل و رساندن یک مجموعه جوان به چنین سطحی در وهله اول به راهبری و مدیریت موفق این مجموعه بر میگردد. شناسایی و دستگیری حرفهایترین نیروهای امنیتی غرب از جیسیون رضائیان و نازنین زاغری تا روح الله زم و مراد طاهباز و تشکیل پروندههای مهمی همچون شبکهسازی بیبیسی فارسی و محیط زیستی از مهمترین نشانهها برای اثبات چنین ادعاهای هست.
3️⃣ اما طائب و همکارانش علاوه بر مبارزه کم سابقه با اپوزسیون خارجنشین، در محیط داخلی ایران نیز با وجود هزینههای سنگین سیاسی و رسانهای، مقابله با چهرههای مفسد سیاسی و اقتصادی را به صورت ویژه پیگیری کردند. دستیگری دهها آقازاده، مسئول ارشد، چهره سیاسی مشهور و گردنکلفتان اقتصادی که هر فرد ایرانی امروز میتواند اسامی بلند بالای از آنها را فهرست کند، بخشی از کارنامه بزرگ و جسارت مدیریتی طائب و همکارانش محسوب میشود.
4️⃣ اما یک نقش کمتر گفته شده که همچنان نیز به دلایل و مصالحی قابل گفتن نیست و اکثریت جامعه ایران هم از آن بی خبر هستند، تلاشهای پشت پرده این نهاد برای تامین معیشت مردم و حضور موثر در جنگ تحمیلی اقتصادی غربیها علیه ایران هست. در زمانه ای که غرب از رسیدن دارو و یا کالاهای اساسی از هیچ تلاش اقتصادی و اطلاعاتی دریغ نمیکند، تامین این کالاها به روشهای مرسوم قابل انجام نیست و همواره سربازان گمنامی هستند که با روشهای مخصوص خود این وظیفه را به سرانجام میرسانند.
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢عملیات زنجیره ای آشوب
و ضد عملیات موفق مقاومت
🔹این روزها در حالی که پارلمان و دولت صهیونیستی در آستانه انحلال قرار گرفته، شرایط در لبنان برای تشکیل دولت فراهم شده است. اهمیت ماجرا در چیست؟ رفتن لبنان به سمت ثبات سیاسی پس از سه سال بی ثباتی، و چهارمین انحلال پارلمان و دولت صهیونیستی ظرف چهار سال و تشدید وضعیت دو قطبی حادّ در این رژیم.
♦️تابستان و پاییز 1398، ظرف یکی دو ماه، شرایط سیاسی در لبنان و عراق به هم ریخت و سپس آشوب (به بهانه ماجرای بنزین) به ایران سر ریز شد.
🔹ترامپ و نتانیاهو با همدستی انگلیس و برخی مرتجعین، در حال اجرای پروژه آشوب به بهانه مشکلات اقتصادی درجبهه مقاومت بودند؛ فرقی هم نمی کرد که دولت هدف، دولت غربگرای حریری در لبنان و روحانی در ایران باشد، یا دولت عبدالمهدی در عراق که متحد ایران به شمار می رفت.
♦️صهیونیسم مسیحی با شکست در جنگ نیابتی، مثل مار زخم خورده به خود می پیچید و معتقد بود این سه کشور نباید روی آرامش ببیند. اوضاع باید چنان به هم می ریخت که جبهه مقاومت را گرفتار خود کند، نیروهای مقاومت به گوشه رینگ بروند، و از دل نا امنی و بلبشوی اقتصادی، طرفداران تسلیم سر کار بیایند.
🔹پیچیدگی شرایط چنان بود که غربگراها در لبنان به حریری و در ایران به روحانی برای استعفا فشار می آوردند تا پس از موفقیت، ما وقع را پای مقاومت و نیروهای انقلابی بنویسند و صید خود را بکنند.
♦️در مقابل، سید حسن نصرالله در لبنان و مفتدای حکیم انقلاب در ایران -با وجود انتقاد های جدی- با برکناری دولت مستقر مخالفت کردند. بنابراین در ایران، آن نقشه پیچیده پیش نرفت، هر چند که زخم کاری فتنه آبان 98 را زد و به ترور شهید سلیمانی در دو ماه بعد انجامید.
🔹اما در عراق به برکناری دولت عبدالمهدی و روی کار آمدن مصطفی کاظمی انجامید که همچنان سر کار است و در لبنان به کناره گیری حریری و آشفتگی دولت ختم شد...
