هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
🔴مقابله به مثل جالب روزنامه «وطن امروز» با «شارلی ابدو»
▪️روزنامه «وطن امروز» در واکنش به کاریکاتور نشریه فرانسوی «شارلی ابدو»، عکس صفحه یک خود را به کارتونی از امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه در شمایل اسمیگل، یکی از شخصیتهای فیلم ارباب حلقهها اختصاص داده است.
@banooyetamadonsaz
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
«داسیلوا» سفیر برزیل در فلسطین اشغالی را برکنار کرد
🔹«لولا داسیلوا» رئیسجمهور برزیل که سابقه موضعگیری در حمایت از فلسطین را دارد، ژنرال «گرسون دو فریتاس» سفیر برازیلیا در تلآویو را که آشکارا حامی رژیم صهیونیستی بوده است، برکنار کرد.
🔹یدیعوت آحارونوت: لولا داسیلوا میخواهد در موضوعات مهم از فلسطینیان طرفداری کند.
@TasnimNews
هدایت شده از جهان نیوز
🔰 مهدی مهرپور، خبرنگار اقتصادی با اشاره به نمودار بالا:
🔹یادتان هست میگفتند دستمزد کارگران 57 درصد رشد کند، تعدیل کارگران رخ میدهد؟
✍پ ن: تعداد کارگاههای فعال بیمهپرداز به تامین اجتماعی تا پایان تیر ۱۴۰۱ که آخرین آمار دریافتی است، به ۱ میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید که نسبت به تیر 1400 افزایش حدود 11 هزار واحدی داشته
▪️پس کو تعديل؟
@jahaannews
jahannews.com
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
1.14M
آیا خانه های ایرانی انرژی زیادی مصرف می کنند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
مادرشهید #داورپناه میگفتن:
کومله ها اومدن تو روستامون و یوسفمو تکه تکه کردن و سرشو بریدن. اما صحنه ای که هرگز رهام نمی کنه، اون لحظه ای که جگر پسرمو دادن به زنی که همراهشون بود تا ویارش از بین بره
پ.ن: داعش باید بیاد پیش کومله لنگ بندازه
🗣ابوذر بیوکافی
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ کانال برتــر #حجاب
✅ برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ جریانشناسی نفوذ
📍فردی و موردی/ جریانی و شبکهای
🎙بهروایت رهبر حکیم انقلاب
⏪در جنگ پنهان دشمنان با ملت ایران، بوحود آمدن پدیدهی نفوذ، خیلی تعجب برانگیز نیست و جزو زدوخوردهای طبیعی برای هردو طرف محسوب میشود؛ البته تجربه و سابقهی کشورهایی مانند انگلیس به مراتب بیشتر بوده و از زمان قاجار و پهلوی، مهرهچینی را شروع کردهاند.
⏪بهنظرم این کلیپ جزو بهترینهایی است که تمام مردم ایران، علیالخصوص مسئولان و نخبگان باید ببینند تا با هوشیاری بیشتر، حداقل عرصهی جولان #جریان_نفوذ تنگتر شود
⏪در نفوذ فردی و موردی، ایجاد اختلال محاسباتی حتی بالاتر از جاسوسی است؛ اما از همه خطرناکتر، #نفوذ_جریانی است که بوسیلهی جاذبههای پولی و جنسی، داخل ملت شبکهسازی میکنند...
محمد جوانی ✍
🆔 @CWarfare
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ انقلاباسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
🔅 گزیده سخنرانی استاد درخشان در جلسه امروز «نشست علمیتخصصی سیاستهای اقتصادی پیشنهادی به دولت سیزدهم از نگاه اقتصاد اسلامی»
🔸 سیاستگذاری در میدان تعیین میشود اما راهبردها ناظر بر سیاستگذاریهای میدانی است.
🔸 راهبردها را مقام معظم رهبری تعیین کردهاند، خیلی وقت پیش هم اعلام کردهاند، اما مشکل در پایبندی به این راهبردهاست. ایشان در بیانیه گام دوم گفتند حال مشکلات کشور نیازمند روحیه انقلابی، تفکر انقلابی و عملکرد جهادی.
🔸 آقای رییسی به درستی گفتهاند دولت ما سلیقهای عمل نمیکند.
