🔰 آیا سیاست ایران در مورد سوریه تغییر کرده است؟
🔻پیشروی سریع تروریستها در حلب و حماه و... به چه معناست؟
1⃣ بیتردید مقصر اول اتفاقات اخیر سوریه را باید ارتش فاسد و ناکارآمد این کشور دانست که البته چندان هم موضوع عجیبی نیست. رزمندگان مدافع حرم خاطرات تلخی از ارتش بعثی سوریه در دوران مبارزه با تروریستها دارند. از تسلیم خطوط به تروریستها تا نفوذ عناصر جاسوس و حتی فساد اخلاقی و اعتقادی. طبیعی است که چنین ارتشی در برابر یک نیروی تکفیری که با عقیده ولو غلط در حال جنگ و قتال است نمیتواند کاری از پیش ببرد و دلیل اصلی عقبنشینیهای مکرر ارتش عربی سوریه از حلب و حماه و ... همین است. این که میبینیم بشار اسد دستور افزایش 50 درصدی حقوق ارتش را میدهد در واقع تلاشی برای تکان دادن این نظامیان است و ناگفته پیداست که این مشوقهای مالی هم موفق نخواهد بود.
البته معدودی از فرماندهان و نیروهای با غیرت ملی مثل ژنرال سهیل حسن را باید از این کلیت استثنا کرد.
2⃣ ایران و جبهه مقاومت در این ماجرا به هیچ وجه غافلگیر نشدند. برآوردهای اطلاعاتی از سه ماه پیش کاملا گویای این بود که تروریستهای مستقر در ادلب در حال آمادگی برای حمله هستند. قبل از آن هم میدانستیم که به تعهدات ترکیه در سوچی و آستانه نمیتوان تکیه کرد و اردوغان ابایی از هزینه کردن تکفیریها برای مقاصد خود ندارد. اما مشکل اینجاست که در سوریه تصمیمگیری نهایی با ایران نیست. لذا خطای محاسباتی دولت سوریه در بیتوجهی به هشدارهای ایران را باید در نظر گرفت.
3⃣ قدری ریشهای تر باید به موضوع نگاه کرد: ترکیب جمعیتی سوریه حدود 75 درصد سنی، 10 درصد مسیحی و تنها 13 درصد شیعه علوی و اسماعیلی است. تمامیتخواهی و دیکتاتوری حزب بعث بشار در راه ندادن اهل سنت در ساختار حکومتی از یک طرف و فساد گسترده در بین علویهای حاکم از طرف دیگر، زمینه اصلی بحران 2011 و نیز اتفاقات فعلی است. (البته بالا کشیدن علویان در دوره حافظ اسد دلایل دیگری داشت که فعلا مجال توضیح این موضوع نیست) اما در جامعهای با اکثریت سنی که از دیرباز با اسلام اموی و ضدشیعی خو گرفتهاند و ترکیب فعلی صحنه، بزرگترین انگیزهها را در اختیار عناصر تکفیری قرار میدهد تا بر روی گسلهای موجود بحرانآفرینی کنند. ایران با فهم صحیح از این مسئله به خوبی میدانست که پاکسازی سوریه و حتی شاید بتوان گفت آزادسازی ادلب پایان کار نخواهد بود و باید تغییرات ریشهای در دستور کار قرار گیرد وگرنه هر لحظه امکان بازگشت معکوس وجود دارد.
4⃣ شهید سلیمانی بعد از آزادسازی بخش اعظم خاک سوریه از عناصر تکفیری، پیشنهاد ایجاد اصلاحات در ساختار حاکمیت را به بشار اسد داد و خود نیز با مذاکره با عناصر میانهرو سنی تلاش کرد تا وضعیت صحنه را به شکل معتدلتری در آورد و توفیقاتی هم در این زمینه کسب کرد ولی متاسفانه برخورد حکومت سوریه (و البته بعضی دولتها در ایران) با این وضعیت را باید فرصتسوزی بزرگ نامید. نتیجه این شد که ما فرصت بهرهبرداری از پیروزیهای میدانی را از دست دادیم و کشورهایی مثل امارات و ترکیه در خلاء حضور ما میداندار شدند.
5⃣ قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلایل و نیاتی- در فتنه فعلی ایفای نقش میکنند ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است چرا این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
6⃣ چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟
باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض و حشدالشعبی عراق در مورد عدم مداخله حداکثری در سوریه را باید در این چهارچوب دانست. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
7⃣ در کل اما جای نگرانی جدی نیست؛ چراکه به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است؛ ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است.
