ماکرون: کفرگویی جزو آزادی بیان است
رئیسجمهور فرانسه روز جمعه از اقدام هتاکانه نشریه فرانسوی در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اسلام (ص) دفاع کرد.فرانسه توهین به مذاهب و مقدسات را جز موازین آزادی بیان قلمداد میکند با این حال، این کشور یکی از چندین کشور غربی است که انکار واقعه ادعایی «هولوکاست» را جرم تلقی میکند.https://www.farsnews.ir/news/13990614000620
آژانس اتمی: ذخائر اورانیوم غنیشده ایران به ۱۰ برابر میزان مجاز در برجام رسیده است
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی جدید خود اعلام کرد میزان ذخائر اورانیوم غنیشده ایران به ۱۰ برابر محدوده مجاز در برجام رسیده است.در گزارش آژانس تصریح شده میزان این ذخائر در حال ۲۰۱۵ کیلوگرم است که نسبت به گزارش فصلی قبل این نهاد بینالمللی ۵۳۴ کیلوگرم افزایش یافته است.https://www.farsnews.ir/news/13990614000535
تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است. حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد. (نویسنده: عزیز غضنفری)
سلام علیکم
استغفار و تسبیح مکمل یکدیگرند.
استغفار الزاما نقطه مقابل گناه نیست.
پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله فرمودند : من شبانه روز حداقل ۷۰ مرتبه استغفار می کنم.
" غفر" به معنای پوشش است ، یعنی پر کردن نقص ها و بر طرف کردن ضعف ها و انسان موجودی است ناقص و ضعیف ، پس استغفار نیاز دائمی و هر روزه بشر است نه اینکه در قبال گناه باشد و این ذکر دائمی انبیاء عظمام ، علیهم السلام و اولیای خدا بوده و هست.
تسبیح هم بر اسایس آیه ۴۴ اسراء نیاز دائمی همه مخلوقات ست.
چنانچه، تحلیل، تکبیر و تحمید هم جز نیازهای ضروری انسان است و در حکم اکسیژن برای روح است.
👈 اساسا این سوال معیوب و غلط است و پاسخ داده شده از آن معیوب تر.
هدایت شده از غلامعلی کریمی
🍃احتیاج همه انسان ها به استغفار
🌺حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی علیه) :
عزیزان من؛ برادران و خواهران!
قدم اوّل، طلب مغفرت کردن از خدای متعال و به خدا بازگشتن است.
توبه، یعنی به سوی خدا برگردیم.
هر جا که شما باشید، در هر حدّی از کمال که باشید،
حتّی در حد امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام
باز به استغفار احتیاج دارید!
خدای متعال به پیغمبرش میفرماید: «و استغفر لذنبک»،(۱)
«فسبّح بحمد ربّک و استغفره(۲)».
بارها در قرآن، خدای متعال به پیغمبر میفرماید «استغفار کن».(۳)
با اینکه پیغمبر معصوم است، گناه از او سر نمیزند و از دستور الهی تخلّف نمیکند، اما به او هم میفرماید «استغفار کن»!
البته اینکه استغفارِ اولیا و بزرگان از چیست ؟
خود مقولهی قابل بحثی است.
استغفار آنها از گناهانی چون گناهان امثال ما نیست؛
آن گناهان از آنها سر نمیزند.
مقام آنها بالاست.
قرب به حضرت ربوبی و مقام ربوبّیت، در حدّ اعلاست.
در آن مقام قرب، گاهی چیزهایی که برای ما مباح است
شاید حتّی چیزهایی که برای ما مستحبّ است
برای آن بزرگواران مانع و رادع است.
آنها مناسب با شأن آن قرب است؛ که استغفار میکنند؛ آنهم استغفار جدّی، نه استغفار صوری.
دعای کمیل را ببینید!
امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام در دعای کمیل - که طبق روایات، این دعا از آن بزرگوار صادر شده است - انشاءً و در اوّل بار، با شروع دعا به استغفار میپردازد.
اوّل، خدا را به اسمش، به قدرتش، به عظمتش، به صفات جلال و جمالش سوگند میدهد و بعد از آن همه قسم دادن، شروع میکند به استغفار کردن:
«اللّهم اغفرلی الذّنوب التی تهتک العصم»(۴)، تا آخر.
دعای ابیحمزهی ثمالی و دعاهای گوناگون دیگر از این انسانهای بزرگ،همینطور است.