سلیقهای عمل کردن یعنی تبعیت از آموزههای لیبرالیستی
سلیقهای عمل کردن یعنی رفتن به دنبال تفکر بهاصطلاح علمی به جای تفکر انقلابی!
لیبرالها سلیقه خود را در عناوین زیبایی همچون آزادی و علم پنهان میکنند.
ما هم آزادی را قبول داریم و امام حسین علیهالسلام را بزرگترین آزاده جهان میدانیم اما آزادی که ما میگوییم یعنی بندگی حضرت حق: «من از آن روز که در بند توام آزادم»
اما آزادی لیبرالها یعنی آزادی برای چپاول و غارت
پرستش خدا سلیقهای نیست، پرستش سرمایه سلیقهای است زیرا که ریشه در تعلق وجه شیطانی انسان به مادیات دارد و از این رو احساسی و یا سلیقهای است نه علمی.
🔸 آمریکا شیطان تعلیمدیده اکبر است. آنها میخواهند ریشه تعالیم اسلام را بزند همانطور که ریشه تعالیم حضرت مسیح و حضرت موسی را زدند.
🔸 مدیریت میدان لازم است اما ریاست جمهور مدیر مدیران میدانی است و باید مدیران میدانی را در جهت راهبردهای نظام که توسط رهبری معظم بیان شده، حرکت دهد.
🔸 رویکرد اسلامی به مسایل اقتصادی، رویکرد کلنگری است و همه عرصههای درگیری را میبیند چون اسلام کلنگر است و حتی دربارۀ تاریخ برنامه دارد
سیاستهای اقتصادی در دولت سیزدهم باید رویکرد کلنگری داشته باشد.
🔸 مدیران باید بدانند میدان، میدان جنگ است نه میدان جشن و سرور! باید آنچه در سیاست انجام میدهیم، مقوم نظام فرهنگی باشد، نه آنگونه که در دولت یازدهم و دوازدهم تضعیف شد. سیاستگذاریهای ما در حوزۀ اقتصاد باید مقوم نظام سیاسی و فرهنگی باشد و بهعکس.
🔸 آقای رییسی باید از رییس بانک مرکزی بپرسید که آیا این نظام بانکی مقوم نظام سیاسی ما که نظام ولایت است، میباشد یا تضعیف کننده است؟ آیا تصمیمات وزیر اقتصاد است در جهت تقویت کل نظام است یا تضعیف کننده؟
🔸 مهمترین معیار تنظیم امور اقتصدی این است که تصمیمات مدیران میدانی دقیقاً در راستا و سازگار با تصمیمات در سطح کلان باشد. تحقق این سازگاری از جمله وظایف رییس جمهور است.
🔸 ایشان گفتهاند در سال یک میلیون مسکن میسازند، ایده خوبی است، اما آیا برای ایشان توضیح دادهاند که ساختن این حجم از مسکن به چه میزان انرژی نیازمند است؟ به هر حال، تولید آجر و سیمان و گچ و میلگرد و امثال ذلک نیازمند دسترسی به منابع لازم و کافی از انرژی است. آیا منابع تولید این حجم از انرژی بررسی شده است؟
🔸 پس گام اول، داشتن اطلاعات دقیق است.
آیا به شما گفتهاند پارس جنوبی هماکنون هشتاد درصد از گاز کشور را تامین میکند و این یعنی فاجعه!
آیا گزارش دادهاند که پارس جنوبی تا چند سال دیگر میتواند چنین حجمی از گاز را تولید کند؟
🔸 بنده ده سال است از وزیر نفت خواستهام رسماً میزان تولید گاز از پارس جنوبی را اعلام کند اما ایشان هیچ اقدامی نکرده است.
محاسبات من نشان میدهد که در بیست سال آینده تولید گاز از میدان پارس جنوبی حدود صد میلیون متر مکعب خواهد بود و در صورت نصب سکوهای تقویت فشار در همۀ فازهای پارس جنوبی، فقط میتوانیم حداکثر سیصد میلیون متر مکعب برداشت کنیم که درواقع کمتر از نصف آن چیزی است که هماکنون داریم! از سوی دیگر، تقاضا در بخش خانگی و صنعتی و حمل و نقل و پتروشیمی و تولید برق هم روزبهروز در حال افزایش است.
