🔻آیتالله خامنهای، مقصر است!؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. روی سخن این یادداشت با آقای زیدآبادی نیست. ایشان به دلیل صداقت و بساطتی که دارد، بیاحتیاطی کرده و نظر قلبی و ناگفتهاش را بازگفته و تصریح کرده که فتنۀ سال هشتادوهشت را آیتالله خامنهای به فتنه تبدیل کرد؛ وگرنه تودۀ مردم به دنبال یک اعتراضِ سیاسیِ ساده به نتیجۀ انتخابات بودند، و آیتالله خامنهای را نیز نیروهای امنیتیِ فرصتطلب فریفتند و از کاه، کوه ساختند و یک مسألۀ عادی را به یک شکاف اجتماعی تبدیل کردند. این نظر، تفسیر جریان «اصلاحات» و «اعتدال» از فتنۀ سال هشتادوهشت است و خاص آقای زیدآبادی نیست، و اگر جز این بود، اندک موضعی در نقد و نفی فتنه میداشتند و از آنچه که کردند، عذر میخواستند. نه هاشمیرفسنجانی و نه خاتمی، هیچیک عذر نخواستند؛ چه رسد به موسوی و کروبی. همگی معتقدند که در سال هشتادوهشت، درست عمل کردند و این آیتالله خامنهای بود که با معترضان – و به تعبیر ما، فتنهگران و اغفالشدگان – مدارا نکرد. حتی کسیکه هماکنون بر جایگاه ریاستجمهوری نشسته نیز، هیچ سخنی در برابر فتنه نگفته و از مواضع دیگرش، روشن است که با فتنه، همداستان است؛ چنانکه با خاتمی، نشستوبرخاست دارد و او را میستاید. سخنی که آقای زیدآبادی در اثر سادهدلی بر زبان جاری ساخته، حرف مکتومِ قطعیِ همۀ اینان است و چهبسا اگر در موقعیّتی، دوباره بتوانند بخشی از جامعه را برانگیخته کنند و نظام را در تنگنا قرار بدهند، تعارفی با آیتالله خامنهای نخواهند داشت و دوباره بر ایشان خواهند شورید. رسم و قاعدۀ سیاستِ ماکیاولیستی همین است که با «صداقت» و «اخلاق»، بیگانه است و سودایی جز «قدرت» ندارد.
۲. حدود پانزه سال از فتنۀ سال هشتادوهشت گذشته است و اینک میشنویم که آیتالله خامنهای، مقصر و متهم آن ماجرا بوده است. هنوز نسلی که فتنه را به چشم خویش دیده، در صحنه است و روایت مستقیم دارد. نگارندۀ این سطور در وقایع فتنه، حضور خیابانی داشت و از نزدیک، آنچه را که رخ داد، مشاهده کرد و شناختنش از آن، بیواسطه و عینی است. بااینحال، واقعیّتها اینچنین «جابجا» و «وارونه» میشود و شاکی، متهم معرفی میگردد. فتنهای که به تعبیر آیتالله خامنهای، «دیرینه» و «پیچیده» و «مهلک» بود، در روایت لیبرالهای شبهمذهبی، آنچنان وارونه میشود که به اعتراضِ سیاسیِ عادی، فروکاهیده میشود، درحالیکه میدانیم انتخابات، فقط یک بهانۀ سیاسی برای «استحالۀ انقلاب» و «معارضه با شخص رهبر انقلاب» بود. آن معمّمی که دیروز، مارکسیست بود و بعدها لیبرال شد و در هستۀ سخت جریان اصلاحات قرار گرفت، تصریح کرد که باید آقای خامنهای را از کرسی قدرت به زیر بکِشیم. مسألۀ اینان، «سبک حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بود و هست و خواهد بود؛ اینان نمیتوانند تعهد و تقیّد آیتالله خامنهای را نسبت به «ایدئولوژی انقلابی» تحمّل کنند و معتقد به چرخش از «انقلاب» به «نظام» هستند. تنها کسیکه سرسختانه و تمامعیار در برابر دو جریان اصلاحات و اعتدال ایستاد و در برابر عادیسازی و استحالهگریشان مقاومت کرد، آیتالله خامنهای بود. ازاینرو، تلاش داشتند که در فتنۀ سال هشتادوهشت، در لفافۀ اعتراض به نتیجۀ انتخابات، قدرت ایشان را تضعیف و زمینه را برای زوال ولایتفقیه یا شوراییسازی آن فراهم نمایند. مسأله، بههیچرو فروتر و کمتر از این نبود. تدبیر آیتالله خامنهای، موافق طبع و تمایل اینان نیست و از این جهت، در رنج و عذاب هستند و میخواهند سنگر ولایتفقیه را فتح کنند. بهروشنی نیز میدانند تا هنگامیکه آیتالله خامنهای در قدرت است، دچار امتناع و فروبستگی خواهند بود و هیچ چارهای جز دراز کردنِ دست تصرّف و تعدّی به سوی نظم ولایی ندارند.
