🎺🎺اطلاعیه تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردستان
توزیع #مرغ_منجمد - قیمت هر کیلوگرم ۶۵,۷۰۰ تومان برای مصرف کننده
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ ساعت ۸:۳۰ صبح
📍اردستان :
۱. فروشگاه اتحادیه تعاون روستایی - سه راه هلال احمر
۲. فروشگاه مرغ صدرا - میدان نماز
۳. فروشگاه تعاونی فرهنگیان - خیابان شهید فائق
۴. فروشگاه هایپر خلیج فارس- خیابان قیام
۵. فروشگاه کاج - شهرک کاوه
📍#زواره
۱. فروشگاه تعاونی فرهنگیان - خیابان شهید منتظری
۲. مرغ فروشی باقری - خیابان امامزاده یحیی
📍مهاباد :
۱. فرشگاه تعاونی روستایی مهر مهاباد - میدان شهید غلامی
#اطلاعیه
🔻قابل توجه کشاورزان گرامی شهرستان اردستان:
🔹️به اطلاع می رساند با استناد به ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند و ماده ۲۰قانون هوای پاک،هرگونه سوزاندن پسماندها به ویژه بقایای محصولات کشاورزی و شاخ و برگ درختان در معابر عمومی وفضای باز ممنوع بوده ومتخلفین به جزای مقرر در ماده ۱۹ قاون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد.
🔹️کشاورزان عزیز می توانند به جای آتش زدن بقایای گیاهی با کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان یا مراکز جهاد کشاورزی محل سکونت خود در خصوص مزایای حفظ بقایا و روشهای خاک ورزی اصولی مشورت نمایند.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردستان
مرغ زنده: 590000 ریال تا 600000 ریال
میانگین: 595000 ریال
هزینه حمل مرغ زنده: 8000 ریال
کارمزد کشتارگاه: 17410 ریال
تک نرخی
درب کشتارگاه مرغ گرم خانوار و صنف و صنعت: 819900 ریال
کرایه حمل گوشت مرغ: 9000 ریال
درب واحد صنفی: 828900 ریال
سود خرده فروش: 40000 ریال
مصرف کننده: 868900 ریال
زمان کود دهی به درختان میوه
زمان کود دهی در درختان مختلف متفاوت است و بر اساس فاکتورهای زیر تعیین می گردد:
نوع درخت: با توجه به اینکه هر یک از درختان میوه زمان شکوفه دهی و میوه دادن و رشد متفاوتی دارند، زمان کود دادن به آنها نیز فرق دارد. در حالت نرمال بهتر است در زمان شکوفه دادن، تشکیل میوه و رسیدن میوهها و خواب زمستانه درخت کودهی انجام شود.
نوع کود: بر اساس نتایج بدست آمده از آزمایش خاک اطراف درخت نوع کود تعیین می گردد. هر یک از کودها باید در دورههای خاصی از چرخه رشد هر درخت مصرف شوند.
سن درخت: برای جلوگیری از سوختگی ریشه و تاثیر منفی کود، باید به سن درخت توجه شود. در حالت کلی کود دهی به نهالهای تازه غرس شده باید با احتیاط همراه باشد و بهتر است دورههای ابتدایی رشد نهال فقط از کودهای آلی استفاده شود که با توجه به نوع درخت و میزان رشد آن، مقدار و زمان مناسب کود دهی تعیین گردد.
کود دادن درختان میوه در زمستان
یکی از عوامل بسیار مهم برای افزایش مقاومت درختان در برابر آفات و بیماریها، کود دادن به آنها در زمان مناسب است. درختان میوه با توجه به نوع آنها در ماههای سرد سال در حالت خواب قرار میگیرند. به همین دلیل یکی از بهترین زمانها برای کود دهی به درختان میوه، زمستان است. کود دادن به درختان در زمستان باعث میشود استقامت آنها افزایش یافته و آفات و بیماریها نتوانند به آنها در این مدت آسیب وارد کنند. برای کود دهی در زمستان درختان میوه بهترین روش حفر چال کود است. اطراف ریشه درخت باید گودالی به ارتفاع حدود ۴۰ سانتی متر حفر شود و کودهای مورد نیاز در آن قرار گرفته و مجدد روی آن خاک ریخته شود. برای کمک به افزایش مقاومت درخت در زمستان بهتر است از کودهای فسفردار و پتاسیم دار و کودهای حاوی ریزمغذی ها به همراه کودهای حیوانی استفاده شود.
