eitaa logo
مرکز فرهنگی فتوت/۱۳۸۰
96 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
5.6هزار ویدیو
9 فایل
موسسه عضو افتخاری می پذیرد. ارتباط با ادمین: @fotovat1380
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 من مسلمان نیستم اما روزه می‌گیرم(۱) ❇️ ماریان دیوید، روزنامه‌نگار ساکن کلمبو پایتخت سریلانکا می گوید:‌ "من کاتولیک هستم، اما در ماه رمضان روزه می‌گیرم. این کار در من شفافیت، آگاهی، همدلی و نظم زیادی ایجاد می‌کند. 🔹 او می‌گوید از این فرصت برای تمرکز روی خود و فکر کردن به مسائل واقعا مهم استفاده می‌کند: " روزه‌داری، فرایند بی‌وقفه فکر کردن به این که چه بخوریم را تا حد زیادی متوقف می‌کند و نمی‌گذارد حواس‌مان به غذا پرت شود و گاه و بی‌گاه و بدون هدف صرفا از روی تن‌پروری یا وسوسه‌، چیزی بخوریم. این کار نظم و انضباط بیشتری به روزهایمان می‌دهد. " 🔹ماریان معتقد است روزه‌داری تمرکزش را قوی‌تر می‌کند و به او حس سالم بودن می‌دهد. 🔹از نظر او مهم‌ترین جنبه ماه رمضان فکر کردن به آن دسته از مردم است که به سختی از پس تامین یک وعده غذای خود برمی‌آیند. 🔹به عقیده او بخشش به دیگران اهمیت بسیار زیادی دارد: "به نظر من چیزی که به اندازه خودداری از غذا خوردن ضرورت دارد، بخشش هر چه بیشتر به دیگران است، این که شکم افراد محروم را سیر کنیم و با برآوردن نیازهایشان امکان روزه گرفتن را به آن‌ها بدهیم."
🔴 نهادهای اطلاعاتی آمریکا: چین، روسیه و ایران برتری ایالات متحده را به چالش کشیده‌اند ✅ نهادهای اطلاعاتی آمریکا اعلام کردند که نظم جهانی شکننده شده و قدرت‌های بزرگی مانند چین، روسیه و ایران این نظم و برتری ایالات متحده در آن را به چالش کشیده‌اند. 💢 در این گزارش که دوشنبه شب همزمان با جلسه استماع سران نهادهای اطلاعاتی آمریکا در سنا منتشر شد، آمده است: چین بلندپرواز اما نگران، روسیه مقابله‌جو و برخی قدرت‌های منطقه‌ای مانند ایران و بسیاری از بازیگران غیردولتی، قوانین قدیمی نظام بین‌الملل و همچنین برتری آمریکا در درون این نظام را به چالش کشیده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبر انقلاب: قرآن را باید با تدبر خواند. تدبر مراتبی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همه ما مسئولیم 👤 امام خمینی(ره): ✅ مسئولیت‌های بزرگ داریم ما. اگر این نهضتی که تا اینجا رسیده و این انقلابی که تا اینجا رسیده است و یک جمهوری اسلامی در مملکت ما تحقق پیدا کرده است، اگر این از دست ما برود همه ما مسئولیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبر معظم انقلاب: 🔴 گفتن حرف حق صحیح نیست، اگر پازل دشمن را تکمیل می‌کند
‌ 🔻متخلفان دریافت ارز مسافرتی نقره داغ می‌شوند 🔹بانک مرکزی به‌منظور پیشگیری از سوءاستفاده برخی افراد از ارز مسافرتی، طی مکاتبه‌ای با فرودگاه‌های بین‌المللی کشور، اسامی مسافرانی که ارز دریافت اما بلیط پرواز خود را لغو کرده‌اند را درخواست کرده. 🔹بانک مرکزی در نظر دارد در صورت عودت ندادن ارز توسط این اشخاص، محدودیت‌های بانکی برای آنها اعمال نماید. 🔹️در روزهای گذشته عده‌ای با خرید بلیط به قیمت کمتر از ۲ میلیون تومان، ۱۰۰۰ یورو با نرخ ۴۲ هزار تومان دریافت و بعد بلیت را کنسل می‌کردند و ۵۰ درصد هزینه بلیط را هم از ایرلاین پس می‌گرفتند!
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریال هفت سر اژدها شب های ماه مبارک رمضان ساعت ۱۹ شبکه سه سیما
✅ اختصاص ۴۸ درصدی بودجه سال آینده شهرداری پایتخت به حمل و نقل عمومی رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران: امسال ۷۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شدند اما تهران به بیش از این تعداد ناوگان احتیاج دارد. به مردم اطمینان می‌دهیم که شهرداری و شورای شهر تمام ظرفیت خود را برای حل مشکل ترافیک به‌کار گرفته‌ اند. امسال ۱۸ تقاطع پر مسئله تهران اصلاح و غیر همسطح شدند. احداث ادامه بزرگراه یادگار امام و شهید بروجردی نیز در دست انجام است.
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ذوق رهبر انقلاب از جمع‌خوانی گروه قاریان نوجوان در محفل انس با قرآن کریم
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 همین یک ماه رمضان انسان باشیم! ⭕️
در مذاکرات آتش بس، عملاً و علناً چیزی به نام میانجی‌گری مصری و قطری وجود ندارد و این دو رسماً ابزار فشار بر حماس‌ بوده و تنها اقدام آنها برای فشار به اسرائیل، صبر و انتظار نتیجه فشارهای مقاومت، عوامل داخلی یا نهایتا درخواست از آمریکا برای ایجاد فشار بر تل‌آویو است. از همین رو و پس از سفر چند روز پیش ویلیام برنز به دوحه، امان و قاهره، مصر و قطر دور جدیدی از فشار را بر روی هیئت مذاکره کننده مقاومت ایجاد کرده‌اند و اکنون منتظر پاسخ حماس در سه روز آینده هستند. حماس نیز هیچگاه به تنهایی عمل نکرده و ریز محتوای مذاکرات را با طرف‌های مقاومت فلسطین و منطقه به اشتراک می‌گذارد از همین رو، دیدار امروز خلیل الحیه، مسئول تیم مذاکره کننده حماس با سیدحسن نصرالله در شرایط خاص کرانه باختری و فلسطین اهمیت دارد.