هدایت شده از احمد جهان بزرگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی دیدهنشده از غسالخانه بیماران کرونایی 🔹 مداحی غریبانه و سوزناک در کنار پیکر اموات کرونایی بیمجلس توسط حاج جواد حیدری، شاعر و ذاکر اهلبیت (ع) پس از تغسیل در بهشت زهرا (س) « صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّه»
هدایت شده از احمد جهان بزرگی
✨حکمرانی گله ای ⏳زمان مطالعه: ۳دقیقه 🔸بحران بزرگ ناشی از ویروس کرونا باعث اتخاذ سیاست ها و کنش های اجرائی متنوعی در سطح دنیا شده است، اقداماتی که هر کدام از آنها نتایج خاصی را با خود به همراه داشته است. 🔶 سیاست گذاری هایی که اجرایی شدن هر کدام از آنها مستقیم بر جان انسان ها تاثیر می گذارد و باعث می شود تا هزینه های زیادی بر حکومت و مردم تحمیل شود. 🔶یکی از سیاست های که در بحران کرونا مورد توجه دولت هایی چون بریتانیا، ایران، سوئد و آمریکا(در مقاطع اولیه شیوع کرونا) قرار گرفت، «سیاست ایمنی گله ای» بود. 🔸ایمنی گله ای یا ایمنی جمعی سیاستی است که مدعی است بهترین روش مقابله با ویروس های پاندمیک تداوم فراهم بودن زمینه انتشار آن می باشد. 🔶ایمنی گله ای می گوید که باید ۷۰ درصد از جامعه باید به ویروس کرونا مبتلا شوند تا بر اثر مقابله سیستم ایمنی خود انسان ها با این ویروس به صورت خودکار زنجیره شیوع قطع شود. 🔸بر اساس سیاست ایمنی گله ای بین نیم درصد تا یک و نیم درصد از جامعه بر اثر ویروس کرونا از بین می روند، و این یعنی در کشوری مانند ایران بین ۵۰۰ هزار نفر تا ۱.۵ میلیون نفر کشته را شاهد باشیم. 🔸دولت ها بر اساس چنین رویکرد منفعلانه و غیر انسانی تنها وظیفه قرنطینه گروه های حساسی چون سالمندان و حفظ شیب کم ابتلا را دارند تا ویترین سیستم بهداشت و درمان آنها بر اثر فشار ناشی از تقاضا دچار فروپاشی نشود. 🔶 بر اساس چنین رویکردی قربانی کردن جمعیتی برای بقاء جمعیتی دیگر دنبال می شود، و در این میان علاوه بر گروه های خاص این طبقات محروم جامعه هستند که به دلیل مشکلاتی چون: 🔻اجبار به حضور در جامعه به دلیل نوع مشاغل، عدم امکان تامین امکانات بهداشتی لازم برای ایمنی بیشتر، نبود امکان تقویت سیستم ایمنی از طریق دریافت مواد غذایی لازم و بیشتر و حتی استراحت مناسب دچار مشکلات حادی می شوند. 🔸ایمنی گله ای باعث می شود که دولت ها در شرایط بحرانی با توجیهی به ظاهر علمی انفعال خود را در شرایط بحرانی کرونا پنهان کنند، این سیاست برای سرکوب کرونا تلاشی نمی کند و بر اساس آن شاهد نوعی تقدیر گرایی در میان حکمرانان می باشیم. 🔶 بر اساس چنین سیاستی شاهد آمار بالای تلفات در میان کادر درمانی و بهداشتی خواهیم بود و از طرف دیگر فرسودگی نیروی انسانی درگیر مقابله کننده با کرونا را در مقابل حفظ ویترین بهداشت و درمان با تعداد تخت خالی بیمارستان ها و آی سی یو را خواهیم دید. 🔸 حکمرانی در چنین شرایطی عمدتا معطوف به تبلیغات سیاسی می باشد و طرح های اجرایی نیز عمدتا با هدف کاهش فشار به ویترین سیستم بهداشت و درمان و کنترل تقاضا می باشد تا جلوگیری از شیوع ویروس. 🔸سیاست ایمنی جمعی یا گله ای تجویز کننده حکمرانی گله ای است، حکمرانی که بر اساس آن حاکمان در آن چوپان و شهروندان همچون گله گوسفندان محسوب می شوند. چوپانانی که می خواهند مرگ گوسفندان خود را به گردن تقدیر و طبیعت بیاندازند و برای کم کردن فشار روانی بر خود حکم به مرگ تدریجی گوسفندان می دهند! 💫محمد امین خلیل زاده
هدایت شده از احمد جهان بزرگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از احمد جهان بزرگی
این دستاورد جدید سپاه 👆👆👆
این هم موضعگیری آشنا👇👇👇
هدایت شده از احمد جهان بزرگی
اصلاحطلبان، سر به زیر برف!
♦️کلّ هزینه جنگ با داعش(در سوریه و عراق) برای دفاع از خاک و ناموس ايرانی، حدود ۷۰ میلیون یورو شد!🔹حالا امثال تاجزاده و کرباسچیان که هی فریاد میزدند که "آهای مردم، پولهایتان رو بردن سوریه"، الان در برابر ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری که دولت گُم کرده، سکوت اختیار کردن😐
سلیمانی :
#داستان_شب
مگر پول، بی صاحب میشه؟!
ما کلاس اول دبستان بودیم. این اخوی مان که اکنون دو سال از ما بزرگتر هستند، بخاطر میآوریم که در آن زمان هم، دو سال از ما بزرگتر بودند. در همه جا و در همه کار با هم بودیم. عینهو دو تا شریک. یک روز دو نفری با هم رفتیم، نان بخریم. نان در آن روزگار دانه ای دو قران یا شاید پنج قران بود. دقیق یادمان نیست.
خلاصه! به سمت نانوایی می رفتیم که به یکباره اخوی هیجان زده گفتند: «پول، پول!». گفتیم: «کو، کجاست، کو پول؟!». یک دو قرانی روی زمین توی خاکها افتاده بود. آن زمان به سلامتی شما خیابانها و کوچههای اطراف خانهی ما، همه خاکی بود. خلاصه! اخوی دو زاری را برداشتند. نان را خریدیم و به خانه برگشتیم.
مرحومه مادر در زیرزمین مشغول طبخ غذا بودند. اخوی خوش خیال ما، نان را روی میز گذاشت و گفت: «اینم پیدا کردیم» و دو قرانی را به مادر نشان داد. مرحومه مادر پرسیدند: «از کجا؟!» اخوی گفت: «توی خیابون، روی زمین افتاده بود. صاحب نداشت.» مادر گفتند: «مگر پول، بیصاحب میشه؟! پول، روی زمین افتاده بود، تو هم برداشتیش؟!» اخوی گفت: «بله برداشتم.» مادر گفتند: «با کدوم دستت پول رو برداشتی؟!» اخوی از همه جا بی خبر گفت: «با این دست!». آقا! این دست داداش ما که بالا آمد -خدا بیامرزد رفتگان شما را این مرحومه مادرمان مثل اینکه دزد گرفته باشند، جوری این مچ دست اخوی را در دست گرفتند گویی #دزدی، در #چنگ_یک_عدالتی گرفتار آمده که اصلاً #عدالتش_اهل_پارتی_بازی_و_سفارش و حق حساب نیست. از#ترس_مجازات و #سوز_کیفر یک، رعشهای به تن ما اخوان افتاد، کأنه هر دو به بیماری پارکینسون مادرزادی (!) مبتلا هستیم.
مرحومه مادر این اخوی نگونبخت ما را همینطور که به سمت چراغ گاز میبردند، فرمایش می کردند: «الان یک قاشق داغ می کنم، پشت دستت میذارم تا یادت بمونه پولی که مال تو نیست، بهش دست نزنی». عزم مرحومه مادر برای #مبارزه_با_هرگونه_فساد_اقتصادی (اعم از #دانهریز_و_یا_دانه_درشت آن) یک #جزمی داشت، بیا و ببین! چشمتان روز بد نبیند، مادر شعله چراغ گاز را که روشن کردند، این اخوی ما زد زیر گریه. مثل ابر بهار اشک میریخت. از همان فاصله چند متری ما هم سوزش آن داغ را زیر پوستمان حس کردیم و زدیم زیر گریه. محشر کبری (!) به پا شده بود.
با کم و زیادش حداقل پنجاه دفعه این اخوی ما هی گفت: «غلط کردم مادر! مادر غلط کردم!» بالاخره دل مادر به رحم آمد و گفتند: «این دفعه اول و آخرت بود؟!» اخوی هم به جمیع کائنات در عالم هستی، قسم یاد کرد که دفعه اول و آخرش باشد. مادر دست اخوی را که رها کردند. نگاه پر جذبه مادر به ما دوخته شد. قلبمان آمد توی دهنمان. فهمیدیم که به عنوان #مشارکت_یا_معاونت در برداشتن دو زاری مردم، متهم ردیف دوم پرونده هستیم. در کسری از ثانیه تجزیه تحلیل کردیم که باید به یک جایی پناه (!) برد. آن موقع امکانات نبود و ما نمیتوانستیم به کانادا پناهنده شویم، پس هیچجا بهتر از گوشه حیاط به ذهنمان نرسید.
مثل تیری که از چله کمان رها شده باشد، پلههای زیرزمین را دو تا یکی کردیم. رفتیم داخل حیاط و -گلاب به رویتان- به مستراح گوشه حیاط پناهنده شدیم. در را هم از داخل به روی خودمان قفل کردیم. صدای هر تپش قلبمان را دو بار میشنیدیم که صدای دومش مربوط به پژواک صدای قلبمان از دیوارهای مستراح بود. مادر به پشت درب اقامتگاه (!) ما رسیدند و گفتند: «بیا بیرون!» ولی ما فقط عاجزانه التماس میکردیم: «غلط کردم مادر! مادر غلط کردم!». مرحومه مادر دریافتند با توجه به محل پناهندگی (!) ما، این «غلط کردم!» خیلی فراتر از یک «غلط کردم» معمولی است و حواشی زیادی بر آن مترتب است! بالاخره با کلی عجز و لابه، مادر امان دادند. اکنون ما از یک حبس خود خواسته مستراحی و یک کیفر داغ، رهایی جسته بودیم. ندایی از درون به ما نهیب زد که: «#استثنائا_همین_یکبار_جستی_ملخک!».
از آن زمان تا امروز بیش از چهلوچهار سال می گذرد. شما الان کل بودجه جاری و عمرانی شهرداری های ایالات متحده آمریکا را بسپار به این اخوی ما . دور از جان اگر از گرسنگی هم بمیرد به پول دشمن هم دست نمی زند
پی نوشت :
اونایی که پول های بیت المال رو می کنن بیت الحال ، لابد این پول ها رو بی صاحب می دونند و بدون اطلاع مادر شون بر می دارند
یا به مادر شون که وظیفه ی نظارت بر اونا رو داره اطلاع میدن ولی مادرشون عزم جدی برای برخورد با دزدی و فساد اونها رو نداره ، یه حالت سوم هم داره که مادرشون هم با اینا دستش توی یه کاسه هست