بنده نگرانم که اواخر دولت اول جنابعالی با بحران جدی و کلان در تولید گاز مواجه خواهیم بود. بحران خوزستان نمونهای از بحرانهایی است که ناشی از فقدان اطلاعات دقیق برای مسئولین تراز اول کشور بوده است.
🔸 اطلاعات صحیح را به شما نمیدهند. به جای برگزاری جلسات با مدیران ارشد دستگاههای مختلف کشور، شاید برگزاری جلسات خصوصی جنابعالی یا نمایندۀ حضرتعالی با صاحبنظران و مدیران میانی دستگاههای دولتی راهگشا باشد. برای نمونه، مهندسان تراز اول شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که دستاندرکار تولید هستند، میتوانند اطلاعات دقیق از حجم ذخایر اثباتشدۀ نفتی را به شما بدهند. هر آنچه در مکتوبات روابط عمومی وزارت نفت دربارۀ حجم ذخایر باقیمانده کشور منتشر میشود معمولاً مورد تأیید مهندسان تراز اول مخازن نفتی کشور نیست و لذا سیاستگذاریهای میدانی در حوزۀ نفت و راهبردهای کلان در حوزۀ فرامیدانی را با اشتباهات بسیار جدی مواجه خواهد کرد آنچنانکه تا کنون سیاستهای کلان کشور ما را به بیراهه برده است.
هدایت شده از آخرین خبر
♦️نقشهی افت فشار گاز در کشور تا این لحظه/ وضعیت هشدار برای ۵ استان
مدیر مرکز راهبری گاز کشور:
🔺اگر میزان مصرف گار به همین روال ادامه داشته باشد استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، گلستان و مازندران با چالش مواجه خواهند شد.
🔺به دلیل کاهش دمای بسیار پایین در شمال شرق، افزایش مصرف خانگی و قطع واردات گاز از ترکمنستان، تامین گاز در شمال شرق کشور دشوار است.
@Akharinkhabar
♦️نقشهی افت فشار گاز در کشور تا این لحظه/ وضعیت هشدار برای ۵ استان
مدیر مرکز راهبری گاز کشور:
🔺اگر میزان مصرف گار به همین روال ادامه داشته باشد استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، گلستان و مازندران با چالش مواجه خواهند شد.
🔺به دلیل کاهش دمای بسیار پایین در شمال شرق، افزایش مصرف خانگی و قطع واردات گاز از ترکمنستان، تامین گاز در شمال شرق کشور دشوار است.
@Akharinkhabar
♦️استان هایی که ادارات آن تا این لحظه دورکار اعلام شدند
🔺درحال بروزرسانی...
@Akharinkhabar
هدایت شده از انرژی هسته ای
ضرورت دستیابی به انرژی هستهای-۱
ایران در مبحث گاز رسانی در دنیا رتبه اول را دارد و یک استثناست
پوشش سراسری شبکه گاز خانگی در ایران ۹۵٪ است.
نزدیک ترین کشور در پوشش سراسری گاز به ایران روسیه با ۷۰٪ است
این رقم در آمریکا حدود ۵۰٪ است.
این یعنی باید به دولت ها دستمریزاد گفت بابت این خدمت رسانی.
از طرفی باید از آنها مطالبه کرد که چرا سبد انرژی خانواده ها متنوع نیست و همه در زمستان از گاز برای گرمایش استفاده می کنند و در تابستان از برقبرای سرمایش
راه حل فقط جبران ۸ سال نساختن نیروگاه برق و نیفزودن بر تولید گاز است و این زمانبر است.