کود دهی درختان میوه در پاییز
بسیاری از درختان از اوایل آذر به خواب زمستانه میروند و کاملا بدون برگ و میوه خواهند بود. برای افزایش مقاومت درخت و کمک به رشد بهتر در اواخر زمستان و اوایل بهار، بهترین کار کود دادن در پاییز است. در این فضل انواع کودهای دامی و حیوانی و کودهای شیمیایی و زیستی را می توان استفاده کرد. کودهای حاوی آهن یکی از بهترین گزینهها برای رشد بهتر درسخت و افزایش مقاومت آنها محسوب شده و در پاییز کاربرد زیادی دارد.
زمان کود دهی درخت گردو
همان طور که اشاره شد، بهترین زمان کود دهی به درختان میوه به نوع درخت و شرایط رشد آنها بستگی دارد. به عنوان مثال، درخت گردو از جمله درختانی است که در اواخر زمستان و اوایل بهار از خواب بیدار شده و به مرور شکوفه داده و میوههای آن در تابستان شروع به رشد می کنند. در نهایت بار درخت گردو در اواخر تابستان و اوایل پاییز برداشت میشود. برای رشد بهتر این درختان بهترین زمان کود دهی اوایل بهار است. گردو از جمله درختانی است که کود دادن به آن در زمستان می تواند موجب آسیب دیدگی ریشهها شود. در حالت ایده آل بهتر است بهار تا اوایل پاییز را برای کود دهی انتخاب کنید. اگر به هنگام باز شدن شکوفهها اقدام به کوددهی به درخت گردو کنید، باعث آسیب به آنها میشود. به همین دلیل اوایل اردیبهشت را برای این کار انتخاب کنید. در زمان رشد گردوها یعنی تابستان نیز می توان کودهای مورد نیاز را برای آنها استفاده کرد.
زمان کود دهی به درخت پسته
پسته از جمله درختانی است که در کنار کودهای دامی باید با برنامه دقیق از کود شیمیایی نیز برای آن استفاده شود. استفاده از کود در زمان نامناسب منجر به آسیبهای جدی به درخت و کاهش بار و کوچک شدن محصول های آن خواهد شد. از بهترین زمانها برای کود دادن به پسته می توان به خرداد و اوایل پاییز اشاره کرد. کودهای شیمیایی در خرداد ماه تاثیر زیادی بر افزایش رشد پستهها دارد و محصول درخت بزرگ خواهد بود. در فصل پاییز و بعد از جمع آوری محصول می توان از کودهای حیوانی برای درخت پسته استفاده کرد. علاوه براین، برای کمک به رشد بهتر درخت در فصل بهار، بهتر است اواخر زمستان یعنی اسفندماه را برای کود دهی با کودهای شیمیایی مد نظر قرار دهید.
زمان کود دهی به درختان سیب
با توجه به اینکه برای انتخاب زمان کود دهی به درختان میوه باید زمان قبل و بعد از شکوفه دادن، میوه دادن و رشد آن و همچنین خواب زمستانی درخت را مد نظر قرار داد، شرایط کود دادن به سیب کمی متفاوت است. یکی از بهترین زمانها برای کود دهی درخت سیب، بعد از برداشت محصول در اوایل پاییز و قبل از خزان برگهای درخت به شکل محلولپاشی است. در واقع با کود دادن در پاییز درخت سیب را برای زمستان سخت و همچنین آغاز پر قدرت در بهار آماده می کنید. علاوه براین، اوایل بهار یکی از بهترین زمانها برای کود دادن به درخت سیب به شمار می رود.
اوایل بهار درختان سیب شکوفه می دهند و کود می تواند منجر به رشد شکوفهها و قوی بودن آنها شود که به شدت در میوه دادن تاثیرگذار است. سپس در اواسط بهار تا اوایل تابستان که زمان میوه بستن و فندقی شدن میوهها است باید از کودهای حاوی کلسیم و پتاسیم استفاده شود. توجه داشته باشید که بهترین زمان کود دهی به درختان میوه برای خوشرنگ و بزرگ شدن میوههای آنها، حدود یک ماه قبل از برداشت است. با کودهای پتاسیمی یک ماه قبل از برداشت سیب قرمز می توان رنگ آنها را پررنگ و شاداب تر کرد و کیفیت محصول به شدت افزایش پیدا می کند.
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهادکشاورزی_اردستان
📽نحوه کاشت بادام زمینی
#کلیپ_آموزشی_کشاورزی
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردستان
کانال جهاد کشاورزی شهرستان اردستان👇
https://eitaa.com/jahadkeshavarzi1402
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
کانال آموزش کشاورزی و اطلاع رسانی جهادکشاورزی 👌
☘مطالب، فیلم و عکس های آموزشی کشاورزی
☘ اطلاع رسانی کالاهای تنظیم بازار
☘اخبار روز بخش های مختلف مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردستان
☘و...
