⛽️قدیری ابیانه: یارانه بنزین معادل ۲۶۰۰۰۰۰ شغل ۱۰۰ میلیونی است
روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین مصرف میشد یعنی سالانه ۳۸ میلیارد ۳۲۵ میلیون لیتر.
قیمت تمام شده بنزین لیتری ۸۰۰۰ تومان است که با عرضه آن به ۱۰۰۰ تومان یارانه هر لیتر آن ۷۰۰۰ تومان یعنی سالیانه معادل ۳۶۸ هزار میلیارد تومان می باشد.
اگر برای ایجاد هر شغل ۱۰۰ میلیون تومان اختصاص دهیم، یارانه بنزین معادا ایجاد ۳۶۸۰۰۰۰ شغل میشود.
این مبلغ کلان را با اختصاص به مصرف بنزین دود کرده و از آلودگی ناشی از آن هم آسیب میبینیم.
سوال: آیا راه بهتری برای هزینه کردن این ثروت عظیم وجود ندارد؟!
www.ghadiri.ir
@Gozideha1404
@ghadiri1404
AUD-20191204-WA0072.mp3
12.97M
🔻افشاگری پشت پرده نقش مستقیم وزیر ارتباطات در ساماندهی به فضای مجازی ( تلگرام و اینستگرام و واتس آپ و waze) در اغتشاشات اخیر
❌ اخراج آذری جهرمی از جلسه شورای عالی امنیت ملی توسط آیت الله رئیسی و سردار سلامی
🎙#محمدکهوند
(متخصص فضای مجازی)
📌 @ponezs
هدایت شده از سید جلال حسینی
مقایسهء مرجعیت در عراق و رهبری در ایران در فتنه های اخیر
مرجعیت در عراق بارها توانسته جلوی بحران ها بایستد و جلوی بسیاری از توطئه ها مانند توطئهء تسلط آمریکا ، داعش در عراق و ....را بگیرد اما تفاوت این دو در بسیاری از بزنگاه ها دیده می شود که می توان علت آنرا به عوامل مختلف مانند تفاوت شرایط عراق و ایران ، تفاوت بصیرت این دوکشور ، جایگاه مرجعیت درایران و عراق و غیره دانست.
اما یکی از شرایطی که میتوان تفاوت جایگاه مرجعیت و رهبری را دریافت آشوب های اخیر عراق و ایران است.
عراق اکنون روزانه ۴میلیون بشکه نفت صادر می کند و جمعیت آن ۳۴میلیون است ولی ایران با ٨۰ میلیون به دلیل تحریم های هوشمندانه بین ۳۰۰هزار تا ۵۰۰هزار بشکه نفت صادر می کند، یعنی سرانه هر عراقی نسبت به هر ایرانی حدود بیست برابر است ،از طرف دیگر نتانیاهو و بسیاری از سیاستمداران و کارشناسان سیاسی تلویحا فشارها در عراق و لبنان و ... را برای فشار به ایران میداند و در عین حال درطول چهل سالهء گذشته دشمنان ما شامل دول مرتجع عرب، کشورهای بلوغ غرب ودر برهه ای حتی شرق از هیچ اقدامی برعلیه ایران با هدف فروپاشی انقلاب ایران فروگذار نکردند و نتیجه اینکه در پر خطر ترین و پر تروریست ترین منطقهء جهان امنیت ایران مثال زدنیست، اما نه تنها در زمینه اصلاح زیر ساختهای عراق اقدامی نشده است بلکه عراق همچنان در آتش بحران و آشوب می سوزد.