8⃣ چرا جای نگرانی جدی نیست؟ هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست؛ این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را زودتر بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات داخلی حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
9⃣ متاسفانه فضای رسانه داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است!
که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!
که طرح این موضوعات غیر قطعی و انحرافی به شدت حاج قاسم سلیمانی عزیز را آزار میداد.
یا همه چیز را به منازعه ایران و رژیم صهونیستی خلاصه میکنند و روی هر واقعه و اتفاقی سریعا برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزنند.
متاسفانه بعضیها به دنبال سادهترین و بسیط ترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد.
اما باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود.
🔟 اکنون وقت آیه یأس خواندن و تحلیلهای صد من یک غاز صادر کردن بدون اطلاعات دقیق و گمانه زنی های بدون تخصص نیست.
(متاسفانه سرعت پیشروی تکفیری های سوریه در ایتا بسیار بیشتر از سرعت پیشروی آنها در میدان است)
علاوه بر اینکه نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و با فراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را کاملا تحت نظر و اشراف دارند.
برای آرامش بیشتر فقط کافیست روند مدیریت رهبر انقلاب را در بحران های داخلی و منطقه ای بیشتر مطالعه کنیم و از تحلیل های کانال هایی که رهبر انقلاب را در امور نظامی هیچکاره و دست بسته جلوه میدهند و مجموعه نظام را به تعلّل متهم میکنند، فاصله بگیریم.
این منطقه، منطقه ماست و آن همه در ابعاد گوناگون هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم.
تردیدی نیست که سیاست ایران در مورد سوریه و حزب الله هیچ تغییری نکرده است.
در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
✍محمد کوره پز
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰خلاصه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه طی ساعات اخیر
🔹شهادت 21 فلسطینی و زخمی شدن بیش از 30 نفر دیگر بر اثر بمباران خانهای در النصیرات در مرکز نوار غزه
🔹قایقهای جنگی رژیم صهیونیستی مناطق غربی النصیرات را هدف قرار دادند
🔹حمله توپخانهای اشغالگران به بیت لاهیا در شمال نوار غزه
🔹منفجر کردن خانههای فلسطینیان در بیت لاهیا
🔹بمباران اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه
🔹منفجر کردن تعدادی خانه و ساختمان مسکونی در شهر رفح در جنوب نوار غزه
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
پاسخ وزیر خارجه به فضاسازی این روزها
🔰 عراقچی: مذاکره با آمریکا هیچ مبنایی ندارد
🔸عاملان عقبگرد اقتصاد ایران در دولت روحانی، در حالی این روزها با بیاعتنایی به تجربه تلخ خسارت محض برجام، معرکه مذاکره با آمریکا گرفتهاند که وزیر امور خارجه در گفتوگو با رسانه قطری العربی الجدید تأکید کرد: در حال حاضر قصد گفتوگو با واشنگتن را نداریم؛ چرا که هیچ مبنایی برای چنین گفتوگویی وجود ندارد. ما منتظریم تا ببینیم دولت جدید آمریکا چه سیاستهای را در پیش خواهد گرفت و سپس سیاست خود را ترسیم خواهیم کرد.
🔸گفتنی است، پس از روی کارآمدن دولت جدید، مدعیان اصلاحات و رکن داخلی کارزار غرب علیه ایران تلاش میکنند ایران را به مذاکره با رژیم تروریست آمریکا بکشانند و ضمن آبروبخشی به آن، مانند قبل بار دیگر ایران را از دستیابی به حقوق خود بازدارند.
🔸طیف غربگرا پس از پیروزی ترامپ، مجددا بر طبل مذاکره میکوبد و کوچکترین اشارهای به نقض برجام در سه دوره اوباما، بایدن و ترامپ نمیکند. آنها مجددا میخواهند جای طلبکار و بدهکار را تعویض و نیاز حریف را تأمین کنند.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰 پاسخ به پنج پرسش درباره قانون عفاف و حجاب
۱. آیا جریمه میتواند در موضوعات فرهنگی کارگشا باشد؟
۲. آیا قانون مذکور ایرانیها را درگیر میکند؟
۳. جریمهها در قانون جدید چگونه است؟
۴. قانون عفاف و حجاب چه تأثیری در کسب و کارها دارد؟
۵. با اجرای قانون مذکور، فضای کشور پلیسی نمیشود؟
🔹بخوانید و منتشر کنید.
ما را به دیگران معرفی کنید.