۳. همۀ شواهد حاکی از آن است که فتنه، از پیش طراحیشده بود؛ ماهها قبل، کمیتۀ صیانت از آراء راهاندازی شد و در سلامت انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، تردیدافکنی گردید و در نهایت نیز نتوانستند در برابر قانون و محکمه، هیچیک از ادعاهای خویش را اثبات کنند. انتخابات سال هشتادوهشت، درست بود و هیچ تقلبی در میان نبود؛ اصحاب فتنه نیز میدانستند، اما عامدانه و آگاهانه، به جانِ ذهنیّت تودۀ مردم افتادند و بدبینی آفریدند و تحریک و تهییج کردند تا بهواسطۀ ابطال نتیجۀ انتخابات، آیتالله خامنهای را وادار به عقبنشینی و انفعال کنند. اگر آیتالله خامنهای، تسلیم طغیان اینان میشد، به یک رهبرِ تضعیفشده تبدیل میگردید که بهراحتی در محاصرۀ بیشتر و تنگتر نیروهای سیاسیِ سکولار قرار میگرفت و چندی بعد نیز باید قدرت را به آنها واگذار میکرد تا لیبرالیسم، جایگزین ایدئولوژی انقلابی بشود. حماقت و سفاهت موسوی به کنار، اما بهراستی، چرا بقیۀ اصحاب فتنه با وجود اطلاع از ناممکنبودن تقلب در انتخابات، شوریدند و در جامعه، فتنهگری کردند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 غزل جدیدی از حضرت آیتالله خامنهای با عنوان «شرح حال» منتشر شد
🔸در جریان دیدار رمضانی امسال شاعران با رهبر انقلاب در فروردینماه ۱۴۰۳، حجتالاسلام انصارینژاد از شعرای برجسته کشور که به تازگی کتابی با عنوان «امین شعر انقلاب» تدوین و منتشر کرده، از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا غزل منتشر نشدهای از سرودههایشان را برای انتشار در چاپ جدید این کتاب در اختیار وی قرار دهند. رهبر انقلاب نیز با تقدیر از آقای انصارینژاد با این پیشنهاد موافقت و غزلی از سرودههای معظمله در اختیار این شاعر قرار گرفت.
«شرح حال»
گامی به راه و گامی در انتظار دارم
سرگشته روزگاری پَرگارـوار دارم
دلبستهی امیدی در سنگلاخ گیتی
رَه بیشکیب پویم، دل بیقرار دارم
یک عمر میزدم لاف از اختیار و اینک
چون شمع، اشک و آهی بیاختیار دارم
گو ابرِ غم ببارد تا همنشین عشقم
از غم چه باک دارم کاین غمگسار دارم
نبود روا که گیرم جا در حضیض پَستی
سیلم که هستی خود از کوهسار دارم
سرشارم از جوانی هر چند پیر دهرم
چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم
از خاک پاک مشهد نقشی است بر جبینم
شادم «امین» که از دوست، این یادگار دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: بسیجی بودم، هستم و خواهم ماند!
👈انشالله که همینطوره، فقط در حال حاضر کسانی برای اکثر انتصابات شما دارن هورا میکشن که روی زبانشون شعار توپ، تانک، بسیجی دیگر اثر ندارد جاری بوده و در فتنه ززآ علیه سپاه و بسیج، شعارهای همراه با الفاظ رکیک بکار میبردند!
🚨
🔴 گفتمان «وفاق»؛ سادهلوحی، کمسوادی یا شیطنت؟
🔹از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعاً در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
🔸جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
🔹خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رأی اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطیگری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
🔸مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بودهاند. کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
🔹بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
✅ اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیشدستانه آن را خنثی کرد.
