هدایت شده از سید جلال حسینی
سئوال:
با سلام و ادب و احترام خدمت جناب دکتر
مشارکت حداکثری در انتخابات همواره به عنوان یک اصل اساسی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و هست، لذا
خواهشمندم محورها و اقداماتی را که برای جلب مشارکت بیشتر آحاد مردم در انتخابات آتی، البته بدون ورود مصداقی، میتوان انجام داد در چند محور بفرمایید.
با تشکر
هدایت شده از سید جلال حسینی
جواب:
علیکم السّلام
مهمترین عامل مشارکت رضایت عامه است و ایجاد انگیزه که با آفرینش امید در آحاد جامعه رقم خواهد خورد لذا
١.مقابله باسیاه نمایی شبکه های رسانه ای که متاسفانه جریان سازی رسانه ای بدنبال آن بوده و موفق هم شده اند و ناامیدی را ترویج داده اند، در این راستا باید کمیته تشکیل شودو بصورت روزانه شبهات مطرح شده را رصد کرده و پاسخ های مناسب تهیه کند و تولید محتواهای جذاب به صورت های مختلف مانند عکس نوشته، کلیپ، موشن گرافی و... تهیه و به جامعه ارائه شود.
٢.تبیین گام دوم انقلاب که به حق در صورت تبیین به خوبی میتواند امید آفرینی کند به خصوص این جملات که مقام معظم رهبری میفرمایند: این که عدهای فکر میکنند علت مشکلات کشور انقلابیگری است و راهکار حل مشکلات بوسه زدن بر پنجه گرگ است کاملا اشتباه است و این عبارتی که میفرمایند علت مشکلات آنجایی است که مسئولین از اصول و ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی عدول کردند.
ما باید گام دوم و به خصوص خدمات انقلاب اسلامی را به روشهای مختلف تبیین کنیم در این راستا باید بیان کنیم که هر جا در طول حدود ۴۲ ساله انقلاب انقلابی عمل کردیم یعنی به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و وعده های الهی اعتماد کردیم یعنی از دشمن اطاعت نکردیم، سرپرستی دشمن را قبول نکردیم و استقلال طلب بودیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است.
تبیین معجزات انقلاب می تواند امید آفرینی کند وتبیین اینکه هر جا مشکل داریم عدول از انقلابیگری بوده است و در این راستا اقدامات بزرگی که انجام شده مانند معجزه پیروزی انقلاب اسلامی، معجزه جنگ، معجزه نابودی داعش و موارد دیگر مانند ارسال نفت کش عامل بنزین به ونزوئلا و موفقیت های ما در منطقه و موارد دیگر را می توانیم ذکر کنیم.
٣. استناد به آمار اقدامات گفتمان انقلابی که از طریق مجلس یازدهم و یا در ادامه اقدامات قوه قضائیه که وقتی برای مردم گفته می شود، میگویند چرا این اقدامات رسانه ای نمیشود.
۴.بیان اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعداز انقلاب در نمونه هایی که موجب امید به آینده ای درخشان در کشور برای نسل جوان میباشد و تفهیم این موضوع که در جاهایی موفق تر بودیم که تفکر انقلابی مدیریت کرده است.
۵. تبیین ظرفیت های بی نظیر موجود که به جرأت می توان گفت از بعد از صفویه و یا حتی قبل از آن تاکنون و از ابتدای انقلاب اسلامی تا الان بینظیر بوده است، مانند رتبه اول علمی در جهان اسلام رتبه پانزدهم در جهان و اقدامات مختلف علمی و عملی که انجام شده است، مثل مقایسه مدیریت در ایران با اروپا و آمریکا در بیماری کرونا، ساخت واکسن کرونا و....
