رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
اقدام ایران در کاهش تعهدات، برای حفظ برجام است/ اگر آمریکا از آتش میترسد، شعله را روشن نکند و به مصوبه شورای امنیت عمل کند / مردم بدانند که در مورد برجام لحظهای احساسی عمل نکردیم / حمله به هواپیمای مسافربری ایران نشان داد که جنایت برای آمریکاییها آسان است/ کنارگذاشتن برخی تعهدات بازگشت پذیر پس از صبر یکساله، قابل اعتراض نیست/ در 16 تیرماه سطح غنیسازی ایران براساس ضرورت و نیاز ما خواهد بود/ توصیه ایران به اروپا و آمریکا، بازگشت به میز مذاکره و احترام به قانون و مصوبات شورای امنیت است/ هر ساعتی که به برجام بازگردند، ما هم بازخواهیم گشت/ دولت با همه توان درحال تلاش برای رفع مشکلات است/ دشمن را مجبور به احترام به قانون و ملت ایران خواهیم کرد/ اینستکسِ توخالی، به هیچ دردی نمیخورد؛ باید نفت بخرند و پولش به واسطه آن در اختیار ایران باشد
گفتگو| همدانی: بارها درخواست اخراج کلاهی را از حزب جمهوری دادم/ نظر شهیدبهشتی در مورد شریعتی چه بود؟
حجتالاسلام همدانی مسئول شاخه دانشجویی حزب جمهوری اسلامی بود که در گفتگو با خبرنگاران تسنیم به روایت فراز و نشیبهای این حزب در دهه ۶۰ و همراهی با آیتالله بهشتی و آیتالله خامنهای پرداخت./www.tasnimnews.com/fa/news/1398/04/12/2043398
نقش موسوی در انحلال حزب جمهوری/چگونه «کلاهی» وارد حزب شد؟/آیتالله خامنهای بین اعضا ائتلاف قلبی ایجاد میکردhttps://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/03/13/1420399
10 فرمان دولت عراق ابهامات درباره آینده بسیج مردمی را به پایان رساند
رؤیای انحلال حشدالشعبی به باد رفت
10 فرمان دولت عراق تمام شبهات درباره نیروهای مردمی حشدالشعبی را به پایان رساند. عدم ادغام حشدالشعبی در داخل ارتش عراق عملا به این نیروها اجازه میدهد به صورت مستقل بتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند و در عین حال به عنوان یک نیروی مسلح بتوانند در ساختار امنیتی عراق فعال باشند. در واقع اقدام نخستوزیر عراق توانست شبهات و حواشیای را که علیه حشدالشعبی توسط آمریکاییها و رژیم صیهونیستی شکل گرفته بود، به حاشیه براند و اکنون شاهد یک قدم مهم در سیاست داخلی عراق هستیم. در همین حال «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر عراق با صدور این فرمان به یکی از چالشهایی که میتوانست در آینده سیاسی عراق تاثیرگذار باشد پاسخی قاطع داد. عبدالمهدی در این فرمان 10 مادهای بر ضرورت ارتباط رسمی نیروهای حشدالشعبی با فرماندهی کل نیروهای مسلح و حذف اسامی مورد استفاده این نیروها در دوران جنگ علیه داعش و جایگزینی آن با سمتهای تشکیلات نظامی شامل لشکر، تیپ، گردان و گروهان تاکید کرد. در فرمان صادره از سوی نخستوزیر عراق در این باره آمده است: «نیروهای حشدالشعبی به عنوان بخش جداییناپذیر از نیروهای مسلح عراق فعالیت میکنند و تمام قوانین حاکم بر نیروهای مسلح، به نیروهای حشد نیز تسری مییابد، مگر مواردی که صریحاً در حکم ویژه مشخص شود. این گروهها به صورت فردی و تشکیلاتی، باید تمام ارتباطات خود با گروههای سیاسی را قطع کنند. گروههایی که به عضویت نیروهای مسلح در نمیآیند، میتوانند به تشکیلات سیاسی پیوسته و زیر نظر احزاب در آیند». نخستوزیر عراق در فرمان ۱۰ مادهای خود درباره حشدالشعبی همچنین آورده است: «پادگانهای محل استقرار نیروهای حشدالشعبی همانند دیگر نیروهای مسلح سازماندهی و مشخص میشود و محل استقرار این نیروها در میدان نبرد برابر با چیدمانی است که نیروهای مسلح عراق تعیین میکنند». نخستوزیر عراق اعلام کرده است دستور صادره طی ۳۰ روز آینده اجرا و حشدالشعبی رسماً به ساختار نیروهای مسلح عراق الحاق میشود.
مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی فوتبال در گفتوگو با اسپورتسا:
امکانات را دیدم، دهانم از تعجب باز ماند ایران از اروپا امنتر است مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی فوتبال ایران پس از یک ماه حضور در ایران، از شرایط کشورمان ابراز رضایت کرده است. این مربی در بازگشت به کشورش، گفتوگویی را با سایت اسپورتسا درباره حضورش در فوتبال ایران انجام داده که حاوی نکات جالب توجهی است.
ویلموتس در این مصاحبه گفت: وقتی به ایران آمدم شگفت زده شدم. در آغاز کمی احتیاط کردم اما آنها تلاش زیادی کردند که مرا جذب کنند. رئیسفدراسیون فوتبال ایران به بلژیک آمد تا مذاکره کنیم بعد من سه روز به تهران رفتم تا امکانات آنجا را از نزدیک ببینم. وقتی به آنجا رفتم، دهانم از تعجب بازماند چون آنجا ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری، زمین چمنی خوب مثل میز بیلیارد و یک مرکز ورزشی مانند توبک که زمین تمرینی تیم ملی بلژیک است وجود داشت. بله، وقتی به ایران رسیدم غافلگیر شدم.
وی ادامه داد: در گذشته کارلوس کیروش، سرمربی سابق ایران به نتایج خوبی رسیده بود. ایران با او همواره به جام جهانی رفته بود اما آنها مرا میخواستند که ایران را مثل بلژیک تیمی قابل رقابت با بزرگان کنم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره استعدادهای موجود در فوتبال ایران اظهار کرد: ایرانیها عاشق فوتبال هستند. در اینجا پدیده جوان زیاد است. اینجا دروازهبانی دارم که هیچکس او را نمیشناسد اما قادر است در تیمی درجه یک در اروپا بازی کند. همینطور مهاجمی ۱۸ ساله دارم که اجازه دادم اولین حضورش را در تیم ملی جشن بگیرد. او با تیم زیر ۱۷ سالهها دو مرتبه مقابل آلمان گلزنی کرده بود. او به تیم ملی بزرگسالان آمد و فوری یک گل به سوریه زد. من اطمینان دارم باز هم چنین استعدادهایی در این فوتبال وجود دارد. فقط باید برویم و آنها را پیدا کنیم. به عنوان سرمربی تیم ملی با شور و علاقه دنبال اقلام مختلفی میگردم تا معجونی عالی را آماده کنم. فقط در این میان سؤالی که باقی میماند این است که چطور میخواهیم بازی کنیم. بدیهی است که بعد از سه جلسه تمرین نمیتوان همه چیز را تغییر داد اما در بازی تدارکاتی با کره صاحب ۱۶ موقعیت گل شدیم. این چیزی نبود که قبلاً از تیم ملی دیده شده باشد. نترسیدم و تلاش کردم بازی رو به جلو را اجرا کنم. این طرح و فلسفه من در تمام تیمهایم بوده است.
وی درباره تفاوت فرهنگ ایران و بلژیک گفت: من عاشق کشف کشورهای جدیدم و همچنین کنجکاو هستم. در اروپا و آفریقا کار کرده بودم و اکنون در آسیا حضور دارم. باید با فرهنگ ایران سازگار شوم. در زمان حضورم در تهران متوجه شدم آنجا بسیار تمیز است و در همه جا گل میبینید. فکر میکنم مانند یک شهر اروپایی و واقعاً عالی است. ما مرکز تمرینی جادویی داریم. محل تمرین ما در جایی اعجابانگیز مشرف به رشتههای کوهها است.
سرمربی تیم ملی همچنین گفت: نمیخواهم درباره سیاست حرف بزنم چرا که من یک چهره ورزشی هستم. درباره اینکه چرا میگویند ایران ناامن است هیچ چیز نمیفهمم چرا که به دلیل کنترلهای بیشتر ایران حتی از اروپا هم امنتر است. احترام زیادی در تمام سطوح وجود دارد و من مجبور نیستم در طول تمرینات تیمم نقش یک پلیس را بازی کنم.
ویلموتس درباره ارتباط کلامی با ملیپوشان ایران اظهار داشت: ۷۰ درصد بازیکنان انگلیسی متوجه میشوند. به آن ۳۰ درصد بقیه نیز از طریق دستیارانم کمک میگیرم. وحید هاشمیان فوتبالیستی است که سابقه ۵۰ بازی ملی دارد و چندی قبل هم تیم زیر ۱۷ سالههای هامبورگ را تمرین داده است. امیدوارم دامنه همکاری ما گسترش یابد. من به آلمانی با او حرف میزنم و او نیز حرفهایم را به فارسی ترجمه میکند.