♦️سه سال پس از آن پروژه سنگین، دولتی انقلابی در ایران سر کار آمده است. از لبنان هم خبر می رسد که پس از سه سال گره خوردگی امر سیاست و جولان اوباشانی در تراز جعجع و دیگران، نامزد مد نظر ۵۴ نماینده عضو فراکسیون اکثریت (همسو با حزب الله) مامور تشکیل دولت شده است.
🔹این در حالی است که پس از انتخابات اخیر پارلمانی، رسانه های وابسته به غرب مدعی شدند اکثریت همسو با حزب الله در پارلمان از دست رفته؛ اما اکنون نامزد مد نظر این فراکسیون ائتلافی توانسته بر بحران مزمن "امتناع تشکیل دولت" فائق آید.
♦️در عراق هم اگر چه دشواری ها و چالش های خود را دارد، اما به نظر می رسد اکثریتی ملی گرا و همسو با جبهه مقاوت در حال تشکیل است و امید می رود دولتی برآمده از انتخابات و پارلمان تشکیل شود.
🔹در جبهه مقابل، رژیم صهیونیستی در حوزه سیاست داخلی، بی سابقه ترین بحران سیاسی را تجربه می کند. البته عمق بحران، فراتر از بی ثباتی دولت ها و کم شدن فواصل تشکیل و انحلال آنهاست. این بحران که در گزارش های امنیتی رژیم، یکی از سه تهدید (در کنار تهدید ایران و تهدید حزب الله)، بلکه اورژانسی تر و خطرناک تر ارزیابی می شود.
♦️معنای این نوشته، حل و فصل همه چالش های امنیتی تحمیلی به محور مقاومت نیست، اما قطعا تحولات، بر خلاف طراحی طراحان پیش رفته و یک معنای مهم آن این است که یاران سردار قاآنی نگذاشته اند ماموریت مهم سردار سلیمانی -با همه موانعی که اواخر عمر شریف آن شهید در میدان پدید آمده بود- بر زمین بماند. درست گفتند آنها گه گفتند اسم و رسم "قاآنی"، خلاصه اسم و رسم "قاسم سلیمانی" است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 *چرا درآمد فروش نفت سر سفره مردم نیامد؟*
🔹گفته شده در چند ماه اخیر درآمد نفت ایران به واسطه فروش و قیمت بیشتر، بالا رفته است.
🔹اما چرا مردم هنوز تاثیر این افزایش درآمد را حس نکرده اند؟ پول نفت خرج چه مواردی شده است که اثر آن در بهبود وضعیت اقتصاد چندان محسوس نیست؟ https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 سبقت فروش نفت از تحریمهای آمریکا
💬 #رجانیوز
🔹 صادرات نفت ایران تنها به چین در مرز یک میلیون بشکه
🔸 روز گذشته اویل پرایس در گزارشی بر اساس دادههای شرکت تحلیلی تجارت نفت دریایی پترولجستیک عنوان کرد که صادرات نفت ایران به چین در ماه جاری افزایش داشته است.
✅ طبق این گزارش، تخمین زده میشود که صادرات نفت خام ایران بین اول ژوئن تا ۱۹ ژوئن به طور متوسط به ۹۶۱ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
🔹 این رسانه تخصصی نفت افزوده با وجود وقفه دیپلماتیک بر سر توافق هستهای، ایران در حال آماده شدن برای پیوستن مجدد به بازار جهانی نفت بوده است. این کشور تولید و همچنین صادرات به بازار اصلی خود یعنی چین را افزایش داده است.
🔸 چین از زمان اعمال مجدد تحریمهای آمریکا علیه صنعت نفت جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۸، زمانی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا را از توافق هستهای ایران خارج کرد، اصلیترین مقصد صادرات نفت خام ایران بوده است.
✅ به گزارش اویل پرایس، چین از سال ۲۰۱۸ هرگز واردات نفت خام ایران را متوقف نکرده است و حتی اداره کل گمرک چین در اوایل این هفته رسماً گزارش داد که چین واقعاً نفت خام ایران را در ماه می وارد کرده است.
🔹 صادرات ۹۶۱ هزار بشکهای نفت ایران به چین در حالی در ماه جاری رقم خورده است که این عدد در زمان قبل از تحریمها در حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.