اکنون دشمنان با هدف فشار به ایران در عراق در حال آشوبگریست و مردم به فساد در عراق معترضند ، مرجعیت هم از مردم دفاع کرده و نخست وزیر هم استعفاء داد ولی آشوب ها همچنان در عراق ادامه دارد و به گفتهء بسیاری از کارشناسان با فروش بالای نفت به دلیل نبود امنیت در عراق دولت های مردمی در این چند ساله تقریبا می توان گفت هیچ توفیقی پیدا نکرده اند چرا که یکی ازدلایل عدم توفیق نبود امنیت در عراق است اما به اعتراف مقامات ، اندیشکده ها و کارشناسان آمریکایی وغربی آمریکا، انگلستان ، عربستان و ... و مسئولین اطلاعاتی و امنیتی کشور دوسال با هزینهء میلیون ها دلارو با تربیت تعداد ۵۰۰۰ لیدر قصد داشتند استان به استان ، شهر به شهر ، محله به محله با اشغال و نابود کردن مراکز نفتی ، مخابراتی ، نظامی و ... پس از اعمال انواع تحریم ها و توطئه های دیگر ، اقتصاد ایران را متوقف و نابود کنند تا بتوانند ایران را متوقف کنند.
و در مدت چند روز آشوبگران توانستند فقط در ۵استان با به میدان آمدن معترضین از مردم عادی گرفته و حتی برخی انقلابیون زمینه را برای نابودی
همهء زیر ساختهای اصلی کشور را فراهم کرده بودند به طوری که در این چند روز محدود در این اغتشاشات به بیش از 50 پایگاه و پاسگاه نظامی و انتظامی حمله شد و 34 آمبولانس، 731 بانک، 140، مکان عمومی، 9 مرکز مذهبی، 70 پمپ بنزین، 307 و حدود بیست هزار میلیارد خسارت وارد شد و امنیت در کشور مختل شده بود.
اما رهبر انقلاب با ورود در این توطئهء حساب شده و تایید تصمیم قوا و درواقع دو قوه ای که با رای مردم انتخاب شده اند برای برگرداندن امنیت و حفظ ساختار نظام توطئه را خنثی و امنیت را به کشور برگرداندند.
اما آیت الله سیستانی به دلایل شرایط عراق و نداشتن جایگاهی مانند ولایت فقیه چاره ای جزء کوتاه آمدن نداشت ایشان سعی کردند با فدا کردن ساختار نظام و اینکه به هر حال این انتظار پیش آمده ، که دیگر از این به بعد می توان با اعتراض و آشوب، مرجعیت را مجبور به عدم حفظ ساختار نمود، ایشان با دفاع از اعتراضات موجبات برکناری نخست وزیر را فراهم نمود اما علیرغم کنار رفتن عبدالمهدی باز آرامش به عراق باز نگشت و به اصطلاح قوز بالای قوز شد ، دیگر عراق دولت ندارد و در عین حال آشوب ها نیز ادامه دارد و در این شرایط آمریکایی ها و جریانات دیگر هر کدام ساز خود را خواهند زد و به این زودی عراق روی آسایش را نخواهد دید.
با این مقایسه است که می توان تفاوت مرجعیت در عراق و ولایت فقیه در ایران را دریافت که هر چند مرجعیت در عراق خدمات زیادی در عراق داشته اما با نقش و تاثیر ولایت فقیه در حفظ امنیت و پیشرفت در ایران قابل مقایسه نمی باشد.
اما در ایران رهبر انقلاب با تاسی به امیرمومنان علی علیه السلام که برای جلوگیری از باب شدن خلیفه کشی از عثمان حمایت کردند، برای جلوگیری از باب نشدن حذف ساختار نظام با آشوب که خود موجب دادن مجوز به آشوب های پی در پی در آینده و این انتظار که می توان با آشوب رهبری را مجبور به عدم حفظ ساختار کرد، از ساختار نظام دفاع کردند و آب برآتش فتنه ای که تلاش داشت تمام زیر بناهای کشور را نابود کند ریختند.
البته باید تذکر داد که رهبری نه شرعا و نه قانونا و نه عقلا هم اجازهء برخورد باتصمیم قوایی که با رای مردم انتخاب شده اند را نداشتند و مخالفت با این تصمیم میتوانست ابعاد فتنه را گسترده تر کند که تبیین این نکته خود نیاز تفصیل دارد که از حوصله این متن خارج است.
هدایت شده از سید جلال حسینی
باسلام و ادب
لطفا دوستان نظر بدهند.
