ازدوستان بزرگواری که بابزرگان درارتباط هستند خواهش داریم اینارا برسونند بدست اونها مهمتر از کار مبارزه بافساد هست توسوابق آقای قالیباف مبارزه بافساد بیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلیل این همه هراس از حضور یک نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران چیست؟!
از زبان خودشان، میشنویم!
📌سیاست خارجی پیامبر
✍ پایان نامه خود با عنوان «سیاست خارجی پیامبر» نوشت که در در صفحه ۱۳۰ کتابی که بعدا از همین پایان نامه با عنوان سیاست خارجی پیامبر چاپ شد، می نویسد:
«برای تحمیل صلح علاوه بر قراردادن دشمن در محظورات سیاسی، مهمترین کار ترساندن وی از قوه نظامی است» او در توضیح این تاکتیک به صلح مکه اشاره و می نویسد «اگرچه استراتژی پیامبر برقراری صلح بود اما تهدید به جنگ به عنوان یک تاکتیک ارزنده در جهت استراتژی صلح به کار گرفته می شد و از طریق همین تاکتیک بود که توانستند دشمن را به تسلیم و راضی شدن به صلح وادارند»
✔️جلیلی در نتیجه گیری رساله دکتری خود هم تاکید می کند «دیپلماسی و تهدید به جنگ در استراتژی صلح به طور فراوان مورد استفاده پیامبر قرار می گرفت». جلیلی صلح را نه یک هدف بلکه ابزاری در کنار جنگ برای رسیدن به هدف که حاکمیت اسلام در جهان است، می داند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
برادران عزیزم اساتید محترم به این متن دکتر شیرودی که متخصص دکترای سیاسی هستند وشاگردان دوره دکترا را تربیت می کنند توجه کنید درمورد پایان نامه دکتر جلیلی چی فرموده تازه مال سالهای جوانی ایشونه که بعدا درمقام عمل هم به اون عمل کرده باید به سرورانی مثل حاجاقای عالی گفت آیا بیشتر از دکتر شیرودی اطلاع دارند که میگند فقط روکاغذاقای جلیلی خوبه که این خصیصه درآقای قالیباف نیست اصلا نه رشته ایشون نه کارش دائم میگند کارنامه مهمه خوب نشون بدید درسیاست خارجی
رئیس جمهور مثل یک شاگرد خوبه مدرسه است که تو۱۴ تا درس باید نمره خوبه بیاره نه تو۵تا ۲۰باشه وبقیه ضعیف
🔺 تازهترین نظرسنجی ایسپا درباره میزان اقبال مردم به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
قالیباف: ۳۰ درصد
جلیلی: ۲۵ درصد
پزشکیان: ۱۹ درصد
زاکانی: ۵ درصد
پورمحمدی: ۲ درصد
قاضیزاده هاشمی: ۵ درصد
نامعلوم: ۱۴ درصد
در این نظرسنجی قالیباف نسبت به روز قبل ۸ درصد رشد کرده و آقای پزشکیان ۴ درصد
اما آقای جلیلی یک درصد افت داشته
رشد آقای پزشکیان برخلاف صحبت ضعیفش عجیب است و با توجه به ناشناخته بودنش برای مردم این درصد رای در ابتدای کار برای ایشان یک هشدار به انقلابیون است
ایسپا(جهاد دانشگاهی) از معتبرترین نظرسنجی هاست.
این نظر سنجی های معتبر قبلا امتحانشون رو پس دادند مثل تحلیلهای آبکی تحلیلگران عرصه سیاست که معلوم نیس ازکجا میارند وعلتش حذف خدا س از تحلیلشون تصور کن یک هفته قبل شهادت آیه الله رئیسی رحمه الله نظرسنجی ها چه می گفتند تحلیل گران چه ! ولی همه غلط شد لاحول ولاقوه الا بالله
هنوز نتونستم حرف حاجاقای عالی رو هضم کنم ای کاش مرد ومردونه فقط از آقای قالیباف تعریف وتمجید می کردند به تقوا نزدیکتر بود اون حرفشون له کردن آقای جلیلی بود
دوستان عزیزم وبردارن بزرگوار زیاد رو تخصص دینی آقای دکتر تاکید کنید چراچون فرد دوم مملکت باید ازنظر دینی هم متخصص باشه تاشبیه شخص اول مملکت رهبری عزیزمون باشه این خصلت فقط درآقای جلیلی هست درعلم وعمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉 سه روز سفر رایگان هدیه دولت یکی از نامزدهای انتخابات به ملت ایران!