🔸 افزایش صادرات نفت ایران به چین در حالی به مرز روزانه یک میلیون بشکه در روز رسیده است که اخیرا برخی رسانههای داخلی از شایعه تصاحب بازار نفت ایران در چین توسط روسیه را مطرح کرده بودند.
✅ اخیرا نیز رویترز در گزارشی اعلام کرد که چین واردات نفت از روسیه، ایران و ونزوئلا را افزایش داده و در عوض واردات نفت از آفریقا، برزیل و آمریکا کاهش داشته است. طبق این گزارش؛ صادرات نفت ایران به چین معادل ۷ درصد از کل واردات نفت چین و بیش از ۷۵۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.
💢 پیش از این، گزارش ماهانه اوپک و گزارش موسسه مطالعات انرژی آکسفورد نیز تصاحب بازار نفت ایران توسط روسیه را رد کرده و از روند افزایشی تولید نفت ایران نسبت به قبل از جنگ اوکراین خبر داده بودند.
#بین_الملل #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⛔️ چراغقرمز بر چهارراه دیپلماسی
📝 یعقوب ربیعی
🔰 هرچند سفر بورل به تهران مانند سفر همکارش انریکه مورا، خبر جدیدی نیست ولی همزمانی آن با دو موضوع میتواند بر اهمیت سفر بیفزاید:
1⃣ _ شام کاری انریکه مورا و جوزپ بورل با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا و رسانهای کردن آن از سوی اروپاییها قبل از این سفر، فرستادن این پالس بود که جوزپ بورل حامل پیام آمریکاییها به ایران است.
2⃣ _ سفر بورل قبل از سفر بایدن به منطقه و دیدار از رژیم صهیونسیتی و سعودی صورت می گیرد ظاهراً آقای بایدن میخواهد با دست پر به منطقه بیاید و یکی از الزامات دست پر سفر کردن، گذاشتن توافق با ایران بر میز مذاکرات است.
✅ اما واقعیت آن است که اروپاییها در این سفر باید به چند فهم و نکته کلیدی برسند؛
👈 اول اینکه برخلاف ادعایشان مبنی بر میانجیگری و پیام رسانی، آنها همیشه بخشی از پازل پلیس خوب - پلیس بد آمریکاییها را تکمیل میکنند. رفتار اروپاییها در قطعنامه شورای حکام پاسخ قاطع به اروپاییها نباید ادامه یابد.
👈 نکته دوم اینکه بورل باید بفهمد که جمهوری اسلامی نمیخواهد شمشیر بزم دموکراتها و آقای بایدن در انتخاباتهای پیش رو و سفرهای منطقهایاش باشد لذا اگر بدنبال توافق هستند باید آمد و شدهای بی حاصل را تمام کنند و به میز برگردند.
✅ ایران راهبردش را در مذاکرات، مشخص؛ و بارها اعلام کرده است و موارد اعلام شده نه یک تاکتیک، بلکه یک حرف قطعی است و آن عبارتاند از؛ برداشتن تحریمها، پایبندی به یک پروسه راستی آزمایی معتبر و دادن تضمینهای اعتباری. غربیها باید صادقانه بگویند میخواهند با این سه موضوع کنار بیایند و یا همچنان بر بازی یک بام و دو هوای خود اصرار دارند. در رکورد سفرهای دیپلماتیک به ایران غربی ها باید بین پشت چراغ قرمز ماندن یا تغییر رفتار دوگانه خود یکی را انتخاب کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 معاون وزیر خارجه دولت اوباما: دولت بایدن، سپاه را از فهرست تروریستی امریکا خارج کند
👤 #جوئل_رابین معاون وزیر خارجه در دولت اوباما در اظهارنظری پیرامون دلایل کند شدن روند مذاکرات وین گفت:
🔹 تحریم سپاه پاسداران هیچ تاثیری در سیاستهای منطقه ای ایران نداشته و دولت بایدن باید آن را لغو کند.
