أیها العشق سـلام از طرفِ نوکرِ تو
برگ سبزی ست که هرروز رسد مَحضرِتو
هَرچه دارم همه از دولتیِ عشقِ شماست
پدر و مادرِ مــن نذر پـدر مـادر توست
صلی الله علیک یا ابا عبدالله
امام صادق علیه السلام فرمودند:
قَالَ مَا مِنْ أَحَدٍ قَالَ فِی اَلْحُسَینِ شِعْراً فَبَکی وَ أَبْکی بِهِ إِلاَّ أَوْجَبَ اَللَّهُ لَهُ اَلْجَنَّةَ وَ غَفَرَ لَهُ.
▪️امام صادق(علیهالسلام) به جعفر بن عفان فرمود: هیچ کس نیست که دربارهی امام حسین (علیهالسلام) شعری بسراید و بگرید و با آن بگریاند مگر آن که خداوند، بهشت را بر او واجب می کند و او را می آمرزد.
📚بحارالأنوار، جلد 44، صفحهی 282
ویژگی شیعیانِ عصر غیبت در کلام امام کاظم (علیه السلام)
امام کاظم علیه السلام فرمودند:
خوشا به حال شیعیان ما، که در زمان غیبت قائم ما (علیهالسلام) به رشتهی ولایت ما چنگ میزنند و بر دوستی ما ثابت و استوار میمانند و در برائت و بیزاری از دشمنان ما پا بر جا و محکم میمانند. آنها از مایند و ما از آنهاییم. آنها ما را به امامت برگزیدهاند و به پیشوایی ما راضی هستند و ما آنها را به عنوان شیعهی خود برگزیدهایم و به عنوان شیعهی خویش پسندیدهایم. خوشا به حال آنها. به خدا سوگند آنها در روز قیامت با ما و در کنار ما هستند.
عن مُوسَی بنِ جعفرٍ علیه السلام: طُوبَى لِشِيعَتِنا المُتَمَسّكينَ بِحَبلِنا في غيبةِ قائِمِنا، الثّابِتينَ عَلَى موالاتِنا و البراءَةِ مِن أعدائِنا، أولئِكَ مِنّا وَ نَحنُ مِنهُم، قَد رَضُوا بِنَا أئمةً، و رَضِينَا بِهِم شيعةَ، فَطُوبَى لَهُم، ثمّ طُوَبى لَهُم هُم وَ اللّهِ مَعَنا في دَرَجَتِنا يومَ القيامةِ.
📚 اثباة الهداة، جلد 3 صفحهی 477
نوادرالاخبار، ملا محسن فیض کاشانی، صفحهی 250
غفلت در دنيا و پشيمانى در آخرت
امام حسن علیه السلام فرمودند:
النّاسُ فِي دارِ سَهْوٍ وَ غَفْلَةٍ يَعْمَلُونَ وَلا يَعْلَمُونَ فَاِذا صارُوا إلى الآخِرَةِ صارُوا اِلى دارِ يَقينٍ يَعْلَمُونَ وَ لا يَعْمَلُونَ.
مردم در اين دنيا در خانه بى خبرى و غفلت بسر مى برند، پس هر كارى را انجام مى دهند، ثمرهاش را نمیدانند و چون به خانه آخرت روند، به وادى يقين در آيند و همه چيز را بدانند و لكن نتوانند عمل سودمندى را در آنجا براى خويش انجام دهند.
📚مصابيح الانوار، ج 2، ص 2
الإمامُ الحسينُ (عليه السلام) : إذا كانَ يَومُ القِيامَةِ نادى مُنادٍ : أيُّها النّاسُ ، مَن كانَ لهُ علَى اللّه ِ أجرٌ فَلْيَقُمْ . فلا يَقومُ إلاّ أهلُ المَعروفِ .
امام حسين (عليه السلام) فرمودند:
چون روز قيامت شود منادى اى ندا دهد: اى مردم! هر كه بر عهده خدا مزدى دارد برخيزد؛ و كسى جز نيكو كاران برنخيزند.
إرشاد القلوب / ص 189
عَنِ الرِّضا عليه السلام:
اِنَّ زُوّارَ قَبْرى لَأَكْرَمُ الْوُفُودِ عَلَى اللّه ِ يَوْمَ الْقِيامَةِ، وَ ما مِنْ مُؤْمِنٍ يَزُورُنى فَيُصيبُ وَجْهَهُ مِنَ الْماءِ اِلاّ حَرَّمَ اللّه ُ تَعالى جَسَدَهُ عَلَى النـّارِ.
امام رضا (عليه السلام) فرمودند:
زائران قبرم از گرامى ترين گروههايى اند كه روز قيامت، بر خدا وارد مى شوند. هيچ مؤمنى نيست كه مرا زيارت كند و در راه زيارتم بر چهره اش قطره آبى بچكد، مگر آنكه خداى متعال، بدن او را بر آتش دوزخ حرام مى كند.
عيون اخبار الرضا عليه السلام، جلد 2، صفحهی 248
صلی الله علیک أیها الامام الرضا المرتضی
از آقا امام حسن مجتبی صلوات الله علیه نقل شده که فرمودند:
النّاسُ فِي دارِ سَهْوٍ وَ غَفْلَةٍ يَعْمَلُونَ وَلا يَعْلَمُونَ فَاِذا صارُوا إلى الآخِرَةِ صارُوا اِلى دارِ يَقينٍ يَعْلَمُونَ وَ لا يَعْمَلُونَ.
📚 مصابيح الانوار، جلد 2، صفخهی 271
مردم] در اين دنيا] در خانه بى خبرى و غفلت بسر مى برند، پس هر كارى را انجام مى دهند، نمى دانند [ثمرهاش را] و چون به خانه آخرت روند، به وادى يقين در آيند و همه چيز را بدانند و لكن نتوانند عمل سودمندى را در آنجا براى خويش انجام دهند.