هدایت شده از محمود معلمی
خیلی زیبا حتما بخوانید 👌
آیت الله العظمی سید شهاب الدین مرعشی نجفی (ره) نقل می کنند :
شب اول قبر آيتالله شيخ مرتضی حائری برايش نماز ليلة الدّفن خواندم، همان نمازی که در بين مردم به نماز وحشت معروف است.
بعدش هم يک سوره ياسين قرائت کردم و ثوابش را به روح آن عالم هديه کردم .
چند شب بعد او را در عالم خواب ديدم. حواسم بود که از دنيا رفته است. کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنيايي چه خبر است؟!
پرسيدم: آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟
آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر می آمد، رفت توی فکر و پس از چند لحظه، انگار که از گذشتهای دور صحبت کند شروع کرد به تعريف کردن...
وقتي از خيلي مراحل گذشتيم، همين که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگي و سبکي از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت. درست مثل اينکه لباسي را از تنت درآوري. کم کم ديگر بدن خودم را از بيرون و به طور کامل ميديدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، اين بود که رفتم و يک گوشهاي نشستم و زانوي غم و تنهايي در بغل گرفتم.
ناگهان متوجه شدم که از پايين پاهايم، صداهايي ميآيد. صداهايي رعبآور و وحشتافزا! صداهايی نامأنوس که موهايم را بر بدنم راست ميکرد. به زير پاهايم نگاهي انداختم. از مردمي که مرا تشيع و تدفين کرده بودند خبري نبود. بياباني بود برهوت با افقي بيانتها و فضايي سرد و سنگين و دو نفر داشتند از دور دست به من نزديک ميشدند. تمام وجودشان از آتش بود. آتشي که زبانه ميکشيد و مانع از آن ميشد که بتوانم چشمانشان را تشخيص دهم. انگار داشتند با هم حرف ميزدند و مرا به يکديگر نشان ميدادند. ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزيدن. خواستم جيغ بزنم ولي صدايم در نميآمد. تنها دهانم باز و بسته ميشد و داشت نفسم بند ميآمد. بدجوري احساس بی کسی و غربت کردم
گفتم خدايا به فريادم برس! خدايا نجاتم بده، در اينجا جز تو کسی را ندارم....
همين که اين افکار را از ذهنم گذرانيدم متوجه صدايی از پشت سرم شدم.
صدايی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زيباتر از هر موسيقی دلنشين!
سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگريستم، نوری را ديدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من ميآمد.
هر چقدر آن نور به من نزديکتر ميشد آن دو نفر آتشين عقبتر و عقبتر ميرفتند تا اينکه بالاخره ناپديد گشتند.
نفس راحتي کشيدم و نگاه ديگري به بالاي سرم انداختم. آقايي را ديدم از جنس نور !
نوری چشم نواز و آرامش بخش.
ابهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نميتوانستم حرفي بزنم و تشکري کنم، اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زيبايش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسيد: آقای حائری! ترسيدی ؟
من هم به حرف آمدم که: بله آقا ترسيدم، آن هم چه ترسي! هرگز در تمام عمرم تا به اين حد نترسيده بودم. اگر يک لحظه ديرتر تشريف آورده بوديد حتماً زهره ترک ميشدم و خدا ميداند چه بلايي بر سر من ميآوردند.
بعد به خودم جرأت بيشتر دادم و پرسيدم: راستي، نفرموديد که شما چه کسي هستيد.
و آقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من می نگريستند فرمودند:
من علی بن موسی الرّضا هستم. آقای حائری! شما ۷۰ مرتبه به زيارت من آمديد من هم ۷۰ مرتبه به بازديدت خواهم آمد، اين اولين مرتبهاش بود ۶۹ بار ديگر هم خواهم آمد.
