گزارش تصویری(۱)
برگزاری کارگاه آشنایی با طرح جهت گیری الهی فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
دبیر خانه ملی طرح جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| آنچه در اولین همایش شبکه های دانشجویی و نخبگانی مرکز مطالعات راهبردی آموزش عالی گذشت
🌐 #با_ما_همراه_باشید
https://eitaa.com/nahadsetad
کارگاه مقدماتی تدریس جهت گیری الهی فرهنگی دروس ویژه اساتید علوم پزشکی بجنورد روز یکشنبه ۲۲ مهرماه سالن شهید رجائی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی با حضور مجازی حجه الاسلام حر زاده
دبیرخانه ملی طرح جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
گزارش تصویری(۲)
برگزاری کارگاه آشنایی با طرح جهت گیری الهی فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
دبیر خانه ملی طرح جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
📌 نشست هم اندیشی اساتید علاقه مند به همکاری در طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی در روز پنجشنبه 26 مهر ماه ساعت 9 تا 11 صبح در سالن ایثار مسجد امام جعفر صادق علیه السلام با حضور حدود 40 نفر از اساتید دانشگاه های خراسان جنوبی برگزار شد.
🔹حجه الاسلام و المسلمین جعفری رئیس استانی دفاتر نهاد دانشگاه های استان خراسان جنوبی در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به اساتید حاضر با اشاره به حدیث شریف از امام صادق(ع) :
«بادِروا أحداثَكُم بِالحَديثِ قَبلَ أن تَسبِقَكُم إلَيهِمُ المُرْجِئةُ» (1)
«نوجوانان خود را، پيش از آنكه [فرقه ]مرجئه به سراغشان روند، حديث بياموزيد.»
بر اهمیت جهت گیری های دینی و الهی در تدریس تاکید کرد.
🔹 در ادامه حجه الاسلام و المسلمین حرزاده ؛ معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور نیز اهداف و ضرورت های تحول در تدریس را یادآوری و کلیت طرح مذکور را تبیین کرد.
🔻 به طور خلاصه میتوان گفت تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی یعنی : «آموزش دروس تخصصی به فراگیران به گونه ای که فراگیر به خداشناسی، دین داری و خود باوری نزدیک تر شود.»
💬 پس از آن اساتید حاضر با بیان دیدگاه ها ، تجربیات و پیشنهادات خود در جهت بهتر برگزار شدن به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.
📢 از تمامی اساتید علاقه مند دعوت می شود با حضور و اعلام نقطه نظرات خود ما در پویایی هرچه بیشتر این سلسله جلسات یاری کنند.
دفتر استانی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند
(1) : وسائل الشيعة : 12/247/14
دبیر خانه ملی طرح جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
1_14345358412.pdf
77.38M
گزارش عملکرد دو ساله دبیر خانه طرح جهت گیری در دانشگاه های کشور
شماره اداره جهت گیری
02184222409
جهت دریافت کتاب های طرح جهت گیری الهی فرهنگی به سایت ویکی الهی مراجعه کنید.
👇👇👇
https://wikielahi.ir/
Tadris-1401-06-31.pdf
2.17M
کتاب آشنایی با طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی
گاهی اوقات معرفت به دین وخداشناسی را در کلاسهای علمی محض مانند ریاضی، فیزیک وشیمی بهتر می شود بیان کرد تا در کلاس های معارف اسلامی ..
[زمینه ای فراهم کنید ] تا اساتید اینگونه عمل کنند.آنگاه می شود دانشگاه اسلامی .
البته در آن صورت ،صد درصد از حمایت من برخوردار خواهید بود.
بیانات رهبری در جمع اساتید دانشگاه آزاد
❇️❇️
دبیر خانه طرح ملی جهت گیری
اخبار طرح را اینجا دنیال کنید 👇👇
https://eitaa.com/jahatalahi
اطلاعیه 📢📢📢📢📢📢📢📢
به زودی جلسه رابطین استان ها در تهران برگزار می شود
https://eitaa.com/jahatalahi
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در مراسم تکریم حجت الاسلام فاطمی پور و معارفه حجت الاسلام ساداتی نژاد به عنوان رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروزه در غزه شاهد هستیم که بیش از ۴۷ هزار زن و کودک با سلاحهایی که محصولات دانشهای مختلف بشری است به شهادت رسیدند. از سوی دیگر ما در شب عملیات وعده صادق ۲ شادی و نشاط کودکان غزه و این حس غرورآفرینی که در پی داشت را دیدیم و هر دوی این اتفاق محصول علم و نهاد علم است.
وی در ادامه با اشاره به سه وظیفه دانشگاه در حوزه تولید علم و عالم و جهت دهی به آن خاطرنشان کرد: ما در جهت دهی باید بسیار دقت داشته باشیم که این امر با چه روشی صورت بگیرد و در این زمینه چه مسئولیت سنگینی بر دوش جریان عمومی علم و جامعه دانشگاهی است. همانطور که می دانید ماموریت اصلی جریان علمی کشور بر دوش وزارت علوم است و این رسالت بزرگی است.