من و شما به استغفار احتیاج داریم. ای مؤمنین؛ عزیزان؛ ای دلهای پاک و صاف! مبادا مغرور شوید و بگویید ما که گناهی نکردهایم!
چرا؛ غرق قصوریم، غرق تقصیریم!
«و ما قدر اعمالنا فی جنب نعمک».(۵) آنچه کار خوب که ما به خیال خودمان انجام میدهیم، در مقابل نعم پروردگار و در مقابل حقّ شکر الهی، چه ربطی و چه نسبتی دارد؟!
چقدر قابل ذکر است؟!
ما نمیتوانیم آن حقّ شکر را ادا کنیم؛ نمیتوانیم! «لاالذی احسن استغنی عن عونک»(۶)
مگر میشود انسان از تفضل و لطف الهی، در آنی از آنات، مستغنی باشد؟!
همیشه محتاجیم؛
همیشه هم لطف پروردگار میرسد:
«خیرک الینا نازل(۷)».
ما هم از ادای شکر عاجزیم و این قصور، یا تقصیر است و بههرحال طلب مغفرت میخواهد.
🗓 ۲۶ دی ماه ۱۳۷۶
📚 بیانات در خطبههای نمازجمعه
🔴 یادداشت/
✅ شما هم میتوانید مثل سپاه باشید؟
🔻 فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) سپاه اعلام کرد، فاز سوم پروژه آبرسانی به منطقه غیزانیه خوزستان روز یکشنبه(امروز) بهطور رسمی افتتاح خواهد شد تا دغدغه بهحق مردم عزیز این منطقه در دسترسی به آب سالم و دائمی برطرف شود. به گفته دکتر محمد «علیرغم اینکه تصور میشد اجرای این پروژه به علت وضعیت آبوهوای بسیار گرم و شرایط محیطی سخت، دو ماه به طول بینجامد، اما در مدت زمانی بسیار کمتر از موعد پیشبینیشده، تکمیل شد». این خبر، نمونه یک «خبر خوب» در حوزه رسانه است؛ امیدوارکننده، واجد سرعت و دقت بالای انجام پروژه و در یک کلمه کار تمیز جهادی، خداپسندانه و غزوهای بیمنت. بهراستی چرا سپاه میتواند در شرایط تحریمی و کرونایی، یکسان و بلکه بدتر از شرایط دیگر سازمانها و وزارتخانهها دست به این قبیل اقدامات بزرگ بزند؟ آیا دیگر نهادها و سازمانها نیز میتوانند؟
🔺نکات تحلیلی: 1- سپاه یک مجموعه انسانی دغدغهمند و دلسوز مردم است که رسالت بسیار بزرگی را بر دوش خود احساس میکند و آن مسئولیتپذیری در برابر راحتی و رفاه مردم است. این هدف روزی در سنگرنشینی جنگ و دفاع از امنیت و عزت مردم خود را نشان میدهد و روزی در به راه انداختن ابزار و ماشینآلات سنگین بیتالمال برای سازندگی کشور و امروز، کمک به طراحی، ساخت و تقویت زیرساختهای صنعتی و خدماتی و مبارزه بیامان با مفاسد اقتصادی! 2- آیا دیگران نیز میتوانند مانند سپاه باشند؟ بله، بهشرط آنکه وجودشان سرشار از دغدغه برای مردم باشد و از بزرگی راه، دوری مقصد، صعبالعبوری مسیر خدمت بیمنت و خار مغیلان سرزنشها و هجمهها و تحریف واقعیات نهراسند. 3- اتفاقاً یکی از بخشهای سپاه که همواره دشمنان عملکرد آن را تخریب کردهاند، همین قرارگاه خاتم است؛ اما سختی خدمت بیمنت به مردم در همزادی باور و ایمان به راه و درستی این گزاره پرمغز رهبر حکیم انقلاب که «بزرگترین مبارزه با آمريكا، خدمت به مردم است» سپاه را روئینتن در برابر سهگانه شوم تحریف، نفوذ و انحراف کرده و به آینده امیدوار ساخته است؛ آیندهای که تنها با عبور از «نمیشود» و «نمیتوانیم» حاصل میشود.