منبع :کرامات امام رضا (ع) از زبان بزرگان نویسنده حسین صبوری
با توجه به نزدیک بودن ایام ولادت امام رضا علیه السلام
ختم ۴۰۰۰۰۰۰ صلوات تقدیم حضرت علی بن موسی الرضا (ع)
سهم شما ۴ صلوات و ارسال برای ۴ نفر
لطفا قطع كننده زنجیر نباشید
با ارسال مطالب برای دیگران در اجر معنوی سهیم باشیم
سردار سلیمانی: آمادگی کمک به دولت در همه بخشها را داریم
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز(پنجشنبه) در حاشیه آئین تکریم و معارفه رئیس این سازمان و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب امسال را به دلیل شرایط اقتصادی کشور سال تولید رونق ملی نامگذاری کردند که در این خصوص اقشار بسیج برنامههای خوبی تاکنون داشتهاند و این برنامهها را ادامه خواهیم داد.
وی افزود: چنانچه نیاز به برنامههای جدیدی باشد آن را تدوین خواهیم کرد تا در خدمت بخشهای تولیدی کشور خصوصا در مناطق محروم استفاده شوند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه از جوانان جویای شغل با ایجاد واحدهای کوچک تولیدی حمایت خواهیم کرد، گفت: با آموزش هایی که داده می شود و پشتیبانیهای لازمی که در ایجاد کارگاه های کوچک و زودبازده به عمل میآید، این برنامه را تداوم خواهیم داد.
سردار سلیمانی در خصوص برنامه های سازمان بسیج مستضعفین برای مقابله با تحریمها، خاطرنشان کرد: رونق تولید یکی از راه های مقابله با تحریم است، چراکه اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور خواهد رساند و با تحرک و پویایی که در اقتصاد ایجاد میکند موجب بالا رفتن ارزش پول ملی میشود. از طرفی خودکفایی در زمینه محصولات اقتصادی بستری برای صادرات می شود.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون همکاری بسیج با دولت، عنوان کرد: ایجاد هم افزایی و همکاری با دولت و نهادهای انقلابی همواره یکی از برنامه هایی است که در دستورکار بسیج بوده و در این راستا آمادگی کمک به دولت در همه بخش ها را داریم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: برای این همکاری به ویژه در بخش های اجتماعی که مربوط به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید می شود آمادگی کامل وجود دارد.
سردار سلیمانی پیرامون فعالیت گروه های جهادی نیز تصریح کرد: ارائه خدمات اجتماعی یکی از اولویت های کاری بسیج است؛ البته این خدمات محورهای مختلفی دارد که یک بخش آن مربوط به گروه های جهادی می شود.
وی در پایان گفت: با توسعه گروه های جهادی و فرهنگ جهادی امیدواریم بتوانیم از نیروی جوان بهره لازم را در عرصه های اقتصادی و محرومیت زدایی ببریم.
سردار سلیمانی: مديريت جهادی راهكار اساسی است/«بسيج» محدود به مرز جغرافيای ايران نيست
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بسیج مستضعفین که صبح امروز (پنجشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: تحقق انقلاب اسلامی بزرگترین تحول دوران معاصر محسوب می شود که در دستاورد بزرگ نیز به همراه داشت. اولین آن تاسیس نظام اسلامی و دومین دستاورد بزرگ آن تاسیس شجره طیبه بسیج است که در صدر دستاوردهای انقلاب اسلامی قرار دارد.
وی افزود: تاسیس شجره طیبه بسیج محدود به مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی نیست، امروز در سوریه، عراق، سواحل مدیترانه، جنوب شرق شبه جزیره حجاز بسیج تجلی یافته است. بسیج در انقلاب اسلامی تشکیلات محسوب می شد و در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران این تشکیلات حضور به موقع داشته است.
سردار سلیمانی ادامه داد: در دوره اخیر رسالت بسیج و سازمان بسیج مستضعفین که محور تحرک و خادم بسیجیان است، رسالت سنگینی است. ما با کمک مسئولان و فرماندهان سپاه تلاش خواهیم کرد تحرکی در ادامه مسیری که سردار غیب پرور دنبال می کردند، ایجاد کنیم و اگر هم موانع کوچکی وجود داشته باشد آن را برطرف کنیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه این سازمان نیاز به تقویت دارد، گفت: باید سازمان و ستاد بسیج تقویت شود؛ توجه به بخش های دفاعی و امنیتی بسیج مانند تفکیک آموزش و عملیات و با توجه به ابعاد اجتماعی بسیج و تشکیل معاونت اجتماعی که در دوران سردار غیب پرور تشکیل شد باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی گفت: اینکه برخی مواقع گفته می شود که ماموریت های بسیج متنوع و گسترده است، در شرایطی است که الزامات ایجاد شده در نیازهای انقلاب اسلامی شرایطی را ایجاد می کند که ما نمی توانیم بی توجه باشیم.