👤عبدالله محمدی / عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سردار نقدی: انتقام قطعی است هیچ شکی در آن نیست
🔹معاونت هماهنگ کننده سپاه پاسداران: انتقام قطعی است و بارها گفته شده است و هیچ شکی در آن نیست.
🔹در موقع خوبی باید انجام شود تا اثرگذار باشد.
🔹به دوستان در اصفهان گفتم گزها را آماده کنند.
🔹مردم خبرهای خوبی را از انتقام میشنوند.
🌎
سلاحورزی به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شد
🔹در پی رسیدگی به پرونده حسین سلاحورزی رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران در دادگاه تجدیدنظر استان تهران با استناد به موارد قانونی و مستندات موجود در پرونده، این فرد به اتهام نشر اکاذیب در دادگاه به ۶ ماه حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شد.
🔹این حکم قطعی و از زمان ابلاغ لازمالاجرا است.
هوالحکیم
آیا حقوق بگیران و وام بگیران نجومی از جبهه انقلاب هستند؟
حتما ماجرای وام های میلیاردی مدیران بورس را شنیده اید،
علت زشتی و گناه مضاعف این حضرات، انتساب آنها به سالم ترین دولت بعد از انقلاب یعنی دولت شهید رئیسی و انقلابی ترین دانشگاه ، یعنی دانشگاه امام جعفر صادق (ع) است .
همین دو عامل، بحق گناه اینها را صد برابر کرد و هم باید صد برابر مجازات بشوند .
اما اینکه در مقام مقایسه بگوئیم کار غیر معمولی انجام داده اند؟ خیر!
اینکه بگوئیم؛ قاطبه منتقدین اینها، برای رضای خدا و عدالت ، علیه این اقدام ، موضعگیری کرده اند؟ خیر!
امثال همتی وزیر اقتصاد فعلی و رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی را چه به این حرف ها.؟؟
دولت روحانی در شهریور سال ۱۳۹۲ که تازه روی کار آمده بود ، برابر ابلاغیه ای یه هیئت مدیره های شرکت ها و سازمانهای خصولتی اجازه داد، خودشان برای خودشان حقوق ببندند .
گرچه اولین حقوق بگیر نجومی در کشور ما، مرحوم بازرگان است، با این جمله؛
هرچقدر حقوق به هویدا میدادند، بمن هم بدهید.
اما دولت روحانی بساط حقوق های نجومی را با این ابلاغیه قانونی کرد و از دل آن، حدود ۱۰ هزار صفدر حسینی ها با حقوق های نجومی ( ماهانه ۲۶۷ میلیون تومان) پدید آمد.
به رغم مبارزه دولت اقای رئیسی با حقوق های نجومی و البته بدلیل عدم همکاری مجلس ، بساط حقوق های نجومی کم و بیش در کشور پهن است.
بنابراین اکثر مدیران دولتی و هیات مدیره های شرکت های خصولتی،به چنین حقوق ها و امتیازات ویژه ای آلوده اند .
از ماجرای پرونده شفاف سازی حقوق ها و دریافتی های مدیران وابسته به بودجه بیت المال هم که همه مطلع هستید.
🙏مجلس انقلابی ممنونیم🙏
نکته دوم و بسیار زجر آور ، مواضع ویژه خواران کشور در قبال این گناه عظیم است .
وقتی دیده میشود گروه هایی مثل روزنانه اعتماد ، کارگزارانی ها ، سران جبهه اصلاح طلبان که فقط و فقط بواسطه همین رانت ها و ویژه خواری ها و حقوق های نجومی و... به ابر سرمایه داران کشور تبدیل شده اند و حالا به واسطه این خیانت جناب عشقی ، علیه دولت آقای رئیسی و دانشگاه امام جعفر صادق (ع) و بچه های مومن و متشرع وابسته به جبهه انقلاب جوسازی میکنند، دل آزرده میشویم.
به همین دلیل معتقدیم؛
نیروهای وابسته به جبهه انقلاب را باید بخاطر هر گناهی که موجب میدان داری و متلک گویی گوگوش ها و سروش ها و حامیان روحانی و خاتمی وطرف داران هاشمی رفسنجانی و.. به شهید رئیسی و بچه های انقلاب می شود، صدبار جزای بیشتری بدهند.
