.
پزشکیان :
🔹مقصر ماییم؛ مقصر آمریکا و بیگانگان نیستند.
مقصودش از ما کیست؟
.
منظورش از ما ، یعنی کسانی از سه قوه که ۴۵ سال سرمایه های این مملکت رو به باد دادند و مملکت ما را به این روز انداختند.
این فرد که دائم می گوید من چیزی بلد نبستم را گذاشته اند بیاید رئیس جمهور شود.
کسی که چند دوره در مجلس بوده و معلوم نیست با این ندانستنها چگونه رأی میداده.
این فرد و امثالش پیش خدا مسئولند که چند سال جای یک آدم توانمند رو گرفته و الآن هم در پست مهمتری داره ادامه میده.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مدیونید اگه این فیلم را ببینید و منتشر نکنید.
روز قیامت جلوی تک تکتان را میگیرم :)💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگر نمایندگان شهرتان میخواهند به عراقچی رای مثبت دهند، این کلیپ را نشان شان دهید و مطالبه کنید که چنین خطایی نکنند.
🔰در کجای دنیا کسی که چنین عملکرد پر خطایی داشته، به جای محاکمه تشویق میشود و به عنوان وزیر معرفی میشود؟
🔰رای آوردن عراقچی، آزمون بزرگ شرافت و غیرت نمایندگان است. از آنها بخواهیم رای شان را شفاف کنند...
🆔 @aqaye_president
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید| صحبتهای جنجالی داریوش ارجمند درباره نفوذ پولهای کثیف در شبکه نمایش خانگی
#داریوش_ارجمند
#سلبریتی
#بازیگر
👤 @r_esmaeili
⭕️ وزیر پیشنهادی اقتصاد ، متهم پرونده اقتصادی !
🔺طبق گزارش سازمان بازرسی کل کشور ، آقای عبدالناصر همتی ، وزیر پیشنهادی اقتصاد ، در میان متهمین بانک مرکزی ، متهم ردیف اول پرونده فساد چای دبش می باشد .
🔺جناب آقای پزشکیان کسی را برای تصدی پست وزارت اقتصاد و سر و سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور پیشنهاد کرده که خود دارای پرونده مفاسد اقتصادی می باشد .
🔺جالب است در مورد مواضع سیاسی آقای همتی بدانیم که ایشان آشوب های 1401 که حاصل توطئه سازمان های جاسوسی خارجی با همراهی عوامل داخلی شان بود را یک خیزش اجتماعی ! دانسته و می گوید : «واکنش مردم بعد از مرگ مهسا امینی ، برآمده از خیزش اجتماعی و از متن جامعه می باشد و غیر قابل جمع شدن است . برداشت من این است با این حکمرانی نمی شود ادامه داد .»
🔺همتی همچنین در تاریخ 30 آذر 1401 وضعیت ایران را بدتر از وضعیت عراق در زمان صدام دانسته ، می گوید : «برخی می گویند شرایط فعلی ایران شبیه شرایط اجماع جهانی علیه صدام قبل از حمله آمریکاست ، شرایط بدتر از آن دوره است.»
آیا چنین فردی صلاحیت تصدی هیچ پست دولتی را دارد ؟
@kamranghazanfari
.
🔴 آقای قالیباف اجازه؟
🔸چند وزیر پیشنهادی پزشکیان، پرونده سیاهی در فتنه ۸۸ و شورش ززآ دارند. این کارنامه باعث شده تا بخشی از مجلس، میدری و ظفرقندی را منطبق بر ملاکهای امانتداری و مومن به انقلاب و کشور و ایران ندانند. به تعبیری اینها را منطبق بر شاخص های اعلامی آقا ندانند.
🔸اکنون اتفاق جالبی در حال وقوع است. از آن طرف مهاجرانی لندن نشین، از این طرف هم ربیعی امنیتی به میدان آمدهاند تا با آتش تهیه روانی، میدری و ظفرقندی را به وزارت برسانند. این پیوند اپوزسیون داخل و خارج برای وزارت اینان، محل تامل جدی است. معلوم نیست ایشان بناست کدام پروژه را در چهار سال آینده راهبری کنند!
🔸از این عجیبتر، حمایت تقریبا صریح امروز قالیباف از این افرادی است که فاصله شگفتی با ملاکات رهبری دارند. معلوم نیست قالیباف رفیق کدام قافله است؟ شاید مشاوران رای سه میلیونی! او را به سمت همراهی با عناصر مسألهدار با انقلاب و آقا هل میدهند!
