eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
20.4هزار دنبال‌کننده
35.5هزار عکس
37.6هزار ویدیو
289 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شهادت قهرمانانه یحیی سنوار و مخمصه جدید صهیونیست‌ها ⭕️ شعله های مقاومت و شهادت طلبی در منطقه زبانه خواهد کشید! 1⃣ با شهادت قهرمان و اسطوره مقاومت ابوابراهیم یحیی سنوار و شکل شهادت او در نبرد تن و تانک، گرچه جسم او حذف شد اما بی تردید شعله های مقاومت و شهادت طلبی در تقابل با صهیونیست‌ها و جبهه کفر و طواغیت عرب، در دنیای اسلام زبانه خواهد کشید؛ 2⃣ به اعتقاد نگارنده از این پس کابوس ظهور و بروز و تکثیر فرزندان فکری مجاهد بزرگ ابوابراهیم آرام و قرار صهیونیست‌ها را سلب خواهد کرد، به خاطر بسپارید: قطعا عملیات‌های استشهادی و گرایش به عضویت در گروه‌ها و سازمان‌های جهادی در فلسطین و کشورهای منطقه تشدید خواهد شد، 3⃣ خوشحالی کفتارهای صهیونیست، از قبیل خود اقناعی کاذب و زود گذر است آنها خود بهتر میداند با شهادت قهرمانانه ابو ابراهیم خط و ایده مقاومت بعنوان تنها راه پیروزی در جهان اسلام تقویت خواهد شد و آزادی قدس شریف تسریع؛ 4⃣ یحیی سنوار با عملیات طوفان الاقصی افسانه شکست ناپدیری اسرائیل و باند تبهکار حاکم بر آن را با فروپاشی دیوار حفاظتی ۴ میلیارد دلاری و شخم زدن شهرک‌های اطراف آن بر باد فنا داد و با شکست ارتش و سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی صهیونیست‌ها، اسرائیل را به ۷۰ سال قبل برگرداند، شکست فاحشی که به تعبیر امام خامنه ای هیچگاه ترمیم نخواهد شد! 5⃣ شهادت سنوار مقاومت را به پیروزی نزدیکتر نمود، گرچه خبر شهادت مجاهدان بزرگ مقاومت همه را سوگوار مینماید اما به تعبیر بسیار حکیمانه امام خامنه ای عزای یاران جبهه مقاومت در شهادت سید حسن نصرالله (و اکنون ابو ابراهیم) از سنخ عزای سیدالشهدا علیه السلام است که بیدار کننده و پیش برنده است؛ 6⃣ مدتی قبل یکی از فرماندهان در جبهه مقاومت میگفت: بعد از آزادی سنوار از زندان او را ملاقات کردم او تصریح کرد در زندان در طول ۲۲ سال آثاری از امام خمینی و شخصیت او را مطالعه نمودم، از ایشان سوال کردم به چه نتیجه ای رسیدی؟ گفت به این نتیجه رسیدم که اگر امام خمینی و قیام او نبود اثری از اسلام باقی نمیماند! 7⃣ ظاهرا به دلیل همین گرایش فکری شهید سنوار به مکتب فکری امام خمینی بود که وال استریت ژورنال پر تیراژترین نشریه دنیا، خرداد ماه در مقاله ای اذعان کرد که اطلاعات ارتش اسراییل به نامه سنوار به اسماعیل هنیه دست پیدا کرده که در آن سنوار تصریح کرده بود: یا ما در این نبرد پیروز میشویم یا بگذار کربلای جدید تکرار شود!! 8⃣ عصر جدیدی آغاز شده، آتشفشان اندیشه و مکتب رهایی بخش امام خمینی و امام خامنه ای در جوش و خروش است و ترور پیروان این مکتب سد جریان چشمه جوشان و سوزان این تفکر ناب حسینی نخواهد شد، چشمه جوشانی که دار و ندار جبهه کفر را به آتش خواهد کشید و به خاکستر تبدیل خواهد نمود ان شاءالله وَلَمَّا بَرَزُوا لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُوا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ (۲۵۰ / بقره ) 🖌میراحمدرضا حاجتی . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معمولا از این پست‌ها در کانال کار نکرده و نمیکنم ولی این یکی خیلی دلی و اثرگذار و خوب بود. در واقع قشنگ‌ترین مثال از اعتماد به پروردگار بود که میشد، شنید... | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡سرباز انقلاب | سیدفخرالدین موسوی . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
2.56M
🚨🚨فوری و‌ خیلی مهم 🎙چند نکته مهم امنیتی درباره 💥لطفاً در خدمت اسرائیل نباشیم‼️ 📡نشر اطلاعات میدانی در شبکه‌های اجتماعی 🚫ممنوع🚫 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
4.15M
💥اگر جهاد تبیین نکنید 👇👇👇 کف خیابون باید خون بدهید... 💥عزمتون را برای نابودی اسرائیل جزم کنید... 🏴‍☠خط نفوذ رسانه ای اسرائیل داخل ایران را رسوا کنید.... @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
27 مهر 1403 - طرحی برای فردا ۱۴۰۳ _ شبکه 1 - ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۳.mp3
21.49M
⚜جهاد و مقاومت، جهانی شد (ترور و نسل کشی، پیروزی نیست) 🗓۲۷ مهر ماه ۱۴۰۳ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌪🌪قدرت طوفان چند روز پیش آمریکا را ببینید. صحنه های که شاید آمریکایی ها در فیلمهای هالیوودی دیده بودن .. ♨️و خداوند اینگونه کافران را مجازات می کند. ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
کمی فرهنگ داریم، اضافه آمده، نیازی به آن نداریم! می‌گذاریم دمِ در، کنار ، هر که می‌خواهد، بردارد! ، ! ✍🏻محسن انبیائی . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔹اثر گرافیکی سالی سمیر برمبنای نمادسازی از یحیی السنوار 🇮🇷. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یه بار دیگه این خوابی که شهید زاهدی تعریف میکنه رو با دقت گوش بدیم . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
⭕️ کمک ۱۱۳ میلیونی برای حمایت از جبهه‌ مقاومت و مبارزه به اسرائیل 📝بعد از شهادت خانم جوانی اومد و گفت مقداری طلا دارم که می‌خوام بدم برای رزمنده‌های ؛ می‌تونی برسونی به دستشون؟ گفتم متنی بنویس با خط خودت که برای چی و کی اینا رو دادی؛ و ازش تحویل گرفتم. امروز هم طلاها (موشک‌ها😉) رو فروختیم و واریز کردیم به بخش کمک به رزمندگان مقاومت لبنان و کمک به مردم مظلوم لبنان در سایت . 🔻حکایت مردم این عصر، حکایت همان مردمی است که در هم هر چه داشتند آوردند پای کار. 🔴نباید اجازه داد عده‌ای، را وارونه نشان بدهند و بگویند «مردم ما از حمایت از مقاومت خسته شده‌اند»! پ.ن: روایت ارسالی از شهر آبپخش استان بوشهر . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا از گفتمان آیت‌الله میرباقری احساس خطر می‌کنند؟ 🔹 عدالت اسلامی این نیست که عده‌ای بتوانند پالایشگاه بزنند و سرمایه‌ی را به جیب بزنند! 🔸این‌ها همان است که امیرالمؤمنین فرمود من برای این کار به میدان آمدم!  🔻 عجیب نیست که طرفداران ، همان کسانی هستند که با گفتمان مشکل دارند؟ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.