#متن_ترجمه #صفحه_173 سوره مبارکه #اعراف
#سوره_7
#جزء_9
نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه
(https://erfan.ir)
173-araf-fa-ansarian.mp3
5.7M
#صوت_ترجمه #صفحه_173
سوره مبارکه #اعراف
#سوره_7
#جزء_9
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
هدایت شده از مکتب شهدا_ناصرکاوه
ایام شهادت پدر موشکی ایران، سرلشگر بسیجی، حاج حسن تهرانی مقدم گرامیباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ اخطار به مسئولین #فضای_مجازی کشور:
تاریخ نام شما را در کنار شاه سلطان حسین ثبت خواهد کرد، اگر ... ‼️
ما به گذشتگان میخندیم که چرا ارزش نفت را ندانستند، آیندگان به ما میخندند 😔
🎙حجتالاسلام دکتر محسن انبیائی
🚫 از مسئولان مطالبه کنید
#صیانت
علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
@jahadetabeen8
✅ خلایق هرچه لایق ⁉️
🔺خدابیامرزه قدیمی ها رو که همیشه این جمله را تکرار میکردند .
🔹وقتی درخواست وتقاضای بخشی از مردم ازنامزدهای ریاست جمهوری صرفاً مسائل مادی واقتصادی مطالبه میشود و درکنار این انتظارات هیچ درخواستی در خصوص صیانت ازارزشها واجراء احکام اسلامی مطالبه نمیشود باید پذیرفت که لیاقت جامعه تنزل پیداکرده و بتدریج سقوط خواهد کرد .
🔺البته این حق مردم است که حداقل ؛ ازیک زندگی حداقلی آبرومندانه و عزتمندانه برخوردار باشند و دولتها نیز مکلف به تآمین آن میباشند ومنافاتی هم ندارد .
همانگونه که امام بزرگوار فرموده بودند که مردم هرچیزی که بخواهند باید در چارچوب دین توسط مسئولین برایشان فراهم گردد وحتی مقام معظم رهبری درخصوص حل مشکلات معیشتی مردم بارها فریاد کشیده وتذکر داده اند .
🔹متاسفانه نامزدهای ریاست جمهوری درزمان تبلیغات انتخابات هیچگونه شعار ووعده ای درخصوص صیانت ازدین و ارزشهای اسلامی بویژه برخورد با پدیده بیحجابی چیزی نمی گویند وبعضا از اصلاحات ؛ توسعه سیاسی ؛ فیلترینگ ؛ کنسرت ؛ ورود خانمها به ورزشگاه ؛ آزادی دروغین زنان وجوانان و جمع شدن گشت ارشاد و مطالبی ازاین دست مطرح میکنند تا بتوانند رآی مردم را بدست آورند که هیچ خاصیتی برای مردم نداشته و ندارد ؟
🔺چرا نامزدهای انتخاباتی نمیخواهند ویا جرآت نمیکنند درکنار وعده های گوناگونی که میدهند از باورهای دینی واعتقادی مردم وشعارهای امام وانقلاب دفاع کرده ومردانه پای آن بایستند ؟
چون
اولا : اراده آنرا نداشته ثانیاً : بخشی از جامعه ظرفیت شنیدن آنها را نداشته ویا به مقابله می پردازند ؟ اگرچه داشتن شهرداری همچون شهید مهدی باکری و رئیس جمهوری مثل شهید رئیسی لیاقت میخواهد وطبق آیه قرآن زمانی سر نوشت هرقوم وملتی تغییر میکند که خودشان بخواهند و تلاش و مجاهدت کرده وبرای آن هزینه نمایند تا لیاقت رحمت خدا را بدست آورند .
🔹 بلاخره میلیونها مردم متدین و خانمهای محجبه که در تمام انتخاباتها و اجتماعاتِ حمایت از انقلاب اسلامی حضور دارند جزء ملت ایران هستتد یا خیر؟ صدایشان کجا شنیده میشود ؟ رئیس جمهور اینها کیست ؟
🔺بنابراین وقتی جامعه استحاله شده و براثر مبتلا به ارتجاع میخواهد به عقب برگردد باید گرفتاراین مشکلات همیشگی بشود ومهمترین دلیلش اینست که قرآن و دین ازمیان خانه ها و جامعه بیرون رفته وباخطبه خوانی هم درست نمیشود .
🔹یک نکته مهم : وعجیب اینست که بخشی ازمردم به ادبیات وپیشینه نامزدها توجه کرده واگر احساس کنند که با انقلاب ورهبری وارزشهای جمهوری اسلامی زاویه دارد فوراً به او اقبال خواهند کرد و عجیب تراینکه بعضی افراد به منظور سرنگونی نظام به نامزد اصلاح طلبان رآی میدهند اگر چه بعضی از متدینین بی بصیرت و انقلابیونی که کدورت دارند بعضا به جماعت معارض و لجباز می پیوندند .
🔺خدا پدر اقای پزشکیان را بیامرزد که ازروز اول و صادقانه گفتند نمیدانم ؛ نمیتوانم و نمیشود .واین ۱۶ میلیون نفر هم به سه نون رآی دادند . به همین سادگی .
۲۰ آبان ۱۴۰۳ فرهادنیا
@jahadetabeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مقایسهی رتبه ایران قبل و بعد از رستاخیز علمی
🔹 پایه #پیشرفت کشورها چیست؟
🔹 رابطه علم و صنعت چیست؟
🔹جمهوری اسلامی به تنهایی یکسوم از #علم منطقه را تولید میکند!
#حجت_الاسلام_راجی
@jahadetabeen8