🔸 وی با اشاره به اقدام مخرب دولت ترامپ در خصوص خروج از برجام که موجب شد جمهوری اسلامی ایران نیز تعهدات برجامی خود را متوقف کند اظهار داشت: مهمترین مسئله امروز، برنامه پرشتاب هسته ای ایران است که می تواند این کشور را به دستیابی به سلاح هسته ای نزدیک کند و این رخداد بهیچ وجه برای غرب مطلوب نیست
✅ رابین با اشاره به سفر جوزپ بورل به ایران و تلاش اتحادیه اروپا برای احیای برجام خاطر نشان کرد: سئوالی که امروز برای بسیاری از پیگیری کنندگان مذاکرات وین وجود دارد این است که چرا همه چیز به شرایط قبل از خروج ترامپ از برجام برنمی گردد؟
💢 وی که خود از افراد موثر دستگاه دیپلماسی آمریکا در زمان گفتگوهای برجام در دولت اوباما بود با اشاره به تاکید دولت بایدن برای استفاده از دیپلماسی در زمینه رفع مشکلات موجود در مذاکرات وین افزود: پیش از خروج ترامپ از برجام،سپاه پاسداران در فهرست تروریستی آمریکا نبود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بیجهت ذوقزده نشوید!
👤 #محمدجواد_اخوان
🔹 «عزل»، «ترور»، «دستگیری» و... کلماتی بود که در چند روز اخیر در مورد رئیس سازمان اطلاعات سپاه از رسانههای بیگانه شنیده شد. البته معدود افرادی در داخل از روی بیاطلاعی یا حب و بغضها چیزهایی شبیه همین حرفها را تکرار کردند.
🔸 همین چندگونهگوییها و تناقضگوییها البته یک نکته مهم را در خود پنهان دارد و آن اینکه دشمن برخلاف ادعایش به داخل نهادهای اطلاعاتی ما دسترسی ندارد و از این تغییر شوکه شده است. آشنایان به حوزه مدیریت کلان میدانند که هر جابهجایی مدیریتی مقدماتی دارد و خصوصاً تشریفاتی اداری برای مسئولیتهای حساس وجود دارد که لازم است طی شود.
✅ طبیعی است که در حوزههای اطلاعاتی به دلیل حیطهبندی، طبقهبندی و حساسیتهای فوقالعاده این مراحل بدون سروصدا طی میشود و همینکه در آستانه تودیع و معارفه این خبر به بیرون درز میکند و تحلیلگران دشمن را به شوک و بهت فرو میبرد، بدان معناست که حیطهبندی و حراست از اطلاعات بهخوبی انجام گرفته است.
🔹 حجتالاسلام طائب قریب به ۱۳ سال ریاست سازمان اطلاعات سپاه را بر عهده داشت و این میزان امتداد مسئولیت یک فرد در رأس یک نهاد اطلاعاتی پس از انقلاب تقریباً بیسابقه است. همین استمرار حاکی از رضایتمندی مجموعه نظام از کارنامه او است. بعد از ۱۳سال مسئولیت، جابهجایی امری کاملاً طبیعی است و عکس آن نوعی استثنا تلقی میشود.
🔸 در میان فرماندهان ارشد سپاه و بهطورکلی نیروهای مسلح تعداد معدودی از افراد این بازه زمانی از ابقا در یک مسئولیت را تجربه کردهاند و اکثر فرماندهان در مدتی بسیار کوتاهتر مسئولیت خود را ترک گفتهاند. پس چرا این واژگان تخریبی در مورد این همه جابهجایی دیگر به کار نرفت؟
✅ از شوک و بهت ناشی از غافلگیری دشمن که بگذریم، شاید عامل دیگر این نوع ذوقزدگی و واکنشهای هیجانی و عصبی را بایستی در کارنامه این سازمان در سالهای اخیر جستوجو کنیم. در واقع همه میدانیم به قطار ایستاده در ایستگاه کسی سنگ نمیزند و قطار در حال حرکت است که باید سنگاندازی کودکان نادان را به انتظار بکشد.
🔹 بهنظر میرسد واکنشهای هیجانی و عصبی عناصر دشمن در واقع نه بر اساس اخبار، بلکه آرزوهایی است که ناشی از کینه آنان از موفقیت این سازمان شکل گرفته است. طیف وسیعی از عناصر ضدانقلاب، سرویسهای اطلاعاتی، جریانات برانداز، مفسدان اقتصادی و سیاسی و جاسوسان و نفوذیها در این سالها هدف ضربه سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفتهاند که شکستهایشان را از چشم حجتالاسلام طائب میدیدند و اکنون به خیال آنکه این رویکرد با رفتن او پایان میپذیرد در حال جشن و پایکوبی هستند.