❓ میدونستید دولت با پول مردم کلی محل اقامت گردشگری ساخته؟
با طرح سفری که یکی از نامزدها داده، هرایرانی میتونه در سال چند شب اقامت رایگان در اقامتگاههای دولتی بگیره...
ایشون اعتقاد دارن سفر نباید یه چیز لوکس و غیرقابل دسترسی باشه!
اگه می خوای بدونی این نامزد کیه حتما کلیپ رو ببین
💠 اخبار، حواشی، نتایج و... #انتخابات را به صورت ویژه در کانال تیمورا دنبال کنید
🆔 @timoora
🟢انتخاب رئيس جمهور: برنامه یا کارنامه؟!
🖊حجتالاسلام دکتر احمدحسین شریفی(رئیس دانشگاه قم)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدتی است در بدنهی نخبگانی کشور مسأله اولویت داشتن هر کدام از «برنامه» یا «کارنامه» برای انتخاب رئیس جمهور، به یکی از مسائل و مباحث داغ تبدیل شده است.
این بنده پیشتر گفتهام و به این گفته خود نیز معتقدم که در انتخاب رئيس جمهور چهار عنصر کلیدی را به طور ویژه باید مورد مداقه و مطالعه قرار داد: «برنامه»، «اراده»، «کارنامه» و «همخانه»ها(یعنی همکاران و اطرافیان و طرفداران). اما در وزندهی به این امور معتقدم «برنامه» و «اراده» مهمتر و مقدمتر بر «کارنامه»اند؛ همانطور که «همخانه»ها نیز مقدم بر «کارنامه»اند.
زیرا:
اولاً، افراد بدون برنامه ممکن است اقدامات اجرایی و عمرانی فراوانی انجام دهند، اما چون فرض این است که فاقد یک برنامه جامع، سنجیده و کارشناسیشده و بدون در نظر گرفتن همه جوانب زیست اجتماعی متناسب با جامعه اسلامیاند، آن خدمات، ممکن است ناخواسته فجایع فرهنگی و اخلاقی جبرانناپذیری را برای افراد و خانوادهها و جامعه پدید بیاورد.
ثانیاً، تجربه نشان داده است که افراد بدون برنامه، وقتی در مسند اجرا قرار میگیرند، به دلیل رویکرد عملگرایانهای که دارند، «منفعلانه» یا «دلبخواهانه» در هر موقعیتی هر نکته خوشایندی را که بشنوند، به صورت سلیقهای موافقت میکنند و هر نکته ناخوشایندی را مخالفت میکنند و این مسأله موجب یأس و سرخوردگی و کنارهگیری و خانهنشینی جامعه نخبگانی و مدیران کاردان و خیرخواه نسبت به مدیریت کشور میشود.
ثالثاً، افراد بدون برنامهی جامع و سنجیده، به دلیل ضرورتهای اجرایی و اداری نهایتاً به افرادی «دهنبین» و مدیرانی «مذبذب» تبدیل خواهند شد که موجب نوعی «سردرگمی» لاینحل در اداره کشور خواهند شد.
رابعاً، همانطور که قبلا گفتهام، انتخاب رئیس جمهور، فی الواقع انتخاب یک شخص نیست؛ بلکه انتخاب همه مدیران و مجریان اداره امور کشور است. به همین دلیل باید همخانهها و همکاران و همراهان و مدافعان او را هم سنجید. بیطرفانه قضاوت کرد. خیرخواهی و مردمدوستی و پایبندی آنها را به شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی ملاحظه کرد. عزتطلبی و استقلالخواهی و عدالتمحوری آنان را مطمئن شد. و الا روشن است که یک شخص به تنهایی، هر اندازه هم که کامل باشد، نمیتواند کشور را اداره کند.
