eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
20.6هزار دنبال‌کننده
36.1هزار عکس
38.6هزار ویدیو
291 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری
مشاهده در ایتا
دانلود
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خاطره رهبر انقلاب از تذکر رعایت حدود شرعی به قراء غیرایرانی در اول انقلاب: حالت اهل صلاح در قاری باشد . . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
19.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا بگم چه کارتون نکنه دل درد گرفتیم از بس خندیدیم 🤣🤣🤣 حيثيت برا قشقاوی و همتی نذاشتن😂😂 چجور باهم جور کردید😂😂 جلد ۱۵۴بحار . 🇮🇷. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
♦️تجزیه سوریه کلید خورده است رسانه‌های عبری: کشور جدیدی در خاورمیانه در حال رشد است 🔹دروزی‌ها با حمایت اسراییل اکنون کنترل کامل منطقه سویدا در جنوب سوریه را در اختیار دارند. 🔹سویدا تقریباً نیم میلیون نفر جمعیت دارد. بیش از ۸۵ درصد دروزی و تقریبا ۱۰ درصد مسیحی هستند. این منطقه، بدون شک امن‌ترین منطقه برای مسیحیان در سوریه است. 🔹سویدا اولین کشور غیر مسلمان خاورمیانه بعد از اسرائیل خواهد شد! . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴 برکناری همتی تمام کار نیست. چرا قوه قضاییه برای برخورد با شبکه افزایش قیمت دلار و رهاسازی قیمت‌ها اقدام نمی‌کند؟! . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 روایتی دردناک از اوج مظلومیت شهید رئیسی عزیز در روز اول ماه مبارک رمضان، لطفا نثار روح پاکش فاتحه و صلواتی عنایت کنید🌹 . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴قرار بود بانوان انقلابی، رهبر انقلاب اسلامی باشند ▪️شرمنده‌ایم که زنانی که در قواره‌ی رهبری انقلاب بودند؛ خانه و زندگی را رها کرده‌اند آمده‌اند جلوی مجلسی که در راس امور مملکت اسلامی است ؛ بس نشسته‌اند تا کسی درد آنها را ببینید ! چند روز است که مجلس آنها را ندیده است یک روز دو روز سه روز تا کی این تحصن‌ها بی‌جواب مانده و با بی‌حجاب‌ها مدارا خواهد شد درد و صدایشان اینها به تندوری تفسیر شده و بی حجابی را آزادی انتخاب خواهیم گفت! والله که انصاف نیست هوا سرد است و آنها زن هستند دردشان هم قانونی است که علاف مانده است دردشان نفوذ حلقه‌ی رانت‌خواران اقتصادی بر حوزه‌های تصمیم ساز نهادهای اقتصادی است چرا آنها را نمی‌بینید! چرا یادتان نمی‌آید این کشور و این صندلی‌ها را شهدا به ما امانت سپرده‌اند که وصیت همه آنها حجاب بود باور کنید این وصیت‌های بر زمین مانده عذابمان خواهد داد . همه ما از بانوی لبنانی که جلوی تانک اسراییل می‌ایستد قهرمان مقاومت می‌سازیم! اما چه شده است قلم‌هایمان کوتاه شده است برای این بانوانی که زیر تخریب‌های هویتی و شخصیتی توپخانه دشمن برای مبارزه با حرام شرعی سیاسی به میدان آمده‌اند نوحه سرایی نمی‌کنیم؟ اینها هم می‌خواهند جامعه با تبرج تخدیر نشود و سیل انقلاب جنسی همه چیز ما را نبرد ! ایران بدون حجاب فقط جغرافیای پهناوری است که تمام مولفه‌های هویتی خود را به دشمن جنایتکار باخته است. کاش عمق این جنگ را درک کنیم و دست به کار شویم . ✍عالیه سادات. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔تبلیغات @f_aaha 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
⭕️ استعفا یا بازی سیاسی؟ استعفای ظریف یا بر اثر درخواست مردم انجام شده و یا بازی سیاسی و رسانه‌ای این دولت ناشایست بوده... در هر دو صورت، ننگی برای مجلس شورا باقی میماند که وظیفه خود را انجام نداده است تا جاییکه دزد، از دزدی استعفا دهد نه اینکه محاکمه و مؤاخذه شود... ‌ . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
یکی مثل شهید امیرعبداللهیان عزیز رو از دست دادیم قدرش رو ندونستیم حالا باید تاوان بدیم و یکی مثل ظریف رو تحمل کنیم ۷۰ سالشه واسه ما فیلم بازی میکنه استعفا میده میگن یارو رو تو ده راه نمیدادن آدرس کدخدا رو می‌گرفت قضیه همین ظریفه جایگاه غیر قانونی نشسته حالا استعفا هم میده. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرد هتاک(اتباع) به بانوان ایرانی دستگیر شد 🔹سردار داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل توهین به بانوان ایرانی خبر داد و گفت در روزهای اخیر محتوایی با مضمون اهانت به بانوان ایرانی توسط یکی از بلاگرهای خانم تبعه غیرایرانی در فضای مجازی بازنشر شد که این فرد در کمترین زمان ممکن شناسایی و بازداشت شد و صفحات اینستاگرامی وی مسدود گردید. 😡😡😡😡 دست ایرانی نمک نداره ایشون فقط به زنها و دختران ایرانی توهین نکرده بلکه اصلش به مردان ایرانی توهین کرده افغانی نمک نشناس ... افغانی اومدن ایران ، نون ایرانی ها رو خوردن حالا اینقدر وقیح شده که اینقدر راحت به مردان و زنان ایرانی توهین میکنه میگه مردای ایرانی غیرتشون کجا بود زنا و دخترای ایرانی فلان و فلان ...😔 آخه یکی نیست بگه مردان افغانی غیرت داشتند که تو و امثال تو آواره این کشور و اون کشور نمیشدین برای ی لقمه نون😔😔😔😔😔😔😔😔😔. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
23.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بخش مناظره واقعاً خارق‌العاده بود، کاش می‌شد این ویدیو را هزاران بار لایک کرد! اندازه معرفتت به روح شهید صلوات بفرست روحت شاد ای شهید خدمت 🌹🌹🌹 . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 روایتی دردناک از اوج مظلومیت شهید رئیسی عزیز در روز اول ماه مبارک رمضان، لطفا نثار روح پاکش فاتحه و صلواتی عنایت کنید🌹 . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.