🔸 اما اینان متوجه نیستند که او کرسی ریاست خود را به کسی تحویل میدهد که در تمام این ۱۳ سال به نحوی ناظر بر این سازمان بوده و قطعاً با همین خطمشی این سازمان در مبارزه با مفسدان، براندازان، جاسوسان و سرویسها موافق و همراه است و اگر محالاً غیر از این بود مسئولیت رئیس قبلی این سازمان ۱۳ سال به درازا نمیکشید!
✅ از دشمنانی که زخمخورده از اطلاعات سپاه هستند اصلاً عجیب نیست که آرزوهای خود را در قالب خبر و تحلیل از چرایی و چگونگی تغییر مسئول این نهاد ابراز کنند، اما اگر به نام و پیشینه سردار کاظمی که اینک این مسئولیت را برعهدهگرفته است بیندیشند دیگر این ذوقزدگی نیمهتمام میماند.
🔹 قرار نیست اطلاعات سپاه نقاط قوتی را که در دوره حجتالاسلام طائب کسب کرده بود، کنار بگذارد و مثلاً در مقابل مفسدان، براندازان و جاسوسان غمضعین کند. بیشک قوتهای این نهاد تقویت و برای ارتقای کارآمدی آن خصوصاً در عرصههای نسبتاً جدیدتری، چون تهاجم اطلاعاتی به دشمن مجاهدت مضاعفی خواهد شد.
💢 طی این سالها مجموعه اطلاعاتی کشور خصوصاً در اطلاعات سپاه تلاش گستردهای را برای تأمین امنیت کشور خصوصاً با رویکرد آفندی -که حضرت امیر (ع) نسبت به بیتوجهی به آن هشدار میدهد که «ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا» - به کار بستند و کارآمدی همین رویکرد آفندی به اثبات رسید. ملت ایران قدردان این مجاهدتهاست و البته پاداش اصلی را خداوند متعال خواهد داد.
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد
▪️آثار تورمی اصلاح اقتصادی کوتاه مدت است
رئیسجمهور:
🔹ما کشور را در شرایطی تحویل گرفتیم که تورم ماهانه ۶۰ درصدی و کسری بودجه داشتیم و مواجه با رشد نقدینگی هم بودیم که اگر ادامه مییافت، شرایط اقتصادی دشوارتر میشد.
🔹اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد و اگر یک سال زودتر این اتفاق میافتاد، هزینه کمتری برای کشور داشت.
🔹آثار تورم حاصل از اصلاح اقتصادی در زمان کوتاه از بین خواهد رفت.
◾️رئیسی: تلاش ما کنترل قیمتها در بازار است
رئیسجمهور:
🔹اگر اتحادیهها یا اصناف قصد افزایش قیمت کالاها را داشته باشند باید دلیل گرانی کالاها برای مردم روشن تبیین شود.
🔹هر گرانی دلیل خود را دارد، تفاوت بین ارز ترجیحی یا ارز آزاد مشخص است، اینکه هر ساعتی هر شرکتی بخواهد افزایش قیمت داشته باشد قابل قبول نیست.
🔹کنترل بازار و ثبات بازار از شرایط موفقیت اصلاح اقتصادی است.
🔹لایحه دو فوریتی برای مجلس تهیه کردیم که افزایش برخی از کالاها به سال بعد محول شود.
◾️رئیسی: ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود
رئیسجمهور:
🔹دارو باید تحت پوشش بیمهها قرار گیرد، اما زیرساخت ما در بیمهها فراهم نیست.
🔹تا این زیرساخت فراهم نشود، ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود.
🔹قیمت نان تغییر نمیکند، کار آزمایشی نان در استانها نتیجه خوب داشته است.
🔹میزان افزایش اجارهبها نباید بیش از ۲۵ درصد باشد.
🔹تا زمانیکه وضع کالابرگ الکترونیک قطعیت پیدا نکند شرایط پرداخت نقدی را ادامه میدهیم.
◾️رئیسی: کمبود بسیار جدی در تولید برق داریم
رئیسجمهور:
🔹باید در سال های قبل نیروگاه های متعددی در کشور ساخته میشد.
🔹ما از تولید برق به صورت کلان غافل نبودیم و کارهای عظیمی برای استقلال برق صنایع بزرگ آغاز شده است.
🔹مدیریت الگوی مصرف در زمینه برق در ادارات دولتی در حال اجرا است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3