🌷🇮🇷🇵🇸🌷
💠 جهاد تبیین | عفاف، حجاب، خانواده
🆔https://eitaa.com/tabeen_hejab
🔰قطعیتها و ابهامات بحران سوریه
🔹پیچیدگی، درهمتنیدگی و سرعت وقوع تحولات و رخدادهای سیاسی از خصایص سیاست، امنیت و جنگ در دوره کنونی است. این مختصات سبب شده است تا همواره غباری از ابهام و پیشبینی ناپذیر بودن بر آن رویدادها سایه بیفکند. بحران و جنگ در سوریه که اندکی پس از اعلام آتشبس در لبنان آغاز شد، از این منظر برای کارشناسان شگفتانگيز بود. شاید مهمترین پرسش در این باره این باشد که روند ترتیبات امنیتی و نتیجه آن چگونه شکل خواهد گرفت و به چه سمتی پیش خواهد رفت؟ در این باره چند نکته اساسی را باید مدنظر قرار داد؛
🔻۱ـ اهمیت سوریه و ژئوپلیتیک آن برای همه مسئولان و فرماندهان جبهه مقاومت و نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی، مسجل و آشکار است؛
🔻2ـ به طور طبیعی سرنوشت درگیری را طرفی که شروع کرده است، تعیین نمیکند. شرایط میدان را آن نیرویی که مشروعیت و استقامت دارد، تعیین میکند؛ اما مشکلات اقتصادی سوریه، سبب شده است موضوع استقامت بین بدنه دفاع مردمی و امنیتی تحتالشعاع قرار گیرد؛
🔻3ـ سازمان رزم اضلاع مختلف جبهه مقاومت و فرماندهان آن، فعالتر و منسجمتر از بحران قبلی در سوریه و البته با تجربه بیشتر در میدان حاضر شدهاند؛ اما انگیزه و توان ارتش سوریه، مهمترین عنصر تعیینکننده است؛
🔻۴ـ صحنه تاکتیکی جنگ کاملاً سیال است و هر لحظه به نفع طرفهای مختلف در حال تغییر است. این خصلت و ماهیت حقیقی جنگها به شمار میآید؛
🔻5ـ ارتش سوریه طی هفت، هشت سال گذشته در حد فاصل ادلب تا حلب و تا حماة در وضعیت آتشبس بوده و طولانی شدن دوره آتشبس، چنین نیرویی را در لحظه عملیات تهاجمی گروه تروریستی که با حمایت قوی وارد صحنه شده، دچار ضعف میکند؛
🔻۶ـ یک تجربه قبلی مهم وجود دارد؛جبهه مقاومت طی چند دهه گذشته در هیچ جنگی پای نگذاشته، مگر آنکه با همه دشواریها از آن با نصرت و فتح خارج شده باشد، مشروط بر همراهیهای حداکثری جغرافیای جنگ.
🔸تجربه جنگهای پيشين و از جمله نبرد جاری در منطقه نشان میدهد، سرنوشت جنگ لزوماً در میدان جنگ و جنگيدن معین نمیشود؛ بلکه ضرورت دارد به الزامات فرامیدانی آن نیز توجه کرد. اراده و هماهنگیهای سیاسی و همراهیهای اجتماعی جغرافیای جنگ با اضلاع گوناگون جبهه مقاومت در این زمینه اجتنابناپذیر است. کل آنچه اکنون در سوریه جریان دارد، جدای از آنکه میتواند منشأ داخلی نیز داشته باشد، یک پروژه خطرناک آمریکایی و صهیونیستی است. اولویت اصلی و قطعی و نیز دشمن حقیقی را باید از این منظر دید و تحلیل کرد و باید به هر نحو ممکن در برابر این پروژه مخاطرهآمیز ایستاد.