#شهید_جمهور
#مثل_ابراهیم
#دکتر_جلیلی
#عباسبابائی🇮🇷عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆به این میگن محتوا
👌به این میگن کار قشنگ
👏کار ساعات ها سخنرانی رو در چند ثانیه انجام داد.
🔆حتما ببینید
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ ماجرای طرح وان #جلیلی چیه؟ طرحی که باعث میشه سر افراد معمولی جامعه نسبت به پولدارها کلاه نره...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرکت خفن سعید جلیلی - مخت سوت میکشه😳😳
🟢 اگه در رأی ندادن به سعید جلیلی مصمم هستی، این کلیپ را اصلا #نبین!! چون اون موقع بدجور مجبور میشی با خودت کلنجار بری!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستید اختلاس ۳هزار میلیاردی مهآفرید خسروی رو کی کشف کرد؟
از مردم تو خیابون میپرسه
واکنشها جالبه
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 سعید جلیلی خطاب به بچه های ستاد ایشان: من به شماها غبطه میخورم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #دیروز برای تخریب دکتر جلیلی، تیتر میزدند «امپراتوری جلیلی در دولت رئیسی» و میگفتند تصمیمات دولت شهید رئیسی توسط جلیلی و تیم مطالعاتیاش اخذ میشود
(۱۹ بهمن ۱۴۰۱)
⭕️ اما #امروز برای همان اهداف تخریبی میگویند دکتر جلیلی به دولت شهید رئیسی هیچ کمکی نکرد تا ایشان را خودخواه جلوه دهند!
🔻 دروغگو، فراموشکار است!
🔻 امان از بیاخلاقیهای سیاسی...
✅ کانال #مجید_سرگزی/عضوشوید👇
@sargazimajid
@sargazimajid
⚡️ پیشنهادهاي دکتر محمد باقر قالیباف برای اصلاح نظام بانکی و اصلاح نظام مجوزها، ۶ عارضه جبران ناپذیر دارد!
👌 مقدمه: تولید صنعتی به شش دلیل ۱- تخریب محیط زیست، ۲- گسترش فاصله طبقاتی، ۳- تضعیف قدرت تنظیم وقت افراد، ۴- افزایش هزینه های اقتصادی دولت و مردم، ۵- تضعیف تولید طیبات و غذای سالم و ۶- گسترش بیماری های مزمن؛ گزینه مطلوب تولید برای تمدن اسلامی محسوب نمی شود و باید "الگوی مردم پایه مشاغل برتر" برای مسئولین و اقتصاددان های کشور -به عنوان الگوی مطلوب تولید - تدریس شود.
👌نکته اول: تأکید برنامه هفتم توسعه و قانون استقلال بانک مرکزی بر اصلاح ترازنامه بانکها و در یک جمله اصلاح نظام تأمین مالی کشور به شکل فعلی، به معنای تثبیت تولید صنعتی و عوارض شش گانه آن در کشور است. فقه المکاسب برای اصلاح نظام تأمین مالی کشور، تأمین مالی غیرمتمرکز مردم پایه برای حمایت از مشاغل برتر را تئوریزه کرده است. فتأمل
👌نکته دوم: الگوی اصلاح نظام مجوزهای خانگی، صنفی و حوزه تجارت خارجی کشور برای رونق کار آفرینی در کشور به معنای توسعه تولید صنعتی و بالتبع تشدید عوارض ۶ گانه تولید صنعتی در کشور است. برای اصلاح مجوزهای تولید به سمت مشاغل برتر از ابزارهای آموزش و تعریف جدید بازار بهره می بریم.