آدرس کانال اینجاست👇👇👇👇
https://eitaa.com/jahadkeshavarzi1402
حتماً به دوستانتان هم معرفی کنید☺️
اطلاعیه
🔻 قابل توجه کارجویان متقاضی کار
🔹️ به اطلاع افراد متقاضی جویای کار در مشاغل کارگری در زمینه های کشاورزی (گلخانه ، مرغداری ،پرورش ماهی و ...) و شرکت های خصوصی می رساند : افراد متقاضی می توانند پس از ثبت نام در سامانه جستجوی شغل به آدرس https://shoghl.mcls.gov.ir با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان و سپری نمودن دوره های آموزشی توسط مرکز فنی و حرفه ای و همکاری اداره جهاد کشاورزی شهرستان و متناسب با درخواست کارفرمایان ، کارجویان در مشاغل مورد نیاز مشغول کار شوند .
💢آدرس سامانه جستجوی شغل:
https://shoghl.mcls.gov.ir
🔻 فایل راهنمای نحوه درخواست شغل توسط کارجو
https://isfahan.mcls.gov.ir/fa/filepool/18614
🔺 فایل راهنمای فرآیند انتشار فرصت شغلی توسط کارفرما
https://isfahan.mcls.gov.ir/fa/filepool/18612
کانال جهاد کشاورزی شهرستان اردستان 👇
https://eitaa.com/jahadkeshavarzi1402
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظارت بر بازار با دستور رئیسجمهور به سازمان حمایت تفویض شد
🔹وزیر دادگستری: متصدی نظارت بر بازار چند دستگاه هستند؛ متصدی تامین و توزیع در کالاهای کشاورزی به عهده وزارت جهاد است و در کالاهای صنعتی به عهده وزارت صمت و در کالاهای بهداشتی به عهده وزارت بهداشت است.
🔹پس از تامین و توزیع بحث قیمت گذاری مطرح است، یکسری کالاها قیمت مصوب دارند و مراجع مشخصی مثل ستاد تنظیم بازار صلاحیت قیمت گذاری برای یک سری کالاهای محدود دارند. مابقی کالاها که هزاران قلم است قیمت مصوب ندارند و براساس یک سری ضوابط و مقررات تولید کنندهها باید قیمت را تعیینکنند.
🔹حسب دستور رئیس جمهور برای متمرکز شدن نظارت و بازرسی در قیمت کالاها، مسئولیت به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان تفویض شد.
🔹این سازمان هممسئولیت قیمت گذاری را دارد و هم مسئولیت نظارت و بازرسی را و اگر تخلفی کشف کرد باید به سازمان تعزیرات گزارش دهد.
🔹با این تصمیم اخیر رئیس جمهور وضعیت نظارت بر بازار بهتر خواهد شد.
عضویت در کانال جهاد اردستان👇
https://eitaa.com/jahadkeshavarzi1402
مرغ زنده: 600000 ریال تا 610000 ریال
میانگین: 605000 ریال
هزینه حمل مرغ زنده: 8000 ریال
کارمزد کشتارگاه: 17410 ریال
تک نرخی
درب کشتارگاه مرغ گرم خانوار و صنف و صنعت: 833200 ریال
کرایه حمل گوشت مرغ: 9000 ریال
درب واحد صنفی: 842200 ریال
سود خرده فروش: 40000 ریال
مصرف کننده: 882200 ریال
واحد بازرسی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اردستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نرخ خرید تضمینی گندم اعلام شد
🔸️محمدعلی نیکبخت در نشست شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی با تشریح روند قانونی بررسی و تعیین قیمت محصولات راهبردی کشاورزی گفت: شورای قیمتگذاری با حضور همه اعضا و تبادل نظر در جلسات متعدد کارشناسی، قیمت خرید تضمینی گندم را برای سال زراعی ۳_۱۴۰۲ تعیین و مصوب کرد.
🔹️وزیر جهادکشاورزی با تصریح بر مصوبه شورا که نماینده کشاورزان هم از اعضای آن هستند، اعلام کرد: بر اساس خرد جمعی، کار کارشناسی و هماهنگیهای صورت گرفته با دولت، نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی ۳_۱۴۰۲ مبلغ ۱۷۵ هزار ریال تصویب و اعلام میشود.
مرغ زنده: 580000 ریال تا 590000 ریال
میانگین: 585000 ریال
هزینه حمل مرغ زنده: 8000 ریال
کارمزد کشتارگاه: 17410 ریال
تک نرخی
درب کشتارگاه مرغ گرم خانوار و صنف و صنعت: 806600 ریال
کرایه حمل گوشت مرغ: 9000 ریال
درب واحد صنفی: 815600 ریال
سود خرده فروش: 40000 ریال
مصرف کننده: 855600 ریال