🔸جالبتر اما اینکه برخی حامیان رییس مجلس، کمترین انتقاد از عملکرد او را هم تاب نمیآورند و هر پرسشی از او را جلیلی نسب! و در حد پرسش از خدا میدانند!!
به ایشان عرض می کنیم:حب و بغض انتخابات را کنار بگذارید. عینک جلیلی_ قالیباف یا هر کاندیدای دیگر را بردارید و برداریم. وظیفه امروز، غیر از دیروز است. در تطبیق عملکرد رییس، هیات رییسه و نمایندگان مجلس با شاخصهای اعلامی آقا در رد و تایید وزرا، دقیق و مطالبهگر شویم. نکند گرفتار تب انتخابات باقی بمانیم! اجازه پرسش بدهید حتی از آقای قالیباف.
✍محمد مهدی زارع
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
افشای خیانت
🔴عبدالعلیزاده از خیانت قالیباف به جبهه انقلاب در انتخابات پرده برداشت!!
🔹 روز گذشته همایش فعالان ستاد مرکزی در تهران با نام همایش سپاس برگزار شد. علی عبدالعلی زاده به عنوان رئیس ستاد مسعود پزشکیان و برگزارکننده این همایش به پشت تریبون رفت؛ اما سخنان او باعث ملتهب شدن فضای جلسه شد که خبر از دعواهای شدید پشت پرده میدهد.
🔹 او که پیشتر ادعا کرده بود جبهه اصلاحات نتوانسته ۵ هزار نفر را برای حضور در صندوقها معرفی کند بار دیگر با کنایه به اصلاحطلبان و نام نبردن از محمد خاتمی خطاب به پزشکیان گفت:
آقای پزشکیان؛ این حماسه
در گام اول توسط حلقه دوستان شما
و در گام دوم توسط اصلاح طلبان
و در گام سوم توسط قالیباف و یاران قالیباف
و اصولگرایان معتدل رقم خورد!!
پ.ن:
آیا قالیباف این خیانت ناباورانهاش را در حق شهید رییسی عزیز و حامیان جبهه انقلاب تکذیب میکند؟!
منتظر میمانیم !
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
.
چه کسانی کمک کردند تا مملکت چهار سال درجا بزند:
به گزارش رجانیوز؛ روز گذشته همایش فعالان ستاد مرکزی در تهران با نام همایش سپاس برگزار شد. علی عبدالعلی زاده به عنوان رئیس ستاد مسعود پزشکیان و برگزارکننده این همایش به پشت تریبون رفت؛ اما سخنان او باعث ملتهب شدن فضای جلسه شد که خبر از دعواهای شدید پشت پرده میدهد.
او که پیشتر ادعا کرده بود جبهه اصلاحات نتوانسته ۵ هزار نفر را برای حضور در صندوق ها معرفی کند بار دیگر با کنایه به اصلاحطلبان و نام نبردن از محمد خاتمی خطاب به پزشکیان گفت: آقای پزشکیان؛ این حماسه در گام اول توسط حلقه دوستان شما و در گام دوم توسط اصلاح طلبان و در گام سوم توسط قالیباف و یاران قالیباف و اصولگرایان معتدل رقم خورد!
این کنایه اما به مذاق اصلاحطلبان حاضر در جلسه خوش نیامد و در اقدامی بیسابقه، جمعیت حاضر در سالن او را هو کردند.
این توهین اما پایان کار نبود و هنگامی که دیگر سخنران جلسه در حین سخنرانی خود نام عبدالعلیزاده را آورد، جمعیت بار دیگر او را هو کردند.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خودم ایرانم و دلم عراق
یه تعارف بهم نکردیا
مگه جا کم بود تو کربلا
لطفا به منم ، دعا کنید(جهان بزرگی)
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان بیل کوپر در مورد سرگرم کردن مردم جهان و امپراتوری رسانه ای
بیل کوپر؛ در سال ۲۰۰۱ چنین افشاگری کرد و با شلیک گلوله به قتل رسید ...
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
https://eitaa.com/joinchat/2868183226Cfce63ae436
.