سردار سلیمانی با بیان اینکه مدیریت جهادی فرمول و راهکار اساسی است، تاکید کرد: کار سپاه های استانی که درگیر ماموریت بسیج هستند بسیار سنگین است و باید از ظرفیت سپاه های استانی برای پشتیبانی از بسیج استفاده کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: تکلیف همه ما این است که در اجرای تدابیر مقام معظم رهبری اهتمام داشته باشیم و امیدواریم با عمل بتوانیم پاسخگوی حسن اعتماد فرمانده معظم کل قوا باشیم.
وی در پایان عنوان کرد: در بسیج هیچ نقطه ای خارج از اولویت و اهمیت قرار ندارد و همه اقشار و سازمان ها و رده ها و ماموریت ها دارای اولویت هستند.
روایت یک عکاس از جنایت ناو وینسنس: مادری که پس از سقوط هواپیما فرزند ۴ماههاش را رها نکرد./.www.farsnews.com/news/13980413000609
جایگاه زن دربیانیه ی گام دوم انقلاب
محمدپور در نشست تبیین نقش نیروهای انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: جایگاه زن یک جایگاه تربیتی و مبتنی با اصول اسلامی در بیانیه گام دوم است.
به گزارش اهواز نوین، صغری محمدپور فعال سیاسی در ۱۲ تیرماه ۹۸ در نشست تبیین نقش #نیروهای_انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که دراهواز با حضور امام جمعه و خادمین حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد با اشاره به موضوع زن از دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی گفت: از ظرفیت عظیم بانوان وخواهران #انقلابی به درستی استفاده وبکارگیری نمیشود.
وی در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب گفت: پیشنهاد می کنیم که یک قرارگاه یا اندیشکده در استان به منظور #تربیت_مدیر_انقلابی و هم طراز انقلاب با استفاده ازمتدها و الگوههای اسلامی تاسیس کنند.
محمدپور در تاکید به نقش خواهران در گام دوم انقلاب افزود: می توانیم به همت نخبگان ،فرهیختگان و اساتید خواهر در استان این کار را به فضل خدا دردستورکارقراردهیم.
#تحلیل_نخبگان
#تبیین_مساله_تربیت_نیروهای_انقلابی
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
☄کانالی متفاوت برای #جوانان
🔥کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥
جوسب بورل سرپرست وزارت امور خارجه اسپانیا گفت: توقیف نفتکشی که از ایران حرکت کرده بود پس از ارائه درخواست آمریکا از انگلیس صورت گرفته است.
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ روز پنجشنبه به نقل از یک منبع اسپانیایی اعلام کرد، توقیف نفتکشی که از ایران حرکت کرده بود، در پی درخواست آمریکا از انگلیس در جبل الطارق صورت گرفته است.
به گزارش ایرنا، دولت جبل الطارق روز پنجشنبه اعلام کرد که مقامات این منطقه و نیروی دریایی انگلیس یک ابرنفتکش که ادعا میشود حامل نفت ایران به سوریه بود را توقیف کرد.
"فابیان پیکاردو" نخست وزیر جبل الطارق خاطرنشان کرد که این پالایشگاه سوریه مشمول تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه است که در ماه مه ۲۰۱۱ اعمال شده اند.
جوسب بورل سرپرست وزارت امور خارجه اسپانیا در این باره گفت: توقیف نفتکشی که از ایران حرکت کرده بود پس از ارائه درخواست آمریکا از انگلیس صورت گرفته است.
وی که به عنوان جانشین فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا معرفی شده است، خاطرنشان کرد: مادرید در حال بررسی توقیف این کشتی و تاثیر آن بر تمامیت ارضی اسپانیا است.
به نظر میرسد که توقیف این کشتی در آبهای اسپانیا صورت گرفته است. اسپانیا حاکمیت انگلیس بر آبهای اطراف جبل الطارق را به رسمیت نمیشناسد.
