eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
20.3هزار دنبال‌کننده
35.6هزار عکس
37.7هزار ویدیو
289 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍ورود عروس با حجاب و پوشش با صوتِ قرآن کریم! در اروپا حالا ایران... فقط کافیه بگیم لطفاً در مراسم عروسی آهنگ پخش نکنید انگار کفر گفتیم و طناب دار آماده می‌شود! جهان به سرعت داره به طرف اسلام و مسلمانی حرکت میکنه تا جایی که آلمان و فرانسه و انگلیس اعلام خطر کردن . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
1.65M
دشمن یکیست! در غزه با موشک در ایران با فضای مجازی... 🔻نقشه دشمن: 👈حمله به هسته سخت نظام است. | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وضعیت فلوریدای آمریکا بعد از طوفان میلتون . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌مسعود اسداللهی پس از اظهاراتش درباره پیجر‌ها به دستگاه قضایی احضار شد. اسداللهی در جلسه بازپرسی ضمن اذعان به اشتباه بودن مطالب مطرح شده عنوان کرده مطلب مورد اشاره را به نقل از منابع نامعتبر بیان کرده و بلافاصله پس از بررسی بیشتر به اشتباه بودن مطالب اظهاری پی برده است. مسعود اسداللهی کارشناس مسائل منطقه‌ای که دو شب پیش اظهاراتی را در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده بود به دستگاه قضایی احضار شد. به گزارش میزان، بیستم مهرماه، مسعود اسداللهی کارشناس مسائل منطقه‌ای با حضور در یکی از برنامه‌های شبکه خبر اظهاراتی را پیرامون تهیه پیجر برای رزمندگان لبنانی مطرح کرد که این اظهارات بازخورد زیادی در فضای مجازی داشت. با توجه اینکه اظهارات مطرح شده می‌تواند مصداق نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی و حتی اقدام علیه امنیت ملی باشد دادستان نظامی تهران با احضار وی به دادسرای نظامی اظهارات وی در مورد ادعای صورت گرفته را ثبت و ادله وی برای بیان چنین ادعایی را مطالبه کرد. این گزارش حاکی است اسداللهی در جلسه بازپرسی ضمن اذعان به اشتباه بودن مطالب مطرح شده عنوان کرده مطلب مورد اشاره را به نقل از منابع نامعتبر بیان کرده و بلافاصله پس از بررسی بیشتر به اشتباه بودن مطالب اظهاری پی برده است. پرونده قضائی این فرد در حال حاضر در دست بررسی است. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خبرنگار ایرانی خطاب به قالیباف: با آمدن شما به محل انفجار، لبخند بر لب مردم داغدیده‌ی لبنان نقش بست. 👌فقط اونهای که از نزدیک در جریان مسائل لبنان هستند میدانند امروز حزب‌الله تحت چه فشارها و سرزنشهای است!! اما به جهت وظیفه شناسی و تحرکات این روزهای مسئولین جمهوری اسلامی، مقاومت لبنان به عینه میبیند که ایران بمانند ترکیه و آمریکا نیست که رحم های اجاره ای ایجاد کند و در شرایط سخت رها کند بلکه به هر قیمتی از دوستان خود حمایت خواهیم کرد. همچنین رهبر جمهوری اسلامی پس از شهادت سید مقاومت و احساس یتیمی که به حزب‌الله دست داد ضمن تجویز استفاده از سهم امام برای لبنان یک خطبه ی حماسی، جهت امید دهی مجدد به بچه های حزب‌الله ایراد فرمودند تا هم خطبه های حماسی سید تداعی شود و هم به دوست و دشمن ثابت شود هرچند در غم سید هستیم ولی اینبار حزب‌الله از حمایت‌های ویژه تر و بعضا بدون واسطه ی سید علی خامنه‌ای برخودار خواهد بود ان شاءالله . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌سید حسن نصرالله: گاهی چند ماه خورشید را نمی بینم. نقل عجیب تولیت آستان قدس رضوی از زندگی مظلومانه شهید سید حسن نصرالله ❤️ @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌قالیباف در گفتگو با المیادین: ما با الگو گرفتن از شجاعت امام خامنه‌ای در جمعه نصر، به لبنان آمدیم تا حمایت ایران از جبهه مقاومت را به دشمنان ثابت کنیم حمایت ایران از جبهه مقاومت و مشارکت در بازسازی زیرساخت ها، یک کار کاملاً طبیعی است به رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که هرگونه حمله به ایران، پاسخ قدرتمند دلاورمردان نظامی کشورمان را در پی خواهد داشت. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔰منابع خبری عبری‌زبان گزارش دادند، آمریکا احتمالاً سامانه‌های پدافند هوایی «تاد» را در اسرائیل مستقر خواهد کرد. به گزارش روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، استقرار این سامانه‌ها بدین منظور است که دفاع اسرائیل برابر موشک‌های بالستیک ایران را تقویت می‌کند. بر اساس این گزارش، سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا به وسیله نیروهای آمریکایی مستقر در اسرائیل عملیاتی خواهند شد. شبکه 12 اسرائیل نیز گزارش داد، برای اولین بار نظامیان آمریکایی کار راه‌اندازی سامانه پدافند موشک‌های بالستیک را در اسرائیل بر عهده خواهند گرفت. 🔰«باراک راوید» خبرنگار صهیونیست در واکنش به فعال شدن سامانه پدافندی آمریکا در سرزمین‌های اشغالی در صفحه «ایکس» خود نوشت: «این رویداد نشان‌دهنده وابسته بودن تل‌آویو است.» راوید نوشت: «فعال‌سازی سیستم پدافند موشکی آمریکا در اسرائیل به همراه اپراتورها، نشانه عدول از اصول پیشین مدنظر نتانیاهو بود که مدعی بود اسرائیل قادر است به تنهایی از خود دفاع کند.» 🔰«محمدباقر قالیباف» در پاسخ به پرسشی درباره حمله و تجاوز احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران که خودش آن را پاسخ به ایران می‌نامد، گفت: «ایران هم به هر گونه تجاوز احتمالی اسرائیل پاسخ محکم می‌دهد و هم به هر نقطه‌ای که تجاوز از آنجا صورت بگیرد، پاسخ می‌دهد.» 🔰«فایننشال تایمز» به نقل از یک مقام ایرانی گفت: «تهران کشورهای خلیج فارس را تهدید نکرده است، اما پیام ایران دو جنبه دارد: ترغیب آنها به کمک برای برقراری آتش‌بس در منطقه و هشدار به آنها که اگر اسرائیل به ایران حمله کند، نباید به هیچ وجه این حمله را تسهیل کنند.» 🔰«سی‌ان‌ان» به نقل از یک مقام آمریکایی گفت: «ایالات متحده از طریق کانال‌های پنهانی از تهران خواسته است که در صورت حمله اسرائیل، واکنشی سنجیده داشته باشد.» وی افزود: «ما واقعاً نمی‌دانیم [ایران] چه خواهد کرد؛ افراد کلیدی در داخل ایران ایده‌های متفاوتی درباره چگونگی و زمان پاسخگویی به اسرائیل خواهند داشت، اما این موضوع به میزان و دامنه اقدام اسرائیل، بستگی خواهد داشت.» 🔰منابع آگاه در گفت‌وگو با «العربی الجدید» احتمال دادند «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران به زودی برای بررسی مجموعه‌ای از پرونده‌های مشترک و دیدگاه دو طرف درباره تحولات منطقه به قاهره سفر کند. به گفته این منابع، قرار است عراقچی پیام مکتوبی را از «پزشکیان» به قاهره منتقل کند. 🔰خبرگزاری «رویترز» می‌گوید، آمریکا پس از هفته‌ها دیپلماسی فشرده با هدف دستیابی به آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله لبنان، به رویکردی کاملاً متفاوت رسیده و تلاش‌ها برای آتش‌بس را کاهش داده است. رویترز در گزارش خود به نقل از «جان آلترمن» از مقامات ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا آورده است: «اگر نمی‌توانیم رویکرد اسرائیل را تغییر دهیم، باید تلاش کنیم آن را به یک شیوه سازنده هدایت کنیم.» . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عراقچی: ایران برای جنگ و صلح آماده است 🗣 وزیر خارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با «فواد حسین» وزیر خارجه عراق: 🔹منطقه ما با چالش های خطرناکی روبرو است و در وضعیت هشدار به سر می‌برد. 🔸ایران برای جنگ و صلح آماده است. 🔹ما دنبال جنگ نیستم، خواهان جنگ نیستم، خواهان صلح هستیم. 🔸رژیم صهیونسیتی امکان کمک رسانی به آوارگان لبنانی را به حداقل رسانده است و اجازه کمک‌رسانی نمی‌دهد. 🔹ما به ارسال کمک‌های خود به آوارگان لبنانی ادامه می دهیم. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما: صداوسیما ۷۲ درصد مخاطب دارد 🗣 شاکرنژاد: 🔹ما در مرکز تحقیقات با جامعه آماری ۳۶ هزار نمونه‌ای از سراسر کشور، مخاطب رسانه ملی را ۷۲ درصد می دانیم. 🔸مرکز نظرسنجی ایسپا نیز در نظرسنجی فروردین امسال میزان مخاطبین صداوسیما را ۶۹/۲ درصد اعلام کرد اما به دلیل برخی سوءگیری‌ها منتشر نشد. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خیالبافی و دروغ‌ های شاخدار شبکه اینترنشنال: وضعیت در ایران از ترس حمله اسرائیل غیر عادی است؛ مدرسه و دانشگاه تعطیل شدند و سپاهی ها از ترس با هم غذا نمی‌خورند! . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
18.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 😱 «ما رو از چی میترسونی ما هزاران سال پیش در روستای میمند کلی خونه داخل کوه ساختیم و کوه هارو شکافتیم تو که عددی نیستی حروم زاده» . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.