خفت دوره روحانی
عزت دوره رئیسی
و نیمه نفهم مردم ایران
واردات ۱۰ فروند هواپیما در ۲ ماه گذشته - ایرنا
بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در دو ماه بیش از ۱۰ هواپیما وارد کشور شده است، گفت: در حال حاضر مسیر ورود هواپیما کاملاً باز است و دولت ارز مبادلهای با هماهنگی بانک مرکزی برای این شرکتها تامین کرده است. همچنین با شورای عالی امنیت ملی برای ترخیص قطعات و هواپیما در کمترین زمان ممکن هماهنگی انجام شده است.
https://www.irna.ir/news/85571949/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%DB%B1%DB%B0-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DB%B2-%D9%85%D8%A7%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87
.
اشتباه دوم مصدق این بود که :
به آمریکا اعتماد کرد.
آمریکا از مصدق به عنوان یک دستمال استفاده کرد و وقتی استفاده اش تمام شد ، او را دور انداخت.
توضیح : بعد از اشغال ایران توسط متفقین آمریکا که بزرگترین پیروز جنگ بود به دنبال این افتاد که سهمی در نفت ایران داشته باشد. اما انگلیس که همه نفت ایران را میبرد رضایت نمیداد. پس آمریکا خود را پشتیبان نهضت ملی شدن صنعت نفت قرار داد و توسط شبکه ای از عوامل خود در ایران به ویژه سازمانی مخفی به نام «سازمان کوک» به تقویت ِطرفداران نهضت پرداخت و به صورت علنی هم از نهضت حمایت کرد و مصدق را فریب داد تا به آمریکا مسافرت کند و در آنجا پشتیبانی از مصدق را علنا اعلام کرد.
از طرف دیگر آمریکا در تمام این مدت با انگلیسیها برای تقسیم نفت ایران در حال مذاکره بود. هرگاه انگلیسیها تعلل می کردند ، مصدق را تقویت می کرد و به نهضت دامن می زد... تا اینکه انگلیس که میدید ممکن است کل ایران را از دست بدهد موافقت کرد تا کنسرسیومی تشکیل شود و نفت ایران به نسبت چهل / چهل / بیست ، بین آمریکا ، انگلیس ، هلند و فرانسه تقسیم شود.
از این پس بود که آمریکا شروع به برنامه ریزی برای کودتا کرد و پس از کودتا همه شئونات جامعه ایران را به دست گرفت.
.
.
این روزها محمد جواد ظریف که معرف حضور هست به گونه ای از تحریم شدنش سخن به میان می آورد که ناخودآگاه مرا به یاد «سیروس نهاوندی» می اندازد.
سرگذشت عبرت آموز سیروس نهاوندی یکی از منابع مؤثر ساواک
سیروس نهاوندی در ۱۵ آذر ۱۳۵۰ همراه با ۲۴ نفر از اعضای سازمان انقلابی حزب توده (منسعب از حزب توده) بازداشت شد. سیروس در برابر تهدیدات بازجویان ساواک که گفته بودند نردیکان و خانواده او را تحت آزار و اذیت و تجاوز قرار می دهند ، بُرید و حاضر به همکاری با ساواک شد و تمامی اطلاعات خود را در اختیار ساواک قرار داد و در خدمت ساواک قرار گرفت.
در برنامه ریزی ساواک قرار شد او از زندان فرار کند اما به گونه ای طبیعی و قهرمانانه.
براین اساس به پیشنهاد خود او قرار شد با بی حس کردن انگشتان پای او ناخنهایش را بکشند ، سپس او را به بیمارستان منتقل کنند و از بیمارستان به کمک یکی از پزشکان فرار کند. [بنده با چشم خودم ناخنهای وی که لای پنبه و ضمیمه پرونده او شده بود را دیدم].
این کار انجام شد و درر ۳ آبان ۱۳۵۱ با نقشه ساواک از بیمارستان ارتش فرار کرد. [بنا بر نقلی او برای عادی جلوه دادن فرارش، با راهنمایی یک پزشک گلولهای به دست چپش شلیک کرد که توسط همان پزشک هم بیرون آورده شد.]. این کارها به همراه تمهیداتی دیگر باعث شد نهاوندی به رغم آن که پیش از بازداشت از سازمان انقلابی حزب توده ایران فاصله گرفته بود، دوباره بتواند به اعضای آن نزدیک شود. فرار او یک اعاده حیثیت از سازمان انقلابی به حساب میآمد به همین دلیل بود که سازمان او را در قامت یک قهرمان پذیرفت و با مقالهای از او با عنوان «تجاربی چند از مبارزه در اسارت» که در ارگان سازمان انقلابی حزب توده ایران در اروپا منتشر شد، او را به یک قهرمان کامل تبدیل کرد. پس از این هم با همکاری و امکانات ساواک سازمان آزادیبخش خلقهای ایران را بنیان گذاشت که اولین اعلامیه آن در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۲ منتشر شد. نهاوندی موفق شد تعداد زیادی را به این سازمان جذب کند و بدینوسیله ساواک با کمک سیروس و منبع اطلاعاتی دیگری با نام فرخی که استاد دانشگاه تهران بود سازمان انقلابی حزب توده را کاملا در اختیارخود بگیرد.