متشکرم
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: نقصی که در تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد نبود ضمانت اجرا برای مصوبات این شورا و بازخوردگیری از کیفیت اجرای مصوبات است.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/16/2154636
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
اخبار روزانه شنبه 16 آذر.pdf
146.6K
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
98-09-16.pdf
697.7K
نسخه pdf
نشريه پيشخوان خبر
شماره 263 - شنبه 16 آذر ماه
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔰 استراتژی پلیس محلی
1️⃣ (بخش اول)
✍️ نوشتهی: امیر ایوب - تحلیلگر مسائل عراق
▫️عراق از سال ۲۰۰۵ به بعد دچار یک ناهمگونی در عرصه سیاسی و تلفیق نهادهای سنتی با مدرن شد.
▫️جامعهی عراق از حیث فرهنگی_اجتماعی دچار یک عقبماندگی در تئوریهای ملتسازی است که از جهت سیاسی، سیستم مدرن حکومت میکند اما در مسائل فرهنگی در مولفههای سنتی ماندهاند و طول تاریخ مدرن حکومتهای مستقر مثل:
۱- حکومت پادشاهی (۱)
۲- حکومت عبدالکریم قاسم که به وسیله کودتا بر علیه حکومت سلطنتی به قدرت رسید(۲)
۳- حکومت عبدالسلام عارف (که همراه با عبدالکریم قاسم کودتا علیه حکومت سلطنتی را رهبری میکرد،) علیه عبدالکریم قاسم کودتا کرد و به قدرت رسید و حزب بعث را وارد کابینه خود کرد(۳)
۴- حکومت عبدالرحمن عارف بعد از ترور برادرش عبدالسلام عارف که با کودتا همراه حزب بعث به قدرت رسید(۴)
۵- به قدرت رسیدن حزب بعث به وسیله کودتا (۵) و به تبع آن دیکتاتوری صدام که ۳۰ سال به طول انجامید(۶)
🔺هیچ یک از این حکومتها به عنوان دولت مرکزی نقش خود را ایفا نکردند و پیشران آحاد مردم و عشایر مختلف به سمت یکپارچه شدن و یک رنگ شدن و به معنای واقعی کلمه ایجاد یک《دولتملت》 نبودند.
▫️این نهادهای سنتی یا همان عشایر و قبایل (۷) به دلیل قدرت اقتصادی (که شبیه خان و خانگرایی در عصر قاجار در ایران است) و به دلیل در اختیار داشتن سلاح (۸) و حمایت و حفظ امنیت (۹) مردم عشیره و قبیله خود در طی چند دهه اخیر باقی ماندند و باعث جلوگیری از ایجاد 《ملت عراق》شدند.
🔺در ۱۶ سال گذشته با ایجاد نظام پارلمانی در عراق که قدرت را به مثابه سهامهای یک شرکت سهامی تقسیم و احزاب مختلف را به جای یک حزب یا دو حزب سهیم در قدرت میکند، باعث شد عشایر نقش پشتوانه و اسپانسر مالی را برای احزاب موجود در عرصه سیاسی ایفا کنند و احزاب بیشتر از اینکه به دنبال شرکت در پیشرفت کشور و ایجاد مردمی با هویت واحد باشند، به دنبال منافع عشیرهای _حزبی بودند.
🔺در این میان احزاب پر قدرت که پایگاه اجتماعی قویتری دارند همچون جریان صدر به دنبال تغییر قانون انتخابات و تغییر نظام از پارلمانی به ریاست جمهوری شدند؛ جریان صدر خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام شد در حالی که هیچ جایی در قانون عراق ندارد. (کاخ سفید نیز همین موضوع را خواستار شد)(۱۰).
🔺اما مرجعیت نجف که در چند جمعه اخیر بیانیههایشان به صورت بیسابقهای پرتکرار بوده است، از جهتی با حفظ حق اعتراض و توصیه عدم اقدامات خشونتآمیز نیروهای امنیتی بر ضد متظاهرین و جدا کردن صف اغتشاشگران از متظاهرین، خواستار تسریع پارلمان در انجام وظایفش و تعدیل قانون انتخابات شد و به هدف دشمنان و ایادیشان در ایجاد فتنه و جنگ داخلی و باز گرداندن عراق به زمان دیکتاتوری اشاره کرد(۱۱).