همچنین تبیین راهکارهای متعدد برای حل مشکلات که وجود دارد و مقایسه بین دوران سلطان حسین و دوران نادر شاه و تبیین اینکه ما ظرفیت ها و راهکارهای بی نظیری داریم فقط نیاز به تعمیر نگاه داریم نگاه از اعتمادسازی با دشمن به اعتماد به خداوند، از نگاه به دست دشمن به نگاه به داخل، به جوانان،به ظرفیتهای داخل.
۶.، با توجه به محبوبیت ۸۳ درصدی حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت و جمعیتی که در تشییع حاج قاسم حضور داشت چه عاملی آنها را به میدان آورد و....لذا پرداختن به این فرضیه ها خود فرصتی میباشد و پرداختن به مکتب حاج قاسم هم می تواند ایجاد امید کند. هم مردم خود به قضاوت مینشینند که برای سرنوشت آینده خود و کشورشان به امثال سلیمانی ها باید اعتماد کنند.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
هدایت شده از Momeniiiiiiiiiiii
شماره_۲۷۲_حزب الله ۲۷۲سیلی_به_دشمن_در_آن_سوی_مرز.pdf
1.14M
خط حزبالله ۲۷۲
هدایت شده از آستان قدس رضوی و حرم مطهر
[فرستاده شده از معیار]
🇮🇷🍁
🍁
❌ مروج #ادبیات_منقلی در کشور چه کسی بود⁉️
🔹روز گذشته اظهار نظر میهمان یکی از برنامه های تلویزیون باعث واکنش های زیادی در فضای مجازی شد.
💯بدون تردید نسبت دادن اتهامات اثبات نشده به هر شخصی از جمله رئیس جمهور کار نا پسندی است و این جمله سخیف مهمان برنامه تلویزیونی با این مضمون که رئیس جمهور کشور در کنار منقل نشسته و کشور را رها کرده در هیچ مرامی قابل پذیرش نیست و یک ادبیات کثیف در سیاست است.
🔸موضوعی که البته برای اولین بار توسط رئیس جمهور در هفتم اسفند ماه سال ۹۵ باب شد. زمانی که به منتقدان برجام با هدف ایجاد تنش و عصبانی کردن بخش زیادی از مردم بیان شد‼️
💯به نظر می رسد هم رئیس جمهور و هم فردی که این ادبیات آقای روحانی را در تلویزیون تکرار کرد باید از ساحت مردم ایران #عذرخواهی کنند.
🔸🌺🔹
✅ نظریه:
در آستانه #انتخابات چنین ادبیاتی، ضمن آنکه غیر اخلاقی و به دور از ادب و سیاست ورزی است، دقیقا در راستای اهداف غوغا سالاران سیاسی است. هجمه مسولان نشسته در دفاتر خود و منحرف کردن افکار عمومی از ترک فعل های خود، گویای غلط بودن چنین مواضع و اظهاراتی در عالم سیاست ورزی در این ایام است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#انتخابات_1400
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 4 بهمن99شنبه.pdf
172.4K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 4 بهمن99شنبه
@ahlolbasar
پرهیز از نقدهای حاشیه ساز
https://www.javanonline.ir/fa/news/1035864/
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه ها ساعت 20
این جلسه استاد دکتر یوسف روزبهانی
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
همراه با پرسش و پاسخ آنلاین 🎤
💻 برای پاسخ به شبهات و سوالات به لینک وبینار مراجعه نمایید.
برای دسترسی به جلسه در محیط وبینار نیاز به نرم افزار خاصی نمی باشد و کافی است از مرورگر کروم با لینک زیر وارد جلسه شوید :
https://engage.shatel.com/b/hyk-zwf-qgt-bq9
👨💻جلسه وبینار همزمان در پیج های زیر نیز به صورت لایو قابل مشاهده است :
🖥 پیج اهل البصر :
https://instagram.com/ahlolbasar1?igshid=1aa4h9qx0g4ln
🖥 پیج آسدمجاهد لایو :
https://instagram.com/a_sed_mojahed_live?igshid=ynxn93hfzizg
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#ثامن
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 5بهمن99یکشنبه.pdf
172.4K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 5بهمن99یکشنبه
@ahlolbasar
هدایت شده از بینات
استراتژی قوی شدن.m4a
21.81M
🎙 سخنرانی در مسجد امام خمینی شهر گارماسه.