تبیین بیانیه گام دوم انقلاب؛ جلسه17.mp3
1.58M
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
🔻تبیین بیانیه گام دوم انقلاب؛ جلسه۱۷
📆۴شنبه، ۲۸ فروردین ۱۳۹۸
⏰مدت زمان: ۹دقیقه
🔸حوزه علمیه صدر بازار-درس خارج فقه
@abolhasanmahdavi
تبیین بیانیه گام دوم انقلاب؛ جلسه17.mp3
1.58M
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
🔻تبیین بیانیه گام دوم انقلاب؛ جلسه۱۷
📆۴شنبه، ۲۸ فروردین ۱۳۹۸
⏰مدت زمان: ۹دقیقه
🔸حوزه علمیه صدر بازار-درس خارج فقه
@abolhasanmahdavi
/بازخوانی بیانیه شورای عالی امنیت ملی در آستانه پایان فرصت 60 روزه به طرفهای برجامی.https://www.farsnews.com/news/13980415000192/
بیانیه گام دوم انقلاب.pdf
347.1K
متن کامل #بیانیه #گام_دوم_انقلاب
خطاب به ملت ایران
۹۷/۱۱/۲۲
هزینههای راهزنی برای خانه شیشهای لندن صبح پنج شنبه با اعلام رسانههای خبری انگلیسی، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران توسط نیروی دریایی انگلیس در جبلالطارق و در آبهای بینالمللی توقیف شد. همین رسانهها تلاش کردند با خبرسازی و توجیه راهزنی دریایی، محموله این نفتکش را به مقصد بندر بانیاس سوریه معرفی کنند. این دزدی دریایی بلافاصله با واکنش رسمی و رسانهای روبهرو شد و با توجه به علنیتر شدن رفتار خصمانه دولت انگلیس در قبال ایران و در مسئله هستهای و بنبستهای استعماری انگلیس در یمن و بقیه پروندههای فعال غرب آسیا، یک موج مطالبهگری برای مقابله به مثل با انگلیس به راه افتاد. انگلیسیها که همواره چرخ پنجم سیاستهای امریکایی بودهاند و در شرایط فعلی خود را به شدت آسیبپذیر میدانند، در روایت جدیدی که از بیبیسی فارسی منتشر کردند، محموله این نفتکش را نفت کوره عنوان کرده و سناریوی نفت برای سوریه را منتفی نمودند. این رسانه در توجیهی جدید، محموله نفت کوره را که مصرف نیروگاهی یا برای سوخت کشتیها دارد، برای مشتریان اروپایی و روی آب عنوان کرده و اقدام نیروی دریایی انگلیس را بر اساس درخواست دولت امریکا معرفی کرد تا به نحوی با تحریمهای یکجانبه گره بزند.
این تنگنای حقوقی برای انگلیس پرهزینه است چراکه نه تحریمهای سوریه و نه تحریمهای ایران از سوی سازمان ملل نبوده و وجاهت حقوقی ندارند و از آنجا که در آبهای بینالمللی و به ویژه دولت جبلالطارق صورت گرفته، نگران واکنش تقابلی از سوی ایران هستند. انگلیسیها برای اینکه حاشیه جدیدی برای راهزنی دریایی خود دست وپا کنند، عنوان کردهاند اگر ایران گام جدید خود در بحث هستهای را به اجرا بگذارد و ارزیابی اروپایی از این اقدام، خروج از برجام باشد، با تکیه بر مکانیزم ماشه، تحریمهای خود را بازخواهند گرداند. مجموعه این واکنشها، پیام و مفاهیم مهمی را منتقل میکند. اولاً اینکه انگلیس و اروپا، همانند ترامپ، اجرای یکجانبه و محدودیتهای گسترده را برای ایران میخواهند و حاضر به اجرای تعهدات برجامی خود نیستند. از سوی دیگر برای معتبر و مؤثر کردن فشارهای تحریم نفتی امریکا، ناامن کردن کشتیرانی برای ایران را در آبراههای بینالمللی، مورد آزمایش قرار میدهند، ولی میدانند که این ماجراجویی انگلیسی، برای انگلیس و غرب بسیار پرهزینه و بهلحاظ عملی غیرممکن است. یک مصوبه کوچک از دبیرخانه شورای امنیت ملی ایران برای تحریم کشتیهای انگلیس و امریکا و برخی از کوتولههای منطقه، تمامی محاسبات و سامانه تجاری و صنعتی و اقتصادی آنها را ویران خواهد کرد. همه این دستپاچگی انگلیس برای این است که در مقابل گامهای قانونی ایران در برجام، گزینهای جز تولید تنش و تشنج ندارند و همین امر باید از سوی وزارت خارجه با سازمانهای بینالمللی و قدرتها و کشورهای دوست، بهعنوان عامل تنش و تشنج امنیتی جدید در منطقه و جهان مطرح و دنبال شود. خانه شیشهای انگلیس و امریکا و کوتولههای منطقهای آنها، با اولین تدبیر قانونی برای مهار اقدامات بیثباتکننده در آبراههای بینالمللی، فرو خواهد ریخت و نشان دادن عزم جدی ایران برای بازدارندگی و مهار سیاستهای استعماری و دزدی دریایی، امری ضروری، حیاتی و راهبردی است که باید به فوریت در دستور کار قرار گیرد.هادی محمدی