🔺نظام ریاست جمهوری در عراق باعث ایجاد جنگ هیبریدی و فعال کردن گسلهای موجود در عراق میشود که به تبع زمان حکومت صدام به وجود آمد. در زمان صدام، کشور عراق دچار گسلهای عمیقی شد و کشور عملا به سه قسمت تقسیم شد:
۱- برخورد قهری و ظالمانه حزب بعث و ارتش صدام که برخوردار از حمایت مناطق سنینشین بود و غالبا قسمت شمال غربی عراق را تشکیل میدادند، با شیعیان که اغلب جمعیت عراق را تشکیل داده و در جنوب و از بغداد تا بصره متمرکز بودند.
۲- حمله نظامی و شیمیایی به اکراد در عملیات "انفال" که باعث بدبینی اکراد به سایر عراقیون و حکومت مرکزی شد که تا امروز نیز این تصور در اکراد جریان دارد (۱۲).
ادامه دارد..
2️⃣ بخش دوم
▫️این گسلها و شکافهای ذکر شده در عراق همچنان وجود داره؛ و بستر مناسبی برای طراحان غربی فراهم آورده تا نقشهی تقسیم عراق به سه کشور را طراحی کنند. (۱۳) بزرگترین خطر، فعال کردن و مدیریت این شکافها است.
🔺با تدوین قانون اساسی عراق در سال ۲۰۰۵ این گسلها به حدی بود که تجربه لبنان در عراق تکرار شد و مناصب اصلی را بین نژادها و مذاهب مختلف تقسیم کردند. رئیس جمهور به اکراد، نخست وزیری به شیعیان و ریاست مجلس به اهل تسنن واگذار شد. این گسلها با ایجاد احزاب سیاسی و تقسیم قدرت ترمیم نمیشوند.
🔺ایجاد دولت مقتدر مانند سوریه نیز در عراق امکان پذیر نیست و حتی باعث تعمیق گسلها میشود کما اینکه دولت نوری مالکی که با نظام حزبی موجود یک دولت نسبتا منسجم و یک پارچه به وجود آورده بود، با ترور رسانهایِ شخصیت نوری مالکی و هجمهی سربازان جنگ روانی خلیجیها و لیبرالهای عراقی به دولت مالکی(۱۴) باعث شد از طرفی روابط کردها با دولت مرکزی تیره و تار بشود(۱۵) و از طرفی، اهل تسننِ عراق با پشتوانه اردن و عربستان و ترکیه به بهانه اعتراضات مسالمت آمیز(۱۶) بر ضد نوری مالکی، داعش را به وجود آوردند.
🔺از طرفی ایجاد یک حزب سیاسی-نظامی نیز برای برتری بر سایر احزاب موجود موفق نخواهد بود چون:
1️⃣ احزاب و نژادها هر کدام، شاخه نظامی پرقدرتی را دارند و بیشمرگه کردها نیز شاخه نظامی اقلیم کردستان به حساب می آید(۱۷) که روبروی دولت مرکزی عراق قد علم میکند. در چند ماه اخیر آمریکاییها به دنبال ایجاد یک ارتش عشایری از عشایر اهل تسنن الانبار و صلاحالدین بودند(۱۸).
2️⃣ احزاب اسلامگرای عراقی به رهبری شخصیتهای ذیصلاح مانند آیت الله سیستانی نیستند و اغلب رهبران سیاسی اسلامگرا (عمارحکیم، مقتدی صدر، قیس الخزعلی(۱۹)) اندیشه و مکتب فکری منجسمی را ندارند. در صورتی که در لبنان، حزبالله به عنوان یک حزب سیاسی_نظامی به ریاست شخصیتی عالم، کامل و جامع مثل نصرالله است.
❇️ راه کار ترمیم گسلهای موجود در عراق ایجاد، حفظ و بسط #حشدالشعبی است تا به عنوان یک نیروی نظامی، مظهر قدرت حکومت و هویتبخش مردم باشد.
