eitaa logo
متی ترانا و نراک
319 دنبال‌کننده
44.8هزار عکس
17.5هزار ویدیو
86 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
متی ترانا و نراک
*🔺رهبر انقلاب هم‌اکنون در دیدار کارگران: اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات م
*🔺رهبر انقلاب: اگر زندگی کارگر ارتقاء پیدا کند کیفیت کار و محصول ارتقاء می یابد* 🔹در کلام، همه از کارگر تعریف میکنیم، ولی تعریف زبانی کافی نیست؛ برای کارگران باید کار کرد. هم مسئول دولتی و هم کارآفرین و سرمایه‌گذار بدانند که اگر تلاش شد تا زندگی ارتقاء پیدا کند، وضع کشور ارتقاء پیدا خواهد کرد. 🔹وقتی کارگر دغدغه نداشته باشد، امنیت شغلی و رفاه داشته باشد و زندگی‌اش راحت بچرخد، کیفیت کار و محصول بالا خواهد رفت. *🔺رهبری جامعه کارگری اعتراض دارد اما با دشمن هم مرزبندی کرده است* 🔹اعتراض‌هایی در محیط کارگری وجود داشته، بعضی از این اعتراضات تا جایی که بنده سراغ دارم اعتراضات به جایی بوده: اعتراض تاخیر حقوق، اعتراض واگذاری غلط... این کمک به نظام و دولت و آگاه کردن نظام است. 🔹هرجا هم در این چنین موارد دستگاههای مسئول دنبال قضیه رفتند، دیدند حق با اینهاست؛ منتهی در همین قضایا جامعه‌ی کارگری با دشمن مرزبندی کردند؛ نگذاشتند دشمن از این اعتراض سوء استفاده کند. حرکت کارگری این است.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نگاهی گذرا به زندگی شهید آیت الله سلیمانی
1_4462614253.mp3
4.51M
🔳 🌴تصور کن که توی مشهد 🌴حرمو ببینی بی مناره و گنبد 🎙
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشکند دستی که ویران کرد این گلخانه را در عزا بنشاند او شمع و گل‌و پروانه را بشکند دستی که هتک حرمت این خانه کرد شیعه را سوزاند و خون در قلب صاحبخانه کرد . 💔سالروز تخریب قبور ائمه بقیع تسلیت باد .🔳
1_4298577045.mp3
3.12M
🔳 🌴آخه تو این دنیا کدوم مادری مثل منه 🌴یه پسرم بی حرم و یه پسرم بی کفنه 🎙
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 همه ما مدیون کارگرانیم. 🔹‌ روز کارگر مبارک
▪️مولای من! با آمدنت آبادِ آباد می‌شود نه فقط بقیع، که دل‌های خراب ما هم...💔 🏴هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمّه بقیع بر حضرت صاحب الزمان و تمام شیعیان تسلیت باد. 🖤 💔
متی ترانا و نراک
♦️‌ فوری 🔹‌ گفته می‌شود صبح امروز حوالی ساعت 7 طلبه ایی در خیابان صفائیه قم با ضربات چاقو مجروح می
⭕️ تصویری از سجاد جهانگیری که امروز در صفائیه قم سوء قصد قرار گرفت که هم اکنون در حالت کما به سر می‌برند.
اڪثَریتمان‌آرزوۍ‌شَہادت‌داریم، اما‌بازهَم‌خیلۍهـٰایمان‌نِمیدانیم‌واین‌رادرڪ‌ نکرده‌ایم! ڪِہ‌شَھادت‌رابِہ‌ڪَسۍڪِہ‌اهل‌دل‌ نیست؛نِمیدَهند✋🏻!' بِہ‌ڪَسۍڪِہ‌نَمازهایش‌راسَبڪ‌ میشمـٰارد؛نمیدَهند بِہ‌ڪسۍ‌ڪِہ‌ِبہ‌دنبال‌رِضایت‌ خُداست‌میدَهند :)♥️' صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 🌷🍃
1_1026216912.mp3
10.88M
۲ 💬 قدم دوم در هر ارتباط موفقی ؛ است! - راستش رو بگو ! - گولش نزن! - باورش کن! - از حق غافلش نکن! 🎤
🔴در حاشیه دیدار امروز امام خامنه‌ای با کارگران 🔹امروز در دیدار آقا با کارگران اوایل سخنرانی یه بنده خدایی بلندشد گفت آقا من میخوام حرف بزنم آقا فرمودند بمونید حرفام تموم شه بعد نیم ساعت چهل دقیقه ای حرف زدند و حرفاشون تموم کردن خداحافظی کردن 🔹معمولا آقا ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه انتهای مجلس میمونن دست تکون میدن و لبخند میزنن به ابراز احساسات مردم ازدیام جمعیت زیاد بود و صدای شعار و لبیک بود که فقط به گوش می‌رسید میون اون همه جمعیت و صدا، آقا یهو فرمودند اون آقارو بگین بیان حرفشو بزنن 🔹ماها هم مات مبهوت که چجوری بین اون همه جمعیت شناخته بودن اون شخص رو و تو ذهنشون مونده بود!
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭 شهروند سبزواری برای ‌ساعاتی پیش ❌بزرگواران مسئول!!!!!! تا کی باید به خاطر بدحجابی و بی حجابی شهید امر به معروف بدهیم؟؟؟ تمام کنید این بی تفاوتی و عدم مدیریت ولنگاری رااااااا..... 💢 درشامگاه ۸ اردیبهشت یکی از شهروندان سبزواری که در انتظار بازگشت دختر خود بود متوجه ایجاد مزاحمت دوتن از اراذل و اوباش برای چند دختر جوان و کشاندن یکی از ایشان در خیابان می شود که بلافاصله در حمایت از او وارد عمل شده و با اراذل و اوباش مذکور درگیر می شود که در این درگیری هردو شرور مسلح به سلاح سرد بوده اند و وی را از ناحیه قفسه سینه، قلب و پشت سر مضروب می نمایند. 📌اراذل و اوباش سابقه دار مذکور بلافاصله پس از واقعه توسط نیروهای انتظامی دستگیر و بازداشت شده اند.