#حرفروز
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰تحلیلی بر آغاز بکار ترامپ در بهمن ماه و شعارهای انتخاباتی
با نزدیک شدن به اول بهمن ماه آغاز فعالیت دولت ترامپ رایزنی تیم ترامپ برای عملیاتی کردن شعارهای انتخاباتی وی شدت بیشتری گرفته است. اصولا افرادی مانند ترامپ که با شعارهای پوپولیستی به ریاست جمهوری می رسند همیشه ساده صحبت می کنند و برای مشکلات پیچیده راه حل های ساده می دهند و این رمز موفقیت این افراد در انتخابات است چون عموم رای دهندگان به دنبال همین تفکرات هستند به عنوان مثال یکی از شعارهای انتخاباتی ترامپ مقابله با مهاجرین و اخراج آنها از آمریکاست در دوره قبل او راه حلی که پیشنهاد کرد کشیدن دیوار در مرز مکزیک بود و میلیاردها دلار صرف این کار کرد و هیچ تاثیری بر روند ورود مهاجرین بوجود نیامد در این دوره هم وی اعلام کرده است در روز اولی که به کاخ سفید وارد شوند یک میلیون نفر از مهاجرین غیرقانونی را اخراج می کند ولی همه می دانند که این کار به این سادگی ها نیست و همچنین این موضوع آسیب شدیدی به اقتصاد آمریکا وارد می کند پس مانند موارد دیگر به دنبال توافقات پشت پرده ترامپ می رود تیم وی وارد مذاکره با شرکت ها و موسسات فناوری شده است تا دارندگان ویزاهای خاص اشتغال در حیطه های مختلف تکنولوژی های پیشرفته در آمریکا حفظ شوند و این شرکت ها به استخدام و وارد کردن افراد مورد نظر خود به صورت گسترده کماکان ادامه دهند در حوزه سیاست خارجی هم داستان به همین شکل است ترامپ می گوید من با یک تلفن جنگ اوکراین را تمام می کنم ولی در سیاست پنهان می بینیم که ترامپ ایلان ماسک را به دیدار رسمی و مخفیانه با پوتین و زلنسکی می فرستد وطرحی را پیشنهاد می دهد که با طرحی که لاوروف وزیر خارجه روسیه اعلام می کند تقریبا یکی است حال بماند که روسها چه قولی به ترامپ داده اند بعضی از کارشناسان می گویند شاید روسیه در اجرای سیاست های ترامپ در غرب آسیا به او کمک کند آتش بس در غزه هم از این چارچوب تبعیت می کند ترامپ می گوید روزی که من به کاخ سفید می آیم باید جنگ در غزه تمام شده باشد ولی برای عملی شدن آن استیون ریتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا ظرف روزهای گذشته سفر مخفیانه ای به قطر و سرزمین های اشغالی داشته و مذاکرات فشرده ای را برای این موضوع انجام داده است و به دنبال این سفر قطر اعلام می کند که در زمینه برقراری آتش بس مجددا فعالشده است. هرچند بایدن تمام تلاش خود را برای عدم موفقیت ترامپ در موضوع اوکراین و غزه انجام می دهد که بعضی از آنها شامل درخواست کمک بیست و چهار میلیاردی از مجلس نمایندگان برای کمک به اوکراین و شروع درگیری ها در سوریه بعنوان اقدامی برای افزایش تنش ها در منطقه است.
✍دکتر رضا صارمی راد
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰قطعیتها و ابهامات بحران سوریه
🔹پیچیدگی، درهمتنیدگی و سرعت وقوع تحولات و رخدادهای سیاسی از خصایص سیاست، امنیت و جنگ در دوره کنونی است. این مختصات سبب شده است تا همواره غباری از ابهام و پیشبینی ناپذیر بودن بر آن رویدادها سایه بیفکند. بحران و جنگ در سوریه که اندکی پس از اعلام آتشبس در لبنان آغاز شد، از این منظر برای کارشناسان شگفتانگيز بود. شاید مهمترین پرسش در این باره این باشد که روند ترتیبات امنیتی و نتیجه آن چگونه شکل خواهد گرفت و به چه سمتی پیش خواهد رفت؟ در این باره چند نکته اساسی را باید مدنظر قرار داد؛
🔻۱ـ اهمیت سوریه و ژئوپلیتیک آن برای همه مسئولان و فرماندهان جبهه مقاومت و نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی، مسجل و آشکار است؛
🔻2ـ به طور طبیعی سرنوشت درگیری را طرفی که شروع کرده است، تعیین نمیکند. شرایط میدان را آن نیرویی که مشروعیت و استقامت دارد، تعیین میکند؛ اما مشکلات اقتصادی سوریه، سبب شده است موضوع استقامت بین بدنه دفاع مردمی و امنیتی تحتالشعاع قرار گیرد؛
🔻3ـ سازمان رزم اضلاع مختلف جبهه مقاومت و فرماندهان آن، فعالتر و منسجمتر از بحران قبلی در سوریه و البته با تجربه بیشتر در میدان حاضر شدهاند؛ اما انگیزه و توان ارتش سوریه، مهمترین عنصر تعیینکننده است؛
🔻۴ـ صحنه تاکتیکی جنگ کاملاً سیال است و هر لحظه به نفع طرفهای مختلف در حال تغییر است. این خصلت و ماهیت حقیقی جنگها به شمار میآید؛
🔻5ـ ارتش سوریه طی هفت، هشت سال گذشته در حد فاصل ادلب تا حلب و تا حماة در وضعیت آتشبس بوده و طولانی شدن دوره آتشبس، چنین نیرویی را در لحظه عملیات تهاجمی گروه تروریستی که با حمایت قوی وارد صحنه شده، دچار ضعف میکند؛
🔻۶ـ یک تجربه قبلی مهم وجود دارد؛جبهه مقاومت طی چند دهه گذشته در هیچ جنگی پای نگذاشته، مگر آنکه با همه دشواریها از آن با نصرت و فتح خارج شده باشد، مشروط بر همراهیهای حداکثری جغرافیای جنگ.