وی در ادامه عنوان کرد: باید بدانیم که علم بی جهت و خنثی نیست. 《جهت دهی به علم و عالم 》در آموزش عالی کشور کار اساتید دانشگاه است و تمام استادان رشتههای تخصصی در حال انجام فعالیت های خود برای تحقق این امر مهم هستن
دبیر خانه طرح ملی جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
♻️| آیین افتتاحیه
مدرسه نخبگانی علم و دین
با حضور
✓ حجة الاسلام والمسلمین
دکتر عبدالحسین خسروپناه
دبیر شورای انقلاب فرهنگی
✓ حجة الاسلام والمسلمین
دکتر مصطفی رستمی
رییس نهاد نمایندگی
مقام معظّم رهبری در دانشگاهها
✓ دکتر سعید خدایگان
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان
و با حضور
۳۰۰ نفر از معرفتجویان
🔘| یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
🔹| دانشگاه تربیت مدرس
نهاد نمایندگی
مقام معظّم رهبری
در بنیاد ملی نخبگان
@nahad_nokhbegan
May 11
تدریس با بیان تاریخ تمدن اسلامی
امام خامنه ای :
💠مسئلهی اعتماد به نفس ملی را - که حالا چون متداول است، میگویند غرور ملی؛ چون کلمهی غرور، کلمهی قشنگ خوشمعنایی نیست؛ اما حالا متداول است. مراد همان احساس افتخار و اعتماد به نفس ملی است - باید در دانشجو زنده کرد.
💠ما از اول، درسهایمان اینطور بوده که اسم دانشمند یونانىِ قدیم - طالس فرض بفرمایید - تا دانشمندان گوناگون غربی در قاعدهی هندسه یا در فرمول شیمی را میشناختیم؛ و همینطور دانشمندان دیگر را تا امروز؛ اما به قدر یک تاریخ علمنویس مانند «جرج سارتُن» - من سی چهل سال پیش، هم کتاب «پیر روسو» را که تاریخ علوم است، هم کتاب «جرج سارتن» را دیده بودم - که دورههای علمی اسلامی را تقسیم میکند به دورهی جابربنحیان، دورهی خوارزمی و دورهی فلان،
💠دانشمندان خودمان را نمیشناسیم! دانشجوی ما آنها را نمیشناسد، ولی آنها میشناسند! خیام را به عنوان یک دانشمند و یک ریاضیدان بزرگ در دنیای غرب میشناسند؛ اما دانشجوی ما خیام را مثلاً با کوزهی گلىِ می میشناسد؛ اگر هم بشناسد. نمیداند خیام که بوده است.
💠 ببینید اینها موجب میشود که آن اعتماد به نفس ملی از دست برود و دانشجوی ما سابقهی علمی، گذشتهی علمی و میراث عظیم علمی خودش را نشناسد و افتخارات علمی خودش را در گذشته نداند.
💠این از جملهی کارهایی است که باید حتماً در محیط دانشگاه انجام بگیرد. درس میگذارید، رشته میگذارید، تبلیغات میکنید، هر کاری میکنید، من نمیدانم، این کار باید بشود.
ما را دنبال کنید 👇
دبیر خانه طرح ملی جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi
🔰دوگانهای در تمدن اسلامی بین علم و دین وجود ندارد
🔻حجتالاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین افتتاحیه مدرسه نخبگانی علم و دین در دانشگاه تربیت مدرس گفت: بحث علم و دین به یک معنا بحث مدرن است. وقتی که رنسانس اتفاق افتاد و مباحث اصالت انسان شکل گرفت یک زیست مدرن پدید آمد و این موضوع در مقابل سنت در قرون وسطی است.
🔻این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: اولین نزاع بین علم و دین همین تعارضات بین این دو مقوله است. البته منظور از دین در این اختلافات مسیحیت است که در ادامه به آن می پردازیم و دانشمندان همیشه به روش های گوناگون این تعارض را برطرف کردند و توانستند بر چالش ها فائق شوند. خوب است بدانید که در تمدن اسلامی اصلا دعوایی بین علم و دین وجود ندارد.
🔻وی در ادامه افزود: حتی در آثار حکما و دانشمندان اسلامی هم هیچ اثری از این تعارض وجود ندارد به طور مثال در آثار ابن سینا و خواجه نصیر اصلا دعوایی بین علم و دین نیست. باید بدانیم که یکی از علتهای مهم تعارض بین دین و علم خود مسیحیت است که این دین یک کتاب مقدس دارد که عهد جدید است و یک کتاب عهد عتیق دارد که به محتوا باورمند نیست. در واقع تعارض بین علم دین و علم مدرنیته با علم قرون وسطایی بوده است.
دبیر خانه طرح ملی جهت گیری
🔴🟢🟡
https://eitaa.com/jahatalahi
# تبادل نظر و انتقال تجربیات
🌷روز شنبه مورخه ۱۲ آبان ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان ، به منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات جلسه با حضور اساتید طرح تدریس با جهت گیری الهی _ فرهنگی برگزار شد.
🌸🌸
پس بیان نکاتی در خصوص تدریس با جهت گیری الهی توسط اساتید رشته های تخصصی؛ حجتالاسلام والمسلمین آقای حر زاده معاون آموزشی نهاد مرکز ، به فواید و آثار این طرح و کارهای پژوهشی که لازم توسط اساتید جهت کامل شدن طرح صورت گیرد ، پرداختند.
🥀صلوات 🥀
دبیرخانه طرح ملی جهت گیری
https://eitaa.com/jahatalahi