اما نکته اینجاست وقتی گاز باشد ، مصرف گاز معنی پیدا می کند و وقتی گاز نباشد ، عدم مصرف هم قطعیست پس کشورهایی که منابع گاز ندارند طبیعتا مصرف گاز هم ندارند
نکته دوم در اکثر کشورهای اروپایی منابع عظیم ذغال سنگ موجود است و این ذخایر در خاورمیانه تقریبا صفر است. اروپا ، چین و آمریکا منبع اصلی مصرف انرژی شان ذغال سنگ است
اگر نتیجه گیری شود ایرانیان صرفه جوترین مردم دنیا در مصرف ذغال سنگ هستند درست است ؟
یا آلمان و چین پرمصرف ترین کشورهای دنیا در استفاده از ذغال سنگ است درست است ؟
طبیعتا جمله کامل نیست و دارای نقص
هر کشوری از منابعی که در دسترس دارد استفاده می کند
#مفاهیم_هستهای
━━◈❖✿❖◈━━
🌺انرژی هستهای حق مسلم و ناآشنای ما
╭┅────────┅╮
☢️@NuclearEnergy☢️
╰┅────────┅╯
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقایان اگر دوربین مخفی نیست، پاسخ افکار عمومی را بدهید
⏪ حمید رسایی: شهروند انگلیسی-ایرانی (علیرضا اکبری) امروز اعدام شد. اطلاعات ذیقیمتی به دشمنان ملت ایران داده پس مستحق این حکم بوده. از سربازان گمنام امام زمان (عج) و نهادهای امنیتی تشکر میکنیم و قدردان زحماتشان هستیم. ولی...
ولی سؤال افکار عمومی (مسألهای که در این ۴۰ ثانیه گزارش سیما به آن اشاره شده) این است:
چطور کسی که در سال ۸۷ به جرم جاسوسی بازداشت شده با قید وثیقه آزاد میشود؟! چطور با این جرم به سفر خارجی میرود؟! چطور وقتی با چنین پروندهای از سفر انگلیس برگشته، مجددا به عالیترین نهاد امنیتی راه مییابد؟! چگونه مشاور دبیر شورای عالی امنیت ملی میشود؟!
نکند دوربین مخفی است! وقتی برای بکارگیری یک آبدارچی در ادارهای، صدها پیچ و خم حراستی طی میشود، چطور در چنین جایگاهی شتر با بارش رد میشود؟! اکبری، جاسوس اعدام شده، قطعا بدون تکیهگاه، حامی و پشتیبان نبوده! حامی او چه کسی بوده؟!
شاید با تار کردن صورت شمخانی در چند جای این فیلم، کمی از قبح کار کم شود اما اصلش که قابل انکار نیست. شمخانی در تمام این سالها حامی این جاسوس انگلیسی بوده. علی شمخانی یا قاصر است یا مقصر، هر کدام بوده، بدون در نظر گرفتن حاشیههای سیاسی و اقتصادی خودش و اطرافیانش، اکنون با این حاشیه امنیتی، قطعا او صلاحیت ابقا در جایگاه دبیری شورای عالی امنیت ملی را ندارد.
اینکه رییس جمهور محترم چرا برای تغییر وی تعلل میکند، سؤال افکار عمومی است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🔴 دیدن این کلیپ برای تمامی افراد #واجب است!
⁉️ پر تکرارترین آیه از لسان مقام معظم رهبری از ابتدا تا به الان؟!
‼️ در کدام زمان انقلابیون به بالاترین حد ناامیدی رسیدن؟
⁉️ پیروزی در جنگ هشت ساله با عقل مادی ممکن بود؟
‼️ دستاوردهای ۴۳ ساله که کشورهای ۳۰۰ ساله به آن دست پیدا نکردند!
⁉️ تولید مقالات پر استناد و باکیفیت ۳ برابر جمعیت کشور!
‼️ رتبه یک دنیا در برابری حق تحصیل در دنیا!
⁉️ رشد ۱۲ برابر بانوان پزشک فوق تخصص در دنیا!
‼️ سقوط یک کشور بر اثر یک بحران اتفاق افتاده در ۴۳ سال
⁉️ اولین موج #تجزیه_طلبی در کشور چه زمانی اتفاق افتاد؟!
💢 جمهوری اسلامی قویتر از قبل!
⁉️ ماجرای دستور #ترور ۳۰۰۰ نفر!
‼️مقایسه وضعیت جمهوری اسلامی با دشمنان خود!
‼️ عادی سازی افول #اسرائیل در پر خرج ترین فیلم تاریخ
♦️ هر زمان از جوانها استفاده شد پیروز شدیم!
‼️ ظرفیتهای بیشمار کشور باعث حل شدن مشکلات!
‼️ تمام مشکلات در داخل کشور حل میشود!