نماز روز یکشنبه ماه ذالقعده فراموش نشود
سلام علیکم
سيّد ابن طاووس براي روزيكشنبه ماه ذو القعده نمازي با فضيلتبسيار از رسول خدا (صلّي الله عليهو آله) روايت كرده، مختصرآن فضيلت اين است كه،هركه آن را بجا آورد، توبهاش پذيرفته حق، و گناهشآمرزيده مي شود، و طلبكاراناو در قيامت از وي راضي گردند،و با ايمان از دنيا برود، وايمانش از او گرفته نشود، وقبرش وسيع و نوراني گردد، وپدر و مادرش از او راضي شوند، وآمرزش حق نصيب پدر و مادر وفرزندان و نژاد او گردد، وروزي او توسعه يابد، و فرشتهمرگ در وقت مردن با اومدارا كند ، و جانش را به آسانيبستاند ،
و كيفيت آن نماز چنين است:روز يكشنبه غسل بجا آورد، ووضو بگيرد، و چهار ركعتنماز بخواند ، در هر ركعتسوره <حمد> را يك مرتبه وسوره <توحيد> را سه مرتبه، وسوره < فلق > را يك مرتبه، وسوره <ناس> را يك مرتبهبخواند، و پس از نماز هفتادمرتبه اسغفار كند ، و پس از آن بگوید :《 لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّهَ إلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِيِّالْعَظِيمِ 》سپس بگوید : 《يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اِغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَإلاَّ أَنْتَ 》.
مطالبه کارآمدی
کمتر از هشت ماه به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است. تحرک انتخاباتی در ردههای پایینی و میانی حزبی از مدتها پیش آغاز شده و به تدریج وارد فضای جدیتر جلسات جریانی در میان بزرگان مؤسس و مؤثر احزاب و گروههای سیاسی میشود که معمولاً برای اصل حضور در انتخابات و نحوه آن، برآورد وضعیت اردوگاههای انتخاباتی خودی و رقیب و به تبع آن بازبینی سناریوهای مختلف رفقا و رقبای سیاسی و بازاندیشی در کم و کیف ائتلافها و… در این جلسات تصمیمسازی و تصمیمگیری میشود. مخالفت «بهزاد نبوی» با ایده «مشارکت مشروط در انتخابات» «حجاریان» در جبهه اصلاحات و مخالفت تلویحی «حداد عادل» با ایده نواصولگرایی و نقشآفرینی جوانانه به سیاق دعوت «قالیباف» در اردوگاه اصولگرایی، دو کد و عنوان خبری بود که هفته گذشته در رسانهها بازتاب پیدا کرد و نمایی از اقدامات انتخاباتی در لایههای زیرین و رویین جریانها و گروههای سیاسی را نشان داد.
اما پرسش این است که با توجه به مدت زمان باقیمانده تا انتخابات و اینکه جای چنین مباحثی در اتاق فکرهای حزبی و جریانی برای پخته کردن این مباحث است، با چه هدفی این موضوعات طرح و به عرصه عمومی کشانده میشوند؟ چرا عدهای همواره در آستانه هر انتخاباتی بازی تحریم مشارکت، مشارکت مشروط یا رأی سفید و… را طرح میکنند؟
این موضوع در وهله اول به اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی مربوط میشود. همه گروهها و افراد با هر سلیقه و ذائقه سیاسی در طول این چهار دهه از انقلاب اسلامی و با تجربه برگزاری بیش از ۴۰ انتخابات، به این ادراک و فهم از رفتار سیاسی و سلوک انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران رسیدهاند که انتخابات در ایران تنها راه درست و مسالمتآمیز و البته مردمیترین شیوه انتقال قدرت و امنترین راه برای تلاش به قصد اصلاح و تصحیح روش حکمرانی است و انصافاً نظام اسلامی امین چیزی است که از صندوقهای انتخابات مردمی بیرون میآید. در واقع، در لایههایی از گروههای سیاسی به ظاهر منتقد نظام و متمایل به غرب نیز مختصات منحصربهفرد مردمسالاری دینی باور شده است؛ البته برخی در بطن این نکته درست، مطالبه غلطی نیز برای تغییر اساسی نظام سیاسی در اثر القائات نظام سلطه در برخی برهههای انقلاب مانند انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری در سال ۱۳۸۸ داشتهاند که با هوشمندی مردم و رهبری سر مطالبات آنها به صخره محکم انقلاب و نظام اسلامی خورده و گاهی برای بزرگ کردن سهم خود از کیک قدرت جریانی، به ترفندهایی مانند مشارکت مشروط متوسل شدند.