🍃🌼 باموضوع :
🍃🌺 استراتژی قرآنی قوی شدن ، تنها راه بی اثر شدن تحریمها و عبور از بحرانها.
🆔 @gh_karimi
دلایل رشد اقتصادی خیرهکننده چین در سالهای اخیر چیست؟
طبق آماری که اخیراً منتشر شده، چین اکنون به تنهایی بیش از 50 درصد ذخیرهی ارزی دنیا را دارا میباشد(رقمی بالغ بر 3700 میلیارد دلار. این رقم برای ایران در سالهای اخیر حدود 100 میلیارد دلار بوده است). سؤال مهمی که دربارهی چین مطرح میشود، این است که چین که بعد از دورهی مائو و همزمان با آغاز دورهی دنگ شیائوپینگ توسعه اقتصادی خود را شروع کرده است، چگونه توانسته است به یک غول بزرگ اقتصادی تبدیل شود؟
در پاسخ باید گفت که آنچه سبب شد چین فقیر عقبمانده به چین پیشرفته امروزی تبدیل شود که محصولات آن سراسر جهان را از آمریکای شمالی گرفته تا اروپا و آسیا و آفریقا پر کند، سیاستهایی است که بسیاری از آنها همانند آنچه در اقتصاد مقاومتی مطرح میشود، پشتیبان تولید ملی و تقویتکننده آن بوده است. با اصلاحات اقتصادی که در اواخر دهه 1970 میلادی در چین اتفاق افتاد، فرایند توسعه اقتصادی چین مسیری جدید را تجربه کرد. در این مسیر، استفاده بهینه از ظرفیتهای درونی مقدمهای برای بهرهبرداری مناسب از فرصتهای بینالمللی شد. در واقع، نظام اقتصادیای که چین ایجاد کرد، متضمن برنامهها و اقداماتی در سطح حاکمیتی و مردمی بود که در نهایت سبب تقویت تولیدات چینی شد. برخی از این برنامهها و اقدامات به شرح ذیل است:
1ـ توسعه دانش، پژوهش و فناوری: طی دهههای اخیر یکی از برنامههای مهم چین برای پیشرفت اقتصادی، تقویت و بومیسازی فناوری بوده است. این موضوع چنان برای حاکمان چینی اهمیت داشته است که بخش مهمی از منابع دولتی را صرف برنامههای آموزشی، پژوهشی و فناوری کردهاند. در واقع، چینیها مسئله علم و فناوری را یک موضوع ملی لحاظ کرده، هرگز پیشرفت در این عرصه را معطل حضور بخش خصوصی نکردهاند. از جمله اقدامات مهم حاکمیت چین برای توسعه و بومیسازی فناوری، ایجاد دهها منطقه ویژه فنون اقتصادی و علوم و فناوریهای جدید بوده است. برنامه اصلی این شهرکها، انتقال و بومیسازی فناوریهای جدید در این کشور بوده است، به همین دلیل بیش از 60 درصد صادرات کشوری که 50 درصد مردم آن کشاورز هستند، محصولات با فناوری بالا تشکیل میدهد.
2ـ الگوی تجارت خارجی: اگرچه در نگاه اول یکی از عوامل پیشرفت اقتصادی در چین باز شدن درهای این کشور به روی جهان دانسته میشود، اما واقعیت این است که حضور این کشور در عرصه بینالمللی و جهانی کاملاً هوشمندانه، برنامهریزی شده و به موقع بوده است. چینیها زمانی درخواست خود را برای ورود به سازمان تجارت جهانی ارائه کردند که تولید ملی چین نسبت به دهههای پیشتر از آن رشد قابل توجهی کرده بود. از سوی دیگر کشوری که با پذیرش سریع همه ملاحظات سازمان تجارت جهانی و اعضای آن میتوانست ظرف مدت کوتاهی به عضویت این سازمان درآید، به مذاکراتی 10 ساله با کشورهای عضو این سازمان تن داد تا ورودش به این سازمان کمکی به تقویت اقتصاد ملی آن و نه تنها بازارگشایی برای کشورهای توسعه یافته باشد.