👌 نتیجه بحث: اصلاح نظام تأمین مالی و نظام مجوزهای کشور در راستای تولید صنعتی ۶ عارضه جبران ناپذیر دارد و لازم است تا نامزدهای انتخاباتی و دکتر محمدباقر قالیباف برنامه عملیاتی خود برای اصلاح الگوی تولید کشور را ارائه نمایند. به نظر حقیر دکتر محمدباقر قالیباف درک روشنی از مردمی کردن اقتصاد ندارند و مردمی کردن اقتصاد و خصوصی سازی اقتصاد را یکی می پندارند!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) نقد دیدگاههای اقتصادی دکتر محمد باقر قالیباف در حوزه تأمین مالی و نظام مجوزهای کارآفرینی / جمعه انتظار ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / قم
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
🔴🔵 #اعمال #شب_عرفه
1⃣ بخواند دعا: اَللّهُمَّ يا شاهِدَ كُلِّ نَجْوي... (مراجعه به جلد چهارم از کتاب صراط مستقیم ، دعاهاي شب جمعه): روایت کرده اند از رسول اکرم صلی الله علیه و آله که فرمود: هر کس این دعا را در شب عرفه یا شب جمعه بخواند، خداوند او را می آمرزد»
2⃣ بخواند دعاء اللَّهُمَّ مَنْ تَعَبَّاَ وَ تَهَيَّاَ ...
(مراجعه به جلد چهارم کتاب صراط مستقیم ، از دعاهاي شب جمعه)(در مفاتیح الجنان هم موجود است)
3⃣ بخواند هزار مرتبه تسبيحات عشر:
روایت کرده است از رسول اکرم صلی الله و علیه و آله که:
هر بنده ای اعمّ از مرد و زن این دعا را که ده جمله است، در شب عرفه هزار مرتبه بخواند، هر چیز – به جز قطع ارتباط با خویشاوندان یا گناه دیگر- از خداوند بخواهد به او عطا می کند.
سُبْحانَ الَّذي فِي السَّمآءِ عَرْشُهُ، سُبْحانَ الَّذي فِي الْاَرْضِ سَطْوَتُهُ سُبْحانَ الَّذي فِي الْبَحْرِ سَبيلُهُ، سُبْحانَ الَّذي فِي النَّارِ سُلْطانُهُ،سُبْحانَ الَّذي فِي الْجَنَّةِ رَحْمَتُهُ، سُبْحانَ الَّذي فِي الْقُبوُرِ قَضآؤُهُ، سُبْحَانَ الَّذِي فِي الْهَوَاءِ أَمْرُهُ سُبْحانَ الَّذي رَفَعَ السَّمآءَ، سُبْحَانَ الَّذِي وَضَعَ الْأَرْضَ سُبْحانَ مَنْ َلا مَنْجا مِنْهُ اِلاَّ اِلَيْهِ.
4⃣ زيارت امام حسين سلام الله علیه :
از امام باقر سلام الله علیه روايت كرده است كه فرمود:
هر کس امام حسین سلام الله علیه را در سرزمین کربلا زیارت کند(یا فرمود: در شب عرفه زیارت کند) و در آنجا بماند و دوباره آن حضرت را زیارت کند و سپس باز گردد. خداوند او را از شرور آن سال نگاه می دارد»
واز حضرت امام جعفر بن محمّد عليهما سلام الله روایت است که فرمودند:كسي كه حضرت امام حسين سلام الله را در نيمه شعبان و شب عيد فطر و شب #عرفه در يك سال زيارت كند خداوند متعال ثواب هزار حجّ و هزار عمره مقبول به وي داده و هزار حاجت از حوائج دنيا و آخرتش را روا ميسازد.
همچنین در روایتی دیگراز امام صادق سلام الله علیه روايت كرده است كه فرمود:
خداوند تبارك و تعالي در شب عرفه پيش از همه (اول) به زائران قبر امام حسين سلام الله نظر رحمت ميافكند.راوي گويد: عرض كردم: پيش از آنكه نظر رحمت به كساني كه در عرفات مشغول اداي مناسك حج هستند بيفكند؟! فرمود: آري، عرض كردم: چگونه چنين چيزي ممكن است؟! فرمود: براي اينكه در ميان كساني كه در عرفات حضور دارند افراد ناپاك و زنازاده نيز هستند ولي در ميان زائران قبر امام حسين عليه السّلام افراد ناپاك نيستند.
_______
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴همانطور که درگیر انتخاباتید، به این خبر توجه کنید:
✅با افتتاح خط تولید جدید صفحات #خورشیدی، توان توسعه نیروگاههای ایرانی خورشیدی به ٢٣٠٠ مگاوات در سال رسید.🇮🇷✌️
✅با این میزان پنل می شود سالانه ٢٣ هزار هکتار از ایران #معادل_3_برابر مساحت شهر تهران را از نیروگاه فرش کرد.