و این درسی برای همه است .
برادران و خواهران ؛
اهل انقلاب ، اهل نماز ، اهل مسجد، پیروان ولایت، حامیان دولت رئیسی ، مثل بقیه نیستند،درکشور آبرو دارند، اعتبار دارند.
بایدبپذیریم؛
دزد ها و نفوذی ها و خائنین سعی میکنند خود را بشکل آبرو داران جا بزنند تا بتوانند راحت تر خیانت کنند ، پس باید خیلی سخت گیری کرد.
مرز بچه های انقلاب با دزد ها ، داشتن سابقه تحصیل در دانشگاه امام جعفر صادق (ع)، عضویت در فلان حزب و هیات نیست،
بلکه حداقلی در معیشت و اقتصاد و حداکثری در ایثارگری است!
وهرکس از این قانون امتناع کند، حتماً نفوذی است.
مطلب بعد ؛ یک نقطه سیاه ، یک کار غلط از جمع خودی ها ، به حق و به درستی صد برابر دیده و محاسبه میشود و این کاملا درست است.
خدا را شکر که اینگونه است،
خدا را شکر که همه مراقب هستند تا بچه های جبهه انقلاب کوچکترین خطایی نداشته باشند.
خدا را شکر که گناه و خطای اینها،قابل باور و قابل تحمل نیست .
لذا هرکس که می تواند سنگ زیرین آسیاب باشد؛
اهل جبهه و جهاد و بر مشی امامین انقلاب زندگی زیر سطح متوسط جامعه داشته باشدو میتواند خودرا در مقابل وام های وسوسه کننده ، امتیازات آنچنانی، حقوق های نجومی و... حفظ کند و با آنها مقابله کند ، حق دارد خودرا به انقلاب و نظام متصل بداندوخودرا امام جعفر صادقی بنامد!
ازکسانیکه زندگی لاکچری ، ماشین شاسی بلند و زندگی در شمال شهر، سفر به خارج، میهمانی های آنچنانی و... را دوست دارند، درخواست داریم از اطراف بچه های حزب اللهی دور شوند.
در کشور دانشگاهها و احزاب و گروه های زیادی وجود دارند که افرادی مانند حضرتی ها، همتی ها ، ظریف ها ، روحانی ها ، عشقی ها، حرام خواران، رشوه خواران، متمولین بی دین، کاخ نشینان و... میتوانند امام جماعت آنها باشند؛ لطفاً چنانچه کسانی ازاین قماشندبه آن سو بروند.
اینجا؛
آنکه مقرب تر است، جام بلا بیشترش میدهند .
🇮🇷🕊یاران
♻️ «جراحی» را از «مردم» شروع نکنید...
1️⃣ در «بنزین»:
🔖مردم پُرمصرف نیستند، بلکه:
✅خودروهای ما پرمصرفاند،
✅وسایل نقلیه فرسوده هستند،
✅سبد سوختی کشور دهها سال متنوع نشدهاست،
✅سیستم حملونقل عمومی سالها توسعه نیافته است.
✅مدل حملونقل در کشور جادهمحور است.
🏷جراحی را از سازمان برنامه و وزارت صمت، نفت، راه و ... شروع کنید.
2️⃣ در «برق»:
✅فقط حدود ۳۰ درصد مصرف برق، خانگی است.
✅به میزان ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف داریم.
✅طبق آمار ایمیدرو، فقط ارزش برق هدررفته سالانه صنعت فولاد ۱.۳ میلیارد دلار است(معادل ۴ نیروگاه سیکلترکیبی مدرن).
🏷جراحی را از وزارت نیرو، راه، صمت، جهادکشاورزی و ...شروع کنید
3️⃣ در «گاز»:
✅۷۰٪ مردم کمتر از ۱۰٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
✅کل مصرف بخش خانگی کمتر از ۲۷٪ کل گاز کشور است.
✅۷۰۰ شرکت بزرگ ۵۴٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
✅به میزان ۲۴۵ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف گاز داریم.
🏷جراحی را از وزارت نفت و نیرو و صندوق توسعه و سازمان برنامه شروع کنید.
4️⃣ در کل حوزه «انرژی»:
❇️به میزان ۷۲۱ میلیون بشکه معادل نفت خام هدررفت انرژی تا قبل از رسیدن انرژی به دست مصرفکننده داریم که مقصرش مردم نیستند.