🔸تجربه جنگهای پيشين و از جمله نبرد جاری در منطقه نشان میدهد، سرنوشت جنگ لزوماً در میدان جنگ و جنگيدن معین نمیشود؛ بلکه ضرورت دارد به الزامات فرامیدانی آن نیز توجه کرد. اراده و هماهنگیهای سیاسی و همراهیهای اجتماعی جغرافیای جنگ با اضلاع گوناگون جبهه مقاومت در این زمینه اجتنابناپذیر است. کل آنچه اکنون در سوریه جریان دارد، جدای از آنکه میتواند منشأ داخلی نیز داشته باشد، یک پروژه خطرناک آمریکایی و صهیونیستی است. اولویت اصلی و قطعی و نیز دشمن حقیقی را باید از این منظر دید و تحلیل کرد و باید به هر نحو ممکن در برابر این پروژه مخاطرهآمیز ایستاد.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تحولات سوریه
دکتر بهمن شهریاری
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰فعالیتهای نامولد و سودهای کوتاهمدت!
🔹پول و نقدینگی خود را در کجا سرمایهگذاری کنیم که بیشترین سود را کسب کنیم؟ این، یکی از پرسشهایی است که همیشه ذهن دارندگان نقدینگی را مشغول کرده است. پاسخ به این پرسش اگر در چارچوب ملاحظات اقتصاد کلان باشد، میتواند نجاتبخش شود و چنانچه صرفاً در چارچوب منافع فردی تعریف شود، امکان ورشکستگی همه اقتصاد را فراهم میکند.
🔸سرمایهگذاری در بازارهای نامولد، مانند طلا و دلار اگرچه ممکن است سودهایی را در کوتاهمدت ایجاد کند؛ اما در بلندمدت اثرات منفی بر کل اقتصاد خواهد گذاشت و فرزندان و نسلهای بعدی را با چالشهای کلان اقتصادی مواجه میکند. ضمن اینکه منطبق با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ما، برکت و رشد جامعه در تلاش و سعی نهفته است، نه در فعالیتهایی که ارزش اقتصادی ندارند. لازم است به ابعاد فرهنگی تولید و رشد اقتصادی با نگاه به ذهنیتهای فردی و اجتماعی توجه کرد و نسبت به تقویت فرهنگ سهمآفرینی در رشد اقتصادی کشور بهجای نگاه سهمخواهی حساس بود. مردم ما باید مسئولیت خود را در اقتصاد بپذیرنند و با رفتار اقتصادی صحیح تقویتکننده زیرساخت اجتماعی برای حمایت و پشتیبانی تولید و مانعزدایی از آن باشند.
🔹اما بخش مهمتر این آسیبشناسی، ترک فعلها در حکمرانی اقتصادی است.
🔸بالاخره انسانها غالباً منفعتطلب و ریسکگریز هستند. وقتی فعالیتهای نامولد بدون محدودیت و موانع، سود بیشتری از تولید داشته باشند و تورم به معنای کاهش ارزش پول ملی، به صورت مزمن اقتصاد را فرا گرفته، مشارکت مردمی به جای حرکت به سمت تولید، به سمت فعالیتهای نامولد حرکت میکند. بنابراین، دولت باید تلاش کند در گام اول هر چه سریعتر تورم را در سطوح حداقل قرار دهد و سپس با ابزارهایی که در اختیار دارد، مانند مالیات و رصد معاملات سوداگرایانه، رقیب فعالیتهای تولیدی در کشور به شدت تضعیف شود و فعالیتهای فاقد ارزش، پرهزینه شوند تا زمینه حضور مردم در تولید ایجاد شود.