تأثیرگذار بودن مردم در انتخابات نکته مهم دیگری است که مدنظر گروههای سیاسی قرار دارد. جریانها و گروههای سیاسی با طرح این مسائل به دنبال یارگیری از میان مردم، نخبگان و حتی مسئولان برای انتخابات پیش رو به نفع خود هستند؛ در حالی که نکته مهمی که در این قبیل مباحث از دید آنها پنهان میماند، نظر واقعی مردم و مطالبه آنها از کسانی است که میخواهند خود را در معرض انتخاب مردم بگذارند. آنچه برای مردم مهم است، کارآمدی و داشتن برنامه راهگشا برای برونرفت کشور از این وضعیت اقتصادی و شرایط خطیری است که تحریمهای ناجوانمردانه از بیرون و پارهای ضعف و سوءمدیریتها در داخل رقم زده است؛ ضمن اینکه مردم همچنان به اصل حضور در پای صندوقهای انتخابات اعتقاد دارند و آن را برای حفظ، تقویت و افزایش امنیت ملی خود ضروری میدانند.
گام دوم ایران | آغاز غنی سازی بالای 3.67 از امروز / آمادگی ایران برای گام «سوم»./www.farsnews.com////news/13980416000224.
پایان مهلت 60 روزه
امروز سررسید مهلت 60 روزه اول جمهوری اسلامی ایران به اعضای باقیمانده گروه 1+5، به ویژه تروئیکای اروپایی برای تأمین منافع ایران از برجام است که عبور جمهوری اسلامی ایران از مرز غنیسازی 3/67 و ازسرگیری فعالیت راکتور اراک اعلام خواهد شد. این تصمیم ملی گامی در دفاع از استقلال و عزت ملت بزرگ ایران است و دولت قاطعانه تا حصول نتیجه اقناعی و تأمین منافع ملی، مصمم به اجرای مصوبه اجماعی شورای عالی امنیت ملی کشور است. بازتاب این عزم ملی را میتوان در تحرک دیپلماتیک مسئولان 1+4 و کشورهای اروپایی، تهدیدات حقوقی آمریکا برای پیگیری نقض برجام از سوی ایران و برخی مسئولان اروپایی و اظهار نظرات کارشناسی و رسانهای خارجی دید.
«امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه، دیروز در تماس تلفنی با رئیس جمهور کشورمان، ضمن پذیرش ناکارآمدی اقدامات جبرانی اروپا در برابر تحریمهای آمریکا گفت: «پایان برجام به معنای اقرار به شکست دسته جمعی و اقدامی تأسفبار خواهد بود و بنابراین مسیر دوم را باید انتخاب کرد تا برجام حفظ و به تنش زدایی کمک شود.» «ین آزلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ، در گفتوگویی با روزنامه «دی ولت» آلمان درباره تشدید مناقشات میان آمریکا و ایران بر سر توافق هستهای و عواقب آن برای اتحادیه اروپا در قالب سرازیر شدن حدود سه میلیون افغانی به اروپا هشدار داد. «نیلز آنن» وزیر مشاور در وزارت خارجه آلمان، دلسردی ایران در عمل به تعهدات خود در برجام را قابل درک دانسته و تأکید کرد راهبرد فشار حداکثری ترامپ ایران را پای میز مذاکره نمیآورد. وی همچنین به تبعات نقض و خروج از برجام از سوی تهران اشاره کرد.
تصمیم ایران جدی است و چشمانداز تحولات کنونی و آتی منطقهای و جهانی حاکی از این نکته مهم است که شرایط کنونی بهترین زمان برای مطالبات و تعهدات بر زمین مانده برجام به عنوان پیمانی بینالمللی و چندجانبه است. با اقدام حق به جانب ایران، اروپاییها و اعضای 1+4 خود را در گوشه رینگ میبینند و به ذی حق بودن ایران اذعان دارند و خود را در شرایط چالشی احساس میکنند. ایران باید از این فرصت کمال استفاده را بیرد. این امر مستلزم حفظ و تقویت وحدت ملی، تولید صدای واحد در برابر زورگوییهای غربیها، حمایت قاطع از مصوبه شورای عالی امنیت ملی و اقدام دولت و سایر مسئولان اجرایی کشور در این زمینه است.