.
مواظب نفوذیها باشیم.
______~~~~~~~~_________
.
نهاوندی کیست؟
سیروس در سال ۱۳۱۸ در خانوادهای مرفه، که در شمار خانوادههای باصطلاح مترقی آنزمان تهران بود، به دنیا آمد.او در سال ۱۳۳۸ پس از دریافت دیپلم از دبیرستان شرف تهران برای ادامه تحصیل به آلمان رفت. ابتدا در شهر هانوفر آلمان وارد دانشکده فنی شد ولی خیلی زود این دانشکده را رها کرد و به هامبورگ رفت و تحصیلات خود را در رشته فلسفه ادامه داد. سیروس نهاوندی توسط دکتر مرتضوی و محمد جاسمی جذب تشکیلات سازمان حزب توده ایران در هامبورگ شد. با رشد اختلافات درون حزب توده ایران همراه محمد جاسمی، واحد محلی «سازمان انقلابی حزب توده ایران» را در هامبورگ پایهریزی نمود.
در آذر ماه ۱۳۴۳ در اولین کنفرانس سازمان انقلابی حزب توده ایران در تیرانا شرکت کرد. پس از این کنفرانس برای گذراندن دوره آموزش نظامی و سیاسی همراه با پرویز واعظزاده و تنی چند از اعضای سازمان در سال ۱۳۴۴ به چین رفت. پس از بازگشت از چین در سال ۱۳۴۵ با ایده ایجاد سازمانهای پراکنده در داخل کشور راهی ایران شد و در سال ۱۳۴۶ همراه با کورش یکتایی، اکبر ایزدپناه و محمود جلایر سازمان رهاییبخش خلقهای ایران را مستقل از سازمان انقلابی حزب توده ایران تشکیل داد. این گروه در مورد شیوه مبارزه با رژیم شاه با سازمان انقلابی اختلاف نظر داشتند. اولین عملیات مسلحانه گروه در ۲۳ تیر ماه ۱۳۴۸ بود که موجودی بانک ایران و انگلیس در خیابان تخت جمشید را مصادره کرد.
در دومین عملیات ، این سازمان اقدام به گروگانگیری داگلاس مکآرتور دوم، سفیر آمریکا در ایران کرد که در ۹ آذر ۱۳۴۹ انجام شد. اما به دلیل واکنش به موقع راننده مک آرتور، این عملیات ناموفق بود.
.
.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در یک حرکت ناشایست در صفحه شخصی خود نوشت : کابینه با مشورت و تایید رهبری معرفی شده است،
از طرف دفتر رهبری باید یک تو سری به این معاون زده شود.
.
هدایت شده از فرشته روح افزا
📌تمدن اربعين
✍قاسم يزدانی
آن طرف هتل «پالمز کازینوی لاس وگاس» قرار دارد با شبی چند ده هزار دلار حق اقامت، که تنها پذیرای #قارون های عصر مدرن است و این طرف، #موکبهای فراوان حسینی که به رایگان، پذیرای تمامی #عباد_الله می شوند(اینجا).