🏷جراحی را از دولت شروع کنید.
❇️چرا کسی از موارد فوق و نیز از اتلاف گاز برای مثال در شرکتهای متانولی سخن نمیگوید که در ۱۲ سال گذشته عملا ۱۲ میلیارد دلار از محل عدمالنفع صادرات گاز به کشور خسارت زدهاند؟
❇️چون منافع تعداد محدودی دلال و سفتهباز و سیگنالفروش بورسی و پکیجفروشهای هوچیگر به خطر میافتد؟
🗣محمد طاهر رحیمی
✨ 🌺 ✨
🌺
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم آخرالزمانی به بالا نگاه نکن
• فیلم پُرستاره Don't Look Up یا «به بالا نگاه نکن» یکی از فیلمهایی است که با نگاه طنز و طعنه به رویداد انقراض بشریت نگاه میکند و حماقت و بیتدبیری سیاستمداران را به سُخره میگیرد.
• فیلم اینگونه شروع میشود که دو اخترشناس به نامهای رندال و کیت از نزدیکی وقوع فاجعه و برخورد شهابسنگی بزرگ به زمین آگاه میشوند؛ شهابسنگی که باعث نابودی حیات در این کره میشود و هیچراهی برای به تعویق انداختن برخورد آن وجود ندارد.
• آنها سفری را به درون سرزمین رسانهها و سیاستمداران آغاز میکنند تا از طریق آنها، مردم را آگاه و راهی برای جلوگیری از این فاجعه پیدا کنند. اما این سفر تنها برآوردی که برای این دو نفر دارد، ناامیدی است.
• فیلم با زبان تیز طنز خود، به نقد جامعهی مدرن امروزی پرداخته و بیتوجهی سیاستمداران و قدرتمندان به مسائلی همچون نابودی محیطزیست را نکوهش میکند.
🔴مهلت ۷۲ ساعتۀ دادستانی تهران برای اعلام اسامی ۱۰۰ متقاضی نمایندگی مجلس با مدرک جعلی
🔹دیروز مدیرکل امور دانشآموختگان سازمان امور دانشجویان گفته بود: «بیش از ۱۰۰ نفر از متقاضیان اخیر نمایندگی مجلس مدرک تحصیلی جعلی داشتند».
🔹دادستانی تهران به ادارۀ کل امور دانش آموختگان دستور داده در ۷۲ ساعت آینده اسامی و اسناد مربوط به این موضوع را در اختیار دادستانی تهران قرار دهد.
🔹دادستان تهران هم گفته چنانچه چنین تخلفی محرز شود برای افراد متخلف پروندۀ قضایی تشکیل خواهد شد.
✅
🔴حق الناس در منزل✅
استاد فاطمی نیا :
👌علت خیلی از مشکلاتی که ما تو خونه هامون داریم، درگیری ها، بداخلاقی ها، عصبانیت ها، بی حوصلگی ها، غرغرها، دل شکستن ها و ...
اینه که فرشته ها تو خونه مون نیستن.
تو خونه مون پر نمیزنن...
ذکر نمیگن.
خونه ای که توش پر فرشته باشه میشه خود بهشت.
پر از لطف و صفا و شادی و یاد خدا.
حالا چیکار کنیم که فرشته ها مهمون خونه مون بشن؟
چه کارایی نکنیم که فرشته ها رو پر ندیم؟
1. حدیث کسا زیاد بخونیم.
2. سعی کنیم نمازها تا جای ممکن اول وقت باشه.
3. نماز قضا داشتن خیییلی اثر بدی داره.
4. چیز نجس تو خونه نگه نداریم. همه جای خونه مون همیشه پاک پاک باشه.
5. توی خونه داد نزنیم.
حتی با صدای بلند هم حرف نزنیم.
فرشته ها از خونه ای که توش با صدای بلند صحبت بشه میرن.
6. حرف زشت و غیبت و دروغ و مسخره کردن و اینا هم که مشخصه.
7. سعی کنیم طهارت چشم و گوش و زبان و شکممون رو تا جای ممکن تو خونه حفظ کنیم.
8.وقتی وارد خونه میشیم با صدای واضح سلام کنیم. حتی اگه هیچ کس نیست.
#ویژه
#خانواده و #همسرداری براهین
🇮🇷🕊یاران