در جهان عرب، مردم جامعه از حیث روانی تمایل و علاقهی ذاتی به نظامیگری دارند و در عراق نیز اغلبِ حکومتها توسط کودتا به سر کار آمدهاند؛ اما این نقطه قوت، توسط دشمن شناخته شد و طی چند دههی اخیر، عراق سنگینترین شکستها را به وسیله نظامیها و نظامیگری متحمل شد:
1️⃣ حمله عراق به ایران
2️⃣ ارتش صدام، ۱۳ ساعته کویت را اشغال کرد؛ اما بعد از ورود غربیها به میدان، بعد از چهل و یک روز جنگیدن ارتش عراق تا دروازههای بصره عقب نشینی کرد (۲۰) و از آن پس در طول ده سال، زیر ساختهای عراق نابود و تحریمها کمر اقتصاد این کشور را شکستند.(۲۱)
3️⃣ اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ که موجب کشته شدن ۶۰۰ هزار نفر و آلوده شدن محیط زیست و سایر امور شد(۲۲).
🔺این شکستها در عراق موجب ایجاد بحران روانی و شکستن اراده و توان عراقیها و ایجاد یأس متراکم شد. حال بعد از این شکستها با ظهور داعش و احتمال شکستی دیگر، حشد الشعبی به عنوان یک نیروی ملی به معنای واقعیِ کلمه که نه متعلق به نژاد خاص و نه به حزب خاصی است موجب تنها پیروزی نظامی در چند دهه اخیر عراق میشود.
❇️سرمایهگذاری اصلی مرجعیت حشدالشعبی است و نه دولتهای موجود؛ کما اینکه مرجعیت هم در دولت مالکی و هم در دولت عبدالمهدی با گسترش فشار علیه دولتشان و احتمال ایجاد تنش، خواستار برکناری دولت شد.
🔸حشدالشعبی به مثابه یک کلانتر و پلیس محلی با دوری از بازیهای سیاسی_حزبی و اختلافات نژادی، تنشهای موجود در کشور را حل و فصل میکند. کما اینکه در نزاع و تنش بین دولت مرکزی و اقلیم کردستان بر شهر کرکوک و منابع نفتی این شهر که بیمشرگه کردستان آنها را در اختیار گرفته بود، حشد الشعبی جلوی تقابل بغداد_اربیل را گرفت و در عین حال که منافع ملی را حفظ کرد، از درگیری میان ارتش عراق و نیرویهای بیشمرگه و همچنین از فعال شدن گسل و شکاف نژادی عرب_کرد جلوگیری کرد(۲۳).
✅ عراق بیش از هر چیز نیاز به ترمیم گسلها دارد و این امر باعث شد تا مرجعیت این باز نیز با دیدن هجمه زیاد به دولت، مجبور به درخواست استعفای نخست وزیر شود(۲۴). کما اینکه در دولت مالکی نه تنها گسلهای کردی و سنی فعال شده بودند بلکه در میان شیعه نیز به تبع وجوه شخصیت مالکی، احزاب شیعی دچار شکاف شده بودند و ادامه کار مالکی عملا ممکن نبود؛ در صورت بقاء مالکی، عراق هزینههای زیادی را متحمل میشد و این بار نیز با فشارهای مختلف میدانی و پارلمانی به خصوص حزب وسیع و دارای پایگاه اجتماعی بالایی مثل جریان صدر که خواستار استعفای عبدالمهدی بودند(۲۵) بقای عبدالمهدی بدون صدر که او را انتخاب کرده بود عملا امکان پذیر نبود و دولت در صورت بقا، حداقل نیمی از مقبولیت خود را از دست داده بود.