⁉️ تنها راه حل مشکلات #اقتصادی
🔴 از تجربیات تمام کشورها استفاده کنید و به توصیههای آنها بد بین باشید
🔻نردبان بالا رفتن کشورهای دنیا را ملاحظه کنید
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
اونهایی که ازبی اطلاعی حرف می زنند که گاز رو به کشورهای دیگه صادر می کنند این پيام رو با دقت بخو نند ببین از کجاضربه میخوریم
مناطق مرفهنشین تهران که ویلاهای آنچنانی به همراه استخر و جکوزی و هزار تا متعلقات دیگه دارن نزدیک هشتاد درصد مصرف کل تهران رو در بر دارن!
👈 طبق آمار دقیق میزان مصرف گاز، یک خانوار پرمصرف در منطقه مرفه به اندازه 67 خانوار عادی از گاز استفاده دارد!
منبع: فرهیختگان
به نظرم باید مراکز و منازل پرمصرف اینطوری رو گازشون رو قطع کرد تا از این مصرفزدگی و اسراف دست بردارن و حق مردم و یارانهای که برای همه مردم هستش رو بهتنهایی مصرف نکنن. این عین تبعیضه
ای کاش #طرح_وان دکتر جلیلی که دقیقاً به همین موضوع مربوط بود اجرا میشد تا تبعیض کمتر بشه. الان هر کی بیشتر مصرف کنه، بیشتر یارانه بهش تعلق میگیره. درحالیکه در طرح وان، میگه مصرف کن مشکلی نداره ولی هزینهش رو باید بریزی تو جیب کسی که مصرفش کمه، بعبارتی سهمیه اونو داری میخری. این به عدالت نزدیکتره. خودبخود مصرف این مرفهنشینان هم تعدیل میشد و اگه اجرا میشد در این روزها که نیاز به صرفهجویی داریم به مشکل کمتری برخورد میکردیم. الان گاز فلان روستا باید قطع بشه ولی استخر آب داغ فلان ویلای شمال تهران و لواسان مثل قبل برقرار باشه؟
دقیقا همین موضوع برای بنزین هم هست، هرکی بیشتر ماشین داشته باشه یارانه بیشتری میگیره! چون قیمت الان بنزین با یارانهس، هر چی بیشتر مصرف کنی یارانه پنهان بیشتری هم میگیری!
اگه این موضوعات توی این دولت حل نشه، پس چه زمانی و توسط چه کسی قراره حل بشه؟!.
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
هدایت شده از جارا
با سلام
🔰 عملیات صد و سی و یکم جارا 🔰
💠 تاریخ عملیات:
♦️ یکشنبه شب ساعت 21:30 تا 21:30 روز بعد
💠 موضوع:
✅ مطالبه برقراری عایدی بر سرمایه
💢 هشتگ:
#مالیات_بر_عایدی_سرمایه
💠 محور ها:
_یک مشکل بزرگ اقتصاد ایران سودآور بودن عجیب و غریب بازار دلالی در برابر سود اندک تولید است. سودآوری بالای فعالیتهای غیرمولد، سرمایه ها را از سمت تولید به سمت سفته بازی و سوداگری سوق میدهد.
_ از دلائل گرانی و حتی تورم در ایران فعالیتهای سفتهبازانه صاحبان سرمایههای پولی و مالی است.
_یکی از ضروریترین قوانینی که برای نجات اقتصاد کشور از سوداگری باید در دستورکار قرار بگیرد، وضع قانون مالیات بر عایدی سرمایه است.
_مالیات بر عایدی سرمایه، نوع خاصی از مالیات است که بر سود به دست آمده از فعالیت های غیرمولد تعلق میگیرد.
_مالیات بر عایدی سرمایه شامل سود ناشی از فروش تمامی مایملک غیر تولیدی اشخاص میشود. این مایملک شامل مسکن، زمین، سهام، اوراق بهادار، عتیقهجات، آثار هنری و سایر چیزهایی است که شخص بدون انجام کار بر روی آن از آن به سود رسیدهاست.
_هدف طرح مالیات بر عایدی سرمایه، جذابیت زدایی از بازارهای غیرمولد است و برای تحقق آن لازم است با نرخ بالا و بازدارنده به تصویب برسد.