3ـ دوری از اجرای کورکورانه سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول: این دو نهاد به طور خودکار سالیانه برای کشورهای مختلف عضو، از جمله چین برنامههایی را توصیه میکنند؛ اما پیشرفت چین طی دهههای اخیر هرگز مبتنی بر برنامههای این نهادها نبوده، بلکه ناشی از الگویی بومی بر مبنای ظرفیتهای درونی و متناسب با فرهنگ و ساختارش اقتصادی و اجتماعیاش بوده است. برای نمونه، چین هرگز سیاست آزادسازی اقتصادی اعم از تجارت خارجی کاملاً آزاد و آزاد گذاشتن قیمتها را آنگونه که صندوق بینالمللی پول میخواست اجرا نکرد. همچنین خصوصیسازی در سطح و گستره مورد نظر این نهادها هرگز اجرا نشد و حضور دولت در اقتصاد (به صورت حساب شده و البته بسیار فراتر از آنچه تئوریهای غربی میگویند) تداوم یافت.
4ـ تکیه بر سرمایههای داخلی به جای سرمایه خارجی: گاهی به اشتباه تصور میشود توسعه و پیشرفت چین مرهون سرمایههای خارجی است. این تصور غلطی است؛ زیرا سرمایهگذاری خارجی تقریباً از اواسط دهه 1990 به مقدار قابل ملاحظهای رسید و پیش از آن عدد قابل ذکری نبود. اصولاً سرمایهگذاری خارجی در چین هرگز از 10 درصد کل سرمایهگذاری انجام شده در این کشور فراتر نرفته است. این به معنای آن است که چینیها عمدتاً به سرمایه و منابع مالی داخلی خود متکی بودهاند و اساساً سازندگی حاصل از بهرهبرداری از منابع داخلی سبب شد منابع سرمایهای خارجی نیز به سمت چین حرکت کند.
5ـ تأکید بر برنامهریزی روستایی و منطقهای: عمده برنامههای اصلاحات اقتصادی چین از روستاها آغاز شد و پس از آن به شهرها رسید. این در حالی است که براساس نظریه اقتصاد متعارف (غربی)، اثرات اشاعهای اقتصاد از مرکز به سمت پیرامون صورت میگیرد. تأکید دولتمردان چینی بر ارتقای توان کشاورزان و روستاییان از طریق توسعه آموزش و پشتیبانیهای فنی، بازاریابی و... باعث شد تا اقتصاد روستایی این کشور به موتور اصلی برای توسعه آن تبدیل شود. این رویکرد موجب شد نه تنها به لحاظ تأمین غذا و پوشاک وضعیت چین به سرعت بهبود یابد، بلکه بعدها بخش عمده محصولات صنعتی صادراتی این کشور نیز از مبدأ روستا اتفاق بیفتد تا جایی که هم اکنون برخی تجهیزات پیشرفته نیز در روستاها (در قطعات منفصل و در خانههای کوچک) تولید و پس از مونتاژ صادر میشود.
6ـ فرهنگ خوب اقتصادی مردم چین: در کنار سیاستهای اقتصادی مناسب، نوع نگاه مردم چین به اقتصاد و عملکرد آنها مهمترین عامل پیشرفت اقتصادی این کشور بوده است. یکی از مشخصههای مردم چین، فرهنگ بالای کار و تلاش است. مردم این کشور تحت تأثیر فرهنگ کنفسیوسی مردمی اهل کار هستند. بر اساس همین فرهنگ، چینیها پذیرفتند سالها با درآمد کم کار کنند و اجازه دهند ثروتهای تولید شده آنها به سرمایه تبدیل شود.