✅خدمات دکتر شهید #رئیسی عزیز همچنان ادامه دارد♥️
🔺ویدیو را نگاه کنید.
جدا باور می کنید این کارخانه و این سطح خودکاری (اتوماسیون) در ایران باشد؟ ایران الحمدالله پیشرفت کرده عزیزان. خیلی زیاد..🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امید در میان ویرانه ها
🔸کودکان جنگ، لبخند را فراموش نمی کنند
✅ کانال خبری#قدس 👇
https://eitaa.com/joinchat/232980563Cee52e8c637
✅ چرا در اصلح بودن جلیلی شک ندارم؟
من از برنامه و کارنامه یا فرق مدیر اجرایی و مدیر راهبردی بحث نمیکنم. هم #جلیلی و هم #قالیباف دو مدیر تراز عالیاند که انگیزهشان خدمت است. تمام. به نظر من باید منش سیاسی این دو نفر، کیفیت تدابیرشان و هدفگیری و نگاه مدیریتیشان را مقایسه کنیم.
بعلاوه، این که «چرا جلیلی اصلح است» در این یادداشتهای آقایان ظهوریان، ثابتی و جعفری به خوبی بررسی شده. پس فقط چند نکته اضافه میکنم.
1⃣ مردی برای فرهنگ سیاسی
اولین باری که شناختمش، زمستان ۷۸، دو سال و اندی بعد از دوم خرداد بود. در بحبوحه انتخابات مجلس ششم در مشهد، در اتاقکی که ستاد انتخاباتی سعید جلیلی بود، تراکت تکرنگ کوچکی توزیع میشد. پشت آن تراکت، متن کوتاهی بود که با همه گفتارهایی که آن روزها از چپ و راست میشنیدیم فرق داشت: هم به آفات ساختار اجرایی کشور اشاره کرده بود و هم به فقدان جامعنگری، از عوض شدن جای مسائل اصلی کشور با دعواهای فرعی گفته بود. مدیریتهای نمایشی دولتیها را نقد کرده بود و نظارتهای سیاسی مجلسیها را.
جلیلی در مجلس ششم رای نیاورد و طبیعتاً حتی در لیست راستیها هم نبود. ولی از همان زمستان سرد، گرمایی در ذهن و قلب یک عده جوان ایجاد کرد و طرز متفاوتی از کار سیاسی شاخصمحور و فارغ از منفعتطلبی را یادشان داد. آنان از جلیلی آموختند در همه طیفهای سیاسی، هم آدم منفعتطلب هست و هم دلسوز. یاد گرفته بودند مهم رسیدن به قدرت نیست، این است که درست رفتار کنیم و برای تبیین وضعیت کشور و معرفی اصلح بکوشیم تا مردم رشد کنند.
جلیلی از همان ۲۵ سال پیش پرچمدار یک فرهنگ سیاسی متفاوت بوده و در این راه ثبات قدم داشته است. او هیچگاه باند نساخته و همباندیهایی که سهمیه تضمینی در لیستهای انتخاباتی داشته باشند، نداشته. او حتی در بحبوحه رقابتهای انتخاباتی هم خود را مقید به رفتار اخلاقی میکند. و در این وانفسا داشتن چنین مدل سیاستورزی ضرورت حیاتی ماست. جامعه هم، به آرامش و اخلاق بیش از پیش نیازمند است و میراث شهید #رئیسی را در دولت #سلامت_و_صداقت میجوید.
این سبک سیاستورزی جلیلی انفعالی هم نیست. او فعالانه حرکت میکند و آدمی تشکیلاتساز است. او مثل سیاسیونی نیست که فقط در ایام انتخابات دلسوز مردم شود. بلکه در تمام مدت، مثل یک رئیس جمهور مسئول، پیگیر مسائل کشور است.
2⃣ مردی برای میدان
ایضا برخلاف سیاسیونی که در چالشها و فتنهها آفتابی نمیشوند، او در بحرانیترین شرایط، فداکارانه به این سو و آن سوی کشور میرود. بین دانشآموزان و دانشجویان میرود و روشنگری میکند و پای حرفشان مینشیند. جلیلیِ متهم به بسته بودن، هم با نخبگان و کارشناسان طیفهای مختلف تعامل دارد و هم با #مردم، آن هم از جنس چالش و گفتگو و نه فقط بازدید و سرکشی. میدانی بودنش فراتر از مردمی بودنش است.