_مالیات بر عایدی سرمایه وضع نمیشود که گرفته شود و دولت درآمد کسب کند. بلکه وضع میشود که سفتهبازی جمع شود و ارزش پول ملی حفظ شود.
_مالیات بر عایدی سرمایه باعث میشود که کالاهای مختلف از حالت سرمایهای بودن خارج شوند و به کالاهای مصرفی تبدیل شوند.
_مالیات بر عایدی سرمایه می تواند بازارهای مالی را از وجود دلالان پاک کند و باعث شود که هر شخصی بر اساس نیاز خرید و فروش انجام دهد و مهم تر آنکه سرمایه ها به سمت تولید حرکت کند.
_متاسفانه تعارض منافع بالا اجازه نداده است این مالیات با سرعت بالا تصویب شود، هر چند افرادی در دولت و مجلس فعلی پیگیری خوبی برای این مالیات دارند ولی ذینفعان از طرق مختلف به دنبال کارشکنی و سنگاندازی در فرآیند تصویب هستند.
❌ کسانی که تمایل دارند محتوای آماده دریافت کنند
در ایتا به آی دی زیر پیام بدهند
🆔 @Mgharibshahi
🔰 جارا در سایر پیام رسان ها:
✴️ ایتا:
eitaa.com/jarapublic
💠 بله:
https://ble.ir/jarapublic
🔷 توییتر:
https://twitter.com/jarapublic?t=y02pJy7kN-s17Mpmq7JScA&s=09
🌈روبیکا:
https://rubika.ir/jarapublic
💎 تلگرام:
t.me/jarapublic
❇️ واتس آپ:
https://chat.whatsapp.com/K91qX0HqinUDdcAraWmqJN
⭕️ اینستاگرام:
https://instagram.com/jara_ir?utm_medium=copy_link
هدایت شده از روشنگری
آیا میدانید دولت روحانی در سال ۹۷ شرکت ذخیرهسازی گاز را منحل کرده بود؟
✍"حامد طالبی" سردبیر ایران آنلاین نوشت:
وزارت نفت دولت روحانی با انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز طبیعی در کمال خونسردی و سکوت خبری، باعث شد که ذخیرهسازی گاز طبیعی در کشور به معنی واقعی از دستور کار خارج شود!
🔸️دولت دوم روحانی، ذخیره سازی گاز را منوط به حضور سرمایهگذار خارجی کرده بود که در شرایط تحریم، تصمیمی عاقلانه نبود.
🔹️مدیران وزارت نفت روحانی، ذخیرهسازی گاز برای فصل سرد را اقدامی غیراقتصادی میدانستند و به همین علت، زیرساخت های ذخیرهسازی گاز را فراهم نکردند در حالی که ظرفیت ذخیرهسازی از گاز مصرفی در اروپا ۲۲ درصد، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد، ترکیه ۷ درصد و ایران ۱،۷ درصد بود!
🔸️و همین ترک فعل دولت روحانی است که در ماه های سرد سالهای اخیر، کشور را با کمبود ذخیره برای جبران اوج مصرف گاز مواجه کرده است.
اقدام دشوار دولت رئیسی برای جبران بیعملی دولت روحانی
🔹️رفع مشکل تامین گاز در زمان اوج مصرف، نیازمند حدود ۵،۵ میلیارد دلار برای ۱۴ پروژه عقب مانده در زیرساختهای ذخیره سازی گاز است که از این طریق بتوان ۲۰ درصد گاز مصرفی را ذخیره کرد.
🔸️ذخیره کردن گاز مساله ای چند ماهه یا یکساله نیست چرا که نیاز به ساخت محل های ذخیره سازی دارد که طبیعتا حتی در صورت تامین کامل منابع مالی، سالها زمان می برد.
🔹️از ابتدای دولت سیزدهم (یکسال اخیر) برنامه ذخیرهسازی گاز به صورت جدی دنبال می شود به نحوی که تا سال ۱۴۰۵ و در صورت تأمین کامل منابع، میزان ذخیرهسازی از ۱،۷ به ۱۰ درصد تولید خواهد رسید.
🔸️وزارت نفت دولت روحانی با پشت کردن به اولویت مهمی چون ذخیرهسازی گاز طبیعی، ضربه سنگینی به صنعت نفت و گاز کشور وارد کرد؛ ضربهای که تا سالها تبعات آن بر پیکره صنعت نفت کشور باقی خواهد ماند.