در واقع، فرهنگ مصرف چینیها هم همراستا با برنامههای تقویت تولید ملی عمل میکند. مردم چین اهل صرفهجویی هستند و اسراف نمیکنند. حتی در سالهای اخیر که این مردم صاحب یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین اقتصادهای جهان شدهاند، باز هم فرهنگ مصرف صحیح و عدم اسراف) را فراموش نکردهاند. مردم چین از وسایل زاید اطراف و منزل خود، کالاهای مفیدی تولید میکنند که میتواند بخشی از نیازهای آنها را تأمین کند. چینی ها در مصرف غذا هم بهینه عمل می کنند. نظام تغذیه چینیها عمدتاً مبتنی بر سنتهای این کشور است و با وجود تلاش غربیها، الگوی مصرف غذا در این کشور چندان تغییر نکرده است. برای نمونه، در این کشور حدود 300 رستوران مک دونالد وجود دارد، یعنی تقریباً به ازای هر 4 میلیون نفر یک رستوران. مردم چین عمدتاً به دنبال برند و مارکهای مشهور نیستند و به جز فروشگاههای بزرگ و ویژه، اثری از این محصولات و برندها در چین دیده نمیشود. در مورد لوازم الکترونیکی مانند موبایل هم نوع مصرف مردم چین آنقدر ساده است که گویی از فناوری روز این دستگاهها که خودشان آن را برای کل جهان تولید میکنند، بیخبرند.
✳ مسابقهی عفن اینستاگرامی!
🔻 اگر قرار باشد کل یک ملت، داراییهای خودشان را به رخ همدیگر بکشند، بیایند آنچه دارند در #اینستاگرام بریزند، یکی سفرش را به رخ بکشد، یکی وسایل خانه را به رخ بکشد، یکی عروسیاش را، یکی غذایی که خورده است را، یکی لباسش را، آنوقت آنهایی که نمیتوانند با این مسابقهی عفن همراهی کنند چهکار کنند؟
🔸 گاهی برخی افراد برای اینکه شکسته نشوند، تحقیر نشوند، از راههایی میخواهند خودشان را به این مسابقه برسانند؛ در نتیجه #بزههای_مالی در جامعه درست میشود. جوان است، نمیداند که یک شبه نمیشود به آن ثروتی رسید که او با آن ثروتها خودنمایی میکند. میخواهد به آن ثروت برسد، در نتیجه میگویند این مواد را اگر از اینجا به فلانجا منتقل کنی اینقدر مثلاً درآمد دارد. برای همیشه گرفتار میشود. الآن این جوان ترور شد. این نوعی #تروریسم است.
👤 #آیت_الله_سیدحسن_عاملی
📝 #سمت_خدا ۹۹/۱۰/۲۵
هدایت شده از بینات
🤲🌹 رَبِّ هَبْ لِي حُكْمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ🌸 شعراء ، ٨٣🌼
🤲⚘ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ! ﺑﻪ ﻣﻦ ﺣﻜﻤﺖ ﺑﺨﺶ ، ﻭ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ بندگان صالح خود ﻣﻠﺤﻖ گردان . 🌺
🤲🌷 خداوندا : ما را به قاسم سلیمانی ، احمد کاظمی ، حسین خرازی ، ابراهیم همت ، محسن حججی و ..... ملحق بگردان 🌾
🤲💐 آمین رب العالمین.🌼🌺🌸
هدایت شده از مصباح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث_روز 🌺🌺🌺
🌸 اميرالمؤمنين عليه السلام: 🌸
🍀 احذَروُا ضِياعَ الأعمارِ فِيما لا يَبقى لَكُم فَفائِتُها لا يَعُودُ.
🍀 از تباه كردن عمر در آنچه ماندگار نيست، بپرهيزيد، كه عمر رفته، باز نمى گردد.
📚 غررالحكم، ح 2618.