منابع:
۱- plink.ir/ghGhF
۲- plink.ir/R6uyf
۳- plink.ir/HKTSM
۴- plink.ir/MlMsM
۵- plink.ir/5HpFm
۶- plink.ir/M8GvR
۷- plink.ir/5wgcm
۸- plink.ir/ogsKW
۹- plink.ir/TphYO
۱۰- plink.ir/aqLbj
۱۱- plink.ir/1ICo7
۱۲- plink.ir/vxnXU
۱۳- plink.ir/f6sMi
۱۴- plink.ir/Aw5G2
۱۵- plink.ir/i077m
۱۶- plink.ir/oFFcL
۱۷- plink.ir/3iYng
۱۸- plink.ir/ArMlR
۱۹- plink.ir/0z8sR
۲۰- plink.ir/CxoTR
۲۱- plink.ir/U1d4d
۲۲- plink.ir/SILCz
۲۳- plink.ir/qxDAm
۲۴- plink.ir/Y8xfW
۲۵- plink.ir/FMuWx
کانال رسمی اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
مؤلفههای ایدئولوژی ایرانیان
تهدیدهای فراوانی ضدجمهوری اسلامی در حوزههای سخت و نرم تدارک دیده شده است؛ تهدیدهایی که هر یک بهتنهایی قادر به سرنگونی یک نظام سیاسی پرقدرت بوده است.https://www.farsnews.com/news/13980911000183
نامزدهای شاخص انتخابات مجلس یازدهم را بهتر بشناسید +اسامی
چهرهها و اسامی شناختهشدهای در میان داوطلبان و ثبتنام کنندگان در انتخابات مجلس یازدهم به چشم میخورند.https://www.farsnews.com/news/13980916001056
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
61.pdf
734K
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره17
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
62.pdf
169.3K
نسخه pdf
از قدرت نظامی یمن تا فتواهای علمای آل سعود
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
10948608_-224052.pdf
1.53M
#تماس
🔻 نقش هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در تلاش برای تماس با آمریکا در دوران جنگ تحمیلی
#مک_فارلین
کاهش 22 میلیون لیتری مصرف بنزین پس از بازگشت سهمیه بندی/ مصرف گاز بالا رفت
پس از اجرای طرح دولت برای افزایش قیمت بنزین و بازگشت سهمیهبندی از 24 آبان تا 15 آذر متوسط مصرف بنزین روزانه 22 میلیون لیتر کاهش یافته است.https://www.farsnews.com/news/13980917000735
نمایندگانی که نامزد نشدند! +جدول
بسیاری از نمایندگان فعلی مجلس برای شرکت در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کردند اما تعدادی دیگر از شرکت در این رقابت انتخاباتی امتناع کردند.https://basirat.ir/fa/news/318826
یاس ارغوانی, [08.12.19 07:20]
خط هدایت , [07.12.19 12:08]
♨️ وضعیت نمایندگان استان اصفهان در مجلس دهم، در انتخابات مجلس یازدهم
👈 #حسن_کامران
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سید_ناصر_موسوی_لارگانی
🔸 شهرستان فلاورجان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #زهرا_سعیدی
🔸 شهرستان مبارکه
🔹 کاندیدا جهت شهرستان اصفهان مجلس یازدهم
👈 #اصغر_سلیمی
🔸 شهرستان سمیرم
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #اکبر_ترکی
🔸 شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه مجلس یازدهم
👈 #علی_بختیار
🔸 شهرستان های گلپایگان و خوانسار
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #محمد_جواد_ابطحی
🔸 شهرستان خمینی شهر
🔹 کاندیدا جهت شهرستان تهران در مجلس یازدهم
👈 #سید_صادق_طباطبایی_نژاد
🔸 شهرستان اردستان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #احمد_سالک
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حمیدرضا_فولادگر
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حیدرعلی_عابدی
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 عدم کاندیداتوری در مجلس یازدهم
👈 #حسینعلی_حاجی_دلیگانی
🔸 شهرستان های شاهین شهر و برخوار
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #مرتضی_صفاری
🔸 شهرستان نطنز
🔹 در طول دوره نمایندگی به رحمت ایزدی پیوست
👈 #ناهید_تاجالدین
🔸 شهرستان اصفهان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سید_جواد_ساداتی_نژاد
🔸 شهرستان کاشان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم
👈 #سمیه_محمودی
🔸 شهرستان های شهرضا و دهاقان
🔹 کاندیدا و عدم تغییر حوزه انتخابیه در مجلس یازدهم