🔹نکته راهبردی: سپاه با شدیدترین تهمتها و روایتهای «تحریف» شده مواجه است؛ اما در کنار کار جهادی و خدمت مضاعف، از بصیرت بخشی و پرتوافکنی به صحنه وارونه ترسیمی از سوی کارگردانان تحریف نیز غافل نمیشود. تاکتیکها و تکنیکهای خدمترسانی شاید عوض شوند، اما هدف و راهبرد اصلی، یعنی «تفکر خدمت بیمنت به مردم» توأم با قطبنمای بصیرت محال است در سپاه تغییر کند. بیتعارف اگر روزی چنین شود، دیگر سپاه، سپاه تراز انقلاب و مردم نخواهد بود.
✅ (نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
hedayat 15-06-99.pdf
740.7K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 12
✅ انتخابات آمریکا وتکرار یک خطای راهبردی
✍️به قلم: عباس حاجی نجاری-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بینات
🍃🌸احتیاج همه انسان ها به استغفار🌿
🌺حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی علیه) :
🌹عزیزان من؛ برادران و خواهران!
قدم اوّل، طلب مغفرت کردن از خدای متعال و به خدا بازگشتن است.
🌹توبه، یعنی به سوی خدا برگردیم.
هر جا که شما باشید، در هر حدّی از کمال که باشید،
🌼 حتّی در حد امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام ،باز به استغفار احتیاج دارید!
🌷خدای متعال به پیغمبرش میفرماید: «و استغفر لذنبک»،
«فسبّح بحمد ربّک و استغفره».
بارها در قرآن، خدای متعال به پیغمبر میفرماید «استغفار کن».
🍃 با اینکه پیغمبر معصوم است، گناه از او سر نمیزند و از دستور الهی تخلّف نمیکند، اما به او هم میفرماید «استغفار کن»!
⚘البته اینکه استغفارِ اولیا و بزرگان از چیست ؟ خود مقولهی قابل بحثی است.
🌹استغفار آنها از گناهانی چون گناهان امثال ما نیست؛ آن گناهان از آنها سر نمیزند.
🌸 مقام آنها بالاست ؛قرب به حضرت ربوبی و مقام ربوبّیت، در حدّ اعلاست.
در آن مقام قرب، گاهی چیزهایی که برای ما مباح است ،شاید حتّی چیزهایی که برای ما مستحبّ است
برای آن بزرگواران مانع و رادع است.
🌻آنها مناسب با شأن آن قرب است، که استغفار میکنند؛ آنهم استغفار جدّی، نه استغفار صوری.
🌷دعای کمیل را ببینید!
🌼 امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام در دعای کمیل - که طبق روایات، این دعا از آن بزرگوار صادر شده است - انشاءً و در اوّل بار، با شروع دعا به استغفار میپردازد.
🍃🌺 اوّل، خدا را به اسمش، به قدرتش، به عظمتش، به صفات جلال و جمالش سوگند میدهد و بعد از آن همه قسم دادن، شروع میکند به استغفار کردن:
🌷«اللّهم اغفرلی الذّنوب التی تهتک العصم»، تا آخر.
🌹دعای ابیحمزهی ثمالی و دعاهای گوناگون دیگر از این انسانهای بزرگ،همینطور است.
🌾 من و شما به استغفار احتیاج داریم. ای مؤمنین؛ عزیزان؛ ای دلهای پاک و صاف! مبادا مغرور شوید و بگویید ما که گناهی نکردهایم!
چرا؛ غرق قصوریم، غرق تقصیریم!
🌹«و ما قدر اعمالنا فی جنب نعمک». آنچه کار خوب که ما به خیال خودمان انجام میدهیم، در مقابل نعم پروردگار و در مقابل حقّ شکر الهی، چه ربطی و چه نسبتی دارد؟!
🌿 چقدر قابل ذکر است؟!
👈 ما نمیتوانیم آن حقّ شکر را ادا کنیم؛ نمیتوانیم! «لاالذی احسن استغنی عن عونک»
🌻 مگر میشود انسان از تفضل و لطف الهی، در آنی از آنات، مستغنی باشد؟!
🤲 همیشه محتاجیم؛ همیشه هم لطف پروردگار میرسد: «خیرک الینا نازل».
🏵 ما هم از ادای شکر عاجزیم و این قصور، یا تقصیر است و بههرحال طلب مغفرت میخواهد.
🗓 ۲۶ دی ماه ۱۳۷۶
📚 بیانات در خطبههای نمازجمعه
🆔 @gh_karimi
فکرِ تحول در آموزش و پرورش غایب استhttps://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46413
hedayat 15-06-99.pdf
740.7K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 12
✅ انتخابات آمریکا وتکرار یک خطای راهبردی
✍️به قلم: عباس حاجی نجاری-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن