eitaa logo
جهادگران تبیین بسیج
3.7هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
1.8هزار ویدیو
3.2هزار فایل
کانال تحلیلی ویژه هادیان ، اساتید و سخنرانان بسیج سراسر کشور پل ارتباطی با ادمین @Maahdeyar313
مشاهده در ایتا
دانلود
قطب نما98 / تقی زاده های دیروز و امروز تقي زاده تنها نمونه‌اي از روشنفکران غربگرايي است که حيات کشور را در وابستگي به غرب ديدند.انفعال و خودباختگي و مرعوب شدن در برابر غرب را مي‌توان مهمترين ويژگي اين جريان دانست. همان جريان که معتقد بود «بايد از فَرقِ سر تا ناخن پا غربي بشويم»https://basirat.ir/fa/news/316430
«علم» در بیانیهٔ گام دوم .mp3
15.24M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی با عنوان « #علم و پژوهش از منظر بیانیه گام دوم انقلاب» (در جمع اساتید دانشگاه علوم اسلامی رضوی) 💥 جمع‌بندی استاد میرباقری از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهٔ «جهت‌داری علوم انسانی و غیرانسانی» 👈 رهبر انقلاب به جهت‌داری علوم انسانی (رابطه علم با مبانیِ دینی یا سکولار) قائل هستند، اما به این معنا، به جهت‌داریِ علوم پایه و طبیعی قائل نیستند. 👈 البته جهت‌داری علم، سطوح مختلفی دارد؛ سطحی از جهت‌داری این علوم (به‌معنای تاثیرپذیری علم از نیازمندی‌های بومی) را نیز می‌توان به ایشان نسبت داد. 🔗 اگر علوم غربی را بومی نکنیم و به قله‌های علمی نرسیم، تحت تسخیر و سلطهٔ دشمنان قرار خواهیم گرفت. 🔗 بیانیه گام دوم می‌تواند اجماع و توافقِ نسبی بین اندیشه‌های مختلف به‌وجود آورد. 🔗 هر اندیشه‌ای درباره جهت‌داری علوم داشته باشیم، باید در عمل، مفاد بیانیه را دنبال کنیم. ⏳ ۲۵ دقیقه 🗓 ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ #مساله_علم #تبیین_نظام_مسائل_بیانیه #تحلیل_نخبگان 🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁 ➡️ eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217 🍀🌺🍀🌺🍀🌺 🔥 کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥 ☄کانالی متفاوت برای #جوانان
سلام علیکم ریز کشور یکصد هزار نفری " میکرونزی " با مساحت ۷۰۰ کیلومتر مربع واقع در اقیانوس آرام به ائتلاف دریایی آمریکا علیه ایران پیوست این ریز کشور که از لحاظ حفاظت و امنیت تحت الحمایه آمریکاست ، حتی واحد پول مستقل از آمریکا هم ندارد این ریز کشور ارتش مستقل ندارد و صرفا نقش یکی از پایگاه های دریایی آمریکا در اقیانوس آرام را ایفا می کند، مایک پمپئو اولین وزیر خارجه آمریکا است که به این ریز کشور سفر می کند ، در جریان این سفر ، ریز کشور میکرونزی همراهی قدرتمند خود را با آمریکا در جهت ایجاد یک ائتلاف دریایی علیه ایران اعلام کرد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدید انتخاباتی! یازدهمین دوره انتخابات مجلس اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد و هر چه به موعد این انتخابات نزدیک می‌شویم، شاهد اظهاراتی عجیب‌تر از سوی چهره‌های تندرو هستیم؛ اظهاراتی که حالا پس از طرح موضوع «تحریم انتخابات» و «حضور مشروط»، رسماً به تهدید نظام اسلامی از سوی این طیف رسیده است! چنانکه «بهزاد نبوی» در جملاتی تأمل‌برانگیز خطاب به شورای نگهبان اعلام می‌کند «‌برای حفظ نظام، کشور و امنیت ملی» برای حضور آنها در انتخابات پیش‌رو باید فرش قرمز پهن شود! معنای این جملات زمانی بهتر درک می‌شود که تازه‌ترین مقاله «علوی‌تبار» در شماره اول نشریه «مشق نو» را که در این ماه بر روی پیشخوان روزنامه‌فروشی‌ها قرار گرفته است، بخوانید. او خبر می‌‌دهد که در آینده کشور با اعتراض‌هایی در چهار سطح روبه‌رو خواهد شد که «اشغال مراکز حساس نظام» شاخصه و هدف‌گذاری اصلی آن است! حاصل جمع این جملات که احتمالاً در روزهای آینده نیز از زبان افراد دیگر این طیف و با ادبیات‌های متفاوت نیز تکرار خواهد شد، به علاوه شباهت این گفتارها و تهدید‌ها با آنچه پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1388 بیان می‌شد، هر شنونده و خواننده‌ای را به نتایج نگران‌کننده‌ای می‌رساند! به نظر می‌رسد این طیف که امیدی به پیروزی در انتخابات پیش رو در یک فرایند قانونی و دموکراتیک ندارد، بار دیگر به دنبال گره زدن پیروزی خود در انتخابات به امنیت ملی و آینده کشور است! شواهد امر نشان می‌دهد، آنها با تکرار این جملات و عبارات توأم با تهدید به دنبال وادار کردن نهادهای قانونی برگزارکننده انتخابات به ویژه شورای نگهبان به عدول از قانون هستند! البته این تلاش بیهوده‌ای است، چرا که نه نهادهای قانونی از اجرای تکالیف قانونی خود کوتاه خواهند آمد و نه مردم بار دیگر اجازه به خطر انداختن امنیت ملی و تکرار حوادث تلخ پیشین را به این طیف خواهند داد.
✅ گزارش روز(چهارشنبه 16 مرداد) کدام احتمال معتبر است؟ «استراتژی حضور بی‌قید و شرط، مردم و اصلاح‌طلبان را به کلی از یکدیگر جدا می‌کند. اکنون مردم به جریان‌های سیاسی بی‌اعتماد هستند و هر نوع لغزش و اشتباه تاکتیکی و استراتژیک به مثابه مرگ یک جریان است. امروز برخی از مردم می‌گویند شما گفتید به روحانی رأی بدهید تا شرایط بسامان شود؛ اما این طور نشد فلذا دیگر با طناب شما به چاه نمی‌رویم!» کاملاً واضح است که این جملات «سعید حجاریان» پاسخی به گفته‌های لیدر جریان اصلاحات درباره ضرورت حضور در انتخابات است! موضوعی که البته جریان نزدیک به سیدمحمد خاتمی نیز به خوبی آن را درک کرد و روزنامه «شرق» بلافاصله با «بهزاد نبوی» مصاحبه‌ای ترتیب داد تا پاسخ حجاریان را از زبان چریک پیر اصلاحات بدهد! «شرق» در مصاحبه‌ای که با عنوان «از اصول اصلاح‌طلبی خارج نشده‌ام» منتشر کرده، از نبوی می‌پرسد: «شما با مشارکت مشروط مخالفید؟» و او می‌گوید: «تنها راه اصلاح‌طلبان برای تبدیل‌کردن وضع موجود به وضع مطلوب، صندوق‌های رأی است. فقط با شرکت در انتخابات است که می‌توانیم در درازمدت وضع موجود را تغییر دهیم. راهی جز شرکت در انتخابات نداریم و باید تمام تلاش خود را به‌ کار بگیریم تا انتخاباتی پرشور برگزار شود.» نبوی همچنین با تأکید بر اینکه «اگر نتوانیم یک انتخابات پرشور ایجاد کنیم، امنیت ملی به خطر می‌افتد.» می‌افزاید: «اینکه چه کسانی بیایند یا نیایند در مراحل بعدی قرار دارد. البته باید توجه داشته باشیم، برای برگزاری یک انتخابات پرشور، حاکمیت اصلی‌ترین نقش را دارد.»! موضع‌گیری‌های متضادی که می‌توان دو گونه به آنها نگاه کرد! هم می‌توان آنها را نشانه‌های اختلافات بنیادین در میان اصلاح‌طلبان دانست و هم می‌توان این‌گونه به آن نگریست که اصلاح‌طلبان با یک تقسیم هوشمندانه و ایجاد دو حربه «تهدید» و «همکاری» یا همان بازی پلیس خوب و بد به دنبال گرفتن امتیاز از نظام هستند! اما برای اینکه بدانیم کدام یک از این دو احتمال معتبرتر است، باید صبر کرد و منتظر اتفاقات آینده بود.
✅ حرف روز(چهارشنبه 16 مرداد) وحدت راهگشاست روز سه‌شنبه(98/5/15) ساختمان وزارت خارجه شاهد رفت‌وآمدهای مقامات لشکری و کشوری به منظور دیدار با وزیر امور خارجه کشورمان بود. حضور رئیس‌جمهور و سردار سلیمانی در وزارت امور خارجه، از جمله مهم‌ترین اخبار دیروز بود. دیدار دکتر ظریف و سردار سلیمانی صحنه‌ای زیبا از اتحاد و همدلی بین مسئولان کشور را به نمایش گذاشت. رویدادی که سیاست دشمنان و بدخواهان، مبنی بر دوگانه‌سازی در کشور را خنثی کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد، از لحظه مطرح شدن برجام تا امروز عده‌ای درصدد ایجاد اختلافات داخلی بوده‌اند؛ البته در یک مقطع زمانی خاص نیز برخی مسئولان ناخودآگاه سیاست(توطئه) دوگانه‌سازی دشمن را اجرا کردند. حال در شرایط فعلی جدا از موضوع برجام و اظهار نظر درباره بایدها و نبایدهای آن، ضروری است در سطوح مختلف براساس منافع ملی موضع‌گیری و اظهار نظر شود. سیاستی که غرب در سال‌های اخیر در پیش گرفته، نشان‌دهنده آن است که آنها نه تنها هیچ تمایلی به اجرای تعهدات خود ندارند، بلکه سه راهبرد را مد نظر خود دارند؛ آنها «دفرمه‌سازي روبنايي»، «تغيير بنيادين» و «تحميل توافق جديد» به جمهوری اسلامی ايران را در دستور کار خود قرار داده‌اند. آمریکا با خروج از برجام و کشورهای اروپایی با وقت‌کشی آشکار پس از خروج آمریکا از آن، سعی کردند خواسته‌های جدیدی به کشورمان تحمیل کرده و ایران را به دادن امتیازات بیشتر وادار کنند؛ از این رو در وضعیت فعلی امید بستن به تروئیکای اروپا صدمات جبران‌پذیری به منافع کشورمان خواهد زد که شاید به مراتب بالاتر از برجام باشد؛ اما واقعیت این است که دل بستن به اروپا، همچنان دولت را از نگاه به داخل محروم خواهد کرد. اروپایی‌ها از طریق ابزارهایی همچون اینستکس سعی دارند درآمد حاصل از فروش نفت جمهوری اسلامی ایران را به طور کامل در اختیار گیرند و سیاست عراقیزاسیون را در ایران اجرایی کنند. پس از آن نیز به سراغ موضوع موشکی خواهند رفت تا آن را نیز کاملاً محدود کنند. بنابراین در چنین شرایطی همه مسئولان، جریان‌ها، جناح‌ها و اقشار مختلف مردم باید به صورت کاملاً متحد در مقابل غرب از منافع ایران پاسداری کنند. بر اساس منطق مقاومت، کاهش تعهدات برجام، جواب قاطع به پهپاد متجاوز آمریکا و توقیف کشتی متخلف انگلیس از جمله اقداماتی بود که جمهوری اسلامی را در موضع برتر نسبت به غرب قرار داده است و تأثیر این سیاست‌ها در منطقه نیز بیش از پیش احساس می‌شود.‌
⚡آمریکا قادر نیست که ایران دخالت نظامی بکند. ☀️ حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) : ⭐ جوان ها مطمئن باشند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی، مگر آمریکا می تواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد، تمام دنیا توجهشان الان به اینجاست. مگر امریکا می تواند مقابل همه دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط می کند دخالت نظامی بکند. نترسید، نترسانید. هم