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
در آن سوی به نام علم و به پشتوانه انواع کدکس های غذایی علمی!!، کهنه ترین و کپک ترین غذاها را #کنسرو می کنند و با انواع و اقسام افزودنی های مضر به خورد بشر می دهند و در این سوی، در مسیر تمدن اربعین، #تازه_خوری در جریان است و سلامت.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
در آن سوی از تمدن شیطان، #هوش_مصنوعی را می بینی که برای سلطه حداکثری بر بشر، تنها کردن و حذف #روابط_انسانی می تازد و در این سوی، #خانواده_بیست_میلیونی اربعین را، با واقعی ترین، زنده ترین و گسترده ترین روابط عمیق انسانی.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
دنیای قارونها و فرعونها را ببین که ثمره اقتصاد مریض و متمرکز نظام سرمایه داری اند و خیل عظیم بردگان بی اختیار را. و این طرف را نظاره کن! دنیای #مدیریت_مردمی تمدن اربعین و خیل عظیم آزادگان مختار را. در اینجا هرکسی نقشی دارد و سهمی! آنقدر که یکی برای زائران #سایه می شود و آن مادر پیر، با تکه کارتنی رهروان را خنک می کند.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
آن طرف را ببین که در دنیای ظلمانی سند۲٠۳٠ و #برابری_جنسیتی چه می گذرد. ابلیس را که در تدارک نبردی تمام عیار با خانواده و انسانیت است. از سویی به دنبال احیای #قوم_لوط است و از دیگر سوی، با انواع روشهای علمی! برای اختلاط نطفه ها و حرام زادگی و تغییر جنسیتها در تلاش.
این طرف اما در دنیای #حلال_زادگان تمدن نور، مردان و زنانی وجود دارند که در دانشگاه اربعین، مشق جوانمردی، غیرت، عفاف و حریم می کنند و برای واژه مقدس #ناموس جان می دهند.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
آن طرف پاریس را می بینی که مدعی #امامت بر شهرهای عالم است و برای میزبانی کمتر از بیست هزار ورزشکار دچار مشکل می شود و این طرف، نجف و کربلا را ببین که بیش از بیست میلیون نفر را به رایگان پذیرا می شوند و پذیرایی می کنند و مشکلی هم ندارند.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
آن طرف را ببین که با انواع و اقسام دلایل علمی!! کندن از دیگران و له کردن شان را توجیه می کنند و این طرف را دل بده! هرچه دارند فدایت می کنند و باز خود را شرمنده و مدیون تو می دانند.
دنیای عجیبی است مگر نه؟!
مطالعه بیشتر: تمدن اربعین
التماس دعا برای جاماندگان
٢٦ مرداد ۱۴٠۳/سال چهارم
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔴 نمایندگان عزیز! ناظر امروز، قاضی فرداست
✍ #حسین_شریعتمداری
♦️وقتی ابنزیاد با حیله و ترفند از سپاه شام (که ادعا میکرد در راه است! و دروغ میگفت) مردم کوفه را ترساند، جماعت عهدشکن
کوفه آن روز، اطراف حضرت مسلم، فرستاده امام حسین علیهالسلام را خالی کردند و به ابنزیاد پیوستند. ابنزیاد بعد از استقرار، «هانی بن عروه» از یاران باوفا و صدیق امیرالمؤمنین علیهالسلام را که به حمایت از جناب مسلم برخاسته و در حمایت خود پابرجا مانده بود، به زندان افکند.
🔻افراد قبیله هانی که مردانی شجاع و جنگاور بودند، قصر محل استقرار ابنزیاد را محاصره کردند و امیر قوم خود را طلبیدند.
🔸در آن هنگام جناب هانی بر اثر شکنجه سر و دست شکسته و خونین بود. شریح روی بام رفت و به مردان قوم هانی گفت؛ امیر شما، هانی بن عروه میهمان ابنزیاد است و اکنون به مشاوره با او مشغول است! قوم هانی صحنه را با خشنودی ترک کردند و... ابنزیاد بعد از استحکام پایههای قدرت خود، هانی بن عروه، یار باوفای امیرالمؤمنین(ع) و جنگجوی پا به رکاب آن حضرت را به شکل فجیعی شهید کرد...
🔸اکنون این پرسش در میان است که افراد قبیله هانی، چرا ادعای «شریح» را باور کردند؟! چرا در گفته او تردید نکردند؟! پاسخ آن است که مردم شریح را با عنوان قاضی دوران زعامت علی(ع) میشناختند. انگار بر فراز سر او یک تابلوی فرضی (بخوانید مجازی) نصب شده و روی آن درباره هویت شریح نوشته شده بود «قاضی دوران امیرالمؤمنین علیهالسلام»! قوم هانی فریب آن تابلو را خورده بودند و اگر چنین نبود و هویت تغییر یافته و استحاله شده آن روز شریح را میدانستند، به قصر حمله میکردند...