🔹بنابراین، مهار تورم با فعالیتهای فاقد ارزش اقتصادی ارتباط مستقیم دارند و دولت و مردم باید در این زمینه احساس مسئولیت کنند. چه اینکه در اقتصاد ایران، حجم نقدینگی کمتر از بسیاری از کشورهای توسعه یافته است، اما آزادی کامل فعالیتهای سفتهبازانه و به تبع اینها هجوم نقدینگی به فعالیتهای نامولد، از عوامل تورمهای بالا در اقتصاد است.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰«گادی آیزنکوت» عضو مستعفی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین ستاد ارتش این رژیم گفت: «ما در ۷ اکتبر در معرض عمیقترین ضربه قرار گرفتیم که انتظار آن را نداشتیم و در آن روز قواعد اصلی بازدارندگی را از دست دادیم.» وی افزود: «قواعد بازدارندگی اسرائیل بر سه امر اتکا داشت؛ ارتشی که شکست نمیخورد، جامعه قدرتمندی که همبستگی دارد، ائتلاف قدرتمند با ایالات متحده.» آیزنکوت تصریح کرد: «یحیی السنوار، رهبر سابق حماس صبح روز هفتم اکتبر قواعد بازدارندگی اسرائیل را نابود کرد و سایر قواعد را در معرض خطر قرار داد.»
🔰«مجتبی دمیرچیلو» دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه، با اشاره به برخی گزارشها درباره تجارت غیرقانونی تسلیحات دریافتی از آمریکا از سوی برخی مقامات اوکراینی و حمایتهای این کشور از گروههای تروریستی شناسنامهدار در سوریه، این اقدامات را نقض صریح تعهدات بینالمللی دولتها در رابطه با پیشگیری و مقابله با تروریسم دانست و خواستار توقف فوری آن شد.
🔰شبکه ۱۲تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ارتش و نهادهای امنیتی در مرزهای سوریه در آمادهباش هستند. براساس اعلام این شبکه، تاکنون دستورالعمل خاصی به ساکنان بلندیهای جولان اعلام نشده است.
🔰«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه با بیان اینکه نباید در مبارزه با تروریسم تبعیض قائل شویم، ما تروریسم خوب یا تروریسم بد نداریم. گفت: «ایران همیشه از سوریه حمایت کرده و خواهد کرد و با تمام قوا و هر آنچه نیاز باشد و دولت سوریه از ما درخواست کند، از آن حمایت میکنیم.»
🔰وزیر علوم گفت: «رویکرد بنده نسبت به دانشگاه این است که دانشگاه باید امن باشد؛ اما امنیتی نباشد. برخیها نسبت به دانشگاه سوءظن دارند.» «حسین سیمایی» درباره بخشش دانشجویان اخراجی و حواشی آن گفت: «یکی از بازگشتیها شاکی دارد. من از سه دانشجو، مدیر قبلی و مدیران حوزه آموزش عالی خواستم این دانشجو را معرفی کنند؛ زیرا دانشگاه جای بیاخلاقی و بیعفتی نیست. ما دانشجوی اخراجی نداشتیم؛ فقط یک مورد بوده و بقیۀ موارد در دولت قبل تعیینتکلیف شده بود. حدود ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی داشتیم که پروندۀ همه آنها تکبهتک بررسی شده و با وجود ایرادها با فهرست گفتیم به دانشگاه برگردند.»
🔰رهبر انصارالله یمن با بیان اینکه آمریکا روی دیگر سکه صهیونیسم است، گفت: «آمریکا ملتها را نوعی موش آزمایشگاهی برای سلاحهای ممنوعه خود میداند.» «سیدعبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن خود با بیان اینکه دشمن صهیونیستی بیوقفه به حملات ددمنشانهاش علیه غزه ادامه میدهد، اظهار کرد: «نسلکشی صهیونیستی جنایتی است که در یک منطقه محدود جغرافیایی انجام میشود.» الحوثی بیان کرد: «دشمن صهیونیستی در غزه از سلاحهایی ممنوعهای استفاده میکند که بدن را بخار میکند.»
#اخبارکوتاه
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰«معارض مشروع» چه کسانی هستند؟
🔸بعد از صحبتها و اظهارنظر وزیر امور خارجه ایران و روسیه مبنی بر ضرورت گفتوگو میان دولت سوریه و «معارضان مشروع» دیدم که باز هم عدهای دوره افتاده و همین بخش از صحبتها مواضع عراقچی و لاوروف را برجسته کرده و اصلا متوجه نشدهاند که تهران و مسکو از یک طرف چه توپی را در زمین آنکارا انداختهاند و از طرف دیگر در بخش مهمتر و اصلیتر صحبتهای خود چه گفتهاند و چه موضوعی را در پیش گرفتهاند.