این تعبیری که جوان های ما از روی باز احساسات جوانی کردند ، که اگر چنانچه آمریکا بخواهد دخالت نظامی بکند ما چه خواهیم کرد، اصلاً این اگرش را هم نباید بگویند. آمریکا عاجز از این است که دخالت نظامی در اینجا بکند اینها یک مسائلی در پیش شان است، یک مطالبی در پیش شان است که روی آن مطالب گرفتاری هائی دارند، نمی توانند این کارها را بکنند. اگر آنها می توانستند دخالت نظامی بکنند، شاه را نگه می داشتند. با تمام قدرتشان، قدرت های تبلیغی چیز کردند که نگهش دارند و ملت ما اعتنا نکرد به آن و نه تنها او، همه قدرت ها پشت سر هم ایستاده بودند که نگه دارند شاه را و نتوانستند نگه دارند برای اینکه ملت یک چیزی را که خواست نمی شود مقابل ملت بایستد کسی ، و چه بکند، هیچ ابداً. این مطلب را اصلاً جوان های ما پیش نیاوردند، این مطلب را که دخالت نظامی. آنها همیشه دخالت هایشان دخالت های شیطنتی است، توطئه است. آنها اگر بخواهند یک کاری هم بکنند، وادار می کنند جوان های ما را که آنها تظاهر بکنند و در تظاهر عمال آنها بیایند درگیری بکنند با اینها و یک غائله راه بیندازند که ما نتوانیم یک محیط آزاد پیدا بکنیم، یک محیط آرام پیدا بکنیم و مسائلی را که می خواهیم طرح بکنیم و می خواهیم ایجاد بکنیم بتوانیم ، آنها از این راه شیطنت ها پیش می آیند. آنها شیطان هایشان را پیش همین جوان های صاف دل عزیز می فرستند، تبلیغات می کنند، می نویسند به دیوار چه می کنند، عده، عده، یک وقت می بینید که یک عده جوان را راه انداختند توی خیابان ها به یک تظاهراتی، تظاهرات بحق ، لکن آنها از همین تظاهرات بحق می خواهند استفاده ناحق بکنند. ( ۱۶/۸/۵۸ ،صحیفه نور، ج ۱۰ ، ص ۱۴۹)
☀️ حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) : ⚡ نباید بیدار بشوند آنهائی که توجه به معنویات ندارند و به این غیب ایمان نیاورده اند؟ نباید بیدار بشوند؟ کی این هلیکوپترهای آقای کارتر را که می خواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن ها ساقط کردند، شن ها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست، قوم عاد را باد از بین برد. این باد مأمور خداست، این شن ها همه مأمورند. تجربه بکنند باز. (۱۴ خرداد ۵۹ صحیفه نور جلد ۲۲ صفحه ۱۳۹)
مجلس تراز انقلاب در بیانیه گام دوم.pdf
390.7K
https://eitaa.com/e_beman "انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
پارادوکس انتزاع یا حقیقت (تکلیف گرایی و صالح مقبول).pdf
316.8K
نسخه PDF تحلیلی بر یک پارادوکس: انتزاع یا حقیقت(#تکلیف گرایی #صالح مقبول) به قلم حجت الاسلام علی اصغر جلالی اصل #دفتر تایید محتوا #ویژه هادیان و مسئولان سیاسی #نشستهای بصیرتی #طرح شهید کمالی
پارادوکس انتزاع یا حقیقت (تکلیف گرایی و صالح مقبول).doc
69.6K
نسخه word تحلیلی بر یک پارادوکس: انتزاع یا حقیقت(#تکلیف گرایی #صالح مقبول) به قلم حجت الاسلام علی اصغر جلالی اصل #دفتر تایید محتوا #ویژه هادیان و مسئولان سیاسی #نشستهای بصیرتی #طرح شهید کمالی