🔸در جریان فتنه ۸۸ که به گواهی اسناد موجود، مثلث آمریکا و اسرائيل و انگلیس، مدیریت آن را برعهده داشتند و دستورات خود را به سران فتنه دیکته میکردند، نیز رخدادی شبیه ماجرای استفاده ابنزیاد از شریح قاضی اتفاق افتاد و البته، دهها بار پیچیدهتر از آن. دشمن برای فریب افکار عمومی، میرحسین موسوی (فراماسون در آب نمک خوابانده) را با تابلوی «نخستوزیر دوران امام»! به صحنه آورد. مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل در فتنه ۸۸ به میرحسین موسوی همان نقش را داده بودند، که ابنزیاد به شریح قاضی داده بود.
🔸«شریح قاضی» با تابلوی «قاضی دوران امیرالمؤمنین» و میرحسین با تابلوی «نخستوزیر دوران امام». حالا نوبت پاسخ به این پرسش است که چرا قوم هانی در آن روز فریب ابنزیاد را خوردند و ادعای شریح را واقعی پنداشتند، اما مردم ایران فریب آمریکا و اسرائیل را نخوردند و خیلی زود متوجه شدند تابلویی را که میرحسین و خاتمی به نمایندگی از دشمن سر دست گرفتهاند، قلابی است. چگونه؟...
🔸سؤالی که باید و انتظار میرفت به ذهن قوم هانی خطور کند و متاسفانه نکرد، این بود که باید از شریح قاضی میپرسیدند؛ آقای قاضی دوران امیرالمؤمنین علیهالسلام در کاخ ابنزیاد چه میکنی؟! اگر همچنان بر عهد خود با علی هستی، چرا به استخدام دشمنان تابلودار و قسمخورده حضرتش درآمدهای؟!... این سؤال اما، در فتنه ۸۸ به ذهن و فکر مردم ایران خطور کرد که آقای نخستوزیر دوران امام، اگر برعهد خود با امام راحل ایستادهای، چرا در توطئهای که رسماً و علناً از سوی مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل مدیریت میشود به بازی گرفته شدهای؟!
🔸نکته یاد شده، دقیقا همان است که امروز نمایندگان محترم مجلس در ارزیابی صلاحیت وزرای پیشنهادی باید مورد توجه قرار دهند تا سره را از ناسره جدا کنند و در پی آب به سوی سراب نروند! ممکن است گفته شود که فلان وزیر معرفی شده اگرچه سابقه سیاهی در مخالفت با اصول و مبانی نظام داشته است ولی اکنون بر اعتقاد و التزام به مبانی و اصول نظام تاکید میورزد! و از آنجا که حضرت امام فرمودهاند میزان حال فعلی افراد است، میتوان صلاحیت او را تایید کرد!
🔸دور از انصاف است اگر گفته نشود که رئیسجمهور محترم در انتخاب و معرفی وزیران یکسویه عمل نکردهاند ولی برخی از آنها به هر علت، از جمله بیاطلاعی رئیسجمهور از سابقه و کارنامه آنها و یا مشاوره افراد بدسابقه و... کمترین صلاحیتی را برای تصدی پست وزارت که از بلندپایهترین پستهای نظام است، ندارند!
🔸و بالاخره سخنی برادرانه با خواهران و برادران محترم نماینده در میان است و آن این که؛ شما عزیزان در آغاز کار به خداوند قادر متعال سوگند یاد کردهاید که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشید و از ودیعهای که ملت به شما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنید و...
🇮🇷
🔰 ثابتی: چرا مرزبندی عراقچی با ظریف زودتر انجام نشد و امروز برای رای اعتماد این حرفها زده میشود؟
امیرحسین ثابتی در مخالفت با عراقچی:
🔸اگر یکبار متن برجام را بخوانید قطعا با آن موافق نخواهید بود.
🔸مجلس مستقل است و باید مستقل عمل کند و نباید استقلال مجلس زیر سوال برود.
🔸نباید مجلس خلع سلاح شود. این مجلسی است که امام گفت در راس امور است؟
🔸آقای عراقچی نگاه شما در دیپلماسی و میدان چیست؟
🔸ما با آقای عراقچی مخالف هستیم چون ایشان واقع بین نیستند.
🔸هیچ کجای متن برجام قابل دفاع نیست و افتخار نیست.
🔸دیپلمات حرفهای بودن به پرتاب کردن خودکار نیست.
🔸وقت ملت حق الناس است. 8 سال وقت کشور چگونه گذشت؟
🔸آقای عراقچی شما مجری خوبی نیز برای اجرای سیاستها نیستید.
🔸چرا مرزبندی عراقچی با ظریف زودتر انجام نشد و امروز برای رای اعتماد این حرفها زده میشود؟
🔸زمانی که عدهای میگفتند با ترامپ مذاکره کنیم قانون اقدام راهبردی در مجلس تصویب شد.
🔸قانون اقدام راهبردی در واکنش به این بود که مذاکره کنندگان ما خوب عمل نکردند.
🔸"تقریبا هیچ" توصیف آقای سیف درباره برجام بود و توصیف من و امثال من نیست!
🔸از حافظه تاریخی این سالها عبرت بگیرید.
@Kayhan_online
🔹عملیات شناختی یعنی
🔹زمانی گاز نداشتیم، شاه خوش پوش داشتیم، با امریکا رفیق بودیم اما درصف نفت می ایستادیم و لبخند می زدیم
🔹حالا ۲۵ میلیون خانواده گاز شهری داریم، در خانه با لباس تابستان می خوابیم، خودرو گازسوز را با ۶ هزار تومان شارژ می کنیم؛
🔻اما حس بدبختی داریم!
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔰 دموکراسی! یعنی این که وقتی با من حرف می زنی دهنت رو ببند.
📝 #گفت_و_شنود
@kayhan_online
.
پایان ِ روزنامه جوان
متأسفانه روزنامه جوان که روزی روزنامه مورد قبول جریان حزب الله بود از سر انتخابات به روزنامه قالیباف تبدیل شده است و آن وزین بودن سابق را دارد از دست میدهد.
بنده به دوستان این روزنامه تو صیه می کنم از سمت ِ صحیح ِ انقلاب خارج نشوید.
👇👇
قالیباف حقیقتاً در چند ماه اخیر رفتار یک مقام ارشد تراز حکومتی در نظام جمهوری اسلامی را بهخوبی به نمایش گذاشته است. در انتخابات از بقیه نامزدها بهتر و مسلطتر بود. تا آنجا که بحق درباره او نوشتند که جریان اصولگرایی ناتوان بود که بهترین مدیر اجرایی خود را رئیسجمهور کند، اما طرف مقابل با کسی که نه خود و نه حامیانش چنین ادعایی درباره او نداشتند، چنین کرد. اما رفتار پساانتخاباتی قالیباف هم یک الگوی تحسینبرانگیز بود. در مواجهه با شکست و در مواجهه با رقیب پیروز، آنچنان کرد که در خاطرهها بماند. این البته ظاهر کار است و ما نیز با همین ظاهر، کار داریم و به فضای نیتخوانیها وارد نمیشویم که میدانیم نیتها نیز مثبت بوده است که به چنین ظهوری رسیده است.
جوان
.
🔻فرهنگ در تصرّف بوروکراتهای محافظهکار:
لیبرالیسمِ تعدیلشده
🖊مهدی جمشیدی
۱. بهیقین، فرهنگ از آنچنان فضیلت و اهمّیّتی برخوردار است که نباید دربارۀ آن، کمترین تعارف و تساهلی را روا داشت و قضاوتها را آغشته به ملاحظهها و محافظهکاریها کرد. برایناساس، باید دربارۀ آقای سیدعباس صالحی که بهعنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شده است، صریح و بیپرده سخن گفت و تقدیر فرهنگ را فدای کارگزاران فرهنگی نکرد. در تجربۀ فرهنگی ایشان در مقام وزیر، اثری از تحوّل و کارهای بنیادین به چشم نمیخورد؛ ایشان به دلیل طبع محافظهکار، قدرت ایجاد چرخش فرهنگی را ندارد و نمیتواند بیش از تغییرهای جزئی و موردی، کاری را به انجام برساند. وی یک شخصیّت مؤثّر و مولّد فرهنگی نبوده و در کارنامهاش، خبری از تحرّک و پویایی ملموس نیست؛ در چهارچوب الزامهای دیوانسالارانه، قدری جابجایی ایجاد خواهد کرد و نوعی لیبرالیسمِ رقیق را پدید خواهد آورد. ذوق و خلّاقیّت فرهنگی ندارد و نمیتواند در قامت یک متفکّر فرهنگی، ظاهر بشود و اندیشهپردازی نماید. حضورش به معنی میداندادن به نیروهای بینابینی خواهد بود که به صورت تدریجی، رو به سوی لیبرالیسمِ ملایم دارند و میخواهند بیهزینه و خاموش، از اصالتهای انقلابی عبور کنند. بنابراین، او نه کنشگر فرهنگی است، نه متفکّر فرهنگی، و نه حتّی یک کارگزار فرهنگیِ تحوّلزا. در دورههایی که وی در قدرت بوده، هیچ اتّفاق جدّیای رخ نداده و زینپس هم رخ نخواهد داد. او گزینهای بینابینی و حد وسط است که رأیآور است و حسّاسیّت ایجاد نمیکند، اما اقدام آنچنانی نیز انجام نخواهد داد؛ در جهت غایات انقلابی که روشن است حرکتی صورت نخواهد گرفت، ولی در جهت غایات لیبرالی نیز به دلیل شیب ملایم و گامبهگام وی، مخالفتها را بر نخواهد انگیخت. میتوان گفت او کمضرر است؛ نهایت تعبیری که به نظرم میتواند هویّت وی را نمایان سازد، چیزی بیش از این نیست.