🔸آنچه ایران و روسیه در نشست دوحه گفتند گفتوگوی «معارضان مشروع» با دمشق است! اینکه تعریف معارضان مشروع چیست و کیست، به صورت مسلم مشخص کردن آن برای ترکیه بسیار سخت خواهد بود. در واقع، همین اظهارنظر و همین موضعگیری که وزیر امور خارجه ترکیه را ناچار به پذیرش آن در این نشست کرد، وضعیت را برای اردوغان بسیار سخت خواهد کرد. به باور من، یک هماهنگی کامل میان تهران، دمشق و مسکو در این زمینه وجود دارد.
🔸باتوجه به اینکه لیدر و فرماندهی حمله به ارتش سوریه و اشغال شهرهای مختلف این کشور را جبهه النصره؛ شاخه سوری القاعده بر عهده داشته و این گروهک رسما یک سازمان تروریستی در سطح بینالمللی است، مشخص کردن «معارضان شرعی» برای ترکیه بسیار سخت خواهد بود. حتی دولتی که به اسم «دولت نجات» در مناطق آلوده شمال سوریه در طول چند سال گذشته با حمایت ترکیه شکل گرفته بود هم وابسته به القاعده بود و همین حالا هم خبر میرسد که الجولانی حاضر نیست در مناطق اشغالی دیگر گروهکهای تروریستی وابسته به ترکیه را به عنوان شریک به رسمیت بشناسد.
🔸اشتباه بزرگی که اردوغان و سیستم اطلاعاتی و نظامیاش در طول این سالها کرد، سرمایهگذاری روی تروریستهای مسلح بود تا اینکه بخواهد یک گروه سیاسی مشروع را به عنوان نماینده عناصر وابسته به خودش پرورش دهد؛ دلیل این مساله تفاوت نگاه اردوغان به مساله سوریه است، او دنبال برکشیدن معارضان سیاسی سوری و کسانی که به قول معروف میخواهند حکومت تشکیل دهند نیست، بلکه او نگاه «اشغالگرانه» به خاک سوریه دارد، به همین دلیل نیز دهها هزار تروریست ترکتبار را جذب کرد، آموزش داد و با فرماندهی القاعده، روانه جنگ با ارتش سوریه کرد.
🔸در طول چند روز گذشته و پس از اقدامات تروریستها در بخشهایی از شمال و مرکز سوریه، ترکیه متوجه شده که در این اقدام به شدت تنها و منزوی است، اینکه هاکان فیدان به سرعت راهی دوحه شد تا در یک نشست با وزرای خارجه ایران و روسیه دیدار کند، ناشی از همین انزوا و تلاش برای خارج شدن از آن بود. با این همه، آنچه که از نشست دوحه صادر شد، با آنچه در رسانههای رسمی و شبهرسمی منتشر شده، بسیار متفاوت است. همه این جماعت از خارج شدن موضوع «حمایت نظامی» از سوریه و ضرورت مذاکره گفتند، در حالی که این چنین نیست.
🔸هم عراقچی و هم لاوروف در کنفرانس خبری خود به صراحت و شفافیت بر مبارزه با گروههای تروریستی تاکید کردند. به عبارت دیگر، با اعلام مبارزه با گروهکهای تروریستی که منظور همین جبهه النصره/ القاعده به عنوان متحد و شریک ترکیه در اشغال بخشهایی از سوریه است، به آنکارا این پیام را به شکل مستقیم و در برابر دوربینها دادند که با این شریک بدسابقه که در لیست تروریسم سازمان ملل است، نمیتواند برای مذاکره با دولت سوریه پیشقدم شود. حالا ترکیه باید انتخاب کند، یا به سمت معرفی «معارضان مشروع» برود، با گزینه «ادامه جنگ» را انتخاب کند.
🔸در واقع، و برخلاف همه تحلیلها و برداشتها، تهران و مسکو نه تنها دست از حاکمیت سوریه نکشیدهاند بلکه میخواهند با ایجاد مشروعیت برای این حکومت و تاکید بر «نامشروع» بودن گروهکهای تروریستی وابسته و متحد با ترکیه این پیام مهم را به جهان ابلاغ و اعلام کنند که مداخله دوباره آنها در سوریه، برای «جنگ با تروریسم» و «گروهکهای نامشروع» است. شاید پیام این نشستها را جولانی زودتر از اردوغان دریافت کرده و متوجه شده که حتی اگر به نام او دمشق اشغال شود، در آینده سوریه جایی نخواهد داشت.