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
استخر روباز صدف با آبگرم در چله زمستان برای ثروتمندان تهران
عزیزانی که هتلها و لستخرهای لاکچری دنیا را دیدهاند، بفرمایند کلا استخر آبگرم روباز در هوای سرد زمستان، جایی در دنیا وجوددارد؟
اگر هست، دولت آنجا بابت این نوع مصرف انرژی، چقدر مالیات میگیرد؟
🔗 S.Amir Sayyah
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیش بینی دو سال پیش یک کارشناس از فاجعه ای که بر اساس تصمیمات غلط زنگنه در حوزه گاز و انرژی رقم خورده است
(تاریخ این مصاحبه بهمن ماه ۹۸ است)
#محاکمه_زنگنه
@BisimchiMedia
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سد «خانآباد» لرستان یخ زد!
🔹آب سد «خان آباد» در شهرستان الیگودرز استان لرستان به دلیل سرمای منفی ۱۵ درجه سانتی گراد زیر صفر در منطقه، یخ زد.
@Akharinkhabar
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ احیای سنتهای اصیل ایرانی با استفاده از تکنولوژی روز👌
❇️ برای اولینبار در ایران ❇️
تولید کالایخواب ارگانیک #میقان مورد تایید اطبا و پزشکان ایرانی
فروشگاه "شهر پشم" نماینده رسمی فروش محصولات #میقان در ایتا را دنبال کنید👇
http://eitaa.com/joinchat/1507655751Cac71b96543
هدایت شده از موسسه مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💻 یادمان نمیرود!
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوابهای تامل برانگیز جانباز مدافع حرم که پس از نقد رفتار علی دایی در برنامه جهانآرا، مورد حمله براندازان قرار گرفته بود!
🔹 چرا سلبریتیها اسطوره نیستند!
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از جارا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏗 کار، محلّل سودِ سرمایه!
• در مکتب اقتصادی اسلام، "کار" واحد اولیِ مالکیت است. مالکیت های بعدی که با ارث و هبه و بیع و... حاصل می شود؛ مالکیت تبعی (تابع آن کار اول) است.۱
• در این مکتب، حلال کننده (محلّل) سودبری سرمایه هم کار است.۲ یعنی یک سرمایه وقتی می تواند افزون شود که سرمایه ی کاری شود و سود ارزش افزوده ی حاصله، بین نیروی کار و سرمایه سهم بندی شود.
• سودبری از دلالیِ صرف و بدون محلّلِ کار وقتی در کالاهای مصرفی مردم واقع می شود، ضربه بیشتری به زندگی مردم می زند. مصرف را گرانتر و طبقات محروم را مستضعف تر می کند.
• برای نمونه: مسکن/خودرو
- مسکن:
از سال۵۵تا۶۵ ، حدود ۷۸٪ تقاضای مسکن مصرفی و فقط ۲۲٪ سرمایه ای بوده است.
اما از سال۹۵ تا ۱۴۰۰، برعکس شده و ۷۵٪ سرمایه ای و ۲۵٪ مصرفی است.
⬅️ دلالی صرف و سود بردن از دست به دست کردن یا احتکار مسکن، در آن ۷۵٪ شکل می گیرد!
- خودرو:
۲۴میلیون خودرو داریم و ۲۷میلیون خانوار! اگر این شیء مصرفی بین خانوارهای ایرانی توزیع شود ۹۰٪خانوارها خودرو خواهند داشت!
اما فقط ۵۰٪ خودرو دارند! عملا ۲۴میلیون خودرو در اختیار ۱۳/۵ میلیون خانوار است!
⬅️ اینجا هم سود دلالی و سرمایه ای شدن خودرو خود را نشان می دهد!
✔️راه انتقال نقدینگی از دلالیِ صرف به تولید و چرخه واقعی کار عمدتا دو چیز است:
1⃣ مالیات بر عایدی سرمایه
2⃣ امنیت سرمایه گذاری در تولید
🔰 پایان عملیات صد و سی و یکم جارا رو اعلام میکنیم
🔰 جارا در سایر پیام رسان ها:
✴️ ایتا:
eitaa.com/jarapublic