۲. متنی که ایشان به عنوان برنامۀ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس ارائه کرده، گفتههای بند پیشین را اثبات میکند. در این متن، کلّیّاتی مبهم و اجمالی که دهها تفسیر برمیدارند، نگاشته شدهاند که هیچیک، ماهیّت برنامهای ندارند، اما هزینهساز و مخالفتتراش نیز نیستند. هر کسی میتواند در چهارچوب ذهنیّت خویش، روایت و خوانشی از این متن داشته باشد که چهبسا با آنچه که ایشان در نظر دارد، فاصلۀ فراوان داشته باشد. در این متن، سخنی از مسألهها و دغدغههای فرهنگی به میان نیامده و گویا نویسنده، در یک جهانِ فرهنگیِ آرام و بیمسأله زندگی میکند که همهچیز، بهسامان و بر مدار است. دردها و مرضهای فرهنگی، به فراموشی سپرده شدهاند و تعدادی تکالیف بهشدّت تکراری و کلیشهای برای تدبیر فرهنگ برشمرده شدهاند که مخالف و معارضی ندارند. هر دولتی که بر سر کار بیاید، بیشوکم، همین سخنان را خواهد گفت؛ یعنی این نوشتۀ فرهنگی، هویّت خاص ندارد و نشان نمیدهد که از درون چه گفتمانی برخاسته است. یک نیروی اداریِ فرهنگی در وزارت ارشاد، میتواند بر اساس نوشتههای فراوانی از این دست و با قدری افزودن و کاستن، به چنین متنی دست یابد. در این متن، نه رگۀ سیاسی، مشهود است و نه رگۀ فلسفی. این متن، همهجایی و بیمکان است و زیست ژلهای را برگزیده تا دچار تنش و تلاطم با دیگران نشود و از میدان مواجهه، جان سالم به در ببرد. هدفش، ماندن است و نه حتّی جذابیّت؛ چشمنواز و دلربا نیست و با مفاهیم فرهنگیِ فاخر، مخاطب را قانع نمیسازد.
۳. برنامۀ حکیمانه، از مسأله آغاز میشود و متناظر با آن، علاجها و طرحها را بیان میکند. نقطۀ آغاز، شناساییِ وضع کنونی از لحاظ امکانها و محدودیّتهاست؛ باید دید که حالوهوای فرهنگ، چگونه است و جهان فرهنگیِ ما در محاصرۀ چه امراضی قرار گرفته است. برنامهای که واقعی و غیرنمایشی باشد، نشان میدهد که در نسبت با چه درد و زخمی، متولّد شده است و چه درک و فهمی از وضع هویّتی دارد. اولویّتها و ترجیحها، در اینجاست که معنا مییابند. در غیر این صورت، مشخص نخواهد شد که تجویزها و توصیهها، چه خاستگاهی دارند و در امتداد چه روندی، صورتبندی شدهاند. گاهی نیز خُردهمسألهها یا نامسألهها، به عنوان مسأله مطرح میشوند. این همان آفت بزرگی است که برنامۀ وزیر پیشنهادی به آن مبتلاست. در این برنامه، تهاجم فرهنگی و نفوذ فرهنگی و جنگ شناختی و بازسازی انقلابیِ ساختارِ فرهنگی و تبیین و ... حضور ندارند و برنامه، خود را در موقعیّت چالش و نزاع، تصوّر نکرده است. طبع محافظهکار، روایت محافظهکار میسازد و تعارضها و تضادها را نمیبیند و آرایش جنگی به ساختارهای فرهنگی نمیدهد. عهد فروبستگی و انقباض، در پیش است.
✍ م .د
.