3⃣ مردی برای ایران
جلیلی ایراندیده و ایراندوست است. او برای یافتن نقشه پیشرفت کشور سالها نه فقط کارگروههای تخصصی را فعال کرده، بلکه با دهها سفر به نقاط مختلف شهری و روستایی، ظرفیتها و چالشهای #ایران را از نزدیک دیده و سنجیده. او نقشه ایران را فقط ندیده، زیسته. جلیلی به راستی میتواند ادعا کند «همه جای ایران سرای من -بخوانید دولت من- است».
4⃣ مردی برای اندیشه و فرهنگ
جلیلی هم در معارف اسلامی و در دانش آکادمیک سیاست صاحبنظر است، هم با کتاب و سینما مانوس است. زمانی که ریاست جمهوری مقامی سیاسیتر بود و نخستوزیر رئیس دولت بود، رهبر انقلاب کسی مثل شهید #مطهری را برای ریاست جمهوری مناسب میدانست (اینجا). اما اکنون باز هم رییس جمهور، معاون اول نیست! از هاشمی تا رییسی هم شخصیتهایی صرفا مدیریتی نبودند. منطقی است دنبال کسی باشیم که مزایای یک متفکر و یک مدیر را همزمان داشته باشد.
بگذریم. اهل کتاب میدانند رییس جمهوری که کتابخوان باشد و مروج کتاب، چقدر ارزشمند است.
اگر از مدیریت تکنوکرات گریزانیم، و اگر به دولت #دانایی_و_توانایی فکر میکنیم، لازمهاش راهبرانی متفکر حتی در سطح وزراست، چه رسد به ریاست جمهور.
5⃣ مردی برای جهانی شدن
جلیلی دنیادیده و بهروز است و نوگراترین ایدهها را دارد. حتی بخشی از فهمیده نشدن دولت سایهاش، به خاطر تفاوتش با روش دیگرانی است که دارند با شیوههای باندی کهنه سیاستورزی میکنند.
این دنیادیدگی جلیلی فقط به خاطر حضورش در مجامع جهانی یا تحصیلات آکادمیک نیست. او برای رصد وضعیت ایران در رقابتهای جهانی، مدام مسیر پیشرفت فناوری و اقتصادی #جهان را مطالعه و رصد میکند.
بعلاوه، در حالی که امروز قدرت در حال انتقال به آسیاست، جبهه مقاومت در حال پیشروی است، طوفان الاقصی و وعده صادق معادلات را بر هم زده و... ایران برای جایابی بهتر خود در این میان نیازمند سکانداری #هوشمند است که جهاندیده و جهانشناس باشد.
محمدجواد میری
@smjmiry
یک خاطره مرتبط:
در دوره تحصیلم در دکتری، استادی داشتیم که در حوزه علوم سیاسی و اندیشه سیاسی بسیار برجسته و مشهور بود اما تحت تاثیر تخریبهای رسانه ای، نگاه مثبتی به دکتر جلیلی نداشت.
یکبار از ایشان خواهش کردم باهم به دیدار دکتر جلیلی برویم و از نزدیک باهم صحبت کنند. پذیرفت و نتیجه اش شد یک جلسه چند ساعته با ایشان درباره تاریخ، کتاب و مسائل مرتبط با اندیشه سیاسی.
بعد از پایان جلسه، آن استاد بزرگوار
با شوق و حیرت میگفت جلیلی چقدر اهل مطالعه است و چقدر روی تاریخ تسلط دارد! حتی با بعضی سیاستمداران که به مطالعه و علم زیاد شهرت دارند، او را مقایسه کرد و گفت آنها اصلا قابل قیاس با جلیلی نیستند. در پایان هم جمله جالبی گفت که بعد از دیدن این سخنان آقای شیبانی دوباره در ذهنم زنده شد: "در مطالعه و فهم مسائل راهبردی، جلیلی مدل کوچک شده رهبر انقلاب است"
@Sabeti ✅