🔸گسترش تروریستها در عمق خاک سوریه، در حالی که بیش از 85 درصد از آنها عناصر غیرسوری و ترکتبار هستند، وضعیت را بدون شک در آینده برای ترکیه و اردوغان سختتر و پیچیدهتر خواهد کرد. موضوع سوریه آنگونه که برخیها تحلیل و تفسیر میکنند نیست، وضعیت همانگونه که گفته شد بسیار پیچیده و بغرنج است؛ ایران و روسیه در کنار دولت سوریه تکلفشان مشخص است اما تکلیف اردوغان از یک طرف و جبهه النصره از طرف دیگر مشخص نیست. این مساله مشخص و مبرهن است که در آینده سوریه متحد، تروریستهای ترکتبار جایی ندارند...
✍️:کریم جعفری
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰با عرض سلام و شب بخیر خدمت اساتید گرامی ، همانطور که استحضار دارید تحولات منطقه به سرعت در تغییرات و اتفاقات جدید است و به این دلیل تا کنون هیچ تحلیل کامل و جامعی در این خصوص ارائه نشده است و تحلیل ها با توجه به عقبه های موضوع ، شرایط میدانی و اکثرا تحلیل شخصی اساتید بزرگوار است. لذا مواردی که در این خصوص در کانال درج میگردد ، مستقلاً توسط کانال تأیید یا رد نمیگردد .
التماس دعا
✍مدیر کانال
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🎥بیانیه فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه:
مردم ما چند روزی است (بویژه از صبح امروز) با یک جنگ سیستماتیک و پرحجم رسانه ای و تروریستی با هدف بی ثبات کردن امنیت میهن و شهروندان و گسترش هرج و مرج و وحشت که در دستور کار تجاوزکارانه تروریست ها قرار دارد مواجه هستند.
تریبون های رسانه ای وابسته به تروریست ها از انتشار فیلم های گمراه کننده و اخبار نادرست درباره وقایع در سراسر جغرافیای سوریه دست برنداشته اند.
ارتش دلاور ما به عملیات کیفی خود علیه تجمعات تروریستی با سرعت بالا در مسیر حومه حماه، حمص و حومه شمالی درعا ادامه می دهد و صدها کشته و مجروح به تروریست ها، ده ها خودرو و خودرو وارد کرده است. بسیاری از مقرها، انبارها، سلاح و مهمات.
یگانهای نیروهای مسلح ما در حال تقویت خطوط استقرار خود در سراسر حومه دمشق و منطقه جنوبی هستند تا از بروز هرگونه حادثهای در نتیجه هرجومرجی که تروریستها از طریق سکوها، ابزارها و هستههای خوابیده خود در برخی مناطق ایجاد میکنند، جلوگیری کنند.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🕋روز یکشنبه روز متعلق به امیرالمومنین (ع)و حضرت فاطمه (س) را با سلام و تحیت بر حضرتشان شروع میکنیم.
🔸السَّلاَمُ عَلَى أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ وَصِیِّ رَسُولِ اللَّهِ وَ خَلِیفَتِهِ وَ الْقَائِمِ بِأَمْرِهِ مِنْ بَعْدِهِ سَیِّدِ الْوَصِیِّینَ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ
🔸السَّلامُ عَلَيْكِ يا فاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكِ وَعَلَىٰ رُوحِكِ وَبَدَنِكِ؛
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
🔰سقوط حکومت بشار اسد
🔸رویترز: فرماندهی ارتش سوریه سقوط حکومت را به نظامیان ابلاغ کرد
🔹یک منبع نظامی سوری به خبرگزاری رویترز گفت که فرماندهی ارتش سوریه، «سقوط دولت بشار اسد» را به افسران و فرماندهان ارتش ابلاغ کرده است.
نخستوزیر سوریه: آماده همکاری با هر رهبر انتخاب شده توسط مردم هستم
🔹محمد غازی الجلالی به خبرگزاری فرانسه گفت: «آمادهام با هر رهبری که مردم سوریه انتخاب کنند، همکاری کنم.
🔹صبح یکشنبه در ساختمان نخستوزیری حاضر میشوم و آمادۀ هرگونه اقدامی برای انتقال قدرت و تسلیم هستم».
فرمانده هیئت تحریر الشام:
🔹 نهادهای عمومی تحت نظارت نخستوزیر سابق تا «تحویل رسمی» باقی خواهند ماند!
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn